ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πήγαν οικειοθελώς στην αστυνομία και συνελήφθησαν για χρέη

Πρόκειται για δύο Κύπριους επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες φυτωρίου, οι οποίοι οικειοθελώς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου και συνέχεια συνελήφθησαν για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 194.077,83 ευρώ.

Η λεοπάρδαλη του πήρε το σκαλπ! Εικόνες που σοκάρουν (Pics)

Εικόνες σοκ στην Ινδία, με λεοπάρδαλη να επιτίθεται σε 4 ανθρώπους και να τους τραυματίζει σοβαρά.
Επίθεση από λεοπάρδαλη δέχθηκαν τέσσερις άνθρωποι στην πόλη Guawahati της Ινδίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, σε έναν από αυτούς η λεοπάρδαλη του πήρε στην κυριολεξία το σκαλπ, ωστόσο ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει.
Το αιλουροειδές μπήκε σε σπίτι, προκαλώντας πανικό, μέχρι που ένας περαστικός οδηγός κατάφερε να το αιχμαλωτίσει και να το κρατήσει σε κλουβί,μέχρι που έφτασαν άνδρες του υπουργείου περιβάλλοντος και το νάρκωσαν.
"Όταν είδαμε το ζώο μέσα στο σπίτι πάθαμε σοκ. Τρόμαξε και άρχισε να μας επιτίθεται" δήλωσε ο Nipu Das αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Η λεοπάρδαλη μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο. Πιθανότατα βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή, χάνοντας το δρόμο της ενώ έψαχνε για τροφή.
Τους τελευταίους μήνες μεγάλες εκτάσεις ζούγκλας έχουν εκκαθαριστεί προκειμένου να χτιστούν σπίτια, κάτι που έχει οδηγήσει στην αύξηση των επιθέσεων σε ανθρώπους από ζώα που δυσκολεύονται πλέον να βρουν τροφή.
news247

VIDEO: Οι δίδυμες ξανθιές που αναστάτωσαν το Big Brother Βρετανίας!!!

«Φωτιά» πήρε το Celebrity Big Brother στη Βρετανία με την είσοδο των δίδυμων Karissa και η Kristina Shannon.
Οι αδερφές που στο βιογραφικό τους έχουν θητεία ως «κουνελάκια» του Playboy φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν αφού η μόνιμη ενδυμασία τους είναι τα μαγιό, κάνουν τζακούζι και βουτιές όλη την ημέρα με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης να βλέπουν την ανηφόρα!

Βόλος: Ένταση μεταξύ οπαδών ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο κέντρο της πόλης!!!

Η αστυνομία πρόλαβε τους χούλιγκανς!!!
Λίγο πριν τις 21.00 ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση Βόλου για
ένταση στο κέντρο της πόλης μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Παναθηναϊκού, στον απόηχο των σημερινών αγώνων των ομάδων τους.
Η κινητοποίηση όπως αναφέρει το e-volos.gr ήταν άμεση και τα πνεύματα ηρέμησαν, αποτρέποντας την γενικευμένη σύρραξη.
Αυτή την ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας παραμένουν στο κέντρο της πόλης για την αποφυγή νέας πυροδότησης του κλίματος.

Πόζες βγαλμένες από το ζωικό βασίλειο!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Super League: Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0 (video)

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Καυτανζόγλειο» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας, η οποία μετά την ΑΕΚ έδειξε και στους Πειραιώτες ότι όποιος την υποτιμήσει θα το «πληρώσει» ακριβά.
Με το… «καλησπέρα» απείλησαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς 27 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Mirallas έφυγε μόνος του απέναντι στον Seremet και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Εντυπωσιακό καμουφλάζ: To ψάρι που γίνεται χταπόδι και το αντίστροφο!

Η τέχνη του καμουφλάζ στο ζωικό βασίλειο είναι θέμα ζωής και θανάτου. Σε κάποιες περιπτώσεις, η φύση αποδεικνύεται σωτήρια, όπως και για το μικρό ψάρι της φωτογραφίας μας.Όπως με δυσκολία μπορείτε να διακρίνετε, το ψάρι, που εντοπίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, μιμείται ένα χταπόδι για να γλιτώσει από τους επίδοξους θηρευτές του.

