ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Άτομα υπεράνω υποψίας με παιδικό πορνογραφικό υλικό. Τα ονόματα...

Υψηλόβαθμος γάλλος διπλωμάτης, οδηγός σχολικού λεωφορείου μεγάλου ιδιωτικού σχολείου στην Αθήνα και άλλοι υπεράνω υποψίας πολίτες είναι μεταξύ 14 ατόμων που κατηγορούνται για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «ΙΚARUS». Τα ίχνη τους οδήγησαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε Αθήνα, Πειραιά, Αρτα, Κέρκυρα και Ηράκλειο Κρήτης όπου συνελήφθησαν 9 άτομα. Πρόκειται για τους:

Και ο Κανάκης θύμα του κυκλώματος "προστασίας" της Θεσσαλονίκης!!!

Κανέναν δεν άφηναν ήσυχο απ’ ότι φαίνεται τα μέλη του κυκλώματος της Θεσσαλονίκης, αφού στα δίχτυα τους φέρεται να έπεσε και ο Α. Κανάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μπαρ που έχουν στην Καλλιθέα Χαλκιδικής οι Ράδιο Αρβύλα, με την επωνυμία "ANGELS", σύχναζε ένα από τα μέλη του κυκλώματος, γνωστός με το παρατσούκλι «Σαμψών», ο οποίος φαίνεται πως πουλούσε «προστασία».

Ξεκαρδιστικό Βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος προσπαθεί να βάψει!

Από τον τίτλο και μόνο ξέρετε ότι πρόκειται για ξεκαρδιστικό βίντεο…
Ένας μεθυσμένος Ρώσος, λοιπόν, εργάτης του Δήμου, προσπαθεί να βάψει τα παρτέρια στο πεζοδρόμιο.
Κωμικοτραγικές καταστάσεις!

Ποια Ζώδια είναι πρωταθλητές ταχύτητας στον κεραυνοβόλο έρωτα;

Ο έρωτας με την πρώτη μάτια έχει κάτι το συναρπαστικό, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους. Συμβαίνει όμως πολύ συχνά σε μερικούς.
Υπάρχουν άτομα που κάθε τόσο δηλώνουν πως ερωτεύτηκαν αστραπιαία μια καινούργια γνωριμία. Πολλές από αυτές τις αγάπες σβήνουν απότομα όπως άρχισαν. Άλλες διαρκούν για μια ζωή. Αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε πέφτοντας στον δρόμο και δεν σταμάτησε κανείς!!!

Πρόκειται για ένα από τα πιο απάνθρωπα video που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο.
Το περιστατικό συνέβη σε καποια ασιατική πόλη και το κατέγραψε με μια κάμερα τυχαία ένα ζευγάρι σε ένα αυτοκίνητο.
Μια κοπέλα ¨βουτάει¨ στο κενό απο μια γέφυρα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο και τα αυτοκίνητα την προσπερνούν σαν είναι κάποιο φυσικό εμπόδιο βγάζοντας φλας!!!

Βουλευτής κάπνισε τσιγαριλίκι μέσα στην βουλή!

Προκειμένου να προπαγανδίσει την άποψή του σχετικά με την αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, ο βουλευτής και πρόεδρος του αριστερού κόμματος της Πολωνίας Γιάνους Πάλικοτ, άναψε ένα στικάκι με άρωμα μαριχουάνας μέσα στο κοινοβούλιο της Πολωνίας…
«Είναι χόρτο», είπε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο γραφείο του στη Δίαιτα, ανάβοντας το στικάκι που περιείχε μαριχουάνα.

Για έξι λεπτά το “Πρωινό mou” ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους! (video)

Απίστευτες λέξεις, φράσεις και απορίες ακούστηκαν στο ‘Πρωινό mou”!
Έπεσε το οχυρό της Μαίρης Συνατσάκη σήμερα το πρωί, όταν ξεκίνησε τη συζήτηση για το ψάρι που μοιάζει με πέος!
Η συνέχεια δόθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον άντρα που μετά από τατουάζ που έκανε στα γεννητικά του όργανα έπαθε πριαπισμό! Θα χρειαζόμασταν πάνω από 100 γραμμές κείμενο για να γράψουμε όλα αυτά που ακούστηκαν από όλα του μέλη του πάνελ κατά τη διάρκεια της κουβέντας.
Οι ατάκες του Λιάγκα, της Σταμάτη και του Ουγγαρέζου σε συνδυασμό με τις απορίες της Φαίης …μετέφεραν για πάνω από έξι λεπτά την εκπομπή στη μεταμεσονύκτια ζώνη!
Δείτε το βίντεο:

Δείτε σε Βίντεο πώς να μετατρέψετε ένα μπουκάλι νερό σε λάμπα!

Ένας πάρα πολύ απλός τρόπος για να έχετε δωρεάν φως!...

Στα δίχτυα των τοκογλύφων και ο Ν. Νικολαΐδης!!!

Διαβάστε για την περιπέτεια του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος υπήρξε θύμα της μαφίας της Θεσσαλονίκης.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται ότι ήταν θύμα της σπείρας των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επί χρόνια λυμαίνονταν την συμπρωτεύουσα και όχι μόνο, οδηγώντας επιχειρηματίες στην απόγνωση και σε κάποιες περιπτώσεις και στην αυτοκτονία.

10 Παράξενα Μνημεία (γκαλερι)

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον καλλιτέχνη για τη φαντασία του. Για το σκοπό του ωστόσο, ίσως μπορεί. Ο συμβολισμός δεν είναι πάντα αυτοσκοπός στη τέχνη, ειδικότερα όταν έρχεται σε αντίθεση με την αισθητική (αν και υποκειμενική σε μεγάλο βαθμό). Τα μνημεία που επιλέξαμε, μιλούν για το παρελθόν, θέλουν να θυμόμαστε. Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία.
Απολαύστε λοιπόν, ορισμένα παράξενα μνημεία που αν μη τι άλλο προκαλούν διάφορα συναισθήματα.
Δείτε τα ΕΔΩ...agrinioart

Ο Κυρ. Παπαδόπουλος σε ραπ τραγούδι! (video)

Ο Κυριακός Παπαδόπουλος στα 19 του θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Σάλκε.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τον Ιούνιο του 2010 μετακόμισε στο Γκελζενκίρχεν καταφέρνοντας να κλέψει τις καρδιές των οπαδών της "Königsblauen".
Ο διεθνής στόπερ πλέον αποτελεί και το κύριο θέμα σε κομμάτι των Γερμανών ράπερ ΤIL και Huila, οι οποίοι τον εξυπνούν.

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Κωνσταντινίδης!!!

Παρελθόν από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αποτελεί από την Παρασκευή ο πιο στενός συνεργάτης του Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργος Κωνσταντινίδης.
Ο ίδιος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ένωσης για την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και ευχήθηκε να βγει η ΑΕΚ από την κρίση το συντομότερο δυνατό και χωρίς περαιτέρω απώλειες.
Οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” είχαν αμφισβητήσει την αφοσίωση του Γιώργου Κωνσταντινίδη στα καθήκοντά του, τον κατηγορούσαν ως οπαδό του Παναθηναϊκού και τον αποκαλούσαν απλώς έναν έμμισθο υπάλληλο της ΠΑΕ, δίχως συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα.

Ιερά Μονή με 2.000.000€ καθαρό εισόδημα!!!

Σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, αναφέρεται πως η Ιερά Μονή Φιλοθέου στο Άγιο Όρος δήλωσε για το 2011 καθαρά εισοδήματα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, που είχε ζητήσει ενημέρωση για το εάν έχουν ελεγχθεί οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ιεράς Μονής και οι συνθήκες εκμετάλλευσης υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Petra Iordania...Η πόλη της πέτρας στην Ιορδανία (φωτο)

Η αρχαία πόλη της Πέτρα, περίπου 80 χλμ. νότια της Νεκράς Θάλασσας στη σύγχρονη Ιορδανία, βρίσκεται σε μια λεκάνη στο βουνό του Wadi Arabah. Στα βόρεια του είναι τα υψίπεδα του Wadi και τα βόρεια βουνά της Ιορδανίας, και στο νότιο τμήμα της είναι περιοχές της ερήμου. Μέχρι το τέλος του 1ου αιώνα π.Χ., η Πέτρα ήταν το διοικητικό, πολιτικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό κέντρο των Ναβαταίων ένα βασίλειο, το οποίο στη μεγαλύτερη ακμή του, έφτασε βόρεια στη Δαμασκό και νότια στην Mada’in Salih (αρχαία Egra) στη βορειοδυτική Αραβία , και περιελάμβανε τις ερήμους Νεγκέβ και Σινά στα δυτικά και τα μέρη από την έρημο της Ιορδανίας στα ανατολικά.
Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε το σαλόνι ενός καραβιού σε μεγάλα κύματα (video)

Δείτε πως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας πάνω απ’ το καράβι όταν αυτό πέσει σε μεγάλα κύματα...
Δείτε το video...

Τέχνη με καρπούζι [Φωτο]

Αν έχεις φαντασία μπορείς να κάνεις τέχνη με οτιδήποτε έχεις στα χέρια σου.
Στις παρακάτω φωτογραφίες δείτε τέχνη πάνω σε καρπούζι....

Κρήτη:O γαμπρός κακοποιούσε την πεθερά του και ”Ξεκοκκάλιζε” την περιουσία της!

O γαμπρός ”μυρίστηκε” χρήμα και παντρεύτηκε τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη της.
Τότε άρχισε το μαρτύριο της πεθεράς!!!
Από τα πλούτη, στο πτωχοκομείο ζει σήμερα ηλικιωμένη από το Σκαλάνι, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα στυγνής οικονομικής εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από τον γαμπρό της – το σύζυγο της κόρης της – η οποία αντιμετωπίζει διανοητικό πρόβλημα.

Χανιά: Πατέρας πήρε στο κυνήγι τον διαιτητή!

Απίστευτες καταστάσεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα προπαίδων (!) – Ο διαιτητής έτρεχε να αποφύγει τα χειρότερα…
Όλα έγιναν σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (15-01-2012). Ο πατέρας πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του παιδιού του και με τη συμπεριφορά του, από την αρχή της αναμέτρησης, φρόντισε… να του δώσει το καλό παράδειγμα!
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο πατέρας έβριζε τον διαιτητή σε κάθε του σφύριγμα. Τα λεπτά περνούσαν, η εξέλιξη της αναμέτρησης δεν ήταν αυτή που περίμενε και προς το τέλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον του. Σύμφωνα με το flashnews.gr, απείλησε το νεαρό που διεύθυνε το ματς πως θα τον σφάξει!
Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει επιληφθεί η Ένωση των Ποδοσφαιρικών Σωματείων των Χανίων.

96.000 Ελληνόπουλα ζητούν δουλειά στην ξενιτιά!!!

Mόνο θλίψη και προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι ο "ανθός", μίας ολόκληρης χώρας, στην προκειμένη περίπτωση της Ελλάδας, ετοιμάζει βαλίτσες, για να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς και να "χτίσει" εκεί το μέλλον που ονειρεύεται.

Αποκαλυπτικός ο διάλογος του καπετάνιου του "Costa Concordia" με τον λιμενικό!

Aποκαλυπτικός είναι ο διάλογος των λιμενικών αρχών του Λιβόρνο με τον καπετάνιο του Costa Concordia, τη στιγμή που ο δεύτερος εγκαταλείπει το πλοίο και οι λιμενικοί από τον ασύρματο τού ζητούν πληροφορίες για την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης.

Έγκυος στο 7ο παιδί της η Angelina Jolie;

Προφητική φαίνεται να αποδεικνύεται η πρόσφατη συνέντευξη της Angelina Jolie στην οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης; φήμες θέλουν την ηθοποιό να περιμένει το 7ο παιδί της!
Σύμφωνα με το αμερικάνικο «Ok!», η Angelina και ο Brad θα αποκτήσουν το τρίτο βιολογικό τους παιδί τους επόμενους μήνες, συμπληρώνοντας την ευτυχία που τους προσφέρουν τα τέσσερα υιοθετημένα και τα βιολογικά δίδυμα.

Κύπρος: Νεκρή έπεσε 11χρονη μπροστά στη δίδυμη αδερφή της!

Τραγωδία στην Κύπρο! Ένα 11χρονο κοριτσάκι έπεσε νεκρό μπροστά στα μάτια της δίδυμης αδελφής της, νωρίς χθες το απόγευμα.
Το περιστατικό συνέβη ενώ η 11χρονη βρισκόταν, μαζί με την αδελφή και άλλους συμμαθητές της, στην αυλή ιδιωτικού σχολείου στη Λεμεσό όπου φοιτά. Λίγο νωρίτερα είχε πέσει και χτύπησε, σύμφωνα με μαρτυρία.

Πέθανε μετά από 12 ώρες συνεχόμενου Sex…ευτυχισμένος!

Ο 28-χρονος Sergey Tuganov έβαλε χρηματικό στοίχημα ύψους 5000 ευρώ με δυο γυναίκες ότι είναι ικανός να της ικανοποιήσει σεξουαλικά για 12 συνεχόμενες ώρες.
Ο νεαρός άντρας κατανάλωσε ένα μπουκάλι Viagra και αφού κέρδισε το στοίχημα λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

Επεισόδιο μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και φωτορεπόρτερ!!!

Επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και φωτορεπόρτερ που προσπάθησε να την φωτογραφίσει.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο άνθρωπος που θέλησε να απαθανατίσει την στιγμή που η παρουσιάστρια έβγαινε από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Πως θα σταματήσω να τρώω τα νύχια μου!

Τρώτε τα νύχια σας και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή την κακιά συνήθεια; 
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε να σταματήσετε το φάγωμα νυχιών!

Σε Ροζ Σκάνδαλο εξελίσσεται το ατύχημα του Costa Concordia!

Μια ξανθιά γυναίκα είχε στο πλάι του ο καπετάνιος Schettino, όταν το πλοίο χτύπησε στον ύφαλο.
Μια γυναίκα μυστήριο ήταν στη γέφυρα μαζί με τον δειλό καπετάνιο Francesco Schettino όταν το πλοίο του προσάραξε στα ανοικτά στο ιταλικό νησί την Παρασκευή το βράδυ. Η ξανθιά γυναίκα που εκτιμάται ότι ήταν μια 25χρονη Μολδαβή μέλος του πληρώματος που δεν είχε εντοπιστεί από τους ερευνητές και δεν εμφανίσθηκε σε οποιαδήποτε επίσημη δήλωση για το Costa Concordia.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Πίνει τη μπύρα του πάνω στο παγωμένο ποτάμι

Τη φωτογραφία τουίταρε η WWF με λεζάντα!!! Φωτογραφία από τον παγωμένο Αώο, στη Βωβούσα.
Ο Αώος είναι ποταμός της Ηπείρου με συνολικό μήκος 260 km. Απ’ αυτά, τα 70 km βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος και τα υπόλοιπα 190 σε αλβανικό. Ο Αώος πηγάζει από την βόρεια Πίνδο και αρχικά διαρρέει μία χαράδρα ανάμεσα στα όρη Τύμφη και Σμόλικα.

