ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Tροχαίο ατύχημα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (video)

H δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ έξω από ένα βενζινάδικο για τις τιμές των καυσίμων και του αερίου όταν ξαφνικά δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο ήχος "πέρασε" από το μικρόφωνο στον "αέρα". Ψύχραιμη η ρεπόρτερ δεν γύρισε το κεφάλι της για να δει τί είχε συμβεί αλλά ολοκήρωσε την φράση της μέχρι που η παρουσιάστρια την ρώτησε για το περιστατικό.

Μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

tromaktikoΗ μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση του πιο δημοφιλούς blog της Ελλάδας ξεκίνησε! Πάρτε μέρος και επιλέξτε το κόμμα που προτίθεστε να ψηφίσετε στις επικείμενες κρίσιμες Εθνικές εκλογές. Ήδη, με την ψηφοφορία να είναι ενεργή μόλις λίγες ώρες,...οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 10.000, όταν οι αντίστοιχες "αντικειμενικές" δημοσκοπήσεις που μας εμφανίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια, αντιστοιχούν το πολύ σε 3.000 άτομα. Έτσι όπως πάμε θα πιάσουμε πολύ γρήγορα και τον μαγικό αριθμό 20.000 ψήφων που συγκεντρώνουν στα exit polls.
* Έχετε δικαίωμα ψήφου μόνο μια φορά.
** Διαδώστε παντού την δημοσκόπηση ώστε η μεγαλύτερη συμμετοχή να σημαίνει και πιο έγκυρα αποτελέσματα.
Στο παρακάτω link ψηφίζετε
tro-ma-ktiko
Ευχαριστούμε για την ψήφο σας!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Π. Καμμένος) 32.44% (3,696 ψήφοι)


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13.87% (1,581 ψήφοι)


ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 7.71% (879 ψήφοι)


ΔΗΜΟΚΡ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Φ. Κουβέλης) 7.19% (819 ψήφοι)


ΣΥΡΙΖΑ 7.09% (808 ψήφοι)


ΚΚΕ 7.04% (802 ψήφοι)


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 5.83% (664 ψήφοι)


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Απόστρατοι) 4.32% (492 ψήφοι)


ΠΑΣΟΚ 3.62% (412 ψήφοι)


ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 3.35% (382 ψήφοι)


ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2.25% (256 ψήφοι)


ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (Γ. Δημαράς) 1.72% (196 ψήφοι)


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1.31% (149 ψήφοι)


ΔΗΜΟΚΡ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Ν. Μπακογιάννη) 1.28% (146 ψήφοι)


ΛΑΟΣ 0.99% (113 ψήφοι)


Συνολικοί ψήφοι: 11,395

Στοίχημα πως δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις πιο γρήγορα! (video)


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας να πληκτρολογεί ένα σχετικά μεγάλο κείμενο σε πολύ λίγο χρόνο. Ο πρωταγωνιστής προκαλεί τους θεατές να συναγωνιστούν μαζί του και να του στείλουν τις επιδόσεις τους, όμως όπως είναι φανερό, σχεδόν κανένας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χρόνο του.

Anonymous κάθε... Παρασκευή!!!


Σύμφωνα με ανακοίνωση των Anonymous, κάθε Παρασκευή θα επιτίθενται σε διεφθαρμένους οργανισμούς.Η συγκεκριμένη πληροφορία προκύπτει από tweet που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό τους και σύμφωνα με το οποίο κάθε Παρασκευή, η οργάνωση θα εξαπολύει επιθέσεις με στόχο να θέσει εκτός Internet όσο το δυνατόν περισσότερα εταιρικά και κυβερνητικά sites. Την προηγούμενη Παρασκευή, τα μέλη των Anonymous στράφηκαν ενάντια σε αμερικανικά κυβερνητικά sites, προχωρώντας σε defacements. 
Μένει να δούμε αν θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους και με νέες επιθέσεις την προσεχή Παρασκευή.

Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε μέσα σε συρμό του Μετρό στο Αιγάλεω


Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε μέσα σε συρμό του Μετρό στο ΑιγάλεωΣυναγερμός σήμανε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός μέσα σε συρμό του Μετρό στο σταθμό του Αιγάλεω. Επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της ασφάλειας και αφού απέκλεισαν όλους τους χώρους, κατάφεραν να πάρουν τον μηχανισμό και να τον μεταφέρουν στα εργαστήρια της ασφάλειας.Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η κρατική ασφάλεια Αθηνών ενώ ο εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην αστυνομία.