Η πιο θορυβώδης παραλία του κόσμου

Φανταστείτε τις τέλειες διακοπές, είστε ξαπλωμένοι σε μια εξωτική παραλία, με λευκή άμμο, τυρκουάζ νερά, τροπική βλάστηση και απολαμβάνετε τον ήλιο της Καραϊβικής. Ξαφνικά ένα αεροπλάνο περνάει λίγα μέτρα πάνω απο το κεφάλι σας και χαλάει την ειδυλλιακή αυτή ατμόσφαιρα. Σίγουρα βρίσκεστε στην παραλία του Maho στο νησί St. Martin, στην Καραϊβική.

Τα ομορφότερα γκολ της εβδομάδας!!! (video)

Ναι ναι… Καλά είδατε! Στην 9η θέση το καταπληκτικό γκολ του Μαρκόφσκι!
Δείτε το video...

Hamburger εν κινήσει (video)

Πόσο εύκολο ειναι να φάτε ένα hamburger όταν τρέχετε με τέτοια ταχύτητα;
Δείτε το video...

Ο σκύλος που… τρώει χυλόπιτα από γάτα! (video)

Είναι πλέον γεγονός…Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα σκύλο και μια γάτα...
Τι γίνεται όμως αν ο ένας τρέφει άλλα αισθήματα, πιο σοβαρά; Στο video που θα παρακολουθήσετε θα δείτε ένα σκύλο που θέλει να έρθει πιο κοντά στη γάτα αλλά εκείνη… του ρίχνει χυλόπιτα και παντόφλα!
Δείτε το απολαυστικό video:

Στις 9:οο θα ανοίξουν τα σχολεία και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών για αύριο Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
greveniotis

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε την αποθήκη… ντόμινο!

Η τελευταία του μέρα στη δουλειά μάλλον...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ιερομόναχος στην Πάτρα πυροβόλησε και σκότωσε κυνηγόσκυλο!

O νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια το σκυλί του…
Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όπως καταγγέλλει μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και το εκτέλεσε εν ψυχρώ με μία καραμπίνα…
Ολα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι. Ο Νώντας Καλλιακμάνης ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι. Πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα. Είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι, δεν πρόλαβε όμως να σώσει το ζώο του. Το δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του…

Στοκχόλμη: Εστιατόριο ... τρένο υπόσχεται να σας ταξιδέψει!

Το εστιατόριο «Griffins Extraordinaire Steakhouse» της Στοκχόλμης υπόσχεται να σας… ταξιδέψει, όχι μόνο λόγω των νοστιμότατων εδεσμάτων που προσφέρει…
Πρόκειται για ένα εστιατόρια στην καρδιά της πόλης, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε οι πελάτες να νομίζουν ότι βρίσκονται μέσα σε τρένο!

Super League: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 1-0 (video)

Με το μόνιμο σκόρερ του, Sebastian Leto, να βρίσκει δίχτυα στο 24` ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο δεύτερο γύρο της Super League 2011-2012.
Οι «πράσινοι» ήταν νωθροί στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασαν στροφές και απείλησαν στο 18` με τον Cleyton να βλέπει τον Galinovic αρχικά και τον Majstorovic στη συνέχεια να του στερούνε το γκολ.

Super League: Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0 (video)

Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι για την 16η αγωνιστική στη Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στο φινάλε τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο «δικέφαλος» πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο.

Super League: Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0 (video)

