ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η ανακοίνωση για τα σχολεία στον Δήμο Κοζάνης!!!

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρου σας ενημερώνουμε ότι όλα τα σχολεία της Α΄βαθμιας και Β΄βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης θα μείνουν κλειστά για αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-2-2012.

Το πρώτο ΧΧΧ κανάλι από τη Google TV!


Η google TV σου προσφέρει ένα 24ωρο δωρεάν HD καναλι...το οποίο θα προβάλλει τις καλύτερες και βραβευμένες google-TV' & χχχ ταινίες ενηλίκων της...

Ανακάλυψε το χαρακτήρα σου μέσω του....χαρτιού υγείας! (κουφό;)

Το ήξερες πως το χαρτί τουαλέτας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σου?
Οι Αμερικάνοι έφτιαξαν μια απίστευτη γελοιογραφία στην οποία παρουσιάζουν όλους τους τρόπους που...μπορεί να τοποθετήσει κάποιος το χαρτί υγειας στο μπάνιο του και τι σημαίνει αυτό για το χαρακτηρα του. Τρέξτε λοιπόν στην τουαλέτα σας, κοιτάξτε προσεκτικά το ρολό και.. ανακαλύψτε τον εαυτό σας! Απολαύστε το...

Στις 10 Μαΐου η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας...

Στις 10 Μαΐου θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες του Λονδίνου.
Το πρώτο σκέλος της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στην χώρα μας, με την φλόγα να ταξιδεύει επί μία εβδομάδα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μέχρι να παραδοθεί -στις 17 Μαΐου, σε τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο- στους διοργανωτές.

VIDEO: Η Τραγωδία που συγκλόνισε όλη την ποδοσφαιρική ελλάδα!!!

Τα γεγονότα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 στο Στάδιο Καραϊσκάκη…
Η τραγωδία με τους 74 νεκρούς στο Πορτ-Σάιντ της Αιγύπτου θυμίζει στους Έλληνες την 8η Φεβρουαρίου του 1981, αν και μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Αποφράδα ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρό, αφού τότε συνέβη η τραγωδία της Θύρας 7. Εκείνη την Κυριακή στο Στάδιο

VIDEO: Ο πιλότος ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο και εξέθεσε την αεροσυνοδό!!!

Ένας πιλότος που έχει ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό λέει στο άλλον πιλότο:….
- Πάω τουαλέτα και όταν γυρίσω θα π@δ@ξω την αεροσυνοδό.
Το ακούνε όλοι οι επιβάτες, το ακούει η αεροσυνοδός και τρέχει στο πιλοτήριο να τους πει ότι ξεχάσανε το μικρόφωνο ανοιχτό. Έτσι όπως τρέχει σκοντάφτει στην τσάντα μιας γιαγιάς και της λέει η γιαγιά:
- Σιγά κοπέλα μου. Είπε ότι θα χ@σ@@ πρώτα!!!


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια άλλη έκδοση του ανέκδοτου από τον «Γιάννη τον όμορφο» (Γιάννη Σερβετά)…

VIDEΟ: Πήγα με 1000 γυναίκες αλλά … δεν απάτησα καμία!

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο των Ράδιο Αρβύλα ήταν από την εκπομπή…«Άνθρωπος και σεξ» από το KONTRA!
Εκεί ένας τηλεθεατής σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την παρουσιάστρια της αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ με 1000 γυναίκες!
Μέχρι εκεί όλα καλά… Την αιφνιδίασε όμως όταν αποκάλυψε ότι δεν απάτησε ποτέ καμία!

"Πράσινο φως" στους γάμους ομοφυλοφίλων

Με νόμο που πέρασε από τη γερουσία, με 28 ψήφους υπέρ και 21 κατά, η πολιτεία της Ουάσινγκτον έδωσε το «πράσινο φως» στους γάμους ομοφυλοφίλων.
Ο νόμος ισχύει σε άλλες έξι αμερικανικές πολιτείες.
Πλέον το ψήφισμα θα σταλεί στην Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα.
Zougla.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Γρεβενών τις τελευταίες ημέρες δουλεύει με στόχο να διοργανώσει τον ετήσιο χορό του συλλόγου που έχει προγραμματίσει για τις 18 Φεβρουαρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Μηλιώνης. Στην εκδήλωση του ετήσιου χορού θα γίνει κοπή πίτας, τιμητικές βραβεύσεις και έπειτα θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του βόλεϊ οι προπονητές έχουν επικεντρωθεί στα τμήματα υποδομής καθώς τα φετινά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται σύντομα.
Το τμήμα κλασικού αθλητισμού του συλλόγου προετοιμάζεται πλέον σε ρυθμούς αγώνων καθώς τον επόμενο μήνα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο νέος έρωτας της Κατερίνας Καινούργιου!!! (video)

Η καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου χτυπά στους ρυθμούς ενός καινούργιου έρωτα. Σύμφωνα με την Espresso η ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και περίπου ένα μήνα είναι ζευγάρι με τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και αμέσως ο εφοπλιστής άρχισε να πολιορκεί την Κατερίνα. Αρκετοί τους έχουν δει μαζί σε τρυφερά τετ α τετ στο «Salon de Bricolage» και στο «Rockn’ Roll».

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
Τηλ: 2462350830
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που επικρατεί στο Δήμο Γρεβενών παρακαλούνται τα νοικοκυριά και οι καταστηματάρχες, για αύριο Παρασκευή 3/2/2012 να μην εναποθέσουν τα απορρίμματα τους στους κάδους σκουπιδιών.
Για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων κρίνεται απαραίτητη η κατανόηση της κατάστασης και η συνεργασία όλων των πολιτών.
Ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης,
Καθαριότητας και Λαϊκών Αγορών
Γούλας Γεώργιος

Eπιτέθηκαν με παπούτσια, καρέκλες και πέτρες στον ΓΓ του ΟΗΕ...

Παλαιστίνιοι διαδηλωτές επιτέθηκαν με παπούτσια, καρέκλες και πέτρες εναντίον της αυτοκινητοπομπής του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν κατά την είσοδό της το πρωί της Πέμπτης στη Λωρίδα της Γάζας.
Δεκάδες διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο της Λωρίδα της Γάζας, άρχισαν να πετούν τα παραπάνω αντικείμενα στην αυτοκινητοπομπή του Μπαν Γκι-μουν, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, δεν θα συναντηθεί με οικογένειες Παλαιστινίων που κρατούνται στο Ισραήλ.
Περίπου 4.000 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι βρίσκονται σε ισραηλινές φυλακές.
Την αυτοκινητοπομπή του ΓΓ του ΟΗΕ συνόδευαν αυτοκίνητα και τζιπ της αστυνομίας της Χαμάς.
Ο Μπαν Γκι-μουν κατευθυνόταν στην πόλη Χαν Γιούνις, όπου πρόκειται να εγκαινιάσει ένα χρηματοδοτούμενο από τον ΟΗΕ κατασκευαστικό σχέδιο.
tanea.gr

Παπούα - Νέα Γουινέα: Βυθίστηκε φέρι - μπόουτ με 350 επιβάτες!!!

Περισσότερα από 200 άτομα έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, ανοικτά των νησιών της Παπούα – Νέας Γουινέας, μετά την βύθιση φέρι μπόουτ που μετέφερε τουλάχιστον 350 επιβάτες, όπως δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Αυτό και αν είναι είδηση! Ο Λάκης "θύμα" σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στις φυλακές...

Ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνάει ο γνωστός μόδιστρος; Τι συνέβει στο Λάκη Γαβαλά μέσα στη φυλακή.
Μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της χλιδάτης ζωής του ζει ο μόδιστρος Λαάκης Γαβαλάς. Και το χειρότερο που αντιμετωπίζει ο λακης είναι ο...

Ασύλληπτη ομορφιά αλλά και προβλήματα από τα χιόνια στην Καστοριά (video)

Πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Καστοριάς με                                                                                                                    ατυχήματα από την έντονη χιονόπτωση. H κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας γίνεται μόνο με αλυσίδες. Βέβαια όπως βλέπετε από την φωτογραφία η ομορφιά του τοπίου είναι ασύλληπτη

ΑNEΚΔΟΤΟ: ΜΑΜΑ-ΜΑΜΑ... Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

-Μαμα μαμα ο μπαμπας έχει γκομενα...(καγκελο η μάνα...)
-Τι λες παιδάκι μου;;; που τα άκουσες πάλι αυτά;;;
-Στην τηλεόραση, λέγανε ότι όταν ο άντρας αργεί από τη δουλειά του, τότε ν΄αρχίσετε να... υποψιάζεστε πως έχει παράπονο δεσμό.....(ξανά καγκελο η μάνα...)
-Τι παράπονο μου λές παιδάκι μου;;;

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Μιραλάς!!!

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια του σπιτιού του Κέβιν Μιραλάς. Αναστατωμένος ο παίκτης και η σύζυγος του αφού οι δράστες δεν προσπάθησαν να διαρρήξουν την οικία του Βέλγου.
Ο Κέβιν Μιραλάς βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα μπροστινά τζάμια του σπιτιού του.