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο ενός τόνου από εκκλησία στη Ρόδο


Μόλις ένα ευρώ για κάθε κιλό του χρηματοκιβωτίου που «σήκωσαν», ήταν το κέρδος των... άγνωστων ιερόσυλων που τρύπωσαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι της Ρόδου παραβιάζοντας ένα ανασφάλιστο παράθυρο και κατέβασαν τις ασφάλειες της ηλεκτροδότησης! Το χρηματοκιβώτιο του ναού ζυγίζει σχεδόν ένα τόνο και σίγουρα οι δράστες… κοπίασαν αρκετά ώσπου να το μεταφέρουν έξω από την εκκλησία και να το φορτώσουν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους. Ωστόσο, οι κόποι τους δεν είχαν αντίκρισμα, αφού μέσα δεν υπήρχαν περισσότερα από 1.000 ευρώ!

Πυροβόλησαν και λήστεψαν τον Νίκο Γαβρίλη, ιδιοκτήτη του ''Χαλβά Δραπετσώνας''


Δύο άτομα είχαν στήσει καρτέρι στον Νίκο Γαζβρίλη την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία όπου διαμένει στην οδό Πάφου 33 στο Κερατσίνι. Τον είχαν παρακολουθήσει και ήξεραν πως τις ημέρες αυτές θα είχε χρήματα πάνω του καθώς τα έσοδα από την πώληση χαλβά είναι αυξημένα. Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες τον απείλησαν με όπλο και χωρίς δισταγμό τον πυροβόλησαν στα πόδια, άρπαξαν μία χειραποσκευή με χρήματα που είχε πάνω του και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο Νίκος Γαβρίλης είναι συνιδιοκτήτης του πιο γνωστού καταστήματος παρασκευής και πώλησης χαλβά στην Αττική.

Σερβιτόρος «έλουσε» με μπύρα την Μέρκελ (video)

Κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου ένας σερβιτόρος άθελά του κατάφερε να λούσει με πέντε ποτήρια μπύρα την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Το βίντεο έχει ανέβει στο youtube και κάνει τον γύρο του κόσμου με χιουμοριστικά σχόλια εντός και εκτός Γερμανίας. Ενδεικτικό είναι ένα από τα πιο πρόσφατα σχόλια που είναι γραμμένο στα αγγλικά και αναφέρει,
«Προφανώς ήταν Έλληνας ο σερβιτόρος»..

Κακή αρχή με ήττα για τον Ρεχάγκελ στην Χέρτα

Κακά αρχή με ήττα για τον Ρεχάγκελ στην Χέρτα : Με τον χειρότερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Χέρτα.Οι Βερολινέζοι, αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του «χερ Ότο», Οι Βερολινέζοι, αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του «χερ Ότο», γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η οποία ήταν η έκτη συνεχόμενη για τον ιστορικό σύλλογο. Με τον χειρότερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Χέρτα Δήμιος της Χέρτα στη σημερινή αναμέτρηση ήταν ο Τόμας Ουχρλ, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του σε διάστημα δύο λεπτών (61' και 62'). Το τελικό 3-0 Άουγκσμπουργκ έκανε στις καθυστερήσεις ο Ν'Ντζενγκ. Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη με 2-1 της Χόφενχαϊμ επί της Βόλφσμπουργκ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
Παρασκευή
Γκλάντμπαχ - Αμβούργο 1-1 (45' Χάνκε / 56' Αρσλάν)
Σάββατο
Μάιντς - Κάιζερσλαουτερν 4-0 (2' Μοχάμεντ Ζιντάν, 17' Σαλάι, 30' Νίκολαϊ Μίλερ, 74' Τσουπό-Μοτίνγκ)
Στουτγάρδη - Φράιμπουργκ 4-1 (12' και 82' Χάρνικ, 21' Οκαζάκι, 63' Μπούλαρουζ / 27' Ντιαζνέ)
Κολωνία - Λεβερκούζεν 0-2 (16' και 50' Λαρς Μπέντερ)
Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ 1-2 (69' πέν. Χέλμες / 2' Ρομπέρτο Φιρμίνο, 85' Σίπλοκ)
Άουγκσμπουργκ - Χέρτα 3-0 (61' και 62' Ουχρλ, 91' Ν'Ντζενγκ)
Βέρντερ Βρέμης - Νυρεμβέργη (19:30)
Κυριακή
Μπάγερν - Σάλκε (16:30)
Ντόρτμουντ - Ανόβερο (18:30)
Η βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 49
2. Γκλάντμπαχ 47
3. Μπάγερν 45
4. Σάλκε 44
5. Λεβερκούζεν 37
6. Βέρντερ 36
7. Ανόβερο 34
8. Στουτγκάρδη 29
9. Χόφενχαϊμ 29
10. Βόλφσμπουργκ 27
11. Αμβούργο 27
12. Μάιντς 27
13. Νυρεμβέργη 25
14. Κολωνία 24
15. Άουγκσμπουργκ 21
16. Χέρτα 20
17. Κάιζερσλαουτερν 18
18. Φράιμπουργκ 18
Zougla.gr

