ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο επίδοξος... Ντομινίκ Στρος Καν της ΝΔ!!!

Στους διαδρόμους των γραφείων της Νέα Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού είχαν ακουστεί εδώ και καιρό ψίθυροι για ένα στέλεχος του κόμματος που δεν έκρυβε τον... ενθουσιασμό του και το πάθος του για το ωραίο φύλλο.

Προφήτης προβλέπει το τέλος του κόσμου στις 19 Ιουλίου του 2012.. (video)

Ο αμερικανός "προφήτης" Ζουρούμπαμπελ στις Σέρρες!!!Στις 19 Ιουλίου του 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο προφήτη «Ζουρούμπαμπελ», ο οποίος εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής. Εκεί έχει στήσει το κοινόβιο του και περιμένει την Δευτέρα Παρουσία.

Πατέρας έβαλε το 4χρονο αγοράκι του να τρέχει γυμνό στο χιόνι! (video)

Οργισμένοι είναι οι κινέζοι με έναν συμπατριώτη τους ο οποίος ανάγκασε το τεσσάρων ετών παιδί του, να τρέχει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και τα παπούτσια του.
Το σύντομο αυτό βίντεο, το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα στο Ιντερνετ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Οι γονείς, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα και την υγεία του παιδιού τους.

Έρχεται νέο κύμα ψύχους στην Ευρώπη...Στους 480 οι νεκροί!!!

Τα Βαλκάνια και η ανατολική Ευρώπη αλλά και η Ιταλία εξακολουθούν να δοκιμάζονται από το δριμύ ψύχος, τους ισχυρούς ανέμους και τις επιπτώσεις από την σφοδρή χιονόπτωση της περασμένης εβδομάδας. Νέες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές που επιδεινώνουν την άσχημη κατάσταση.

8-2-1981 Πως φτάσαμε στους 21 νεκρούς της Θύρας 7 (video)

Ήταν Κυριακή 8 Φεβρουαρίου του 1981 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεξαγόταν το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Το gazzetta στη μνήμη των 21 συνανθρώπων μας που έχασαν άδικα τη ζωή τους, θυμίζει τι έγινε τότε, που γράφτηκε η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 1981, ώρα 20:50. Τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακόπτουν το πρόγραμμα και όλοι αναρωτιούνται τι να έχει συμβεί. Δεν είναι απόλυτο, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο. Στην ιστορία της τηλεόρασης, οι διακοπές προγράμματος στη συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι για καλό. Kι εκείνη την μέρα, ο κανόνας επιβεβαιώθηκε..

Κλειστά τα σχολεία σε Βέροια και Νάουσα..την Πέμπτη 9/2/2012

Αν και η απόφαση αναμενόταν αργά το βράδυ τελικά ο δήμος Βέροιας και ο δήμος Νάουσας αποφάσισαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 9/2.
Αναμένεται και η απόφαση απο τον δήμο Αλεξάνδρειας.
myPRESSious

Παραιτήθηκαν οι τρεις υπουργοί που έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή...Δείτε το video...

Η κάμερα της Βουλής τους έπιασε στα πράσα.
Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.
Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην τηλεόραση, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, διαδήλωσαν έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους.
Διαβάστε... δείτε το βίντεο που δημοσιεύσαμε νωρίτερα ΕΔΩ

Έφθασαν οι Ρώσοι στην μυστιριώδη λίμνη Βοστόκ. (video)

Ομάδα Ρώσων επιστημόνων κατάφερε να φτάσει τη μυστηριώδη λίμνη Βοστόκ, η οποία βρίσκεται σε βάθος σχεδόν 4.000 χιλιομέτρων κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, έπειτα από γεωτρήσεις που διήρκεσαν περισσότερο από 30 χρόνια, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 6-2-2012 στο πρακτορείο Ria Novosti πηγή προσκείμενη σε επιστημονικούς κύκλους.
Ο βετεράνος ερευνητής της Ανταρκτικής καθηγητής John Priscu λέει ότι περιμένει να δει «μοναδικούς οργανισμούς» στην παγωμένη λίμνη.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012... Ο καιρός στη Μακεδονία!!!

Η μέρα στη Μακεδονία τη Πέμπτη 9/2 θα ξημερώσει με συννεφιά που θα είναι αυξημένη κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα , κάποια μικρά διαστήματα με ήλιο θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της ημέρα στη κεντρική και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι και ύστερα στα δυτικά και νότια τμήματα , πιθανών και κάποιες παροδικές τοπικού χαρακτήρα στα υπόλοιπα κεντρικά.

Ματς πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στην Τουρκία..

Πολύ κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, καθώς ο
δρόμος προς τα προημιτελικά περνά απόψε (20:30 ΝΕΤ) από την Πόλη και το άντρο της Εφές Αναντολού. Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την ευρεία νίκη με το +18 στο ΣΕΦ την περασμένη βδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν κόντρα στους πρωτοπόρους του τουρκικού πρωταθλήματος, την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη που θα τους επιτρέψει να αγκαλιάσουν την πρόκριση στα προημιτελικά...

Δεσκάτη: Κλειστά τα Δημοτικά μια ώρα αργότερα η Β΄/θμια...

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Α/θμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν, ενω τις Β/Θμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

ΚΛΕΙΣΤΑ την Πέμπτη 9/2 τα σχολεία στα Γρεβενά!!!

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα όρια του Δήμου Γρεβενών και δημιουργούν τεράστια προβλήματα ως προς την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στις σχολικές τους μονάδες, για αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες!!!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις προκύπτουν από την έρευνα της FIFPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) για το ποδόσφαιρο στις χώρες της ανατολικές Ευρώπης.
Τα στοιχεία για τη χώρα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτικά και φανερώνουν την ύπαρξη κυκλώματος που έχει απλώσει πλοκάμια σχεδόν παντού.
Συγκεκριμένα ένας στους τρεις ποδοσφαιριστές (30,3%) παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί κρούσεις ή προσέγγιση για να «στήσει» κάποιο παιχνίδι! Την ίδια ώρα, ένας στους δύο (47%) έχει αντιληφθεί περίεργα πράγματα εντός του γηπέδου…
Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία τονίζει ότι το «στήσιμο» βρίσκει πολύ περισσότερο πρόσφορο έδαφος τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που δεν αφήνει φυσικά ανεπηρέαστο ούτε το ποδόσφαιρο.
Όπως τονίζεται στην έρευνα, δύο στους τρεις ποδοσφαιριστές (67,5%) δεν πληρώνονται εγκαίρως ενώ ένα 43% περιμένει μέχρι και 3 μήνες για πάρει τα χρήματα που του οφείλονται!
Αξιοσημείωτο είναι και το ποσοστό που παραδέχθηκε κάποια… παρενόχληση από παράγοντα της ομάδας του (πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή κλπ.) καθώς φθάνει στο 69%...
Star.gr

Μαγνησία: Μητέρα βρήκε τον γιο της νεκρό... και πέθανε!!!

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Κεραμίδι Μαγνησίας, όταν μητέρα ηλικίας 85 χρόνων αντίκρισε το άψυχο σώμα του 65χρονου γιού της στο σπίτι όπου και διέμεναν.
Η μητέρα έτρεξε να ειδοποιήσει την κόρη της και δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να φτάσει καθώς στην διαδρομή την πρόδωσε η καρδιά της, φαίνεται δεν άντεξε τον χαμό του γιού της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να φτάσει στο σημείο, καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.
e-volos

Πολτοποιήθηκε 39χρονος εργάτης στα Οινόφυτα!!!

Την ζωή του έχασε ένας 39χρονος εργάτης σε βιομηχανία αλουμινίου στα Οινόφυτα, ο οποίος πολτοποιήθηκε ενώ εργαζόταν.
Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και πολτοποιήθηκε από κινούμενους κυλίνδρους κατά τον καθαρισμό φύλλων αλουμινίου.
Στο σημείο έσπευσαν επιθεωρητές του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Εργασίας και διερευνούν τα ακριβή αίτια.

