ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Παπανδρέου "ξέχασε" να δηλώσει την πισίνα του στο Πόθεν Έσχες!!!

Θα χάσει την βουλευτική έδρα;
Έκπτωτος, λοιπόν, από την έδρα του κινδυνεύει να κηρυχθεί ο, υπό προθεσμία, πρόεδρος
του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες», που κατέθεσε, την πισίνα που έχει κατασκευάσει στον κήπο της βίλας του στη Νέα Ερυθραία. Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Αυριανή». Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μην τη δήλωσε στο «πόθεν έσχες», αλλά το έχει πράξει στο Ε9 της φορολογικής του δήλωσης!

Η 6χρονη που είναι εθισμένη στη σόδα! (video)

H Alanna είναι έξι-χρονών, είναι εθισμένη στη σόδα και πέρνει μέρος στα καλλιστεία του TLC με τίτλο «Μικρά παιδιά & Τιάρες» αυτή την εβδομάδα.
Το μυστικό όπλο της Alanna είναι η κοιλιά της. Το μότο της; “Ένα δολάριο με κάνει να ουρλιάζω, μέλι boo-boo!”

Προσοχή: Απότομη επιδείνωση του καιρού!

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, δυνατοί άνεμοι, βροχές και χιονοπτώσεις θα συνοδεύσουν τους εκδρομείς του τριημέρου των Φώτων.
Λόγω της απότομης επιδείνωσης του καιρού οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζόπτωσης.
Από αύριο, Παρασκευή αναμένεται επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά που βαθμιαία θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Oι αδελφές Καρντάσιαν θα γίνουν κούκλες Barbie! (Video)

Ax! και το είχαν πει η Καρντάσιαν ότι θα γίνουν Barbie, μέσω του twitter τους, αλλά κανείς δεν τις πίστεψε…
Πριν μερικές εβδομάδες οι αδελφές Καρντάσιαν, είχαν αρχίσει να tweetάρουν, με έναν περίεργο τρόπο, αλλά τότε κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκρυβαν αυτά τα “σοφά” και “προφητικά” tweets:

Καλύτερα τώρα!!!


Η LeAnn Rimes μας είχε ομολογουμένως ανησυχήσει λίγους μήνες πριν οταν οι φωτογραφίες της που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας την έδειχναν υπερβολικά αδύνατη. Πολλοί ήταν αυτοί που φοβόντουσαν οτι η τραγουδίστρια είχε πέσει στην παγίδα της νευρικής ανορεξίας. Οι φωτογραφίες της ομως απο την παραλία της Χαβάη μας καθησύχασαν. Οπως βλέπετε η σιλουέτα της ειναι μια χαρά..



«Αγαπούλα, το… εξώδικο»

ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» Μάκης Ψωμιάδης απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρόμενος εντονότατα όχι για τις συνθήκες κράτησής του, αλλά για την πολυσυζητημένη ατάκα «Αγαπούλα την... κουκούλα» !!!!
Ο Big Mak επιφυλασσόμενος να διεκδικήσει αποζημίωση λόγω «ηθικής βλάβης» ζητά από τη γνωστή τηλεπικοινωνιακή εταιρεία να σταματήσει άμεσα την προβολή των συγκεκριμένων διαφημιστικών μηνυμάτων, τα οποία όπως υποστηρίζει θίγουν βάναυσα την προσωπικότητά του.

Λουκέτο στην «Εξέδρα» - Σήμερα βγήκε το τελευταίο φύλλο..

Ραγδαίες και δυστυχώς για τους εργαζόμενους, καθόλου ευχάριστες δεν ήταν οι εξελίξεις
στην «Εξέδρα». Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την εργοδοσία, η αθλητική εφημερίδα αναστέλλει την κυκλοφορία της, ζητώντας από τους εργαζόμενους να σταθούν στην λέξη αναστολή καθώς επισημάνθηκε πως θα γίνουν προσπάθειες για να επιστρέψει και πάλι στα περίπτερα.

Πανικός στον Πειραιά: Μπαλκόνι καταπλάκωσε περαστικούς

Πανικός επικράτησε το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της Ακτής Μουτσοπούλου στον
Πειραιά, όταν έπεσε μπαλκόνι και καταπλάκωσε περαστικούς.
Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς, ενώ κλήθηκε γερανός για να μεταφερθεί και η διαφημιστική πινακίδα που

Ε. Μενεγάκη: Με ποιον μιλούσε στο κινητό κατά την διάρκεια της εκπομπής;

Είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια. Εχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ, ενώ πρόσφατα την είδαμε στο πλευρό και του Λάκη Λαζόπουλου. Όμως, η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να εκτελέσει άψογα χρέη και γραμματέα! Αυτό αποκάλυψε η ίδια κατά την σημερινή της εκπομπή, όπου σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε κανονικότατα.

