ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε:.. Το μικρότερο ερπετό στον κόσμο

Ψάξαμε, ψάξαμε και ξανα - ψάξαμε και τελικά το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε! Πρόκειται για το μικρότερο ερπετό στον κόσμο…
Έχει μήκος μόλις τρία εκατοστά! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι πιο μικρό και από μία μύγα, καθώς και από ένα νύχι!
Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο συγκεκριμένος χαμαιλέοντας είναι ο μικρότερος στον κόσμο ενώ αν και έχει την ικανότητα να εναλλάσσετε ανάλογα με τα χρώματα της φύσης για να μην το αναγνωρίζει εύκολα ο εχθρός, το συγκεκριμένο έτσι και αλλιώς είναι ...«αόρατο»!
Star.gr

VIDEO: Συρτάκι στο Ντίσελντορφ υπέρ της Ελλάδας

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/ad56dd6f9a2cc1df583f6dbdbfcedfdd_M.jpg?t=943912800Τα κινήματα αλληλεγγύης στην Ελλάδα παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις...σε όλη την Ευρώπη.Θυμόμαστε τους Γάλλους ''Αγανακτισμένους'', οι οποίοι πριν από λίγους μήνες χόρεψαν συρτάκι στην La Defense, υπέρ της Ελλάδας.Τώρα ήρθε και η σειρά των Γερμανών.Έτσι νέοι, Γερμανοί και Έλληνες, από το κίνημα Occupy Duseldorf, χόρεψαν συρτάκι, μια κίνηση ελάχιστης συμπαράστασης προς τους Έλληνες...Ελπίζουμε η φωνή ''Είμαστε όλοι Έλληνες'' να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται!




Δείτε το βίντεο:

Αυτοί είναι οι ύποπτοι για τα επεισόδια της Κυριακής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Για πρώτη φορά η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτων για τις καταστροφές που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή.
«Ύστερα από σχετικές εισαγγελικές διατάξεις, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε (5) προσώπων, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και από κοινού σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστες που εκτέλεσαν βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έκρηξης εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενηθούν κίνδυνο για άνθρωπο, καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής. Ένας από τους πέντε, αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία και κλοπή από κοινού» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της ελληνικής αστυνομίας. 

Επίσης στην δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες αγνώστων μέχρι σήμερα προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια της Κυριακής.«Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι παραπάνω συμμετείχαν σε ομάδες προσώπων που παρεισέφρησαν στον κύριο όγκο πλήθους διαφόρων φορέων, που πραγματοποιούσε συγκέντρωση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, και εκδήλωσαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με ρίψεις βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικείμενων. Ο αλλοδαπός, Παλαιστινιακής καταγωγής, τις βραδινές ώρες, εκμεταλλευόμενος τις παραπάνω επιθέσεις αφαίρεσε με βία χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και εμπορεύματα από ιδιώτη καταστηματάρχη» σημειώνει το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. 
Πηγή: real

Αυτός είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ...αυνανισμού! (video)

Ο Masanobu είναι παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει τον τίτλο, αλλά η δεύτερη.
Για να πετύχει τον στόχο του ο Masanobu προπονείται σκληρά από νωρίς το πρωί, την ώρα που η αγαπημένη του ξεκινάει τις δουλειές του σπιτιού.
Ακόμη και την ώρα που αυτή σιδερώνει και μαγειρεύει, αυτός αυνανίζεται για τουλάχιστον δυο ώρες βλέποντας ερωτικές ταινίες.
Ο ίδιος αναφέρει πως ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι ενώ εξομολογείται μπροστά στην κοπέλα του ότι προτιμά το «σόλο» παρά να έρχεται σε επαφή με την κοπέλα του.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Τα 10 πιο στρεσογόνα επαγγέλματα

Tη δεκάδα των πιο στρεσογόνων επαγγελμάτων παρουσιάζει η καθηγήτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας στο πανεπιστήμιο του Buffalo, Deborah Legge μετά από έρευνα που εκπόνησε η ίδια με την ομάδα της.

Σώθηκε χάρη στο νεφρό της ερωμένης του άντρα της!

Ε αυτό κι αν είναι από τα άγραφα…. Μια γυναίκα που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια σώθηκε χάρη στο νεφρό της ερωμένης του άντρα της!!!
Η Meliha Avci, 34 ετών από την Τουρκία, είναι παντρεμένη 12 χρόνια με τον άντρα της. Πριν από 4 χρόνια η ερωμένη του συντρόφου της μπήκε στο σπίτι της καθώς ο άντρας της την σύστησε ως νταντά του γιου τους.

Τζαμάϊκα: Ζευγάρια παντρεύτηκαν γυμνά! (video)

Η μέρα του γάμου είναι πάντα ξεχωριστή. Αυτή όμως… παραήταν: 
Επτά ζευγάρια παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα όπως τους γέννησε η μαμά τους!!!
Η πρωτοβουλία δεν ανήκει στους ίδιους, αφού δεν πρόκειται για μια παρέα, αλλά στο ξενοδοχείο με το όνομα «Ηδονισμός 2», που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς έκανε διαγωνισμό με θέμα: «Παντρευτείτε γυμνοί την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, παντρευτείτε τζάμπα».
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τους 100, όμως οι τυχεροί ήταν λίγοι.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν ντράπηκαν και πολύ. Το αντίθετο έδειξαν να το απολαμβάνουν, αφού οι κυρίες δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να ψάξουν για νυφικό. Το μόνο που χρειάστηκαν ήταν ορχιδέες για να καλύψουν τα επίμαχα σημεία.
Δείτε τον πρωτότυπο γάμο στο βίντεο που ακολουθεί...

Κρήτη: Όλοι οι κάτοικοι ενός χωριού έγιναν δωρητές οργάνων

Οι κάτοικοι του χωριού Σφεντυλίου στην Κρήτη, ενόψει της γιορτής των Αγίων Θεοδώρων, οπότε γιορτάζει και η Εκκλησία που βρίσκεται εντός του οικισμού, αποφάσισαν να γίνουν δωρητές οργάνων.
Οι κάτοικοι της περιοχής θα παραστούν στον εσπερινό και κατόπιν θα υπογράψουν ένα έγγραφο, στο οποίοι οι ίδιοι και οι φίλοι τους θα δηλώνουν ότι γίνονται δωρητές οργάνων.
Οι Σφεντυλιανοί προχωρούν στην ενέργεια αυτή, προσφέροντας ζωή και με αυτό τον τρόπο, αφού θα προσφέρουν ζωή με το ύψιστο αγαθό του νερού, που θα προσφέρουν σε δύο νομούς, έστω και εξαναγκαζόμενοι να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους, προκειμένου να γίνει η έμφραξη του ταμιευτήρα του φράγματος Αποσελέμη.
cretalive.gr

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του

Ελεύθεροι είναι από σήμερα ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του Παναγιώτα, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 146.000 ευρώ.
Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης των κατηγορουμένων, οι οποίοι προηγουμένως είχαν φροντίσει να υπαχθούν σε ρύθμιση και είχαν εξοφλήσει πλήρως το ποσό του ΦΠΑ που δεν είχαν αποδώσει.

Anonymous: "Χτύπησαν" το υπουργείο Εξωτερικών της Κροατίας

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών της Κροατίας «χάκαρε» χθες η ομάδα των Anonymous, η οποία αντιτίθεται στην Εμπορική Συμφωνία Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA).
Η ιστοσελίδα είναι ακόμα «πεσμένη», ενώ εμφανίζονται μηνύματα κατά της ACTA.
Eκ μέρους του υπ. Εξωτερικών μίλησε ο εκπρόσωπος Μπέρισλαβ Ζίβκοβιτς για το θέμα λέγοντας ότι «καταβάλλονται προσπάθειες για να γίνει εφικτή η πρόσβαση σε ορισμένα περιεχόμενα της ιστοσελίδας».
Zougla.gr

Σύγκρουση οχήματος με βυτιοφόρο με ένα νεκρό...

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας ακόμη οδηγός, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στη θέση Φραγκουλέικα, 14 χιλιόμετρα πριν από το Αγρίνιο.
Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο καθώς και τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Σύλληψη 16χρονης(!) στην Πτολεμαϊδα για κατοχή ναρκωτικών!

Ηρωίνη και σύριγγες στην κατοχή της...
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 16χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ανήλικη, βρέθηκαν εντός της τσάντας της και κατασχέθηκαν:
ποσότητα ηρωίνης, βάρους ένα κόμμα επτά (1,7) γραμμαρίων,
οχτώ (8) σπόροι κάνναβης και
τέσσερις (4) χρησιμοποιημένες σύριγγες.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

VIDEO: Οπαδός έφτυσε τον Ροναλντίνιο!

Η έδρα της Λανούς δεν αποδείχθηκε και τόσο φιλόξενη για τον Ροναλντίνιο.
Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στην Φλαμένγκο προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, όμως όταν έφτασε στη γωνία ένα οπαδός της ομάδας της Αργεντινής τον έφτυσε, ενώ στο πλάνο φαίνεται να… προσγειώνεται κοντά του και ένα αναπτήρας!
Δείτε το βίντεο:...

9 λόγοι γιατί ο Έλληνας είναι ο χειρότερος χρήστης του fb!!!

1) Είμαστε αρνητικοί σε κάθε εξέλιξη.
 Πιο συντηρητικός πεθαίνεις με δυο λόγια. Φτιάχνουν καινούριο chat εκεί στο Silicon Valley; Ψάχνουμε αμέσως τρόπο να κρατήσουμε το παλιό. Μέχρι και group φτιάχνουμε για “όσους δεν γουστάρουν το νέο chat και θέλουν το παλιό (δουλεύει 100%)”. Αλλάζει κάτι στο layout της σελίδας; Το δαιμονοποιούμε κατευθείαν και το κράζουμε στα status μας. Αλήθεια, δεν έχω δει ούτε ένα status που να λέει “Αχ πόσο ωραίο είναι το καινούριο chat”. Αν το δούλευε Έλληνας το internet, θα μιλάγαμε ακόμα στο mIRC.

Παράξενες και αστείες φωτογραφίες!!

Μερικά πράγματα ίσως είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις να τα εξηγήσεις.
Δείτε φωτογραφίες...

Whitney Houston: Μυστήριο και επίσημα ο θάνατος της!!!

Μυστήριο παραμένει και επίσημα ο θάνατος της Whitney Houston, την ώρα που οι πληροφορίες για κατανάλωση χαπιών και αλκοόλ που οδήγησαν στο μοιραίο δίνουν και παίρνουν!
«Εν αναμονή» γράφει το πιστοποιητικό θανάτου της 48χρονης τραγουδίστριας στο πεδίο «αιτία», όπως συμπληρώθηκε και δόθηκε στην δημοσιότητα από το νεκροτομείο του Λος Άντζελες, λίγες ημέρες πριν την κηδεία.
Αυτό επιτρέπει στις αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες για τους λόγους που οδήγησαν την Whitney στο θάνατο, αλλά και να εξετάσουν ως μάρτυρες όσους επιθυμούν.
Παράλληλα, το έγγραφο αποκαλύπτει και τον τόπο ταφής της αδικοχαμένης σταρ: θα είναι το κοιμητήριο Fairview στο New Jersey, μέρος στο οποίο έχει ταφεί και ο πατέρας της!

Φρίκη! Κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη ανιψιά του!!!

Τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι του έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στην Κρήτη, όταν ξύπνησε τρομαγμένο από τα χάδια του... θείου της.
Σύμφωνα με τους γονείς της μικρής από την Βουλγαρία, ο 30χρονος συγγενής, που τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονιών της και ασέλγησε πάνω στο κοριτσάκι.
Η μικρή εκμυστηρεύτηκε το συμβάν στους γονείς της και εκείνοι έτρεξαν αμέσως στην Εισαγγελία Ρεθύμνου.
Ο 30χρονος συνελήφθη και αρνείται τα πάντα, σύμφωνα με το flashnews. Η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια.
Star

ΣΟΚ!!! ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι της..

