ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Χαμός με το επιτραπέζιο «Προσοχή, έρχεται η Tρόικα»


Επιτραπέζιο παιχνίδι έγινε η Τρόικα στην Πορτογαλία και ο στόχος των παικτών είναι να αναλάβουν τη χώρα και να την ρίξουν έξω. Η χώρα αυτή στο παιχνίδι... «Προσοχή, έρχεται η Τρόικα» είναι η Portugalândia και σίγουρα οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα δεν είναι συμπτωματική.
Ίντριγκες και συμμαχίες με συμφέροντα οδηγούν στην κορυφή όπου θα ανέβει αυτός ο οποίος καταφέρνει να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα προτού εμφανιστούν, πάνω σε κάρτα του επιτραπέζιου, οι τρεις αυστηροί, μαυροντυμένοι άνδρες με τους χαρτοφύλακες, δηλαδή τα μέλη τηςΤρόικα.
Η διαφήμιση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Τρόικα αναφέρει: «Βαρέθηκες να αγοράζουν υποβρύχια με τους φόρους σου; Τώρα ήρθε η σειρά σου! Κι εσύ επίσης μπορείς να οδηγήσεις τη χώρα στη χρεοκοπία!»
Σύμφωνα με την εταιρία που είχε την ιδέα και κυκλοφόρησε το παιχνίδι «το σοβαρό και διδακτικό στοιχείο του παιχνιδιού περνάει με χιούμορ, τουλάχιστον αυτό είναι που ελπίζουμε. Οι άνθρωποι να παίξουν, να διασκεδάσουν, αλλά και να προβληματιστούν σχετικά με την κατάσταση στη χώρα τους και το τι οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.»

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: