ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Και άλλο «ατυχηματάκι» για τη διάσημη σεξοβόμβα Victoria Silvstedt! (pics)

Και αυτή τη φορά... στην Παραλία. Μετά τον πανικό που προκάλεσε με τις εξορμήσεις της στις παραλίες και το ατυχηματάκι που είχε σε live εκπομπή, η Σεξοβόμβα από τη Σουηδία αποφάσισε να ξαναεπισκεφθεί μία πολυσύχναστη παραλία για να δροσιστεί. Και αυτή τη φορά, το κορίτσι δεν ήταν προσεκτικό και χάρισε πλατιά χαμόγελα στους paparazzi που παρευρέθηκαν στην παραλία... Δείτε τι έκανε και για άλλη μία φορά τράβηξε όλα τα φώτα επάνω της...

Video : Δήμαρχος κάνει στριπτιζ!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο μετά το video που έφερε στο φως της επικαιρότητας μια απο τις μεγαλύτερες σελίδες της χώρας. Ο Daniel Senesael , δήμαρχος του Estaimpuis εμφανίζεται στο video στο κλείσιμο μιας εκδήλωσης να τραγουδά και να κάνει στριπτιζ.

Βίντεο ΣΟΚ: Βιασμός στο σπίτι του Big Brother στην Βραζιλία!

Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές του βραζιλιάνικου ριάλιτι Big Brother παρακολούθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τον Daniel Echaniz (31 ετών) να βιάζει την νεαρή φοιτήτρια Monique Amin (23), η οποία είχε λιποθυμήσει ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι που έκαναν οι παίκτες στο σπίτι.

Γιατί οι γυναίκες μισούν το ποδόσφαιρο...

Οι παλιότεροι θα θυμάστε ενδεχομένως ότι το μείζον αυτό θέμα με είχε ξαναπασχολήσει. Αφορμή να ασχοληθώ εκ νέου με το ζήτημα... που απασχολούσε, απασχολεί και θα απασχολεί εσαεί, όλους τους άντρες που σέβονται τον εαυτό τους, αποτέλεσε μία ακόμη - νιοστή εννοείται - φορά που τα έτερα μας ήμισυ (του U Foul και εμού δηλαδή), επανέφεραν με πείσμα το θέμα προς συζήτηση... Αναφέρομαι φυσικά στους ποδοσφαιρόφιλους ή αλλιώς κολλημένους με τη μπάλα και ουχί gay-friendly ή ανήκοντες σε αυτούς που προτιμούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό (Θου Κύριε…).

Εκτός κυπέλλου η Ξάνθη, την απέκλεισε με 2-1 ο Πανσερραϊκός!!! video

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Φωνάζουν για την διαιτησία οι Ακρίτες .

Και όμως... δεν είναι αυτό που νομίζετε (pic)

Βρε που πάει το μυαλό σας;
Δείτε παρακάτω!!!

ΔΕΙΤΕ: Κι όμως υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Νομίζετε ότι είναι απλώς ήρωες της μεγάλης οθόνης ε; ...
Κι όμως υπάρχουν στον πραγματικό μας κόσμο
ΔΕΙΤΕ...

Ντίβες μιας άλλης εποχής!!!

Ογδόντα καλλονές περασμένων εποχών συγκεντρώθηκαν στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να τις θαυμάσουν από κοντά. Ο λόγος για τα αυτοκίνητα-αντίκες που συμμετείχαν στον 15ο «Γύρο Αθηνών», τον οποίο διοργάνωσε ακόμη μία χρονιά η λέσχη «Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου» (ΦΙΛΠΑ).

To αστείο ταλέντο της ομορφούλας νεαρής, της χάρισε 7.750.000 προβολές στο Youtube! (Video)

Δείτε τι μοναδικό καταφέρνει η μικρή και τα σπάει... 
στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ: Τα παρατσούκλια κατοίκων από διάφορες Ελληνικές πόλεις!!!

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν παρατσούκλια για τους κατοίκους σχεδόν κάθε ελληνικής πόλης; 
Και δεν εννοούμε απλώς τα ονόματα που βγαίνουν από την πόλη, πχ Αθήνα  Αθηναίοι, αλλά κάποιες ειδικές ονομασίες, οι οποίες έχουν βγει για διάφορους λόγους. Σίγουρα έχετε ακούσει μερικά από τα παρατσούκλια αλλά ας δούμε πως αποκαλούνται οι κάτοικοι διαφορων πόλεων.

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Τάμτα “Άκου την καρδιά”

Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι της Τάμτα με τίτλο Άκου Την Καρδιά!!!

Πρόσφερε το κορμί της σε άπορους και εργάτες για ένα 24ωρο

Ονομάζεται Γε Χαιγαν και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την γυμνή φωτογράφιση της δίπλα στον καλλιτέχνη Αι Γουέι-Γουέι.
Αυτές τις μέρες έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τις αρχές της Κίνας αφού πρόσφερε για ένα 24ωρο τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν, σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες.
Ο σκοπός της ήταν να καταγγείλει την σκληρότητα της βιομηχανίας του σεξ αλλά και να φωτίσει την απελπισία και τη μοναξιά των ανδρών που την επισκέφτηκαν για εκτόνωση της κοινωνικής πίεσης.
«Έστω και για λίγη ώρα τους αντιμετώπισα σαν βασιλιάδες...» εξομολογήθηκε στο μπλογκ της. Η Γε Χαιγαν είναι μπλόγκερ, φεμινίστρια και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου είναι Έλληνας!

Ο 54χρονος Παναγιώτης Καρκατσούλης ανακηρύχθηκε ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος του κόσμου. Είναι ανώτατος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών. Έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει εργαστεί για την ΕΕ αλλά και για τον ΟOΣΑ.

Όταν ο Κανάκης έπαιζε σε ταινία!!! (video)

Ο νικητής" είναι μια ταινία που γυρίστηκε το 1997 με παραγγελία του ΓΕΣ για να σώσει τους φαντάρους μας από την μάστιγα των ναρκωτικών.Πλειάδα γνωστών ονομάτων όπως οι

Ηθοποιός Αερίστηκε Σε Ζωντανή Εκπομπή! (video)

Ο θόρυβος που έγινε ήταν τόσο δυνατός που δεν μπορούσε να το κρύψει με κανένα τρόπο. Η ίδια έχει αρκετο χιούμορ για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση.Όμως αυτή τη φορά μάλλον και αυτή ήταν αρκετά αμήχανη σε αυτό που της συνέβη.
Ουπς! Νομίζω ότι άφησα ένα… βατραχάκι να βγει , είπε με ιδιαίτερη έκπληξη και η ίδια. Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Claire Danes η οποία επίσης δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, το ίδιο βέβαια και οι συμπαρουσιάστριες της Goldberg.

Ποια διάσημη ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι ξενέρωτη και βαρετή;;;

Εξομολογητική διάθεση είχε η διάσημη Αυστραλή ηθοποιός σε συνέντευξή που έδωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τις Χρυσές Σφαίρες.....
Με το μαλακό κοπέλα μου εμείς τι φταίμε!
Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) παραδέχτηκε ότι είναι "βαρετή" επειδή δεν πίνει πια αλκοόλ.

Ποια βουλευτίνα θέλει να καούν οι φωτογραφίες της με μαγιό; (video)

Εεεε, καλά δεν είναι και τόσο τραγικές!
Δείτε για ποιά πρόκειται -κι έχει δίκιο η κοπέλα- σου λέει, μή με βλέπετε μόνο εξωτερικά, δείτε και τα πνευματικά μου χαρίσματα:

Η διαφήμιση που έκανε 1.397.719 χρήστες να δακρύσουν!!! (Video)

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να πεις με λέξεις πως αγαπάς κάποιον.
Πάνω από 1.000.000 χρήστες του διαδικτύου είδαν το βίντεο που δημιουργήθηκε για μία ασφαλιστική εταιρεία, την Thai Insurance.
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί εάν κανείς το θυμάται για τη διαφήμιση αυτή καθεαυτή κι όχι για τη συγκινητική ιστορία που διαδραματίζεται ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.
Καμιά φορά δεν χρειάζεται να πεις με λέξεις πως αγαπάς κάποιον.

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή Πόλυ Κερμανίδη – Κάνει έκκληση για αίμα

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής της δεκαετίας του ’70, Πόλυς Κερμανίδης.
Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή, καθώς από τις 16 Δεκεμβρίου μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και ο ίδιος κάνει έκκληση για αίμα.
Ο γνωστός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει.

ΔΕΙΤΕ: Πάγωσε η λίμνη της Καστοριάς! (Φωτο + Βίντεο)

Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σταθερά από -4 εως -15 βαθμούς στην Καστοριά δεν ήταν δύσκολο η λίμνη να μετατραπεί σε ένα απέραντο παγοδρόμιο.
Κάτοικοι και επισκέπτες της όμορφης πόλης της Bόρειας Ελλάδας απολαμβάνουν το μαγευτικό θέαμα και μαζί τους όλοι εμείς...

Ερνέστο Βαλβέρδε: Κορυφαίος προπονητής 2011-12

Κορυφαίος προπονητής για τη σεζόν 2011-12 αναδείχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό και πιο ωραίο, λόγω του Παναθηναϊκού!
«Η αλήθεια είναι ότι πρωτάθλημα φέτος είναι πιο σκληρό και πιο ωραίο, γιατί είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στους στόχους των «ερυθρόλευκων»:

Ποιες είναι περιοχές της Ελλάδας που άντεξαν στην κρίση;

Κι όμως με μερικές έξυπνες κινήσεις η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία και να βοηθήσει μια ολόκληρη κοινωνία. Η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι ο τουρισμός και έτσι είτε με απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό, είτε με τα κρουαζιερόπλοια η κίνηση αυξήθηκε.

Δεν κάνει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Με το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός. Όπως αποφασίστηκε, οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν στην προσθήκη κάποιου ποδοσφαιριστή κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οικονομικός, με το Δημήτρη Γόντικα να προτιμά να μην πάρει το ρίσκο, από τη στιγμή που το διοικητικό τοπίο παραμένει «θολό».

Κατέβασε τα παντελόνια του εν μέσω αγώνα!

Μπορεί η Άρσεναλ να έχασε από την Σουόνσι την Κυριακή, όμως, αυτό που συζητάνε όλοι είναι... τα οπίσθια ενός οπαδού, που κατέβασε τα παντελόνια του εν μέσω αγώνα!
Άγνωστος ο κυριούλης που το έκανε -στις εξέδρες της Σουόνσι καθόταν πάντως- άγνωστος και ο λόγος.

Εγνατία Οδός: ο μεγαλύτερος και μοναδικός ολοκληρωμένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα, φάρος ανάπτυξης!

Όσο περνά ο χρόνος, η ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού δείχνει ένα μικρό θαύμα. Η προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έμοιαζε απίθανη. Έπρεπε να κατασκευαστεί σχεδόν από την αρχή ένας μεγάλος οριζόντιος αυτοκινητόδρομος με μήκος σχεδόν 700 χλμ ο οποίος στο δυτικό του μέρος έπρεπε να διασχίσει τους ορεινούς όγκους της Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν ανήλικες...

'Οι ομάδες αλλοδαπών που κυκλοφορούν στην Πάτρα έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων.
Χθες σημειώθηκαν δύο απόπειρες βιασμού εναντίον ανήλικων κοριτσιών.
Στην πρώτη περίπτωση ένα νεαρό ζευγάρι που είχε πάει σινεμά δέχθηκε επίθεση την ώρα που

Κρήτη: ''Βίασε τη 14χρονη κόρη μας''-Η ανήλικη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

O κατηγορούμενος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της 14χρονης, γεγονός που παραδέχεται και ο ίδιος - Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία
Νέα τροπή προσπαθεί να δώσει στην υπόθεση-σοκ που αποκαλύφθηκε προχθές με την βάναυση κακοποίηση του 18χρονου από την Μεσαρά , η οικογένεια της 14χρονης με την οποία φέρεται να είχε συνάψει δεσμό ο νεαρός.

Νέα ευρήματα!! Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από την Αφρική...αλλά από την Ελλάδα

Ριζική ανατροπή των επιστημονικών δεδομένων φέρνει μια δημοσίευση που βρήκε αρχαιότερο εύρημα από τον Ουρανοπίθηκο τον Μακεδονικό της Ελλάδας.
Σύμφωνα με βουλγαρικό εύρημα φαίνεται πως στην Ευρώπη πριν από εννιά εκατομμύρια χρόνια ζούσαν μεγάλοι ανθρωποειδείς πίθηκοι ανατρέποντας έτσι την κατεστημένη εικόνα ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική.
Γερμανοί, Γάλλοι και Βούλγαροι επιστήμονες, με βάση το νέο εύρημα ενός δοντιού (τραπεζίτη) στη Βουλγαρία, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μέχρι πριν από...

Οι "Ράδιο Αρβύλα" έβγαλαν "προς πώληση" επώνυμες Ελληνίδες (video)

Οι «Ράδιο Αρβύλα» βρήκαν τη λύση για την οικονομική κρίση της Ελλάδας! Την ιδέα, τους την έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, που πριν μερικές μέρες, αποκάλυψε στην εκπομπή της, πως σε ένα ταξίδι της στο Μαρόκο, ήθελαν να την ανταλλάξουν με… 40.000 καμήλες!
Aφού λοιπόν είπαν πως η παρουσιάστρια διέπραξε «εθνική προδοσία» επειδή δεν δέχτηκε να την αγοράσουν, προχώρησαν στο δια ταύτα.

Πέθανε η 16χρονη ιδιοφυΐα της Microsoft!

Η 16χρονη Arfa Karim Randhawa από το Πακιστάν ήταν η μικρότερη εργαζόμενη της Microsoft και όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για μια ιδιοφυΐα.
Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου μετά από ένα επιληπτικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Ο Bill Gates εξέφρασε τη βαθιά λύπη του και είχε προσφερθεί να πληρώσει για τη θεραπεία του κοριτσιού αλλά η 16χρονη μετά από μια επιπλοκή δεν τα κατάφερε ενώ νοσηλευόταν σε κώμα από τις 22 Δεκεμβρίου.

Τα βραβεία του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους του 2011

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) βράβευσε 'χθές (16/1) τους κορυφαίους στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου για το 2011. Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ο

Το σκάφος Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια, τελικά σε ποιον ανήκει;

Πολύς ντόρος έγινε για το περιβόητο «ΖΕΜΙ», το σκάφος, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε δώρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Ζέτα Μακρυπούλια, και έχει τα αρχικά των ονομάτων τους.
Τελικά το αγκυροβολημένο σκάφος σε ποιόν πραγματικά ανήκει;

Τα "μηνύματα" πριν την καρδιακή προσβολή!!!

Πριν την εκδήλωση μιας καρδιακής προσβολής παρατηρούνται συνήθως ορισμένα σημάδια που μπορούν να λειτουργήσουν προειδοποιητικά.
Η έγκαιρη διάγνωση των προειδοποιήσεων αυτών, μπορεί ακόμη και να σώσει τη ζωή κάποιου.

Σπείρα κλέβει φορτηγάκια και τα στέλνει στην Αφρική

Στα ίχνη σπείρας που κλέβει φορτηγάκια στην Ελλάδα με σκοπό να τα πουλήσει στην Αφρική βρίσκεται το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας. Την περασμένη εβδομάδα εντόπισε στο λιμάνι της Πάτρας επτά φορτηγάκια τα οποία έφεραν ίχνη παραβίασης στις κλειδαριές, σπασμένα τζάμια και παραβιασμένα ταμπλό.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook!!!

Ο καπετάνιος του Costa Concordia, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την τραγωδία στις ακτές της Τοσκάνης, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook, όπου πολύς κόσμος εκφράζει την οργή του.
Ο Fransesco Schettino έχει ήδη θεωρηθεί υπεύθυνος για την τραγωδία από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο.

Όταν ο Ρέμος αποθέωσε τον Τζιμπρίλ Σισέ!!! (video)

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ το βράδυ της Κυριακής (15/1) που είχε μείνει εκτός αποστολής της Λάτσιο για την αναμέτρηση με την Αταλάντα, όπου η ομάδα του κέρδισε με 2-0!

Σήμερα η κηδεία του του Ραούφ Ντενκτάς...

Στο «προεδρικό» μέγαρο στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.
Σε τελετή που προηγήθηκε, ο νυν Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου χαρακτήρισε τον Ντενκτάς «ήρωα», ο οποίος «επέλεξε να είναι ο αγωνιστής των Τουρκοκυπρίων φορώντας πύρινο γιλέκο» και ιδρύοντας και διευθύνοντας την ΤΜΤ ενάντια στην ΕΟΚΑ.

7 νεκροί 29 αγνοούμενοι στο Costa Concordia - Τα λάθη και ο τραγέλαφος

Ένα γράφημα της dailymail που είναι ενδεικτικό του πως φτάσαμε στην τραγωδία στην Ιταλία δημοσιεύει σήμερα το Blog.gr. Ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται από την τραγωδία του Costa Concordia τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Ποιοι απεργούν σήμερα;;;

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι ναυτεργάτες, οι δημοσιογράφοι, οι δικηγόροι, οι νοσοκομειακοί γιατροί συμμετέχουν στην 24ωρη παναττική απεργία που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής κατά των αλλαγών που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα εργασιακά.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν τους συρμούς για 24 ώρες, ενώ τα υπόλοιπα ΜΜΜ θα κινηθούν από κάποια ώρα και μετά.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω παγετού

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των χιονοπτώσεων
αλλά και του παγετού. Διαβάστε αναλυτικά που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

Τα 136 επαγγέλματα που ανοίγουν άμεσα - Όλη η λίστα

Με τροπολογία «σκούπα», όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, έρχεται η απελευθέρωση επαγγελμάτων όπως του μακιγιέρ, του ηθοποιού, του σκηνοθέτη, του ξεναγού, του κομμωτή, του μεσίτη, του ασφαλιστή, του οπτικού, του διερμηνέα, του μεταφραστή, του ναυαγοσώστη, του μεσίτη. Επίσης, απελευθερώνονται υπηρεσίες σχετικές με κολέγια, ιδιωτικά σχολεία, ασφαλιστικές εταιρείες κτλ.

Νικήτριες οι Νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών

Νικήτριες οι Νεάνιδες του Γ.Σ.Γρεβενών, στον αγώνα που έριξε την αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας, για την τρέχουσα... αγωνιστική χρονιά 2011-2012 στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας. Η ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών κέρδισε τις Νεάνιδες της ομάδας Α.Π.Καστοριάς με 3-1 σετ, έχοντας πολυτιμότερη αθλήτρια, την αρχηγό της, Ελευθερία Μήτσιαλου.

Εκπληκτικό βίντεο απο τα Γρεβενά κάνει το γύρο του κόσμου!!!

«Η Ελλάδα αποκαλύπτει τα εκπληκτικά της τοπία», αναφέρουν αρκετοί ξένοι ιστότοποι που φιλοξενούν το time lapse video, υψηλής ευκρίνειας, το οποίο ετοίμασε η ομάδα Pentalunex και προσκαλούν τον κόσμο να ανακαλύψει τις σπάνιες φυσικές ομορφιές της χώρας μας, καθώς επισκέφτηκαν και και φωτογράφισαν διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τα Τρίκαλα, τα Γρεβενά και τη Χαλκιδική.
Μια σπάνια και πανέμορφη δημιουργία της ελληνικής...ομάδας Pentalunex, που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας στο εξωτερικό, κάνει το γύρο του κόσμου και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε αρκετά ξένα sites.
Η ομάδα Pentalunex έχει αναπτύξει το ChronoCon, ένα φορητό σύστημα το οποίο της επιτρέπει να δημιουργήσει αυτό το εντυπωσιακό βίντεο.
Δείτε το βίντεο με τα εκπληκτικά τοπία της Ελλάδας, που κάνουν τον γύρο του κόσμου:

greveniotis.gr

Ο Γ.Σ.Γ. ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΕΜΙΓΙΑΝ

Ο Γ.Σ.Γρεβενών έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Αρμενικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (AAF), την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στην πόλη των Γρεβενών. Ο κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άλμα εις μήκος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γ.Σ.Γρεβενών και.... μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου θα συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

10.554 θέσεις απασχόλησης στην Αττική...

Ολοκληρώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης οι διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής των Δικαιούχων φορέων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής.
Ειδικότερα, εγκρίθηκαν 10.554 θέσεις απασχόλησης, πεντάμηνης διάρκειας, σε 47 Φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίοι θα κάνουν και τις προσλήψεις των ανέργων.

Στο ψυγείο η χώρα με θερμοκρασίες Γροιλανδίας!!!

Σε επαρχία της αρκτικής ζώνης μετατράπηκε χθες η Βόρεια Ελλάδα καθώς η θερμοκρασία έπεσε το πρωί στη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων δεκαετιών, φθάνοντας τους -24 βαθμούς Κελσίου, όσο δηλαδή και στην παγωμένη Γροιλανδία! Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι σήμερα ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα είναι πιθανό να υποχωρήσει λίγο περισσότερο, εξαιτίας του πολικού αεροχειμάρρου που μας επισκέφθηκε από τη Σκανδιναβία και θα μας εγκαταλείψει ουσιαστικά την Πέμπτη.

Απίστευτος Τιμοκατάλογος καφενείου στην Πτολεμαΐδα!

χιούμορ ο καφετζής...
Μερικές φορές φυτρώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως τέτοιο τιμοκατάλογο μόνο Έλληνας θα τον φανταζόταν...

Και την Τρίτη στις 9:15 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία στα Γρεβενά

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γρεβενών για αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Παραπέμπεται σε δίκη ο Έλληνας «ιδιοφυής» χάκερ

Είχε συλληφθεί για επίθεση στην ιστοσελίδα της Interpol…
Την παραπομπή σε δίκη του 19χρονου χάκερ, o οποίος σύμφωνα με τις αρχές φέρεται πριν από τέσσερα χρόνια να είχε πραγματοποιήσει ηλεκτρονική επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα της Interpol αλλά και σε κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ, πρότεινε, σύμφωνα με το Έθνος, ο αρμόδιος εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Απεργία σήμερα στο Μετρό – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Δε θα κινηθούν σήμερα οι συρμοί του Μετρό. Στα υπόλοιπα ΜΜΜ, οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην παναττική απεργία της ΓΣΕΕ με στάσεις εργασίας.
Ο Ηλεκτρικός θα κινηθεί από τις 09:00 ως τις 21:00, που σημαίνει ότι δε θα γίνουν τα δρομολόγια από τις 05:00 ως τις 09:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.
Τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 05:00 ως τις 07:30 και από τις 22:00 ως τη λήξη της βάρδιας. Από τις 07:00 έως τις 22:00 θα κυκλοφορούν τα τρόλεϊ και από τις 09:00 έως τις 22:00 το τραμ.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ θα κάνουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00, ενώ ο Προαστιακός δε θα κινηθεί από τις 07:00 έως τις 22:00.

Παγετός και χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι την Πέμπτη!!!

Συνέχεια του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών προβλέπεται την Τρίτη και την Τετάρτη για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μέτριας έντασης ανέμους και πιθανότητα χιονοπτώσεων σε αρκετές περιοχές. Θερμοκράσια που θα πέσει μέχρι και το -22 τοπικά στη δυτική Μακεδονία προβλέπει η ΕΜΥ, από την Πέμπτη σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη προβλέπεται ισχυρός παγετός το πρωί και τη νύχτα στα ηπειρωτικά, που θα είναι ολικός στα βόρεια.