ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Καυτή φωτογραφία της Miley Cyrus διέρρευσε στο Διαδίκτυο

Μια ακόμα καυτή φωτογραφία της Miley Cyrus διέρρευσε στο διαδίκτυο και έχει ήδη προκαλέσει χαμό στους θαυμαστές της.
Η 19χρονη ποπ σταρ βρίσκεται στη VIP αίθουσα γνωστού club στην Ισπανία και αλλάζει ρούχα. Κάποιος από την παρέα δεν χάνει φυσικά την ευκαιρία και φωτογραφίζει την τραγουδίστρια την ώρα που εκείνη κατεβάζει το πάνω μέρος του φορέματός της.

Η Joanna Krupa μας υποδέχεται μόνο με τα εσώρουχά της! (VIDEO)

Η 30χρονη Αμερικανοπολωνέζα ηθοποιός και μοντέλο Joanna Krupa φόρεσε τα «καυτά» εσώρουχά της και μας υποδέχτηκε στο σπίτι της σε μια σέξι

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια σε ολόγυμνη retro φωτογράφηση.!

Στα νιάτα της η Σοφία Αλιμπέρτη, χωρίς κανέναν δισταγμό έβγαλε τα ρούχα της, έβγαλε τα εσώρουχά της, και στάθηκε μπροστά στον φωτογραφικό ολόγυμνη, σε άκρως αισθησιακές πόζες, και μερικές ...ακροβατικές.! Απολαύστε την.!

Τα ωραιότερα πλάσματα του κόσμου κορίτσια είστε εσείς!

Είναι κόλαση αυτές οι κοπέλες, και τώρα αντικειμενικά όλες έχουν καυτό σώμα και όλα τα προσόντα για μια τέλεια κοπέλα.

Γκαρσονιέρα οργίων από φοιτητή των ΤΕΙ στην Πάτρα !

Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.
Την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ ο οποίος όμως «συνεργάζεται» με τέσσερις Πατρινούς!Η μέθοδός τους...απλή!
«Ψαρεύουν» νεαρές μέσα από το facebook, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ... γίνεται «παρέλαση» στην «ροζ» γκαρσονιέρα.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Φαρσάλων Γιάννης Σούρλας συνελήφθη στην εκκλησία για χρέη προς το Δημόσιο

Για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 909.000 ευρώ συνελήφθη σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Φαρσάλων, ενώ βρισκόταν στην εκκλησία της πόλης για την τελετή των Θεοφανίων.
Σύμφωνα με ανάρτηση του ιστότοπου Pheme.gr, στον πρόεδρο της ΕΑΣ Φαρσάλων είχε επιδοθεί σχετική κλήση από το ΣΔΟΕ, αλλά ο ίδιος κρυβόταν επί δεκαημέρου, για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία.

Σιγά τα χιόνια! 16 μετρα; (Video)

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Ιαπωνία, εδώ ακούμε για ένα μέτρο χίονι και μας ακούγεται παράξενο. Που να ακούσουμε ότι εκεί το χιόνι φτάνει τα 20 μέτρα ύψος. Δείτε και ένα βίντεο για το πως το καθαρίζουν.
Οι φωτογρφίες είναι από το τουριστικό θέρετρο Tateyama Kurobe Alpine Route που βρίσκεται στο νησί Honshu στις Ιαπωνικές Άλπεις.
Όπως βλέπετε , αν και το χιόνι έχει φτάσει τα 20 μέτρα, καθαρίζουν τους δρόμους! Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα θα μιλούσαμε για καταστροφή!
kokoria.gr

Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της Εγνατίας Α/Κ Κοίλων μέχρι Α/Κ Καλαμιάς

Η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής!
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Ηράκλειο: Θύμα τροχαίου ο Μάντζιος

Ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, μάρκας SMART και απο την
πρόσκρουση ο ίδιος πήγε προληπτικά σε ιδιωτική κλινική, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο στο λαιμό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το αυτοκίνητο του επιθετικού του ΟΦΗ υπέστη μεγάλες φθορές απο την πρόσκρουση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος τα Γερμανικά στην Κάντζα - Ο ALPHA ξανά στον Κοντομηνά

Ο Κοντομηνάς παίρνει πίσω τον ALPHA!!!
Στο επίσημο site του RTL Group αποτελεί πρώτο θέμα η αποχώρηση των Γερμανών από τον Alpha. Στο κείμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Το RTL Group, το κορυφαίο Ευρωπαϊκό δίκτυο ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που αντιστοιχεί στο 70% του Alpha Media Group στον Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Πιερία: Κύματα αναποδογύρισαν τη βάρκα κατά τη διάρκεια του του αγιασμού! (vid)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχτηκαν στον Μακρύγιαλο Πιερίας στην καθιερωμένη εορτή καθαγιασμού των υδάτων.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η σφοδρή θαλασσοταραχή ανέτρεψαν το ήρεμο σκηνικό εορτασμού.
Συγκεκριμένα, η βάρκα που μετέφερε τον ιερέα, τον ψάλτη και δύο άτομα ακόμη, προκειμένου να ρίξουν τον σταυρό στ' ανοιχτά της θάλασσας, αναποδογύρισε λίγο μετά τον απόπλου.

Η Ευγενία Μανωλίδου έκλεψε την παράσταση στον Πειραιά

O Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίσθηκε στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της πόλης του Πειραιά με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Η παρουσιάστρια έγινε δεκτή με επιδοκιμασίες από τις κυρίες που ήταν παρούσες στην τελετή. Την σύζυγό του υφυπουργού Ναυτιλίας χαιρέτισαν με θέρμη τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Χειροπέδες στο βασιλιά του πορνό

Σε μπελάδες μπήκε πάλι ο άτακτος βασιλιάς του πορνό Joe Francis. Ο διάσημος παραγωγός πορνό video βρισκόταν με το αμάξι του στο Beverly Hills και είχε μπλέξει στην κίνηση. Καθώς πήγε να ανοίξει την πόρτα χτύπησε ένα διπλανό αμάξι. Αρχισε μια λεκτική διαμάχη με την οδηγό του αμαξιού η οποία απο αντίδραση του άρπαξε το κινητό του και δεν του το έδινε.

Σόου Γκλέτσου στη Στυλίδα - Ο παπάς έριχνε το σταυρό μέχρι να τον πιάσει ο Δήμαρχος (vids)

Μια αλλάγή στη πλέυση του καϊκιού "Αετός" στο οποίο περίμενε ο Απόστολος Γκλέτσος και οι συντοπίτες του από τη Στυλίδα, για να βουτήξουν να πιάσουν τον Σταυρό των Θεοφανείων, άλλαξε τα πλάνα των καναλιών που περίμεναν από νωρίς το πρωί για να καταγράψουν το γεγονός και έδωσαν στην κατάσταση τον δέοντα τηλεοπτικό σουρεαλισμό.
Για την ακρίβεια, έχασαν την βουτιά του δημάρχου, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ το πλοιάριο απομακρύνθηκε εγκαίρως και είδαμε τη "μάχη" των κολυμβητών για τον Σταυρό.

Αποκλείστηκε ο Παγδατής!

Δυστυχώς ο Κύπριος πρωταθλητής Μάρκος Παγδατής αποκλείσθηκε από την συνέχεια του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.
Ο Παγδατής ηττήθηκε στον προημιτελικό από τον Βρετανό, Αντι Μάρεϊ με 6-2, 6-2 και έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Βολιβία: Συγκλονιστικό βίντεο με λεωφορείο να πέφτει σε γκρεμό...

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας ριψοκίνδυνος οδηγός λεωφορείου καθώς
προσπάθησε να διασχίσει έναν από τους πιο επικίνδυνους χωμάτινους δρόμους του κόσμου.
Το βίντεο, που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο, δείχνει μια ομάδα ανθρώπων να καθοδηγεί το λεωφορείο καθώς ο οδηγός του προσπαθεί να το περάσει μέσα από ένα πολύ μικρό πέρασμα σε ένα επαρχιακό δρόμο που είναι γνωστός ως Δρόμος του Θανάτου ή Camino de la Muerte.

Σοκ στον κόσμο της ΑΕΚ: Ο θρυλικός Αργύρης Σαλιαρέλης στο πλευρό του Ξενιάδη

Συνοδευόμενος από τον Αργύρη Σαλιαρέλη, όπως
διέρρευσε από κύκλους της ΠΑΕ, παρουσιάστηκε στο σημερινό ραντεβού που είχε με τους διοικούντες την ΑΕΚ, ο υποψήφιος επενδυτής, Βασίλης Ξενιάδης. Ο κ. Σαλιαρέσης απότελεί πρόεδρο μύθο του Ολυμπιακού στη μετά Κοσκωτά εποχή.Μύθο που έμεινε στην ιστορία ως Βασιλιάς των Ρουμπινιών ή ως Επιστήμονας.

Δείτε που χρειάζονται οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα παρακάτω οδικά δίκτυα:

Τι κοινό έχουν ο “Τρελαντώνης” και ο Σαμαράς;

Το ξέρατε ότι το πολυαγαπημένο βιβλίο των παιδικών μας χρόνων, ο “Τρελαντώνης”, της Πηνελόπης Δέλτα, είναι βασισμένο στον παππού του Αντώνη Σαμαρά;
Ναι, είναι αλήθεια, μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης το καλοκαίρι που μας πέρασε σε δήλωση του , είχε πει: “Θα κάνω δώρο στον Σαμαρά τον “Τρελαντώνη”.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ως το τέλος της σεζόν ο Ζαραδούκας!

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι επίσημα από σήμερα και ως το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Ζαραδούκας.
Ο διεθνής αριστερός μπακ παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον «Αγιαξ της Ηπείρου» και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια των «κυανόλευκων» για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος αμυντικός άρχισε τη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, έμεινε όμως ελεύθερος μετά τον οριστικό υποβιβασμό της θεσσαλικής ομάδας στη Δ΄ εθνική και υπέγραψε τον Οκτώβριο στους πρωταθλητές, όπου όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου.

VIDEO: Τα καλύτερα Fails της πρώτης εβδομάδας του 2012..

Δείτε σε ένα σχεδόν 3λεπτο βιντεάκι τα καλύτερα Fails της πρώτης εβδομάδας του 2012!

Ο καιρός του τριημέρου

Επιδείνωση στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Από αργά το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει σχετική βελτίωση.

ΣΟΚ! Έλληνας Βουλευτής Πιάστηκε Στα Πράσα Με Συνάδελφό Του!!!

Μπροστά στα ξαφνιασμένα βλέμματα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους αφού η απατημένη σύζυγος δεν ντράπηκε να τσαλακώσει την εικόνα τη δική της αλλά ούτε και του άνδρα της .
Η ερωμένη –βουλευτής που την ώρα εκείνη τα έχασε προσπάθησε να καθησυχάσει την σύζυγο λέγοντάς της ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, θεωρώντας τον εαυτό της μοντέλο προκαλώντας πολύ γέλιο στο Facebook!!!

Η κοπέλα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, φωτογραφίζεται σε διάφορες πόζες και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο Facebook προκαλώντας πολύ γέλιο με τα σχόλια της!

ΣΟΚ! Έπνιξε το παιδί της «online» την ώρα που μιλούσε μέσω «Skype»!!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση οτι μία μητέρα έπνιξε το παιδί της την ώρα που μιλούσε με το σύντροφό της μέσω «Skype»!
Η Νορβηγίδα «Yasmin Claudhry» πήρε το κεφαλάκι του, μόλις ενός έτους, παιδιού της και το βούτηξε μέσα σε νερό προκειμένου να το τιμωρήσει επειδή ξύπνησε και της «χάλασε» την ησυχία της.
Η 26χρονη μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του παιδιού, αρνήθηκαν κατηγορηματικά πως είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν το μωράκι.
Ο πατέρας του παιδιού ζει στο Πακιστάν και όπως είναι φυσικό, όταν έμαθε το γεγονός, σοκαρίστηκε!
prionokordela

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αλεξάνταρ Σιζονένκο σε ηλικία 52 ετών.

Ο Ρώσος παλαίμαχος άσος, που το 1991 ήταν σύμφωνα με το βιβλίο Guinness ο ψηλότερος παίκτης μπάσκετ του κόσμου με ύψος 2,41μ., απεβίωσε στην Αγία Πετρούπολη μετά από μακρά περίοδο ασθένειας και αντιμετωπίζοντας εδώ και χρόνια κινητικά προβλήματα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρήκε ποντίκι σε κουτάκι αναψυκτικού!

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με την καταγγελλία πως βρέθηκε ένα τρωκτικό σε κουτάκι αναψυκτικού γνωστής εταιρείας.
Λέγεται Mountain Dew και είναι ένα είδος αναψυκτικού που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από την εταιρεία PepsiCo και περιέχει πολλή καφεϊνη, ενώ είναι το αγαπημένο energy drink-αναψυκτικό εκατομμυρίων Αμερικανών.

VIDEO : Το θαύμα στον ποταμό Ιορδάνη!!!

“Η θάλασσα είδε και έφυγε και ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω”.
Αυτο συνέβη το 2006 στον Ιορδάνη ποταμό κατα την τελετή των Θεοφανείων όπου ο ποταμός είχε την αντίθετη φορά!
Δείτε το video…

ΣΟΚ: Λήστεψαν σύζυγο πρώην Υπουργού και την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!

Όλα συνέβησαν πριν μερικά εικοσιτετράωρα στην Γλυφάδα…
Πιο συγκεκριμένα σε ένα στενό πολύ κοντά στην οδό Γούναρη. Πρωταγωνίστρια-άθελά της-η γυναίκα πρώην κορυφαίου Υπουργού του Πασόκ και στενού συνεργάτη επί είκοσι και πλέον χρόνια του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Η γυναίκα κοντά στα 70 αποφάσισε να κατέβει σε σπίτι φίλης της, κοντά στην παραλιακή λεωφόρο για να παίξει μπιρίμπα. Όμως μια βόλτα λίγη παρέα και μερικές ώρες ξέγνοιαστες έμελλε να μετατραπούν στον απόλυτο εφιάλτη.

Η "Ζωή της Άλλης" Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο!

Ο Αλέξης και η Στέλλα δίνουν μία ευκαιρία στη σχέση τους. Από την άλλη, η Κάτια αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο και λέει στην εγγονή της, την Ελπίδα να τους ακολουθήσει. Η Ξένια, όπως ήταν φυσιολογικό έχει μείνει μόνη της και...

Λάρισα: Εκατοντάδες ψάρια νεκρά από άγνωστη αιτία

«Ασφυκτιούν» τα ψάρια στον ταμιευτήρα Καλαμακίου στη Λάρισα.
Αυτή την περίοδο στα νερά του ταμιευτήρα παρατηρείται μια νέα περιβαλλοντική καταστροφή, σε μια μεγάλη έκτασή του που βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόσκαλας, με

Τα υπόγεια περάσματα και στοές της Αθήνας!!! (VIDEO)

Tα τελευταία χρόνια δημοσιεύονται άρθρα σε περιοδικά, εφημερίδες καθώς και βιβλία που μιλούν για την ύπαρξη δικτύου υπόγειων στοών στην Aθήνα. Eιδικά όσον αφορά στις στοές, έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία ιδιαίτερα γοητευτική που φαίνεται να έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κόσμου.
H φιλολογία αυτή αναμειγνύει όμως ...

Ποιο ειναι το ζευγάρι που σκύβει;

Εκείνος ειναι 59 και εκείνη 25. Μιλάμε δηλαδή για 34 χρόνια διαφορά. Ο Mickey Rourke και η Ρωσίδα Anastassija Makarenko ειναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και παρά τη μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους φαίνεται οτι τα έχουν βρει.

Ποιο ζευγάρι της showbiz έχει να κάνει sex έναν χρόνο;

Είναι ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz, το οποίο εκτός από ταιριαστό είναι και αγαπητό στο κοινό.
Πληροφορίες θέλουν, οι δυο τους τον τελευταίο χρόνο να μην έχουν ερωτική συνεύρεση. Βέβαια, οι ίδιοι δεν αφήνουν να βγει προς τα έξω κάτι τέτοιο, αφού θέλουν να κάνουν τους άλλους να πιστεύουν ότι η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, μια εξομολόγηση της κυρίας σε φίλη της ήταν αρκετό για να αποκαλυφθεί το μυστικό.
gossip tv

Οι πιο περίεργοι λαιμοί που έχετε δεί ποτέ!

Έχετε δει άνθρωπο να μην έχει λαιμό; Να είναι ο λαιμός του μεγαλύτερος απο το κεφάλι του; Δείτε τους πιο περίεργους λαιμούς...
Θα πάθετε πλάκα!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο γίγαντας και το καλικατζαράκι

Στον κόσμο των παραμυθιών, σ' ένα μπαρ, κάθονται ένας γίγαντας κι ένα καλικαντζαράκι και τα πίνουν.
Σε μια στιγμή, το καλικαντζαράκι σκύβει πάνω απ το ποτήρι του γίγαντα και...

Απίστευτο! Μηχανή τραβάει τραπεζομάντηλο σε γεμάτο τραπέζι πολλών μέτρων! (VIDEO)

To παλιό κόλπο με το τραπέζομάντηλο αυτή τη φορά γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Θα καταφέρει να τραβήξει το τραπεζομάντηλο χωρίς να σηκώσει ή να ρίξει τα πράγματα που είναι πάνω στο τραπέζι. 
Δείτε το βίντεο!

Τι κρύβεται από πίσω

Τι να κρύβεται άραγε πίσω από αυτή τη πρασινάδα; 
Α! Ένα σπίτι! Ο κισσός βρισκόταν εκεί για πάνω από 20 χρόνια, ο ιδιοκτήτης του δεν έλεγε να τον κλαδέψει. Τελικά το έκαναν όταν αποφάσισαν να βγάλουν το σπίτι στο σφυρί. Όλη η γειτονιά είχε ξεχάσει πως είναι...

To είπε και το έκανε ο Γκλέτσος, βούτηξε στα παγωμένα νερά (VIdeo)

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγινε ο αγιασμός των υδάτων στην Χαλκίδα
Εκεί βρέθηκε τελικά και ο Απόστολος Γκλέτσος, ό οποίος δεν “μάσησε” από το κρύο και τη κατάσταση της καρδιάς του και βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό.
Οι γιατροί έδιναν 30% πιθανότητες να μην αντέξει η καρδιά του.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βραζιλία!!!

Σε κατάσταση συναγερμού οι αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας καθώς οι σφοδρές βροχοπτώσεις οι οποίες έχουν αναγκάσει 35.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους προβλέπεται να συνεχιστούν, εντείνοντας τους φόβους για πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ρίο ντε Τζανέιρο Σέρζιου Καμπράλ, η προσοχή των οργανώσεων αρωγής, επικεντρώνεται στις ευάλωτες πόλεις στο βόρειο και στο βορειοδυτικό τμήμα της πολιτείας, καθώς και στην περιοχή Σεράνα.
Τοπικά μεσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έως χθες από τις πλημμύρες στη γειτονική πολιτεία Μίνας Ζεράις και 87 πόλεις κηρύχθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία!

Στην Τουρκία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Γκέκας. Ο Έλληνας επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σαμσουνσπόρ, η οποία κατέθεσε πρόταση στην ομάδα της Γερμανίας, ύψους 300.000 ευρώ.
Ο Γκέκας το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τη στιγμή που ο Άρμιν Φε δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αρχικά του πλάνα, δεν αποκλείεται η Άιντραχτ να κάνει δεκτή την πρόταση των Τούρκων.
Η πρόταση στον ίδιο τον Γκέκα είναι για συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, έναντι 400.000 ευρώ με οψιόν ανανέωσης.
Η Σαμσουνσπόρ δεν έχει καθόλου καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αφού ύστερα από 18 αγωνιστικές μετρά δύο νίκες και βρίσκεται στην 16η θέση ανάμεσα σε 18 ομάδες.
Zougla.gr

Super League: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Super League.
Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο Ξάνθη – ΠΑΟΚ, ο Παππάς στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, ο Θάνος στο Παναθηναϊκός – Κέρκυρα.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Αποδοκίμασαν τους πολιτικούς στον Αγιασμό των Υδάτων στη Θεσσαλονίκη

Τα μοναδικά μέλη του κοινοβουλίου που βρέθηκαν στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Θερμαϊκό κόλπο ήταν ο υφυπουργός υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άγγελος Κολοκοτρώνης.
Λίγα λεπτα μετά τη λήξη της τελετής και ενώ οι πολιτικοί εκπρόσωποι αποχωρούσαν ακούστηκαν φωνές διαμαρτυρίας από το πλήθος. Εκείνη την ώρα περπατούσε ο Γιάννης Μαγκριώτης ωστόσο τα γιουχαΐσματα και οι ύβρεις απευθύνονταν συνολικά στους πολιτικούς.

Αξονικό τομογράφο αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Πρωταρχικό στόχο για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί η βελτίωση των αναγκαίων υποδομών στον τομέα της υγείας.
Προς την κατεύθυνση αυτή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής υπέγραψε την προέγκριση δημοπράτησης... για την «Προμήθεια και εγκατάσταση αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 350.000 €.

Ο Ρικάρντο Φερνάντες στον Παναιτωλικό!

Ο ποδοσφαιριστής Ρικάρντο Φερνάντες είναι από σήμερα παίχτης του Παναιτωλικού.
Γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 21 Απριλίου 1978 και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας του (μεταξύ άλλων Ζιλ Βιθέντε, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ακαντέμικα) και στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΛ). Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Μέταλουρ Ντόνετσκ.

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της δημιουργίας του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών...

...προωθείται και η χρηματοδότηση της κατασκευής γέφυρας στη Σιούτσα!
Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον Υφυπουργό κ. Θάνο Μωραίτη, είχε την Πέμπτη 05.01.2012 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

Quiz : Ποιος έλληνας καλλιτέχνης μαζεύει 2.000 like σε 10 λεπτά στο Facebook;

Είναι νέος, ωραίος και τον τελευταίο καιρό κάνει το «μπαμ» στην ελληνική μουσική βιομηχανία.
Ο TUS ή Χρήστος Τούσης, είδε τον Σταμάτη Γονίδη να διασκευάζει το «Μη ρωτάς πως περνάω», τραγούδι που αρχικά ερμηνεύτηκε από τον Ρέμη Ξάντο, αλλά «απογειώθηκε» με τη διασκευή του Tus και αποφάσισε να βάλει ένα περίεργο status στο γκρουπ του στο Facebook.
Ζήτησε λοιπόν από τους θαυμαστές του να μαζέψουν 2000 like προκειμένου να διασκευάσει και ο ίδιος ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη. Το status μπήκε στις 19:49 και έλεγε πως μέχρι τις 12 το βράδυ χρειαζόταν τα like.
Δέκα λεπτά μετά, είχε ξεπεράσει τα 2000… Πλέον, όλοι οι θαυμαστές του περιμένουν με αγωνία το videaki…

Εσείς ακούστε το από εμάς ΕΔΩ vatolakkiotis
newsbomb

Ο πρίγκιπας του Π.Α.Ο. στο Αγρίνιο;Δείτε φωτογραφίες!!!

Για πρίγκιπες ακούγαμε αλλά πρίγκιπες δεν βλέπαμε.
Όμως στο Αγρίνιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός τον είδαμε.
Ο Αγρινιώτης Πρίγκιπας φωτογραφήθηκε με τον κόσμο ενώ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, εκτός από του κ. Γόντικα που τον προσπέρασε χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Από ότι φαίνετε έχουν καεί από πρίγκιπες στον Π.Α.Ο. και φυλάγονται και από τα αστεία. Μπράβο πάντως στον φίλο για την ωραία ιδέα που είχε, μας εντυπωσίασε...

Η ιστορία του αλκοόλ!!!

Ο όρος αλκοόλ προέρχεται από την αραβική λέξη "al kohl". Το αλκοόλ που βρίσκεται στα αλκοολούχα ποτά ονομάζεται αιθυλική αλκοόλη ή αιθανόλη και έχει το χημικό τύπο C2 H5 OH. Ο άνθρακας, το υδρογόνο και το οξυγόνο αποτελούν τα μόνα στοιχεία της αιθυλικής αλκοόλης.
Αυτή είναι το μόνο είδος αλκοόλης που είναι ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση , ταξινομείται φαρμακολογικά , ως γενικό καταστατικό και μπορεί να προκαλέσει...