ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σεξ μεταξύ στελέχους και εργαζόμενης στα υπόγεια της ΝΔ!

Την τρόικα με την ... Ελλάδα αποφάσισαν να παίξουν στέλεχος της ΝΔ με εργαζόμενη με μπλοκάκι στο κόμμα, 8 η ώρα το πρωί μάλιστα, στο δεύτερο υπόγειο της Συγγρού! Το εν λόγω στέλεχος (μη εκλεγμένο πάντως), φέρεται εδώ και καιρό να είχε επισημάνει τα θέλγητρα της χαριτόβρυτης εργαζόμενης (που δεν απασχολείται ως γραμματέας πάντως) και να την προσέγγισε αναλόγως, έστω και χωρίς... Μνημόνιο και αντίστοιχες δεσμεύσεις.

Το νέο καυτό αμόρε του Μπερλουσκόνι!!!

Με Κολομβιανή ηθοποιό φέρεται να βγαίνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, "μπορεί να χάνει το μαλλί του αλλά όχι και τη... φύση του".
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος έρωτας του Μπερλουσκόνι είναι η Αουρόρα Κόσιο, μία Κολομβιανή με ιταλικές ρίζες.
Η ίδια διαψεύδει τη σχέση της με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, ωστόσο τα δημοσιεύματα επιμένουν: "Είναι ζευγάρι". Η 31 ετών ηθοποιός, η οποία έχει σπουδάσει και ψυχολογία, γνώρισε τον Μπερλουσκόνι το 2006 σε ένα κατάστημα της Ρώμης όπου εργαζόταν ως πωλήτρια.
Ο πρώην πρωθυπουργός τη σύστησε στους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής του, Medusa Films και από τότε η πορεία της στο σινεμά υπήρξε ανοδική. Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως Faccio un salto all'Avana, Il Figlio più piccolo, Immaturi και Il Viaggio, ενώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης το 2010 τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Τώρα οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι.
Το νέο αυτό ειδύλλιο βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς συνεχίζεται η δίκη του Σ.Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο για το "Ρουμπιγκέιτ".
inews.gr

Σάλος σε ΤΕΙ της επαρχίας - Φοιτητές διακινούν ροζ βίντεο

Φοιτητές ΤΕΙ της περιφέρειας Στερεάς είναι πρωταγωνιστές σε ροζ βίντεο που γυρίστηκε λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η επίμαχη ερασιτεχνική ταινία έχει κάνει ήδη το γύρο της πόλης και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με την Espresso στο ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν τέσσερα άτομα, τρεις φοιτητές και μία φοιτήτρια που μαζεύτηκαν σε ένα διαμέρισμα για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα.
Η λήψη έχει γίνει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου, ενώ οι σκηνές που έχουν καταγραφεί δείχνουν τα τέσσερα άτομα να συνευρίσκονται ερωτικά πάνω σε ένα κρεβάτι. Μετά το τέλος του ερωτικού οργίου οι πρωταγωνιστές δίνουν την υπόσχεση να επαναλάβουν το ομαδικό σεξ και μετά τις Γιορτές, ενώ σκέφτονται να προσκαλέσουν ακόμη μία συμφοιτήτρια τους.
inews.gr

10:00 π.μ. με 3:00 μ.μ. θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα Γρεβενά!!!

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Γρεβενών το τελευταίο διάστημα, τα μαθήματα στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών και με την σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Α/θμιας και Β/.θμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Νάστου και Λιάμπα, θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 3:00 μ.μ, με ανάλογη προσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος.

Ποιός διάσημος… κοντός κρύβει τις… ψηλοτάκουνες μπότες του;

Είναι από τους πιο πετυχημένους άντρες στον…χώρο του, όμως έχει ένα αντικειμενικό μειονέκτημα, παρόλο που είναι πολύ γοητευτικός και συναναστρέφεται τις πιο ωραίες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz...
Ο Θεός δεν τον προίκισε με ύψος και ο ίδιος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίζει όσους περισσότερους πόντους μπορεί με διάφορα… τρικ. Τελευταία, ο φωτογραφικός φακός εστίασε στις μπότες του που φρόντισε να καλύψει επιμελώς κάτω από το πάρα πολύ μακρύ τζιν παντελόνι του.
Είναι ο βασιλιάς των reality παιχνιδιών και talent shows Simon Cowell ο οποίος χθες εμφανίστηκε με μυτερές μπότες οι οποίες διέθεταν ψηλό τακούνι ώστε ο ίδιος να… κερδίζει ύψος. Μόνο που το μυστικό του δεν ήταν ασφαλές καθώς έσερνε το τζιν παντελόνι του στον δρόμο. Δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

84χρονος ορειβάτης από τα Χανιά κλέβει την παράσταση! Βίντεο

Ένα από τα βίντεο που ξεχώρισαν χθες βράδυ στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ήταν φυσικά αυτό του 84χρονου ορειβάτη από τα Χανιά!
Ο κύριος Στέλιος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ απέδειξε σε όλους μας ότι δεν έχει καμία απολύτως σημασία η ηλικία.
Αυτό που μετράει είναι η διάθεση και η... τρέλα, και από αυτά ο 84χρονος, άλλο τίποτα!
Δείτε το βίντεο:

Ο "ομορφάντρας" τα έδωσε όλα στου "Κουτρούλη τον γάμο"

«Του Κουτρούλη ο γάμος» έγινε με τον ομορφάντρα την περασμένη Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Μία άλλη διάσταση του υποκριτικού του ταλέντου έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, κατά κόσμον Μανώλης Μαυρομματάκης, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τον φωνάζουν ομορφάντρα, λόγω της επιτυχημένης διαφήμισης που έκανε.
Ο Μανώλης Μαυρομματάκης πήρε το δεύτερο χειροκρότημα στην παράσταση του έργου του Αλέξανδρου Ραγκαβή «Του Κουτρούλη ο γάμος», στον ρόλο του βοηθού του κεντρικού ήρωα, και το μοιράστηκε με τον Νίκο Καραθάνο που ενσάρκωσε τον επώνυμο ρόλο, σε διδασκαλία του μοναδικού Βασίλη Παπαβασιλείου.

Πώς θα καταλάβεις ότι ζεις στον 21ο αιώνα;

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, που τα πάντα γύρω μας είναι
αυτοματοποιημένα, που όλα γίνονται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων! Ξέρω, όμως, πως οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορεί παρά να συμφωνήσουμε με την ακόλουθη λίστα, που αποδεικνύει περίτρανα πως ζούμε στον 21ο αιώνα, απολαμβάνοντας όλα τα καλά του σύγχρονου κόσμου. Καλό ή κακό; Εσείς θα μου πείτε!
1. Προσπαθείς να βάλεις το password σου στο φούρνο μικροκυμάτων!

VIDEO :Απίστευτα κόλπα στο μπιλιάρδο που δεν έχετε δει ποτέ!!!

Δείτε το video που ακολουθεί...

Ο Γνωστός Ομορφάντρας σε άλλη έκδοση (video)

Δείτε το video...
Όλα τα λεφτά ο σεφ...(από Βατόλακκο παρακαλώ)!!!

Κλειστά τα σχολεία αύριο σε Φλώρινα, Κιλκίς, Έδεσσα και Αμύνταιο,

Με αποφάσεις των δήμων θα μείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Κιλκίς, στη Φλώρινα, στο Αμύνταιο και στην Έδεσσα. Από τις 12.00 σήμερα έκλεισαν τα σχολεία και στο δήμο Βέροιας, και νωρίτερα οι σχολικές μονάδες του ορεινού όγκου των Πιερίων και των τοπικών κοινοτήτων Ράχης και Τριποτάμου, του δήμου Αλμωπίας και του δήμου Έδεσσας.

Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα τμήματα του Παναπιστημίου στη Φλώρινα – Κανονικά στην Κοζάνη

Λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στη Φλώρινα, δε θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Τα Τμήματα της Κοζάνης καθώς και η Διοίκηση θα λειτουργήσουν κανονικά.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Kλειστά τα σχολεία την Τετάρτη στο Δήμο Εορδαίας

Με απόφαση της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, την Τετάρτη 08/02/2012, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Εορδαίας (Πτολεμαΐδα και τοπικές κοινότητες) δεν θα λειτουργήσουν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

ΚΛΕΙΣΤΑ την Τετάρτη 8/2 τα σχολεία στη Δεσκάτη

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Δεσκάτης αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ρέθυμνο: Πήραν με τα αυγά τον διοικητή του νοσοκομείου!! Δείτε βίντεο!