Υπό διάλυση η ΑΕΚ!!!

Περισσότερο ορατό από ποτέ είναι το φάσμα της διάλυσης, αγωνιστικής και οικονομικής, για την ΑΕΚ. Η σωτηρία από τους Άραβες δεν θα έρθει, αφού οι όποιες επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπούσε ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και με τις δύο άλλες εταιρείες από τον αραβικό κόσμο, έχουν πλέον «παγώσει» και η ΠΑΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Παρέδωσαν τις πινακίδες αλλά κυκλοφορούν κανονικά!!!

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις οδηγών οι οποίοι ενώ έχουν παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, λόγω οικονομικής κρίσης, συνεχίζουν να κυκλοφορούν κανονικά με τα οχήματά τους στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Φήμες για σύλληψη ιεράρχη με 35 εκατ. ευρώ στις αποσκευές!!!

Ανάστατη είναι η Ιερά Σύνοδος από το βράδυ της Πέμπτης, λόγω μιας είδησης με αφετηρία το twitter, αλλά και γνωστό ιστότοπο της Εκκλησίας με αντικείμενο φημολογούμενη σύλληψη ιεράρχη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ρουτίνας στο οδικό δίκτυο.
Στην ιστοσελίδα Romfea.gr διαβάζουμε τα εξής:

Ημαθία: Αποκαλύψεις για την δολοφονία του 58χρονου από τον γιο του..

Το χρονικό ενός προσυμφωνημένου εγκλήματος έρχεται στο φώς, μετά της αποκαλύψεις για την δολοφονία του 58χρονου στο Νεόκαστρο Ημαθίας από τον γιό και τη σύζυγο του θύματος. Όπως αποδεικνύεται στο φόνο είχαν ως συνεργό τον 31χρονο, κολλητό φίλο του 25χρονου πατροκτόνου.

Τέλος στη μονιμότητα στο δημόσιο βάζει η τρόικα!!!

Νέες απαιτήσεις θα θέσει στο τραπέζι η τρόικα σχετικά με τους δημόσιους υπαλλήλους και τους ανενεργούς ή λιγότερο κερδοφόρους οργανισμούς στο δημόσιο.
Τα νέα επιβαρυντικά σενάρια θα συζητηθούν στη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) που θα έχει σήμερα Παρασκευή το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Σε εξέλιξη μεγάλος "πόλεμος" στο Internet...

Στη μεγαλύτερη συντονισμένη κυβερνοεπίθεση που έγινε ποτέ προχώρησαν οι χάκερς της ομάδας «Anonymous» «κατεβάζοντας» 5.000 ιστοσελίδες κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, λίγες ώρες μετά την επιδρομή του FBI και το κλείσιμο της μεγαλύτερης ιστοσελίδας file-sharing “Megaupload.com”.

Μπλέκουν με το κύκλωμα εκβιαστών τον Μιχάλη Ιατρόπουλο!!!

Και ξαφνικά το όνομα του Μιχάλη Ιατρόπουλου, του γνωστού ηθοποιού βρέθηκε "μπλεγμένο" με την υπόθεση των εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.
«Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 3 - 4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε.

Η βιταμίνη Β "ξεκλειδώνει" την μνήμη;

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με επικεφαλής Ελληνίδα επιστήμονα διαπίστωσε ότι η παρουσία της βιταμίνης Β12, η οποία βρίσκεται σε πολλές τροφές (κρέας, ψάρι, γάλα), είναι πιθανό να εμποδίζει την απώλεια της μνήμης σε ηλικιωμένα άτομα.
Οι ερευνητές παρακολούθησαν περισσότερα από εκατό υγιή άτομα ηλικίας 61 ως 87 ετών για πέντε χρόνια.

