ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Γιαγιά που χορεύει ραπ ξεσήκωσε το YouTube με 6.277.479 κλικ! (video)

Αναμφισβήτητα η νέα μόδα YouTube είναι τα πολύ αστεία βιντεάκια που δείχνουν γιαγιάδες αλλά και παππούδες να αποκαλύπτουν διάφορα ταλέντα τους μπροστά στην κάμερα! Είναι γεγονός ότι οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι η νέα μόδα στο και τα αστεία βιντεάκια τους κάνουν απίστευτα κλικ!

Ακρωτηρίασε το πόδι της και... αυτό μεγάλωσε ξανά (pics & vid)

Η Mandy Sellars από το Accrington του Lancashire πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας το σώμα της είναι «μικρών διαστάσεων» αλλά τα πόδια της εντελώς δυσανάλογα τόσο σε όγκο όσο και σε βάρος σε σχέση με αυτό!

Απεβίωσε ο Θωμάς Βουλινός...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα ο επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Θωμάς Βουλινός. Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών κι αφού έδωσε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Θωμάς Βουλινός βρέθηκε στα κοινά του Δικεφάλου του Βορρά από το 1989 έως το 1996 και .. έμεινε στην ιστορία για τη μεγάλη κόντρα που είχε με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ποιος διάσημος τραγουδιστής πιάνει τα γεννητικά του όργανα; [φωτο]

Πολύ... απρόσεχτος μας βγήκε ο Justin Bieber! Ο 17χρονος νεαρός ποπ σταρ που είναι το είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών ανά τον κόσμο, εθεάθη σε μια όχι και τόσο… σεμνή πόζα!
Οι φωτογράφοι τον τσάκωσαν κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Hawaii, να πιάνει τα γεννητικά του όργανα.

Είδηση ΣΟΚ: Όλη η αλήθεια για την Έλενα Παπαρίζου και τον αλκοολισμό!!!

Την περασμένη εβδομάδα κάποιοι θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου γίνανε θεατές ενός πολύ άσχημου συμβάν.
H Έλενα Παπαρίζου πιο μεθυσμένη από ποτέ, παραπατούσε, μιλούσε άσχημα και έβρισε όποιον έβρισκε μπροστά της.
Το περιστατικό ήταν κάτι παραπάνω από τραγικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι...όλοι οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' φίλοι της Έλενας περιμέναμε να δούμε μια Έλενα τελείως διαφορετική εφόσον πέρασε αρκετούς μήνες σε γνωστό κέντρο απεξάρτισης στην Σουηδία.

Όταν κάνεις τέτοιες πλάκες στον κολλητό σου, αυτά παθαίνεις! (video)

Δείτε γιατί ποτέ δεν πρέπει να κάνετε τέτοιες φάρσες στον κολλητό σας.
Ο μάγκας είχε ρίξει ένα μικρό τσεκουράκι στο αυτοκίνητο του φίλου του και εκείνος, είπε να του διαλύσει το δικό του με ένα τεραστίων διαστάσεων!! Το χειρότερο ήταν, ότι ο παθών έβλεπε όλη την σκηνή από το laptop και η αντίδραση του τα λέει όλα. Στο 1.25 η στιγμή της διάλυσης!!

Ποια διάσημη σταρ πήγε τόσο σέξυ ντυμένη στο γήπεδο???

Αναγνωρίζετε αυτά τα καλλίγραμμα πόδια???
Για προσπαθήστε καλύτερα....
Με ένα καυτό κοντό jean σορτσάκι και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin εμφανίστηκε η Rihanna σε αγώνα μπάσκετ των LA Lakers.Mε τη συντροφιά μιας φίλη της, απόλαυσε το παιχνίδι και δεν σταμάτησε λεπτό να γελά και να δασκεδάζει. Η παρουσία της και μόνο αναστάτωσε το γήπεδο καθώς το μικροσκοπικό σορτσάκι αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ένας εντυπωσιακός ζωγράφος! (video)

Ένας μοναδικός street artist ο οποίος ζωγραφίζει υπέροχους πίνακες, πολύ γρήγορα και χρησιμοποιώντας μόνο τα δάκτυλά του.
Δείτε το video...

Ένα ξενοδοχείο για όσους αψηφούν το κρύο

Στο Hotel de Glace τα πάντα είναι κατασκευασμένα από πάγο. 
Για ενδέκατη χρονιά, το Ξενοδοχείο Πάγου (Hotel de Glace) στο Κεμπέκ του Καναδά, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες οι οποίοι θα αψηφήσουν το κρύο. Και αυτό γιατί, όπως φανερώνει και το όνομα του, είναι κατασκευασμένο από πάγο!