Tο γραφείο του διοικητή παρουσίαζε την εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία, λίγη ώρα μετά τα όσα έγιναν...
Ένταση προκλήθηκε το πρωί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου το τελευταίο διάστημα, σημειώνονται αντιπαραθέσεις εξαιτίας της έλλειψης κατάλληλων συνθηκών εργασίας, αλλά και της κρίσης που περνάει η παροχή των δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο νομό.
Γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος, που διαφώνησαν με τις θέσεις του διοικητή Γιώργου Μοσχοβάκη, σχετικά με τις υπερωρίες και τη μείωση, από πλευράς του υπουργείου, των κονδυλίων που τις αφορούν, μπήκαν στο γραφείο της διοίκησης και -αφού διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους- ένας εξ αυτών πέταξε αυγά πάνω στο γραφείο του κ. Μοσχοβάκη, απαξιώνοντας ταυτόχρονα με φράσεις το πρόσωπο και τον ρόλο του διοικητή.
«Τέτοιου είδους πράξεις χαρακτηρίζουν τα πρόσωπα» δήλωσε ο κ. Μοσχοβάκης, σημειώνοντας πως «ως διοικητής έχω την ευθύνη να κάνω όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ώστε το κονδύλι να καλύψει τις ανάγκες των υπερωριών και να μην υπάρξουν πλασματικές εφημερίες» και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Οι εντάσεις του τελευταίου διαστήματος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε συνάρτηση με το σημερινό περιστατικό, οδήγησαν τον διευθυντή την 7ης ΔΥΠΕ (Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας) Πανίκο Καράτση, να κάνει λόγο για «ανάγκη προάσπισης τόσο της δημόσιας υγείας, όπως και της αξιοπρέπειας του ιατρικού λειτουργήματος». Αναφερόμενος στο επεισόδιο, είπε πως κατανοεί τα αιτήματα των γιατρών «που σε αρκετά σημεία είναι δικαία» όμως καταδικάζει τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας.
Δείτε το ρεπορτάζ του cretalive.gr, για τα όσα έγιναν το πρωί στο νοσοκομείο...

Δείτε τα επεισόδια στο Σύνταγμα...(Video)

1713443 300x199 200x132 Δείτε τα επεισόδια στο Σύνταγμα(Video)
Δείτε τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στο Σύνταγμα, όταν οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να μπούν στη Βουλή, ενω άλλοι έκαιγαν ναζιστική σημαία.
Η πλατεία Συντάγματος γέμισε δακρυγόνα αλλά έγιναν και προσαγωγές.

Παρ’ ολίγον τραγωδία σε αγώνα στην Ισπανία. Βίντεο


Παρ’ ολίγον τραγωδία σε αγώνα στην Ισπανία. Βίντεο : Στο παιχνίδι για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ανάμεσα στην Λούγκο και την Οβιέδο που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2 λίγο έλλειψε για να

Στο παιχνίδι για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ανάμεσα στην Λούγκο και την Οβιέδο που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2 λίγο έλλειψε για να σημειωθεί τραγωδία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και οι παίκτες της Οβιέδο πήγαν να πανηγυρίσουν στην εξέδρα. Το προστατευτικό κιγκλίδωμα δεν άντεξε τον όγκο των φιλάθλων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί να πέσουν κάτω.
Δείτε το βίντεο:

Πολιτικός ξοδεύει 12.000 ευρώ την ημέρα για φαγητό!


Πολιτικός ξοδεύει 12.000 ευρώ την ημέρα για φαγητό! : Ζαλάδα έπιασε τους πολίτες, όταν είδαν πόσο πληρώνουν για τον πρωθυπουργό τους, τον υπέμαχο της λιτότητας, Νικολά Σαρκοζί.Με αφορμή την προεκλογική  περίοδο οι αντίπαλοι του

Ζαλάδα έπιασε τους πολίτες, όταν είδαν πόσο πληρώνουν για τον πρωθυπουργό τους, τον υπέμαχο της λιτότητας, Νικολά Σαρκοζί.
Με αφορμή την προεκλογική περίοδο οι αντίπαλοι του έδωσαν στην δημοσιότητα στοιχεία από την χλιδάτη ζωή του και έγινε… χαμός! Και πάρτι κάθε μέρα να έκανε τόσα δεν θα χαλούσε.
Ενδεικτικά και μόνο, ο Σαρκοζί ξοδεύει 720.000 ευρώ για κάθε του ταξίδι και περίπου 12.000 ευρώ την ημέρα για ακριβά φαγητά, ενώ στο υπόγειο γκαράζ του Μεγάρου των Ηλυσίων διατηρεί 121 αυτοκίνητα!!!

