ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά;

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο ορισμένα σχολεία στο νομό Αττικής, ενώ άλλα θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί.
Η λειτουργία κάποιων τρίτων θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για τα τελευταία, οι διευθύνσεις εκπαίδευσης και οι δήμοι στην Ανατολική και

Φόρεσε μαύρες ζαρτιέρες για να κάνει τη βόλτα της!

Η διάσημη κληρονόμος έχει εξαφανιστεί τελευταία από την πρώτη γραμμή των κουτσομπολιών, αλλά βρίσκει πάντα τρόπους να τραβάει την προσοχή.
Η Paris Hilton λοιπόν, αποφάσισε να φορέσει μαύρες ζαρτιέρες για να κάνει τη βόλτα της στο Beverly Hills και πέτυχε το σκοπό της.
Οι paparazzi ενδιαφέρθηκαν και η δουλειά της έγινε.

Στη φυλακή ο παιδόφιλος πα-τέρας δικαστής που κυκλοφορούσε ελεύθερος

Στη φυλακή οδηγήθηκε για αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του δικαστής ο οποίος μέχρι χθες κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανέβαινε στην έδρα για ν’ απονείμει Δικαιοσύνη. Ξεπερνώντας και την πιο διεστραμμένη φαντασία ο δικαστής που υπηρετούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα διοικητικά δικαστήρια, υποχρέωνε το πεντάχρονο τότε παιδί του να βιώνει έναν εφιάλτη, σημαδεύοντας για πάντα την ψυχή του.

Τι κάνουν στη Google με αυτό το ποδήλατο; (videos)

Είναι ενα ποδήλατο για πολλά άτομα και η Google το χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Σύμφωνα με όσα ειναι γνωστά, πολλά meetings του Κολοσσού του internet πραγματοποιούνται πάνω σε αυτό το ποδήλατο! Να ξέρετε λοιπόν την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε “Μα καλά που το σκέφτηκαν” η απάντηση μπορεί να ειναι “πάνω σε ένα τέτοιο”.

Κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα επιβατικά ΙΧ

Στην κατάργηση του φόρου πολυτελείας που επιβάλλεται στα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα - με εργοστασιακή αξία πάνω από 20.000 ευρώ για τα καινούργια και άνω των 16.000 ευρώ για τα μεταχειρισμένα - αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκαναν την… ανάγκη τους κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη!!!

Το κέντρο του Πύργου κοσμείται από το άγαλμα του Γέρου του Μοριά, όμως κάποιος... θέλησε να κάνει την ανάγκη του ακριβώς κάτω από το άγαλμα του ήρωα της Επανάστασης του 1821, που βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς.
princeoliver

ΣΟΚ! Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αίγυπτο! (video)

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν στην Αίγυπτο σε επεισόδια που ακολούθησαν το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πορτ Σάιντ.
Οι αρχικές αναφορές μιλούσαν για πέντε νεκρούς αλλά ο αριθμός τους αναθεωρήθηκε δραματικά προς τα πάνω από το υπουργείο Υγείας.
Όπως αναφέρει το Associated Press κάποιοι από τους νεκρούς είναι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίες έχουν χτυπηθεί από μαχαίρι.
Σύμφωνα με την αιγυπτιακή τηλεόραση τα επεισόδια έγιναν μεταξύ οπαδών των ομάδων Αλ-Μασρί και Αλ-Αχλί.
Τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν εκατοντάδες οπαδοί να τρέχουν μέσα στο γήπεδο κυνηγώντας παίκτες της Αλ Αχλί.
Όταν έγινε γνωστή η είδηση των φονικών επεισοδίων στο Πορτ Σάιντ σημειώθηκαν επεισόδια στο Κάιρο ενώ ακυρώθηκε ένα άλλο παιχνίδι.
ΤΑ ΝΕΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Βρήκε τον πατέρα της, να χαροπαλεύει από επίθεση ληστών!

