ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η βαζελίνη και το SEX!

Η πόρτα χτυπάει και η κυρία ανοίγει...
Στο κατώφλι ένας ερευνητής αγοράς.
-Καλημέρα σας κυρία μου. Κάνω μια έρευνα για τη βαζελίνη. Τη χρησιμοποιείτε καθόλου;
-Πως, φυσικά, συνεχώς. Τη βάζω σε καψίματα, στις φτέρνες μου, στους αγκώνες μου.
-Πουθενά αλλού;
-Που δηλαδή;
-Ε, να, τη χρησιμοποιείτε στο σεξ;
-Α, ναι. Φυσικά! Αλείβουμε μ’ αυτήν το χερούλι της πόρτας της κρεβατοκάμαρας, για να μη μπορούν να την ανοίξουν τα παιδιά!
ierosagon

Κάτι πάει... στραβά σε αυτή τη φωτό: Θα το βρείτε;

Πρόκειται για εικόνα που έχει κάνει πάταγο σε Facebook και Twitter... Ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο διαβάζει εφημερίδα στο σαλόνι του σπιτιού του...
Όλα τριγύρω μοιάζουν να είναι φυσιολογικά... Όμως δεν είναι!
Αυτό είναι το quiz που βάζουν στους φίλους τους σε Facebook και Twitter οι χρήστες των social media.
Για δοκιμάστε κι εσείς!
Δείτε προσεκτικά την εικόνα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ!Δείτε πως γίνεται η αναγνώριση προσώπων μέσα σε χιλιάδες πλήθος!Ο Big Brother είναι εδώ!


Εδώ είναι ένα πλήθος πριν από την εξέγερση στο Βανκούβερ.Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση...Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από Port Moody και δημοσιεύεται στην Tri-CityNews 24, Ιουνίου.Μπορείτε να βρητε το κεφάλι και το πρόσωπο με εκπληκτική σαφήνεια κι ευκρίνεια .Είναι τρομακτικό. Μπορείτε να δείτε - και τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου - και υπήρξαν χιλιάδες! Προστασία προσωπικών δεδομένων????Προσπαθήστε να φανταστείτε η αστυνομία και ο στρατός τι έχουν στη διάθεσή τους. Όχι μόνοι στον Καναδά, παντού ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ!!

http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html

Πόσο καλά γνωρίζεις τους άντρες...;

Ο ανδρικός κώδικας σου βάζει τεστ: 
Mε κατηγορείς πως δεν σε καταλαβαίνω... Συνεχώς παραπονιέσαι πως ποτέ δεν προσπαθώ να μπω στο γυναικείο σου μυαλό. Αισθάνεσαι πως δεν μπαίνω στη διαδικασία να ανακαλύψω τα θέλω σου. Άραγε εσύ ξέρεις τι θέλει ένας άνδρας; Ακούω συνεχώς πως οι γυναίκες είστε περίπλοκα όντα, με πολύπλευρες προσωπικότητες.

"Μιμηθείτε μας! Δώστε και εσείς το μισθό σας στην Ελλάδα"!!!

Έκκληση και στους υπόλοιπους δημάρχους της Ιταλίας να στηρίξουν την Ελλάδα απηύθυνε ο δήμαρχος του Μπαρονίσι, Τζοβάνι Μοσκατιέλο, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο του Κάβα Ντε Τιρένι, Μάρκο Γκάλντι, έδωσαν έναν μισθό τους υπέρ των Ελλήνων.
Σε επιστολή του προς τους οκτώ χιλιάδες Ιταλούς δημάρχους- η οποία κοινοποιείται στον Έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι- ο Μοσκατιέλο τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «η απόφασή της πόλης του, όπως και εκείνη της Κάβα Ντέι Τιρένι, μπορεί να είναι σταγόνα στον ωκεανό, αλλά είναι, συγχρόνως, μια κίνηση που και άλλοι πρέπει να μιμηθούν»


Ο δήμαρχος του Μπαρονίσι, κάνει αναφορά στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης, την οποία και βαφτίζει «Μεγάλη Ελλάδα», η οποία «ξεκινά από την βάση, από τους δημάρχους. Διότι όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της Ιταλικής δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, είναι οι δήμοι-οι αρχαίες πόλεις-η ραχοκοκαλιά μιας χώρας, τα ισχυρά θεμέλια του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της».


