ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οδηγώντας στην Ινδία. (video)

Δείτε πως οδηγούν στην Ινδία, και σκεφτείτε το καλύτερα την επόμενη φορά που πρόκειται να κατηγορήσετε τους Έλληνες οδηγούς.
Δείτε το Βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τα καλύτερα αστεία του Ιανουαρίου

Απολαύστε μοναδική συλλογή με στιγμές που θα σας κάνουν να πέσετε κάτω απο τα γέλια.
Απλά ξεκαρδιστικό!

Και ξαφνικά να ένας γυμνός οπαδός στο γήπεδο! (video)

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μάντσεστερ Σίτι.
Στο 75ο λεπτό και ενώ ήταν σε εξέλιξη το ματς ένα άνδρας εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο γυμνός και άρχισε να τρέχει μέσα στο γήπεδο.
Αμέσως οι σεκιούριτι ανέλαβαν δράση και με μια κίνηση που θα ζήλευε και ο... Τσακ Νόρις τον έβαλαν στα... ρούχα του!

Ιδού η δράση των ξένων υπηρεσιών - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!

Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!
Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Γρονθοκόπησε τον 10χρονο γιο της σε μάθημα διαχείρισης θυμού

Μη μπορώντας να τιθασεύει τον θυμό της μια 30χρονη μητέρα γρονθοκόπησε τον γιο της την πιο ακατάλληλη στιγμή
Μερικές φορές τα παιδιά σε φτάνουν στο αμήν αλλά προς θεού η χειροδικία δεν είναι η λύση.
Ωστόσο εάν έχεις πρόβλημα στο να διαχειριστείς τον θυμό σου τότε υπάρχει θέμα.
Το πρόβλημα διαχείρισης του θυμού της μητέρας του πλήρωσε ένα 10χρονο αγόρι το οποίο γρονθοκοπήθηκε από αυτή όταν την αποκάλεσε “σκύλα”.
Το περιστατικό συνέβη σε κατ’οίκον μάθημα διαχείρισης θυμού όπου η 30χρονη Misty Lawson.
Η 30χρονη από το Κεντάκι δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και έδωσε μπουνιά στο γιο της ενώ τον χτύπησε αρκετές φορές στο σώμα.
Η γυναίκα συνελήφθη, καθώς ένας σύμβουλος είδε το ξέσπασμα της γυναίκας και κάλεσε την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις αρχές άφησε στον 10χρονο αρκετά σημάδια σε όλο του το κορμί.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τον νόμο καθώς έχει στο παρελθόν συλληφθεί για κλοπή, κατοχή μαριχουάνας κτλ.
Σημειώνεται ότι στο προφίλ της στο Facebook, βρίζει ασύστολα και ξεθυμαίνει.
ierosagon 

Ζήτησαν λεφτά για να μην κάψουν τον κινηματογράφο "Άστυ"

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Άστυ», επί της πλατείας Κοραή, ο οποίος ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής τον πλησίασαν κουκουλοφόροι και τού ζήτησαν χρήματα, για να μην καταστρέψουν το σινεμά.
Ο κινηματογράφος, που κατασκευάστηκε την περίοδο 1934 - 1938, υπέστη ζημιές στην είσοδό του.
Μιλώντας τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, ο Γιώργος Στεργιάκης είπε: «Δεν είχαμε βοήθεια, ούτε από την αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μάς ζήτησαν και λεφτά για να μη κάψουν το μαγαζί μας. Και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά».
Ακόμη, είπε ότι αυτοί που τον πλησίασαν ήταν Έλληνες, ενώ δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα του ζήτησαν οι κουκουλοφόροι.
ΤΑ ΝΕΑ

Ο πιο παχύς και δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο

Είναι 42 ετών, ονομάζεται Keith Martin, ζει στην Βρετανία και...δεν είναι καλά!
Πρόκειται για τον πιο χοντρό άντρα στον κόσμο, ο οποίος μόνο για πρωϊνό καταναλώνει …οκτώ χοτ ντογκ!
Το πάχος του δεν του επιτρέπει να κινείται και γενικότερα να… ζει, όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι του και καθηλωμένος στο κρεβάτι, καθώς χρειάζεται ολόκληρος «στρατός» για να τον μετακινήσει όταν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.
Για παράδειγμα όταν πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έρχεται ένα ασθενοφόρο να τον παραλάβει αλλά με οκτώ άτομα πλήρωμα, αντί για δύο! Χρειάζεται συχνή ιατρική παρακολούθηση λόγω των κιλών του.
Μπορεί να έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, όμως στην πραγματικότητα είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος!
Star.gr

Ρωσία: Πάνω από 200 νεκροί εξαιτίας του ψύχους!

Τουλάχιστον 215 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Ρωσία από την αρχή του έτους εξαιτίας του πολικού ψύχους που επικρατεί στη χώρα.
“Διακόσιοι δεκαπέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ανάμεσα τους όμως δεν υπάρχουν παιδιά”, αναφέρει το υπουργείο Υγείας.
Ένας προηγούμενος απολογισμός που είχε δημοσιοποιήσει στις 8 Φεβρουαρίου το υπουργείο έκανε λόγο για 110 νεκρούς.

Διαβάστε πόσα θα πληρώσει στην εφορία!

Μέχρι το τέλος του έτους το Facebook θα έχει μπει στο χρηματιστήριο, μια κίνηση που εκτός των άλλων θα κάνει εκατομμυριούχους δεκάδες υπαλλήλους της εταιρείας αλλά και ακόμα πιο πλούσιο τον Mark Zuckerberg. Θέλετε να διαβάσετε τι εφορεία αναμένεται να πληρώσει ο ιδρυτής του facebook μετά απο αυτήν την άνοδο στην περιουσιακή του κατάσταση; Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών ο λογαριασμό θα του έρθει κάπου 1 με 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Η φωτογραφία που πλημμύρισε το facebook!!!

Η φωτογραφία που βλέπετε εχει κάνει το γύρο του facebook με ήδη περισσότερα απο 10,000 shares. Στο κείμενο που συνόδευσε ο Φ.Δ. Μαζί με τη φωτογραφία γράφει
“AYTH THN EIKONA ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ”.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΞΕΝΑ SITE ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ Η εικόνα είναι απο τον Ιούλιο του 2011) Παρακάτω θα βρείτε την χθεσινή εικόνα. Αλλά όπως και τότε έτσι και τώρα είδαμε μόνο επεισόδια. Δεν ημαστε πρόβατα απλά δεν άλλαξε τίποτα απο το 2011!!!!!!!“

Θα αντέξουμε και θα νικήσουμε:Η φωτογραφία που κάνει πάταγο!!

Mία φωτογραφία με ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα, γεμάτη νόημα κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες ώρες…
Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, τα μνημόνια και τα νέα μέτρα, κίντρα στον πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα εντός αλλά και εκτός των ”τειχών”, πολλοί συμπατριώτες μας κοινοποιούν την φωτογραφία αυτή, τονίζοντας ότι θα αντέξουμε και θα νικήσουμε…
Τη φωτογραφία με ένα μοναχικό πουλί εν μέσω βροχής, που πάει κόντρα στον καιρό αν και του σπρώχνουν το κεφάλι προς τα κάτω, δημοσιεύουν αρκετοί Έλληνες σε Facebook και Twitter, με ένα κοινό μήνυμα: αυτό της ελπίδας και του συνεχούς αγώνα.

Οριστικά στις 13:00 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν

Και επισήμως η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε πως η σέντρα του πρώτου αγώνα της Ρουμπίν Καζάν με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 ώρα Ρωσίας (13.00 ώρα Ελλάδας).
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα, ο διαιτητής θα μετρήσει τη θερμοκρασία μπροστά απ’ τις δύο εστίες, καθώς και στη σέντρα.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη 14/2

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών για αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λεηλάτησαν στρινγκάδικο

Ούτε ένα κατάστημα προκλητικών γυναικείων εσωρούχων δεν γλύτωσε από το μένος των κουκουλοφόρων. «Πήραν τα βρακιά και έφυγαν» σχολίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης μέσα σε γενική απορία για τις προθέσεις των βανδάλων...

Άμστερνταμ : Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο μετά από απειλή βόμβας

Εκκενώθηκαν οι τερματικοί σταθμοί του αεροδρομίου του Άμστερνταμ, Σίπχολ, που εξυπηρετούν διεθνείς πτήσεις, μετά από απειλές για έκρηξη βόμβας.
«Εκκενώθηκαν οι τερματικοί σταθμοί και διεξάγουμε έρευνες για την απειλή βόμβας. Το τμήμα αυτό του αεροδρομίου έχει αποκλειστεί», δήλωσε ο Ρόμπερτ φαν Κάπελ και πρόσθεσε πως η ασφάλεια του αεροδρομίου έχει αυξηθεί.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες, ούτε επιβεβαίωσε πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης ότι ένας άντρας στις τουαλέτες του αεροδρομίου ισχυρίζεται πως έχει μια βόμβα.
http://www.madata.gr

Καφενείο η Βουλή: Τι έκαναν οι βουλευτές την ώρα της ψηφοφορίας

«Μπράβο Αδωνη»
Στον διάδρομο, έξω από το εντευκτήριο των βουλευτών, ο Γιάννης Βούρος θα συγχαρεί τον Αδωνη Γεωργιάδη: «Μπράβο, που θα ψηφίσεις ναι». «Ναι, θα με διαγράψει, αλλά το διάβασα. Είναι καλύτερο από το πρώτο Μνημόνιο», θα του απαντήσει. Το θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια είναι φυσικά τα «ναι» και τα «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση.
Χάσμα γενεών
Τα στοιχήματα για το ποιος θα ψηφίσει τι, δίνουν και παίρνουν, ενώ αρκετοί νέοι βουλευτές είναι εξοργισμένοι με τους μεγαλύτερης ηλικίας συναδέλφούς τους. «Δεν μπορεί να έχουν φέρει τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση από υπουργικούς θώκους και να το παίζουν αντιμνημονιακοί».

Δείτε την φωτογραφία της Ελλάδας που «σαρώνει» στο Facebook..

Ένα μάτι που κοιτά την γαλανόλευκη και δακρύζει δείχνει η φωτογραφία που εδώ και λίγες ώρες «σαρώνει» στο Facebook.
«Μια εικόνα, δέκα εκατομμύρια κραυγές: Η Ελλάδα δακρύζει!», είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που postάρουν ο ένας μετά τον άλλον οι χρήστες του δημοφιλούς site.
Ήδη, πολλά προφίλ έχουν την εν λόγω φωτογραφία, η οποία, όπως λένε οι χρήστες του Facebook, απεικονίζει τα συναισθήματά τους μετά την ψήφιση των νέων μέτρων και τα επεισόδια.
star.gr

Δείτε την Δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη που κάνει απεργία πείνας!!!

Δείτε ΦΩΤΟ την Δικαστίνα που κάνει απεργία πείνας και δεν προβάλλει κανένα κανάλι!
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση! Έτσι, ξεκινά το κείμενο που κυκλοφόρησε άμεσα στο διαδίκτυο και αφορά την απεργία πείνας που ξεκίνησε η δικαστής, Μαρία Μαργαρίτη, καταγγέλλοντας λαμόγια και κλέφτες, κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Διακοπή της παροχής νερού στην πόλη των Γρεβενών

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης (σπάσιμο) σε κεντρικό σημείο της πόλης των Γρεβενών (πλατεία Αιμιλιανού), αύριο Τρίτη 14/02/2012 από 09.00 μέχρι 14.00 θα έχουμε διακοπή της παροχής νερού στην πόλη των Γρεβενών και συγκεκριμένα στην περιοχή που τροφοδοτείται από την δεξαμενή που βρίσκεται στην θέση Αμπέλια (Περιοχή Βόρεια της οδού Κ. Ταλιαδούρη).

Ευχαριστίες Τοπικού Συμβουλίου Ροδιάς

Το Τοπικό Συμβούλιο Ροδιάς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους φορείς που συνέβαλλαν στον αποχιονισμό τόσο του κεντρικού όσο και του εσωτερικού οδικού δικτύου και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, οι οποίοι παρά τις πρωτόγνωρες και για την περιοχή μας συνθήκες, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Τσιφόπουλος Νικόλαος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οικισμοί στα Γρεβενά!!! Δείτε πολλές φωτογραφίες

Αποφασίστηκε η κήρυξη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των παρακάτω 21 οικισμών του Δήμου Γρεβενών:

Κήρυξη και νέων οικισμών του Δήμου Γρεβενών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Με την 833/12-2-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη έγινε όπως ήδη έχουμε αναφέρει αποδεκτό το αίτημα του Δημάρχου και αποφασίστηκε η κήρυξη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των παρακάτω οικισμών του Δήμου Γρεβενών:
Σαμαρίνα, Σμίξη, Αβδέλλα, Περιβόλι, Λάβδα, Πανόραμα, Πολυνέρι, Αλατόπετρα, Ζιάκας, Σπήλαιο, Περιβολάκι, Κηπουριό, Αιμιλιανός, Καλλιθέα, Αηδόνια, Καλλονή, Δασύλλιο, Άγιος Κοσμάς, Κυπαρίσσι, Οροπέδιο και Ανθρακιά.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε απάντηση της ανωτέρω αποφάσεως ο Δήμαρχος Γρεβενών με την υπ.αριθμ. 6125/12/2-2012 επιστολή του προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ζήτησε να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι παρακάτω οικισμοί: Φιλιππαίοι, Δοτσικό, Μεσολούρι, Μοναχήτι, Τρίκωμο, Πρόσβορο, Κρανιά, Πηγαδίτσα, Μικρολίβαδο, Πριόνια, Μέγαρο, Λείψι, Κυδωνιές, Εκκλησιές, Σιταράς και Τρίκορφο.
Η επιστολή έχει ως εξής:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ώρα: 09.00΄
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Αργότερα θα σας πςρουσιάσουμε φωτογραφίες από 3 χωριά που κηρύχθηκαν σε έκτακτη ανάγκη )
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες:
• Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών - Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, από το 18ο χλμ έως το 45ο χλμ.
• Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 18ο χλμ έως το 54ο χλμ.
• Στην επαρχιακή οδό, Γρεβενών – Περιβολίου, από το 22ο χλμ έως το 43ο χλμ.
• Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών-Μετσόβου, από το 32ο χλμ έως το 40ο χλμ (όρια με Νομό Ιωαννίνων).
Από το 45ο χλμ μέχρι το 54ο χλμ της επαρχιακής οδού Γρεβενών - Σαμαρίνας, λόγω των ισχυρών ανέμων και της χιονοθύελλας (ανεμοσούρια), αλλά και επειδή το ύψος χιονού στο σημείο είναι μεταξύ 3 και 4 μέτρων, η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσχέρεια.
Κρίνεται απαραίτητο, όλα τα κινούμενα οχήματα στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Επ. Οδό Καστοριάς -Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου) από 40ο χλμ έως 50ο χλμ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Οδό Καστοριάς -Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χιλ έως 28ο χλμ.
Σε όλο το Εθνικό και το υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στην Εγνατία Οδό και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό δίκτυο.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Από το 20ο χλμ έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) έχει διακοπεί η κυκλοφορία, καθώς λόγω ισχυρών ανέμων συσσωρεύεται μεγάλος όγκος χιονιού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών
• σε όλο το Επαρχιακό Οδικό δίκτυο και
• στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 12ο χλμ έως το 30ο χλμ.

Τα 20 κινητά με την υψηλότερη και τα 20 με τη χαμηλότερη ακτινοβολία..

Πολλά γράφονται και περισσότερα λέγονται για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων - κάποιοι τη θεωρούν καρκινογόνο, άλλοι αδιαφορούν, κάποιοι έχουν ισχυριστεί μέχρι και ότι οφελεί τον οργανισμό (!). Προς το παρόν η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ξεκάθαρο συμπέρασμα. Όμως το μεγάλο site τεχνολογίας CNET, χωρίς να παίρνει θέση σχετικά με τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας, παρουσιάζει τα 20 κινητά με τις υψηλότερες μετρήσεις και τα 20 με τις χαμηλότερες. Βέβαια, ως site με έδρα την Αμερική, το CNET έχει εστιαστεί σε μοντέλα που πωλούνται στην Αμερικανική αγορά, κάτι που βεβαίως δεν αποκλείει να είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Η βαθμολόγηση των κινητών γίνεται με βάση το Specific Absorption Rate (SAR) του κάθε μοντέλου, μια μονάδα που εκφράζεται σε watt ανά κιλό και μετράει την ποσότητα ραδιοκυμάτων που απορροφά το σώμα όταν χρησιμοποιείται η συσκευή. Σύμφωνα με την νομοθεσία, στην Αμερική και τον Καναδά ένα κινητό πρέπει να έχει μέγιστο SAR 1.6 Watt ανά κιλό για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Στην Ευρώπη το όριο είναι 2 watt ανά κιλό.

Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε πως γλύτωσε τα χειρότερα, αυτός ο οδηγός...

Οι πιο έξυπνες ράτσες σκύλων!

Η εκπαίδευση ενός σκύλου είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα. Εκπαιδεύοντας τον σκύλο σας έρχεστε πιο κοντά μαζί του και βοηθάτε στο να αναπτυχθεί μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ σας.
Κάποιοι σκύλοι, όπως και οι άνθρωποι άλλωστε, μαθαίνουν πιο γρήγορα από κάποιους άλλους. Σημαντικό ρόλο στην ικανότητα μάθησης έχει αποδειχθεί ότι παίζει η ράτσα του τετράποδου φίλου σας.
Δείτε στην συνέχεια τις 10 πιο έξυπνες ράτσες σκύλων σύμφωνα με τον Stanley Coren, καθηγητή ψυχολογίας και ερευνητή νευροφυσιολογίας, σε περίπτωση που σκέφτεστε να υιοθετήσετε κάποιον..

Στο νοσοκομείο η κόρη της Whitney Houston!

Άγριος καβγάς με αστυνομικούς για την κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina.
Η 18χρονη σύμφωνα με το TMZ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας της έσπευσε στο ξενοδοχείο και άρχισε να φωνάζει απαιτώντας να δει την νεκρή μητέρα της.
Η αστυνομία δεν της επέτρεψε να μπει στο δωμάτιο.
Το νεαρό κορίτσι αμέσως μετά κατέρρευσε.

Ποιος έχει την απορία: “Αύριο τρίτο κόμμα στη βουλή θα είναι οι διαγραμμένοι;”

Και όπως κοιτούσαμε το twitter, τσουπ και η Τατιάνα Στεφανίδου με τις απορίες της!
Λοιπόν, ποιος μπορεί να απαντήσει στην Τατιάνα; ”Αύριο τρίτο κόμμα στη βουλή θα είναι οι διαγραμμένοι;”
princeoliver

Αυτή είναι Δημοκρατία! Διέγραψαν συνολικά 45 βουλευτές. Ονόματα... (videos)

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο. Σύμφωνα με τα αποτελεσματα η σύμβαση υπερψηφίστηκε με απώλειες από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, και την απουσία του ΛΑΟΣ πλην των Μ.Βορίδη και Αδ.Γεωργιάδη που ψήφισαν «ναι». «Όχι» από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, «ναι» από τη Δημοκρατική Συμμαχία, πλην του κ. Αυγενάκη που δήλωσε «παρών». Συνολικά ψήφισαν 278 εκ των οποίων 199 είπαν «ναι» επί της αρχής, «όχι» 74, ενώ πέντε δήλωσαν «παρών».

Σωθήκαμε... Νόμος του κράτους το Μνημόνιο 2

Με σημαντικότατες απώλειες για τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και με την απώλεια της δεδηλωμένης για το κόμμα του κ. Γιώργου Παπανδρέου έληξε η βασανιστική διαδικασία ψήφισης του νέου Μνημονίου, του νόμου για το PSI και για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Συνολικά 199 βουλευτές υπερψήφισαν το Μνημόνιο και 74 το καταψήφισαν. Συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας 278 βουλευτές.

Μαζική επίθεση των Anonymous σε πάρα πολλά ελληνικά κυβερνητικά sites!

Ισχυρό πλήγμα από τους Anonymous στο ελληνικό διαδίκτυο...
Εκτός λειτουργείας είναι εδώ και ώρα τα site της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) , του Έλληνα Πρωθυπουργού (www.primeminister.gov.gr), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.ydt.gr), του Υπ. Οικονομικών (www.minfin.gr), το site του Υπουργού Oικονομικών (www.evenizelos.gr), το site του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (www.yyka.gov.gr), της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων 
(www.gsis.gov.gr), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (www.mod.gr), το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (www.esr.gr).
Οι hackers έριξαν τα site την μέθοδο του Distributed Denial of Service Attack, που ουσιαστικά είναι το «βομβάρδισμα» των site με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση των server που τα φιλοξενούν.
Όλα αυτά ενώ ήταν σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή για το Μνημόνιο 2 και λίγες μόνο ώρες αφότου hackers έριξαν την ιστοσελίδα των Γενικών αρχείων του Κράτους.
Η λίστα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, ενώ την επίθεση έχουν αναλάβει οι Anonymous #OpGreece.
mediagate.gr

Ο καιρός στη Μακεδονία τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Με βροχές και πιθανότατα καταιγίδες θα ξεκινήσει η μέρα τη Δευτέρα 13/2 από νωρίς το πρωί με τα φαινόμενα να εστιάζουν στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία , κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στα υπόλοιπα τμήματα. Με τη πάροδο της ημέρας τα φαινόμενα θα περιορίζονται όλο και ποιο ανατολικά και από το μεσημέρι και ύστερα θα σταματήσουν τελείως , το βράδυ θα υπάρχουν διάσπαρτες αραιές νεφώσεις .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 στα ορεινά και 3 στα πεδινά με τη μέγιστη να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 με 5 και τοπικά μέχρι και 6 μποφόρ.
meteoclub.gr

Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης: Ετήσιος χορός το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης, η κοπή της βασιλόπιτας και η βράβευση των σπουδαστών επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 (Μικρές Αποκριές) στο κέντρο διασκέδασης “ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗ” με τη γρεβενιώτικη ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα. 
Τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Απελευθέρωση ωραρίου σε βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ

Απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων, άρση των εμποδίων για λειτουργία πρατηρίων στα σούπερ – μάρκετ, απελευθέρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ σε ένα χρόνο (στο δεύτερο τρίμηνο του 2013) και επίσπευση της πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής προβλέπει μεταξύ άλλων το νέο μνημόνιο για τον τομέα της ενέργειας.

Κοζάνη: Ανοιχτά τα σχολεία την Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου και Σερβίων - Βελβεντού, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν από σήμερα το πρωί.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Superleague: Παναθηναϊκός – Ξάνθη 3-0 (video)

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή της Superleague με 51 βαθμούς έναντι 49 του Ολυμπιακού.
Τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού ήρθαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 78΄με τον Toche και στο 89′ o Καραγκούνης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 73′, έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Μας σκοτώνουν. Θα τους αφήσουμε; Βίντεο σοκ...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε στο You Tube ο χρήστης jpastos κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Δεκάδες εικόνες εξαθλίωσης «ντυμένες» με την μοναδική φωνή του Ξυλούρη καλούν τον κόσμο στην... συγκέντρωση που έχουν οργανώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων και των blogs οι «Αγανακτισμένοι».
Το μήνυμα που το συνοδεύει αναφέρει τα εξής:
«Όταν κάποιο δικό σου πρόσωπο πεινάει & θα ζητήσεις να σε βοηθήσω δε θα έχω φαγητό ούτε εγώ.
Όταν μου ζητήσεις να βγω στο δρόμο δε θα μπορώ να σταθώ όρθιος από την πείνα.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ?

mediagate.gr

Και ο Γκλέτσος στο Σύνταγμα αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ

Βρέθηκε και ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο Σύνταγμα και ήρθε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ, την στιγμή που ξέσπασε η ένταση!

Europa League: Στη Μόσχα ο Ολυμπιακός με -23 βαθμούς

Με 23 βαθμούς κάτω από το μηδέν υποδέχτηκε η Μόσχα τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Τρίτης με τη Rubin Kazan.
Η θερμοκρασία καθιστά πολύ δύσκολες όχι μόνο τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα της Τρίτης αλλά και αυτές της διαβίωσης στη Μόσχα
Οι παίκτες που ταξίδεψαν στη Μόσχα είναι οι Carroll, Megyeri, Τοροσίδης, Modesto, Mellberg, Παπάζογλου, Marcano, Χολέμπας, Ibagasa, Makoun, Μανιάτης, Orbaiz, Fuster, Kazim, Abdun, Mirallas, Pantelic, Djebour, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης.
Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας και επειδή οι προβλέψεις του καιρού δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξες για καλυτέρευση υπάρχει σκέψη να αλλάξει και πάλι η ώρα και να πάει στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δείτε ένα βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Superleague: Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού σε αναμέτρηση για την 21η ημέρα της Superleague.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 85΄ ο Bartolini σε κενή εστία, μετά από σουτ του Pulido. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο.

Superleague: Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 2-1 (video)

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε σήμερα η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση για την 21η ημέρα της Superleague. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Lima στο 65’ από πέναλτι που κέρδισε ο Ψυχογιός από τον Onwuatchi και o Κυβελίδης στο 82′, ενώ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε προσωρινά με τον Κούσα στο 62′.

Superleague: Ατρόμητος – Κέρκυρα 3-1 (video)

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 την ουραγό Κέρκυρα στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Superleague και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ.
Τα τέρματα των «κυανολεύκων» σημείωσαν οι Brito (18΄, 74΄) και Φυτανίδης (37΄), ενώ οι νησιώτες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καλαντζή στο 29΄.

Το πολυτελέστερο αεροπλάνο (φωτο)

Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο Α380 στην πολυτελέστερη έκδοσή του, πραγματοποίησε την 1η Σεπτεμβρίου το πρώτο του δρομολόγιο στη γραμμή Ντουμπάι – Μάντσεστερ.
Με την ευκαιρία σας παρουσιάζουμε μερικές από τις ανέσεις που προσφέρει το συγκεκριμένο αεροσκάφος της Emirates.

Ρωσίδα αυτοπυρπολήθηκε μέσα στη Βουλή

Σοβαρά εγκαύματα φέρει μια Ρωσίδα, η οποία αυτοπυρπολήθηκε την Κυριακή μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης στη Μόσχα, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας.
Η γυναίκα πλησίασε το κυβερνητικό κτίριο, περιέλουσε τον εαυτό της με πετρέλαιο και άναψε ένα σπίρτο.
Φρουροί του κτιρίου έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρα. Η γυναίκα -που φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια- διακομίστηκε στο νοσοκομείο από σωστικό συνεργείο.
Οι πληροφορίες γύρω από την ταυτότητα και την ακριβή ηλικία της γυναίκας διαφέρουν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lifenews.ru, πρόκειται για την 53χρονη Βέρα Σμολίνα, από την περιοχή της Σαμάρα, στον Βόλγα. Ωστόσο το πρακτορείο Interfax μετέδωσε ότι το θύμα είναι μια 56χρονη γυναίκα από την περιοχή Νίτζνι Ταγκίλ στα Ουράλια.
«Δεν προέβαλε καμία αξίωση προτού αυτοπυρποληθεί. Δεν είχε πάνω της κανένα σημείωμα, δεν γνωρίζουμε γιατί το έκανε» δήλωσε πηγή της ρωσικής ασφάλειας στο Interfax.
Οι βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου, τις οποίες κέρδισε το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και στιγματίστηκαν από νοθεία, σύμφωνα με την αντιπολίτευση και Ρώσους και ξένους παρατηρητές, προκάλεσαν ένα άνευ προηγουμένου κύμα αμφισβήτησης στη Ρωσία.
ΤΑ ΝΕΑ

Superleague: Άρης – Εργοτέλης 1-1 (video)

Στο «Κλ. Βικελίδης» Άρης και Εργοτέλης έμειναν με το βαθμό της ισοπαλίας από το τελικό 1-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Άρης προηγήθηκε στο 13’ με τον Noe Acosta και οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 31’ με τον Κατσικοκέρη.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν το ματς με κυριότερη την κεφαλιά του Faty στο 84’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τα 13 πιο παράξενα γλυπτά...(φωτο)

Σίγουρα έχετε δει πολλά γλυπτά στη ζωή σας και το πιο πιθανό είναι να τα έχετε ξεχάσει γιατί δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο.
Δείτε μία λίστα με τα πιο παράξενα αγάλματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
1. Upside Down Charles La Trobe Statue (Australia)