ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η δύναμη ψυχής ενός νεαρού χωρίς άκρα

Η ζωή του ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και μετέτρεψε την προσωπική, πικρή του περιπέτεια, σε ένα γλυκό παραμύθι που θα ζήλευε ο καθένας. Ο λόγος για τον Νick Vujicik, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, αλλά δεν έχασε την πίστη και το θάρρος του και διεκδίκησε όσα του στέρησε η ζωή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :Γνωστός ηθοποιός αντί για ευρώ ζήτησε μοντέλα!

Είναι γνωστός και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Οι παραστάσεις του πηγαίνουν κάτι παραπάνω από καλά και το πρόσωπό του είναι αγαπητό σε όλες τις ηλικίες.
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πριν από μερικές εβδομάδες δέχτηκε πρόταση να εμφανιστεί για μερικές ώρες σε club επαρχιακής πόλης της Βορείου Ελλάδος. Οι αφίσες βγήκαν στην πόλη και το μαγαζί γέμισε ασφυχτικά από κόσμο. Ο κόσμος πέρασε υπέροχα γεμίζοντας με ενέργεια και τον πρωταγωνιστή. Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο επιχειρηματίας πλησίασε τον ηθοποιό για να του δώσει το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει. Τότε εκείνος του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αντί για ευρώ δώσε μου τρία μοντέλα για απόψε και είμαστε εντάξει». Το αστείο αποδείχτηκε τελικά σοβαρό και έτσι ο γνωστός ηθοποιός πήρε τα τρία sexy κορίτσια αντί για ευρώ περνώντας ένα βράδυ γεμάτο πάθος, με την απόλυτη εχεμύθεια όλων όσωοι ήταν παρόντες στην επιθυμία του, έτσι ώστε να μην φτάσει στα αυτιά της γυναίκας του!
gossip.tv

Πατρίσια Φιλντ: "Είμαι gay, δεν είναι τίποτα σπουδαίο". (VIDEO)

Η Πατρίσια Φιλντ βρέθηκε στην Ελλάδα για να γιορτάσει με τους φίλους της τα γενέθλιά της. Πέρασε λοιπόν μια βόλτα και από το «Βράδυ» του Π. Κωστόπουλου και αποκάλυψε πτυχές τις προσωπικής της ζωής που δεν ήταν γνωστές σε πολλούς.
«Δεν μου κόστισε το γεγονός ότι παραδέχθηκα πως είμαι gay.

Ηθοποιός αποκαλύπτει: "Βλέπω σήριαλ μόνο για να τα βρίζω"!"

Η κρίση έχει χτυπήσει πολύ εμάς τους ηθοποιούς αποκάλυπτει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποιός αναγκάστηκε να παραδώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, Μεταξύ άλλων μιλάει και για τα ελληνικά σήριαλ.
Αναφέρει ότι αν και έχει παίξει και ο ίδιος σε σήριαλ, τα βλέπει μόνο για να μπορεί να τα βρίζει!
«Δεν τα βλέπω καθόλου. Τα βλέπω μόνο για να μπορώ να βρίζω. Έχω παίξει κι εγώ σε τέτοια. Στην ανάγκη κι εγώ θα παίξω, αν μου δωσουν 5-10 χιλιάρικα, όχι για 500 ευρώ το μήνα. Επειδή προφασίζονται κρίση; Αυτοί λένε κρίση κι έρχονται με την Τζάγκουαρ και την Πόρσε. Εγώ πάω με το μηχανάκι ή με δανεικό αυτοκίνητο. Τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου τις έχω καταθέσει, γιατί δεν είχα να πληρώσω τα τέλη»
Δείτε ποιος ηθοποιός είναι...
ourlife.gr

Μαζική δηλητηρίαση σε πισίνα!!!

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι τουρίστες, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του νησιού Πουκέτ, στην Ταϊλάνδη, αφού υπέστησαν δηλητηρίαση από το χλώριο της πισίνας ενός ξενοδοχείου.
Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι το ατύχημα σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Phuket Orchid Resort & Spa. Σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Τσαβαλίτ Πετσρίπια, η δηλητηρίαση οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα χλωρίου στο νερό της πισίνας.
Το χλώριο προκάλεσε ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια όσων χρησιμοποίησαν την πισίνα.
Ο Πουμίν Σιλαπάν, διευθυντής του νοσοκομείου του Πατόνγκ, είπε ότι εισήχθησαν για νοσηλεία 37 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 26 ήταν ξένοι. Οι 12 έχουν ήδη πάρει εξιτήριο ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν σε άλλη κλινική.

Ήταν επί δύο μήνες θαμμένος στο χιόνι και επέζησε!!!

Ένας Σουηδός βρέθηκε ζωντανός μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν θαμμένο στο χιόνι, έχοντας προφανώς επιβιώσει για δύο μήνες σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Το πολυτιμότερο κλοπιμαίο της Αρχαίας Ολυμπίας!!!

Ένα χρυσό δαχτυλίδι-σφραγίδα, που χρονολογείται τον 16ο αιώνα π.Χ., που θεωρείται ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας, υπήρξε το πολυτιμότερο από τα αντικείμενα που άρπαξαν οι ληστές από το παλιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο μαθητής, το λουλούδι και ο αστυνομικός που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια σπάνια φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Μια σπάνια φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Ένας νέος, κρατώντας όχι πέτρα αλλά την κιθάρα του, προσφέρει λουλούδια στις παρατεταγμένες δυνάμεις τις αστυνομίας.
«Να μια φωτογραφία των Ελλήνων διαδηλωτών που δεν δείχνουν τα μαζικά μέσα ενημέρωσης» αναφέρει το σχόλιο του χρήστη @RegularGrrrl που την ανέβασε στο Twitter.
Είναι μια εικόνα που έρχεται σε αντίθεση με τις δεκάδες εικόνες καταστροφής της πρωτεύουσας που κάνουν το γύρο των ελληνικών και ξένων μέσων ολόκληρη την εβδομάδα.

Αναβάλλεται ξανά από τη ΓΓΑ...ο αγώνας ΑΕΚ-ΟΦΗ...

Αφού αναβλήθηκε για το Σάββατο από τη ΓΓΑ και ορίστηκε την Κυριακή από τη Σούπερ Λίγκα, το ΑΕΚ-ΟΦΗ αναβάλλεται ξανά από τη ΓΓΑ!
Κατόπιν νέας εισήγησης της Αστυνομίας, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί τελικά ούτε αύριο και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί μέσα στην εβδομάδα αν μετατεθεί το ματς Κυπέλλου των Κρητικών με τον Πανσερραϊκό.

LIVE: το τελευταίο αντίο στη Whitney Houston

Ξεκίνησε το τελευταίο ταξίδι της μεγάλης τραγουδίστριας. Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου το καλύπτουν ζωντανά και το CNN έχει μετάδοση με δεκάδες κάμερες σε όλη την πορεία της τελετής. Η χρυσή νεκροφόρα που μεταφέρει τη σορό της Houston έχει ήδη καταλήξει στη New Baptist Church,όπου θα τελεστεί η δέηση.
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΕΔΩ...ΕΔΩ

Έπαιξε μουσική με 1.000 τζιν παντελόνια!!! (video)

Τι μπορείτε να κάνετε άραγε με 1.000 τζιν παντελόνια; 
Καλά εκτός από το να τα πουλήσετε υπάρχει και κάτι πιο δημιουργικό. Το απέδειξε ο Andriew Huang που κατάφερε με 1.000 τζιν παντελόνια να δημιουργήσει… μουσική.
Ο εκκεντρικός συνθέτης κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο μουσικό κομμάτι και το ανέβασε και στο διαδίκτυο για να μοιραστεί με όλους την παράξενη μουσική του.
Ακούστε τη λοιπόν κι εσείς...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.............

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!! 
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK www.bbc.co.uk KAI ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ...(ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ)... 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ...ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ...

Παπαρίζου - Δημητρίου μαζί στο Dancing with the stars 3.;

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και η Έλενα Παπαρίζου με την Α. Δημητρίου αποφασίσουν να… χορέψουν στο Dancing with the stars 3, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλά να λέμε.
Σύμφωνα με το Down Town ο ΑΝΤ 1 θέλει πάρα πολύ και τις δύο κυρίες στο Dancing, αφού βασική επιθυμία των υπεύθυνων είναι στο τρίτο Dancing να συμμετάσχουν δυνατά πρόσωπα , αγαπητά στο κοινό που θα κάνουν τους τηλεθεατές να συμμετέχουν και θα κάνουν φυσικά και ντόρο.
Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Dancing on Ice με αρκετούς να μιλάνε για… «αποκάλυψη».

Φώκια με… ρίγες

Η μοναδική «ριγέ» φώκια στον κόσμο ανήκει στο είδος Ribbon Seal, που είναι γνωστό για τις ιδιαίτερες λευκές λωρίδες που έχει παντού στο δέρμα της, αποτελώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Οι ρίγες είναι περισσότερο έντονες στα αρσενικά ενήλικα ζώα, ενώ στα θηλυκά οι λωρίδες περιορίζονται αισθητά και είναι λιγότερο εμφανείς.

Δημοσκόπηση MARC : Οκτώ κόμματα στη Βουλή

Οκτώ κόμματα στη Βουλή δίνει δημοσκόπηση της MARC για το "Έθνος της Κυριακής" που έγινε μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.
Σύμφωνα με την έρευνα η πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται ως εξής:

Δείτε τη λίστα όλων των πόλεων Παγκοσμίως που φωνάζουν : We are all Greeks!

Ένα «κύμα» αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας κατακλύζει εδώ και λίγες ημέρες, μέσω διαδικτύου, όλο τον κόσμο. Πολίτες σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ έχουν συγκροτήσει ένα κίνημα, που έχει ξεκινήσει από τις 2μμ (ώρα Ελλάδας) σε γροθιά και μαζί ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα, με βασικό σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες!». Το πιο... δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες, όπου κλείνουν το μεγάλο ραντεβού για σήμερα στις 14.00 για διαδηλώσεις υπέρ της χώρας μας. 
Διαβάστε αναλυτικά σε ποιες πόλεις δίνουν οι Ευρωπαίοι σήμερα για να φωνάξουν μηνύματα υπέρ της χώρας μας, αλλά και σε ποιες πόλεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Ο καιρός για αύριο, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Βαθμιαία θα επικρατήσουν νότιοι, νοτιοανατολικοί άνεμοι, ενώ θα υπάρχει παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, ο οποίος τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
Πιο αναλυτικά:

"Θρύλος, ένα παραμύθι... μια ιστορία"

Τη δυνατότητα στους μικρούς -και όχι μόνο- φίλους του Ολυμπιακού να ταξιδέψουν μαζί με τον «δαφνοστεφανωμένο έφηβο» σε μια ιστορία 86 χρόνων της πειραϊκής ομάδας δίνει ένα ξεχωριστό βιβλίο που βρίσκεται στα ράφια της «ερυθρόλευκης» μπουτίκ, κάποιων επιλεγμένων βιβλιοπωλείων και περιπτέρων της χώρας.

Ορίστηκε για την Κυριακή τελικά το παιχνίδι ΑΕΚ - ΟΦΗ

Η Superleague ανακοίνωσε ότι το ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα και αναβλήθηκε με απόφαση του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή, θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στις 17.15.
Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, έγινε σύσκεψη μεταξύ ΓΓΑ και Superleague. Το συμπέρασμα ήταν ότι η υπόδειξη της Αστυνομίας για αναβολή του αγώνα για τον φόβο επεισοδίων από τους αγανακτισμένους οπαδούς της ΑΕΚ, τελικά...

Το πιο χλιδάτο τροχαίο ατύχημα στην ιστορία (video)

Τι γίνεται όταν σε ένα δρόμο τρέχουν 8 Ferrari, 3 Mercedes Benz και μία Lamborghini Diablo; Δεν φαντάζεστε ειδικά αν τρακάρουν.
Το περιστατικό έγινε το Σαββατοκύριακο στον αυτοκινητόδρομο Chugoku Expressway της Ιαπωνία.

Γιατί σαρώνει στην Ελλάδα το Ai Se Eu Te Pego? (video)

Την απάντηση τη βλέπετε στο βίντεο κλιπ. 
Είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου θα μας δέχονταν με πολύ μεγάλη χαρά.
Είμαστε δικοί τους άνθρωποι!...

Την έκαψαν ζωντανή διότι... «ήταν μάγισσα»

Κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού στην περιοχή Τσιτουάν του νοτιοδυτικού Νεπάλ έκαψαν ζωντανή χθες μια γυναίκα, την οποία κατηγόρησαν πως ήταν μάγισσα.
Η αστυνομία στην περιοχή ανέφερε ότι μια ομάδα κατοίκων στο χωριό Μπαγκόντα ξυλοκόπησε την Τεγκαβιντέβι Μαχάτο, 40 ετών, την περιέλουσε με κηροζίνη και της έβαλε φωτιά.
Ως τώρα έχουν συλληφθεί δέκα άνθρωποι που θεωρείται ότι ενέχονται στο έγκλημα.
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες γυναίκες σε επαρχίες του Νεπάλ κακοποιούνται αφού κατηγορούνται ότι είναι μάγισσες.

Συγχαρητήρια επιστολή του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε την Παρασκευή συγχαρητήρια επιστολή στον ΠΑΟΚ για το 0-0 της Πέμπτης με την Udinese στο Europa League.
Στην επιστολή τους οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν ανάμεσα στα άλλα πως «ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και κρατούν ψηλά την σημαία της χώρας σε μία δύσκολη συγκυρία».
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι μόνοι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη, αφού συνεχίζουν στο Europa League και όπως φάνηκε από τα πρώτα ματς στους «32″ δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμη ψηλότερα.
sportena.com

Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΑΕΚ – ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ!!!

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομίας, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρχε κίνδυνος δημιουργίας επεισοδίων από οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι θα πήγαιναν στο γήπεδο αλλά δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια για το ματς, το οποίο θα έπρεπε να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω οφειλής που έχει προς την Εφορία ύψους 200.000 ευρώ.

28000 λουλούδια σε εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο!!! (ΦΩΤΟ)

Μετά από 91 χρόνια λειτουργίας το Κέντρο Ψυχικής Υγείας (MMHC) της Μασαχουσέτης σταμάτησε την λειτουργία του.
Στο εγκαταλελειμμένο πλέον κτίριο η Anna Schuleit, μια εικαστικός καλλιτέχνης, δημιούργησε μια ζωντανή εγκατάσταση τέχνης που την ονόμασε Bloom.
Πήρε 28.000 φυτά σε γλάστρες και τα μοίρασε μεταξύ των τεσσάρων ορόφων του κτιρίου. Κλιμακοστάσια, γραφεία, θάλαμοι, τουαλέτες, ακόμη και η πισίνα πήραν ένα διαφορετικό χρώμα πολύ πιο όμορφο. Με την κίνηση της θέλησε να τονίσει την έλλειψη των λουλουδιών σήμερα στα ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας. Μάλλον τα κατάφερε…

Γκολ από τη μέση του γηπέδου με....κεφαλιά!!! (video)

Σκόραρε με κεφαλιά πίσω από το κέντρο!
Ένα απίθανο γκολ με κεφαλιά σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε το ελεύθερο, ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας έπιασε την κεφαλιά πίσω από το κέντρο και κατάφερε να σκοράρει από απόσταση 58 μέτρων!
Ούτε ο ίδιος ο σκόρερ δεν περίμενε πως η κεφαλιά του θα είχε τόση δύναμη, ώστε η μπάλα να κάνει ένα γκελ έξω από την μεγάλη περιοχή και να περάσει πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ, που τα έβαλε με την τύχη του για το απίστευτο γκολ που δέχτηκε.

ACTA - greek subtitles (video)

Μπορεί η μαζική διαμαρτυρία του διαδικτυακού κόσμου να πέτυχε όπως είδαμε την αναστολή των νομοσχεδίων SOPA και PIPA, τώρα όμως μια νέα συμφωνία κατά της πειρατείας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά… Πράγματι, 22 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης -ανάμεσα τους και η χώρα μας-υπέγραψαν στο Τόκιο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), με τις διαπραγματεύσεις να πραγματοποιούνται χωρίς δημόσιες διαβουλεύσεις -σχεδόν στα κρυφά.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Θεός και οι βουλευτές!

Ο Θεός βλέπει το πρόβλημα της Ελλάδας και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ιστορική αυτή χώρα και αποφασίζει να κάνει άμεση παρέμβαση… Κατεβαίνει στην βουλή των ελλήνων και μεταξύ των άλλων λέει τα εξής: «Ακούστε ρεμάλια αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει.

Απίστευτο : Περιστέρι βοηθά στο να βρεθεί νεκρός

Ενα μάλλον απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Στρασβούργο. Ενας κάτοικος ειδοποίησε την αστυνομία επειδή απο το γειτονικό σπίτι ακουγόταν πολύ δυνατά ραδιόφωνο για μια ολόκληρη βδομάδα, ασταμάτητα. Μόλις η αστυνομία έφτασε στο σπίτι κανείς δεν άνοιγε την πόρτα. Αναγκάστηκαν να μπουν μέσα και βρήκαν τον ιδιοκτήτη νεκρό και γύρω του δεκάδες περιστέρια που είχαν μπει απο ένα ανοιγμένο παράθυρο. Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν ο 78χρονος ένοικος είχε πεθάνει εδώ και 3 χρόνια αλλά κανείς δεν τον αναζήτησε. Το ραδιόφωνο το άνοιξε κάποιο περιστέρι, εκτιμούν οι αστυνομικοί.

Greek Anonymous - Αναφέρονται σε εμάς! (video)

 Δείτε το video που ακολουθεί...

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 16χρονη με ναρκωτικά και σύριγγες στη σχολική της τσάντα

Σοκ στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας προκάλεσε η συγκλονιστική είδηση της σύλληψης μιας ανήλικης μαθήτριας με «σκληρά» ναρκωτικά και σύριγγες μέσα στην τσάντα με τα σχολικά της βιβλία! Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για το 16χρονο κορίτσι και το σταμάτησαν για έλεγχο. Όμως, ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν να βρουν αυτά που βρήκαν στην τσάντα της. Μέσα υπήρχαν τέσσερις χρησιμοποιημένες σύριγγες, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίων και οκτώ σπόροι ινδικής κάνναβης!

Οι πιο κουφοί,κουλοί και παράξενοι νόμοι του κόσμου για το…Σεξ!!!

Περίεργοι νόμοι υπάρχουν σε κάθε Δίκαιο, όταν όμως μιλάμε για σεξ, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν…
Αν λοιπόν ταξιδεύεις συχνά και για να μη βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα, να τι πρέπει να ξέρεις. Αλλιώς, απόλαυσε τον σουρεαλισμό της σεξουαλικής νομοθεσίας…

Ο καιρός στη Μακεδονία το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Με ηλιοφάνεια και κάποιες αραιές νεφώσεις στα ανατολικά κυρίως τμήματα άνευ σημασίας θα ξεκινήσει η μέρα στη Μακεδονία 18/2 Σάββατο. Μικρή πιθανότητα υπάρχει για ασθενή χιονόπτωση στην ανατολική Μακεδονία της πρωινές ώρες. Γενικά όμως η μέρα θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις στα ανατολικά που μετά το μεσημέρι θα διαλυθούν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -12 στα ορεινά και -5 στα πεδινά με τη μέγιστη να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου στης πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στη κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι 6 μποφόρ.
meteoclub.gr

«Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!»

«Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!». Αυτό το μήνυμα στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί που αποστασιοποιούνται από...τη στάση που κρατά η γερμανική κυβέρνηση απέναντί μας. Βέβαια, μία φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Facebook, δεν αλλάζει τη στάση της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ούτε του υπουργού Οικονομικών της, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όμως δίνει ένα μάθημα ότι δεν είναι όλοι οι Γερμανοί κατά της χώρας μας. Άλλωστε, έχουν αρχίσει κινήματα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας και το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, προετοιμάζονται διαδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το νέο μνημόνιο το Σαββατοκύριακο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι νέοι και οι μαθητές στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα το προσεχές Σάββατο, στις 17:00.
Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση: Καταδικάζουν το μέλλον μας… Ας τους δείξουμε ότι εμείς είμαστε το μέλλον. Ας τους δείξουμε ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι.

Κινδυνεύουν τέσσερα τμήματα του ΤΕΙ Λάρισας

Με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών του ΤΕΙ Λάρισας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, με αντικείμενο το κοινό αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμπεριληφθούν τα 4 τμήματα του ΤΕΙ στο μηχανογραφικό της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς.

ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν προσέχει πού βάζει ούτε την υπογραφή του…

Tο διαβόητο «Μνημόνιο-1» (δια του οποίου ο Παπανδρεόπαις Γεωργάκις ο λαοκτόνος αλυσόδεσε τη Χώρα) έλαβε θεσμική υπόσταση δια του νόμου 3965/2010, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 65 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ της 6ης Μαΐου 2010. Τον μνημονιονόμο 3965, όπως φαίνεται στην σελίδα 1384 του ως άνω ΦΕΚ, υπογράφουν απαξάπαντες οι τότε Υπουργοί, πλην του (άνευ αρμοδιοτήτων και χαρτοφυλακίου) Υπουργού Επικρατείας κυρίου Χ. Παμπούκη, ο δε Γεώργιος Παπανδρέου υπογράφει ως Υπουργός Εξωτερικών (και όχι ως Πρωθυπουργός).

Τέλος η σεζόν για Πάντελιτς - Χειρουργήθηκε με επιτυχία

Τέλος η σεζόν για Πάντελιτς - Χειρουργήθηκε με επιτυχία
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη ο Μάρκο Πάντελιτς για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.
Ο Σέρβος επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων» και ενώ οι αρχικές προβλέψεις ήθελαν να έχει υποστεί απλώς ένα διάστρεμμα, εν τέλει οι εξετάσεις έδειξαν στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού.
Από τους γιατρούς το Ολυμπιακού κρίθηκε σκόπιμο να μπει άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να επιστρέψει το δυνατόν συντομότερα στους αγωνιστικούς χώρους, όπως και έγινε.
Ο 33χρονος άσος αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Γιατί πήγε στη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στη ΝΔ γιατί...

Πως καταντήσανε την ΑΕΚ! Αναβάλλεται ο αγώνας με τον ΟΦΗ...


Πως καταντήσανε την ΑΕΚ! Αναβάλλεται ο αγώνας με τον ΟΦΗ

Η αδυναμία της «Ένωσης» να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι φόβοι της Αστυνομίας για επεισόδια από οπαδούς που τυχόν θα προσπαθούσαν να εισβάλλουν στο ΟΑΚΑ οδήγησαν τη ΓΓΑ στην απόφαση να αναβάλλει το ματς.Όταν έφτανε -πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο- στο σημείο να σφραγίσει εισιτήρια στις… καθυστερήσεις, οι μέτοχοι της ΑΕΚ έμοιαζαν να την έχουν πλησιάσει ακόμα περισσότερο στον πάτο.

Καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα ο ολλανδός πρίγκιπας!!!


Καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα ο ολλανδός πρίγκιπας

Σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο oλλανδός πρίγκιπας Γιόχαν Φρίσο, ο οποίος καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα ενώ έκανε σκι στο Τιρόλο της Αυστρίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ολλανδικής κυβέρνησης, ο πρίγκιπας νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά δεν έχει ακόμα ξεφύγει τον κίνδυνο.
Ο 43χρονος πρίγκιπας έμεινε 15 λεπτά θαμμένος στο χιόνι, πριν να τον απεγκλωβίσουν οι διασώστες.
Ο πρίγκιπας Γιόχαν Φρίσο είναι ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Βεατρίκης, η οποία ήταν επίσης στις αυστριακές Άλπεις, αλλά δεν ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ιταλός δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του στους Έλληνες


Ιταλός δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του στους Έλληνες

Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος σε ιταλική πόλη δήλωσε πως προσφέρει τον μισθό του στον ελληνικό λαό προκειμένου να του συμπαρασταθεί την δύσκολη εποχή της κρίσης.

Κεραυνοβολήθηκε το αεροπλάνο του Παναθηναϊκού

Πανικός στον αέρα το βράδυ της Παρασκευής, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης της αποστολής του Παναθηναϊκού προς την Κρήτη, ένας κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο που μετέφερε τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας.
Ο κεραυνός ευτυχώς δεν προκάλεσε καμία βλάβη στο αεροσκάφος και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά.

"Nitro" και "ΟΚ"... στα χέρια του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 θ΄αγοράσει τον ραδιοφωνικό σταθμό Nitro και το περιοδικό «ΟΚ».
Όπως διαβάζουμε στο «Βήμα», ο όμιλος αγόρασε τον Nitro και το εβδομαδιαίο περιοδικό, από τον εκδοτικό όμιλο ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου.
Η συμφωνία λέγεται πως έχει ήδη κλείσει, και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Star.gr

Πρόστιμο από το ΕΣΡ στην "Ελληνοφρένεια" (video)

Ακούστε τη φάρσα για την οποία επεβλήθη πρόστιμο στην εκπομπή "Ελληνοφρένεια" (Vid)
Την παρέμβαση του ΕΣΡ, προκάλεσε, τηλεφωνική φάρσα της "Ελληνοφρένειας" στο υπουργείο Παιδείας σχετικά με τα περίφημα DVD που μοιράστηκαν στα σχολεία.
Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στην εκπομπή "Ελληνοφρένεια", για την περιβόητη τηλεφωνική φάρσα που έκαναν οι παρουσιαστές της στο υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας πως τα DVD που έστειλαν σε σχολεία περιείχαν πορνογραφικό υλικό.

Πέθανε λίγα λεπτά αφότου κέρδισε στο καζίνο!!!

Φανατικός χαρτοπαίκτης που πίστεψε ότι άλλαξε η τύχη του σε καζίνο της Σιγκαπούρης κατέρρευσε από τον ενθουσιασμό του και λίγο μετά πέθανε.
Ο 56χρονος Ονγκ Σενγκ Κι έχασε όλα του τα χρήματα στο καζίνο Resorts World Sentosa όπου είχε πάει με τους φίλους του. Ενας από αυτούς του δάνεισε για να συνεχίσει να παίζει.
Η...θεά τύχη έβαλε το χέρι της και τα 200 δολάρια που έπαιξε στο τραπέζι του μπακαρά έγιναν 5.000.
Ο άτυχος άντρας μάζευε τα κέρδη του όταν ζήτησε βοήθεια και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά.
newsit.gr

Συγκλονίζει η εξομολόγηση ηθοποιού για το ποτό και τα ναρκωτικά

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχος ηθοποιούς του κόσμου, και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση του. Ο λόγος για τον καρδιοκατακτητή του Hollywood George Clooney. O διάσημος ηθοποιός παρά τις μεγάλες επιτυχίες, την άνετη ζωή και τις αμέτρητες θαυμάστριες έρχεται να ανατρέψει τα πράγματα μιλώντας για την μοναξιά που νιώθει αλλά και την περίοδο που έκανε χρήση κοκαΐνης.