Τέλος στη ζωή της έβαλε μία νεαρή γυναίκα 38 ετών σήμερα το πρωί περίπου στις 7.00, πηδώντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας κοντά στην Μητρόπολη.
Η νεαρή γυναίκα ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά 9 και 11 ετών αντίστοιχα.
Στο σημείο ......
έφτασε ασθενοφόρο και κλιμάκιο της αστυνομίας που διενεργεί αυτή την ώρα προανάκριση για το τραγικό περιστατικό.
svouranews 

Επιστολή Δημάρχου Γρεβενών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, έστειλε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και στον ΕΛ.ΓΑ την παρακάτω επιστολή, στην οποία καταγράφονται οι ζημιές που έχει υποστεί το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο μέχρι αυτή τη στιγμή στους οικισμούς που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά και στους οικισμούς που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Γρεβενών.
Να τονίσουμε ότι ήδη έχουμε σημαντικές απώλειες στο ζωικό κεφάλαιο.
Επιστολή Δημάρχου:

Η Συνατσάκη έκανε piercing στη μύτη της την ώρα της εκπομπής! (video)

Τρύπησε τη μύτη της live στο Πρωινό mou"!
Το θέμα της εκπομπής ήταν "πως θα τρυπήσετε τα αυτιά του παιδιού σας ανώδυνα και με ασφάλεια", όταν η Μαίρη Συνατσάκη τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Πήρε θέση στο σκαμπό και... ζήτησε να δοκιμάσει να τρυπήσει τη μύτη της! Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της κρατούσαν τα χέρια και...
Το αποτέλεσμα; Δείτε το:

Ποδοσφαιριστής ομάδας της Θεσσαλονίκης, "ψαρεύει" ερωτικούς παρτενέρ, για την σύντροφό του!

Ας ήταν καλά παιδιά... 
Εμείς μόνο τη δουλειά μας κάνουμε!!! 
Δεν τον λες και πρώτο όνομα. Είναι καλό παικτάκι αλλά .... ο προπονητής, δεν φαίνεται να του έχει και ιδιαίτερη αδυναμία. Όπως γίνεται ως συνήθως όταν φτάνουν στα αυτιά ενός τεχνικού άσχημες φήμες για έναν ποδοσφαιριστή, έχει χάσει το παιχνίδι. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός έχει χάσει και το μυαλό του. Είναι γύρω στα 25 με 27. Δεν λέμε και ακριβώς την ηλικία, μην καρφωθούμε. Αμυντικός… Διατηρεί σχέση με μια κοπελίτσα... χαμηλών τόνων! Πόσο χαμηλών θα μάθατε αμέσως. Στον πασαδόρο λοιπόν, αρέσει να μοιράζεται τη σύντροφο του με άλλον άνδρα. Κάποιες φορές τον… ψαρεύουν μέσω Facebook και άλλες είναι κάποιος φίλος του παίκτη ή ακόμα και συγγενικό του πρόσωπο. Τι βίτσια είναι αυτά ρε παιδάκι μου… Αν όμως αυτός τη βρίσκει έτσι, πάμε πάσο. Όσο γι’ αυτήν; Ουδέν σχόλιο...
nasosblog
Το είδα στο...seleo.gr

Ποιον διαολόστειλε πρωί πρωί ο Παπαδάκης; (video)

Τα νεύρα του είχε πρωί, πρωί ο Γ. Παπαδάκης και μόνο ένας άνθρωπος τον τελευταίο καιρό μπορεί να καταφέρει να τον βγάλει από τα ρούχα του. Ποιος; 
Μα φυσικά...

Έχει υποβληθεί σε 24 πλαστικές για να έχει μεγάλο μπούστο!

Η Sheyla Hershey και το υπερμεγέθες μπούστο της κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Η ίδια φαίνεται συμφιλιωμένη με το θέμα της παρόλο που δεν μπορεί να δει ούτε τα πόδια της. Δεν μπορεί να οδηγήσει, να κάνει αποτρίχωση, δεν χωράει σε ασανσέρ.
Επιλογή της ήταν αφού το αποτέλεσμα οφείλεται σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις!
Δείτε τις φωτογραφίες...