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 75χρονος ποδηλάτης


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 75χρονος ποδηλάτης : Δεν κατάφερε τελικά, να κρατηθεί στην ζωή ο 75χρονος ποδηλάτης, ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου χθες, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Πύλης, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο του Δεν κατάφερε τελικά, να κρατηθεί στην ζωή ο 75χρονος ποδηλάτης, ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου χθες, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Πύλης, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Πρόκειται για τον Ηλία Ιωάννου, που τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ώρες μετά το τροχαίο.
Zougla.gr

Τί μπορεί να δημιουργήσει η καλλιτέχνις Hong Yi με ένα φλιτζάνι καφέ.(Photos-Video)

Η Hong Yi είναι μια Μαλαισιανή καλλιτέχνης του… καφέ!
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν φτιάχνει καλό καφέ, όμως μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως αυτό που φτιάχνει μ’ ένα φλιτζάνι και λίγο καφέ, είναι μοναδικό και εντυπωσιακό. Δείτε τις εκπληκτικές της δημιουργίες της στις παρακάτω φωτογραφίες καθώς και τον τρόπο που τις 
δημιουργεί στο βίντεο που ακολουθεί…

Φλώρινα: Συνελήφθη 49χρονος Αλβανός που βίαζε ανήλικους

Στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, συνελήφθη ένας 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών για συνέργεια σε βιασμό κατ εξακολούθηση κατά ανηλίκων, συνέργεια σε άσεμνη σεξουαλική επίθεση κατ εξακολούθηση κατά ανηλίκων και διευκόλυνση της σεξουαλικής συνεύρεσης των συνεργών του. Τα αδικήματα τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 2-6-2000 έως 5-6-2000 στην Ιταλία.

Ναρκωτικά στα ράφια μίνι μάρκετ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Καμινίων συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 28 και 29 ετώ, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινίων μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών στον Πειραιά από δύο (2) ημεδαπούς, εντόπισαν τους δύο δράστες μέσα σε κατάστημα ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ιδιοκτησίας του 28χρονου και τους συνέλαβαν.

Μια πολύ προφητική ομιλία του 1996,για όσα γίνονται σήμερα.Δείτε το βίντεο

Πολλοί τον είχαν χαρακτηρίσει "πολύ μεγάλο και προχωρημένο μυαλό".Άλλοι ,από ένα σημείο και μετά επιχείρησαν όχι πάντα με κομψό τρόπο να τον παρουσιάσουν ως "γραφικό".Οι ομιλίες του είχαν πάντως πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Το απόσπασμα είναι από την ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996.Και αποδείχτηκε προφητική.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έκλεβαν τον χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην Κορινθία

Στην αγροτική περιοχή Τραγάνας του Κιάτου Κορινθίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες ρομά, γιατί «ξήλωσαν» έναν μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το περιτύλιγμα χαλκού. Η αστυνομία τους συνέλαβε την ώρα που περίμεναν στο σημείο συνεργούς τους, προκειμένου μεταφορτώσουν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (14η αγωνιστική)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΣΤΟΡΑΣ-ΑΣΤΡ. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ Αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Πασλαμούσκας, Κόπος-Μήτρου (Πέλλας)
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑ 1-2
Μαστάκας, Στάγκος-Τάγκος (Μακεδονίας)
ΑΚΡ. ΑΧΛΑΔΑΣ-ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2-4
Καδης, Τσαλίδου-Τζώρτζος (Κοζάνης)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 1-1
Βλιώρας, Μάνος-Ζάχος (Λάρισας)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 1-1
Μολιχιτούδης, Νικολαδης-Κούλα Χουσεν (Μακεδονίας)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ Αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου
Πάνος, Κωνσταντής-Στεφούλης (Γρεβενών)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
1
Νάουσα
12
29

2
Ακαδημία Πλαταμώνα
13
28

3
Λευκάδια Ημαθίας
12
26

4
Κάστωρ ΑΟ
11
21

5
Γρεβενά Αεράτα
11
20

6
Αλεξάνδρεια
12
20

7
Κοζάνη
10
19

8
Περδίκκας
10
14

9
Εθνικός Βατερού
11
12

10
Αστραπή Μεσοποταμιάς
9
12

11
Πυρσός Γρεβενών
10
12

12
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
11
11

13
Καστοριά
11
4

14
Ακρίτας Αχλάδας
10
4

15
Νίκη Αγκαθιάς
13
3


Ποιος γνωστός τραγουδιστής έμεινε με το εσώρουχο on air;(vid)

Τι γίνεται όταν ένας πασίγνωστος τραγουδιστής αποφασίσει πως θέλει να κάνει βουτιά στην πισίνα αλλά εκείνη την ώρα είναι σε τηλεοπτική εκπομπή; Η απάντηση είναι… κάνει στριπτίζ!
Πρωταγωνιστής του «πιπεράτου» περιστατικού είναι ο Steven Tyler, ο οποίος έμεινε μόνο με το εσώρουχό του, κατά την διάρκεια του «American Idol» και μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Jennifer Lopez!

Η καλύτερη αποκριάτικη στολή! (video)

Κάποιος είχε πολύ έμπνευση...

Νέοι αντιπρόεδροι της ΑΕΚ Οικονομόπουλος – Γρυσμπολάκης!

Ο Χάρης Οικονομόπουλος και το πρώην μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Γρυσμπολάκης, είναι οι νέοι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ – Νέος Γενικός Διευθυντής ο Ηλίας Μπόβολης ο οποίος μαζί με τον δικηγόρο που τρέχει την υπόθεση Ψωμιάδη θα είναι τα… μάτια του Ντέμη και υπεύθυνοι της διαχείρισης του δανείου που εξασφάλισε.

Διάσημος τραγουδιστής έκανε στριπτίζ σε τηλεοπτική εκπομπή! Βίντεο

Τι γίνεται όταν ένας πασίγνωστος τραγουδιστής αποφασίσει πως θέλει να κάνει βουτιά στην πισίνα αλλά εκείνη την ώρα είναι σε τηλεοπτική εκπομπή; Η απάντηση είναι… κάνει στριπτίζ!
Πρωταγωνιστής του «πιπεράτου» περιστατικού είναι ο

Στη 10η θέση της UEFA η Ελλάδα

Την 10η θέση στην κατάταξη της UEFA εξασφάλισε στην Ελλάδα η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League επί της Ρούμπιν Καζάν.
Η νίκη των «Ερυθρολεύκων» έδωσε μπόνους 400 βαθμών στη χώρα μας, που συγκέντρωσε 36.700 πόντους έναντι 35.575 της 11ης Τουρκίας, ενώ πρώτη παραμένει η Αγγλία με 82.285 πόντους.
Αναλυτικά η κατάταξη:

Πέθανε ο 34χρονος δημοσιογράφος Κώστας Τσίφτης

Σε ηλικία μόλις 34 ετών πέθανε αιφνιδίως ο δημοσιογράφος του 902 Κώστας Τσίφτης, γιος του στελέχους του ΣΥΝ Στάθη Τσίφτη.
Η πολιτική κηδεία του Κώστα θα γίνει σήμερα Σάββατο στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι.
Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια, ενώ προσωπικό συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του Κώστα έστειλε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.
www.avgi.gr

Το Σάββατο ...ο ΠΥΡΣΟΣ με Πλαταμώνα στις 3:00

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

Έκαναν πίσω και δεν τιμωρούν τους μαθητές που μούντζωσαν στα Γιάννινα!

Φοβήθηκαν την κατακραυγή και τις αντιδράσεις του κόσμου! 
Έκαναν πίσω, τελικά, και όλα δείχνουν ότι δεν θα τιμωρήσουν τους μαθητές, που μούντζωσαν τους επίσημους κατά την παρέλαση για την απελευθέρωση των... Ιωαννίνων. Ο κόσμος στα Γιάννινα έχει ξεσηκωθεί, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να πάρουν το μήνυμα. Είναι ενδεικτικό ότι και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος λάβρος είχε επιτεθεί εναντίον των μαθητών και.....τους κατηγόρησε με συνεντεύξεις του πανελλαδικά, με νέα ανακοίνωσή του ζήτησε την ατιμωρησία τους. Στο υπουργείο Παιδείας κατάλαβαν ότι αν επέμεναν στον καταλογισμό πειθαρχικών ποινών σε βάρος των μαθητών, τότε οι αντιδράσεις θα γινόταν μεγαλύτερες και τα πράγματα θα χειροτέρευαν. Οι μαθητές δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εκφράσουν την δικαιολογημένη αγανάκτησή τους και να κάνουν αυτό το οποίο κάνουν καθημερινά όλοι σχεδόν οι Έλληνες στα σπίτια τους. Φασκελώνουν όσους μας κατάντησαν πειναλέους...
katoci

Ο κόσμος ρωτά που θα βρει τζάμπα φαγητό! Βίντεο που σοκάρει

Δυστυχώς η κατάσταση έιναι τραγική και πάει από το κακό στο χειρότερο σε όλη τη χώρα. Πληθαίνουν πλέον ανεξέλεγκτα οι άνεργοι, άστεγοι και οι άποροι.
Άλλωστε χαρακτηριστική και ταυτόχρονα δραματική είναι η δήλωση του κυρίου Συνάνη ότι όλοι οι άνθρωποι πια προσπαθούν να βρουν που θα φάνε τζάμπα!
Στη Μυτιλήνη εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό.
Δείτε το βίντεο...

Οι Βρετανοί βλέπουν αγγλικό ποδόσφαιρο στην ελληνική τηλεόραση!

Οι θαμώνες της βρετανικής pub Red, White and Blue στο Portsmouth, θα μπορούν να παρακολουθούν πλέον ελεύθερα και με το νόμο όλους τους αγώνες της βρετανικής Premier League από την τηλεόραση της ελληνικής Nova!
Η Karen Murphy, ιδιοκτήτρια της pub, επέλεξε την συνδρομητική τηλεόραση της Nova με κόστος 800 λίρες το χρόνο, από τη συνδρομή του Sky TV που κοστίζει 700 λίρες το μήνα, προκειμένου να προβάλλει στην pub της τους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου...

Δέχθηκε 10 τσιμπήματα από δηλητηριώδης αράχνης και ζει!

Η τύχη τον ήθελε πολύ… Ο λόγος για έναν άνδρα από την Βρετανία, ο οποίος έπεσε θύμα της πιο δηλητηριώδους αράχνης στην Ηνωμένο Βασίλειο. Το επικίνδυνο έντομο βρέθηκε - άγνωστο πως – στην κουκούλα του φούτερ του.
Την ώρα που ο Chris Galton έκανε τα ψώνια του σε κατάστημα παιδικών ειδών αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και μέσα σε χρόνο μηδέν κατέρρευσε, μπροστά στη μόλις ενός ετών κόρη του.

Zac Efron: Του έπεσε το προφυλακτικό στο κόκκινο χαλί!

Βρε τι έπαθε ο άμοιρος ο Zac Efron! Ο 24χρονος ηθοποιός, έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Lorax».
Κάποια στιγμή λοιπόν, πήγε να χαιρετήσει μια θαυμάστρια του στο Κόκκινο Χαλί. Τι το΄θελε; πάνω στον χαιρετισμό, του έφυγε το προφυλακτικό που είχε φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού του και έπεσε πάνω στο Κόκκινο Χαλί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο της θαυμάστριας όσο και των εκατοντάδων φωτογράφων!
Ο ίδιος βέβαια αντέδρασε αστραπιαία, έσκυψε και το μάζεψε αμέσως, αλλά δεν μπόρεσε με τίποτα να κρύψει την αμηχανία και την ντροπή του!
Έβαλε τα γυαλιά του μπας και κρύψει το κατακόκκινο πρόσωπο του, και προσποιήθηκε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
Star.gr