Γ.Σ.Γρεβενών - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ προσκαλεί τους φίλους της ομάδας, του αθλητισμού και του πολιτισμού στην εκδήλωση του ετήσιου χορού, κοπής πίτας που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30 στο κέντρο Μηλιώνης με την λαϊκή ορχήστρα του Σταύρου Μήτσιαλου. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ, φαγητό, κρασί. 
Η κοινωνία των Γρεβενών συμμετέχει, προσπαθεί, για τα Γρεβενά και τον αθλητισμό, σας περιμένουμε όλους.
Με τιμή ο πρόεδρος Ιορδάνης Καραϊορδανίδης
ο γραμματέας Κωνσταντίνος Κυριάκου και
το δ.σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Έβλεπαν… πορνό στο κοινοβούλιο! (Video)

To video είναι από την Ινδία...
Τρεις Ινδοί πολιτικοί από τη συντηρητική παράταξη συμπεριλαμβανομένου και του υπουργού γυναικείων υποθέσεων, παραιτήθηκαν αφού πιάστηκαν να βλέπουν πορνό σε κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου!
Τα τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πλάνα του υπουργού Συνεργασίας του κρατιδίου Καρνατάκα να παρακολουθεί πορνογραφικό βίντεο και να το… μοιράζεται και με τον συνάδελφό του για την ανάπτυξη των γυναικών και των παιδιών, την ώρα που το κοινοβούλιο συνεδρίαζε.
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο υπουργός Λιμανιών, Επιστήμης και Τεχνολογίας, στον οποίο ανήκε το κινητό τηλέφωνο.
Δείτε το video...

Oι Anonymous τρύπωσαν σε απόρρητα γερμανικά έγγραφα!!

Στον σέρβερ του Bundestag (του γερμανικού κοινοβουλίου) μπήκαν οι Anonymous!!!
Τα δημοσιοποίησαν online...Χάκερ της οργάνωσης Anonymous ανακοίνωσαν σήμερα ότι απέκτησαν πρόσβαση σε διαβαθμισμένους γερμανικούς φακέλους και τους δημοσιοποίησαν online, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων της χώρας στο Αφγανιστάν.
Η οργάνωση ανακοίνωσε ότι πήρε τα δεδομένα από έναν server του γερμανικού κοινοβουλίου. Οι Anonymous είχαν αναλάβει πέρυσι την ευθύνη για μια σειρά διαρροών διαβαθμισμένων δεδομένων σ’ όλο τον κόσμο.
Τα στρατιωτικά έγγραφα είχαν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο μιας έρευνας, η οποία έχει τώρα τελειώσει, για την αεροπορική επίθεση που πραγματοποίησαν το Σεπτέμβριο του 2009 αμερικανικά αεριωθούμενα υπό γερμανικές εντολές και κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 140 μαχητές των Ταλιμπάν και Αφγανοί άμαχοι.
Ο Ομίντ Νουριπούρ, βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων που συμμετείχε στην επιτροπή έρευνας δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο ότι τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν στο ίντερνετ είναι αυθεντικά. Πρόσθεσε ότι δεν έχει δει τίποτε σ’ αυτά που να θέτει σε κίνδυνο ζωές.
Η διοίκηση της Μπούντεσταγκ ανακοίνωσε πως ελέγχει τη διαρροή.
ierosagon

«Η Ελλάδα έχει 3 μέρες περιθώριο για να αποφύγει την χρεοκοπία»

«H Eλλάδα ενδέχεται να έχει 3 μέρες περιθώριο για να αποφύγει την χρεοκοπία αν δεν φτάσουν οι πολιτικοί ηγέτες σε συμφωνία», εκτιμά ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank, Τόμας Μάγιερ, στην Φρανκφούρτη.
«Ο χρόνος είναι σημαντικός νομίζω ότι, έχουμε πιθανόν 1, ίσως 2, μπορεί και 3 μέρες ακόμα, αλλά αυτό είναι. Έπειτα θα είναι πολύ αργά για να αποφύγει η Ελλάδα την χρεοκοπία», επισήμανε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg.
Επιπλέον ο Mayer υπενθύμισε ότι, η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 14,5 δις. ευρώ σε ομόλογα στις 20 Μαρτίου. «Αν δεν έχουν τα χρήματα όταν θα λήγουν τα ομόλογα, τότε πραγματικά θα χρεοκοπήσουν», δήλωσε...

Ολη η αλήθεια σε μια φωτογραφία...

