ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πέταξαν γόπα έξω από το παράθυρο και τις υπέβαλαν σε έλεγχο σωματικών κοιλοτήτων [βίντεο] Πηγή: Πέταξαν γόπα έξω από το παράθυρο και τις υπέβαλαν σε έλεγχο σωματικών κοιλοτήτων (video)

Την ώρα και στιγμή που αποφάσισε να πετάξει τη γόπα της έξω από το παράθυρο μάλλον έχει μετανοιώσει η 38χρονη Τεξανή Άντζελ Ντόμπς που είδε την τροχονόμο να την σταματάει και να της κάνει έλεγχο σε κάθε κοιλότητα του σώματός της.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά...

στα διερχόμενα αυτοκίνητα -που άρχισαν να κορνάρουν- βλέποντας την οδηγό (Άντζελ Ντόμπς) και την συνοδηγό (την 24χρονη ανιψιά της, Άσλει Ντόμπς) να υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλεγχο των σωματικών τους κοιλοτήτων, καθώς στο Τέξας θεωρείται αδίκημα να πετάς σκουπίδια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
Ακόμη και αν η αστυνομικός Κέλι Χέντισον δεν είχε κανένα λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο καθώς πουθενά στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν ναρκωτικά.
Αυτό όμως που έκανε το συγκεκριμένο video viral -και οδήγησε την αστυνομικό να τεθεί σε διαθεσιμότητα- είναι ότι χρησιμοποίησε το ίδιο γάντι για να ψάξει τις κοιλότητες της θείας και της ανιψιάς. Κάτι που δεν το λες και πολύ υγιεινό.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί στο Τέξας έχουν κατηγορηθεί για παράνομη έρευνα σωματικών κοιλοτήτων οδηγών που σταματούν για ασήμαντες παραβάσεις.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: