ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Λιβαδειά: Επεισόδια και ζημιές μετά τον αγώνα. Βίντεο

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο κέντρο της Λιβαδειάς μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ομάδας του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό.
Δείτε το video με τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κέντρο της πόλης:

Heidi Klum - Seal: Xώρισαν αλλά μένουν μαζί!

Μπορεί να χώρισε, αλλά την βέρα δεν την βγάζει η Heidi Klum.
Παρόλο που η ίδια διαμηνύει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της, ωστόσο την βέρα, που θεωρείται ότι είναι σύμβολο της ενότητας δεν μπορεί να την αποχωριστεί.
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ούτε ο Seal έχει βγάλει την βέρα του, ενώ το ζευγάρι συνεχίζει να ζει ακόμα κάτω από την ίδια στέγη.
Τι χωρισμός είναι αυτός, μόνο οι ίδιοι ξέρουν…
Star.gr

Έδινε σε Ελληνίδα μοντέλο 150.000 για να παντρευτούν!

Απίστευτη πρόταση γάμου δέχθηκε από εφοπλιστή Ελληνίδα μοντέλο: της πρότεινε να υπογράψουν συμβόλαιο με αμοιβή 150.000 δολάρια τον μήνα για να παντρευτούν!
Ο λόγος για την Βάσω Βιλέγκας, το μοντέλο που γνωρίσαμε από το «Next Top Model» και εν συνεχεία είδαμε στον διαγωνισμό «Playmate».
Η Βάσω, με καταγωγή από την Βενεζουέλα, ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την πατρίδα της για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Playboy».

Οι απειλές της Ηλιάκη στην Γερμανού! Βίντεο

Αφορμή για… απειλές στάθηκε ένα θέμα του «Μες Στην Καλή Χαρά»: η Μαρία Ηλιάκη απάντησε on air στην Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας πως ο «πόλεμος» μόλις άρχισε!
Η εκπομπή της Ναταλίας έδειξε θέμα με την διατροφή που κάνουν επώνυμες γυναίκες και, όταν έδειχνε την Μαρία, είχε ως μουσικό χαλί το τραγούδι «Sexy Bitch».

Σκοπιανοί πράκτορες πίσω από τις φωτιές του 2007 στην Ηλεία;

Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο σχετικά με τις καταστρεπτικές φωτιές στην Ηλεία το 2007 αποκαλύπτει η «Δημοκρατία».
«Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο , με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας, δόθηκε στον τότε υπουργό εθνικής άμυνας Β. Μεϊμαράκη και προωθήθηκε στον υφυπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Οι Anonymous υπέκλεψαν συνομιλία FBI-Scotland Yard (video)

Οι Anonymous έδωσαν στη δημοσιότητα μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ στελεχών του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ που αφορά τη δραστηριότητα των «χάκερς».Ανέβασαν τη συνομιλία που υπέκλεψαν στο YouTube, μαζί με ένα γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είχε συντάξει ένας πράκτορας της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας η οποία οργάνωσε την τηλεδιάσκεψη στις 17 Ιανουαρίου.«Η πληροφορία προοριζόταν αποκλειστικά για τα στελέχη των δυνάμεων της τάξης και την απέκτησαν παράνομα» ανέφερε το FBI σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Τρώει 11 κομμάτια κοτόπουλο το λεπτό!

Εσύ πόσα κομμάτια κοτόπουλο μπορείς να φας σε ένα λεπτό; 
Ο Τακέρου Κομπαγιάσι, πάντως, «καθαρίζει» 11 φτερούγες και, μάλιστα, έχει το ρεκόρ!
Ο Ιάπωνας κέρδισε το 20ο παγκόσμιο πρωτάθλημα (ναι, υπάρχει) που διοργανώθηκε στις ΗΠΑ αφού κατάφερε να φάει 337 φτερούγες κοτόπουλου σε μισή ώρα!

