ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σάλος με αφίσες που "καίνε" διάσημο ηθοποιό

Τον κακό χαμό προκάλεσαν οι αφίσες του Ζαν Ντιζαρντέν για την νέα του ταινία, με κάποιους να τις βρίσκουν αρκούντως προκλητικές και να «προφητεύουν» πως θα του στοιχίσουν κάποια από τα Όσκαρ που διεκδικεί ο «Αρτίστας»!
Για την ταινία «Les Infideles»(«Οι Άπιστοι»), ο Γάλλος ηθοποιός ποζάρει ανάμεσα σε δύο γυναικεία πόδια υπό τον τίτλο «μπαίνω σε μίτινγκ», ενώ άλλη αφίσα δείχνει τον συμπρωταγωνιστή του να μιλά στο τηλέφωνο και ένα γυναικείο κεφάλι να βρίσκεται στον καβάλο του με την ατάκα «θα κοπεί η σύνδεση, μπαίνω σε ένα τούνελ».

Από φωνή κορμάρα η Στικούδη!!!

Το θερμόμετρο στα ύψη ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε guest εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, όπου πήρε το μικρόφωνο και άναψε φωτίες με την παρουσία της.
Για τις φωνητικές της ικανότητες δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά, αλλά η εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η… φουστοζώνη που επέλεξε να φορέσει:

Φρίκη στην Σμύρνη (Τουρκία): Βίασαν και ακρωτηρίασαν σκυλίτσα..

Η ανθρώπινη αγριότητα δεν έχει όρια!!!
Το άτυχο ζώο ξεψύχησε μετά τα φρικτά βασανιστήρια… Η σκυλίτσα της φωτογραφίας βιάστηκε, ακρωτηριάστηκε, της έριξαν οξύ στα μάτια και της έκοψαν τα αυτιά!
Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Σμύρνη όπως διαβάζουμε στο adespoto.gr, όπου ο σκύλος βρέθηκε ζωντανός μεν αλλά ξεψυχησε αργότερα δε…
Η Haytap, η μεγαλύτερη φιλοζωικη οργάνωση της Τουρκίας, επικήρυξε τους δράστες και ήδη έχουν συγκεντρωθεί από προσφορές φιλόζωων 3.000 ευρώ.
το είδα ...στον ierosagon

Σέρρες: 40άρες αποπλάνησαν… 17χρονο!!!

Χαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ροζ» ιστορία που βγήκε στην δημοσιότητα.
Δύο 40αρες υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.
Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένουν να της...ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι επιδόσεις των… Ευρωπαίων!

Ένας Γάλλος, ένας ιταλος και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά από μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα.
«Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου ...τέσσερις φορές», είπε ο Γάλλος,
«και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει».
«Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές»,

Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Εορδαίας και Κιλκίς λόγω κακοκαιρίας...

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012, λόγω παγετού, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Κιλκίς, έπειτα από συνεννόηση της δημοτικής Αρχής Κιλκίς
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πτολεμαΐδας, με απόφαση της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, λόγω κακοκαιρίας. «Τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Εορδαίας
Seleo.gr

Κοζάνη: Την σακάτεψε στο ξύλο ο άντρας της αλλά δεν τον… μήνυσε!

Με εκτεταμένους μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο και όλο της το σώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης μια 45χρονη γυναίκα που, όπως αποδείχθηκε, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον ίδιο το σύζυγό της. Ωστόσο, τον… συγχώρησε!
Η 45χρονη αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία όταν, κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τον 58χρονο σύζυγό της, εκείνος ξέφυγε από τα όρια και άρχισε να την χτυπάει αλύπητα! Όταν, όμως, έφτασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κοζάνη, τους ζήτησε να μη… διωχθεί ποινικά ο «νταής». Παρ’ όλα αυτά, ο δράστης συνελήφθη καθώς η βία στους κόλπους της οικογένειας διώκεται αυτεπαγγέλτως και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
από το protothema

Δεν θα πιστεύετε στα ματιά σας πως είναι σήμερα η sexy ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου! [φωτο]

Μια μεγάλη μαύρη κοτρόνα…έριξε πίσω της, πριν....περίπου τρία χρόνια η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Βότκα Πορτοκάλι , αμέσως μετά το τέλος της παράστασης Εκπαιδεύοντας την Ρίτα ...στην οποία συμπρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, εκτός καλλιτεχνικών δρώμενων, και επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της.
Σε μια τέτοια μεγάλη επιστροφή την πετύχαμε στον πεζόδρομο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, να απολαμβάνει το φαγητό της με δύο φίλους της. Κάποιοι ισχυρίζονται σήμερα ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
gossip-tv

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ!

