ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονιστική διάσωση σκύλου στον Ισθμό. Βίντεο

Ώρες αγωνίας έζησαν οι ιδιοκτήτες ενός μικρόσωμου σκύλου ο οποίος εγκλωβίστηκε μεταξύ των μονοπατιών στα πρανή της Διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου και σε ύψος 20 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους.
Οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έστειλε δύο οχήματα. Επειδή όμως τους έλειπαν κάποια εργαλεία κάλεσαν και την ειδική μονάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, την πρώτη ΕΜΑΚ, η οποία εδρεύει στην Ελευσίνα.

Διέσχισε 65 χλμ για να σώσει τον πατέρα της!

Συγκίνηση προκάλεσε στην Κολομβία η πορεία 65 χιλιομέτρων που έκανε μια 17χρονη αξιώνοντας την απελευθέρωση του πατέρα της, ο οποίος κρατείται όμηρος εδώ και 13 χρόνια από αριστερούς αντάρτες.
Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με τη φωτογραφία του πατέρα της τυπωμένη πάνω του, η νεαρή Νατάλια Ντουάρτε βάδισε για περισσότερες από 48 ώρες καλύπτοντας την απόσταση των 65 χιλιομέτρων μεταξύ της πόλης Φουσα-γκασούγκα και της πρωτεύουσας Μπογκοτά.

Ποιος έχει κάνει 65 προτάσεις γάμου αλλα καμία δε δέχτηκε;

Εχει μια περιουσία που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ, κι όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του καμία δεν τον θέλει. Ο Simon Cowell , ο πασίγνωστος κριτής του x-factor, δήλωσε σε συνέντευξή του οτι έχει κάνει 65 προτάσεις γάμου μέχρι στιγμής και όλες είπαν όχι. Μήπως υπερβάλλεις λίγο Simon;

ΔΕΙΤΕ: Ο άνθρωπος που είχε χέρια στα πόδια!!!

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άνθρωπο που είχε χέρια στα πόδια.
Η εκ γεννετής ανωμαλία του…προκάλεσε την απώλεια του ποδιού όπως εμείς το γνωρίζουμε και στην θέση του έχει πόδια σε μορφή χεριού.
Himaira

Το βίντεο που θα σας κόψει την ανάσα και μετράει ήδη πάνω απο 4.900.000 views!

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει εδώ και λίγες μέρες και μετράει ήδη 4.944.000 views. Δείτε τι κάνει ο τύπος που έχει ανέβει στα βράχια! Θα σας κοπεί η ανάσα! Το βίντεο είναι του Devin Graham. Απολαύστε το...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΦΑΡΣΑ:Πήγε την γυναίκα του σε σιδερά για να της βγάλει το σιδερένιο εσώρουχο (video)...

Δυστυχώς έχασε τα κλειδιά....αλλά ευτυχώς για τον σιδερά.
Μια χαρά του έκατσε να ξεκλειδώσει το σιδερένιο εσώρουχο που ήταν κλειδωμένο...
Δείτε το video...

Επίσημο τέλος για τους "Βασιλιάδες".. του Mega..

Και αυτό γιατί πλέον σταματούν και οι σεναριογράφοι.. Σύμφωνα με την espresso o Kώστας Καπώνης και ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος κατέβασαν τις πέννες τους, παρότι έχουν γράψει και ολοκληρώσει μια σειρά από σενάρια, τα οποία έχουν ήδη γυριστεί... Ωστόσο, αρνήθηκαν να συνεργαστούν περαιτέρω παραμένοντας απλήρωτοι. Οι δύο σεναριογράφοι δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα των "Βασιλιάδων" και μάλιστα, ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος έχει ξεκινήσει ήδη νέα συνεργασία για το σίριαλ "Είναι Στιγμές" που προβάλλεται στον ΑΝΤ1...