Τραγωδία με 25χρονη που προσπάθησε να αυτοκτονήσει..

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε μια 25χρονη κοπέλα καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάπιε σημαντική ποσότητα χαπιών.
Άλλο ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των απόπειρων αυτοκτονιών, η οποία δυστυχώς ολοένα μεγαλώνει.
Η 25χρονη θα παραμείνει για νοσηλεία, ενώ προανάκριση ενεργείται από την αστυνομία.
Zougla.gr

Άγριο επεισόδιο για τα μάτια της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε σε κλαμπ στο Άργος, όπου εμφανίστηκε χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν θαμώνας ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της την πλησίασε και προκάλεσε αναστάτωση!
Αμέσως οι συνοδοί της τον απομάκρυναν εκτός καταστήματος… Προσβεβλημένος και υπό την επήρεια αλκοόλ ειδοποίησε τα αδέρφια και τα ξαδέλφια του για να σπεύσουν στο κατάστημα.

Μάθετε ΠΡΩΤΟΙ... Ποια θα είναι η νικήτρια του Junior Master Chef;;;

Λίγο πριν τον συγκλονιστικό τελικό του Junior Master Chef, σίγουρα θα έχετε την περιέργια και την αγωνία να μάθετε το όνομα της μεγάλης νικήτριας του παιχνιδιού. Γεγονός που έγινε γνωστό... Οι τελευταίες δοκιμασίες έγιναν ανάμεσα στη Μαργαρίτα Μαρμαρά και τη Λίλιαν Εμβαλωτή.
Ποια είναι όμως η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού;

Πόρτα ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι τροϊκανού!!!

Επίθεση από … πόρτα δέχθηκε μέλος του κλιμακίου της τρόικας πηγαίνοντας να επισκεφθεί την γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Αθηνά Δρέττα! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο «Βήμα» (στη στήλη του «Βηματοδότη»), οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου λόγω «εξοικείωσης» πλέον με τους τροϊκανούς, τους αφήνουν να μπαινοβγαίνουν και να ανοίγουν τις πόρτες μόνοι τους.

Bild: Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να αλλάξει όνομα!

Η Bild δημοσιεύει σήμερα και δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία το 53% των Γερμανών θεωρεί ότι θα ήταν καλύτερα για το ευρώ αν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη και επέστρεφε στη δραχμή. Το αντίθετο πιστεύει το 34% των ερωτηθέντων. Το 80% επίσης των ερωτηθέντων διαφωνεί με την περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, με 130 δισεκατομμύρια ευρώ , εάν δεν πληρούνται οι όροι σταθεροποίησης.

ANEKΔΟΤΟ: Το πείραμα του παπά!

Ένας παπάς αποφασίζει, πως μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε τέσσερα σκουλήκια σε τέσσερα μπουκάλια.
-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής:

ΣΟΚΑΡΕΙ :«Με παρακολουθούσαν ακόμη κι όταν έκανα σεξ»

Συγκλονίζει η συνέντευξη της Ανατολικογερμανίδας Καταρίνα Βιτ η οποία εξηγεί πώς η Stasi κατέγραφε κάθε της βήμα από 8 ετών μέχρι που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ, 17 χρόνια αργότερα!
«Ανακάλυψα ότι η Stasi είχε εντοπίσει το ταλέντο μου στον αθλητισμό από όταν ήμουν μόλις οκτώ ετών. Η μυστική αστυνομία της Ανατολικής Γερμανίας με παρακολουθούσε σε ολόκληρη τη ζωή μου, με παρατηρούσε και με κατασκόπευε.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού!!!

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χωρά μας από το απόγευμα της Κυριακή (05-02-2012) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά:

VIDEO: Δείτε... Σκοπιανοί καίνε την σημαία του ΠΑΟΚ!!!

Κάποιοι ανεγκέφαλοι Σκοπιανοί, ανέβασαν βίντεο στο youtube, όπου καίνε την σημαία του ΠΑΟΚ..
Με το λίγο μυαλό που τους απέμεινε και με τον φανατισμό που τους διακατέχει, οι γείτονες συνεχίζουν να προκαλούν.. Θα έρθει όμως και η σειρά τους.. Δείτε...

Θρίλερ στην Ανταρκτική : Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν «κάτι πολύ σοβαρό» και χάθηκαν!!! (video)

Μυστήριο καλύπτει την απώλεια επικοινωνίας μιας ομάδας Ρώσων επιστημόνων στην Ανταρκτική καθώς αυτοί προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν δοκιμαστική γεώτρηση στη λίμνη Βοστόκ θαμμένη κάτω από τους πάγους εδώ και τουλάχιστον 20 εκατ. χρόνια.
Στην τελευταία….

Νεκροί από πτώση ελικοπτέρου συνεργάτες του Τζέιμς Κάμερον!!!

Ο συμπαραγωγός και ο κινηματογραφιστής της πιο πετυχημένης αυστραλιανής ταινίας του 2011, βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στη Νέα Νότια Ουαλία.
Πρόκειται για τον συμπαραγωγό της ταινίας «Santcum» («'Αδυτο») 'Αντριου Ράϊτ (βασικό στέλεχος στην παραγωγή του «'Αβαταρ») και τον κινηματογραφιστή Μάικ Ντεγκράϊ.

Κι άλλος πρώην βουλευτής (της ΝΔ) διορίστηκε μόνιμος γιατρός στο ΕΣΥ....

Με την υπ’ αριθμ. Υ10α/Γ.Π./24183/21/12/2011 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3, του άρθρου 5, του Ν. 2345/1995 όπως μεταγενέστερα συμπληρώθηκε με τις διατάξεις της παρ. 8, του άρθρου 23, του Ν. 2519/1997 και της ΔΥ(3/4)/Γ.Π.οικ. 139649 (ΦΕΚ 1765/10/11/2010 τ.Β’) υπουργικής απόφασης διορίζεται ο ιατρός Νικόλαος Παπαδημάτος του Παναγιώτη σε...
προσωποπαγή θέση Διευθυντή Μαιευτικής Γυναικολογίας του Γ.Ν. Αμαλιάδας, θέση κλάδου γιατρών ΕΣΥ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 50, του Ν. 1759/1988 ως πρώην βουλευτής. (Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ του Υ.Υ. & Κ.Α 7847/29/12/2011).
greki-gr

80 πόλεις των ΗΠΑ διαδήλωσαν κατά πιθανού πολέμου με το Ιράν..

Διαδηλώσεις με την συμμετοχή πολλών εκατοντάδων ανθρώπων έγιναν χθες σε 80 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά στο πλαίσιο μιας «ημέρας μαζικής δράσης» στην οποία κάλεσαν ειρηνιστικές οργανώσεις εναντίον ενός πιθανού πολέμου με το Ιράν.
Στο Μανχάταν, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, περίπου 500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Τάιμς και έκαναν πορεία προς την έδρα της αποστολής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ και στο προξενείο του Ισραήλ.

Νεκρή από πνιγμό στις πλημμύρες στην Ηλεία.. (video)

Η καταιγίδα που ξέσπασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Πύργο, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες στην πόλη και τα περίχωρα, στοίχισε τη ζωή μιας 80χρονης γυναίκας από πνιγμό.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ επιχειρούσε να βγει από το σπίτι της στην περιοχή Βαρβάσαινα.

Μανιτάρι τρούφα, ο κρυμμένος θησαυρός της γης...

Εως και 900 ευρώ το κιλό φτάνει η τιμή πώλησης. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες καλλιεργητικές απαιτήσεις από τον παραγωγόΕνα μοναδικό προϊόν, η αξία του οποίου ανταγωνίζεται το χαβιάρι, αποτελεί η τρούφα. Χωρίς καλλιεργητικές απαιτήσεις και με ελάχιστο κόστος, η τρούφα αναπτύσσεται στο υπέδαφος και η τιμή παραγωγού φθάνει έως 900 ευρώ το κιλό.

Στεφάνι του ΠΑΟΚ στη Θύρα 7!!!

Το μνημόσυνο της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο «Καραϊσκάκης» με τον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ Κορδελιού να καταθέτει στεφάνι για τα θύματα των φίλων του Ολυμπιακού.
Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ έχει και αυτός να θυμάται τα αδικοχαμένα έξι μέλη του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού το πρωί του Σαββάτου έστειλε στεφάνι στο μνημόσυνο της Θύρας 7 κάτι που αξίζει συγχαρητηρίων τις μέρες που ζούμε και με τις αντιπαλότητες που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χαρακτήρισαν μάγκες τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έγραψε στη σελίδα τους στο facebook ο σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού «Πόρτο Λεόνε»:
«Ο σύνδεσμος ΠAOK Κορδελιού έστειλε στεφάνι μια ημέρα πριν από το μεταξύ μας ματς. Σαν Πειραιώτες μια λέξη θα τους πούμε για την πράξη τους αυτή. Μάγκες», έγραφε το μήνυμα!
gazzetta.gr

Δεν προσγειώνεται τίποτα στο “Μακεδονία”

Κανένα αεροπλάνο δεν προσγειώνεται από νωρίς το πρωί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, της πυκνής ομίχλης που έχει σκεπάσει την πόλη.
Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου εκτιμούν ότι οι αφίξεις δεν θα είναι δυνατές ίσως και έως τις 12.00 το μεσημέρι. Ωστόσο, όλες οι πρωινές αναχωρήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά, καθώς τα δεδομένα, που απαιτούνται για την απογείωση, είναι διαφορετικά.

Έδιναν 440.000 ευρώ για τα σάντουιτς των πολιτικών!!!

Ενώ οι τροϊκανοί ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για ακόμα μεγαλύτερο μισθολογικό περιορισμό, στέλνοντας ουσιαστικά τους πολίτες στην οικονομική κατάρρευση, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στο ΥΕΘΑ αγοράζουν σάντουιτς 440.000 ευρώ για τα VIP αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ροζ σκάνδαλο στο στρατό [φωτο]

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφικό ντοκουμέντο...
Σας προειδοποιούμε.
Η εικόνα είναι σκληρή.
Απομακρύνετε το παιδιά σας πριν ανοίξετε αυτή την ανάρτηση…

Μπράβο ρε Έλληνα! Ο Γιαννιώτης χρυσός στο παγκόσμιο κύπελλο 10χλμ.κολύμβησης στην Αργεντινή

Ο Σπύρος Γιαννιώτης “κάρφωσε” την ελληνική σημαία στις όχθες του Μαύρου Ποταμού (Rio Negro) στην πόλη Βιέντμα που βρίσκεται στην Παταγονία της Αργεντινής! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής νίκησε και στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου των 10χλμ. με χρόνο μια ώρα, 55 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα και προηγείται στη βαθμολογία της FINA. Θα γίνει… πλουσιότερος κατά 2.500 δολάρια. Δεύτερος στον αγώνα ήταν ο Καναδός Ρίτσαρντ Γουάινμπεργκερ (1:55.32) και τρίτος ο περσινός νικητής στη Βιέντμα, ο Ρώσος Εβγένι Ντράτσεβ (1:55.35). Ο Γιαννιώτης είχε επικρατήσει και την περασμένη Κυριακή στο Σάντος.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο κάτοχος τεσσάρων παγκόσμιων μεταλλίων: “Ήταν μία πολύ δύσκολη κούρσα, αφού είχε πολλά ρεύματα. Ωστόσο, τα κατάφερα και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δείχνω σε καλή κατάσταση, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα. Για δεύτερο σερί αγώνα κατέλαβα την πρώτη θέση. Τώρα θα πρέπει να τα αφήσω πίσω μου αυτούς τους αγώνες, να σκύψω το κεφάλι και να κάνω προπόνηση με πολλή όρεξη για τη συνέχεια“.
Στις γυναίκες η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια, Μαριάννα Λυμπερτά τερμάτισε στην 13η θέση. Νικήτρια ήταν η Αμερικανίδα Έβα Φαμπιάν (2:02.08) μπροστά από τη συμπατριώτισσα της, Χάλεϊ Άντερσον (2:02.14) και τρίτη τη Γερμανίδα Ναντίν Ρέιτσερτ (2:02.14). Στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών, η Μαριάννα Λυμπερτά κατέλαβε τη 13η θέση. Πρώτη κατετάγη η Αμερικανίδα Έυα Φαμπιάν, δεύτερη η επίσης κολυμβητρία των ΗΠΑ, Χάλει Άντερσον και τρίτη η Ναντίν Ρέιτσερτ από τη Γερμανία. Αυτοί ήταν οι πρώτοι αγώνες των δύο Ελλήνων πρωταθλητών μέσα στο 2012. Θυμίζουμε πως έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Όπως αναμενόταν, ο Ernesto Valverde συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον νεοαποκτηθέντα Kazim για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αναλυτικά, την 18μελή αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Megyeri, Carroll, Modesto, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, mellberg, Marcano, Χολέβας, Fuster, Τοροσίδης, Orbaiz, Makoun, Ibagasa, Abdoun, Kazim, Pantelic, Mirallas, Djebour.
Οι εκτός αποστολής παίκτες, θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30.
sportena

Η άθλια και ρατσιστική διαφήμιση του 11880 (video)

Μία από τις χειρότερες διαφημίσεις όλων των εποχών προβάλλεται αυτή την περίοδο στην Ελληνική τηλεόραση. Εκτός αν θεωρείται καλή μια διαφήμιση που κοροιδεύει τον ... «ομοφυλόφιλο» Λέλο βάζοντας τον να λέει ότι θέλει πούτσα μπάλα και καράτε αλλάζοντας ένα γράμμα για να μην είναι υβριστική.
Ότι και να γράψουμε είναι λίγο.

Το "μαγικό κερί" (video)

Σίγουρα, μετά την επιτυχία του τρικ, θα γίνετε το επίκεντρο της παρέας. 
Δείτε στο βίντεο τις αναλυτικές οδηγίες...
Προσοχή στο μέρος που θα τοποθετήσετε το κερί, μην κάψετε το τραπέζι!!!
Δείτε το video...

Απίστευτο...Νοσηλεύτρια στην Καλαμάτα πήρε μισθό 9,45 ευρώ!!

To ποσό των 9,45 ευρώ έλαβε ως 15ήμερο, μια μόνιμη δημόσια υπάλληλος, εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ως βοηθός θαλάμου. Με προϋπηρεσία 12 ετών και τρία παιδιά, η συγκεκριμένη γυναίκα καλείται τώρα να περάσει έναν ολόκληρο μήνα με μισθό 19 ευρώ, αφού εκεί έφτασε, μετά τις τελευταίες περικοπές και τις αναδρομικές κρατήσεις που αποφασίστηκαν για τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι εντάσσονται πλέον στο ενιαίο μισθολόγιο.

Ο καιρός σήμερα Κυριακή..

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις: βροχές και καταιγίδες κατά τόπους κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα.
Αναλυτική πρόγνωση..

Εκατοντάδες νεκροί από το πολικό ψύχος στην Ευρώπη

Το δυνατό πολικό ψύχος που πλήττει την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες έχει στερήσει την ζωή σε 260 ανθρώπους, προκαλώντας παράλληλα σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες. Ο υδράργυρος βούτηξε κάτω και από τους –30 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς η γηραιά ήπειρος διανύει την πιο κρύα περίοδο των τελευταίων δεκαετιών.

Superleague: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 1-0 (video)

H μεγάλη έκπληξη έγινε στο γήπεδο της Λιβαδειάς, καθώς ο Λεβαδειακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και στέρησε από τους φιλοξενούμενους να διευρύνουν (προσωρινά) τη διαφορά τους από τον δεύτερο Ολυμπιακός.
Το «χρυσό γκολ» για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, πέτυχε ο Μελισσάς στο 82′.

Superleague: Εργοτέλης – ΟΦΗ 0-1 (video)

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Ηρακλείου.
Με το γκολ του Παπουλή μόλις στο 9ο λεπτό, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 1-0 στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη σε αγώνα για την 20η ημέρα της Superleague και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Superleague: Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιαννινα 1-2 (video)

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα με 1-2 για την 20η αγωνιστική της Superleague.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Ζαραδούκα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42’ με τον Beccera αποκτώντας σαφή υπεροχή. Η Κέρκυρα έκανε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος, μείωσε με τον Καλαντζή στο 55’ και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 69’, όταν ο Lila αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διοργανώνετε ή θέλετε να συμμετέχετε σε τουρνουά;

Το acadimies.gr προσκαλεί τις ελληνικές και κυπριακές ακαδημίες ποδοσφαίρου, σε υψηλού επιπέδου τουρνουά στην Ελλάδα, στην Κύπρο καθώς και σε άλλες επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης, κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και του Καλοκαιριού 2012.
Οι διοργανώσεις θα διεξαχθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στην Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Τσεχία, σε καθορισμένες ημερομηνίες κατά την Πασχαλινή και Θερινή Περίοδο.
Οι ενδιαφερόμενες ακαδημίες καλούνται να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο +30 6977 856 866
e-mail: info@acadimies.gr
Επίσης, όσοι σύλλογοι και ιδιωτικές εταιρίες διοργανώνουν αξιολογημένα τουρνουά ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομής, μπορούν να επικοινωνούν με τη Δώρα Ιωακειμίδου και το acadimies.gr προκειμένου να δημοσιεύσουν και να προβάλουν τις διοργανώσεις τους σε ειδικό ένθετο της ιστοσελίδας των Ακαδημιών καθώς και στην εφημερίδα Metrosport. Η κοινωνική δικτύωση θεωρείται δεδομένη μέσα από την ανεξάντλητη βάση δεδομένων του διαδικτύου.
Σας περιμένουμε
Δώρα Ιωακειμίδου
Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Α.Σ.Π.Ε)
Δημοσιογράφος εφημερίδας Metrosport
www.acadimies.gr

Ξημερώνει η κρίσιμη Κυριακή των αποφάσεων: Γκρεμός ή ρέμα...

Μετά από δυόμιση ώρες ολοκληρώθηκε η -με φόντο τη σωτηρία ή τη χρεοκοπία της χώρας- κρισιμότατη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με την τρόικα, την οποία κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτήρισαν ως την πιο δραματική σύσκεψη της τελευταίας δεκαετίας.
Ο κ. Παπαδήμος, μέσα σε ένα κλίμα αφόρητων πιέσεων από το εξωτερικό, παρουσίασε στους εκπροσώπους των δανειστών τις ελληνικές θέσεις και πλέον όλο το παιχνίδι παίζεται στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό των πρωθυπουργό.

Κέρκυρα: Περνούσε με τη μοτοσικλέτα και τον πλάκωσε το δέντρο!

Ένας άνδρας 75 χρόνων, βρήκε τραγικό θάνατο σε προάστιο της Κέρκυρας, όταν δένδρο, λόγω των ισχυρών ανέμων, κόπηκε και έπεσε επάνω του τη στιγμή, που διερχόταν από το σημείο με τη μοτοσυκλέτα του.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι παραλιακοί δρόμοι στην Κέρκυρα έχουν μετατραπεί σε λίμνες, ενώ παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών τόσο στο νησί, όσο και στη Θεσπρωτία.

Τεράστια φίδια σπέρνουν τον όλεθρο στην Φλόριντα (video)

Το οικοσύστημα της Φλόριντα απειλείται από τεράστια φίδια ανάμεσά τους και πύθωνες, τους οποίους αφήνουν ελεύθερους οι ιδιοκτήτες στις λίμνες της περιοχής.
Τα αποτελέσματα επίσημης μελέτης έδειξαν πως τα τελευταία 11 χρόνια ο πληθυσμός των θηλαστικών μεσαίου μεγέθους (ρακούν, τρωκτικά και αγριόγατες) έχει μειωθεί ακόμη και κατά 99% σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι επιστήμονες εκτιμούν πως ένας από τους λόγους της μειώσης αυτής είναι οι πύθωνες και η μοναδική εξήγηση που μπορούν να δώσουν είναι πως αρκετοί κάτοικοι της πολιτείας που είχαν ως κατοικίδια τα τεραστια ερπετά αποφάσισαν να τα αφήσουν ελεύθερα καθώς είτε πλήρωναν πολλά για να τις τροφές τους είτε δεν είχαν χώρο στα σπίτια.
Τον τελευταίο καιρό έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες πύθωνες Βιρμανίας, γεγονός που κάνει πολύ πιθανή την παραπάνω θεωρία, ωστόσο υπάρχει και η θεωρία πολλοί από τους... μετανάστες πύθωνες που βρήκαν καταφύγιο στις λίμνες να προέρχονται από καταστήματα κατοικιδίων που καταστράφηκαν από τον τυφώνα του 1992.
Oι τοπικές αρχές σε συνεργασία με οικολογικές οργανώσεις προσπαθούν να εντοπίσουν και να... συλλάβουν τους πύθωνες ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός τους και να διασωθεί το οικοσύστημα.

Χιόνια μετά από 26 χρόνια στη Ρώμη!!!

Η μεγαλύτερη χιονόπτωση των τελευταίων 26 ετών στην πρωτεύουσα της Ιταλίας ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν τις πύλες του Κολοσσαίου καθώς υπήρχαν φόβοι για ατυχήματα.
Ο πάγος που δημιουργήθηκε προκάλεσε προβλήματα και στις αστικές συγκοινωνίες. Πολλά λεωφορεία καθηλώθηκαν στα αμαξοστάστα και επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων που έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι:

Νέες συγκρούσεις στο Κάιρο!!!

Νέες συγκρούσεις της αστυνομίας και των διαδηλωτών στο Κάιρο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.Οι διαδηλωτές επιμένουν να διεκδικούν την αποχώρηση της στρατιωτικής εξουσίας, την οποία κατηγορούν για αδράνεια απέναντι στις βιαιότητες που προκάλεσαν 74 θανάτους έπειτα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Έγκυος και πάλι η Angelina Jolie με... δίδυμα!!!

Η εγκυμοσύνης της Angelina Jolie είναι γεγονός και μάλιστα σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού OK, η Angie περιμένει πάλι δίδυμα!
Και έγκυος και δίδυμα!!! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ έχει μοιραστεί το γεγονός μόνο με τα έξι παιδιά της οικογένειας και λίγους στενούς φίλους, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν ήταν και τόσο έμπιστοι.

Κοπέλα έμεινε «έγκυος» από παιχνίδι στο Facebook!!!