Αν θέλεις να έχεις καλή μνήμη… περπάτα

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική μελέτη, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά ότι τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας είναι πολλά. Το απλό περπάτημα ή το ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών από ανθρώπους άνω των 55 ετών, είναι αρκετή για τη βελτίωση της μνήμης. Αυτό διαπιστώθηκε από την μελέτη.
«Με μια περιορισμένη επένδυση χρόνου και προσπάθειας, μπορείτε να επιφέρετε δραστικές βελτιώσεις στην μνήμη και την υγεία του εγκεφάλου και να γυρίσετε ανάποδα το ρολόι του χρόνου κατά περίπου δύο χρόνια», πρόσθεσε ο ερευνητής Κράμερ.
lay-out.gr

ΓΙΟ ΜΟΥ, Τ.Ε.Ι ΚΟΖΑΝΗΣ!! (ανέκδοτο)

Μέσα σε ένα αεροπλάνο είναι ένας Παριζίανος ένας Λονδρέζος και ένας Κοζανίτης. Το αεροπλάνο πέφτει στην Ζούγκλα και τους πιάνουν οι Ζουλού οι οποίοι και τους οδηγούν στον αρχηγό τους. Ο αρχηγός λέει πως θα ρωτήσει τον καθένα απο που είναι και αν δεν γνωρίζει το μέρος θα τους σκοτώνει...
Πάει πρώτα ο Παριζίανος και τον ρωτάει ο αρχηγός:

«Φεύγει το καλοκαίρι ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό»

«βόμβα» από τον μάνατζερ του!!!
Την βεβαιότητα ότι o Σεμπάστιαν Λέτο δεν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο ατζέντης του αργεντινού άσου και πρώτου σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ.
Ο Φερνάντο Κοσεντινό μιλώντας για τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Σεμπασταν Λέτο, στο ιταλικό Tuttomercatoweb υποστήριξε πως ο "πελάτης" του: «Αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Αλ θα φύγει από την Ελλάδα τον Ιούνιο. Ελπίζω πως θα έρθει στην Ιταλία. Ο Σεμπάστιαν... τιμωρείται από το γεγονός ότι λογίζεται ως μη Ευρωπαίος παίκτης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για να ταξιδέψει στην Ιταλία. Σίγουρα θα μιλήσουμε με τη Ρόμα τον Ιούνιο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν 6-7 σύλλογοι στην Ευρώπη. Ελπίζω να έρθει στην Ιταλία, επειδή αυτό είναι που θέλει. Είναι ώρα να κάνει το άλμα. Να πάει στη Ρόμα θα ήταν άκρως ενδιαφέρον»!

Απεργία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Το συνδικάτο των γερμανών ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας GdF, το οποίο έχει ήδη εξαγγείλει απεργία την Πέμπτη, με μισθολογικά αιτήματα, θα την επεκτείνει και την Παρασκευή, στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με εκπρόσωπο του συνδικάτου.
Η σημερινή απεργία θα διαρκέσει από τις 15.00 έως τις 22.00 (τοπική ώρα), ενώ αύριο από τις 08.00 έως τις 22.00 (τοπική ώρα), σύμφωνα με το συνδικάτο, που κρίνει αναγκαία την επέκταση της κινητοποίησης απέναντι στην απουσία κάθε αντίδρασης από τη Fraport, διαχειρίστρια του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 10 εκατ. ευρώ για τις ζημιές

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που υπέστησαν καταστροφές στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής.
Την πρόταση γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο τις ζημιές που προκάλεσαν τα πρόσφατα επεισόδια.
«Θα εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τη σχετική απόφαση. Η ενίσχυση αυτή θα δοθεί μετά τον αναγκαίο έλεγχο των ζημιών. Εμείς, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας. Η κυβέρνηση, για να δοθούν τα χρήματα, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Καταδικάζω με οργή τα εγκληματικά έκτροπα και τις λεηλασίες, τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις», ανέφερε ο κ. Σγουρός.

Αυτοκίνητο τραυμάτισε μαθητή πέφτοντας σε στάση ΚΤΕΛ

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε 15χρονος μαθητής στο νοσοκομείο της πόλης των Τρικάλων και έπειτα στο νοσοκομείο Λάρισας καθώς η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστους λόγους στην οδό Καλαμπάκας και έπεσε σε στάση του Αστικού ΚΤΕΛ!
Όπως προαναφέρθηκε ο μαθητής είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση είναι σοβαρή, ενώ από θαύμα σώθηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά που διέσχιζαν την συγκεκριμένη οδό διότι πήγαιναν στο σχολείο τους.

Συναγερμός στη Φλώρινα για την τοπική οικονομία

Tην έκτακτη επιχορήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και έχουν επιβαρύνει την τοπική οικονομία ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Αναστάσιο Γιαννίτση ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης.

Η φωτογραφία της ημέρας

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι εμπνευσμένη από μία επιτυχημένη τηλεοπτική διαφήμιση και πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει η φράση… μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

«Ζω με τα χρήματα που είχα βάλει στην άκρη!»

Τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωμα τα πρόσφατα 24ωρα η Ελλάδα είναι το πρώτο θέμα σε όλη την Ευρώπη. Η ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου το βράδυ της Κυριακής (12/2) στην σκιά του… ολοκαυτώματος της χώρας, είναι γεγονότα που κάθε άλλο παρά απαρατήρητα πέρασαν.
Σαφώς, η οικονομική κρίση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι ποδοσφαιριστές, κυρίως οι Ελληνες, είναι από αυτούς που ζουν την κρίση στο πετσί τους.

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης!!!

Την Τσικνοπέμπτη, τα ψητά έχουν την τιμητική τους! 
Κοκορέτσι, εξοχικό , παϊδάκια και άλλα "υγιεινά" εδέσματα στο αποκριάτικο τραπέζι!!!
Η λέξη "τσικνοπέμπτη" προέρχεται από την λέξη "τσίκνα" (η μυρωδιά του ψημένου κρέατος) και από την λέξη "Πέμπτη". Γιορτάζεται αλώστε την Πέμπτη, 11 ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα. Είναι μια μέρα διασκέδασης και ετοιμασίας για την νηστεία της Σαρακοστής πριν από το Πάσχα.
Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στη 2η εβδομάδα της περιόδου που ονομάζεται Τριώδιο, η οποία αποτελείται απο τρεις εβδομάδες: την 1η εβδομάδα Προφωνή ή Προφωνέσιμη, την 2η εβδομάδα Κρεατινή ή Κρεοφάγος και την 3η εβδομάδα Τυρινή ή Τυροφάγος.
Η Τσικνοπέμπτη είναι ντυμένη στα κόκκινα. Θέλει κόκκινο κρέας και το κόκκινο κρέας φυσικά κόκκινο κρασί.
Η Τσικνοπέμπτη, είναι ένα ετήσιο έθιμο στην Ελλάδα την περίοδο του καρνάβαλου το οποίο έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στους αιώνες. Είναι μια μέρα κατά την οποία όλοι οι Έλληνες τρώνε κρέας και πηγαίνουν φυσικά στις ταβέρνες.
Για την ορθόδοξη παράδοση, οι νηστείες της Τετάρτης και της Παρασκευής είναι σημαντικές, οπότε η Πέμπτη θεωρούνταν η καταλληλότερη μέρα για κραιπάλες.
Αν νομίζετε ότι είμαστε μόνο εμείς κάνετε λάθος. "Schmutziger Donnerstag" γερμανιστί, "Mardi Gras" γαλλιστί αλλά και "Mardi Gras" αγγλιστί στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικά στη Νέα Ορλεάνη.
Κρέας λοιπόν, ψητό ως επί το πλείστο, απαραίτητα τσικνιστό!!!
madata.gr

Αλλάζει ο νόμος για τις διαδηλώσεις!!!

Την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη διοργάνωση μικρών σε μέγεθος διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τους πρόσφατους βανδαλισμούς. Το πρωί είχε συνεδριάσει αντίστοιχη διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Θεόδωρου Πάγκαλου.


Διαδηλώσεις
Σε ό,τι αφορά στις πορείες και στις διαδηλώσεις, εκτιμάται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την αναμόρφωση της νομοθεσίας και ως «μπούσουλας» ζητήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας η πρόταση που είχε συντάξει προ διετίας μαζί με τις επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, η οποία ανέφερε τα εξής:
Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.
Σημειώνεται ότι η λήψη αυτών των μέτρων δεν αφορά τις μεγάλες πορείες που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.


Αποζημιώσεις
Σε ό,τι αφορά στις αποζημιώσεις των επιχειρήσεων που επλήγησαν και τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των δημόσιων χώρων από τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν την Κυριακή, οι λύσεις που προκρίνονται είναι να δοθούν σε πρώτη φάση, περίπου, από 10.000 ευρώ στις 170 επιχειρήσεις που επλήγησαν και να συσταθεί μία επιτροπή η οποία θα κάνει αποτίμηση των ζημιών για να δοθούν περαιτέρω ενισχύσεις, όπου χρειάζεται.


Επιπλέον, αναφέρθηκε αυτό που έχει γίνει ήδη γνωστό από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ότι θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη και την αποκατάσταση των ζημιών του διατηρητέου κτιρίου που στεγάζει τους ιστορικούς κινηματογράφους Αττικόν και Απόλλων. Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος έκανε γνωστή την συγκεκριμένη απόφαση του ΥΠΠΟΤ στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου της Τρίτης.


Δηλώσεις Παπουτσή
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, μετά το τέλος της κυβερνητικής σύσκεψης, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, εμείς συζητάμε τώρα πώς θα κλείσουμε τις πληγές, τις οποίες ανοίξαμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες στην Αθήνα, σε μια πόλη που αυτή τη στιγμή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους πολίτες της, τους ανθρώπους της, τους εμπόρους της, τους οικογενειάρχες που έχασαν τη δουλειά τους, επειδή ορισμένοι αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους προσωπική επανάσταση, που είναι στην πραγματικότητα μια επανάσταση βαριάς ανευθυνότητας. Από εκεί και πέρα, όμως, όλα αυτά θα διορθωθούν.
»Εγώ θέλω να κάνω, για μια ακόμη φορά, έκκληση προς όλους: Πρέπει, σε καμία περίπτωση, να μην επιτρέψουμε σε κανένα διπλανό μας, φίλο μας, συγγενή μας, μέλος της οικογένειάς μας, να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς. Το κράτος, η Αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων» είπε ο κ. Παπουτσής.
ΤΑ ΝΕΑ

Βρέθηκαν ίχνη μολύβδου σε 400 κραγιόν...

Ίχνη μολύβδου σε 400 κραγιόν εντόπισε πρόσφατη ανάλυση της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), πυροδοτώντας εκ νέου τη διαμάχη των ρυθμιστικών Αρχών και των καταναλωτικών οργανώσεων για το πόσος μόλυβδος είναι ασφαλής στα καλλυντικά.

Ούτε 40% δεν φτάνουν μαζί ΠαΣοΚ και Ν.Δ!

Το μνημόνιο έχει...
σακατέψει το ΠαΣοΚ και τη Ν.Δ αφού σε δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό “Επίκαιρα” και τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 38, 5%. Για άλλη μια δημοσκοπηση ψηλά είναι το ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς, που έχει φτάσει το 16%, με το ΚΚΕ να έχει 14% και το ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει το 13,5%.

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες!

Κάθε νύχτα πλέον η βαρυχειμωνιά είναι πιστή στο ραντεβού της φέρνοντας και ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας. Έτσι και απόψε ο καιρός μας τα κάνει πάλι μαντάρα και η Πέμπτη θα ξημερώσει με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Κύκλωμα παιδοφιλίας στο Ελληνικό Πεντάγωνο!!!

Στη Διεύθυνση Πληροφορικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού και μέσα στην καρδιά του Πενταγώνου, εντοπίστηκε ο βασικός ύποπτος κυκλώματος παιδοφιλίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε τεράστιος όγκος, έτοιμος για διακίνηση, σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Υπάλληλος στον ΗΣΑΠ βρήκε τσάντα με 78.000 ευρώ και την παρέδωσε

Χρηματικό ποσό 18.000 ευρώ, επιταγές συνολικής αξίας περίπου 60.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα περιείχε τσάντα, που εντόπισε την Τρίτη, στο εκδοτήριο εισιτηρίων στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου «Νέα Ιωνία», υπάλληλος έκδοσης εισιτηρίων της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε..
Η υπάλληλος παρέδωσε την τσάντα στην υπηρεσία της και η εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ακολούθως την παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, το οποίο και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου της.
Η εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. με ανακοίνωσε την Τετάρτη πως προτίθεται να επιβραβεύσει την υπάλληλο, που με συνέπεια και αφοσίωση στην εργασία της, παρέδωσε μάθημα ανθρωπιάς και εντιμότητας.
Zougla.gr

Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Πρωθυπουργό-”Παρουσιάστε σχέδιο διεξόδου”!

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Μετά από δύο χρόνια διαρκούς προσπάθειας, χωρίς, ωστόσο, επαρκή αποτελέσματα, η χώρα μας και ο λαός βρίσκονται ακόμα στο χείλος του γκρεμού. Δώσαμε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Αφήσαμε ευκαιρίες να χαθούν. Δε δημιουργήσαμε εθνικό σχέδιο για έξοδο από την κρίση, ενώ κάποιοι υποτίμησαν το μέγεθός της, αρνούμενοι να επιστρατεύσουν το σύνολο των διαθέσιμων δυνάμεων.

Η πανέμορφη – παγωμένη Λίμνη Πλαστήρα!!!

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσει η λίμνη Πλαστήρα προσφέροντας μαγευτικό θέαμα στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους επισκέπτες.
Δείτε τις φωτογραφίες!

Superleague: Δόξα Δράμας - Κέρκυρα 1-0 (video)Ούτε 40% δεν φτάνουν μαζί ΠαΣοΚ και Ν.Δ!

Η Κέρκυρα νίκησε 1-0 στο Καυτανζόγλειο τη Δόξα Δράμας και διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.
Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στο 19' είχε δοκάρι με τον Ιωάννου. Ο Αγρίτης, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, είχε δύο καλές φάσεις για γκολ στο 4' και στο 16', αλλά στην τρίτη προσπάθεια του, στο 20' άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Superleague: Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-0 (video)

Με σκόρερ τον Σισέρο Σουμπίνιο, ο Λεβαδειακός νίκησε (2-0) τον Παναιτωλικό και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αν οι παίκτες του Παράσχου ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, τότε το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Το 1-0 έγινε με σουτ του Σουμπίνιο στο 10'.

Η διαφήμιση του Johnnie Walker για την Ελλάδα! (video)

Το ουίσκι Johnnie Walker παρουσιάζει μία νέα διαφήμιση με θέμα την Ελλάδα.
Η διαφήμιση έχει τίτλο “Keep walking Greece” και το σύνθημα – μήνυμά της έιναι ότι “ποτέ δεν περπατάμε μόνοι μας” “We never walk alone”.
Με ένα βίντεο διάρκειας 1:26 και εικόνες από την Ελλάδα και υπό τον ήχο του τραγουδιού “You’ll Never Walk Alone”.

Δεν μπορούσε να ανασάνει στον αέρα η Όλγα Τρέμη! (VIDEO)

Η Όλγα Τρέμη πήγε… τρέχοντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, με αποτέλεσμα να της κοπεί η ανάσα. Μάλιστα δυσκολευόταν να ανασάνει ενώ, μπέρδευε και τα ονόματα...Σκοτοδείνη.

Η Λάβδα Γρεβενών στα «λευκά» – Δείτε πολλές φωτογραφίες με πολλά χιόνια…


Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες από τη Λάβδα Γρεβενών. 
Εικόνες που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Πολλά χρόνια είχαν να δουν οι κάτοικοι του χωριού τόσο πολύ χιόνι, δήλωσε στο Star-Fm.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριου Δημήτρης Μπόλης.
Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, έφτανε και τη στέγη του σπιτιού.

Υπενθύμιση: Η μία φωτογραφία είναι καλύτερη από την άλλη:

Η Ιαπωνία 11 μήνες μετά... (φωτο)

11 μήνες πέρασαν απο τον καταστροφικό σεισμό και το απίστευτο τσουνάμι που έπληξαν την Ιαπωνία. Πολλοί οι νεκροί, τεράστια τα προβλήματα αλλά η χώρα μπήκε αμέσως σε τροχιά ανοικοδόμησης και όπως θα δείτε έχουν καταφέρει πολλά...