Τι δίνουν τα πρακτορεία στοιχημάτων για τα βραβεία Όσκαρ

Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί φυσικά το «Artist», το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες.
Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (από πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, μέσω της Oddschecker.com) οι μπουκμέικερ δίνουν απόδοση 1/9 στο «Artist».
Ακολουθούν «Οι απόγονοι» με 28-1, «Οι υπηρέτριες» και «Hugo» με 25-1, και «Το Άλογο του Πολέμου» με 50-1.
Τα «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», «Moneyball», «Δέντρο της ζωής» και «Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά» δίνουν όλα απόδοση 100-1.
Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος (αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 - στο Bodog.com), αλλά εάν τυχόν κερδίσει το αουτσάιντερ Τέρενς Μάλικ, τότε η νίκη θα είναι γλυκιά – το ίδιο και τα κέρδη.
Κι αυτό γιατί ο Τ. Μάλικ δίνει απόδοση 66-1 (σύμφωνα με το Ladbrokes).
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνοδεύει την κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vegasinsider.com, ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται ότι δεν έχουν καμία τύχη.
Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις («Οι υπηρέτριες») και 5/4 για τη Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν τελικά η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Ο Γ. Παπαδάκης άφησε το "Πρωινό ΑΝΤ1" μία ώρα νωρίτερα ! Τι συμβαίνει ;

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά τον πρόωρο, τηλεοπτικό αποχαιρετισμό του Γιώργου Παπαδάκη ! Ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα το πρωί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το τηλεοπτικό του πόστο μία ώρα νωρίτερα, λέγοντάς μας "γεια σας" όχι στις 10.00 το πρωί, αλλά στις 9.00 !
"Φεύγω γιατί έχω μία δουλειά... Μην ανησυχείσετε...", είπε ο οικοδεσπότης του "Πρωινού ΑΝΤ1" και άναψε φωτιές στο δευτερόλεπτο !

Εκτελεί τέλεια γυμναστικές ασκήσεις, χωρίς να βλέπει!!! (video)

Όταν βλέπει κανείς την Lola Walters να κάνει αυτά τα απίστευτα άλματα, τις περιστροφές και τους επιβλητικούς ελιγμούς δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το νεαρό κορίτσι δεν έχει την όρασή της.
Η ιστορία της 13χρονης από την Καλιφόρνια έχει συγκινήσει όσους την ξέρουν καθώς αυτό το παιδί ξετυλίγει όλο το ταλέντο της στη γυμναστική παρόλο που δεν βλέπει.

Έσπασε το αυγό του και...από μέσα βρήκε ένα «ψάρι»!

Έκπληκτος έμεινε ένας άνδρας στην Ναύπακτο ο οποίος πήγε να μαζέψει τα αυγά από το κοτέτσι του, καθώς όταν ένα από αυτά έσπασε, δεν ήξερε τί ήταν αυτό που περιείχε.
Όταν λοιπόν έσπασε από τα αυγά που είχει μαζέψει, είδε έκπληκτος πως μέσα στο ασπράδι δεν υπήρχε κρόκος αυγού, αλλά...

Live μάθημα οργασμού σε Πανεπιστήμιο!

Στο πανεπιστήμιο «Northwestern» του Σικάγο, ο καθηγητής John Bailey έκανε διάλεξη με θέμα τον γυναικείο οργασμό και το σημείο G.
Με μηχανικό βοήθημα μέσα σε τρία λεπτά έφερε τη γυναίκα που συμμετείχε σε πολλαπλό οργασμό και στη συνέχεια ειδικοί συνεργάτες του Bailey με ένα ζευγάρι προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.
Η συνέχεια ξεκαρδιστική...

Έλενα Ακρίτα για το «Καμμένο(υ) κόμμα»: Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε!

Ένα σκληρό σχόλιο για το νέο κόμμα που ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος έκανε σήμερα η Έλενα Ακρίτα μέσω του Twitter της.
Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας έγραψε στις 10:30...

Χώρισε η Μαριάντα Πιερίδη;

Μια αινιγματική δήλωση έκανε μέσω του Twitter της η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία φαίνεται πως χώρισε από τον Δημήτρη Καμενίδη έπειτα από 8 χρόνια σχέσης!
«Και να θέλεις να ξεχάσεις δεν σε αφήνουν!!!», έγραψε η τραγουδίστρια λίγο μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star την Πέμπτη, που μιλούσε για τους έρωτες και τους χωρισμούς στην showbiz και στο οποίο αναφερόταν η ίδια.
Σύμφωνα με όσα λέγονται στα «πηγαδάκια» τον τελευταίο καιρό, η Μαριάντα και ο Δημήτρης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, καθώς έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τις αρχές Ιανουαρίου.
«Μη με ρωτήσεις. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!», ήταν η επίσης αινιγματική δήλωση της τραγουδίστριας στο πρόσφατο «Madwalk», όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν τα σενάρια χωρισμού ευσταθούν…

Το τραγούδι της Τουρκίας για την Eurovision! Βίντεο

Mε έναν συνδυασμό ποπ και έθνικ θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν τον Μάιο η Τουρκία, με τον Can Bonomo να τραγουδά «Love Me Back»!
Η φετινή συμμετοχή της γειτονικής χώρας στην Eurovision αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού.

Σε κώμα ο πρίγκιπας της Ολλανδίας, Johan Friso

Ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Johan Friso παλεύει για τη ζωή του, σύμφωνα με γιατρούς της Αυστρίας όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση όταν και παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα την ώρα που έκανε σκι.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των γιατρών μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση της υγείας του και αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το κώμα.

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για χρέη στο δημόσιο

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στα Πορόϊα Σερρών, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροϊων, δύο άνδρες 72 και 47 ετών, ιδιοκτήτες μονάδας επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής προϊόντων ξυλείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 92.145,74 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Πρόκειται για τον πατέρα και γιο, ονόματι, Ζαντίδης Χρήστος και Γιώργος.
Zougla.gr

Η πρώτη Ελληνική μπύρα από μανιτάρια!!!

Δυο Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις για να φτιάξουν την πρώτη ελληνική μπίρα από μανιτάρια. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαχουβάρη και τον Θανάση Μαστρογιάννη.
Μάλιστα από πέρσι το καλοκαίρι έχουν διαθέσει σε καταστήματα γκουρμέ, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα περί τις 3.500 φιάλες της μπίρας «Shiitake Mushroom Beer», όπως είναι η εμπορική της ονομασία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις για διάθεση του προϊόντος και σε άλλα καταστήματα τροφίμων της ελληνικής πρωτεύουσας.

Την γνώρισε στο facebook και τη βίασε

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας έπεσε ένας 20χρονος νεαρός, που σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από ανήλικη και την οικογένειά της, την κακοποίησε σεξουαλικά.
Η καταγγελία που έφθασε στα γραφεία της Ερμού χθες το απόγευμα και ανέφερε πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από περίπου ένα μήνα μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook και μετά από ημέρες συναντήθηκαν.
Εκεί όπως καταγγέλλει η ανήλικη, o 20χρονος τη βίασε. Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα, ενώ περισσότερο φως θα ρίξει στην υπόθεση η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής εντός της ημέρας.
Ο νεαρός που κρατείται, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Εισαγγελέα και Ανακριτή…

Σώθηκε από θαύμα αθλητής base jumper. (video)

Από θαύμα σώθηκε ένας αμερικανός αθλητής, όταν δεν κατάφερε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του και προσγειώθηκε σε βράχο με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο του πόδια. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν υπολόγισε σωστά… και βρέθηκε στο κενό.
Η πτώση στοίχισε στον Jeb Corliss 5 εβδομάδες σε νοσοκομείο, αφού έσπασε και τα δυο του πόδια… Από ένα λάθος χειρισμό καρφώθηκε στον βράχο… Μερικά δευτερόλεπτα πριν δεν μπορούσε να βρει το αλεξίπτωτο… Το βίντεο με την περιπέτειά του, το ανέβασε ο ίδιος ο 35χρονος αμερικανός base jumper στην προσωπική του σελίδα.

Δείτε το άλμα παγκόσμιο ρεκόρ της Ελενας Ισινμπάγεβα στα 5.01μ (video)

Στα 29 της χρόνια η Ελένα Ισινμπάγεβα βάζει πλώρη για νέες διακρίσεις και ρεκόρ.
Η Ρωσίδα απόλυτη σταρ του γυναικείου επί κοντώ έκανε την Πέμπτη παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο με 5.01 σε μίτινγκ στη Στοκχόλμη.
Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην ίδια και αφορούσε επίδοση 5μ από αγώνα στο Ντόνεσκ το 2009.

Δείτε το εντυπωσιακό κορεό που ετοίμασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού! (videos)

Ένα πολύ ωραίο και άκρως ενδιαφέρον κορεό έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού για τον αγώνα της ομάδας τους με την Ρουμπίν Καζάν στο Καραϊσκάκη.
Το κορεό της Θύρας 7 έχει ήδη ετοιμαστεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες θα σχετίζεται με την λατρεία τους για τον σύλλογο ενώ θα υπάρχει και ένα σχετικό σχέδιο. Γενικότερα όσοι είχαν την δυνατότητα να το δουν δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το όλο… project. Μένει τώρα να φανεί αυτό και στο περιθώριο του κρίσιμου παιχνιδιού των Πειραιωτών με την Ρουμπίν Καζάν στο φαληρικό γήπεδο.



gazzetta

Ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα σε 10 πόλεις

Η Παρασκευή έφτασε, τα Κούλουμα πλησιάζουν και η έξοδος αρχίζει. Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Λιακάδα σήμερα στην περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι βροχές που θα εκδηλωθούν κατά τόπους γρήγορα θα υποχωρήσουν.

Europa League: Τα ζευγάρια των «16»

Με την Σάλκε να παίρνει την πρόκριση στην παράταση, 3-1, επί της Βικτόρια Πλζεν (1-1 το πρώτο ματς), ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η φάση των «32» του Europa League.
Τα ζευγάρια των «16» έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά τα χθεσινά αποτελέσματα...

Άγριος καυγάς Εφραίμ και Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Κορυδαλλού!

Της κακομοίρας έγινε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο… τουρίστας Εφραίμ, βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Ξηρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, μόνο απ΄ τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου
«Φύγε από μπροστά μου!

Βροχή από ούρα και ακαθαρισίες στη Γερμανία

Κάτοικοι τριών γερμανικών πόλεων είδαν περίεργες παγωμένες μπάλες να προσγειώνονται στα σπίτια τους. Δεν ήταν χιόνι αλλά κάτι άλλο.
Η απάντηση είναι απλή. Σχεδόν απλοϊκή θα έλεγε κανείς: ήταν περιττώματα που για ένα (ανεξήγητο ακόμα) λόγο έπεσαν από κάποιο αεροπλάνο.
Οι τρεις πόλεις που... στοχοποιήθηκαν βρίσκονται σε Βαυαρία, Βάτη-Βυττεμβέργη και Σαξονία.

Football League 2: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Football League. Να θυμίσουμε πως θα διεξαχθούν επτά παιχνίδια αυτή την αγωνιστική, μιας και δεν ορίστηκαν οι αναμετρήσεις Διαγόρας - Πλατανιάς και Θρασύβουλος - Εθνικός Αστέρας. 
Αναλυτικά οι διαιτητές:

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, που ενδέχεται να μετατεθεί για τις 10-11 Μαρτίου, αναμένεται να ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος. Πάντως, αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της στήριξης του Αντ. Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ εάν μετά τις εκλογές η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και ανάλογα με τη διαφορά.

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012 στις 25/2/2012...

«Γρεβενά & Ανακατωσιά»!!! Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2012 (video)

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με την ονομασία 
«Γρεβενά & Ανακατωσιά».
Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2012 (23 με 27 Φεβρουαρίου 2012) είναι αφιερωμένες στα παιδιά με παράλληλες δράσεις για όσους αισθάνονται «παιδιά».
Όλη η πόλη ένα παιχνίδι...
πρωταγωνιστές τα παιδιά !!!