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μήτρογλου στο 16` και ο Epstein στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 85` λόγω της αποβολής του Μάντζιου.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, με το Μήτρογλου ο οποίος εκτέλεσε συρτά το φάουλ και αιφνιδίασε τον Carroll. Στο 19` ο Sisic έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 25` ο Carroll αποσόβησε με τη βοήθεια του δοκαριού το γκολ μετά το πλασέ του Μήτρογλου και στην εξέλιξη της φάσης σταμάτησε τον Pitu Garcia. Ο πορτιέρο των Κρητικών κράτησε και πάλι όρθια την ομάδα του στο 33` και το 38` λέγοντας «όχι» σε Brito και Epstein αντίστοιχα, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου, ο Μάντζιος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Itandje, αλλά αστόχησε για εκατοστά.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα επιδιώκοντας την ισοφάριση, αλλά ο Ατρόμητος μετά το 60` ισορρόπησε. Οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες στο 85` καθώς αποβλήθηκε ο Μάντζιος, αλλά δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπουλή και Μπούρμπο να μην μπορούν να νικήσουν τον Itandje. Όλα τελείωσαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο ο Epstein πλάσαρε τον Carroll, διαμορφώνοντας το 2-0 με το οποίο οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη.
Σκόρερ: 16` Μήτρογλου, 90` Epstein
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Garcia (63` Σφακιανάκης), Τάτος (62` Δημούτσος), Epstein, Brito (80` Αναστασάκος), Μήτρογλου
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος (37` Μπούρμπος), Bulut (76` Καμπάνταης), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Kalajdzic, Veron, Jordi Lopez, Sisic (45` vando), Παπουλής, Μάντζιος
Δείτε σε video τα γκολ από το Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0


Super League: Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Ο Nery Castillo επέστρεψε στη δράση μετά τη φυγή του Michal Probierz και χάρισε τη νίκη στον Άρη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16η αγωνιστική της Super League με το τέρμα που πέτυχε στο 12ο λεπτό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς στο 86` αποβλήθηκε ο Σούφαλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Β΄ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

O Πλατανιάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής για τη Β΄ Εθνική, επικρατώντας 1-0 της Βέροιας με σκόρερ τον Μαραγκουδάκη στο 21`. Η Λάρισα επικράτησε 1-0 του Διαγόρα χάρη στο τέρμα του Χασομέρη στο 23`. Ο Πανθρακικός διέσυρε με 4-0 το Βύζαντα Μεγάρων. Ο Αργοτικός Αστέρας έμεινε στο 1-1 με το Φωκικό στον Εύοσμο, ενώ ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εθνικός Αστέρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στη Β΄ Εθνική:

Σε επιφυλακή για πλημμύρες ο Έβρος

Σε επιφυλακή εξακολουθούν να είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Έβρου για το ενδεχόμενο πλημμυρών, καθώς έχει αυξηθεί η στάθμη σε ποτάμια της περιοχής, λόγω υπερχείλισης φράγματος επί βουλγαρικού εδάφους.

Μέχρι την Αλβανία θα φθάσει η Εγνατία οδός!

Η σύνδεση της Εγνατίας με το Τελωνείο Μαυροματίου, παρότι προβλεπόταν, έχει καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και κάποιοι θεωρούσαν, ίσως να θεωρούν και ακόμη, ότι το έργο δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο από την «Εγνατία Α.Ε.» δόθηκε η πληροφορία ότι την άνοιξη θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκπόνηση προμελέτης.

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Γ' Εθνικής 2ος Όμιλος

Σε αγώνες της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Ο διάλογος Κουλούρη - Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ...

Aστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση, χθες στις 11.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη.

Στην Αστυνομία ερωτιάρα και τσαχπίνα σύζυγος βουλευτή για τον εραστή της!

Μια πραγματικά τραγική ιστορία ζει τον τελευταίο καιρό σύζυγος γνωστού βουλευτή….
Την παράνομη σχέση η σύζυγος του βουλευτή, την δημιούργησε στις διακοπές του καλοκαιριού που πέρασε, όταν οι δύο τους βρέθηκαν σε πολυήμερο ταξίδι μακριά από την Αθήνα. Εκεί γνώρισε το αγόρι που την τρέλανε. Όσο για τον Βουλευτή; Αυτός σύμφωνα με το Briefing news δεν είχε καταλάβει τίποτα από τα γλυκοκοιτάγματα, τα φλερτ και τις μικροαπουσίες της συντρόφου του σε αυτό το ταξίδι.