Ο Τζοβάνι Μοσκατιέλο, καταλήγει την έκκληση προς τον Εθνικό Σύνδεσμο Ιταλικών Δήμων:
«Πιθανώς δεν υπάρχει ακόμη πλήρης επίγνωση του τι σημαίνει μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας. Ένας μεγάλος κίνδυνος που αν γίνει πραγματικότητα, η Ιταλία και ολόκληρη η Ευρώπη θα κληθούν να πληρώσουν υψηλότατο τίμημα.
» Με αλυσιδωτές καταστρεπτικές συνέπειες. Ένα ντόμινο είναι έτοιμο να ξεκινήσει, αν δεν παρέμβουμε αμέσως, με καθοριστικά μέτρα. Η κοινή προσπάθεια της Ευρώπης πρέπει να είναι ανάλογη με την ανεκτίμητη αξία της ελληνικής ιστορίας. Της το οφείλουμε, διότι μπορέσαμε να γίνουμε αυτοί που είμαστε, χάρη στη φιλοσοφία, την επιστήμη, το θέατρο, την ποίηση και τις τέχνες που γεννήθηκαν σε τούτη την χώρα . Αυτή την φορά, ο πρώτος μαικήνας της Ελλάδας, πρέπει να είναι η Ευρώπη.»
ΤΑ ΝΕΑ

Δείτε ποιος… χάρος βγήκε παγανιά!! (Video)

Χόρευαν σε ρυθμού καρναβαλιού στο πάρτι μασκέ μέχρι που είδαν το Χάρο με τα μάτια τους.
Δεν ήταν άλλος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη που βγήκε παγανιά μεταμφιεσμένος σε Χάρο.
Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο πάρτι που οργάνωσε για τις απόκριες η παράταξή του, «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».
Θα ήταν άδικο να μη του αφιερώναμε το... αγαπημένο του τραγούδι! Άλλωστε το κέρδισε με το...δρεπάνι του!

Μερικές φορές η ανθρώπινη βαρεμάρα δεν έχει όρια.. (pics)

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε...

Μήνυσαν γνωστό ηθοποιό για πλαστογραφία

Δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται για πλαστογραφία καθώς παραποίησε τραπεζική επιταγή και προσπάθησε να εισπράξει πολύ μεγαλύτερο ποσό (6.000 ευρώ) από αυτό που αναγραφόταν!
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα θεατρικά πηγαδάκια, ενώ αναμένεται να προκαλέσει πάταγο όταν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Το όνομα του ηθοποιού που εμπλέκεται στην πρωτοφανή υπόθεση είναι ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν φαν του.

Χλιδάτες φυλακές! Παρακαλούν να τους συλλάβουν!

Να παρακαλάς να σε συλλάβουν! Ο λόγος για την Νορβηγία, όπου οι φυλακές ξεπερνούν σε χλιδή και το πιο πολυτελές ξενοδοχείο!!
Χρειάστηκαν 10 χρόνια και περίπου 250 εκατ. δολάρια για την κατασκευή του κτιρίου, που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 252 κρατούμενους, οι οποίοι θα ζουν σαν βασιλιάδες.
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν από γυμναστήριο μέχρι… στούντιο εγγραφή και τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας στα δωμάτια.
Στους τοίχους κρέμονται έργα τέχνης, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνάει το ένα εκατ. δολάρια, ενώ ο κάθε φυλακισμένος έχει δικό του μπάνιο, μπορεί και κουζινάκι!

Εθισμένη και η κόρη της Whitney Houston στα ναρκωτικά

Ο εθισμός τόσο της Whitney Houston όσο και της κόρης της στα ναρκωτικά, είναι γνωστός.Η 18χρονη Bobbi Kristina έχει δυστυχώς ακολουθήσει το λάθος μονοπάτι της μητέρας της, χωρίς κανείς να ξέρει που θα την οδηγήσει.
Αποκορύφωμα; αμέσως μετά την κηδεία της μητέρας της, η 18χρονη Bobbi Kristina εξαφανίστηκε από συγγενείς και φίλους, χωρίς κανένας να μπορεί να τη βρει.

Σαν σήμερα το 1967 γεννήθηκε ο Κώστας Μακεδόνας!!!

Ο Κώστας Μακεδόνας (πραγματικό ονοματεπώνυμο Κώστας Πάκας) είναι Έλληνας τραγουδιστής που γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1967 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.
Ξεκίνησε σπουδές στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδάει σε μπουάτ, όπου γνωρίστηκε με τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη. Το 1988 μετακόμισε στην Αθήνα όπου εμφανίστηκε μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού και την Τάνια Τσανακλίδου, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο "Δεν έχω ιδέα" σε μουσική Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου. Έκτοτε κυκλοφόρησε οκτώ ακόμα προσωπικούς δίσκους.

Διαβάστε περισσότερα .. tralala.gr

Οι Anonymous θα σβήσουν το Ίντερνετ στις 31 Μαρτίου!

Oι χάκερ της γνωστής ομάδας Anonymous δήλωσαν ότι ετοιμάζονται να αφήσουν χωρίς internet ολόκληρο τον κόσμο...
Η διακοπή έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου!
«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του SOPA (σ.τ.μ. του αμερικανικού νόμου κατά της πειρατείας στο Διαδίκτυο), της Wall Street, των ανεύθυνων ηγετών μας και των αγαπημένων τους τραπεζιτών, οι οποίοι εξαναγκάζουν τον κόσμο σε πείνα για τις δικές τους εγωιστικές ανάγκες και την απλή σαδιστική τους διασκέδαση, οι Anonymous θα διακόψουμε το Ίντερνετ», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας των χάκερ.
Οι χάκερ ονόμασαν την επίθεση Global Blackout και σκοπός της ουσιαστικά θα είναι να διακοπεί η λειτουργία των 13 θεμελιωδών DNS-παρόχων. Κατά τη γνώμη των εκπροσώπων της οργάνωσης των χάκερ, μετά την επίθεση ούτε ένας χρήστης δεν θα μπορεί να αναζητήσει καμία διαδικτυακή διεύθυνση.
«Κάθε φορά, που κάποιος θα εισάγει μια οποιαδήποτε διαδικτυακή διεύθυνση URL στο χρήστη θα εμφανίζεται μια λανθασμένη σελίδα και έτσι θα θεωρεί ότι το Διαδίκτυο έχει διακοπεί και αυτό μας είναι αρκετό. Να θυμάστε ότι πρόκειται για διαμαρτυρία και δεν έχουμε ως σκοπό μας να “δολοφονήσουμε” το Ίντερνετ, αλλά προσωρινά να το “σβήσουμε” ό,τι χρειάζεται περισσότερο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των χάκερ.

Το πρώτο μπιφτέκι του σωλήνα!

Το πρώτο μπιφτέκι «του σωλήνα», το οποίο θα προέρχεται από βλαστικά κύτταρα κρέατος, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση ολλανδικής επιστημονικής ομάδας που εργάζεται πάνω στην βελτίωση της επίμαχης αυτής βιοτεχνολογικής μεθόδου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν θα πιστέψεις τι κάνει αυτή η κυρία στον Ομπάμα!

Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου!!!
O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Σαν Φρανσίσκο.
Αλλά μία οπαδός του επέδειξε... υπερβάλλοντα ζήλο!
Κατά τη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης σε εστιατόριο στην Chinatown για το μεσημεριανό του γεύμα, ο Ομπάμα είπε να βγάλει μερικές φωτογραφίες.
Ξαφνικά, μία κυρία τον πλησίασε και χάιδεψε ένα σημείο του σώματός του!
Ο Πρόεδρος έκπληκτος, απλά χαμογέλασε.

Το ξέρατε ότι τα μεγάλα οπίσθια κάνουν καλό στην υγεία;

Ένα νέο που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον γυναικείο πληθυσμό που έχει περιττό λίπος στους γλουτούς έρχεται φέρνουν στο φως Άγγλοι ερευνητές.
Πιο αναλυτικά, η ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης διαπίστωσε ότι η αποθήκευση λίπους στους γλουτούς, σε αντίθεση με το στομάχι, μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης (LDL) και αυξάνει εκείνα της καλής χοληστερίνης (HDL) που προστατεύουν τις αρτηρίες από την σκλήρυνση. Σύμφωνα με τη μελέτη τους, η οποία δημοσιεύθηκε στο International Journal of Obesity, τα πλεονεκτήματα των παχουλών γλουτών εκτείνονται έως και στη μείωση του κινδύνου διαβήτη.
Ο καθηγητής Jimmy Bell από το Hammersmith Hospitals NHS Trust εξηγεί: "επειδή το λίπος που συσσωρεύεται στο πίσω μέρος του σώματος διασπάται πιο αργά από το κοιλιακό λίπος παράγει λιγότερες φλεγμονώδεις κυτοκίνες – χημικές ουσίες που έχουν συσχετιστεί με το διαβήτη, τα καρδιαγγειακά και την παχυσαρκία. Έτσι, η καύση όλο και περισσότερου λίπους από την περιοχή των γλουτών δεν θεωρείται ωφέλιμη". Παρόλα αυτά, το υπερβολικό λίπος στην περιοχή μπορεί να είναι υπαίτιο σειράς προβλημάτων υγείας. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να αποφευχθεί με σωστή διατροφή αλλά και με συχνή άσκηση.
kamikazi

Διαβάστε πως οι πολυεθνικές αυξάνουν τις τιμές στην Ελλάδα

Τον πόλεμο στην ακρίβεια στη χώρα μας φαίνεται πως κήρυξε ο Χορστ Ράιχενμπαχ καθώς η Task Force (Ομάδα Κρούσης) της οποίας ηγείται επιστρατεύεται για τον έλεγχο της ακρίβειας και της φοροδιαφυγής και συγκεκριμένα για τη δράση των πολυεθνικών επιχειρήσεων!

Απειλείται με υποβιβασμό η ΑΕΚ

Το φάσμα του υποβιβασμού στο Περιφερειακό πρωτάθλημα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ολλανδία. «Η 4η κατηγορία απειλεί την ΑΕΚ», αναφέρει το άρθρο το οποίο περιγράφει την κατάσταση στη συνέχεια και αναφέρεται στον ΟΦΗ:
«Η ελληνική ομάδα της ΑΕΚ ψάχνει 4 εκατ. ευρώ ως την Πέμπτη για να μην πέσει στην τέταρτη κατηγορία. Η ΑΕΚ αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε δύο φορές το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα εισιτήρια. Η UEFA περιμένει την ΑΕΚ την Πέμπτη για να ακούσει την οικονομική της κατάσταση».
Zougla.gr

Απόκριες 2012: Πρόσκληση Μορφ. Πολιτ. Συλλόγου Βατολάκκου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Κυριακή των Αποκριών 26-2-2012 και ώρα 19.00΄, στο άναμμα του Φανού.
Θα υπάρχει ζωντανή ποντιακή μουσική για διασκέδαση, με ποτό και φαγητό προσφορά από τον Σύλλογο.


Την Καθαρά Δευτέρα 27-2-2012 και ώρα 11.00΄ ο σύλλογος θα προσφέρει νηστίσιμα εδέσματα στην τοποθεσία ΄΄πεύκα΄΄ του χωριού.
(Σε περίπτωση κακοκαιρίας στον αύλειο χώρο του συλλόγου)
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μαθητές Λυκείου οι Ανώνυμοι χάκερς που είχαν επιτεθεί στην ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης!!

Συνελήφθη ένας νεαρός, αναζητούνται ακόμα δύο…
Τρεις Έλληνες μαθητές κρύβονται, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από την οργανωμένη ηλεκτρονική επίθεση που δέχτηκε η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, στις 2 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για την ομάδα με το ψευδώνυμο Greek Hacking Scene (G.H.S.), που στο μήνυμά της δήλωνε ότι εκπροσωπούσε τους Anonymous.
Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ένας 18χρονος στην Αθήνα, μέλος της ομάδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, όλοι τους μαθητές λυκείου, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα.

Rihanna: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1988 Αποκλειστικό

Η Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) γεννήθηκε σαν σήμερα 20 Φεβρουαρίου 1988 στο Saint Michael των Barbados και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 16 ετών, επιδιώκοντας να ξεκινήσει την καριέρα της σαν τραγουδίστρια υπό την καθοδήγηση του μουσικού παραγωγού Evan Rogers.
Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική Def Jam, αφού πρώτα πέρασε από οντισιόν με επικεφαλή τον Jay-Z. Είναι μια Pop- R&B τραγουδίστρια και στιχουργός! To 2003 οι φίλοι της την σύστησαν μαζί με τα άλλα δυο μέλη του γκρουπ στο παραγωγό Evan Rogers, ο οποίος έκανε διακοπές στα νησιά Barbados με την γυναίκα του. Ο Roger ενθουσιάστηκε με το γκρουπ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την στιγμή που η Rihanna μπήκε μέσα στο δωμάτιο, τα άλλα δυο κορίτσια του συγκροτήματος ήταν σαν να μην υπήρχαν!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς – “Σε Χρειάζομαι” (Video)

Δυναμικά επιστρέφει στη μουσική σκηνή η Αμαρυλλίς με ένα τραγούδι ξεχωριστό και ιδιαίτερα νοσταλγικό!
Την μουσική έχει γράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Ηλίας Φιλλίπου!
Η τραγουδίστρια μόλις τελείωσε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και τώρα συζητάει για τα επόμενα σχέδια της! 
Ακούστε το:..

Νέα επίθεση των Anonymous: «Είμαστε σε πόλεμο και το τέλος του αργεί πολύ»

Οι Anonymous συνεχίζουν ακάθεκτοι τις επιθέσεις τους...
Η πιο δημοφιλής ομάδα hackers στον κόσμο από τις αρχές του 2012 μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιθέσεις, με «θύματα» πολύ μεγάλους και σημαντικούς στόχους!
Αφορμή αποτέλεσαν τα νομοσχέδια SOPA,PIPA και ACTA, αλλά η ομάδα δεν μένει μόνο στην ελευθερία του διαδικτύου.
Μάλιστα οι Anonymous έχουν υιοθετήσει και την δική τους ημέρας: Την Παρασκευή, καθώςοι σημαντικότερες επιθέσεις τους λαμβάνουν χώρα την συγκεκριμένη ημέρα.
Εκπρόσωπος των hackers ανέφερε στην ιστοσελίδα Wired.com:
Ήδη έχουμε στα χέρια μας ντουζίνες από πιθανούς στόχους. Κάθε Παρασκευή θα κάνουμε επιθέσεις εναντίον διεφθαρμένων εταιρικών και κυβερνητικών συστημάτων για να τα «πετάξουμε» έξω από το Internet, οι οποίες θα γίνονται γνωστές ως #FFF (Fuck the FBI Friday).
Μέσα από τις επιθέσεις που κάνουμε, κλέβουμε ακόμα περισσότερα σημαντικά στοιχεία που μας ανοίγουν το δρόμο για άλλους στόχους. Το επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά, είμαστε σε πόλεμο και δεν βλέπουμε το τέλος του για πολύ καιρό ακόμα;
mediagate

Ηθοποιός πέφτει την στιγμή που ποζάρει στους φωτογράφους! (video)

Σημαδιακός φαίνεται πως ήταν ο τίτλος της ταινίας Help, για την ηθοποιό Octavia Spencer, η οποία ναι μεν τιμήθηκε για τον ρόλο της σε αυτή, ωστόσο, λίγη ώρα πριν οι τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες κατέγραφαν την «τούμπα» της στην είσοδο της αίθουσας όπου έγινε η τελετή απονομής των βραβείων.
Τα βραβεία Naacp συγκέντρωσαν για μια ακόμη χρονιά πλήθος διασημοτότων από ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και η γνωστή πρωταγωνίστρια, που στάθηκε άτυχη με αποτέλεσμα να χρειαστεί και κυριολεκτικά βοήθεια.
Το περιστατικό συνέβη την στιγμή που πόζαρε στους φωτογράφους, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό δεν άφησαν την… στιγμή να πάει χαμένη.
Πάντως, η λεπτομέρεια του θέματος είναι ότι την επόμενη εβδομάδα η Octavia είναι καλεσμένη στα βραβεία Οσκαρ...
Δείτε το video...

Πάτρα: Έκλεψαν τον γάιδαρο που θα συμμετείχε στο καρναβάλι!

Μέχρι και γάιδαρο έκλεψαν στην Πάτρα! Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Παρασκευή στην παραλιακή ζώνη της πόλης.
Μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα τυχαία γάιδαρο, αλλά για γάιδαρο – μασκότ, το οποίο είχαν φέρει από τα Καλάβρυτα τα μέλη της Πολυφωνικής Ορχήστρας, για να συμμετέχει στο καρναβάλι!
Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός, όμως άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι δράστες.
Star.gr

Νέο έντυπο Ε1, δείτε ποιες είναι οι 20 αλλαγές

Η εφορία σχεδιάζει μαζικές διασταυρώσεις για «κρυφά» εισοδήματα και ...τετραγωνικά και ζητά από φέτος να συμπληρώνουμε στο Ε1 όχι μόνο το ονοματεπώνυμο ή το εισόδημα, αλλά ακόμα και τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μας.
Το νέο έντυπο δήλωσης φόρου εισοδήματος 2012 που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο φόρο Ακινήτων για το 2012, θα αρχίσει να αποστέλλεται άμεσα, ίσως και από αυτήν την εβδομάδα σε έξι εκατομμύρια Έλληνες.

Τα "ροζ παιχνιδάκια" τους έστειλαν στην φυλακή!

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει λίγο... kinky την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίζοντας ρόλους! Ο άνδρας ήταν ο απαγωγέας και η κοπέλα ήταν το θύμα του!
Την είχε δέσει χειροπόδαρα... γυμνή στο πίσω μέρος του στέισον βάγκον του, όπως απαιτούσε το σενάριο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους εννιά περιπολικά!!
Περαστικοί, που είδαν το όχημα να περιφέρεται με την κοπέλα σε αυτή την κατάσταση ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ο οδηγός σοκαρίστηκε όταν είδε δεκάδες αστυνομικούς, που τον είχαν περικυκλώσει να του ζητούν να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Τους εξήγησε τόσο αυτός, όσο και η 26χρονη τι είχε συμβεί, όμως τελικά το ζεύγος οδηγήθηκε στης φυλακής τα σίδερα!!
Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως έγιναν βούκινο στα κανάλια με τον αξιωματικό της αστυνομίας να δηλώνει δημοσίως: «Παίξτε ό,τι ρόλο θέλετε. Αλλά αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι που μπορεί να σας στείλει στη φυλακή, καλύτερα να το κάνετε στο σπίτι σας»!
Star.gr

Γενική Συνέλευση EΠΣ Γρεβενών

Το ΔΣ της ΕΠΣ Γρεβενών με την αριθμ. 02/06-02-2012 απόφαση καθόρισε η γενική Συνέλευση των μελών να πραγματοποιηθεί στις 05-03-2012 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα Κων/νος Σκέντζιος της ΕΠΣ Γρεβενών, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Η ομάδα με τα περισσότερα αυτογκόλ στον κόσμο

Μιλάμε για την Ολιμπίκ Λ’Εμίρν, ομάδα από τη Μαγαδασκάρη, όταν σε αναμέτρηση της με την Αντέμα για το πρωτάθλημα. Μάλιστα το τελικό 149-0 είναι και η μεγαλύτερη νίκη σε αγώνα ποδοσφαίρου που έχει καταγραφεί και αυτή επίσημα στο ρεκόρ γκίνες.
Το ματς έγινε στις 31/10/2002 και οι παίκτες της Ολιμπίκ από το ξεκίνημα του μέχρι το φινάλε άρχισαν να σκοράρουν στο τέρμα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις των διαιτητών στους αγώνες των πλέι-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
princeoliver

Φρικτός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο (video)

Ο Φρέντρικ Στένμαν υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα χωρίς να το καταλάβει και λίγο μετά κατέρρευσε σφαδάζοντας από τους πόνους, σοκάροντας όλους όσους ήταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες. Ο αμυντικός της Κλαμπ Μπριζ, Φρέντρικ Στένμαν, πήρε την μπάλα και έτρεχε ανενόχλητος προς το κέντρο του γηπέδου, προσπαθώντας να βγάλει την ομάδα του στην επίθεση στο ματς απέναντι στην Κόρτραϊκ, στο 41ο λεπτό της αναμέτρης.

Γιατί άλλοι έχουν μπούκλες -σγουρά, και άλλοι ίσια μαλλιά;

Άλλοι έχουν σγουρά μαλλιά ή μπούκλες και άλλοι ίσια μαλλιά. Πως γίνεται αυτό; Τι συμβαίνει και υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση; Είναι απλό, δείτε!
Βλέπουμε άλλους με ίσια μαλλιά και άλλους με σγουρά ή μπούκλεςκαι αναρωτιόμαστε… πως γίνεται αυτό; Γιατί δεν έχουμε όλοι ίσια μαλλιά ή μπούκλες;
Ας ξεκινήσουμε!

Πιο θανατηφόρα τα εγκεφαλικά του Σαββατοκύριακου!

Χειρότερη εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας τους με θανατηφόρα κατάληξη συχνότερα έχουν οι ασθενείς που παθαίνουν εγκεφαλικό το Σαββατοκύριακο σε σχέση με εκείνους που το παθαίνουν τις καθημερινές.
Το ζήτημα απασχόλησε Καναδούς επιστήμονες οι οποίοι υπέθεσαν πως αυτό συμβαίνει σε ένα βαθμό επειδή πολλοί από εκείνους που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα εγκεφαλικού περιμένουν να εισαχθούν στο νοσοκομείο από Δευτέρα, γεγονός που επιδεινώνει τελικά την κατάστασή τους.

Χωρίς λεωφορεία 11:00 με 17:00 την Τρίτη

Τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται από τους δρόμους στις 10:30, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται μετά τις 18:00.

Στη Βουλή σήμερα οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις!!!

Καταιγίδα νομοσχεδίων προκειμένου η κυβέρνηση να καλύψει το σύνολο του χαμένου χρόνου και των ενεργειών που είναι προαπαιτούμενες για το κλείσιμο της νέας δανειακής συμφωνίας, έρχεται από την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, τη Δευτέρα έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και στόχο να έχει ψηφιστεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Super League: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0 (video)

paok aris 0-0 video
Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, καθώς ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι, αν και καλύτεροι συγκριτκά με τον αντίπαλο, δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς «σημάδεψαν» το δοκάρι δύο φορές.

Ποδόσφαιρο-Β΄ Εθνική (15η αγωνιστική): αποτελέσματα

Μόνος στην κορυφή της Β΄ εθνικής έμεινε ο Πλατανιάς, μετά τη διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής. Η ομάδα των Χανίων νίκησε εύκολα στο Μάλεμε 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και άφησε δύο βαθμούς πίσω της τη Βέροια, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Φωκικό. Στο μεταξύ, με γκολ του Νεμπεγλέρα στις καθυστερήσεις η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Θρασύβουλου, στο ντεμπούτο του Νίκου Κεγαχιά στον πάγκο της ΑΕΛ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος, 9η αγωνιστική): αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα στο 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής έχουν ως εξής:

Προσλήψεις, Φεβρουάριος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας..

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία πλήρωσης 89 εποχικών θέσεων ορισμένου χρόνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Θα προσληφθεί διοικητικό και τεχνικό προσωπικό Από 9 έως 18 Μαρτίου 2012, που θα διεξαχθεί το 14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όλο το προσωπικό θα εργάζεται στην έδρα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.

Πειραματόζωα οι Έλληνες με φάρμακα από τον Τρίτο Κόσμο!

Σε πειραματόζωα μετατρέπονται οι Έλληνες ασθενείς λόγω κρίσης! Πώς; Όλο και περισσότερα τον τελευταίο καιρό επικίνδυνα αντίγραφα φαρμάκων εισάγονται στην Ελλάδα από χώρες του Τρίτου Κόσμου και κατακλύουν το ΕΣΥ, και όλα αυτά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που περνάμε.
Ηδη έχουν προκληθεί διάφορα ανησυχητικά περιστατικά με σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις από σκευάσματα που χορηγήθηκαν σε δημόσια νοσοκομεία ή από ασφαλιστικά ταμεία.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στα Τρίκαλα

Νεκρός εντοπίστηκε 30χρονος ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.
Τον άτυχο μοτοσικλετιστή βρήκαν διερχόμενοι του σημείου, στο 2 χλμ της Επαρχιακής οδού Γόμφων Λυγαριάς, έξω από το Δημοτικό Διαμέρισμα Γόμφων και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Βροχερός ο καιρός την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις ελάχιστες τιμές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες προβλέπει για αύριο, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Λίγες νεφώσεις για τη Θεσσαλονίκη που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο.
Αναλυτική πρόγνωση...

Τζακ ποτ στο τζόκερ...

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
11, 26, 31, 39, 41
ΤΖΟΚΕΡ: 10

Κατάληψη από σήμερα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

«Η κατάληψη που είχε προ-αποφασιστεί θα ξεκινήσει στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς σε πείσμα των βολεμένων του ιατρικού, του πολιτικού και του συνδικαλιστικού κατεστημένου» αρχίζει απ` την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση της ιστοσελίδας ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, στην οποία προστίθενται και τα εξής:

Ίχνη κοκαΐνης στα μαλλιά του καπετάνιου του Concordia!!!

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του. Τον ισχυρισμό όμως, αμφισβητεί ευθέως η πλευρά των επιβατών, με την ομάδα καταναλωτών Codacons που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή τους, να τα χαρακτηρίζει «αναξιόπιστα».
Ειδικοί της Codacons που ήταν παρόντες στα τεστ είπαν ότι τα τεστ δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη ηρεμιστικών τα οποία ο ίδιος ο καπετάνιος Φραντσέσκο Σκετίνο είχε αναφέρει ότι πήρε πριν από το δυστύχημα. Τα τεστ έδειξαν ακόμη ίχνη κοκαΐνης στα μαλλιά του Σκετίνο, κάτι που ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει.
Ο ειδικός που είναι αρμόδιος για τα τεστ, Μαρτσέλο Τσιαρότι, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ότι τα αποτελέσματα ήταν σαφή και ότι θα τα παραδώσει στους εισαγγελείς.
Zougla.gr

Στοιχεία - φωτιά για τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία

Ένα στοιχείο-φωτιά βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και δεν αποκλείεται να οδηγήσεις στους δράστες της ληστείας στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν μία βαριοπούλα, την οποία είχαν καλύψει με πανί, που το είχαν δέσει με μονωτική ταινία. Αυτό το έκαναν για να ελαττώσουν το θόρυβο. Στην προσπάθειά τους όμως να σπάσουν τις προθήκες και να αρπάξουν τα κλοπιμαία, τους έπεσε στο δάπεδο του μουσείου, το κομμάτι υφάσματος με τη μονωτική ταινία.
Αυτό το εύρημα είναι στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί αποτύπωμα των δραστών. Οι αρχές εκτιμούν επίσης ότι δεν αποκλείεται για κοινούς ληστές, που δεν ασχολούνται αποκλειστικά με την αρχαιοκαπηλία.
Για το λόγο αυτό έχουν ζητήσει και μελετούν βίντεο με ληστείες που έγιναν σε τράπεζες και καταστήματα, τόσο στην Ηλεία, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
Star.gr

Αστυνομικός με στυλ και χάρη! Βίντεο

Μοιράζει... με χάρη και στυλ τις κλήσεις στους οδηγούς, αλλά ουδείς μπορεί να του υψώσει τη φωνή...
Δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των ανθρώπων που έπεσαν «θύματα» του φαρσέρ αστυνομικού:

Κ17: Αποτελέσματα - Συνθέσεις (18&19/2)

Ολοκληρώθηκαν τα επτά παιχνίδια που περιελάμβανε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος κ17 της Superleague για τοΣαββατοκύριακο 18 & 19/2 στο πλαίσιο 9ης Αγωνιστικής Β' Γύρου (Α' Όμιλος) και της 4ης του 3ου γύρου (Β΄ Ομιλος), αντίστοιχα.
Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα στον Α΄ Ομιλο μετά και την άνετη νίκη του επί του Λεβαδειακού στις εγκαταστάσεις της Βοιωτίας (0-3).

Πιείτε νερό και καταπολεμήστε το ζάχαρο!

Τη σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση νερού και τα επίπεδα του ζαχάρου μελέτησαν Γάλλοι ερευνητές, διαπιστώνοντας ότι όσοι πίνουν λιγότερα από δύο ποτήρια νερό την ημέρα είναι πιθανότερο να εμφανίσουν αφύσικα υψηλό ζάχαρο.

Super League: Κέρκυρα – Δόξα Δράμας 3-1 (video)

Σε διάστημα πέντε ημερών η Κέρκυρα αναδείχθηκε και πάλι νικήτρια κόντρα στη Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά με 3-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Έτσι, οι Φαίακες έφτασαν στους 18 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν ασφυκτικά.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η Κέρκυρα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Οι Φαίακες κέρδισαν πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γελαδάρη και ο Ιωάννου ευστόχησε από την άσπρη βούλα (20΄).

Πάτρα: Ατέλειωτο κέφι στο "Καρναβάλι των Παιδιών"! Βίντεο

Με σύμμαχο τον καιρό μικροί μασκαράδες κατέκλυσαν τους δρόμους της Πάτρας -που κρατά εδώ και δεκαετίες τα σκήπτρα του καρναβαλιού-.
Πάνω από 8.000 χιλιάδες "πιτσιρικάδες" παρήλασαν στο κέντρο της πόλης, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Οι φετινές εκδηλώσεις του "Καρναβαλιού των παιδιών", είχαν θέμα "Με παραμύθια δεν χορταίνουμε"...
Δείτε τα βίντεο...