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Γρεβενών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι η διακοπή της ύδρευσης, σήμερα Τρίτη 07/02/2012, στις Τοπικές Κοινότητες Μυρσίνας – Ασπροκάμπου και στις περιοχές που υδροδοτούνται από τον υδατόπυργο της Μυρσίνας (Τ.Ε.Ι. Παράρτημα Γρεβενών κ.λ.π.) δεν οφείλεται σε βλάβη της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. αλλά σε βλάβη του δικτύου της ΔΕΗ, που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα το αντλιοστάσιο. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μόλις επιδιορθωθεί η βλάβη στο δίκτυο της Δ.Ε.Η...
Εκ της ΔΕΥΑΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΔΕΥΑΓ)
Ταχ. Διεύθυνση: Τέλος Κ. Ταλιαδούρη
(κτίριο ΕΟΜΜΕΧ)
Τ.Κ. 51100
Τηλ.:2462025433
Φαξ.:2462025434

Η βροχή "έπνιξε" την Εύβοια - ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία προκάλεσε πολλά προβλήματα.
Πλημμύρισαν δρόμοι τόσο στη Χαλκίδα όσο και Βασιλικό
Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές, ανάμεσά τους η Κύμη, η Ερέτρια, η Αυλίδα και η Αμάρυνθος.
Από άκρη σε άκρη ο νομός να βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας. Γύρω στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η καταιγίδα με δυνατούς ανέμους όπως θα δείτε και στο βίντεο.
Για αρκετή ώρα πλημμύρισε ο δρόμος έξω από την σχολή πεζικού στην Χαλκίδα και ο κεντρικός άξονας για Βασιλικό. Διακοπές ρεύματος έγιναν στη Κύμη, την Αμάρυνθο, την Ερέτρια και την Αυλίδα ενώ από πλευράς ΔΕΗ έγινε γνωστό ότι επιστρατεύθηκαν όλα τα διαθέσιμα συνεργεία εργολάβων καθώς και η απογευματινή αλλά και η νυχτερινή βάρδια των τεχνικών για να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

ΣΟΚ: Κακοποιούσαν ηλικιωμένο και τον εξανάγκαζαν να ζητιανεύει!

Δύο Βούλγαροι εξανάγκαζαν ηλικιωμένο ομοεθνή τους να επαιτεί, παραδίδοντάς τους τα χρήματα...
Οι δύο αλλοδαποί, ένας 46χρονος κι ένας 34χρονος, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων.
Σύμφωνα με τις αρχές, αρχικά συνελήφθη ο 46χρονος, στην περιοχή των Διαβατών, όπου μετέφερε και ανέμενε τον 62χρονο ομοεθνή του, που επαιτούσε σε σηματοδότες κεντρικού δρόμου. Ο 34χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης, όπου για αρκετό καιρό οι δράστες παρακρατούσαν το θύμα παρά τη θέλησή του.
Οι κατηγορούμενοι, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη οικονομική κατάσταση και τη δυσχερή θέση του ηλικιωμένου, τον εξανάγκαζαν από το Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου να επαιτεί σε σηματοδότες στην περιοχή των Διαβατών και να τους παραδίδει εξ ολοκλήρου τα χρηματικά ποσά που καθημερινά συγκέντρωνε.
Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν σε βάρος του σωματική βία.
Τα πάνδεινα πέρασε ο κακομοίρης ο γεράκος στα χέρια τους! Και όλα αυτά για ένα καρβέλι ψωμί…
prionokordela.gr

Τραγωδία! Ανατίναξε τα παιδιά του για να μην πουν την αλήθεια!