Ανάκληση μαρμελάδας λόγω μούχλας από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Mermelada» στο οποίο διαπιστώθηκε η ανάπτυξη εκτεταμένης ευρωτίασης (μούχλα).

VIDEO : Σταμάτης Γονίδης «Μην ρωτάς πως περνάω»!

Το τραγούδι «Μην ρωτάς πως περνάω» που μάθαμε από τον Tus σίγουρα προκάλεσε αίσθηση και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Παρόλα αυτά υπάρχει και η λαϊκή εκδοχή του τραγουδιού από τον Σταμάτη Γονίδη.
Ακούστε το

Νεκρή από καρκίνο στα 37 της η νικήτρια του X-factor (pics & vids)

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της showbiz ο θάνατος της
37χρονης νικήτριας του βρετανικού X-Factor Kerry McGregor . H γλυκειά τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των χιλιάδων τηλεθεατών του show και η ανακοίνωση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.

FORMULA 1: Αλλαγή κανονισμού στις προσπεράσεις..

Αλλαγές αποφάσισε η FORMULA 1 στο θέμα των προσπεράσεων για τη νέα χρονιά, όλος ο αγώνας και οι μονομαχίες, άλλωστε, εκεί ακριβώς γίνονται...
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε η διοργανώτρια αρχή, ο νέος κανονισμός δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να αλλάζει γραμμή όταν του επιτίθεται άλλος οδηγός από πίσω, όμως, δεν έχει τη δυνατότητα πλέον να επανέρχεται σε αυτή που είχε νωρίτερα.

Το σπάνιο γκολ του τερματοφύλακα Τιμ Χάουαρντ!!! (video)

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ από την περιοχή του στο παιχνίδι με την Μπόλτον, όμως δεν ήταν αρκετό, μια και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.
Ο Αμερικανός γκολκίπερ σκόραρε από τα...

Νέα πρόκληση από το Focus!!!

«Οι Έλληνες χτίζουν τα λεφτά τους σε πισίνες»
Την έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία έδειξε ότι το 20,1% των Ελλήνων κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από το όριο της φτώχειας, σχολιάζει σε σημερινό του δημοσίευμα το περιοδικό Focus, ενώ επικεντρώνεται στην αποταμιευτική τάση που επικρατεί στην Ελλάδα στην μετά Μνημονίου εποχή.

Γεράκι δεν αφήνει τις καρακάξες να φάνε το θήραμά του (video)

Ένα γεράκι σκότωσε ένα περιστέρι στην αυλή ενός σπιτιού στην Αγγλιά και ξαφνικά εμφανίστηκαν πέντε καρακάξες οι οποίες προσπαθούσαν ομαδικά να διώξουν το γεράκι για να αρπάξουν την λεία του.
Η μάχη ήταν σκληρή καθώς οι καρακάξες ήταν αρκετά επίμονες αλλά το γεράκι είχε καθίσει πάνω από το περιστέρι και δεν έκανε να το λάθος να φύγει για να κυνηγήσει μία από τις καρακάξες μέχρι που τελικά αποχώρησαν.

Γαργάρα έκαναν τα μεγάλα κανάλια την κόντρα Παπανδρέου Ψυχάρη!!!

Ανεξαρτήτως αν οι καταγγελίες Παπανδρέου γαι τον Ψυχάρη είναι άκαιρες ή όχι είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως MEGA και ANT1 τουλάχιστον στην πρώτη ώρα των συνήθως μαχητικών τους εκπομπών κάνουν γαργάρα το θέμα. Τουλάχιστον από τον Γιάννη Παπαγιάννη που είναι καλεσμένος στον Παπαδάκη περιμένουμε μια κουβέντα. Προς το παρόν μιλάει για ένα βιβλίο που έβγαλε με ένα φίλο του. Βρε γαργάρα.....

Πάθος με το μπασκετ και τη μπαλα ο επιχειρηματίας Κιόλογλου που συνελήφθη για χρέος 19 εκ ευρώ!

Το μεγάλο πάθος του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε να χρωστά 19 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο είναι το μπάσκετ. Εκτός από χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ το 2002 μέσω της εταιρείας του Fiore Di Bagno φαίνεται πως ήταν χορηγός και σε όλο το τοπικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ.

Στα όρια της διάλυσης η ποδοσφαιρική ΑΕΚ

Έτοιμη προς διάλυση μοιάζει η ΑΕΚ αφού εκτός από τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ενωση αναμένεται να υπάρξουν λίαν συντόμως και (επιπλέον) τριγμοί εκ των έσω και δη τους ποδοσφαιριστές. Η δυσαρέσκεια πολλών παικτών είναι τόσο έντονη που σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων τους και λύση στο οικονομικό αδιέξοδο θα προβούν σε προσφυγές.

Είναι 25 ετών και έχει πάει με 5.000 άνδρες! (Τι εύχονται;)

Μια 25χρονη γυναίκα είναι η «γκουρού του σέξ», καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται έχει κάνει σεξ με 5.000 άνδρες.
Μάλιστα κρατά και σε ημερολόγιο τα επιτεύγματά της... Σημειώνει τα πάντα... το μέρος που έκανε σεξ, την ώρα, ενώ με αστερίσκο βάζει όσους άντρες είχαν καλές επιδόσεις.

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος για χρέη στο Δημόσιο

Στην σύλληψη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο προχώρησε η Ασφάλεια Πολυγύρου το βράδυ της Τετάρτης για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η οφειλή αφορά την ανώνυμη εταιρία Παρατηρητής, της οποίας ο 51χρονος Γ. Γούμενος εμφανίζεται ως νόμιμος εκπρόσωπος.

Τρέμει η Μέρκελ: Υπερ - ηφαίστειο ετοιμάζεται να εκραγεί!

Στη Γερμανία καραδοκεί 627 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της ,λίμνης Laacher See
κοντά στη Βόννη ένα υπερ-ηφαίστειο που κάποια ανησυχητικά σημάδια αφύπνισης καθώς σε ενδεχόμενο που "ξυπνήσει" είναι σε θέση σε να εκτοξεύσει δισεκατομμύρια τόνους μάγματος.

Τα μαθήματα χορού έχουν ενίοτε άσχημη κατάληξη (video)

H κλοτσιά που δέχεται στο πρόσωπο η κοπελίτσα μάλλον την έκανε να δει αστεράκια και ίσως αν κοιτάχθηκε στον καθρέφτη του σπιτιού της την επόμενη ημέρα μπορεί να την έλειπαν ένα, δύο ίσως και περισσότερα δόντια.

Δισεκατομμυριούχος έφαγε γάτα και πέθανε από δηλητηρίαση!!!

Είναι γνωστό πως στην Κίνα το κρέας της γάτας και του σκύλου είναι αρκετα δημοφιλές και σερβίρεται σε σπίτια και εστιατόρια.
Ο 49χρονος δισεκατομυριούχος επιχειρηματίας Λόνγκ Λιγιάν έφαγε μαζί με δύο ακόμη συνεργάτες βραστή γάτα, μία κινέζικη παραδοσιακή σπεσιαλιτέ και λίγες ώρες μετά μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον επιχειρηματία στη ζωή.

Ερυθρός τόνος πουλήθηκε αντί 565.000 ευρώ!!!

Eνας ερυθρός (κυανόπτερος) τόνος πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ των 565.000 ευρώ (56,49 εκατ. γεν) στην πρώτη δημοπρασία του χρόνου που έγινε στην ψαραγορά Τσουκίτζι στο Τόκιο, τη μεγαλύτερη του κόσμου.
Με βάρος 269 κιλά, το ψάρι αλιεύτηκε στα ανοικτά της επαρχίας Αομόρι (βόρεια Ιαπωνία) και αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη μιας διάσημης αλυσίδας εστιατορίων σούσι του Τόκιο, τη Σούσι Ζανμάι.

Γνωστός καναλάρχης θύμα βίαιης ληστείας μέσα στο σπίτι του!

"Έχουμε υποστεί σοκ"! - Δείτε τι αφηγείται ο αδερφός του επιχειρηματία για την περιπέτεια που έζησαν ο ίδιος και η οικογένειά του.
"Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα. Ο αδελφός μου, η μητέρα μου, η νύφη μου και η ανιψιά μου κοιμούνταν, όταν...