ΣΟΚ: 15χρονη αυτοκτόνησε και συνεχίζουν να τη βρίζουν στο Facebook!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι ακόμα και μετά το θάνατο ενός κοριτσιού υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
Η 15χρονη Amanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα παιδί που συχνά παραπονιόταν για τα χλευαστικά και προσβλητικά μηνύματα και πειράγματα των συμμαθητών της και στο σχολείο αλλά και μέσω Facebook.

Τι προκαλεί τις αιμορροΐδες;

Η καθιστική ζωή, η κληρονομικότητα αλλά και η έντονη γυμναστική ευθύνονται εξίσου για την εμφάνιση των αιμορροΐδων ενώ ανάλογα με το μέγεθος και τη διάρκεια εμφάνισής τους, κατατάσσονται σε πρώτου, δεύτερου, τρίτου και τέταρτου βαθμού.
Οι συχνότερες και κυριότερες αιτίες εμφάνισής τους είναι οι εξής:
- Η καθιστική ζωή. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που υποφέρουν από τις αιμορροΐδες, είναι υπάλληλοι γραφείου.

"Φωτιά" το e-mail της τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση!!!

«Φωτιά» είναι το e-mail που έχει στείλει η τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο, καθώς με αυτό βάζει σκληρούς όρους για να συνεχιστούν οι συζητήσεις και κατ’ επέκταση και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της χώρας.

Θα μπορούσατε να ποζάρετε πάνω σε αυτόν τον βράχο;

Στα βουνά της Νορβηγίας στην περιοχή Kjeragbolten, υπάρχει ένας βράχος ιδιαίτερα "περίεργος" ο οποίος κάτω από άγνωστες συνθήκες "σφήνωσε" ανάμεσα σε δύο άλλους μεγαλύτερους βράχους!
Μάλιστα, ριψοκίνδυνοι πεζοπόροι βγάζουν φωτογραφίες καθώς στέκονται πάνω στον μετέωρο βράχο χωρίς ίχνος φόβου γεμάτοι τόλμη και ... με πόζες!

Η πιο ψηλή τρανσέξουαλ στον κόσμο!

Με ύψος 2,13 μέτρα η 25χρονη Lindsey, που έχει αρχίσει τη διαδικασία μεταμόρφωσής της από άντρα σε γυναίκα, έχει σκοπό να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως η πιο ψηλή τρανσέξουαλ στον κόσμο!
Ο Greg Walker, όπως τα περισσότερα αγόρια, μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα καθώς από μικρός είχε αρχίσει να παίζει μπάσκετ, αλλά όπως λέει ο ίδιος πάντοτε ένιωθε μέσα του διαφορετικά!
Μεγάλωσε στο Οχάιο των ΗΠΑ και στα 21 του κέρδισε υποτροφία χάρη στις επιδόσεις του στο μπάσκετ, για να σπουδάσει στο τμήμα οικονομικών και μάρκετινγκ του πανεπιστημίου Central Michigan College.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με τον Κουλούρη

Από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής διερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε πρώην Βουλευτής, χθες το βράδυ στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός Ειδικού Φρουρού.
Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση.
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Ειδικότερα, την 23.30΄ ώρα χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από οδηγό οχήματος, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ημεδαπός, πρώην Βουλευτής. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός Ειδικού Φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, απ’ όπου εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Για την εξέλιξη του περιστατικού και τον τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού, ο οδηγός εξέφρασε τη λύπη του.
Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, προέκυψαν παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.
Συνελήφθη πρώην υπουργός - Πέρασε 3 κόκκινα φανάρια και παρέσυρε αστυνομικό!!!Zougla.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 11χρονο κορίτσι λόγω ... εγκυμοσύνης

Ένα 11χρονο κορίτσι, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα στην περιοχή Μπολού στη βόρεια Τουρκία, αποδείχτηκε ότι ήταν 8 μηνών έγκυος!
Το κορίτσι διακομίστηκε στα επείγοντα από τον 25χρονο «σύζυγό» της χθες, ο οποίος αρνήθηκε να την αφήσει να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν την κατάστασή της.
Η 11χρονη και ο νεαρός άνδρας είχαν «παντρευτεί», μέσω μιας θρησκευτικής τελετής, χωρίς προφανώς να ακολουθήσουν κάποια νομική διαδικασία, καθώς η ηλικία του κοριτσιού είναι απαγορευτική βάση νόμου για έναν τέτοιο «γάμο».
Zougla.gr

Τι προκαλεί τη νευρογενή ανορεξία;

Η νευρογενής ανορεξία θεωρείται πρωτογενής πάθηση, δηλαδή δεν είναι το αποτέλεσμα μιας σωματικής νόσου, σε πολλές όμως περιπτώσεις μπορεί να συνοδεύεται και από άλλες ψυχικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψύχωση ή νεύρωση και διαταραχές προσωπικότητας.
Οι ρίζες της νόσου βρίσκονται σε ψυχοκοινωνικούς παράγοντες, ενώ τα αποτελέσματά της είναι ψυχοσωματικά, η υπέρμετρη απώλεια βάρους επιφέρει συμπτώματα τόσο στο σώμα(κρύα άκρα,επανεμφάνιση παιδικού χνουδιού σε όλο το κορμί, βραδυκαρδία, υποθερμία και μείωση της αρτηριακής πίεσης) όσο και στην ψυχή.

Επιβάτες τραματίστηκαν εν ώρα πτήσης λόγω αναταράξεων

Επτά επιβάτες πτήσης αεροπλάνου της εταιρείας Qantas, που είχε απογειωθεί από το Λονδίνο με προορισμό τη Σιγκαπούρη, τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω ισχυρών αναταράξεων πάνω από την Ινδία, ανακοίνωσε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία.
Το A380 της εταιρείας βρισκόταν το Σάββατο σε απόσταση τριών ωρών από τη Σιγκαπούρη όταν

Δραματική μείωση της τιμής του ελαιόλαδου

«Η εκμετάλλευση των αναγκών και της ανέχειας των παραγωγών φαίνεται να αποτελεί τον κύριο στόχο των μεγάλων αγοραστών οι όποιοι με την θελημένη η αθέλητη σύμπραξη των τοπικών μεσαζόντων και την απάθεια της ΕΕ κατεβάζουν συνεχώς τις τιμές φθάνοντας ακόμη και στο 1,85 Ευρώ για τους 0,3 βαθμούς στην Κρήτη, ενώ στην Ισπανία έχουν πέσει ακόμη χαμηλότερα».

Τρίκαλα: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο

Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο νεαρά άτομα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 03:00 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 17χρονος, κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, στην περιοχή Φήκη Τρικάλων.
Από την ανατροπή του οχήματος, τραυματίστηκε σοβαρά ο 17χρονος οδηγός και έχασε την ζωή του, ο 18χρονος συνοδηγός.
Zougla.gr

Αυξήσεις στους μισθούς των πολιτικών στο Βέλγιο

Αύξηση 10% θα δοθεί φέτος στο μισθό του πρωθυπουργού και των αντιπροέδρων της κυβέρνησης στο Βέλγιο και 8% στο μισθό των υπουργών, μολονότι η νέα κυβέρνηση της χώρας είχε δεσμευτεί για τη μείωσή τους κατά 5% κατά τον σχηματισμό της στα τέλη του 2011, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Κόπηκε στα δυο το ελληνόκτητο πλοίο "Rena". Βίντεο


Το πλοίο Rena, το οποίο προσάραξε πριν από τρεις μήνες σε ύφαλο στη Νέα Ζηλανδία, κόπηκε στα δύο, αφού χτυπήθηκε από κύματα ύψους έξι μέτρων στη διάρκεια της νύχτας.
Έως και 300 από τα 830 εμπορευματοκιβώτια που εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο Rena χάθηκαν στη θάλασσα.
Zougla.gr

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό..

Μετά τις έντονες χιονοπτώσεις και τον παγετό που κράτησαν κλειστή την κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, στο νομό Κοζάνης από τον κόμβο Κοίλων μέχρι τον κόμβο Καλαμιάς, τα προβλήματα τελικά αποκαταστάθηκαν και από σήμερα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία.

VIDEO: Ιταλίδα τραγουδίστρια… κατουρήθηκε LIVE σε εκπομπή!!!