Πολίτης πήγαινε από τα Γιάννινα στην Ηγουμενίτσα. Έβρεχε κατακλυσμιαία και αρνήθηκε να πληρώσει στα διόδια της Εγνατίας στην Τύρια, επειδή δεν έχουν στέγαστρο.
Θεώρησε ότι αν ανοίξει το παράθυρο θα γίνει μούσκεμα και όφειλε η εταιρία να έχει στέγαστρο για το ασφαλή πέρασμά του από τα διόδια. Σε σχετική επιστολή του αναφέρει: "Σάββατο ώρα 3 το απόγευμα.

Στραβά, τρελά κι απίθανα!!! (BINTEO)

Σπαρταριστή συλλογή.....
Δείτε την!!!

"Δεινόσαυροι" στο Black Out!!! (video)

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμα επεισόδιο του Black Out και οι παίχτες θα πρέπει στο σκοτάδι να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους ...
Οι κροκόδειλοι θα κάνουν για μια ακόμα φορά την εμφάνιση τους, αλλά κάποιοι από τους παίχτες τους μπέρδεψαν με ...δεινόσαυρους...

Δείτε ένα από τα πιο γελοία αθλήματα στον κόσμο με μπάλα 24-ιντσών...(video)

Ultimate Tazer Ball ... λέγεται αυτό το ηλίθιο άθλημα με μια μπάλα 24-ιντσών.
Το παιχνίδι αυτό περιλαμβάνει 8 παίχτες...
Αν ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα, τους utblive.com , υπάρχει μια εκτενή και λεπτομερή εξήγηση των κανόνων...

Χάλασε ο γάμος Vodafone και WIND...

Έπειτα από έξι μήνες συνομιλιών και ενώ όλα έδειχναν ότι τις επόμενες ημέρες θα κατέθεταν στις Βρυξέλλες προς έγκριση τον φάκελο συγχώνευσής τους, το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι διακόπτουν τις συνομιλίες τους.
Σύμφωνα μάλιστα με ... πληροφορίες η μετοχική συμμετοχή στο νέο σχήμα θα ήταν 60% Vodafone και 40% WIND.

Ο χορός των Αστυνομικών των Γρεβενών..Δείτε φωτο

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων και συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ», η ετήσια..
χοροεσπερίδα της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου όλοι οι παρόντες άφησαν για λίγο τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας απολαμβάνοντας μια όμορφη μουσική βραδιά.

Ξεκινά σήμερα η κατασκευή του φράκτη στον Εβρο

Ξεκινά σήμερα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής πρόκειται να εγκαινιάσει την κατασκευή του φράχτη κατά μήκος της συνοριακής γραμμής στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, το μοναδικό χερσαίο τμήμα των ελληνοτουρκικών συνόρων. Οι κάτοικοι της...περιοχής θεωρούν το πέρασμα των λαθρομεταναστών φαινόμενο τόσο συνηθισμένο, σχεδόν όσο και η ομίχλη που σκεπάζει τον Έβρο αυτήν την εποχή.

Συνελήφθη και η αδερφή του Λάκη Γαβαλά για χρέη 7,7 εκατ ευρώ

Μόνο που εκείνη συνεληφθη αφού όμως προσήλθε αυθορμήτως.
Η 50χρονη Παναγιώτα Γαβαλά συνεληφθη από την Οικονομική Αστυνομία γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος της χρεη τα οποία ξεπερνούν τα 7.7 εκατομμύρια ευρώ.
Η 50χρονη, εντεταλμένη σύμβουλος δύο (2) εταιρειών που είχαν ως δραστηριότητα τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εισαγωγή ρούχων και ενδυμάτων, χρωστάει στο Δημόσιο 7.747.017,14 ευρώ.