Σημείωμα "αναψυχής" υπουργού στα έδρανα της βουλής (pics)

Δείτε ένα ενδιαφέρον θέμα από το νέο site του Νίκου Χατζηνικολάου enikos.gr. Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε πριν μερικούς μήνες. Όχι όμως από το...καθιστικό σπιτιού, αλλά μέσα στη Βουλή, την ώρα μάλιστα που συνεδρίαζε η ολομέλεια . Βουλευτής-πρώην υπουργός εμφανίζεται αμέριμνος να προετοιμάζει το weekend του, σχεδιάζοντας προφανώς να αποδράσει με το σκάφος του σε κάποιο κοντινό προορισμό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!..Κέρδισε όλο το χωριό, εκτός από τον Έλληνα... Μητσοτάκη

Θυμάστε την ιστορία με ενα μικρό άγνωστο αγροτικό χωριό της Ισπανίας
ονόματι Σοντέτο, με περίπου με περίπου 70 νοικοκυριά που κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, 950 εκατομμύρια δολάρια;

Οι φορολογικές αλλαγές που προτείνει το ΔΝΤ

Δραστικές αλλαγές στη φορολογία προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε έκθεσή του που έχει υποβάλει στην κυβέρνηση. 
Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προτάσεις για αλλαγές στο ΦΠΑ με την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή 19% ή 21%, αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και περικοπές σε φοροαπαλλαγές, όπως οι εκπτώσεις τόκων στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας.

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών...

Παρατείνεται μέχρι τις 14:00 η προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των ακόλουθων οδικών τμημάτων, των Δήμων Ελευσίνας-Μαγούλας, Μάνδρας- Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Περιστερίου, Μεταμορφώσεως, Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού:

Πάμε Σαχάρα...(VIDEO)

Ετσι για το σπάσιμο στο κρύο και στο χιόνι σήμερα πάμε Σαχάρα.
Να τη δούμε μόνο, όχι για να μείνουμε!!!

Μπήκε γκολ και… δεν το κατάλαβαν!!! (video)

Η κακοκαιρία ήταν μεγάλη στο Τορίνο και το γήπεδο της τοπικής ομάδας ήταν καλυμμένο με χιόνι.
Στο ματς της Λιβόρνο με την Βαρέζε, οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν γκολ και δεν το κατάλαβαν καν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης!
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Γεννιέται στην Ανταρκτική παγόβουνο μεγαλύτερο από τη Χίο!

Σε έναν μεγάλο παγετώνα της Δυτικής Ανταρκτικής εμφανίστηκε μια ρωγμή μήκους 30 χιλιομέτρων που σηματοδοτεί τη γέννηση ενός παγόβουνου έκτασης 900 τετραγωνικών χιλιομέτρων, δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από το νησί της Χίου. Στα μέσα Οκτωβρίου, ο δορυφόρος Terra της NASA εντόπισε τη ρωγμή στον παγετώνα του Πάιν Άιλαντ, ένα γιγάντιο ποτάμι πάγου που αποστραγγίζει την Παγοκρηπίδα της Δυτικής Ανταρκτικής. Η ρωγμή είχε τότε μήκος 30 χιλιόμετρα, πλάτος 80 μέτρα και βάθος 60 μέτρα.Αναμένεται να επεκταθεί τελικά σε όλο το πλάτος του παγετώνα, οπότε ένα γιγάντιο κομμάτι πάγου θα κυλήσει στον Νότιο Ωκεανό, νότια της Λατινικής Αμερικής. Πάντως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η γέννηση του παγόβουνου σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή.
now24.gr

ΕΜΥ: Πρόγνωση καιρού για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 (video)

Χιονοπτώσεις στις βορειότερες περιοχές, βροχές ή χιονόνερο στις νοτιότερες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο στις μέγιστες τιμές της. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.

AYTA EINAI ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ!!!
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.

Διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών στις εθνικές οδούς!!!

Μπροστά στο φόβο να μη διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό και εγκλωβιστούν οι οδηγοί, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και εν όψει του νέου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Κεντρική Ελλάδα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Νίκος Δουβλέκας εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

Συνελήφθη ο διευθύνων του ΟΔΙΕ Αλέξανδρος Ζαχαρής για χρέη στο Δημόσιο!

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν σήμερα το πρωί στην Αγία Παρασκευή Αττικής τον Αλέξανδρο Ζαχαρή, Διευθύνωντα Σύμβουλο του ΟΔΙΕ, για μη απόδοση παρακρατηθέντα φόρου κερδών, ποσοστού επί των ακαθάριστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος και χρέη προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, κατά την διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 31-05-2011 ο 45χρονος δεν απέδωσε παρακρατηθέντα φόρο κερδών, που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 277.220,35 ευρώ και ποσοστό 1,5% επί του 80% των ακαθαρίστων εισπράξεων αμοιβαίου στοιχήματος ποσού 741.279,95 ευρώ. Επίσης σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 83.117.139,90 ευρώ.

Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 16:00
Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται μία ώρα νωρίτερα ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει μία ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.
Η στάση εργασίας γίνεται για να παραβρεθούν τα μέλη της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε Γενική Συνέλευση. Τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς θα κινούνται κανονικά.
Zougla.gr

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων στη Δυτ. Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

Τι αλλάzει στο λύκειο και στις Πανελλαδικές...

