ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Οι "πλάκες" των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση (video)

Ασκήσεις τεχνικής, ευκινησίας, ατομικών δεξιοτήτων και διπλό ανάμεσα σε τρεις ομάδες σε μικρό χώρο, περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ο Etto αποχώρησε με...
έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο κνημιαίο μυ (κάτω από τη γάμπα). Ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί αύριο μετά τις εξετάσεις στις οποίες πρόκειται να υποβληθεί. Ο Παναγιώτης Γλύκος φαίνεται ότι υπέστη τράβηγμα που θα τον αφήσει εκτός για 12-14 μέρες και αργότερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Κατσικάς και Γκαρσία ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ο Ουρουγουανός γυμνάζεται ατομικά. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Jacobo, Γιακουμής, Etto, Lino, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Khumalo, Ιντζίδης, Στάμου, Kace, Φωτάκης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Lazar, Robert, Σαλπιγγίδης, Lawrence, Αθανασιάδης, Πέλκας, Γιάννου, Πόποβιτς.


seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: