ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Να ποια είναι η βουλευτής του 1 εκατομμυρίου!

Δεν πάνε λίγες ώρες που μιλούσα με τον Ηλία τον Θεοδωρίδη στην Αριδαία και μου είπε το μισό!!!
Δηλαδή ότι η βουλευτίνα που ψάχναμε ήταν γυναίκα… αλλά αυτό δεν έφτανε για να εξακριβώσουμε από πού μας ήρθε η κατραπακιά!!!
Μετά όμως από λίγες ώρες και αφού έφτασα στην Κατερίνη και έλαβα με e mail το παρακάτω (ΦΩΤΟ) τώρα μπορώ και με δυο λόγια ακόμη να σας πω ότι δεν είναι μόνο η Άννα Νταλάρα που έχει 1 ΕΚ στην Ελβετία!!! Αλλά και άλλοι 30 η 40 βουλευτές διαφόρων κομμάτων και σε λίγες μέρες θα σκάσει και αυτό!!!
Αυτά τα ολίγα και έρχονται κι άλλα...
Άκης Ρούσσος

Ρωσία: Κατάρρευση κτιρίου από έκρηξη αερίου (video)

Έντεκα άνθρωποι αγνοούνται και επτά έχουν τραυματιστεί από την κατάρρευση κτιρίου εννέα ορόφων στην πόλη Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, η οποία προκλήθηκε ύστερα από έκρηξη αερίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

VIDEO: Βγήκε το στήθος της Τζένιφερ Λόπεζ στη σκηνή των Όσκαρ!

Γλίστρησε το υπέροχο Zuhair Murad φουστάνι της «καυτής» Λατίνας την ώρα που απένειμε το αγαλματάκι και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη είδαν.. παραπάνω από όσα ήθελε να δείξει!
Με την επίσης σέξι Κάμερον Ντίαζ στο πλευρό της, η χυμώδης σούπερ σταρ βγήκε όλο νάζι στη σκηνή για την απονομή των Όσκαρ καλύτερου κουστουμιού και καλύτερου make up αλλά δεν μπορούσε να προβλέψει ότι λόγω των έντονων κινήσεών της, θα της άνοιγε ακόμα περισσότερο το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
Η έκθεση του στήθους της ήταν βέβαια στιγμιαία αλλά αρκετή για να προκαλέσει… τρικυμία αντιπαραθέσεων στο twitter καθώς μερικοί θαυμαστές της υποστήριξαν ότι αυτό το «κάτι» που έπιασε ο τηλεοπτικός φακός ήταν σκιά.
Χαρακτηριστικό του μεγάλου ντόρου που ξέσπασε ήταν η σελίδα @JLosNipple (η θηλή της Τζένιφερ Λόπεζ) που φούντωσε τη συζήτηση με την ερώτηση “DID YOU SEE ME?” (Με είδατε;).
Δείτε (με προσοχή) το βίντεο με την άτυχη στιγμή της JLo στη σκηνή των Oscars...
onsports

Jennifer Lopez: Η πιο τολμηρή της βραδιάς!!!

Τα λαμπερά φορέματα της χθεσινοβραδινής τελετής απονομής των Oscars θα συζητιούνται για πολλές μέρες ακόμα. Εκείνο ομως που θα κάνει σίγουρα καιρό να ξεχαστεί ειναι το τολμηρό φορεμα της Jennifer Lopez. Βροχή έπεφταν τα στοιχήματα για το αν η Jennifer θα έχει κάποιο “ατύχημα” με αυτό. 
Τελικά είδαμε κάτι;
Ας περιμένουμε και το επόμενο post...συνέβη τελικά “ατύχημα”...

Τρία χρόνια φυλακή αν “πας” με πόρνη στην Αλβανία

Πληρώνουν και οι... νταβατζήδες στην Αλβανία!!
Η αρμόδια επιτροπή της αλβανικής Βουλής ενέκρινε αλλαγές στον ποινικό κώδικα σχετικά με την πορνεία, βάσει του οποίου προβλέπονται ποινές φυλάκισης έως 3 χρόνια για τους πελάτες και μέχρι 5 χρόνια για τους προαγωγούς.
Ο παλιός ποινικός κώδικας προέβλεπε ποινή φυλάκισης μέχρι 3 χρόνια μόνο για τις γυναίκες-ιερόδουλες, αφού η πορνεία είναι παράνομη στην Αλβανία.
princeolive

Η γκάφα της Μενεγάκη με την μύτη του Κώστα Κόκλα (video)

Κορυφαία γκάφα έκανε στη σημερινή της –μαγνητοσκοπημένη- εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια, είχε καλεσμένο τον Κώστα Κόκλα, και την ώρα που η κάμερα έδειχνε τον ηθοποιό, του έκανε συνεχώς νοήματα πως κάτι έχει στη μύτη του.
Κάποια στιγμή λοιπόν κι εκείνος σταματά να μιλά και τη ρωτά τι συμβαίνει και τι του δείχνει!

Η Χριστίνα Αλούπη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

Μεταξύ των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί της 84ης απονομής των Όσκαρ ήταν και μία γνωστή Ελληνίδα!
Ο λόγος για την Χριστίνα Αλούπη, που ανέλαβε για λογαριασμό της ιστοσελίδας GreekReporter να μεταφέρει το κλίμα πριν την μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου.
Φορώντας λευκή δημιουργία, η Χριστίνα βρέθηκε ανάμεσα στους σταρ!

Προσπάθησε να κάψει ζωντανή την φίλη του

Ένα ερωτικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στα Θούρια Μεσσηνίας, όταν ένας 35χρονος έλληνας, προσπάθησε να κάψει ζωντανή την 32χρονη ουκρανή φίλη του. Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης πυρπόλησε το αυτοκίνητο του πατέρα του, στο οποίο επέβαινε η σύντροφός του.
Μόλις την τελευταία στιγμή σώθηκε η γυναίκα, την οποία έσπευσαν να απεγκλωβίσουν περαστικοί, την στιγμή που είδαν τον Ι.Χ. να φλέγεται. Η 32χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με σοβαρά εγκαύματα, ενώ οι αρχές αναζητούν τον 35χρονο, ο οποίος μετά την πράξη του έσπευσε να εξαφανιστεί.
Star.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Σήκωσε την μπλούζα της και τράκαρε ο ραλίστας!

Ένας ραλίστας την πάτησε για τα καλά…
Παρόλο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα πρόλαβε να δει μια θαυμάστρια που σήκωσε την μπλούζα της, με αποτέλεσμα να τρακάρει.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

EXOYME EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ!!!!

ΣYMΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95,7FM EXOYME EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ. 
 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ...

Όσκαρ 2012: Οι νικητές των 84ων βραβείων Όσκαρ (video)

Όσκαρ ήταν και πάνε! Όπως ήταν αναμενόμενο το φιλμ The Artist απέσπασε πέντε βραβεία στην 84η τελετή απονομής των Oscar, περιλαμβανομένων των βραβείων καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και του Α' ανδρικού ρόλου.

Είπε το “ΝΑΙ” η γερμανική Βουλή στη βοήθεια προς την Ελλάδα

Εγκρίθηκε από τους βουλευτές της Μπούντεσταγκ το δεύτερο πακέτο βοήθειας ύψους 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.
Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 496 από τους 591 παρόντες βουλευτές.









Εγκλωβισμός αμαξοστοιχίας από κατολίσθηση

Διακόπηκε η κυκλοφορία σήμερα το μεσημέρι στις 15:20 στη σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέας-Λιανοκλαδίου, λόγω κατολίσθησης η οποία προκάλεσε εγκλωβισμό κενής επιβατικής αμαξοστοιχίας στο σταθμό του Ασωπού.
Οι επιβάτες με κατεύθυνση την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη θα μετεπεβιβάζονται σε λεωφορεία στους σταθμούς Λιανοκλαδίου ή/και Τιθορέας.
Zougla.gr

Συνελήφθη η τηλεοπτική Ζήνα Lucy Lawless!

Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα την ηθοποιό Lucy Lawless και πέντε ακόμη ακτιβιστές της Greenpeace για κατάληψη σε σκάφος! …
Η ομάδα βρισκόταν από την Παρασκευή στον πύργο γεωτρήσεων του σκάφους Noble Discoverer στη Νέα Ζηλανδία και διαμαρτύρονταν για τις εξορύξεις πετρελαίου στην Αρκτική.

Ανακοίνωσαν το "θάνατο" του Νικολά Σαρκοζί σε τροχαίο!

Τον πανικό έσπειρε για αρκετή ώρα δημοσίευμα οικονομικής ιστοσελίδας στη Γαλλία που αναφερόταν στον θάνατο του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί σε τροχαίο!
«Η απώλεια για τη Γαλλία είναι μεγάλη. Ο πρόεδρος έχασε τη μάχη με τον θάνατο, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του σε νοσοκομείο, και το Ελιζέ ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον χαμό του» έλεγε το τηλεγράφημα με τα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι την επιβεβαίωση του... «άκυρου» της είδησης να μοιάζουν αιωνιότητα!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Θανατηφόρο τροχαίο σε χιονισμένο δρόμο της Ρωσίας!!!

Οι παγωμένοι δρόμοι της Ρωσίας είναι δυστυχώς γνωστοί για αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
Στην περιοχή Petushki στον αυτοκινητόδρομο Μ-7, ένα ημιφορτηγό της Nissan έχασε τον έλεγχο  και χτύπησε σε ένα μικρό φορτηγό.
Δυστυχώς όμως το Nissan μετά την πρώτη σύγκρουση ξεκίνησε μια ανεξέλεγκτη πορεία και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου κυριολεκτικά συνθλίφτηκε από ένα φορτηγό που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Η σοκαριστική σκηνή «συνελήφθη» από την κάμερα ενός οδηγού που ακολουθούσε. Δείτε το...

Το ακούσαμε live στην ΝΕΤ: «άντε γ*μ*σο* μ*λ*κ*»! (video)

«Βροχή» πήγαν τα μπινελίκια σε απευθείας σύνδεση του μεσημεριανού δελτίου της ΝΕΤ, καθώς δύο υπάλληλοι της Βαρβακείου μίλησαν την… καθομιλουμένη!
Ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών ήταν στο πλευρό του δημοσιογράφου και τα σπαρταριστά μόλις άρχισαν: ο αέρας του χαλούσε την ομπρέλα και εκείνος την έφτιαχνε συνέχεια, κάνοντας τηνπαρουσιάστρια του δελτίου να κρατά με το ζόρι τα γέλια της.
«Να πεις ότι είναι μπ**ρδ*λ* τα πράγματα», ακούστηκε να συνιστά κάποιος -προφανώς καταστηματάρχης- όσο ο πρόεδρος περίμενε να μιλήσει και εκείνος τον… αποστόμωσε: «άντε γ*μ*σ** μ*λ*κ*! Ε μ*λ*κ*», του απάντησε!
Τι να κάνει ο άνθρωπος;
Μάλλον ξέχασε το μικρόφωνο που ήταν μπροστά του…
Δείτε το περιστατικό!..

Πέταγμα του χαρταετού στον Κέδρινο λόφο (ΦΩΤΟ)

Ο καιρός τα "έκανε μούσκεμα" τα Κούλουμα του Δ. Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι εκδηλώσεις και το μοίρασμα φαγητού από το Δήμο. Μόλις όμως σταμάτησε η βροχή οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στον Κέδρινο Λόφο για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Δείτε φωτογραφίες.

Παραιτήθηκε ο Παπουτσής από μέλος της Κυβέρνησης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
minocp.gov.gr

Τι θα γίνει με τον σερβιτόρο που έριξε 5 ποτήρια μπύρα στη Μέρκελ;

Όχι ένα, αλλά πέντε ποτήρια υψηλής ποιότητας μπύρα Koelsch «κατέληξαν» λόγω των αδέξιων χειρισμών ενός σερβιτόρου στο λαιμό και την πλάτη της Άνγκελα Μέρκελ, σε ένα στιγμιότυπο που απαθανατίστηκε από το φακό και τέσσερις ημέρες μετά έχει κάνει θραύση στο Διαδίκτυο.
Η Γερμανίδα καγκελάριος αντιμετώπισε το απρόσμενο... ντους σε εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών στο Ντέμιν με εξαιρετική ψυχραιμία και χαμόγελο.
Ποικίλα σχόλια συνοδεύουν στο Διαδίκτυο το βίντεο. Πάντως, οι περισσότεροι αναρωτώνται για την... τύχη του σερβιτόρου.
Σερβιτόρος «έλουσε» με μπύρα την Μέρκελ (video)ΤΑ ΝΕΑ

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας

Διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένα τμήματα του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύο έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, ενώ υποχρεωτική είναι σε άλλες περιοχές η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω χιονοπτώσεων, παγετών, κατολισθήσεων ή πλημμυρών στις εξής περιοχές:

Διαγωνισμός καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας!!!

Διαγωνισμός καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου,
στις 8 Μαρτίου 2012, που γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας.
Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, για μία ακόμη φορά καινοτομεί και πρωτοτυπεί. Αντί των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνονται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας, φέτος προγραμμάτισε ειδική εκδήλωση, τον "Διαγωνισμό καλύτερης παραδοσιακής ηπειρώτικης πίτας" για να τιμήσει την νοικοκυρά, την Ηπειρώτισσα νοικοκυρά, που αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στην κουζίνα και το μαγείρεμα.

Καρκίνωμα η υπερσυνταγογράφηση για την Οικονομία

Περισσότερα από 10 χρόνια διαρκεί στη χώρα μας το πάρτι γύρω από τη φαρμακευτική δαπάνη ένα διαρκές σκάνδαλο που συνέβαλε τα μέγιστα στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό.
Η δημόσια δαπάνη από τα 2,4 δισ. ευρώ το 2004, εκτινάχθηκε το 2009 στα 5,28 δισ. ευρώ.

Ο Καμμένος πήρε κεφάλι στο facebook

Η αναγγελία της ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Πάνο Καμμένο έφερε αναστάτωση στο διαδίκτυο και τον Καμμένο στη πρώτη θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ψάξαμε τις σελίδες των κομμάτων στο facebook και τις παρουσιάζουμε..

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής κάνει χειμερινό μπάνιο ;

Πριν καλά καλά βγει ο Φεβρουάριος φαίνεται πως ήρθε το… καλοκαίρι για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή, που έκανε σήμερα βουτιά στην θάλασσα!
Ο ατρόμητος κολυμβητής είναι ο ...

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ίδρυσε κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το είπε και το έκανε! Ίδρυσε κόμμα και θα κατέβει στις εκλογές!
Η Τζούλια είχε αποκαλύψει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά και τώρα που η Ελλάδα περνάει δύσκολα είπε να φτιάξει ένα κόμμα!
Συγκεκριμένα η Τζούλια είχε κάνει αυτή την σημαντική αποκάλυψη στην Κύπρο.Καλεσμένη στο onlycy: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες... Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις».
madata.gr/

Απάτη εις βάρος του ΙΚΑ: "Έξυπνοι" υπάλληλοι "μαϊμού" άρρωστοι πολίτες (video)

Στη δημοσιότητα ετοιμάζεται να δώσει η Οικονομική Αστυνομία τις λεπτομέρειες μια απίστευτα καλοστημένης κομπίνας σε βάρος του ΙΚΑ στην οποία συμμετείχαν τόσο υπάλληλου του ιδρύματος όσο και πολίτες.

Πληρώνουμε ενοίκια 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τις Ανεξάρτητες Αρχές...

- Ποια είναι τα χρυσά παλάτια που στεγάζουν ανεξάρτητες διοικητικές Αρχές
- Είναι κτίρια ευχάριστα και άνετα σε αντίθεση με άλλες χιλιάδες δημόσιες υπηρεσίες
- 21 ακίνητα του δημοσίου μένουν ανεκμετάλλευτα
Αν και θέλουν να είναι ανεξάρτητες και να παράγουν σοβαρό έργο υπέρ του πολίτη, εντούτοις, oι ανεξάρτητες Αρχές είναι απόλυτα... εξαρτημένες από τα λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού. Σχεδόν 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο πληρώνει το Δημόσιο σε ενοίκια για τα γραφεία που στεγάζουν 8 από τις 16 ανεξάρτητες διοικητικές Αρχές.

Ο καιρός σήμερα

Χειμωνιάτικο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με αρκετές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και ανατολικής χώρας, καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με πολύ χαμηλό υψόμετρο και επικράτηση θυελλωδών βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Επίδομα ανεργίας: ποιά θα είναι η μείωση;

Τροπολογία για την αποσύνδεση επιδομάτων που συνδέονται με το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη, το οποίο μειώθηκε κατά 22%, κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου των υπουργείων Εργασίας και Υγείας, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη.
Εκτός τροπολογίας μένουν, όμως, το επίδομα μητρότητας, καθώς και το επίδομα ανεργίας, το οποίο θα διαμορφωθεί τελικά στα 351 ευρώ από τα 461,5 σήμερα.
Zougla.gr

Πώς να αποφύγουμε τις δηλητηριάσεις των Σαρακοστιανών

Οι ημέρες της Σαρακοστής έφτασαν. Η Καθαρά Δευτέρα εκτός από τους χαρταετούς, το χαλβά, τη λαγάνα και τα παιχνίδια στην εξοχή, υπόσχεται και πολλά εδέσματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι θαλασσινά. Όσο υπέροχα και να γαργαλάνε τον ουρανίσκο μας τα θαλασσινά, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτική για την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Οι τροφικές δηλητηριάσεις τη Σαρακοστή, τείνουν να γίνει σύνηθες φαινόμενο.

Καρναβαλικό γιαούρτωμα στον Πάρι Κουκουλόπουλο.. (video)

Στο πλαίσιο των εθίμων που συνοδεύουν το καρναβάλι της Κοζάνης, οι καρναβαλιστές του group «Λάκκος τ’ Μάγγαν» που είχαν ως θεματική το γιαούρτωμα των πολιτικών, πασάλειψαν με λίγο γιαούρτι τον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τον Πάρι Κουκουλόπουλο, χωρίς να συναντήσουν αντίσταση..