-Στις 10 το πρωί της Πέμπτης θα ανοίξουν τα σχολεία στην Κηφισιά
ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία στα Γρεβενά!!!
– Έκλεισε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων – Ακυρώθηκαν δρομολόγια ΚΤΕΛ
– Ολικό παγετό για τις πρωινές ώρες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
– Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία ακόμα και στα πεδινά
– Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στις εθνικές οδούς...
“Κλείνει” πάλι ο καιρός τις επόμενες ώρες, παρά την ύφεση που υπάρχει αυτή την ώρα στα καιρικά φαινόμενα. Αναμένεται χιονόνερο ή χιόνι σε παραθαλάσσιες περιοχές και πεδινές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα Βόρεια και Βορειοανατολικά και στα Βορειοδυτικά του νομού ακόμα και σε πεδινές περιοχές.
Θα το στρώσει σε όλα τα ορεινά τμήματα του νομού (Υμηττός-Πάρνηθα-Πεντέλη-Κιθαιρώνας) και σε ημιορεινές περιοχές πάνω από τα 300μ.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη

Ελέφαντας τα ... "παίρνει" και χαστουκίζει άνδρα! (video)

Αυτό πρέπει να πόνεσε! 
Χαστούκι όπως βλέπετε και στο video, έριξε με τη προβοσκίδα του ένας ελέφαντας σε άνθρωπο με αποτέλεσμα να τον στείλει …«αδιάβαστο»!
Ο νεαρός άντρας είχε πλησιάσει αρκετά το άγριο ζώο με σκοπό να το χαϊδέψει αλλά δεν σκέφτηκε ότι εκείνο δεν είναι και τόσο …κοινωνικό!
Ο άτυχος φιλόζωος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς ο ελέφαντας με γρήγορες κινήσεις τον χτύπησε με την προβοσκίδα και στον έστειλε μερικά μέτρα πιο μακριά του. Ε, εκεί σκέφτηκε ότι δεν θα τον ενοχλεί πια...

Συγκλονιστικό βίντεο για τους "Αγανακτισμένους" και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι "αγανακτισμένοι" νοιάζονται περισσότερο για το χρήμα παρά για την Ελλάδα και το έθνος τους.
Αν έχω λάθος ας γίνει σύνθημα των "αγανακτισμένων" το παρακάτω:
"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες".
Aν γίνει αυτό,τότε τους παραδέχομαι..
(Μην χάσετε αυτό το βίντεο) ...

Δείτε παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα με τη Ξάνθη!!! (video)

Για πρώτη φορά βγήκε στην επιφάνεια βίντεο με τα όσα επακολούθησαν της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».
Κατά την είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια, ο Βασίλης Τοροσίδης είναι έξω φρενών μιλώντας... γαλλικά στους διαιτητές για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο Γιάννης Μανιάτης είναι πιο ήρεμοι από τον Θεοδωρίδη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να οδηγήσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθιτικές αλυσίδες

Το ανανεωμένο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Τροχαία, στο οποίο γίνεται αναφορά στη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω της χιονόπτωσης αλλά και στα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Δείτε τον πίνακα:

"Σβήνουμε τα φώτα", 1η Φεβρουαρίου 8 έως 8:30

Επιστρέφουν στις κινητοποιήσεις τους οι Αγανακτισμένοι;
Κάλεσμα για πανελλαδική συσκότιση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ άρχισαν να απευθύνουν ομάδες Αγανακτισμένων Πολιτών σε όλη την χώρα.
Σε σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Η απάντηση της Μενεγάκη στην πρόταση του Ελληνοαμερικανού σταρ του Χόλιγουντ!

Αμήχανα αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Espresso» με τίτλο «Ο έρωτάς μου με την Ελένη» και τις απόκρυφες σκέψεις του άκρως γοητευτικού Ελληνοαμερικανού σταρ του Χόλιγουντ! «Ολες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους. Μη νομίζετε…» δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια χαμογελώντας πονηρά.

Ερευνητές δημιούργησαν αλεξίσφαιρο... ανθρώπινο δέρμα!

Όσο περίεργο και αν ακούγεται το τεχνητό δέρμα, που μοιάζει με το δικό μας, αποτελείται από φυσικό δέρμα ανακατεμένο με γάλα από μεταλλαγμένες κατσίκες.
Το γάλα της κατσίκας επιλέχτηκε, γιατί παράγει μια πρωτεΐνη, με την οποία το δέρμα γίνεται τόσο ανθεκτικό, όσο το μετάξι του ιστού της αράχνης, το οποίο είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό από το υλικό κέβλαρ.

Στη φυλακή γνωστός επιχειρηματίας για ναρκωτικά!!!

Είχε χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Διατηρούσε στέκια επωνύμων σε Αθήνα, αλλά και σε κοσμοπολίτικο νησί της χώρας μας. Γνωστός επιχειρηματίας που το όνομά του είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη και πάλι για το ίδιο παράνομο «σπορ».
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, λέει η αρχαιοελληνική ρήση που ταιριάζει γάντι στον 43χρονο άνδρα, το όνομα του οποίου πριν από καιρό φιγουράριζε ανάμεσα στους ανθρώπους της καλής κοινωνίας της Αθήνας.

Το καυτό φιλί και το χούφτωμα της Canalis στο νέο αμόρε (pcs)

Στο πρόσωπο του κωμικού και παρουσιαστή Steve-o βρήκε η Elisabetta Canalis παρηγοριά μετά τον χωρισμό με τον George Clooney.

Πυροτέχνημα ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον οργασμό! Δείτε το βίντεο

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απίστευτο. 
Ερευνητές κατέγραψαν τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού. Ουσιαστικά μιλάμε ότι γίνεται το...”έλα να δεις”, ένας μικρός πανικός, ένας γλυκός πόλεμος, μια πανδαισία χρωμάτων. Ίσως γιαυτό λένε πολλές γυναίκες ότι όταν έρχονται σε οργασμό βλέπουν αστεράκια...
Φυσικά χαριτολογούμε, και για να σοβαρευτούμε σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τη μαγνητική απεικόνιση του εγκεφάλου μιας γυναίκας, η οποία έρχεται σε οργασμό.

Ξαφνικός χωρισμός για τη Χριστίνα Μουστάκα του "Αρβύλα"

Eνας ξαφνικός χωρισμός που άφησε άναυδους όλους τους φίλους τους. Η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω η σέξι μελαχρινή του «Ράδιο Αρβύλα» Χριστίνα Μουστάκα και ο επιχειρηματίας Μανώλης Γρηγοριάδης ήταν η εικόνα ενός ζευγαριού τρελά ερωτευμένου.
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους, που προσπαθούσαν να ξεπεράσουν χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό το παραμικρό.

Μελβούρνη: Εργοδότης μοίρασε 15 εκατ. δολάρια στους εργαζόμενους του!!!

Ξάφνιασε ευχάριστα το προσωπικό του ένας εργοδότης από την Μελβούρνη.
Μοίρασε με τη μορφή μπόνους στους εργαζόμενους 15 εκατομμύρια δολάρια για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Πασίγνωστο μοντέλο είναι μέλος σπείρας διαρρηκτών!!!

Σοκ στο χώρο της showbiz με την αποκάλυψη της Espresso ότι πασίγνωστο μοντέλο είναι μέλος σπείρας διαρρηκτών που έχει ανοίξει ουκ ολίγα σπίτια ευκατάστατων κυρίων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το γνωστό μοντέλο είχε λάμψει στις ελληνικές πασαρέλες και είχε γίνει η μούσα για πολλούς γνωστούς σχεδιαστές.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Madonna!

Μόλις κυκλοφόρησε, ζεστό, ζεστό για τους θαυμαστές της Madonna που το περίμεναν πως και πως.
Ο λόγος για το νέο τραγούδι της Βασίλισσας της ποπ «Give me all your loving» σε συνεργασία με το πιο hot όνομα της R n’ B' σκηνής, τη Nicki Minaj.

Aνανέωση των παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών..

Ο Δήμος Γρεβενών πρόκειται να προβεί στην ανανέωση των παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ.5;/2006.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που οι άδειες τους έληξαν να καταθέσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο του Τμήματος Εμπορίου του Δήμου Γρεβενών, (πρώην κοινότητα Δοτσικού και Φιλιππαίων), καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλέφωνο 2462025630.

Πήγε σε ομαδικό όργιο και "έπεσε" πάνω στη γυναίκα του πατέρα του!

Μόνο... βουνό με βουνό δεν σμίγει!!!
Ο γιος του 53χρονου, από τον πρώτο του γάμο, έπεσε πάνω στη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του και η συνάντησή τους, προκάλεσε σάλο...
Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο. Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία, που εδώ και δύο χρόνια, ήταν παντρεμένη με 53χρονο ευκατάστατο κάτοικο της πόλης.

VIDEO: Τρελό ροχαλητό τυφλοπόντικα!

Οι τυφλοπόντικες πέφτουν σε χειμερία νάρκη με τον πρώτο παγετό. Κάποιοι, όμως, ροχαλίζουν κιόλας…
Ο «κύριος» που βλέπετε στη φωτογραφία ζει σε ένα πάρκο της Μεγάλης Βρετανίας και με το ροχαλητό του έχει... τρελάνει τα υπόλοιπα ζωάκια!

ΣΟΚ στην Καλαμάτα: Μαθητής ξεψύχησε μέσα στην σχολική αίθουσα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος 17χρονου μαθητή στην Καλαμάτα, ο οποίος ξεψύχησε σήμερα το πρωί μέσα στην σχολική αίθουσα.
Ο 17χρονος, μαθητής του 6ου Λυκείου Καλαμάτας, βρισκόταν στην τάξη του την ώρα του διαλλείματος με τους συμμαθητές του και πιθανότατα αισθάνθηκε δυσφορία. Ξαφνικά έπεσε στον ώμο του διπλανού του.

Την Παρασκευή 10/2 ορίστηκε το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Δεκτά έγιναν τα αιτήματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεών τους, με αντίπαλο την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, αντίστοιχα, μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη. Το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα γίνει, έτσι, την Παρασκευή (10/02), ενώ αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα της Κρήτης το Σάββατο (11/02). Την Κυριακή (12/02) θα γίνουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ξάνθη και...

Το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7!!!

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) στις 12:30 θα τελεστεί το ετήσιο Μνημόσυνο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» το Μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 θα γίνει στις 12:30 στο φαληρικό γήπεδο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 θα τελέσει στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης (θύρα 17) Μνημόσυνο για τους 21 νεαρούς φιλάθλους που βρήκαν τραγικό θάνατο στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 κατά την έξοδο τους από τη θύρα 7, μετά τη λήξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7»
Στην τελετή θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης».
onsports

Όλη η αλήθεια για το μέλλον του Αλ Τσαντίρι Νιουζ - Οι σκέψεις του Λάκη Λαζόπουλου!!!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τόνισε ότι μετά την επιστροφή του θα ρίξει τίτλους τέλους τον Μάρτιο από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέλαβε το κανάλι και ο ρόλος του Λάκη είναι δεδομένο ότι θα είναι ισχυρός στο νέο προφίλ που θα δημιουργηθεί.

Ο βοσκός που χρωστά 11 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρωδίας με τις λίστες μεγαλοοφειλετών, αποτελεί ένας βοσκός από την Κρήτη, ο οποίος χρωστάει εκατομμύρια στο κράτος και ζει στη φτώχεια.
Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, ένας πολύτεκνος βοσκός από το Ρουκάνι, ο οποίος κατοικεί σε καλύβα, βρίσκεται στο νούμερο 200 της "μαύρης λίστας" και επομένως το κράτος δύσκολα θα πάρει κάτι από αυτόν.

Μήνυση στον άντρα της για το σπασμένο κρεβάτι!!!

Η Nonkazuimulo Dube θέλει διαζύγιο απο τον άντρα της αλλά και 200 δολάρια! Ο λόγος; Η γυναίκα έπιασε τον άντρα της Talent Tafara σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να την απατά με άλλες γυναίκες. Αυτος ειναι ο λόγος του διαζυγίου. Τα 200 δολάρια τα θέλει γιατί της έσπασαν το κρεβάτι την ώρα που την απατούσε. Ο Talent λέει πως ξέρει πως τα έκανε θάλασσα αλλά θα ήθελε άλλη μια ευκαιρία για να πάρει πίσω τον πόνο που της προκάλεσε. Για το κρεβάτι πάντως δηλώνει πως δεν έχει τα χρήματα για αν την αποζημιώσει.
princeoliver

VIDEO 145 ατομα κανουν σκι πισω από ενα πλοίο!!!

Μια ομάδα από 145 σκιέρ στην Αυστραλία έσπασε το ρεκόρ με τους περισσότερους ανθρώπους που σύρονται από ένα και μόνο πλοίο!
Δείτε το video...

Η ημερομηνία γέννησης καθορίζει το μέλλον μας;

Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον;
Αν είχατε τη δυνατότητα να κάνετε ένα χωροχρονικό ταξίδι, δεν θα το τολμούσατε; Δεν θα είσασταν περίεργοι έστω και λίγο να δείτε πώς θα ήταν μετά από κάποια χρόνια η ζωή σας;
Το βέβαιο είναι ότι ανέκαθεν ο άνθρωπος ήθελε να μπορέσει να ανοίξει έστω ένα μικρό παραθυράκι στο μέλλον και να ρίξει μια κρυφή ματιά.

Η Καστοριά έχει... ράμματα για τη γούνα της Πολιτείας!

Σκληρή μάχη με τον κινέζικο γίγαντα, που απειλεί να κυριεύσει το παγκόσμιο πεδίο της γούνας, δίνουν οι Καστοριανοί γουναράδες. Αλλωστε πλέον η Καστοριά αποτελεί το μοναδικό κέντρο παραγωγής γούνας στην Ευρώπη!
Σε αυτόν τον αγώνα το ισχυρό όπλο των Ελλήνων γουνοποιών είναι η ποιότητα.

Απίστευτο! Επιχείρηση ιθαγένειας άνοιξαν οι αθίγγανοι - 700 γυναίκες έβγαλαν μεροκάματο και παντρεύτηκαν ασιάτες μέσα στο 2011!

Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!
Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα.

Σοκ για χιλιάδες εργαζόμενους από τις μειώσεις μισθών του Ιανουαρίου. Δείτε πόσα χάνετε...

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικο τομέα, χθες και σήμερα, όταν "αντίκρυσαν" τον καθαρό μισθό του Ιανουαρίου, τον πρώτο δηλαδή μισθό του 2012 από τον οποίο έχουν παρακρατηθεί όσα αναλογούν από τη μείωση του αφορολογήτου αλλά και της προείσπραξης την εισφορά αλληλεγγύης.

VIDEO: Το μωράκι που λέει σε όλα όχι!

Γνωρίστε την χαριτωμένη Charlotte, που είναι ένα πολύ αρνητικό μωρό...
Το μόνο που θα την ακούσετε να λέει στο παρακάτω βίντεο είναι ΌΧΙ !
-Πέρασες καλά τα Χριστούγεννα; -Όχι!
-Αγαπάς τη μανούλα σου; -Όχι!
-Αγαπάς τον μπαμπούλη σου; -Όχι!
-Θέλεις ένα εκατομμύριο δολάρια; -Όχι!
Πήρατε μια ιδέα, τώρα δείτε το απολαυστικό βίντεο...

Πέντε (5) έργα εντάσσονται στο ΕΣΠΑ, συνολικού προϋπολογισμού €-1.358.000

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Διβάρη, είχε την Τρίτη 31-1-2012 ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή και αφορούσε .... στην ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων που προώθησε ο Δήμος Γρεβενών στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013».

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Τετάρτης...

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Τετάρτης...από τα δυτικά της χώρας, σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 
Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι έντονες χιονοπτώσεις αρχικά και οι ισχυρές βροχοπτώσεις αργότερα, αλλά και ενίσχυση των ανέμων στο Ιόνιο. Αραιή χιονόπτωση σημειώθηκε την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας.
Λόγω του χιονιά δεν λειτούργησαν τα σχολεία στο νομό Ευρυτανίας και τους δήμους Διρφίων-Μεσσαπίων, Μαντουδίου και Λίμνης-Αγίας Άννας στην Εύβοια, καθώς και στο Μενίδι, τους Θρακομακεδόνες, τον Ωρωπό και το Πόρτο Ράφτη.
Την Τετάρτη σε όλη τη δυτική Ελλάδα, με εξαίρεση ίσως τις νότιες περιοχές της Πελοποννήσου, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Στις 9:15 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία την Τετάρτη 1/2...στα Γρεβενά!!!

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών για αύριο Tετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.


Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο!!! Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά! 

Στάση εργασίας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στα νοσοκομεία!

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως και το τέλος της βάρδιας έχουν προγραμματίσει οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Πάγια αιτήματα τους είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για την ιατρική ειδικότητα αλλά και τα ασφαλή προγράμματα εφημέρευσης.

Προσλήψεις 66 οχταμηνιτών συμβασιούχων σε καθαριότητα και παιδικούς σταθμούς στην Κοζάνη! Δείτε αναλυτικά..

Προσλήψεις 66 οχταμηνιτών συμβασιούχων σε καθαριότητα και παιδικούς σταθμούς
Η πρόσληψη 66 εργαζομένων με οχτάμηνες συμβάσεις στο δήμο Κοζάνης, εκ των οποίων οι 51 στην καθαριότητα, εγκρίθηκε προχτές βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης.

Έκκληση 29χρονης με νευρική ανορεξία: "Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πεθαίνω..."

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πεθαίνω...», είναι η έκκληση 29χρονης κοπέλας από τα Γιάννενα, που ζει τον απόλυτο Γολγοθά τα τελευταία χρόνια. Από τότε που η νευρική ανορεξία, η μάστιγα της εποχής μας, χτύπησε και την δική της πόρτα.

Δείτε τι έγινε μόλις έφτασε η πυροσβεστική

Το φορτηγάκι στην Αυστραλία έπιασε φωτιά. 
Η πυροσβεστική δεν άργησε να έρθει αλλά δείτε τι έγινε τη στιγμή που έφτασαν...
στο video που ακολουθεί...

Τον έπιασαν στα πράσα!!!

Ο 46χρονος Hal Weston δούλευε σαν νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Γιουτα της Αμερικής. Μάλλον ομως θα κάνει καιρό να ξαναπιάσει δουλειά. Πριν απο λίγες μέρες η αστυνομία μετέφερε στο νοσοκομείο εναν τοξικομανή που είχε λιποθυμήσει. Οι γιατροί τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο υπο την επιτήρηση του Hal. Ο αστυνομικός που ήταν μαζί του έφυγε απο το δωμάτιο για λίγα λεπτά. Μόλις επέστρεψε ο Hal είχε γδύσει τον άγνωστο λιπόθυμο άντρα και του έκανε άσεμνες πράξεις. Ο Hal οδηγήθηκε στο τμήμα αμέσως!!!

Τα πέταξαν όλα βουλευτές στη Σλοβακία...

17 βουλευτές του κεντροαριστερού κόμματος SaS της Σλοβακίας αποφάσισαν να τα πετάξουν όλα για να διαμαρτυρηθούν για την ασυλία που απολαμβάνουν οι ίδιοι και οι συνάδελφοι τους. Σήμερα εινα η μέρα που θα ψηφίσει η βολή για το θέμα και έπρεπε να διαλέξουν κάτι δραστικό.

Βρισιές για “καλλιεργημένους” στα αρχαία ελληνικά!

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βρισιές στα αρχαία ελληνικά:
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ’ τα μωρή άρρωστη
Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα
Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ……
Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ…..!

Οι 10 χώρες με την μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ!

Πρόσφατα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε μια εμπεριστατωμένη έκθεση για την παγκόσμια κατάσταση κατανάλωσης αλκοόλ, προκειμένου να βοηθήσει τις χώρες στην καταπολέμηση της επιβλαβούς αυτής χρήσης και την προστασία της υγείας και των κοινωνικών συνεπειών. Ορίστε λοιπόν μια λίστα με τις δέκα χώρες με την μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ στον κόσμο.

Ο πιο σκληρός διαγωνισμός στον κόσμο! Φωτογραφίες - βίντεο

Εάν πιστεύετε ότι άσκηση είναι ένας γρήγορος περίπατος στο πάρκο με συντροφιά το σκύλο σας σίγουρα αυτό το φεστιβάλ δεν είναι για εσάς.
Οι διαγωνιζόμενοι στο Staffordshire της Αγγλίας σε έναν ετήσιο διαγωνισμό για τον πιο σκληρό άνθρωπο περνούν τα πάνδεινα...καίγονται, γδέρνονται, βουτάνε στη λάσπη, ιδρώνουν όσο πουθενά αλλού.

Συμβουλές της Αστυνομίας ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας!!!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας και των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες αύριο (01-02-2012) στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους οδηγούς ότι κατά τις μετακινήσεις τους, στο οδικό δίκτυο αυτής, θα πρέπει να έχουν εφοδιασμένα τα οχήματά τους με αντιολισθητικές αλυσίδες.