Ομορφάααντρα μου! Ο Κούγιας έπαιξε πάλι ξύλο στο γήπεδο (pics)

Επεισόδιο στο γήπεδο της Παναχαϊκής με πρωταγωνιστή το γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετέτρεψε σε ρινγκ τις εξέδρες των επισήμων, όταν διαπίστωσε πως εκεί καθόταν ένας φίλαθλος της ομάδας, με τον οποίο προφανώς δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις.

Ασύρματο ίντερνετ στα αεροπλάνα!

Σκεφτείτε να είστε σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύετε από την Αθήνα στην Αυστραλία για 15 περίπου ώρες. Βαρεμάρα. Κι … όμως τώρα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε chat στο ίντερνετ.
Ασύρματη σύνδεση στο internet λανσάρει η Emirates σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών, OnAir, προσφέροντας στους επιβάτες των Α380 τη δυνατότητα να στέλνουν email και να ενημερώνονται διαρκώς κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Ο Γιώργος Κουτσομήτρος στον Πυρσό!!!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Πυρσό αφού οι πράσινοι απέκτησαν με μεταγραφή τον πολύπειρο στράικερ Γιώργο Κουτσομήτρο ενισχύοντας έτσι την γραμμή της επίθεσης.
Παράλληλα οι διοικούντες κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή με ανασταλτικές ικανότητες.
Πάντως η μεταγραφή Κουτσομήτρου σκόρπισε χαμόγελα στους φιλάθλους της ιστορικής αμάδας, που μπορεί να ατενίζει τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές της.

110 οι οργανικές κλίνες για το Νοσοκομείο Γρεβενών!

Απο το γραφείο του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα ανακοινώνεται ότι:
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αρ.φύλλου ΦΕΚ 2831, η Απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με την οποία οι οργανικές κλίνες του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών ανέρχονται στις 110.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 2011-2012

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 οι νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών, τμήματος βόλεϊ, ταξιδεύουν στην Καστοριά για να δώσουν το παρών στην εμβόλιμη αγωνιστική την οποία προγραμμάτισε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, όπου και θα ανταγωνιστούν ... με την ομάδα, Ακαδημίες Πετοσφαίρισης Καστοριάς στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς στις

Τεχνητοί όρχεις δίνουν λύση στην ανδρική στειρότητα...

Η επιστήμη κάνει θαύματα! Ισραηλινοί και Γερμανοί επιστήμονες κατασκεύασαν τεχνητό όρχι, ο οποίος έχει την ιδιότητα να ωριμάζει σπερματοκύτταρα και να δημιουργεί λειτουργικό σπέρμα έτοιμο να γονιμοποιήσει τα ωάρια.
Η ανακάλυψη θεωρείται πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση της ανδρικής στειρότητας, καθώς

Βόλος: Πρωτοφανές ατύχημα σε πολυκατοικία από έκρηξη σε τζάκια

Η κακή συντήρηση των καπνοδόχων ευθύνεται για το πρωτοφανές ατύχημα, που έγινε σε εξαώροφη πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, στο Βόλο.
Σε τρία διαμερίσματα, του δευτέρου, του τετάρτου και του έκτου ορόφου...

ΕΜΥ: Έκτακτα καιρικά φαινόμενα για το τριήμερο των Φώτων!!!

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού προειδοποιώντας για έντονες χιονοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται και η απαγόρευση απόπλου.
Παρασκευή...

Βίντεο από τα επεισόδια στο Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΑΕΛ

Δείτε ένα βίντεο από τα επεισόδια στο Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΑΕΛ όπου οπαδοί της ΑΕΛ, πέταξαν μπουκάλια με νερό και καπνογόνα σε οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο καιρός σήμερα!!!

Βροχές από το μεσημέρι και μετά στη Δυτική Ελλάδα και στην Κρήτη, αυξημένες νεφώσεις στο Αιγαίο και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα Θεοφάνεια!

Κάτι μας λέει οτι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα Θεοφάνεια. Στιγμές που θα μας θυμίσουν την 28η Οκτωβρίου. Βλέπετε η αγανάκτηση του κόσμου για τους πολιτικούς έχει φτάσει σε ακραία σημεία και πολλοί συναθρωποί μας δεν έχουν πλέον τίποτα να χάσουν. Χάσανε την δουλειά τους, χάσανε την περιουσία τους, χάσανε την αξιοπρέπεια τους.
Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή 20.000...

Μας ψεκάζουν!

