ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!! VIDEO

Δείτε το απόσπασμα ταινίας που έχει σχέση με τη δική μας καθημερινότητα..

Superleague: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Σπουδαία νίκη με 0-2 επί της ΑΕΚ πέτυχε ο ΠΑΟΚ, σπάζοντας παράλληλα και μια δυσμενή παράδοση που είχε στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1999! Ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν καλύτερος από αυτόν του νότου στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου και πανηγύρισε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Δείτε την γυναίκα που έχει κάνει σεξ με 5.000 διαφορετικούς άνδρες!!! (φωτο)

Μια 25χρονη γυναίκα είναι η «γκουρού του σέξ», καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται έχει κάνει σεξ με 5.000 άνδρες.
Μάλιστα κρατά και σε ημερολόγιο τα επιτεύγματά της... Σημειώνει τα πάντα... το μέρος που έκανε σεξ, την ώρα, ενώ με αστερίσκο βάζει όσους άντρες είχαν καλές επιδόσεις.

Η γαλλιδούλα, το στήθος, και ο διάφανος κορσές... (φωτο)

Η 26χρονη Γαλλίδα r&b τραγουδίστρια Shy'm κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων NRJ στις Κάνες, με έναν άκρως αποκαλυπτικό κορσέ.

Οι γυναίκες κάνουν σεξ για 237 λόγους και όχι από αγάπη!!!

Έχετε αναρωτηθεί για ποιους λόγους οι γυναίκες κάνουν σεξ; Νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση; 
Μην είστε σίγουροι. 
Το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στη Βρετανία με τίτλο «Γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ» προσφέρει όχι ένα, ούτε δύο αλλά...

Θρίλερ στον Έβρο: Αγνοιείται 9χρονη και ο παππούς της!

Κοριτσάκι ηλικίας περίπου 9 χρόνων και ο παππούς του, αγνοούνται από το πρωί, όταν στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στη χώρα μας (μαζί με άλλους 9 μετανάστες) ανετράπη η βάρκα τους και παρασύρθηκαν από τα παγωμένα νερά του ποταμού Έβρου.

Superleague: Άρης – Λεβαδειακός 2-1 (video)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Άρης επί του Λεβαδειακού, επικρατώντας με 2-1 για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινοι» με αυτό το τρίποντο μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα στους τέσσερις βαθμούς και ξαναμπήκαν σε τροχιά διακρίσεων μετά από έναν κάκιστο πρώτο γύρο.

Superleague: Δόξα Δράμας – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Δράμας και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με προβολή στο 58′ ο Toche μετά από γύρισμα του Quincy.

Το μεγαλείο μίας μάνας!!!

Η μανα της φωτογραφίας θηλάζει το κατσικάκι, γιατί ξέρει ίσως ότι μόλις κοπεί το γάλα της η ζωή του παιδιού της θα εξαρτάται από το κατσικάκι!
Εκεί που πεθαίνουν σαν τις μύγες από την πείνα αυτή η γυναίκα δίνει στο κατσικάκι λίγη τροφή! Και μάλιστα μέσω της φυσικής οδού!

Ozzy: Ο σκύλος με την καλύτερη ισορροπία στον κόσμο! (video)

Τα καμώματα του Ozzy έχουν αναστατώσει το YouTube!
Το πανέμορφο καφετί σκυλάκι, έχει μια απίστευτη αίσθηση ισορροπίας και κάνει τρομερά κόλπα με τα δυο πόδια του!
Πρόκειται για σκυλί-περίπτωση που εκτελεί απίθανα ακροβατικά, χάρη στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το προπονεί για πέντε ώρες καθημερινά.
Δείτε το απίστευτο videο...

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0 (video)

Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις μήνες πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Βρέθηκε ένα πολύ παράξενο ζώο στον Καναδά!

Ψαράδες στον Καναδά βρήκαν ένα πολύ παράξενο ζώο που δεν έχει ξανα δει ποτέ κανείς μέχρι τώρα!
Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες...

Δείτε live τον αγώνα AEK - ΠAOK (19:30 Live Streaming)

AEK
PAOKΌπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση θα υπάρχει Live Streaming από τα παρακάτω links:

Σχολείο φτιαγμένο από ... μπουκάλια! (video)

Έναν εναλλακτικό τρόπο χρήσης παλιών και χρησιμοποιημένων μπουκαλιών «σκαρφίστηκε» ομάδα που ανήκει σε φιλανθρωπικό οργανισμό στις Φιλιππίνες, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της δημιουργίας υποδομών που θα καλύπτουν τις ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού μαθητών.

Σκόραρε και πάλι ο Γκέκας!!!

Ο Έλληνας στράικερ σημείωσε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα της Σαμσουνσπόρ αλλά αυτό δεν έφτασε στην ομάδα του που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπουγιουκσεχίρ.

Τσιγάρο: Γνωρίζατε ότι αν το κόψετε...

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις Παγκόσμιας Τράπεζας, μέσω της μείωσης του καπνίσματος κατά 50% μέχρι το έτος 2020, είναι δυνατόν να αποφευχθούν 180 εκατ. θάνατοι.
Γνωρίζατε ότι:

Γ’εθνική: αποτελέσματα-βαθμολογία 8ης αγωνιστικής, 1ος - 2ος όμιλος

Σε αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής στην Γ’ εθνική κατηγορία (Football League 2, 2ος όμιλος), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Β` Εθνική (14η αγωνιστική): αποτελέσματα - Βαθμολογία

Σε αγώνες για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β` εθνικής κατηγορίας (Football League), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βίντεο ΣΟΚ: Εκτέλεση Γερμανού στρατηγού!!!

Τα πλάνα είναι της εποχής του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου...
Το δεύτερο αιματοκύλισμα του πλανήτη που προκάλεσαν οι Γερμανοί έφθανε προς το τέλος, με τους ναζί να χάνουν.
Ένας Γερμανός στρατηγός οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα και οι σκηνές κινηματογραφήθηκαν.
Το υλικό είναι συγκλονιστικό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Τα McDonald’s άλλαξαν τα χάμπουργκερ μετά από πιέσεις!!!

Τα McDonald’s άλλαξαν τη συνταγή για τα χάμπουργκερ στις ΗΠΑ, έπειτα από πιέσεις του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ για αφαίρεση ενός συστατικού βιομηχανοποιημένων τροφίμων, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «ροζ γλίτσα». Ο Όλιβερ προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό του κοινό, όταν αποκάλυψε ότι τα McDonald’s χρησιμοποιούσαν υδροξείδιο του αμμωνίου (E527) προκειμένου να μετατρέψουν λιπαρά απομεινάρια βοδινού κρέατος σε κιμά για τα χάμπουργκέρ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αμαλιάδα: Τραγικό τέλος για 28χρονο αγνοούμενο...

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 28χρονος αγνοούμενος από την Αμαλιάδα.
Ο νεαρός που είχε δηλωθεί εξαφανισμένος, βρέθηκε πνιγμένος μέσα σε κανάλι, κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, στην περιοχή του Αγ. Νικολάου.

Οι 147 επιχειρήσεις που κυβερνούν τον κόσμο!!!

Ενδιαφέρον άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ στο ΕΘΝΟΣ
Ποιος κυβερνά τον κόσμο; Το κλασικό και σχεδόν γραφικό αυτό ερώτημα, που σε κάθε εποχή δέχεται διαφορετικές απαντήσεις, έχει την απάντησή του και στις μέρες μας: μόλις 147 επιχειρήσεις! Μπορείτε να απαντήσετε και 737 επιχειρήσεις, καθώς οι 147 πρώτες ελέγχουν το 40% της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ οι 737 (στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι 147) ελέγχουν το 80% της οικονομίας του πλανήτη! Είναι απίστευτη πραγματικά η συγκέντρωση του κεφαλαίου και η αλληλοδιασύνδεση των κολοσσιαίων επιχειρήσεων που κυριαρχούν στην υδρόγειο.

Τι τρώνε οι πολιτικοί στην βουλή;

Οι σεφ του εστιατορίου της Βουλής έχοντας δει και ακούσει πολλά, αποκαλύπτουν την εμπειρία τους από όλα τα χρόνια που περιποιούνται πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και τα όσα αφηγούνται αφήνουν ένα .... άρωμα πιο γαργαλιστικό ακόμα και από τα πιάτα που επιμελούνται.

Πράγματα που κάνουν τους Έλληνες μοναδικούς!!!

22 πράγματα που για άλλους λαούς θα φαίνονταν παράξενα αλλά για μας είναι απλά η καθημερινότητα μας…
• Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ
• Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να τραβηχτείς στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί , έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια...

Δήλωση Σοκ του Βασίλη Καρρά για τα ζευγάρια της Showbiz!

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε ο Βασίλης Καρράς και σε μια ερώτηση που του έγινε με αφορμή κάποια πράγματα που είχε πει πέρυσι στην εκπομπή των Χαριτάτου- Καραμέρου επανήλθε με μια τοποθέτηση που μάλλον δεν θα άρεσε σε πολλά απο τα επώνυμα ζευγάρια της χώρα μας.
Ο δημοσιογράφος του περιοδικού ρώτησε συγκεκριμένα τον λαϊκό ερμηνευτή:

ΣΟΚ! 48χρονη έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν σε μηχάνημα αδυνατίσματος!!

Τραγωδία στην Κύπρο όταν μια γυναίκα πέθανε ενώ ήταν σε μηχάνημα αδυνατίσματος σε ινστιτούτο αισθητικής.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Δάλι της Κύπρου. Η 48χρονη έχασε τη ζωή της την ώρα που βρισκόταν σε μηχάνημα αδυνατίσματος σε ινστιτούτο αισθητικής. Νεκρή είναι η Μαριάννα Κουμπαρή Θεμιστοκλέους.

ΣΟΚ : Μπλόκαραν τον Χάρρυ Κλυνν από το Facebook!

Οι διαχειριστές του Facebook απαγόρευσαν, το βράδυ του Σαββάτου (28/1), στον Χάρρυ Κλυνν να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του προσωρινά, γιατί μια φωτογραφία που ανάρτησε «παραβίασε τα στάνταρ του ιστότοπου».
Η φωτογραφία που έφτιαξε και ανάρτησε ο Χάρρυ Κλυνν απεικονίζει τη...

Δασκάλα διανέμενε ροζ DVD της στους μαθητές…

Μια πρωτότυπη ιδέα αποχαιρετισμού για την σχολική χρονιά που τελείωσε διάλεξε μια δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου της νότιας Καλιφόρνια, η οποία είπε αντίο στα παιδιά της μοιράζοντας τους ένα DVD με τις αναμνήσεις της τάξης.

Γάτα κρύβεται και παρακολουθεί με τον πιο γελοίο τρόπο! (video)

Μια γατούλα κρύβεται στην άκρη ενλός κρεβατιού και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να... επιτεθεί παιχνιδιάρικα στα αφεντικά της. 
Δείτε το video...

Υποψήφιος στη Β' Αθήνας με τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Ψινάκης..

Για όσους αναρωτιούνται γιατί ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κάνει πανελλαδική εκστρατεία με τίτλο «Για ένα πιάτο φαΐ» με διοργάνωση συσιτίων η απάντηση δίνεται από την αποκάλυψη ότι ο γνωστός μάνατζερ θέλει να γίνει βουλευτής.

Ο «ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ!!!

«Θα εξαφανιστεί η Bουλή εάν βγάλω τα βίντεο που έχω»!!!
Συναντήσεις, ακόμα και οικονομικές συναλλαγές του 58χρονου Μάρκου Καραμπέρη που φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος των τοκογλύφων-εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, με πολιτικούς, δικαστές, αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους κρατικούς παράγοντες, έχουν καταγραφεί σε βίντεο που όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί έχει στην κατοχή του.

Χιόνια και Παγετός από το απόγευμα και στην Αττική!!!

Σήμερα Κυριακή, σε όλη τη χώρα, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι νεφώσεις και τα χιόνια στα ορεινά.
χιονοπτώσεις θα σημειωθούν επίσης σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής και από το βράδυ της Θεσσαλίας και των Σποράδων, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει στη Λήμνο.

Άνιση Μάχη : 12 Τίγρεις εναντίον γαλοπούλας (pics)

12 πεινασμένες Τίγρεις της Σιβηρίας εναντίον γαλοπούλας. Δυστυχώς η γαλοπούλα δεν είχε και πολλές ελπίδες....Πολλοί είναι αυτοί πάτνως θα παρομοίαζαν την μικρή γαλοπούλα με την Ελλάδα την σήμερον ημέρα.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ζευγάρι ηλικιωμένων θυμάται τα…παλιά!!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του.
- Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρωτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και κάναμε σεξ;
- Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά...

Γραμματόσημα με θέμα το Αγιο Όρος από τα ΕΛΤΑ (ΦΩΤΟ)

Μια ειδική αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «'Αγιον Όρος Αθω - Καθολικά Ιερών Μονών Ι» κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Στη σειρά παρουσιάζονται τα καθολικά του Πρωτάτου και των Ιερών Μονών Μεγίστης Λαύρας, Χιλανδαρίου, Ιβήρων, Διονυσίου και Βατοπαιδίου, που προσαρμόστηκαν σε γραμματόσημα από την Μυρσίνη Βαρδοπούλου.

Νέα προσπάθεια για κατάργηση της ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο!!!

Νέα προσπάθεια για κατάργηση της ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο!!!
Μπορεί η μαζική διαμαρτυρία του διαδικτυακού κόσμου να πέτυχε όπως είδαμε την αναστολή των νομοσχεδίων SOPA και PIPA, τώρα όμως μια νέα συμφωνία κατά της πειρατείας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά.
Πράγματι, 22 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης -ανάμεσα τους και η χώρα μας-υπέγραψαν χθες στο Τόκιο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), με τις διαπραγματεύσεις να πραγματοποιούνται χωρίς δημόσιες διαβουλεύσεις -σχεδόν στα κρυφά.

Πρωτιά στη βιολογική καλλιέργεια για τα Γρεβενά!!!

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστή ως η μανιταρούπολη της Ελλάδας, όμως, ο Νομός Γρεβενών έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να .... πανηγυρίζει, αφού βάσει επίσημων στοιχείων έχει τα ηνία και στη βιολογική γεωργία.
Το 14% της παραγωγής στην περιοχή είναι βιολογικά προϊόντα, όταν ο μέσος όρος στην υπόλοιπη χώρα δεν υπερβαίνει το 4,5%.

150.000 απολύσεις στο Δημόσιο προβλέπει το Μνημόνιο 2 - Ποιούς αφορά

Μαζικές απολύσεις προσωπικού στο Δημόσιο, αλλαγή του κανόνα πέντε προς ένα μεταξύ των προσλήψεων και των αποχωρήσεων και περιορισμό των ένστολων και των στρατιωτικών καθώς επίσης και λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς, ζητεί η Τρόικα, όπως προκύπτει από το Μνημόνιο 2, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 ως το 2015.
Η απαίτηση αυτή, που, όπως όλα δείχνουν, έχει γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση, εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στους φορείς του Δημοσίου οι οποίοι καλούνται να λειτουργήσουν υπό νέες συνθήκες.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διπλώνεται μόνο του!

Η Ισπανία θα αρχίσει να παράγει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το επόμενο έτος, το οποίο είναι στο ίδιο περίπου μέγεθος με ένα Smart. Η διαφορά του; Όταν παρκάρετε το όχημα και είναι σταθμευμένο, εκείνο διπλώνεται αυτόματα και εξοικονομεί αρκετό χώρο. Το αυτοκίνητο ονομάστηκε Hiriko, που σημαίνει «αυτοκίνητο πόλης» στη γλώσσα των Βάσκων, και αποτελεί το πνευματικό τέκνο ερευνητών του MIT Media Lab.

Το πρώτο βίντεο της αυτόματης Lotus Evora!!!

Το αυτόματο κιβώτιο της Lotus Evora είχε ήδη ανακοινωθεί από το 2010, όμως τώρα ήλθε η ώρα να το δούμε στην παραγωγή.
Θα «φορεθεί» στην Evora και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο βίντεο, θα το δείτε στην ταχύτερη έκδοση του μοντέλου που δεν είναι άλλη από την S των 350 ίππων. To κιβώτιο ονομάζεται IPS, δηλαδή Intelligent Precision Shift, και εκτός από την πλήρως αυτόματη λειτουργία υπάρχει και επιλογή sport καθώς και τα κλασσικά πλέον paddles πίσω από το τιμόνι.

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους! Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιελάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά.

Ξυλοκόπος καταπλακώθηκε από δέντρο!!!

Ένας 45χρονος Αλβανός καταπλακώθηκε από δέντρο το οποίο έκοβε μαζί με άλλους ξυλοκόπους. Όμως όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα έξω από το Νησέλι Ημαθίας στην όχθη του Αλιάκμονα, οι άλλοι που βρίσκονταν μαζί του το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον αβοήθητο!

Διαρρήκτης-"Αγιος Βασίλης" φράκαρε σε καμινάδα

Ακούγεται απίστευτο, κι όμως συνέβη στην περιοχή του Ρηγανοκάμπου! Διαρρήκτης ζήλεψε τον
Αη Βασίλη και αποφάσισε να μπει σε σπίτι... από την καμινάδα! Αποδείχτηκε δεινός αναρριχητής, δεν υπολόγισε όμως πως η καμινάδα ήταν στενότερη από όσο πίστευε κι έτσι «φράκαρε»! Αναγκάστηκε λοιπόν να καλέσει σε βοήθεια και... έπεσε στα χέρια των γειτόνων! Γιατί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αποφάσισαν να καλέσουν όλη τη γειτονιά, και αφού «ξεφράκαραν» την καμινάδα.... ξυλοφόρτωσαν τον επίδοξο διαρρήκτη!

Γ.Σ.Κ Λασσάνης - ΑΕ Κοζάνης ( Τελικός Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ)

Κυριακή 29/1/12 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης ο Λασσάνης και η ΑΕ Κοζάνης θα αναμετρηθούν για τον τελικό εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ 2011-2012!
Η ΑΕΚ κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου μαζί με την Καστοριά με 15 βαθμούς αλλά ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, στην διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια! Να θυμίσουμε πως η ΑΕ Κοζάνης κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα Εφήβων.

Έχετε δει αγορές, αλλά σαν αυτή δε νομίζω!!! (Video)

Πόσο κοντά στις ράγες ενός τρένου μπορείς να στήσεις μια λαϊκή αγορά; 
Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:

Η περιέργεια "σκότωσε" τον ... ταχυδρόμο!

Ένας 48χρονος ταχυδρόμος συνελήφθη στη βιομηχανική περιοχή Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, γιατί είχε στην κατοχή του 15 επιστολές που δεν του ανήκαν και μάλιστα, μία από αυτές την είχε ανοίξει.
Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι ο ίδιος ταχυδρόμος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις ταχυδρομικού υπαλλήλου κατ ΄ εξακολούθηση.

Συνελήφθη επιδειξίας στην Ξάνθη!!!

Ένας άντρας συνελήφθη χθες στην Ξάνθη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, έγινε τηλεφωνική καταγγελία στην Ασφάλεια, πως σε συνοικιακή οδό της Ξάνθης ένας άνδρας προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος δύο γυναικών.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 29χρονο δράστη και τον συνέλαβαν.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για ισχυρό παγετό!!!

Η επέλαση της βαρυχειμωνιάς έχει ξεκινήσει με θερμοκρασίες Σιβηρίας σε όλη τη χώρα, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους.
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες ο χειμώνας θα μας δείξει ακόμη περισσότερο τα… δόντια του, με συνθήκες ισχυρού παγετού στα βόρεια και τα ηπειρωτικά, ενώ ακόμη και οι πεδινές περιοχές θα δουν «άσπρη μέρα» από τα χιόνια.