Η Iva Zanicchi είναι γνωστή diva του Ιταλικού τραγουδιού!!!
Αυτό που έπαθε σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη θα το θυμάται για πολύ καιρό και το σίγουρο είναι πως θα το θυμούνται και οι τηλεθεατές.
Η Ιταλίδα τραγουδίστρια φαινόταν ανήσυχη για αρκετή ώρα όταν ξαφνικά σηκώθηκε πάνω και...
Δείτε το video...

ierosagon

Αναβολή στο Κοζάνη-Εθνικός Βατερού

Η κακοκαιρία έχει πλήξει τον 3ο όμιλο, καθώς αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Κυριακής (8/1) ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Εθνικό Βατερού.
Το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο και το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την Επιτροπή Δ’ Εθνικής. Ηδη έχει αναβληθεί ο αγώνας ΑΟ Κάστωρ-Ακαδημία Πλαταμώνα, που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Ποια διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αυτό το στήθος χωρίς σουτιέν;

Εάν υπήρχε αστυνομία μόδας, αυτή την στιγμή η Christina Aguilera θα ήταν φυλακή.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τραγουδιού The Voice, όπου συμμετέχει ως κριτής, φορώντας ένα λεοπάρ φόρεμα με όλο το στήθος (για να μην το πούμε διαφορετικά) έξω, με την λεπτομέρεια ότι είχε ξεχάσει να βάλει σουτιέν.

Εφοριακοί με βίλες και offshore!!!

Στο κυνήγι της διαδρομής του μαύρου χρήματος ο οικονομικός εισαγγελέας που έχει στα χέρια του στοιχεία που καίνε εφοριακούς...
Ομάδα πρώην και νυν εφοριακών με βίλες και offshore έχει μπει στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπονή.
Μετά τον "καυτό" φάκελο που έχει στα χέρια του ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πλούτος αυτός αποκτήθηκε νόμιμα ή αποτελεί προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι τα προηγούμενα χρόνια.

Δύο εκατομμύρια για φωτοτυπίες;;;

Ακριβά θα κληθεί να πληρώσει το φιάσκο των φωτοτυπιών το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς καλείται να χορηγήσει δύο εκατομμύρια ευρώ σε 159 δήμους.
Το μεγαλύτερο κονδύλι για την εκτύπωση αντιτύπων πιστώνεται, σύμφωνα με την "Καθημερινή", στον Δήμο Χανίων (93.118,96 ευρώ). Ακολουθούν ο Δήμος Αθηναίων με 76.425,01 ευρώ, ο Δήμος Καλαμάτας με 55.770,95 ευρώ και ο Δήμος Περιστερίου με 54.243 ευρώ.

Ο γύρος του κόσμου σε… λιγότερο από πέντε λεπτά (video)

Ένα φανταστικό βίντεο δημιουργήθηκε δια χειρός του φωτογράφου Kiend Lam, ο οποίος «χώρεσε» σε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, 6.237 φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια που πραγματοποίησε σε 17 συνολικά χώρες.
Πρόκειται για τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ιορδανία, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βολιβία, και το Περού.
Δείτε το βίντεο...

Επιτέλους... γέννησε η Beyonce!!!

H 30χρονη τραγουδίστρια γέννησε χθες το βράδυ ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε ιδιωτική κλινική στη Νέα Υόρκη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από τους εκπροσώπους του ζευγαριού, αλλά τα μηνύματα στο Τwitter αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη.
Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν ήταν και η Rihanna, η οποία έγραψε στην δική της σελίδα: “Καλωσορίζουμε στον κόσμο την πριγκίπισσα Carter. Με αγάπη η θεία Rihanna”.

Σαν σήμερα

8 Ιανουαρίου 1297: Στο Μονακό, ο Φραντζεσίνο Γκριμάλντι, μεταμφιεσμένος σε μοναχό, τρυπώνει σ’ ένα οχυρό ελεγχόμενο από τους Γενοβέζους, αφήνει μέσα τούς στρατιώτες του και ιδρύει τη δυναστεία των Γκριμάλντι, που κυβερνά ως σήμερα το Πριγκιπάτο.