Τα τελευταία δύο χρόνια ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορεί ένα παιχνίδι που διαδίδεται από γυναίκα σε γυναίκα και φαίνεται πως προκάλεσε πρόβλημα σε μια κοπέλα.
Το παιχνίδι έχει ως εξής: Σκοπός του είναι να ενισχύσει το κίνημα κατά του καρκίνου του μαστού και καλεί τα κορίτσια να γράψουν στο status τους το χρώμα από το σουτιέν τους π.χ. «ροζ», «κόκκινο», «μαύρο». Το σημαντικό είναι να μην αποκαλύψουν στα αγόρια τι σημαίνει αυτό. Κάθε λίγους μήνες το παιχνίδι παραλλάσσεται και πριν ένα μήνα θα έπρεπε το status να έχει αυτή τη μορφή: «Είμαι “αριθμός μήνα γέννησης” εβδομάδων και λιγουρεύομαι “ημερομηνία γέννησης”» όπου σε κάθε αριθμό της ημερομηνίας γέννησης αντιστοιχούσε ένα φαγητό π.χ. 16=σοκολάτα, 13= πίτσα.
Η φοιτήτρια λοιπόν Deepika Menon έλαβε το σχετικό μήνυμα και έγραψε στο status της «Είμαι δύο εβδομάδων και λιγουρεύομαι σοκολατάκια». Αμέσως οι φίλοι και συγγενείς της άρχισαν να τη ρωτούν πως έγινε και τι συμβαίνει. Έξαλλη η μητέρα της που έχει λογαριασμό στο Facebook της είπε ότι δεν έπρεπε να ανακοινώσει με τέτοιο τρόπο την εγκυμοσύνη της και τη ρωτούσε ποιος είναι ο πατέρας. Χωρίς να το καταλάβει το θέμα είχε πάρει τεράστια έκταση.
Η διεθνής οργάνωση κατά του καρκίνου του μαστού ανακοίνωσε ότι αυτό το μήνυμα δεν έχει αποσταλεί από αυτούς καθώς δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό υπέρ της εκστρατείας και καλεί τα κορίτσια να βοηθούν με άλλο τρόπο και όχι με τέτοια μηνύματα που μπορεί να τους δημιουργήσουν πρόβλημα.

Σοβαρά επεισόδια στη Θήβα – Πυροβόλησαν οπαδό του Παναθηναϊκού!

Οπαδοί των “πρασίνων” που πήγαιναν στην Λιβαδειά, για τον αγώνα της ομάδας τους, συνεπλάκησαν με τσιγγάνους σε καταυλισμό, λίγο έξω από την Θήβα, με αποτέλεσμα έναν τραυματία από πυροβολισμό με καραμπίνα!
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Πυρί, λίγο έξω από την Θήβα ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και τσιγγάνους.

Σεισμική δόνηση στην Τουρκία “ταρακούνησε” τη Σάμο

Σεισμική δόνηση 3,7R σημειώθηκε στις 22:10 στις δυτικές ακτές της Τουρκίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αρκετά αισθητός στη Σάμο.
Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 12χλμ. νότια της περιοχής Seferihisar ενώ το εστιακό του βάθος ορίζεται στα 15 χλμ.

Ο τρόμος κάθε αυτοκινητιστή! Δείτε τη νέα φάρσα του Remi...(video)

Ο πασίγνωστος Γάλλος φαρσέρ Remi Gaillard ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ντύθηκε κάμερα ορίου ταχύτητας και είδε από κοντά τις αντιδράσεις των οδηγών καθώς πατούσαν φρένο σαστισμένοι.
Το ξεκαρδιστικό βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 9,5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου. Σε αυτό παρατηρούμε τον διάσημο φαρσέρ να είναι ντυμένος με ένα ολόσωμο αυτοσχέδιο ραντάρ ταχύτητας και να κάνει πλάκα σε

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ !!!! Τρίκαλα:"Έξω φρενών οι Αλβανοί με τους λαθρομετανάστες!!!

Ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στην πόλη, ζητάει από το κράτος να αναλάβει δράση για να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστεσης...
Να ληφθεί μέριμνα ώστε να επαναπατριστούν οι λαθρομετανάστες ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Βάιος Ντίμπρα. "Η οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα μας έχει επηρεάσει όλους" λέει ο πρόεδρος και συνεχίζει...