Europa League: Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της φάσης των «32» (video)

Μετά και την ολοκλήρωση των επαναληπτικών αγώνων, προέκυψαν τα ζευγάρια που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην επόμενη φάση του Europa League.
Την πρόκρισή τους στους «16» πανηγυρίζουν και οι τρεις ισπανικές ομάδες, επικρατώντας μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ (1-0) των αντιπάλων τους στις ρεβάνς. Η Valencia τα κατέφερε ξανά κόντρα στη Stoke και η Atletico απέναντι στη Lazio, ενώ η Bilbao ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου ματς με τη Locomotiv.

Ανεξάρτητοι Έλληνες, το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου!!!

Μέσω διαδικτύου στις 7 το πρωί ανακοίνωσε το όνομα του νέου κόμματος ο Πάνος Καμμένος, το οποίο είναι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
«Καλημέρα, Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης.

Στα 367,9 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2011

Στα 367,97 δισ. ευρώ ανήλθε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το Δεκέμβριο του 2011, έναντι 360,3 δισ. στο τέλος του Σεπτεμβρίου (2011) σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών.
Δείτε το δελτίο δημοσίου χρέους Δεκεμβρίου
Ομόλογα και βραχυπρόθεσμοι τίτλοι ανέρχονται σε 274,8 δισ. ευρώ, ενώ οι εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου διαμορφώνονται στα 20,6 δισ. ευρώ.
Σϋμφωνα με το ΥΠΟΙΚ η μέση υπολειπόμενη φυσική διάρκεια του χρέους (31/12/2011) ανέρχεται στα 6,3 έτη.
Τα διαθέσιμα φτάνουν τα 3,62 δισ. ευρώ.
nea.gr

Εως τις 28/2 οι αιτήσεις συμμετοχής για τις Πανελλαδικές

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση συμμετοχής τους ως τις 28 Φεβρουαρίου.
Η αίτηση υποβάλλεται στο λύκειο όπου φοιτούν και η προθεσμία, όπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας, είναι αποκλειστική.

Europa League: Ολυμπιακός – Rubin Kazan 1-0 (video)

Το εισιτήριο για τους «16» του Europa League σφράγισε απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκ νέου της Rubin Kazan στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0. Ένα γκολ του Djebbour ήταν αρκετό για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Carroll να «κλέβει την παράσταση» για μία ακόμη φορά.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 14΄ με γκολ του Djebbour και απέκτησαν από πολύ νωρίς το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

πρωί - πρωί μέσω facebook - το νέο κόμμα του Π. Καμμένου...

Στις 7 το πρωί θα γνωστοποιηθεί το όνομα και το σήμα ενώ στις 09.30 θα αναρτηθεί η ιδρυτική διακήρυξη.
Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία ενός αντιμνημονιακού κόμματος βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα ανακοινώσει στις 7 το πρωί της Παρασκευής το όνομα της νέας αυτής κίνησης μέσω Διαδικτύου (Facebook, Twitter).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο  Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28-02-2012 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Συνάδελφοι,
Η πρόθεση των κυβερνώντων για περαιτέρω περιστολή κατά 10% του κατακρεουργημένου από χρόνια μισθού μας κατ’ επιταγή των διατάξεων του νέου μνημονίου φτάνοντας το βασικό μισθό του Αστυφύλακα στα 585 ΕΥΡΩ σε συνδυασμό με την κατάργηση της εκλογικής αποζημίωσης μας, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για επανάπαυση, αδιαφορία και ανοχή.
Έχουμε όλοι την ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας αλλά και την κοινωνία, να αντισταθούμε, να ξεσηκωθούμε και να αντιδράσουμε δυναμικά, αποτρέποντας τον ευτελισμό του ένστολου Πολίτη και της ιερής ιδέας που επιλέξαμε να υπηρετήσουμε.

Βροχές την Καθαρά Δευτέρα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα είναι «βροχερή», όμως την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση και το πρωί στην Αττικήαναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έγινε πατέρας!

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σήμερα το πρωί.
Ο Big Sofo πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αναμένεται να πάρει μερικές μέρες άδεια, για να μπορέσει να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του και το γιο του. Να τους ζήσει και να είναι γερό!
gossip-tv

Σύλληψη για φρουτάκια σε καφενείο στο Τσοτύλι!

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Τσοτύλι - Κοζάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, ένας 52χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Συγκεκριμένα, στο Τσοτύλι - Κοζάνης, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος ιδιοκτήτης αυτού, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».
Συνολικά κατασχέθηκαν δυο (2) παιγνιομηχανήματα - ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
kozanilife.gr

Σπίτι πάνω σε δέντρο;

Όλοι θα θυμάστε τα ρομαντικά σπιτάκια πάνω σε δέντρα που φτιαχνόντουσαν κυρίως από μικρά παιδιά στην επαρχία ώστε να παίζουν και να …απομονώνονται απ’ όλους και όλα! Στις φωτογραφίες βλέπετε την νέα version αυτών των σπιτιών που φτιάχνονται όμως στις μεγαλουπόλεις!

Έλλη Κοκκίνου: Από ποια σπάνια ασθένεια πάσχει; (video)

Από άτυπη κοιλιοκάκη πάσχει η Έλλη Κοκκίνου, κάτι που το έμαθε τους τελευταίους τρεις μήνες.
Μην πάει ο νου σας στο κακό. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά η γνωστή τραγουδίστρια θα πρέπει να βγάλει από το διαιτολόγιό της οτιδήποτε περιέχει γλουτένη, τουτέστιν αλεύρι.

Βράχος έπεσε σε σχολικό λεωφορείο!

Άγιο είχε ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου στα Χανιά, καθώς την ώρα που οδηγούσε ένας βράχος που αποκολλήθηκε λόγω κατολίσθησης έπεσε πάνω στο όχημα, τρύπησε τον ουρανό, πέρασε μέσα από τα καθίσματα και σπάζοντας ένα τζάμι πετάχτηκε έξω από το λεωφορείο.
Ευτυχώς ο οδηγός δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εκτός από το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη σήραγγα στα Τοπόλια, στην περιοχή του Καστελίου, περίπου στις 3:30 το μεσημέρι και ευτυχώς το λεωφορείο ήταν άδειο.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που χρησιμοποιείται για μεταφορά μαθητών, ήταν γεμάτο από μικρά παιδιά που αν βρίσκονταν μέσα στο όχημα την ώρα που συνέβη το περιστατικό τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί τελείως διαφορετικά.
princeoliver

Ενα χρόνο με αναστολή η ποινή για τον Παναθηναϊκό

Μέχρι τις 31 Μαρτίου έχει περιθώριο ο Παναθηναϊκός να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητές του απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αυτό, αν φυσικά η ΠΑΕ θέλει να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της προσεχούς περιόδου. Ο ΠΑΟ πήρε παράταση από την ΟΥΕΦΑ και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους με αναστολή και άρα η ποινή θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν μέχρι το τέλος Μαρτίου δεν έχουν βρεθεί τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.

Europa League: ΠΑΟΚ – Udinese 0-3 (video)

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα στην κατάμεστη Τούμπα από την Udinese με 0-3 και αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο το Europa League.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε αντιμέτωπος με μία πολύ καλά οργανωμένη Udinese, η οποία εξ αρχής επέβαλε το ρυθμό της και κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 6΄ ο Danilo αιφνιδίασε την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ 9΄ αργότερα (15΄) ο Floro Flores διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι προσπάθειες των Cirillo (16΄) και Μαλεζά (19΄) δε βρήκαν στόχο.

Καιρός: Πρόγνωση για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κρήτη με βελτίωση μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός.

Οι Έλληνες δεν προτιμούν πια τα γερμανικά προϊόντα!!!

Οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011 εμφάνισαν μείωση 13% σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ.
«Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και στις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα», συμπληρώνει ο επικεφαλής του Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ, στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt .
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας, οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2012 στο ΤΖΟΚΕΡ.
Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι: