ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Συνέλαβαν επιδειξία με ηλεκτροσόκ! (video)

Άφησε κόκκαλο περαστικούς, οδηγούς, πελάτες και προσωπικό ένας 32χρονος, ο οποίος σαν να μην τρέχει κάστανο άρχισε να γδύνεται σε παρκινγκ κοντά σε κατάστημα, στο Exton, στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κυριολεκτικά αποσβολώθηκαν όσοι είδαν Lamont Taylor, βγάζει όλα του τα ρούχα, στη συνέχεια να μπαίνει στο κατάστημα και να περιφέρεται άνετος στους διαδρόμους.

Ποιος κύριος χουφτώνει την γυναίκα του δημοσίως;

Χούφτωσέ την! Χουφτωσέ την! Μακρύ είναι το χέρι του...
Τομ Μπράντυ, ο οποίος δεν διστάζει να χουφτώσει δημοσίως τη γυναίκα τουΖιζέλ!
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι σε παραλία… την ώρα που η Ζιζέλ προσπαθούσε να του ανεβάσει το πεσμένο ηθικό, αφού όπως είναι γνωστό είναι απογοητευμένος από την ομάδα του!
ierosagon

Φωτογραφίες Σοκ από το πτώμα της Whitney Houston

Ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστέψουμε.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το περιοδικό National Enquirer, προσέλαβε μοντέλο για να υποδυθεί τη νεκρή Whitney Houston. Στo τελευταίο τεύχος του περιοδικού, βλέπουμε στο εξώφυλλο να λέει:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ: Δειτε το απίστευτο βίντεο!!! (Video)

Κορίτσια να μας συμπαθάτε,μα όλοι οι απίστευτοι οδηγοί στο βίντεο που ακολουθεί,ειναι γυναίκες.
Αυτά που θα δείτε,ούτε στο Χόλυγουντ δεν τα έχουν σκεφτεί ακόμη...

Βουλευτής έβγαλε 1.000.000 ευρώ στο εξωτερικό!

Ένας και μοναδικός βουλευτής εντοπίστηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος να έχει «φυγαδεύσει» χρηματικά ποσά στο εξωτερικό, αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο, καθώς επρόκειτο για 1.000.000 ευρώ!
Ο Πρόεδρος της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος κ. Π. Νικολούδης ανέφερε για το συγκεκριμένο ζήτημα στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς να αποκαλύψει ποιος βουλευτής είναι...

Ξεφτιλίζουν Μέρκελ και Σαρκοζί στο Γερμανικό καρναβάλι!!

Οι Γερμανοί αφιέρωσαν το φετινό καρναβάλι του Ντύσελντορφ στη Μέρκελ και το Σαρκοζί...
Οι καρναβαλιστές δε δίστασαν μάλιστα να σατιρίσουν σκληρά την Καγκελάριο και το Γάλλο πρόεδρο, δείχνοντας πως δε μασάνε από το αυστηρό ύφος της Άγκελα.
Άντε και στα δικά μας!!

"Αναστήθηκαν" φυτά ηλικίας 30.000 ετών!

Ρώσοι επιστήμονες «ανέστησαν» φυτά ηλικίας 30.000 ετών! Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Κυτταρικής Βιοφυσικής μπόρεσαν να καλλιεργήσουν τα φυτά του είδους Silene stenophylla που ανήκουν στην οικογένεια των καρυοφυλλιδών με χρήση καρπών οι οποίοι είχαν αποθηκευθεί στους μόνιμους πάγους της Σιβηρίας από σκίουρους πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια.
«Κήπος» προϊστορικών θησαυρών.

Νεαρός σκοτώθηκε κάνοντας "σέρφινγκ" με καναπέ! Βίντεο

Ένα απίστευτα ριψοκίνδυνο hobby έχουν βρει οι νέοι στις ΗΠΑ, που παίρνουν τους καναπέδες από τα σπίτια τους και κάνουν… couch -surfing στους δρόμους!
Δένουν δηλαδή τον καναπέ με σκοινί από ένα αμάξι, ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και όπου τους βγάλει ο δρόμος.

Έδωσε 960 φορές για το δίπλωμα οδήγησης!

Δεν τα παρατάω ποτέ θα μπορούσε να είναι το μότο μιας 69χρονης γυναίκας από τη Νότιο Κορέα, η οποία έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 960 φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης.
Επί τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2005, έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. Στη συνέχεια ο ρυθµός της επιβραδύνθηκε σε περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

Ώρες αγωνίας για την Μαρία Μπακοδήμου

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μαρία Μπακοδήμου τις τελευταίες ημέρες, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, για να μπορεί να βγει στην εκπομπή της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, πριν από μερικές μέρες η μητέρα της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κολπική μαρμαρυγή. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με την κατάλληλη αγωγή, όμως, πριν πάρει εξιτήριο έπαθε ενδοσοκομειακή λοίμωξη και σαν μην έφτανε αυτό, έπαθε και αλλεργία από τη συνεχή φαρμακευτική αγωγή!
Η Μαρία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της και δίπλα στην ίδια, βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες ο φίλος της Φώτης Σεργουλόπουλος.
Zougla.gr

Λέσβος: Απίστευτη γκάφα σε τουριστικό φυλλάδιο

"Στο Μόλυβο ζούνε άνθρωποι απλοί, οι οποίοι στις μέρες μας στερούνται ηθικής" αναφέρει το... διαφημιστικό έντυπο!
Απίστευτη γκάφα σε διαφημιστικό φυλλάδιο τουριστικής προβολής, του Μολύβου της Λέσβου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα φυλλάδιο στην τουρκική γλώσσα, που χιλιάδες αντίτυπά του μοιράστηκαν στην πρόσφατη Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης, από το Τουριστικό Περίπτερο των φορέων του Μολύβου, για την προσέλκυση τουριστών.

Ε.Φ.Ε.Τ.: Προληπτική ανάκληση αναψυκτικών Coca Cola και Sprite!!!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, από την ελληνική εταιρεία «Coca – Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. / Coca – Cola Τρία Έψιλον» σχετικά με τη διακίνηση ανθρακούχων αναψυκτικών, με την εμπορική επωνυμία «Coca – Cola» και «Sprite», τα οποία, από αναφορές παραπόνων καταναλωτών, παρουσίασαν απόκλιση από τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα εμφάνισαν δυσάρεστη οσμή και γεύση.

Ομαδική μούντζα..από μαθητές στους επισήμους στα Γιάννενα! (video)


Με ένα απίστευτο περιστατικό, σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των...Ιωαννίνων από τον Τούρκικο Ζυγό, σύμφωνα με το epirusgate .
Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!

Δείτε τί μπορεί να γίνει στην πλάτη... του ρεπόρτερ (video)

Ένας ρεπόρτερ και μία αφηρημένη γυναίκα, η οποία πέφτει στις σκάλες.
Δείτε στο παρακάτω video...

Άνοιξαν κεφάλια τα ΜΑΤ στα Γιάννενα

Απίστευτη θηριωδία των δυνάμεων των ΜΑΤ, στην παρέλαση για την επέτειο από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων...Σύμφωνα με πληροφορίες , παραγωγοί - κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, που η κυβέρνηση μέσω της Αγροτικής Τράπεζας έβγαλε στο σφυρί, προσπάθησαν να προβούν σε μία... πρωτότυπη διαμαρτυρία μοιράζοντας γάλα και γιαούρτια στα παιδιά, που τα συνόδευαν οι γονείς τους.

Mυστηριώδεις τεράστιες πατημασιές σε παραλία της Βρετανίας (pics)

Μοιάζει σα να αναδύθηκε ένα τεράστιο τέρας μέσα από τη θάλασσα σε παραλία του Μπλάκπουλ.
Πρόκειται για πατημασίες που ξεπερνούν τα 30 μέτρα η κάθεμία και πολύς κόσμος έσπευσε για τις δει. Κανένας δεν είναι σε θέση να πει τί ακριβώς έχει συμβεί. Κάποιοι κάνουν λόγο για φάρσα, κάποιοι άλλοι μιλάνε για φαινόμενο X Files.

Η εικόνα που συγκλονίζει και συγκινεί το διαδίκτυο...


Δεν έχει σημασία αν είναι από την Ελλάδα ή από ξένη χώρα. 
Σημασία έχει πως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά και σύντομα θα είναι και στη δική μας καθημερινότητα πολύ συχνά. 
Δείτε παρακάτω την εικόνα που ραγίζει καρδιές...

Ο γαμήλιος χορός μετατράπηκε σε σόου! (video)

Η μέρα του γάμου είναι για πολλά ζευγάρια μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής τους.
Κάποια ζευγάρια λοιπόν θέλουν να είναι πράγματι ξεχωριστή σε όλα της. Δείτε τι επέλεξαν γα το γαμήλιο χορό τα επόμενα εκκεντρικά και με χιούμορ ζευγάρια! 
Το διασκέδασαν με την ψυχή τους! Δείτε...

Απίστευτη φάρσα με τανκ που σκοτώνει!!! (video)

Ένας στρατιωτικός σταματάει περαστικούς και τους ζητά να προσέχουν το τανκ για να πάει στην τουαλέτα! Δύο πιτσιρικάδες εμφανίζονται από το πουθενά και...αρχίζουν να παίζουν με τα κουμπιά του άρματος μάχης, με αποτέλεσμα ένα βλήμα να πέσει πάνω στην τουαλέτα που είναι ο στρατιωτικός!...

Στέλιος Ρόκκος: Ακούστε τη νέα ερωτική μπαλάντα του, "Είμαι δικός σου"

Με μια νέα και άκρως ερωτική μπαλάντα επανήλθε ο Στέλιος Ρόκκος.
«Είμαι δικός σου» λέει ο τραγουδιστής σε μουσική δική του και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου!
«Είμαι δικός σου, είμαι δυο λέξεις μοναχά… δικός σου. Είμαι η αλήθεια η κρυφή, το μυστικό σου. Είμαι το γέλιο, η σιωπή και ο θόρυβος σου. Ο,τι κι αν είμαι, είμαι εγώ… ο άνθρωπος σου!» είναι οι στίχοι του πολύ ερωτικού ρεφρέν για όλους τους ερωτοχτυπημένους και τις ερωτοχτυπημένες!
Ακούστε το...

Eurovision: Αυτό είναι το το τραγούδι της Γεωργίας!

Έναν... τζόκερ στέλνει στο Μπακού η Γεωργία, που επέλεξε για την εκπροσώπησή της στην φετινή Eurovision τον Anri Jokhadze!
Στον εθνικό τελικό της χώρας πήραν μέρος εννέα καλλιτέχνες, με το «I Am A Joker» να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό από την κριτική επιτροπή και το televoting.

Απο το ένα Fail… στο άλλο!!! (video)

Το τραμπολίνο δεν πήγε καλά για τον κύριο του video. Τα πράγματα πάνε ακόμα χειρότερα όμως οταν ο σκύλος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί κάπως την κατάσταση.
Δείτε το video...

Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα! (video)

Γιατί πολλές φορές αυτά που βλέπουμε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Δείτε το video..

Το αυτοκίνητό σας θα διαβάζει τη σκέψη σας! (video)

Και όμως ναι είναι αλήθεια... τα πειράματα για το αυτοκίνητο που ξέρει τι θέλει ο οδηγός του, πριν εκείνος το σκεφτεί, πλησιάσουν στο τελικό στάδιο...
Είναι τόσο πρωτοποριακό που ίσως καταντάει τρομακτικό...
Οι Ελβετοί επιστήμονες σχεδιάζουν ένα σύστημα που θα καταγράφει τηνεγκεφαλική δραστηριότητα του οδηγού και τις κινήσεις των ματιών του, ενώπαράλληλα θα ελέγχει συνεχώς το περιβάλλον έξω από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια μιας σειράς αισθητήρων, με στόχο να προβλέπει τις προθέσεις και αντιδράσεις του οδηγου.

Καταστροφές από κομμάτια πάγου στον Δούναβη. (video)

Κομμάτια πάγου που κινούνται στον Δούναβη, λόγω ξαφνικής ανόδου της θερμοκρασίας στη Σερβία, προκάλεσαν βύθιση σε βάρκες, πλωτές γέφυρες και εστιατόρια. Η θερμοκρασία ανέβηκε απότομα εντός μόλις μίας εβδομάδας, από τους -20 βαθμούς Κελσίου στους 10.

Υπό κράτηση και πάλι ο Ντομινίκ Στρος-Καν!!!

Υπό κράτηση με την κατηγορία της «συνέργειας σε μαστροπεία» και την «κατάχρηση δημοσίων αγαθών» τέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν.
Οι κατηγορίες αφορούν στην υπόθεση «Κάρλτον» και ειδικότερα στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας στην πόλη Λιλ.

Γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το σώμα και κατάφερε να ζήσει!

Όταν ο Ryan Marquiss γεννήθηκε με την καρδιά του έξω από το σώμα, οι γιατροί δεν πίστευαν πως θα επιβιώσεις.
Το να γεννηθεί κάποιος με την καρδιά έξω από το σώμα του είναι πολύ σπάνιο και συνήθως έναν τέτοιο νεογέννητο πεθαίνει μέσα σε τρεις μέρες...

Αρνείται πως έχει σχέση με τους "Anonymous" ο 18χρονος μαθητής

Αρνείται τις κατηγορίες ο 18χρονος μαθητής που συνελήφθη χθες από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της ψηφιακής επίθεσης στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης στις 2 Φεβρουαρίου και ότι έχει σχέση με τους "Anonymous".

Χωρίς πρόεδρο ο Παναιτωλικός;

Η κακή πορεία της ομάδας, τα πολλά χρήματα που πάνε στράφι και τα εμπόδια που βρίσκει συνεχώς μπροστά του ο Φώτης Κωστούλας, τον έχουν οδηγήσει στο να σκεφτεί ακόμα και την αποχώρηση από τον Παναιτωλικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε η αλλαγή προπονητή (ο Τάκης Λεμονής πήρε τη θέση του Μπάμπη Τεννέ), ούτε κάποιες μεταγραφές τον Γενάρη, έχουν φτιάξει την εικόνα του Παναιτωλικού και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

ΑΕΚ: Παραμένει στο ΟΑΚΑ και του χρόνου

Στην ΑΕΚ τα προβλήματα που υπάρχουν είναι τόσα που έχει χαθεί η μπάλα. Ενα από αυτά που προσπαθεί να επιλύσει η εκάστοτε διοίκηση είναι το γηπεδικό. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, που πήρε τη θέση του Αδαμίδη, φρόντισε πέραν των άλλων εκκρεμοτήτων να λύσει έστω και προσωρινά τη στέγαση της ομάδας για την επόμενη σεζόν με ευνοϊκούς όρους.

Και επίσημα προπονητής της Χέρτα Βερολίνου

Και επίσημα προπονητής της Χέρτα Βερολίνου είναι από χθες ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά από σχεδόν δύο χρόνια.
Στα 74 πλέον χρόνια του ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μιλώντας στην εφημερίδα «Bild» δήλωσε:

Απέβαλαν μαθήτρια για ερωτικές περιπτύξεις στις τουαλέτες

Έντονες αντιδράσεις επέφερε η τιμωρία μίας 15χρονης Ιταλίδας μαθήτριας, η οποία πιάστηκε «στα πράσα» στις τουαλέτες του σχολείου της, την ώρα που επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα συνομήλικο συμμαθητή της.

Ο Ιωάννης Κοραντής μιλάει στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ. (video)

Παραμονή της επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ιωάννης Κοραντής βρέθηκε στα Γιάννενα για να παραστεί στην παρέλαση.
Μίλησε στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ εφ΄όλης της ύλης, για πολιτικά και Εθνικά θέματα.
Δείτε την συνέντευξη του Ιωάννη Κοραντή που τα λέει "έξω από τα δόντια"...

Συγκλόνισε το αγόρι με την βελούδινη φωνή..(video)

Πραγματικά συγκλονίζει η δραματική ιστορία ενός αγοριού, που με την βελούδινη φωνή του έφερε δάκρυα στα μάτια της κριτικής επιτροπής του “Korea’s Got Talent”. Ο 22χρονος σήμερα Choi Sung Bong, βρέθηκε σε ορφανοτροφείο από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών, ωστόσο επειδή τον κακομεταχειρίζονταν το έσκασε στα 5 του και για δέκα ολόκληρα χρόνια ζούσε στο δρόμο, όπου κοιμόταν κάτω από σκάλες και σε δημόσια ουρητήρια.

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Κέρδισε σε ένα μήνα 2 φορές το λαχείο!!!

Η πιο τυχερή εργαζόμενη στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είναι μία 30χρονη, που κέρδισε το λαχείο δύο φορές μέσα σε ένα μήνα!
Ο λόγος για την Jennifer Hauser, παραγωγό του CNN από την Ατλάντα των ΗΠΑ, η οποία πέτυχε λαβράκι: κέρδισε στη λοταρία 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ μερικές ημέρες πριν είχε «τσεπώσει» άλλες 100.000.
Με τα πρώτα λεφτά, η 30χρονη παραγωγός πλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις τις και πήρε ένα αυτοκίνητο, ενώ τώρα ετοιμάζεται να αγοράσει σπίτι.
Αν έχεις τύχη διάβαινε, δεν λέει;
Star.gr

Την Πέμπτη ανακοινώνει το νέο κόμμα ο Καμμένος


Την Πέμπτη ανακοινώνει ο Πάνος Καμμένος το νέο κόμμα όπως όλα δείχνουν. Το παρόν θα δώσει και ο πρώην γραμματέας Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης καθώς και άλλα στελέχη απο το συνδικαλιστικό και κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας που έχουν αντιμνημονιακή στάση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr Μέχρι τα τώρα δεδομένα δεν θα εμφανιστεί στην εκδήλωση κανένας από τους διαγραμμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το υπουργείο Υγείας βάζει λουκέτο στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας

Εκτός μάχης και η Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου στη Πτολεμαΐδα έπειτα από απόφαση της διοίκησης. Οι ασθενείς θα ταξιδεύουν μέχρι το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης ακόμη και αν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά.
Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας:

Γιατί δεν είχαμε φέτος Αλκυονίδες μέρες?

Στην… κατάψυξη, μαζί με όλη την Ελλάδα, μπήκαν φέτος και οι αλκυονίδες μέρες!
Το καιρικό αυτό φαινόμενο, που κάνει την εμφάνισή του σχεδόν κάθε χρόνο τα τελευταία 2.500 χρόνια…κάπου μεταξύ Δεκεμβρίου και μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου, φέτος δε μας επισκέφθηκε.

Η Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Nεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς.

΄Ολες οι αλλαγές στη νέα φορολογική δήλωση ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

Σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει η φορολογική δήλωση που θα κληθούν να υποβάλλουν φέτος όλοι οι φορολογούμενοι. Ειδικότερα, οι αλλαγές που υπάρχουν στο έντυπο Ε1 ανέρχονται σε 19 και προσδιορίζονται σε στοιχεία τα οποία επιτρέπουν κυρίως τις διασταυρώσεις στοιχείων.

Τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς! (video)

Eπιστήμονες επισημαίνουν πως οι Έλληνες πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης αφού παρουσιάζουν διαταραγμένη συμπεριφορά, παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία και ανασφάλεια.
Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι επιστήμονες κρίνουν πως οι πολιτικοί μας πάσχουν από παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία, διαταραγμένη συμπεριφορά, ψυχική κόπωση και ανασφάλεια.

Έκανε την νεκρή για να σταματήσει να την χτυπά!

Σοκάρει η ιστορία της 24χρονης Katey Wall, η οποία αναγκάστηκε να κάνει την νεκρή προκειμένου ο 25χρονος Matthew Atkins να σταματήσει να την χτυπά...Μάλιστα τα τραύματά της και οι μώλωπες ήταν τόσο πολλά που μέχρι και η ίδια της η μάνα δεν την αναγνώρισε!
Η Katey Wall, νόμιζε πως θα πεθάνει ενώ ο 25χρονος την χτυπούσε στο κεφάλι επί δέκα ολόκληρα λεπτά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Ιουλίου του 2011 σε ένα σκοτεινό μονοπάτι του Bridgnorth στο Shropshire.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη στις 16.00


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα διοργανώνει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη στις 16.00, εν όψει της ψήφισης στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.Σε ανακοίνωσή της, η Συνομοσπονδία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την κατεδάφιση του εργασιακού θεσμικού πλαισίου αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος με τη διαδικασία του κατεπείγοντος».

Με αβγά υποδέχτηκαν τον Παύλο Τσίμα στη Λιβαδειά


Με το σύνθημα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» και αβγά υποδέχτηκαν το γνωστό δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα στη Λιβαδειά. Ομάδα 20 ατόμων με πανό τον περίμενε έξω απο βιβλιοπωλείο της πόλης όπου ο δημοσιογράφος επρόκειτο να παρουσιάσει το βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης». Μάλιστα ένα από τα αβγά τον πέτυχε στο πρόσωπο.
http://www.siriosfm.gr/ 
http://voliotaki.blogspot.com 

Greekspending: Δείτε που και πόσα ξοδεύει το ελληνικό δημόσιο


Μια πολύ ενδιαφέρουσα online εφαρμογή γύρω από τις κρατικές δαπάνες δημιουργήθηκε από έναν Έλληνα και βασίζεται στο πρόγραμμα Διαύγεια. Με την χρήσιμη εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε τα έξοδα του κράτους κάθε ημέρα, καθώς και για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τo mediagate.gr, o δημιουργός της, Χρήστος Τσίγκανος τονίζει ότι η εφαρμογή »στοχεύει στην οπτικοποίηση των δεδομένων που αφορούν τις δαπάνες του Ελληνικού Κράτους. Χάρη στην έξοχη ανοικτή υλοποίηση του προγράμματος Διάυγεια, αποσκοπεί στο να είναι παρά ένας μικρός λίθος στην εξυγίανση του Δημοσίου Φορέα. Η αποποίηση για τυχόν λάθη είναι προφανής, η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε σε ένα Σαββατοκύριακο.Κάποια εμφανιζόμενα κόστη δεν είναι ακριβή, λόγω ανομοιογένειας στον τρόπο εγγραφής τους από τους εκάστοτε φορείς (ελέγχετε πάντα το επίσημο Έγγραφο Απόφασης). Το project είναι απλά ένα παράδειγμα, ένα πρωτότυπο. To όλο stack Θα γίνει σύντομα open source. Συγχαρητήρια αξίζουν για την πρωτοβουλία του Διαύγεια, καθώς και για την εξαίρετή του ανάπτυξη. Κάθε πρόταση για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη.»
Μπορείτε να την δοκιμάσετε στο http://greekspending.com/

Tέρμα στο "Ο ΤΕΡΕΝΣ BLOGΑΡΕΙ".

Αυλαία για την μοναδική εκπομπή που τόλμησε να συνεργαστεί με τα blogs.
Tην Τετάρτη θα είναι η τελευταία εκπομπή του contra channel "O ΤΕΡΕΝΣ BLOGΑΡΕΙ". Η μοναδική εκπομπή που τόλμησε να συνεργαστεί με μη δημοσιογραφικά διαδικτυακά μέσα, sites και blogs.

Google: "Ποιος είναι ανίκανος να κυβερνήσει;"

Κάντε το πείραμα και μόνοι σας: πληκτρολογήστε στο Google «incapable de gouverner» («ανίκανος να κυβερνήσει») και θα διαπιστώσετε ότι το πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι η επίσημη ιστοσελίδα του σοσιαλιστή υποψήφιου...

VIDEO : Να γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

O Tiger Woods είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη. Κάθε έτος αμοίβεται με το ποσό των 51.000.000€ . Δείτε για ποιο λόγο λοιπόν, βρίσκετε πρώτος στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών και πάρτε μια γεύση απτο απίστευτο χτύπημα του από τα 120 μέτρα στον τελευταίο γύρο στο Master Tournament.



alexiptwto

Έμεινε έγκυος και το έμαθαν πρώτα οι εταιρείες προσωπικών δεδομένων!

Έμεινε έγκυος και το έμαθαν πρώτα οι εταιρείες προσωπικών δεδομένων!Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι NY Times δημοσιεύουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο, γύρω από το πως οι εταιρείες μελετώντας τις καταναλωτικές μας συνήθειες, μπορούν να γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα γύρω από την προσωπική μας ζωή , ακόμα τα πιο μεγάλα μας »μυστικά», πριν ακόμα τα ανακοινώσουμε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας.

Απέλυσαν γνωστό τηλεμάγειρα από το εστιατόριό!!! (video)

Τι κι αν τα ριάλιτι μαγειρικής στα οποία συμμετέχει σκίζουν σε τηλεθέαση και ο ίδιος θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους σεφ; Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο οποίο εργαζόταν… τον απέλυσε, επισημαίνοντας πως περίμεναν περισσότερα από εκείνον!

Πολύ μυστήρια είδηση​​: Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στη Βηρυτό [βίντεο]

Πολύ μυστήρια είδηση​​: Ένα παράξενο φαινόμενο παρουσιάστηκε στη Βηρυτό [βίντεο]O ποταμός beirut στο Λίβανο,γέμισε απο μια μυστηριώδης άγνωστη ουσία που μετέτρεψε το χρώμα του νερού σε βαθύ κόκκινο σαν αίμα. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι.


Η γυναίκα, που είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ, από το Μάιο του 2011 έμενε στο σπίτι της χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς αδυνατούσε να το πληρώσει.


Σύμφωνα με το thousandnews.gr η 82χρονη, όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα στο σκοτάδι και το κρύο με μοναδικό φως ένα αναμμένο καντήλι.Η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας, που αντιμετωπίζει και κινητικό πρόβλημα, έγινε γνωστή, όταν κινδύνεψε να καεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από φωτιά που έπιασε σε πετσέτα από το καντήλι που είχε για να βλέπει.