ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σοκάρει η ιστορία της Valeria που ζυγίζει μόνο 25 κιλά! Κι όμως έχει 20χρονες θαυμάστριες που θέλουν να της μοιάσουν!

Σοκάρει η ιστορία της 39χρονης Βαλέρια που είναι αυτή τη στιγμή η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο αφού ζυγίζει μόνο 25 κιλά!


Η ίδια παρά το γεγονός ότι η υγεία της δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση έχει βάλει σκοπό της ζωής της να δώσει το μήνυμα σε όλα τα κορίτσια του πλανήτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, μιλώντας ανοιχτά για την περίπτωσή της και δηλώνοντας πως η ανορεξία αν δεν αντιμετωπιστεί οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.
Το τραγικό στην ιστορία της Βαλέριας είναι ότι έχει θαυμάστριες που της στέλνουν απελπισμένα mail με το αίτημα να τους διδάξει να αποκτήσουν το σκελετωμένο της look! H ίδια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Sun, είπε ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει κανένα νεαρό κορίτσι να πεθάνει και ότι οι περισσότερες θαυμάστριές της που είναι περίπου στην ηλικία των 20 την έχουν σαν πρότυπο!
H 39χρονη, παιδεύεται χρόνια με την ανορεξία και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η κατάστασή της είναι τραγική. Το πρόβλημά της ξεκίνησε στην εφηβεία όταν η μητέρα της, της έλεγε ότι είναι παχουλή και ότι μεγαλώνοντας θα γίνει χοντρή σαν τους συγγενείς τους.
Εδώ βλέπεις τη Βαλέρια στα 19 της χρόνια

Η ίδια θέλει να πει σε όλους την ιστορία της έτσι ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη της ανορεξίας, όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.


Η ίδια πιστεύει ότι για την κατάστασή της ευθύνη έχει η μητέρα της, η οποία φοβόταν μήπως η κόρη της γίνει παχύσαρκη όταν μεγαλώσει σαν τους συγγενείς της και της επέβαλλε πρόγραμμα δίαιτας ακόμη κι όταν ήταν μικρό παιδί.

Τη ζύγιζε συχνά για να ελέγξει το βάρος της. «Η μητέρα μου αναζητούσε την τελειότητα» είπε ακόμη.

Στα 16 της ζύγιζε 63 κιλά. Τότε μετακόμισε με τους γονείς της στο Σικάγο. Απεγνωσμένη να γίνει αποδεκτή από τους νέους της συμμαθητές, άρχισε να πιστεύει ότι αν έχανε βάρος θα μπορούσε να το πετύχει.
Έτσι άρχισε να ακολουθεί ακόμη πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, κόβοντας τελείως από το διαιτολόγιό της τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες.
Η ειρωνεία είναι ότι τώρα που προσπαθεί να καταπολεμήσει την ασθένειά της, επειδή είχε «απαγορέψει» από το σώμα της συγκεκριμένες τροφές, πλέον ο οργανισμός της δε μπορεί να τις δεχτεί και να τις «επεξεργαστεί».
Μέχρι τα 23 της η Valeria από νούμερο 12 στα ρούχα είχε πέσει στο 6!

Όταν δε αποφάσισε να γίνει μοντέλο, η κατάστασή της χειροτέρεψε καθώς ήταν… πολύ χοντρή για να ξεχωρίσει στο χώρο.
Ένα χρόνο μετά ζύγιζε πια 38 κιλά και η σχολή χορού που πήγαινε την έδιωξε γιατί οι δάσκαλοί της ανησυχούσαν ότι θα τραυματιζόταν.

Τα επόμενα δέκα χρόνια η Valeria ζήτησε τη συμβουλή 30 ειδικών, ενώ σε κάποια φάση η ζυγαριά της έδειχνε μόλις… 19 κιλά!

Πλέον πιστεύει ότι κανείς ειδικός δε μπορεί να τη βοηθήσει, καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει βάρος με τις συμβουλές τους. Ζει με συμπληρώματα τροφής και προσέχει πάρα πολύ να μην πέσει για να μην τραυματιστεί σοβαρά.

«Θέλω να αντιμετωπίσω την ανορεξία. Δεν έχω παρατήσει τίποτα μέχρι τώρα στη ζωή μου και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα» λέει ακόμη.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

You really make it seem so easy with your presentation but I find
this topic to be actually something that I think I would never understand.
It seems too complex and extremely broad for me.

I'm looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!


Look into my web blog :: Luton Supplements
Also see my webpage > Luton Supplements