Σε μια φωτογραφία αποτυπώνεται η ανιδιοτελής αφοσίωση, η παρηγοριά, ηρεμία, ευτυχία, ευγνωμοσύνη, αγάπη, εμπιστοσύνη, φιλία...
Διότι ο σκύλος δεν δίνει βάρος στη οικονομική ισχύ ενός ανθρώπου, ούτε στη δουλειά του, ούτε στη ηλικία του, ούτε στο χρώμα του.
Ο σκύλος αγαπάει το παιδί επειδή απλά είναι ο ανθρωπός του και το παιδί ξέρει ότι ο σκύλος δεν θα τον προδώσει ποτέ...
axion-esti.blogspot.com 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. (ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ)

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των πολιτών στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων - Πρόγραμμα Ε.Ε 2012 -Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. .
Ο Δήμος Γρεβενών σας ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των πολιτών στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων - Πρόγραμμα Ε.Ε 2012 -Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. παρατείνεται έως τις 24-02-2012.
Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συλλέξετε και να καταθέσετε στα Κ.Ε.Π., όσον αφορά το παραπάνω πρόγραμμα είναι:

Επιστολή Δημάρχου Γρεβενών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, με αφορμή την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αφορά τη «Βιολογική Γεωργία», έστειλε προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κω/νο Σκανδαλίδη την παρακάτω επιστολή:

Γρεβενά: Καθαριότητα και Χιόνι...

Φλεβάρης, ένα μήνας γεμάτος χιόνι και παγετό.
Ένας μήνας γεμάτος προβλήματα που θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει.
Για μας, που έχουμε την ευθύνη της καθαρής πόλης, που έχουμε το καθήκον ή ακόμα και την επαγγελματική υποχρέωση να καθαρίσουμε την πόλη από τους συνεχείς ρύπους, ο χιονιάς αυτός μας έφερε... αντιμέτωπους με μια κατάσταση δύσκολη.
Το χιόνι χωρίς να αποτελεί από μόνο του ρύπο, τούτες τις μέρες συμμάχησε με την ακαταστασία. Η ευθύνη επιμερίζεται αναλογικά σ’ όλους μας.
Οι κάδοι σχεδόν όλοι άδειοι, δίπλα οι σακούλες με τα σκουπίδια στη βορά των αδέσποτων.

Κανέλλη: "Το αγγούρι δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο" (video)

"Ομιλείτε Ελληνικά" με την Λιάνα Κανέλλη για λίγο σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής δεν έκλεισε την λέξη "Τρόικα" στη γενική κλήση. Η πολιτικός και δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως: "Γιατί δεν την κλείνετε; Γιατί λέτε της Τρόϊκα και όχι της Τρόϊκας; Μην την κρατάτε σαν κάτι ιερό.

Ο ηθοποιός Κώστας Καρράς δήλωσε ότι πάσχει από καρκίνο...

Mάχη δίνει τους τελευταίους μήνες ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καρράς, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Ciao, ο ηθοποιός επισκέπτεται καθημερινά νοσηλευτικό ίδρυμα για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες για να αντιμετωπίσει την αιφνίδια μετάσταση της νόσου.
Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε:

Φτιάξτε μόνες σας καλλυντικά σαπούνια!!!

Για όσους προτιμούν τον απλό, παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με μπάρα σαπουνιού, οι φυσικές συνταγές που προτείνουμε είναι ιδανικές για να καθαρίσουν, να ενυδατώσουν και να αρωματίσουν το σώμα! Aπολαύστε τη διαδικασία παρασκευής, δουλέψτε με όρεξη και δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...

Μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα!!!

Να ενώσουν τις δυνάμεις αποφάσισαν οι επιστημονικοί φορείς κατά των μέτρων της τρόικας, καλώντας παράλληλα τους Έλληνες πολίτες να προβούν σε μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων.
Οι αποφάσεις λήφθηκαν σε κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μεταξύ του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Χρήστου Σπίρτζη και της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Γιάννη Αδαμόπουλου...

18 πρόωρα βρέφη πέθαναν σε νοσοκομείο!!!

Δεκαοκτώ βρέφη που γεννήθηκαν πρόωρα πέθαναν σήμερα σε νοσοκομείο της επαρχίας Χομς της Συρίας εξαιτίας των διακοπών ρεύματος που επηρέασαν τις θερμοκοιτίδες τους, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ακτιβιστής της αντιπολίτευσης.
“Τα βρέφη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο αλ Ουαλίντ στη συνοικία αλ Ουάρ, κοντά στην περιοχή Μπάμπα Αμρ που τελεί υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών”, είπε ο ακτιβιστής.
princeoliver

Η 25χρονη δημοσιογράφος των 2.100 ευρώ...

Υπάρχει μια δημοσιογράφος η οποία αμείβεται με 2.100 ευρώ Καθαρά. Είναι 25 ετών. Έχει πτυχίο ελληνικού Πανεπιστήμιου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Αφού τελείωσε πριν από δυο χρόνια την σχολή της αποφάσισε να εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Αθήνα.
«Ο μισθός σου θα είναι 900 μικτά» της είπαν. Δηλαδή σχεδόν διπλάσιος από τους μισθούς που θέλουν να καθιερώσουν Τρόικα και Παπαδήμος. Πριν από δύο μήνες έλαβε την μεγάλη απόφαση. Αντί να ζει σε μια χώρα χρεοκοπημένη χωρίς κανένα μέλλον αποφάσισε να κινηθεί ταχύτατα.

Κίνα: Γεννήθηκε το πιο χοντρό μωρό μετά το 1949

Το Σάββατο γεννήθηκε στην Κίνα ένα υγιέστατο αγοράκι που ζύγιζε 7 κιλά και 40 γραμμάρια.
Ο μικρός Chun Chun είναι πιθανότατα το πιο μεγάλο βράφος που γεννήθηκε ποτέ στην Κίνα απο την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας, το 1949.
Σύμφωνα με το βιβλίο Guinness, το πιο βαρύ μωρό στον κόσμο έχει καταγραφεί στην αμερικανική πολιτεία του Ohio, το 1879 και ζύγιζε 10 κιλά και 770 γραμμάρια.

Μέχρι τις 2:00 μ.μ. τα σχολεία στα Γρεβενά...

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και σε συνεργασία με τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, για σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012, τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών τα οποία ξεκίνησαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στις 10:00 π.μ. θα ολοκληρωθούν στις 2:00μ.μ.

Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας!!!

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Τώρα... χιονοθύελλα στη Βουλγαρία…

Κρύο και χιονοθύελλες κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος της Βουλγαρίας, όπου οι βροχές και οι πλημμύρες σταμάτησαν μεν, αλλά το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τις προσπάθειες για σταδιακή εξομάλυνση της ζωής στο χωριό Μπίσερ και άλλες περιοχές, κυρίως στα νοτιοανατολικά, που “χτυπήθηκαν” από τα ακραία φυσικά φαινόμενα.
princeoliver

Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι στη Βροντού Σέρρών!!!

Αποκλεισμένοι είναι από το μεσημέρι της Τρίτης, λόγω του χιονιά, οι κάτοικοι της Βροντούς, ενός ακριτικού χωριού στις Σέρρες που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.040 μέτρων.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο εκχιονιστικά μηχανήματα και δύο αλατιέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος θα ανοίξει μέχρι το μεσημέρι.

Κίνδυνος καρκίνου από δύο ποτά κάθε μέρα!!!

Δύο μεγάλα ποτήρια κρασί ή δύο «δυνατές» μπύρες την ημέρα, κάθε μέρα και επί σειρά ετών, τριπλασιάζουν τον κίνδυνο εκδηλώσεως καρκίνου στη στοματική κοιλότητα, προειδοποιεί το βρετανικό υπουργείο Υγείας.Σε σκληρές τηλεοπτικές διαφημίσεις που θα αρχίσουν να προβάλλονται εντός της εβδομάδας, το υπουργείο Υγείας της Βρετανίας θα υπενθυμίσει στους πολίτες τους κινδύνους από την συνήθεια που έχουν πολλοί να μην περνάνε ούτε μέρα δίχως αλκοόλ.

Δείτε το χωριό των θαυμάτων που όλοι είναι πλούσιοι! (video)

Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου - μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο. Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στη Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί.

Μυρίζουν τα χέρια σας σκόρδα;

Αν καθαρίσατε σκόρδα ή κρεμμύδια ή και τα δύο μαζί, και μυρίζουν τα χέρια σας, για να ξεμυρίσουν:
- Βρέξτε τα χέρια και τρίψτε τα με αλάτι ή με χυμό λεμονιού. Να επιμείνετε κυρίως στις άκρες των δακτύλων και στα νύχια, γιατί εκεί μυρίζουν περισσότερο.

Μπύρα με γεύση πίτσας γίνεται ανάρπαστη

Πριν απο 6 χρόνια ο Tom και η Athena Seefurth έκαναν διάφορα πειράματα προκειμένου να βγάλουν μια δικιά τους μπύρα. Με λίγη ντομάτα, σκόρδο και διάφορα άλλα υλικά κατάφεραν να φτιάξουν μια μπύρα με γεύση πίτσας! Οσο και αν ακούγεται περίεργο η μπύρα αυτή πάει πολύ καλά και το ζευγάρι ήδη ετοιμάζεται να την εξάγει και σε άλλες χώρες. Οπως χαρακτηριστικά λενε ειναι μια μπύρα που όσο βρίσκεται στο στόμα σου εχει γεύση κανονικής μπύρας αλλά μόλις την καταπιείς νομίζεις οτι εχεις φάει πίτσα...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέος ιός στο Facebook με βίντεο από το CNN!

Είδατε κάποιο post στο Facebook σας για το ξέσπασμα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου; Τότε το πιο πιθανό είναι ότι κάποιος ιός ”επισκέφτηκε” τον υπολογιστή σας…
Η ”ψεύτικη” είδηση που συνοδεύεται μάλιστα και από βίντεο του CNN, ενημερώνει για πολεμικές επιχειρήσεις των αμερικανικών δυνάμεν κατά της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν.
Ήδη 60,000 χρήστες τoυ Facebook έχουν πέσει θύματα του ιού, που ανακοινώνει την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου...

Αιμοδοσία στην Καισαρειά την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ΩΡΑ 15:00-20:00 (προσέλευση 15:00-19:30) στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ.Δ της Καισαρειάς διοργανώνετε Αιμοδοσία του Σ.Ε.Α. Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καισαρειάς και το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο καιρός στη Μακεδονία την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Άστατος θα καταστεί ο καιρός και την Τετάρτη 8/2/2012 στη Μακεδονία με συννεφιά και τοπικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και στα υπόλοιπα κεντρικά και ανατολικά τμήματα ασθενούς χαρακτήρα , με εξαίρεση τα νότια όπου εκεί οι χιονοπτώσεις θα επιμένουν μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες, καθώς ύστερα αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 στα ορεινά και -5 στα πεδινά , με τη μέγιστη να ανέρχεται στης πεδινές περιοχές στον 1 βαθμό Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά παραθαλάσσια τμήματα έως 6 μποφόρ.
meteoclub.gr

Κατάργηση και του οικογενειακού επίδοματος ζητά η τρόικα!!!

Νέο αίτημα-σοκ κατέθεσαν την Τρίτη οι εκπρόσωποι της τρόικας, οι οποίοι ζητούν τώρα και την κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος που παίρνουν όσοι εργαζόμενοι είναι παντρεμένοι με παιδιά.
Σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Εργασίας στις συναντήσεις με τους κ. Βενιζέλο και Κουτρουμάνη, οι τροικανοί έθεσαν ως αντιστάθμισμα για τις περικοπές μισθών και συντάξεων την κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος!
Οι υπουργοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξήγησαν στους τροϊκανούς τι είναι τα οικογενειακά επιδόματα και ο κ. Τόμσεν και η παρέα του φαίνονται να πείστηκαν σε ότι αφορά το «επίδομα τέκνων» έβαλαν όμως για τα καλά στο μάτι το «επίδομα γάμου».

Επαναλειτουργεί η σιδηροδρομική γραμμή Εδεσσας - Φλώρινας...

Την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Εδεσσας-Φλώρινας, η οποία διεκόπη πριν από περίπου ένα χρόνο στο πλαίσιο της εξυγίανσης του ΟΣΕ, προωθεί το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Νέα επέλαση του χιονιά, με χιόνια και δυνατούς ανέμους..

Πριν καλά καλά πάρουμε ανάσα από τα διαδοχικά περάσματα της κακοκαιρίας, ένα νέο κύμα βαρυχειμωνιάς ξεκίνησε ήδη να πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πυκνό χιόνι πέφτει ήδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς.
Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλα τμήματα του οδικού επαρχιακού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία.

Στην κατάψυξη η Δυτική Μακεδονία! Μετά το χιόνι ολικός παγετός...

Συνθήκες ολικού παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, όπου η χιονόπτωση το τελευταίο εικοσιτετράωρο δεν είναι ιδιαίτερα έντονη, όμως το κρύο είναι τσουχτερό. Ο δυνατός αέρας έριξε δέντρα πάνω στα δίκτυα της ΔΕΗ, προκαλώντας διακοπή ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές του νομού Κοζάνης.
Το θερμόμετρο χτες το πρωί έδειχνε -5 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα, -3 στην Κοζάνη και -2 σε Καστοριά και Γρεβενά. Σήμερα αναμένεται να πέσει ακόμη περισσότερο ο υδράργυρος, ενώ για το επόμενο διήμερο η θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές. Οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν στην περιοχή, κάνουν αφόρητο το κρύο και καθιστούν την κυκλοφορία πολύ δύσκολη, καθώς οι δρόμοι είναι παγωμένοι. Οι μεγαλύτερες ποσότητες χιονιού ήρθαν εξ’ ανατολών, δημιουργώντας προβλήματα στα οχήματα από Βέροια προς Κοζάνη.

Δυτική Μακεδονία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά (ώρα 23.15)

Κλειστά θα είναι τα σχολεία Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 στις δημοτικές ενότητες Ελλησπόντου και Δ. Υψηλάντη καθώς και στις τοπικές κοινότητες Αλωνακίων και Ξηρολίμνης του Δήμου Κοζάνης, με απόφαση το Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Επίσης με απόφαση των Δημάρχων κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία στους Δήμους Εορδαίας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών καθώς και τα σχολεία στις περιοχές Καμβουνίων, Λιβαδερού και Βελβεντού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία στους δήμους Βοΐου, Ορεστίδος και Νεστορίου, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον υπόλοιπο Δήμο Σερβίων-Βελβενδού.
Στο Δήμο Γρεβενών τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.
ΕΡΑ Κοζάνης

Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP; (video)

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P. βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P. υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P. και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο (δείτε το βίντεο)...

Προσοχή! Σφοδρή κακοκαιρία σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία

Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τις πλημμύρες αντιμετωπίζει η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλία, την ώρα που στο νομό Έβρου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, λόγω της αυξημένης στάθμης του νερού στον ποταμό Έβρο.
Λόγω του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού Κομοτηνής, στον επαρχιακό δρόμο Παραδήμης – Κρανοβουνίου και στις διαβάσεις των ποταμών

Έστειλε τις ανήλικες κόρες της σε 70 διαγωνισμούς ομορφιάς! (video)

«Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» λέει γνωστή και διαχρονική αρχαία παροιμία… Πολλές φορές τα παιδιά αναγκάζονται από τους γονείς του να πραγματοποιήσουν τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους…
Έτσι και η Keetra Barnes που θέλει να λέγεται μητέρα, ανάγκασε τις κορούλες της να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς… Σε 70 διαγωνισμούς της έχει πάει συνολικά από όταν ήταν δύο χρονών… Μάλιστα της βάζει να συναγωνίζονται στους ίδιους διαγωνισμούς αδιαφορώντας για τα κλάματά τους.

Η επιστολή ενός σκλάβου συγκλονίζει το Διαδίκτυο

Μια ασυνήθιστη επιστολή γραμμένη το 1865 από έναν χειραφετημένο σκλάβο προς τον πρώην ιδιοκτήτη του, στην οποία ο πρώτος σαρκάζει το αίτημα του τελευταίου να επιστρέψει στο Τενεσί για να δουλέψει στη φυτεία του, έχει διαβαστεί από περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους στο Ιντερνετ μέσα σε πέντε ημέρες αφότου εμφανίσθηκε στον «καλτ» ιστότοπο LettersOfNote.com και αναπαρήχθη κατά κόρον στο twitter και το facebook.