Με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλεγε «Συγγνώμη, αντίο» ο Αμερικανός Τζος Πάουελ προανήγγειλε στο δικηγόρο του την τραγωδία που θα επακολουθούσε.
Ο άνδρας θα έβλεπε τα δυο παιδιά του σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον κοινωνικό λειτουργό, αφού είχε χάσει την επιμέλεια μετά την «εξαφάνιση» της 28χρονης συζύγου του το 2009.
Σε κλάσματα δευτερολέπτων, ο Πάουελ άρπαξε τα δυο παιδιά, μπήκε στο σπίτι όπου είχε αφήσει το γκάζι και έβαλε φωτιά, παίρνοντας τις ζωές των δύο αγοριών, μαζί με τη δική του.
Το μυστήριο της τραγωδίας, που σημειώθηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ την Κυριακή, κατάφεραν να λύσουν οι αμερικανικές αρχές.
Σύμφωνα τα στοιχεία, τα δυο παιδιά άρχισαν να μιλούν στους παππούδες τους για τη νύχτα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η μητέρα τους, πριν από 3 χρόνια.
Είπαν ότι είχαν πάει για κάμπινγκ και είδαν τη μητέρα τους στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
«Στη συνέχεια ο μπαμπάς βγήκε από το αυτοκίνητο και η μαμά εξαφανίστηκε» είχε αποκαλύψει ο μεγαλύτερος γιος.
Όταν έγιναν γνωστοί οι ισχυρισμοί των δύο παιδιών η αστυνομία αναζήτησε τον άνδρα στο τηλέφωνο, όμως αυτός δεν απαντούσε. Φαίνεται ότι σχεδίαζε ήδη να σκοτώσει τα παιδιά του και να αυτοκτονήσει, παρά να αντιμετωπίσει την αποκρουστική αλήθεια.
newsbomb

Έπιασε στα πράσα τον άντρα της… με γυμνασμένο νεαρό!

Ένα απίστευτο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε βάρος γνωστού ζευγαριού της Πάτρας και όλα αυτά μετά από άγριο επεισόδιο μεταξύ τους που αναστάτωσε το κέντρο της πόλης.
Και αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το γεγονός ότι η σύζυγος …έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ερωτικών του περιπτύξεων με άνδρα, στην αποθήκη του καταστήματός τους!
Το θέμα έχει γίνει ευρέως γνωστό σε κύκλους Πατρινών και ιδίως στους κόλπους του εμπορικού κόσμου. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα το απόγευμα της προπερασμένης Τετάρτης.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω... βρώμικης βρεφικής πάνας!

Αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικού προβλήματος έχουμε ακούσει... Αναγκαστική προσγείωση επειδή κάποιος επιβάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία, μπορεί επίσης να συμβεί.
Αυτό που δεν έχουμε ξανακούσει σίγουρα, είναι αναγαστική προσγείωση, λόγω... βρώμικης πάνας και μάλιστα χίλια μίλια μακριά από τον προορισμό τους αεροσκάφους.
Ο πιλότος αεροσκάφους της Quantas υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση όταν η καμπίνα των επιβατών "πλημμύρισε" από μία περίεργη μυρωδιά. Όχι, δεν ήταν κάποιος φαρσέρ που ήθελε να τους "ξεκάνει" με αμπούλα βρώμας.
Ήταν μία βρώμικη βρεφική πάνα που κάποιος πέταξε σε τουαλέτα του αεροσκάφους και όχι στον κάδο!!!
Star.gr

Νίκος Απέργης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο γνωστό ηθοποιό..

Στις 16.00 σήμερα το απόγευμα, θα κηδευτεί από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών, ο ηθοποιός Νίκος Απέργης, που απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 65 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο.
Ο Νίκος Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Eθνικού Θεάτρου από την οποία αποφοίτησε το 1969. Παράλληλα, από το 1982 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, ενώ βραβεύτηκε ως συγγραφέας για το θεατρικό έργο του «Σφουγγαράδες».
Ασχολήθηκε με το θέατρο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων.
Zougla.gr

Ελληνας ποδοσφαιριστής αποχωρεί λόγω καρδιάς..

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα θα βάλει ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ο οποίος έχει πρόβλημα με την καρδιά του! Ο 31χρονος φορ της Λάρισας έμαθε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα από τότε που γεννήθηκε και προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
«Ναι, έχω πρόβλημα στην καρδιά μου και είναι πολύ πιθανό να σταματήσω το ποδόσφαιρο.
Εντόπισαν ένα πρόβλημα στην καρδιά, που έχω από τότε που γεννήθηκα, όμως δεν μου το έχουν προσδιορίσει με ακρίβεια. ΜΕ βάση αυτές τις εξετάσεις, θεωρώ ότι κατά 99% θα αποσυρθώ», είπε ο Σαϊτιώτης στον «Ελεύθερο Τύπο» και τόνισε ότι οι γιατροί του συνέστησαν να επισκεφτεί έναν ειδικό γιατρό στην Αγγλία.

Δείτε πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Δείτε τον επικαιροποιημένο πίνακα της Τροχαίας για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία σε διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς και τα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διακοπή νέρού λόγω βλάβης σε χωριά του Δήμου Γρεβενών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού που τροφοδοτεί με νερό τις Τοπικές Κοινότητες Φιλιππαίων- Αγίου Κοσμά- Αηδονίων και των Οικισμών Κριθαράκια-Δασάκι στη θέση «Γομάρα», θα έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή τις επόμενες ημέρες με άγνωστη ημερομηνία αποκατάστασης, αφού η πρόσβαση, λόγω του ύψους του χιονιού αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή, είναι δύσκολη.
Παρακαλούμε τους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού.

Ρώσοι επιστήμονες έφτασαν στην επιφάνεια της λίμνης κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής..

Ρώσοι επιστήμονες, μετά από 30 χρόνια διάτρησης έφτασαν στην λίμνη Βοστόκ κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, πληροφόρησε πηγή στους επιστημονικούς κύκλους. Χθες στον σταθμό Βοστόκ στην Ανταρκτική, οι επιστήμονές μας στο βάθος των 3,768 χιλιάδων μέτρων ολοκλήρωσαν την διάτρηση και έφτασαν την επιφάνεια της λίμνης κάτω από τους πάγους,  πληροφόρησε η πηγή. Η λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική, η οποία είναι κριμένη κάτω από τεσσάρων χιλιομέτρων στρώμα πάγου, αποτελεί μοναδικό υδάτινο οικοσύστημα, απομονωμένο από την γήινη ατμόσφαιρα και από την επιφανειακή βιόσφαιρα κατά την διάρκεια εκατομμυρίων ετών. Η εξερεύνησή του παίζει μεγάλο ρόλο στην δημιουργία σεναρίου των φυσικών κλιματικών αλλαγών την επόμενη χιλιετία. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Σ.Σ. ΑΟΡΑΤΩΝ : Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΚΑΘΩΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ Η.Π.Α ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ...
aorata-gegonota

Η Εθνική πόλο γυναικών πάει στον Παπούλια!!!

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών, θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλια.
Στο Προεδρικό μέγαρο θα βρεθούν οι 13 αθλήτριες...

Δεκαεπτάχρονος 2,26 μέτρων!!! (video)

Σπάει πλάκα με τα άλλα παιδάκι ο Mamadou Ndiaye ήταν εύκολο να αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί όταν μεγαλώσει.

Ιαπωνία: κατάρρευση υποθαλάσσιας σήραγγας!

Υποθαλάσσιο τούνελ ενός από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ιαπωνίας κατέρρευσε στην επαρχία Οκαγιάμα. Πέντε άνθρωποι αγνοούνται, μετέδωσαν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Έξι εργαζόμενοι βρίσκονταν στην υπό κατασκευήν σήραγγα την ώρα που κατέρρευσε. Μόνο ο ένας κατόρθωσε να βγει.
Το διυλιστήριο ανήκει σε μία εταιρεία του πετρελαϊκού ομίλου JX.

Καιρός: Πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 (video)

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται την Τρίτη με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα καταγράψει σταδιακή πτώση, ενώ πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και μετά το μεσημέρι.

Δραματική η κατάσταση στη Βουλγαρία. Οκτώ νεκροί!!! (video)

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επαρχεία του Χάσκοβο.
Διασώσεις με ελικόπτερα. Τα νερά απειλούν ανθρώπινες ζωές.
Έσπασε φράγμα της τεχνητής λίμνης Ιβάνοβο με αποτέλεσμα κύμα ύψους τριών μέτρων να πνίξει το χωριό Μπίσερ.

Ξεκίνησε και πάλι η χιονόπτωση στην Κοζάνη και θα συνεχιστεί! (video)

Ξεκίνησε και πάλι σφοδρή χιονόπτωση στην Κοζάνη.
Μεγάλη πυκνότητα, ένταση και ισχυροί άνεμοι είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και αύριο.
Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους πρόκειται να κινηθούν στο οδικό δίκτυο...
Κοζάνη στην Παύλου Μελά! Βίντεο με πολύ... χιόνι!
Βίντεο του kozaniLife από την Παύλου Μελά, στις 00.30 όπου διακρίνεται η ένταση της χιονόπτωσης...
Πολλά τα αυτοκίνητα που δυσκολεύονται να κινηθούν μέσα στην πόλη, μιας και το έχει στρώσει για τα καλά!

kozanilife.gr

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ. ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ. (video)

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ!!
Το σπάσιμο του υδροταμιευτήρα στο Ιβάνοβο της Βουλγαρίας και οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν τη γειτονική χώρα είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οικισμοί του Βορείου Έβρου (Ορμένιο – Δίκαια ), και ήδη εκκενώθηκαν τα Μαράσια, ενώ η Νέα Βύσσα και το Πραγγί τίθενται σε επιφυλακή. Τα νερά κατευθύνονται στη χώρα μας με ταχύτητα 2000 κυβικά μέτρα το δευτερόλεπτο και η κατάσταση αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον Έβρο. Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε πριν λίγη ώρα σε όλο το νομό Έβρου, δυσχεραίνει ακόμη...

Κοζάνη: 150 νέα «λουκέτα» σε καταστήματα!

Περισσότερες από 150 αιτήσεις για κλείσιμο καταστημάτων κατατέθηκαν κατά τον πρώτο μήνα του 2012 στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο της Π Ε Κοζάνης δήλωσε χθες στη διάρκεια κοπής πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαίδας ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Κυριακίδης.

”Πέταξαν” στην εθνική οδό τα πτώματα 3 λαθρομεταναστών!

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες βρέθηκαν τρία πτώματα λαθρομεταναστών στη διασταύρωση της Πάργας σήμερα το απόγευμα.
Πρόκειται για τρεις Αφγανούς ηλικίας περίπου 30 χρόνων, που κάποιοι, προφανώς μεταφέρονταν με κάποιο αυτοκίνητο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, για να επιβιβαστούν σε πλοίο για την Ιταλία.
Οι άτυχοι άνδρες μάλλον πέθαναν από ασφυξία στριμωγμένοι σε κάποια κρύπτη και πιθανότατα άλλοι Αφγανοί που ήταν μαζί τους κάλυψαν τα πρόσωπα των νεκρών με κουκούλες όπως επιβάλλουν τα έθιμα των μουσουλμάνων.
Ο θάνατος των τριών ανδρών είχε επέλθει πριν από 3-4 μέρες, μάλιστα τον έναν από τους νεκρούς είχαν αρχίσει να τρώνε και τα… τσακάλια.

Υπ. Παιδείας: Δεν αφορά τους εκπαιδευτικούς οι απολύσεις υπαλλήλων το 2012..

Το θέμα με την ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί αποχώρησης 15.000 υπαλλήλων εντός του 2012 προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπουργείου Παιδείας.
Πηγές από το υπουργείο διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στον αριθμό των εκπαιδευτικών ούτε θα λυθεί καμία σχέση εργασίας για το τρέχον σχολικό έτος.
«Αλλωστε ο προϋπολογισμός έχει κλείσει. Αν υπάρξει μεταβολή, αυτή θα είναι από την επόμενη σχολική χρονιά, δεν θα ξεπερνά το 15% και θα αφορά σε έκτακτο προσωπικό» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
TA NEA.GR

Αρκετά προβλήματα από την χιονόπτωση στο οδικό δίκτυο - Δείτε αναλυτικά!

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση Νομού, έχει ως εξής:

Απεργία Τρίτη 7 Φεβρουαρίου: Ποιοί απεργούν;;;

Με κινητοποιήσεις και 24ωρη απεργία αντιδρούν τα πολιτικά κόμματα της Αριστεράς και οι συνδικαλιστικοί φορείς στις διαβουλεύσεις και τις επικείμενες συμφωνίες της κυβέρνησης Παπαδήμου με την τρόικα, εκτιμώντας ότι οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση.

Νέο καθεστώς για τις εισπρακτικές εταιρίες - Διαβάστε τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν!

Διευκρινίσεις για τα προβλεπόμενα από τον νέο νόμο περί των εισπρακτικών εταιρειών, έδωσε με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Δημήτρης Σπυράκος.
Όπως τόνισε «οι νέες διατάξεις για τη λειτουργία των εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών (εισπρακτικές εταιρείες) θεσπίζουν συγκεκριμένους περιορισμούς και καθιερώνουν μηχανισμούς ελέγχου που ενισχύουν την προστασία της ιδιωτικής σφαίρας και τον σεβασμό της προσωπικότητας των πολιτών από πρακτικές παρενόχλησης».

«24η Έκθεση AGROTICA 2012» - Πρωτιά για το περίπτερο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας!!!

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 24η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων - AGROTICA 2012 με σκοπό την ανάδειξη της πρωτογενούς παραγωγής της. Στην έκθεση προβλήθηκαν τα τοπικά και χαρακτηριστικά παραδοσιακά προϊόντα των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας η παραγωγή των οποίων συγκεντρώνει συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Διαδήλωσαν ημίγυμνοι και βαμμένοι με αίμα! (video)

Σκηνές που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν στην Πόλη του Μεξικού, όπου πάνω 250 ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έβαψαν με ψεύτικο αίμα τα σώματά τους και ξάπλωσαν ημίγυμνοι στο έδαφος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις ταυρομαχίες.
Οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση υποδύθηκαν τους τραυματίες, έχοντας στο σώμα τους «καρφωμένα» banderillas (τα πολύχρωμα κοντάρια σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι ταυρομάχοι για να χτυπούν τους ταύρους).

Οι φωτογραφίες που διαγράφουμε στο Facebook παραμένουν online!

Eδώ και καιρό η ιστοσελίδα Ars technica είχε αποκαλύψει πως οι φωτογραφίες που διαγράφουμε από το προφίλ μας στο Facebook δεν σβήνονται οριστικά και παραμένουν online σε όσους διαθέτουν το URL τους.
Η ίδια πηγή λοιπόν, μετά από 2 χρόνια, μας ενημερώνει ότι οι φωτογραφίες που η συντάκτης της είχε διαγράψει τον Μάιο του 2009 εξακολουθούν να παραμένουν online.
Το Facebook υποστηρίζει ότι θα δοθεί λύση τους επόμενους μήνες...

Η 28χρονη Κοζανίτισα που κατασκευάζει software για διαβαθμισμένα συστήματα ασφάλειας!!!

Η εταιρία της τρέχει προγράμματα ταυτοποίησης ατόμων σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα στρατιωτών σε πεδίο μάχης. Εάν και νεαρή μόλις 28 ετών, στέκεται ισάξια σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα όπου κυριαρχούν οι μεγάλοι Αμερικανικοί και Αγγλικοί κολοσσοί σε εξειδικευμένα θέματα ασφαλείας. Η κ.Φωτεινή Αγραφιώτη από την Κοζάνη, μεσουρανεί στο Τορόντο του Καναδά, με την εταιρία της να προαγωνίζεται σε πρωτόγνωρα συστήματα ταυτοπροσωπίας η αναγνώρισης προσώπου με την χρήση Βιομετρικών χαρακτηριστικών. Η ίδια μίλησε στο veto fm για την Κοζάνη, το σχολείο, τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο στην Κρήτη και το εγχείρημα της εταιρίας της στο Καναδά.

Σύλληψη αγρότη για χρέος 930.000 ευρώ στο δημόσιο!

Tην πρώτη σύλληψη και στην επαρχία Φαρσάλων για χρέη προς το δημόσιο είχαμε σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr πρόκειται για έναν μεσήλικα αγρότη από την περιοχή του πρώην δήμου Πολυδάμαντα ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές οφείλει στο δημόσιο 930.000 ευρώ από μη απόδοση ΦΠΑ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στο εισαγγελέα.
Zougla.gr