Το 63% των Γερμανών είναι κατά της βοήθειας προς την Ελλάδα

Η πλειοψηφία των Γερμανών είναι κατά της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μια ημέρα πριν από την ψηφοφορία στη Μπούντεσταγκ για την έγκριση του δεύτερου πακέτου στήριξης της Ελλάδας, κατά την οποία η καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ είναι πιθανό να στηριχθεί στην αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Emnid Institute που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild am Sonntag, το 63% των Γερμανών είναι κατά της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 130 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 33% είναι υπέρ. Σε ανάλογη δημοσκόπηση του ίδιου ινστιτούτου, τον Σεπτέμβριο, κατά της νέας βοήθειας ήταν το 53% και υπέρ το 43%.
Η δημοσκόπηση στην Bild am Sonntag έδειξε επίσης ότι τα δυο τρίτα των Γερμανών πιστεύουν ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη και μόνο το 31% πιστεύει ότι μπορεί να αποτραπεί.

Κάν’ το όπως η Πιερία. Φασόλια μέσω ιντερνετ στις Πρέσπες! (video)

Μετά την διανομή πατάτας Νευροκοπίου στην Κατερίνη, οι εθελοντές συνεχίζουν να παρακάμπτουν τους μεσάζοντες και να πωλούν τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλές τιμές μέσω διαδικτύου.
Σειρά έχουν τα φασόλια Πρεσπών, που θα διατεθούν τις επόμενες εβδομάδες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη 50% φθηνότερα.

Superleague: ΑΕΚ – ΟΦΗ 1-1 (video)

Γκολ, βαθμούς και δοκάρια μοιράστηκαν στο άδειο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ, στον εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής.
Στο πρώτο μέρος η πιο αξιόλογη φάση ήταν σουτ του Leonardo, με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Βεζυρίδη.
Η Ένωση προηγήθηκε στο 55′ με τον Λυμπερόπουλο, αλλά τρία λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ποδόσφαιρο-Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος): αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής

Στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, για το 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ λιγκ 2), σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Η κλήρωση του Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Ο Ρήγας κυπελλούχος της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Ο Ρήγας Φεραίος είναι ο κυπελλούχος ΕΠΣΘ 2011-2012 καθώς ήταν ο νικητής του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ, κερδίζοντας 1-0 τον Εθνικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Γιωργος Χατζής στο 41’ με εκτέλεση φάουλ.
Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τον Εθνικό να έχει την υπεροχή, αλλά τον Ρήγα Φεραίο την ουσία.

Διαδήλωση Ελλήνων φοιτητών μπροστά από τη γερμανική πρεσβεία

Διαδήλωση μπροστά από την γερμανική πρεσβεία στην ιταλική πρωτεύουσα πραγματοποίησε χθες ομάδα Ελλήνων φοιτητών και Ιταλών φιλελλήνων.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από τις επτά το βράδυ απέναντι από την πρεσβεία της Γερμανίας (που βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Τέρμινι), κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «η Ελλάδα δεν είναι ένας διάττων αστέρας» και «πρέπει να δοθεί μια ουσιαστική ευκαιρία στην Ελλάδα».
Zougla.gr

Πάνω από 350.000 πολίτες κατέθεσαν πινακίδες

Μέχρι και τις πρώτες ημέρες του 2012, περισσότερο από 365.000 αυτοκίνητα στην χώρα μας ακινητοποιήθηκαν, με τους ιδιοκτήτες τους να πηγαίνουν στην εφορία και να καταθέτουν τις πινακίδες τους.
Η αύξηση των τελών κυκλοφορίας και των τιμών των καυσίμων, καθώς και τα έξοδα συντήρησης ενός οχήματος, οδήγησαν τους ιδιοκτήτες τους σε αυτή την κίνηση. Κατά την διάρκεια του 2010, άλλες 170.000 πινακίδες είχαν κατατεθεί στις εφορίες.
Zougla.gr

Οι Έλληνες κάνουν στροφή στον πολιτικό γάμο

Στροφή στον πολιτικό γάμο πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια οι Ελληνες, σαν αποτέλεσμα κυρίως της οικονομικής κρίσης και της λιτότητας. Οπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που συνελέγησαν από μεγάλους δήμους της Αττικής, αλλά και άλλα που είδαν το φως της δημοσιότητας... από την επαρχία, οι πολιτικοί γάμοι αυξάνονται τα τελευταία χρόνια σε αριθμό, την ώρα μάλιστα που ο συνολικός αριθμός των γάμων μειώνεται.