Την πρότασή του για τα προγράμματα σπουδών στο λύκειο και το εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας στην διακομματική επιτροπή για το νέο λύκειο και το τεχνολογικό λύκειο. «Στην Παιδεία υπάρχει ανάγκη μεταρρύθμισης σε όλα τα επίπεδα και κάθε μέρα που χάνεται, την ''πληρώνουμε'' με χρόνια», ανέφερε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου

Μιά 23 χρονη φοιτήτρια το πρόσωπο της χρονιάς για τη Guardian...

Η Camila Vallejo, η 23χρονη φοιτήτρια από τη Χιλή είναι η γυναίκα που αναδείχθηκε, στα
τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, πρόσωπο της χρονιάς από την βρετανική Guardian. Το κορίτσι του Χιλιανού Χειμώνα άφησε πίσω πασίγνωστα ονόματα όπως η Καγκελάριος Μέρκελ, ο αιγύπτιος τεχνο-επαναστάτης Ουαέλ Γόνιμ, και το σύμβολο του δημοκρατικού αγώνα στη Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σούου Κίι...

Την ΚΓΠ στα «ορεινά» συζητούν στη Δεσκάτη

Την Τετάρτη, 8 Φεβ 2012, στις 12.00, στο ΚΕΓΕ Δεσκάτης με την υποστήριξη του Δήμου Δεσκάτης, συζητούν για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013.
Ο υπεύθυνος της οργάνωσης κ. Δ. Παπακωνσταντίνου (Γεωπόνος) με κεντρικό τίτλο «Κρίσιμα σημεία στην νέα ΚΓΠ» συγκέντρωσε σε μια ημερίδα τα επόμενα:

Euroleague: Ολυμπιακός – Efes 83-65 (video)

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Εφές με τους Σπανούλη – Σλούκα σε μεγάλα κέφια, επικράτησε της Efes με 83-65 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τρίτη αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Κοζάνης, Σερβίων- Βελβεντού και Βοίου

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρου σας ενημερώνουμε ότι όλα τα σχολεία της Α´βαθμιας και Β´βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης θα μείνουν κλειστά Πέμπτη 2/2/2012.
Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία στους Δήμους Σερβίων- Βελβεντού και Βοίου. 
Αναμένεται η ίδια απόφαση και στο Δήμο Εορδαίας.
Ο Χρόνος

ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία στα Γρεβενά

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών αύριο, Πέμπτη 2/2/2012, δεν θα λειτουργήσουν, λόγω της χιονόπτωσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Γαλλία: Αλεύρωσαν τον υποψήφιο για την προεδρία Φρανσουά Ολάντ

Αλεύρι πέταξε μια γυναίκα στον σοσιαλιστή υποψήφιο για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την πόλη της. Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει ότι «την πόλη της, τη Λιλ, "την δολοφονούν οι Σοσιαλιστές».

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις φυλακές Κορυδαλλού! (video)

Aποφασισμένοι για όλα φαίνονται να είναι οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού που διαμαρτύρονται για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στα κελιά τους και γι αυτό τον λόγο έχει σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες αρχές.

Ζει στο ποδήλατό του!!! (video)

Ο Guillaume Blanchet πέρασε 382 πάνω στο ποδήλατο με μια κάμερα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κάνει ολες τις απαραίτητες δουλειές. 
Δείτε το video έχει πλακίτσα...

Βρήκαν ιπτάμενο δίσκο στο βυθό της Βαλτικής!!!

Ναυάγια έψαχναν… ιπτάμενο δίσκο βρήκαν. Συγκεκριμένα ομάδα επιστημόνων που εργάζονταν για λογαριασμό της Σουηδικής Εταιρείας Ocean Explorer και αναζητούσε πολύτιμα αντικείμενα σε ναυάγια στην Βαλτική εντόπισαν ένα βυθισμένο ιπτάμενο δίσκο.

Γέμισε το χωράφι με ψάρια!

Εκατοντάδες σκουμπριά βρέθηκαν καταμεσής ενός χωραφιού στην Ιρλανδία! Δεν πρόκειται για ...θαύμα ή για κάποιο αστείο! Ένα φορτηγό, το οποίο μετέφερε τα ψάρια, ανετράπη και έπεσε μέσα στο χωράφι!
Ο γεωργός μόλις τα αντίκρισε κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, καθώς αρχικά δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί!

Παντρεύτηκαν πριν λίγες ώρες Θάνου – Παρθένης!!!

Παντρεύτηκαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης στη Γλυφάδα το ίδιο ξαφνικά όπως και όταν αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την αγγελία γάμου τους.
Μάλιστα έκοψαν την γαμήλια τούρτα τους σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας όπου και συνεργάζεται ο γαμπρός Αλέξανδρος.