Μας ψεκάζουν! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Ο κόσμος γκρεμίζεται, η χώρα βουλιάζει , η ζωή μας όπως την ξέραμε καταρρέει και … ημείς άδωμεν! Άρα μας ψεκάζουν!
Αυτό που ήταν μυστικό, αυτο που μέχρι και πριν λίγο καιρο, όποιος το ανέφερε χαρακτηρίζονταν αμέσως ως Κασσάνδρα, το λένε πια και το γράφουν όλοι : Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της. Κι εμείς παρακολουθούμε...
απαθείς, να ψηφίζεται ένας προυπολογισμός που όλοι ξέρουμε οτι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, με στόχους που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.

Ελληνικό κρασί πίνουν οι Κινέζοι!

Συμφωνία Eτήσιαs εξαγωγήs στην Κίνα έωs και 3,6 εκατομμυρίων φιαλών ξινόμαυρου κρασιού για τα επόμενα δέκα χρόνια έκλεισε μικρή συνεταιριστική οινοποιία της Nάoυσαs. Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού VAENI επισκέφθηκαν την μακρινή Κίνα, πήραν μέροs σε εκθέσειs όπου πρόβαλαν το προϊόν τουs και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των Κινέζων. Στη συνέχεια ταξίδψε στη Νάουσα ο ίδιοs ο πρόεδροs του ομίλου κολοσσού που έδειξε κατενθουσιασμένοs.

Απίστευτη γκάφα σε κατάλογο με ρούχα

Μια λεπτομέρεια σε φωτογραφία γνωστού καταλόγου με ρούχα προκάλεσε απίστευτα σχόλια και αντιδράσεις. Αν κάποιος ενδιαφερόταν για ενα γνωστό παιδικό μπλουζάκι της εταιρείας τότε μαζί με 4 χαριτωμένα πιτσιρίκια που το φοράνε θα έβλεπε και … έναν γυμνό άντρα!
Η εταιρεία μέσα απο το twitter ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε πως άμεσα θα αποκαταστήσει το λάθος

Τρελό γέλιο!! Ο έμπορος προσπαθεί να μας πει αλλά δεν τον καταλαβαίνουμε…

Ο διάδοχος του φημισμένου βίντεο “Παράγοντας του Εδεσσαϊκού” είναι εδώ.
“Ο Έμπορας της Κρήτης” με ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!

Aνέκδοτο που τα σπάει : Παπάς σε τρελά κέφια!!!

Ο καινούργιος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δεν μπορούσε να μιλήσει.
Πριν από την επόμενη λειτουργία ρωτάει το Μητροπολίτη, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Μητροπολίτης τον συμβουλεύει ως εξής:
- Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις.Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος ακόμα και αν λυσσομανούσε καταιγίδα.

Σαρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Στους 200.000 οι χρήστες…

Μπορεί η κρίση να μαστίζει την Ελλάδα και η καπνοβιομηχανία να βλέπει τους τζίρους της να καταβαραθρώνονται, ωστόσο υπάρχει ένας κλάδος που γνωρίζει άνθιση: το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Παρά τις διαμάχες των «ειδικών» για την ασφάλεια του νέου προϊόντος, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες καπνιστές τα προτιμούν ως φθηνότερη και λιγότερο επιβλαβή -όπως υποστηρίζουν- λύση για την εξάρτησή τους από τη νικοτίνη.

Super League: Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0 (video)

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 15η αγωνιστική στη Super League, με τον Marcano να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, στο 53`.
Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Στο 11` η κεφαλιά του Djebbour από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ από Holebas και τον Αλγερινό τα οποία δε βρήκαν στόχο στο πρώτο 20λεπτό. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Super League: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Camara στο 63`, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Toche. Με 10 παίκτες τελείωσεσε το παιχνίδι το «τριφύλλι» καθώς ο Boumsong αποχώρησε τραυματίας στο 80` και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.

Super League: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική στη Super League. Το σκορ άνοιξε ο Ivic στο 21`, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης (49`, 84`) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Napoleoni στις καθυστερήσεις.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Contreras και Vierinha και αποχαιρέτησαν μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».

Super League: Εργοτέλης – Ξάνθη 1-2 (video)

Σπουδαία νίκη με 2-1 πήρε η Ξάνθη στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κατσικοκέρη, αλλά ο Markovski με δύο γκολ, στο 49` και το 76`, χάρισε το «τρίποντο» στους Ακρίτες.

Super League: Κέρκυρα – Άρης 1-0 (video)

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League, επικρατώντας 1-0 του Άρη για την 15η αγωνιστική. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Martin στο 46`.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 5` όταν ο Ιωάννου μόνος του μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.