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια!

Μετά από ένα χρόνο περίπου σχέσης, γνωστή τραγουδίστρια χώρισε με το σύντροφό της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ενώ αιτία του χωρισμού τους ήταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, που άφηναν πολύ λίγο χρόνο για να αφιερώσουν ο ένας στον άλλο.
O λόγος για την...

Για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη!!! (video)

Aυτός ο άνθρωπος είναι τρελός...
Απλά φλερτάρει με τον Θάνατο.
Δείτε το video...

Μητέρα προσπάθησε να πιάσει το κινητό της και την πάτησε το τρένο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 23χρονη μητέρα, όταν... προσπάθησε να πιάσει το κινητό της από τις γραμμές του τρένου. Η νεαρή γυναίκα δεν είδε όμως τη γραμμή express, που περνούσε από εκεί με αποτέλεσμα το όχημα να την χτυπήσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην Daily mail μια διαφωνία με τον σύντροφό της στάθηκε η αφορμή για να χάσει τη ζωή της.

Έγινε και αυτό: Πακιστανοί απήγαγαν και εξέδιδαν 17χρονη κοπέλα στην Αργολίδα.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, για αρπαγή και σωματεμπορία 17χρονης ανήλικης. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματέμπορων στην Αργολίδα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους. Συνελήφθησαν χθες (09-01-2012) το πρωί, στην Νέα Κίο Αργολίδας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28, 29, 21, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή και σωματεμπορία κατά συναυτουργία, ενώ ο 28χρονος και ο 29χρονος κατηγορούνται επιπλέον, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

VIDEO: Ηγέτης περίπου 12μηνών…

Τα πλήθη ζητωκραυγάζουν με μια απλή κίνηση των χεριών του πιτσιρίκου!
Η μαμά τον ρωτά πόσο μεγάλη είναι η φάλαινα και γίνεται χαμός...
Δείτε το video...

Στα άσπρα η Πάρνηθα – Που θα χιονίζει έως το βράδυ!

Το κρύο έφτασε για τα καλά και στην Αττική η οποία σιγά – σιγά μπαίνει σε λευκό κλοιό. Ήδη στην Πάρνηθα χιονίζει από το πρωί, στον Διόνυσο το έχει στρώσει για τα καλά, ενώ και στην Πεντέλη, ειδικά ψηλά στο Αστεροσκοπείο χιονίζει.
Κατά διαστήματα χιόνι πέφτει και στα βόρεια προάστια, αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι το χιονόνερο.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Πετάνε τα παιδιά από τον δεύτερο όροφο!!!

Στον Ναό Grishneshwar στο ινδικό κρατίδιο Μαχαράστρα γίνεται ένα ασυνήθιστο  και επικίνδυνο θρησκευτικό τελετουργικό..
Μωρά ηλικίας μεταξύ ενός και δύο ετών ρίχνονται από έναν πύργο 2 ορόφων ενώ από κάτω υπάρχουν άνδρες που περιμένουν να πιάσουν τα μωρά μέσα σε σεντόνια. Η 700 χρονών τελετή πιστεύεται ότι κάνει τα παιδιά πιο έξυπνα, πιο τυχερά και πιο υγιή.

Έφτιαξαν κτίριο 30 ορόφων μέσα σε 15 μέρες! (video)

Οι Κινέζοι θέτουν τον πήχη ψηλά...
Δείτε το video...

Εν τω μεταξύ στην Τουρκία… (Video)

Συμβαίνουν πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις!!!
Δείτε το video...

Αγοράκι 2χρονών να ''συνεννοείται'' με τη μαμά του στη νοηματική! (video)

Δεν είναι κάτι που το βλέπουμε κάθε μέρα,η μητέρα και το 2χρονο αγοράκι της είναι κωφάλαλοι....και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι η νοηματική.
Είναι απίστευτο γιατί είναι μόλις 2 ετών και ο τρόπος που επικοινωνεί με την μητέρα του είναι κάτι το "ΜΑΓΙΚΟ"...
Δείτε το video

Παραπλανούν τα LIDL, τους καταναλωτές

Καταναλωτής, κατήγγειλε στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ότι παραπλανήθηκε από την αλυσίδα των LIDL, της περιοχής των Χανίων σε διαφημιζόμενο προϊόν μέσω φυλλαδίου και συγκεκριμένα για την "προσφορά" στο προϊόν "Τυρί σκληρό Πεκορίνο Ιταλίας Π.Ο.Π. που στο διαφημιστικό φυλλάδιο 'εγραφε τιμή 10,99/κιλό διαγραμμένη και νέα 7,69 Ευρώ δηλ. μείωση -30%, αλλά στην τιμή επί του προϊόντος δεν υπήρχε καμία μείωση , καμία "προσφορά" και ο πελάτης το πλήρωσε κανονικά, στην αρχική τιμή.΄Οταν ο καταναλωτής εντόπισε την παράνομη χρέωση και διαμαρτυρήθηκε στον Διευθυντή του καταστήματος, ο Διευθυντής το δικαιολόγησε ως λάθος του Ταμία.

Το αμάξι κόπηκε στα δύο αλλά αυτοί επέζησαν! (video)

Η πιο τυχερή μέρα της ζωής τους...
Δείτε το video...

Και όμως αυτή η κοπέλα είναι μόλις... 17 ετών!!

Και το όνομα αυτής Courtney Stodden...

Σχολικό λεωφορείο...το έκανε σπίτι!!! (φωτο)

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους, υπάρχει μια οικογένεια στις ΗΠΑ που ζει μόνιμα μέσα σε ένα από αυτά.

ΔΕΙΤΕ: Τα φαινόμενα απατούν!!!

Μη βιάζεστε πολύ παιδιά! Όρεξη είχαμε να σας δείξουμε γυμνό!!!
Δείτε παρακάτω...

Χαμός στο Facebook με τον Γρηγόρη Γεωργάτο!!!

Αλήθειες που «καίνε» έγραψε ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου Γρηγόρης Γεωργάτος στην σελίδα του στο Facebook μετά το οδυνηρό 0-0 και την κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Δόξα Δράμας.
«Εγώ λέω τώρα να πάρουμε πίσω τον Σοϊλεδη και τον Κατσικογιάννη, όπως και τον Σουμπίνιο.
Όσο για τον πρόεδρο κάθε μέρα είναι και στου Ρέντη για να μιλήσει, αφήστε τον μην τον κάνετε γραφικό. Οι άλλοι που είναι εκεί τί κάνουν; Μελομακάρονα τρώνε ακόμα!!!!» ήταν το σχετικό post του «τρελού φαλακρού» γεμάτο μηνύματα !

Αχμέντ Σαέντ Αλ Μακτούμ: Νέος πρίγκηπας για τον Παναθηναικό

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον σεΐχη Αχμέντ Σαέντ Αλ Μακτούμ να ετοιμάζει πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξελίξεις με τη ψήφιση του νόμου.
Στο προσκήνιο έχει περάσει πλέον το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το σαουδαραβικό fund που ετοιμάζεται να δεσμεύσει τα 15 εκατ. ευρώ για να πάρει το 54,7% των μετοχών που κατέχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν «παίζει» πλέον μόνο του.

Χανιά: 22χρονη δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων!!!

Mια 22χρονη δασκάλα του δημοτικού, σε χωριό των Χανίων αποδείχτηκε καθηγήτρια στο σεξ για πολλούς ανήλικους στην Κρήτη.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα που έκανε στην Κρήτη, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία της μητέρας ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου "διασκεύασε" τραγούδι του Σπύρου Ζαγοραίου (video)

Ο ΓΑΠ με τις πράξεις και τις παραλείψεις του
κατάφερε ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν από 50 χρόνια για τον παππού του να ακούγεται για τον ίδιο, μόνο ειρωνικό. Το τραγουδάκι είναι του Σπύρου Ζαγοραίου από τη δεκετία του 60...

Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γάμο!!!

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα Λουσικά στην Αχαΐα από το θάνατο ενός 54χρονου μηχανουργού την ώρα που χόρευε σε γαμήλιο γλέντι.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο άτυχος άνδρας χόρευε στην διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε κοσμικό κέντρο της περιοχής των Σαγεϊκων. Εκείνη την ώρα αισθάνθηκε αδιαθεσία, και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο. Εκεί όμως οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γρηγορίου Λουσικών.

Συνελήφθη ο Ξενιάδης!

Στη σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ ΑΕΚ επενδυτής, φαίνεται να είχε δύο καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, για οφειλές.
Ο Ξενιάδης εντοπίστηκε από τις αρχές και συνελήφθη, με τις οφειλές του, πάντως, να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλες και αναμένεται να τις τακτοποιήσει και να αποφυλακιστεί.

ΣΟΚ! Ασελγούσε σε βάρος της αδερφής του!

Ανατριχιαστικές πτυχές του δράματος που ζούσε από την εφηβική της ηλικία μία 19χρονη από το Ηράκλειο αποκαλύφθηκαν… χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου όπου στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση.

17 Απίστευτα κόλπα που κάνει το σώμα μας!

1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!
Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο...λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»

Απίστευτοι διάλογοι Μενεγάκης – Μπεκατώρου

Απίστευτο βίντεο!!!
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη η Μαρία Μπεκατώρου. Τι ακολούθησε δεν περιγράφεται! 

Ελληνίδα παρουσιάστρια έστειλε βιογραφικό στη SIRINA

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι της εταιρίας μέχρι να καλέσουν πίσω στον αριθμό που αναγράφονταν στο καλογραμμένο και αναλυτικό βιογραφικό της πάλαι ποτέ αγαπημένης παρουσιάστριας που τα έχει τα χρονάκια της για να λέμε την αλήθεια. Το μόνο που ζητούσε ήταν εχεμύθεια ενώ μάλιστα ρώτησε αν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε παραγωγή που θα προρορίζονταν για το εξωτερικό και όχι για την Ελλάδα.

ΣΟΚ: 'Μάγος' σκότωσε κατά λάθος τη βοηθό του με αλυσοπρίονο (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Αλήθεια ή ψεμα;

Ποιά μέρα της εβδομάδας έχουμε την χειρότερη διάθεση;

Αν σκεφτήκατε πως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας είναι η... τσαγκαροδευτέρα, τότε κάνετε λάθος! Μια νέα έρευνα από το «London School of Economics», κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ημέρα με την... χειρότερη διάθεση είναι η Τρίτη!
Ο τρόπος διεξαγωγής της μελέτης, ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπος. Για δύο μηνες οι ερευνητές κατέγραψαν τις διαθέσεις 22.000 ανθρώπων, στέλνοντας τους καθημερινά δύο μηνύματα στα κινητά τους ρωτώντας τους τι κάνουν με ποιόν είναι, αν είναι σπίτι και πως αισθάνονται.

Τί του λες τώρα; Πλήρωσε 10 εκ. δολάρια για να αγοράσει μία δεκάρα!!!

Με την οικονομική κρίση να αποκτά ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις οι περισσότεροι άνθρωποι αγωνιούν για τα χρήματά τους και αναζητούν τρόπους για να τα εξασφαλίσουν. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως είχε στο μυαλό του και ένας πλειοδότης στις ΗΠΑ, ο οποίος για το λόγο αυτόν «χώρεσε» ένα ολόκληρο εκατομμύρο δολάρια μέσα σε μία δεκάρα (penny)!

Σεληνιακό πέτρωμα εντοπίστηκε στη Γη..

Ένα ορυκτό που είχε εντοπιστεί ως σήμερα μόνο σε δείγματα πετρωμάτων από τη Σελήνη βρέθηκε τελικά και σε αρκετές τοποθεσίες της Αυστραλίας, γεγονός που υποδεικνύει ότι ο πλανήτης μας και το φεγγάρι έχουν ίδια χημικά χαρακτηριστικά.

Κατάφερε να μετατρέψει παπάκι σε... λεωφορείο (pics)

Ο Ζακυνθινός Πέτρος Κόκλας είναι ο Κύρος Γρανάζης του νησιού καθώς κατασκεύασε ένα μηχανάκι στο οποίο χωράνε ακόμη και 8 άτομα.
Όταν κάθονται 4 άτομα, είναι σίγουρα πιο άνετα...Ο νεαρός κατασκευαστής, μίλησε για το δημιούργημά του και έδωσε τις φωτογραφίες που βλέπετε, στο τοπικό blog της Ζακύνθου atsarantos.blogspot.com.

Κως: Ξενοδόχος ξέχασε που έβαλε 713.000 Ευρώ και είπε πως του τα έκλεψαν

Την κλοπή 713.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησής του κατήγγειλε 87χρονος ξενοδόχος στη Κω, που όμως, μετά από δύο ημέρες έρευνας της αστυνομίας, θυμήθηκε… ότι τα είχε πάρει ο ίδιος!
Η περίεργη αυτή υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές του νησιού, μετά την καταγγελία που έγινε αργά το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου από το προσωπικό της ασφάλειας του ξενοδοχείου που διατηρεί ο 87χρονος στη περιοχή Ζηπάρι της Κω.

Νεκροί και τραυματίες από κατολίσθηση στη Βραζιλία

Κατολίσθηση στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους ενώ περίπου 20 ακόμη τραυματίστηκαν χθες, Δευτέρα, στην πολιτεία Ρίου ντε Ζανέιρο, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Αξιωματούχοι της πολιτικής προστασίας δήλωσαν πως φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ προανήγγειλε ΚΑΙ νέες αυξήσεις στα τιμολόγια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ξεχωριστά από εκείνη της πρώτης Ιανουαρίου, άφησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το αν το ΥΠΕΚΑ θα αποδεχθεί τη σχετική εισήγηση της ΡΑΕ για προσαρμογή των τιμολογίων ανά εξάμηνο με βάση την εξέλιξη του κόστους.

Βραζιλία: Τροχαίο με λεωφορείο- 7 νεκροί και 15 τραυματίες (video)

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Γκουαναμπάρα.
Ένα λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν περίπου 50 επιβάτες ανάμεσά τους και πολλοί φοιτητές ιατρικής.
Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκαν νεκροί 7 επιβάτες ενώ ακόμη 15 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Βοιωτία: 1.070 κάτοικοι ΕΝΟΣ χωριού πήραν επιστροφή ΦΠΑ 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Παράνομες επιστροφές ΦΠΑ 10 εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες αποκάλυψε, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για επιστροφές ΦΠΑ που εισπράττονταν βάση πλαστών και εικονικών τιμολογίων σε αγρότες, στην κοινότητα Άρμα Θηβών Βοιωτίας, που έχει πληθυσμό 1.070 κατοίκους.

Σάρωσε η Μπάρτσα - "Χρυσός" ο Μέσι, κορυφαίος ο Γκουαρντιόλα(VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πλανήτη, ισοφαρίζοντας το επίτευγμα του Μισέλ Πλατινί. Καλύτερος προπονητής ο Γκουαρντιόλα και ομορφότερο γκολ του Νεϊμάρ.
Η Χρυσή μπάλα για τρίτη σερί χρονιά θα πάει στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 2011-2012

Τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια έδωσαν οι ομάδες του Γ.Σ.Γρεβενών βόλεϊ, το τετραήμερο από Πέμπτη 5 Ιανουαρίου μέχρι Κυριακή 8 Ιανουαρίου καθώς ο αγώνας των κορασίδων απέναντι στην ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Δύο αγώνες έδωσαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες του συλλόγου, νεάνιδες, την Πέμπτη στην Καστοριά με την τοπική ομάδα Α.Π.Καστοριάς και την Κυριακή στα Γρεβενά με τον Αρίων Πτολεμαΐδας, σημειώνοντας δύο νίκες, 3 - 0 και 3 - 2 αντίστοιχα,

Φλώρινα: Αποκλεισμένα χωριά, χωρίς νερό και ρεύμα για 3 μέρες -Δείτε το βίντεο!

Ο υδράργυρος παραμένει στους -15 βαθμούς Κελσίου και όπως θα δείτε στο βίντεο, οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών βρίσκονται σε απόγνωση...
''Η κατάσταση είναι δραματική. Μας έχουν ξεχάσει'' λένε κάτοικοι των χωριών Παλαίστρα και Άγιος Βαρθολομαίος, που για τρία 24ωρα ζουν... αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Το ύψος του χιονιού σε πολλά σημεία ξεπερνάει το ένα μέτρο και οι διακοπές ρεύματος και νερού, είναι πολύωρες και αλλεπάλληλες.
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, οι κτηνοτρόφοι δηλώνουν πως αδυνατούν να προσεγγίσουν και να ταϊσουν τα ζώα τους, ενώ αύριο Τρίτη (10-01-2012) τα σχολεία στο νομό Φλώρινας θα ανοίξουν αργότερα.

Ο ορισμός της ψυχραιμίας, εντυπωσιακό βίντεο

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες κάπου στην άγρια φύση βρίσκετε μία Γαζέλα να έχει πέσει στο έδαφος, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ένα Τσιτάχ. Στο παιχνίδι μπαίνει σύντομα και μία Ύαινα, που διεκδικεί μερίδιο από την τροφή , αναγκάζοντας το Τσιτάχ να οπισθοχωρήσει. Κι εκεί που η Ύαινα, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να απολαύσει το… δείπνο της, το Τσιτάχ επιστρέφει μη θέλοντας να εγκαταλείψει το δικό του λάφυρο!