Τεστ DNA δείχνει αν θα ζήσουμε μέχρι τα 100

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια έως 85% εάν κάποιος θα ζήσει μέχρι τα 100 του χρόνια, χάρη σε ένα νέο γενετικό τεστ που επινόησαν.
Οι επιστήμονες δημιούργησαν το τεστ αναλύοντας το DNAεκατοντάδων αιωνόβιων ανθρώπων, στους οποίους εντόπισαν κοινές γενετικές μεταλλαγές, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν συμβάλλει στην ασυνήθιστη μακροζωία τους.

Βρέθηκε "ποπ κορν" ηλικίας 6.700 ετών!!!

Μπορεί να μην διέθεταν αίθουσες multiplex και κινηματογραφικές ταινίες σε ανάλυση 3D, αλλά οι προϊστορικοί κάτοικοι του Περού απολάμβαναν συχνά... ποπ κορν μαζί με την οικογένειά τους πριν από 6.700 χρόνια.
Όπως ανακοίνωσε η Ντολόρες Πιπέρνο, επιμελήτρια του τμήματος Αρχαιολογίας του Νέου Κόσμου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας «Σμιθσόνιαν» στην Ουάσινγκτον, οι κάτοικοι του βόρειου Περού έτρωγαν ποπ - κορν χίλια χρόνια νωρίτερα απ' ό,τι πιστευόταν μέχρι σήμερα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την οικονομική κρίση!!!

Μπορεί στην Ελλάδα να νομίζουμε πως μόνο εμείς βιώνουμε τόσο πολύ την οικονομική κρίση, ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια.
Το πρόβλημα έχει Παγκόσμιες διαστάσεις και για το λόγο αυτόν, το blog Powerline, διοργάνωσε ένα διαγωνισμό με θέμα την καλύτερη παρουσίαση της οικονομικής κρίσης σε βίντεο.

Καιρός: Πρόγνωση για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, λίγες βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χώρα, ενώ θα χιονίσει σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Εύκολα στους «16» ο Ολυμπιακός!!!

Την πρόκριση τη φάση των «16» του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε ο Ολυμπιακός ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε και εκτός έδρας την φινλανδικής Ισκου Τάμπερε με 3-0 σετ (είχε νικήσει 3-0 στου Ρέντη).

Τρελαμένη νοσοκόμα ''τσουβαλιάζει'' ηλικιωμένο (video)

Κρυφή κάμερα σε νοσοκομείο καταγράφει την απάνθρωπη συμπεριφορά μιας νοσηλεύτριας στo Σαν Ρέμο της Ιταλίας η οποία ξεσπά τα νεύρα της σε ηλικιωμένο.
Η νοσοκόμα είναι πάρα πολύ εκνευρισμένη χωρίς να υπάρχει λόγος όπως δείχνει το βίντεο, κακομεταχειρίζεται και χτυπά έναν άνθρωπο που είχε την ατυχία να βρίσκεται μόνος μαζί της στο θάλαμο. Το βίντεο προβλήθηκε στη γειτονική χώρα και ξέσπασε σάλος με αποτέλεσμα να ο εισαγγελέας να διατάξει τη προσαγωγή της γυναίκας.

Θλίψη για το θάνατο πανέμορφης Καναδής σκιέρ!

Η 29χρονη Σάρα Μπερκ είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από ένα μήνα κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Σολτ Λέικ των ΗΠΑ.
Η άτυχη αθλήτρια βρισκόταν στο Παρκ Σίτι και προετοιμαζόταν για μία διοργάνωση όταν έπεσε και έχασε τις αισθήσεις της.

Δια… περιπάτου πέρασε από το Μιλάνο ο ΠΑΟ

Ιδανική πρεμιέρα για Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, όπου έκανε… περίπατο πικρατώντας με 78-57 της Αρμάνι.
Έτσι οι πράσινοι ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους των Top 16.

Το κόλπο με το ουίσκι (video)

Δείτε ένα κόλπο με ένα ποτήρι ουίσκι, ένα ποτήρι νερό και ένα τραπουλόχαρτο...