Ανακοίνωση για τα σχολεία στον Δήμο Εορδαίας

Με απόφαση της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου ανακοινώνεται ότι για σήμερα Δευτέρα 6-2-2012, τα ολοήμερα σχολεία (Α\θμιας εκπαίδευσης), καθώς και το εσπερινό Λύκειο του Δήμου Εορδαίας (Πτολεμαϊδα), δεν θα λειτουργήσουν.
Επίσης, για αύριο Τρίτη 7-2-2012 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Εορδαίας (Πτολεμαϊδα και τοπικές Κοινότητες), καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός, δεν θα λειτουργήσουν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Απίστευτο....Για να τιμωρήσει τον ληστή τον έκανε… σκλάβο του σεξ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας, όταν ο 28χρονος Viktor Jasinski μπήκε με πρόθεση να ληστέψει το κατάστημα.
Ο ανυποψίαστος διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, η οποία δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι...

Δέχτηκε αίτημα φιλίας στο facebook από τον βιαστή της!

Ανατριχίλα, αηδία και θυμό προκαλεί η είδηση ότι μια κοπέλα που έπεσε θύμα...βιασμού στην ηλικία των 14 ετών, δέχτηκε αίτημα φιλίας από τον βιαστή της, δέκα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.
Η Emily McCombsτο 1997 βρέθηκε σε μια αποθήκη με τρεις άνδρες οι οποίοι την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό σεξ.

Κατέρρευσε κερκίδα στην Ισπανία!!!

Στον αγωνα για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ανάμεσα στην Λούγκο και την Οβιέδο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία ο πανηγυρισμός της επίτευξης του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων...

Κάλεσμα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 07/02/12 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 11πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ
Κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη και...

Χάρρυ Κλυνν: Συντεταγμένα θα σας στείλουμε στο διάολο, είτε έτσι, είτε αλλιώς…

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν...
Ρεσιτάλ ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και προπαντός Εθνικής υπερηφάνειας έδωσε σήμερα ο Μανώλης Καψής τις ειδήσεις του MEGA…
«Aν μέχρι αύριο το βράδυ δε συμφωνήσουμε, η Ελλάδα θα γυρίζει πίσω στο 1940, στο χάος και στην ολική καταστροφή…»

Ηταν νεκρός για 10 ώρες σε Ιντερνετ cafe παiζοντας games...

Ένα από τα περιστατικά που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις συνέβη στην...Ταϊβάν όταν ένα νεαρός βρέθηκε νεκρος σε ιντερνετ καφέ μπροστά στον υπολογιστή όπου έπαιζε με τις ώρες. Λεπτομέρεια: Χρειάστηκαν 10 ώρες για να καταλάβει κανείς ό,τι ο νεαρός είχε πεθάνει και να ειδοποιήσει ασθενοφόρο!

ΔΕΙΤΕ: Τα 10 πιο παράξενα παγωτά στον κόσμο!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η λίστα με τα 10 πιο παράξενα παγωτά στον κόσμο έχει τις... ρίζες της στην Ιαπωνία αλλά και τη φιλοσοφία της στο σούσι (με μερικές εξαιρέσεις, βέβαια).
Ξεχάστε τα παράξενα και εξωτικά φρούτα που ξέρατε, άντε και τον αστακό που κάνει γευστικότατο παγωτό και ελάτε να δούμε μαζί 10 πραγματικά… απίστευτα παγωτά, η γεύση των οποίων παραπέμπει -το λιγότερο, λέω εγώ στην κόλαση. Ξεκινώντας από το τέλος προς την αρχή, αυτά τα παγωτά που θα δείτε… δεν υπάρχουν!

Αλεξανδρούπολη: Με νεκροφόρες υποδέχτηκαν Παπουτσή και Όθωνα...

Τέσσερις παρατεταγμένες νεκροφόρες περίμεναν τον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και Μανώλη Όθωνα, στην Αλεξανδρούπολη. Οι επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας, βρέθηκαν στην πόλη για τα εγκαίνια του επιχειρησιακού κέντρου επιτήρησης συνόρων και την κήρυξη έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του φράχτη.

Καραμπόλα 10 αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη!!!

Σοβαρά προβλήματα από το παγωμένο ψιλόβροχο που πέφτει από το πρωί γύρω από τη Θεσσαλονίκη.
Πριν από πολύ λίγα λεπτά, στη γέφυρα του Αξιού ποταμού κοντά στο χωριό Γέφυρα, έγινε καραμπόλα 10 αυτοκινήτων, όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη. Προβλήματα και στον δρόμο από Πολύκαστρο για Κιλκίς, καθώς λόγω του πάγου στο οδόστωμα δεν μπορούν να κινηθούν ούτε λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Γλιτώνουμε 13ο και 14ο,... "τσεκούρι" σε μισθούς και συντάξεις!!!

Δραματικό χαρακτήρα έχουν πάρει οι διαβουλεύσεις των τελευταίων ωρών με τους πολιτικούς αρχηγούς να συσκέπτονται χθες κάτω από την πίεση του διλήμματος χρεοκοπία ή συμφωνία.
Σε μια μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών που κράτησε σχεδόν 5 ώρες, οι πολιτικοί αρχηγοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξαν σε συμφωνία επί των βασικών θεμάτων.

Καμίνια Ηρακλείου: Θρήνος για το θάνατο της 14χρονης Όλγας..

Ολόκληρη η Κρήτη η θρηνεί το χαμό της 14χρονης Όλγας, η οποία έφυγε για τις γειτονιές των Αγγέλων…
Η νεαρή μαθήτρια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα από το Ηράκλειο χθες με C-130 αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο Βενιζέλειο και στο Παίδων έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Νέα χιονόπτωση με απαραίτητες αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία!

Χιονίζει και πάλι από σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 το πρωί σε όλη σχεδόν τη Δυτική Μακεδονία, με τη θερμοκρασία να είναι στις 8 το πρωί στους -1,5 βαθμούς Κελσίου στην Κοζάνη, στους -2 στην Πτολεμαϊδα, +1 βαθμό στα Γρεβενά, +2 στην Καστοριά και -3 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει και της νέας έντονης χιονόπτωσης αλλά και του παγετού, που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, κατά τις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο αυτής, θα πρέπει να έχουν εφοδιασμένα τα οχήματά τους με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σε περίπτωση που θα κρίνεται απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων και κάποιο όχημα δεν τις διαθέτει, θα ακινητοποιείται από αστυνομικούς της Τροχαίας.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Μενεγάκη: Ζητούν σαρωτικό "κούρεμα" στο μισθό της! Βίντεο

Κακούργα κρίση και την Ελένη Μενεγάκη «πιάνεις»: μείωση μισθού κατά 40% φέρεται να ζητά ο Alpha από την παρουσιάστρια, με το κρίσιμο ραντεβού τους να έχει ορισθεί μέσα στην εβδομάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι μόνο το ελληνικό χρέος που πάει για κούρεμα: η διοίκηση του καναλιού ζήτησε από την Ελένη να κουρέψει κατά 40% τον μισθό της, με αντάλλαγμα 1,5 χρόνο επιπλέον συμβόλαιο!

Ποιά είναι η προέλευση του ονόματος των 5 ηπείρων;

Όλοι γνωρίζουμε τα ονόματα των ηπείρων του πλανήτη μας. Ξέρουμε όμως πώς προέκυψαν; Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε πώς προήλθαν τα ονόματα των ηπείρων του κόσμου, και για κάποιες ηπείρους η ακριβής εξήγηση είναι άγνωστη.
Το όνομα Ευρώπη είναι συνδεδεμένο -από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας με την πριγκίπισσα Ευρώπη που, σύμφωνα με τη μυθολογία, την είχε απαγάγει ο Δίας.

Superleague: Ξάνθη – Άρης 0-2 (video)

Την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε ο Άρης, που πέρασε νικηφόρα και από την Ξάνθη, επικρατώντας με 0-2 και πλέον πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Το ματς ολοκληρώθηκε στις 22.15 (!) καθώς στο 90′ έπεσε το ρεύμα και η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 45 λεπτά, ώσπου οι δύο ομάδες επέστρεψαν για τα εναπομείναντα τρία λεπτά των καθυστερήσεων.

Υδάτινος εφιάλτης στην Αυστραλία (video)

Εφιαλτικές στιγμές ζουν τα τελευταία 24ωρα δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι περιοχών του Κουϊνσλαντ και της Νέας Νότιας Ουαλίας, που έχουν πλημμυρίσει από τις καταρρακτώδεις βροχές, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί για συνέχιση των βροχοπτώσεων και επιδείνωση της κατάστασης.
Οι κάτοικοι της πόλης Σεντ Τζόρτζ του Κουίνσλαντ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους, γιατί η στάθμη των υδάτων του ποταμού Μπαλόν ανέρχεται επικίνδυνα και εκατοντάδες σπίτια απειλούνται.

Κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης!!!

Σειρά κινητοποιήσεων και δράσεων αποφάσισαν κατά τη γενική συνέλευση τους που έγινε χθες και ολοκληρώθηκε με την έκδοση της απόφασης τους σήμερα, οι καθηγητές δημοσίων γυμνασίων και λυκείων, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, των προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία αλλά και στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Ηχηρό "όχι" των αρχηγών στις απαιτήσεις της τρόικας!!!

"'Οχι" απάντησαν στις απαιτήσεις της τρόικας οι πολιτικοί αρχηγοί, οι κ.κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, κατά την σημερινή σύσκεψή τους με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα συνεχιστεί αύριο, σε μια διαπραγμάτευση που μοιάζει με θρίλερ.
Τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ περιέγραψαν με τις δηλώσεις τους τον δραματικό χαρακτήρα της σύσκεψης.

Επιστολή με αιχμές που «στέλνουν φυλακή» τη Μέρκελ από τη Νέα Φιλική Εταιρεία

Επιστολή προς την Άνγκελα Μέρκελ έστειλε ένας ελληνικός σύλλογος με το όνομα «Νέα Φιλική Εταιρεία», προσπαθώντας να δώσει την δική του απάντηση προς τις επιταγές της βόρειας Ευρώπης, προς την χώρα μας.
Ο σύλλογος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε.

Τζακ ποτ στο Τζόκερ.. η κλήρωση...

05/02/2012 
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Προσλήψεις, Φεβρουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας...

Τη δυνατότητα προσωρινής απασχόλησης σε 120.000 ανέργους θα δώσει τα επόμενα τρία χρόνια το πρόγραμμα εκτέλεσης έργων αυτεπιστασίας σε δήμους, συνδέσμους και νομικά τους πρόσωπα, όπως ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

Τρόικα: Απαιτούν 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ως το Πάσχα!

Ολοένα και πιο εξωφρενικές και ταυτόχρονα παράλογες γίνονται οι απαιτήσεις της τρόικας ειδικότερα με ό,τι σχετίζεται με τους μισθούς και το δημόσιο.
Έτσι λοιπό απαίτησαν από τον Ρέππα, σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή το απόγευμα παρουσία του Βενιζέλου, ότι πρέπει να προχωρήσουν σε άμεση απόλυση 15.000 υπαλλήλων από τον «στενό» δημόσιο τομέα.

Νέοι με πτυχία και μισθό 480 ευρώ!

Πέρα από όσους είναι ή έμειναν άνεργοι σε εξίσου δύσκολη έως τραγική θέση βρίσκονται οι νέοι και οι νέες.
Ο λόγος είναι η σχεδιαζόμενη επέκταση της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει την αμοιβή των νέων ηλικίας έως 25 ετών στα 600 ευρώ μικτά δηλαδή 480 ευρώ καθαρά, να δίδεται σε όλους τους νέους και τις νέες ηλικίας όχι μέχρι 25 αλλά μέχρι 30 ετών.
Δηλαδή νέοι και νέες με πτυχίο ή πτυχία να έχουν αποδοχές 480 ευρώ! Ίσως είναι και ο βασικός λόγος που οι νέοι και οι νέες κοιτούν πώς μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό.
Star.gr

Η πρόγνωση του καιρού για την Δευτέρα..

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια από το απόγευμα. Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη.
Αναλυτική πρόγνωση...

Γερμανοί βουλευτές ζητούν συγγνώμη απο τους Έλληνες

Πέντε βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης εκφράζουν την αντίθεσή τους και ζητούν συγγνώμη απο τους Ελληνες μέσω της εφημερίδας Καθημερινή .
Ο Ερβιν Λότερ, των “Ελεύθερων Δημοκρατών” σε ανοικτή του επιστολή προς τον ελληνικό λαό, που δημοσίεύει η Καθημερινή ζητά συγνώμη εκ μέρους των συμπατριωτών του “για τον εκνευρισμό, την οργή και τα πλήγματα που προκλήθηκαν από την πρόταση περί επιτρόπου”.

Ενοχλημένος ο Ψωμιάδης με τη ΝΔ

Δεν θα συμμετέχει στο μέλλον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Με σχετική επιστολή του διαμαρτύρεται για μια ανάρτηση στο επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το κόμμα δεν πρέπει να τον υπολογίζει.

Superleague: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2 (video)

Σπουδαία νίκη με 0-2 μέσα στην Τούμπα πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς (48 έναντι 46), μετά την ήττα του ΠΑΟ χθες από τον Λεβαδειακό με 1-0.
Οι παίκτες του Ernesto Valverde έδειξαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό για τη νίκη και μέσα σε 20 λεπτά ουσιαστικά είχαν καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 4’ ο Ibagaza με δυνατό σουτ βρήκε το δοκάρι, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Abdoun ήταν πιο εύστοχος από το ύψος της μικρής περιοχής κάνοντας το 0-1. Στο 18’ ο Mirallas χτύπησε από την αχίλλειο πτέρνα σήμερα του ΠΑΟΚ, τη δεξιά πλευρά, περνώντας τον Σταφυλλίδη και πλασάροντας εύστοχα στην εστία του Kresic.
Η μόνη απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήταν ένα σουτ του Pablo Garcia στο 29ο λεπτό το οποίο βρήκε στη συμβολή των δοκών. Ο «δικέφαλος» είχε επίσης την ατυχία να χάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα τόσο τον Στέφανο Αθανασιάδη όσο και τον Κατσικά με τραυματισμούς. Στο 75ο λεπτό ο Lazar έκανε σκληρό φάουλ στον Mirallas και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.
Κόκκινη: Lazar 75’
Γκολ: Abdoun 5’, Mirallas 18’
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Kresic, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Μαλεζάς, Lino, Γεωργιάδης, Pablo Garcia, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Lazar, Αθανασιάδης,
Ολυμπιακός: Megeyri, Μανιάτης, Marcano, Παπαδόπουλος, Modesto, Mellberg, Ibagasa, Mirallas, Orbaiz, Abdoun, Djebbour
Δείτε σε video τα highlights από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2
sportena

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεβατοκάμαρα (φώτο+video)

Ούτε σημάδι να τον έβαζε, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά...
Άγιο είχε ένας 34χρονος όταν, ενώ κοιμόταν, ένας οδηγός καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του, ένα BMW X5 στο υπνοδωμάτιό του.
Το περιστατικό συνέβη στο New Haven της πολιτείας του Connecticut την ώρα που αστυνομικοί καταδίωκαν έναν ύποπτο που οδηγούσε ένα BMW X5.

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε λεωφορείο με επιβάτες..

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων σήμερα το απόγευμα στη Σίνδο.
Ειδικότερα, άγνωστοι στις 16:00 πέταξαν διαφόρων ειδών αντικείμενα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σίνδος - Ν.Σ. Σταθμός Θεσσαλονίκης, στο οποίο επέβαιναν οκτώ επιβάτες και ενώ έκανε στάση. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος και παράλληλα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των επιβατών.

Super League: ΑΕΚ – Πανιώνιος 1-0 (video)

Ένα γκολ του Παντελή Καφέ στο 27΄ ήταν αρκετό, ώστε να χαρίσει τη νίκη στην ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόματροι» ήταν ανώτεροι σε σχέση με τον αντίπαλο, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ο τραυματισμός, ωστόσο, του Λαγού και η αναγκαστική αλλαγή του, στιγμάτισε το παιχνίδι, που από εκεί και έπειτα έχασε το ρυθμό του.

Super League: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, μία αναμέτρηση που συνοδεύτηκε από αρκετές φάσεις αλλά και ένταση. Ο Camara έδωσε στο 9΄ το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο 79΄ ο Μήτρογλου και παράλληλα να γράψει το τελικό σκορ.

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Δόξα Δράμας 1-0 (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Δόξα Δράμας, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ατρομήτου, οι «Αρκάδες» πρόσθεσαν τρεις ακόμη βαθμούς στη συλλογή τους.
Η «χρυσή» αλλαγή του Σάκη Τσιώλη, ο Perrone, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 54΄ και αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής του αγώνα.
Γκολ
Perrone 54΄
Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης: Jacobo, Formica, Πιπίνης, Alvarez, Breska, Usero, Ruben, Κουρμπέλης (Λαδάκης 72΄), Σολάκης (Juli 56΄), Μπακασέτας (Perrone 46΄).
Δόξα Δράμας: Seremet, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Βέρτζος (Κυβελίδης 69΄), Vitor Lima, Παπαδόπουλος, Wanderson (Kappel 82΄), Αραβίδης, Σοϊλέδης (Ρούτσης 74΄), Wellington.
Δείτε το video με το γκολ του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Δόξα Δράμας:
www.sportena.com/