ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός για αύριο, Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου. (video)

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές στη Δυτική Πελοπόννησο, τα Νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Ιονίου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και κατά τόπους στην Ανατολική Στερεά περιμένουμε την Τετάρτη.

Το τρομακτικό ατύχημα του Montoya. (video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε αγώνα Daytona 500 των Η.Π.Α. με εμπλεκόμενο τον πρώην πιλότο της Formula 1, Juan Pablo Montoya.
Ο Κολομβιανός, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «καρφώθηκε» με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο όχημα ασφαλείας που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός πίστας. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν φωτιά τα δύο αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
Δείτε το σχετικό video...

Αυτός ειναι ο Ισίδωρος Κούβελος.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και σύζυγος της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, κατονομάστηκε ...ως το συγγενικό πρόσωπο βουλευτή, που τον Μάρτιο του 2011 μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τι ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την τρανσέξουαλ ηθοποιό των Βασιλιάδων; (videos)

Η απάντηση που άφησε άφωνους τους παρουσιαστές!
Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα το πρωί η τρανσέξουαλ ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Οι Βασιλιάδες".
Η Μίνα Ορφανού μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο δημοτικό, τη στήριξη που είχε από τους γονείς της για τις επιλογές της και τα "χαστούκια" που έχει φάει.

Σύλληψη 4μελών των Anonymous στην Ισπανία!

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη τεσσάρων χάκερ που ανήκουν στην...οργάνωση των hacktivists Anonymous και κατηγορούνται για τη δημοσίευση εμπιστευτικών δεδομένων στο πλαίσιο μιας διεθνούς επιχείρησης.

Στον "αέρα" τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας για τη Eurovision 2012

Από σήμερα το πρωί είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr και στο facebook.com/eurovisionert, τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision, o οποίος θα γίνει στις 26 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Τα υποψήφια τραγούδια για τον φετινό ελληνικό τελικό, είναι τα: “Aphrodisiac”, “Baby I’ m Yours”, “Killer Bee” και “No Parking”.
Φέτος υιοθετήθηκε μια πρωτότυπη διαδικασία, με σκοπό να δοθεί έμφαση στο τραγούδι. Για το λόγο αυτό, δεν αποκαλύφθηκαν οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.
Από τις 11 το πρωί η επισκεψιμότητα στις σχετικές ιστοσελίδες ήταν εξαιρετικά υψηλή.
Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της ΕΡΤ, οπότε και θα γνωστοποιηθούν οι καλλιτέχνες και όλοι οι συντελεστές.
Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.
Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα συμμετάσχουν στους δύο ημιτελικούς έχει ως εξής:

Τι μπορεί να συμβεί όταν βγάζεις φωτοτυπίες την ώρα του δελτίου ειδήσεων; (video)

Η υπάλληλος έβγαζε αμέριμνη φωτοτυπίες, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι ήταν στον αέρα του δελτίου.
Τι έκανε; Κρύφτηκε πίσω από το μηχάνημα και άρχισε σκυφτή να εγκαταλείπει την αίθουσα! Την όλη σκηνή όμως, την είχε ήδη προσέξει η παρουσιάστρια, η οποία άρχισε να γελά καθώς την παρατηρούσε να βγαίνει από το πλάνο.
Δείτε το αστείο περιστατικό...

Ποιος τραγουδιστής βγήκε στην πίστα ντυμένος ΤΣΟΛΙΑΣ?

Ο τραγουδιστής είπε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και ντύθηκε μασκαράς επί σκηνής.
Επειδή όπως φαίνεται τα παπούτσια με τη φούντα τον χτύπησαν, είπε να βάλει σπορτέξ για να κάνει με μεγαλύτερη ευκολία τις φιγούρες του. 
Η απόλυτη αποθέωση του κιτς...
Υποψηφιότητα για μια θέση στην...Προεδρική Φρουρά έβαλε με την καρναβαλική του εμφάνιση ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Πρέσβης κακοποιούσε σεξουαλικά τις τρεις κόρες του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σλοβενία η αποκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης τριών κοριτσιών-αδελφών από τον πατέρα τους, πρώην πρέσβη της Σλοβενίας στην Ισπανία, Πέτερ Ρέμπερτς.
Μετά από έρευνες που διήρκησαν έξι μήνες, η εισαγγελία αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Ρέμπερτς για σεξουαλική κακοποίηση των τριών κοριτσιών την περίοδο 2005-2007.
Σημειώνεται ότι εκείνο το διάστημα οι δύο εκ των τριών κορών του ήταν κάτω των 15 ετών.Τον Πέτερ Ρέμπερτς κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές η σύζυγός του.
Ο εισαγγελέας της πόλης Κόπερ, Σλάβκο Όζμπολτ είπε ότι οι λεπτομέρειες το κατηγορητηρίου δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.
Zougla.gr

Έρευνα για μεγάλη υπόθεση απάτης σε τραπεζικό υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Θύματα απάτης καταγγέλλουν ότι έπεσαν δεκάδες πελάτες τραπεζικού υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη . Η υπόθεση η οποία διερευνάται και από την διοίκηση της τράπεζας κάτω από άκρα μυστικότητα αποκαλύφθηκε το περασμένο το καλοκαίρι 2011 όταν πελάτες του συγκεκριμένου υποκαταστήματος όπως καταγγέλλουν διαπίστωσαν ότι η υπάλληλος του τμήματος «private banking» τους εξαπατούσε δίνοντας ακόμη και πλαστά έγγραφα για τα χρήματα που της εμπιστεύονταν.

Μια ώρα αργότερα τα σχολεία στο Δήμο Δεσκάτης.

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Δεσκάτης την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Δάσκαλοι αρνήθηκαν να βοηθήσουν 5χρονη με πρόβλημα υγείας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το σχολείο στο οποίο πήγαινε μια 5χρονη αρνήθηκε να της απλώσει στην πλάτη μια κρέμα για την σπάνια μορφή εκζέματος από την οποία πάσχει, λόγω του ότι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν οι καθηγητές τα παιδιά…

Άννα Νταλάρα: "Τι πίνουν και είναι τόσο χαρούμενοι;"

Σταυροκοπιόταν στους διαδρόμους της Βουλής, και όσοι την έβλεπαν έλεγαν ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε κατά των ξεφτεριών της Κυβέρνησης και των νόμων που φέρνουν προς ψήφιση στη Βουλή.
«Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει το ωράριο που έχει ο κηπουρός. Δηλαδή θα πιάσει φωτιά το δάσος στις 4 τα ξημερώματα, άρα και ο κηπουρός πρέπει να σηκωθεί να πάει εκεί για να σκαλίσει μόλις σβηστεί η φωτιά. Έτσι θα έχουν το ίδιο ωράριο και οι δύο. Θα τρελαθούμε σ’ αυτή τη χώρα;» είπε η Άννα Νταλάρα, κάνοντας και πάλι το σταυρό της.
«Τι πίνουν και είναι τόσο χαρούμενοι; Γιατί δεν μας δίνουν κι εμάς» συνέχισε να λέει εκνευρισμένα η βουλευτίνα.
«Μα είναι δυνατόν να λες στο δημοσιογράφο “δεν μπορείς να έχεις δεύτερη δουλειά”. Ένας που είναι στην ΝΕΤ κι αλλού, θα προτιμήσει τη δημόσια τηλεόραση γιατί θα τον διώχνουν από παντού. Ο Θεοδωράκης δεν θα πάρει τον τάδε μουσικό για συναυλία επειδή ο συγκεκριμένος μουσικός ανήκει στην ορχήστρα της κρατικής τηλεόρασης. Βγαίνει δύο φορές το μήνα στην ΝΕΤ και δεν θα μπορεί να δουλέψει πουθενά αλλού; Βρε, θα τρελαθούμε σ’ αυτό τον τόπο; Τι πίνουν και είναι τόσο χαρούμενοι…»ε πανέλαβε η Άννα Νταλάρα.
Zougla.gr

Σύλληψη για παράβαση του νόμου «περί όπλων»

Συνελήφθη σήμερα (28-02-2012) το πρωί, στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 26χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου «περί όπλων».
Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, βρέθηκαν στη θήκη της πόρτας του οδηγού και κατασχέθηκαν....
τέσσερα (4) μαχαίρια, τα οποία υπάγονται στο νόμο «περί όπλων», με συνολικά μήκη 31, 28, 26 και 25 εκατοστά αντίστοιχα.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
greveniotis.gr

ΕΦΕΤ: Ανακλήθηκε μπαχαρικό με σαλμονέλα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ύστερα από κοινοποίηση του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερώθηκε από τις ολλανδικές Aρχές για τη διακίνηση μπαχαρικού, στο οποίο ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella.

Ο σύζυγος της Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, ο "βουλευτής" με το 1 εκατ.

Μύθος τελικά η ιστορία του εκατομμυριούχου βουλευτή που εφέρετο να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ. Θα θυμάστε πολύ καλά πως όλος αυτός ο σάλος είχε δημιουργηθεί μετά από καταγγελία του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος.
Μετά από μία εβδομάδα έντονου θρίλερ και αντιδράσεων που είχαν πάρει πλέον μορφή χιονοστοιβάδας και αναστάτωσε φέρνοντας τα πάνω κάτω σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τα δεδομένα ανατρέπονται και τελικά ο αγνοούμενος εκατομμυριούχος δεν είναι βουλευτής αλλά σύζυγος γνωστής βουλευτή.
Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA σύζυγος βουλευτή είναι αυτός που έβγαλε το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ήδη γνωρίζουν το όνομα.
Μάλιστα, έφτασε και η λίστα του Υπουργείου Οικονομικών με όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μετέφεραν στο εξωτερικό το έτος 2011 ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ, στην επιτροπή ελέγχου του «πόθεν έσχες» βουλευτών και στα χέρια του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.
Σύμφωνα με το zougla.gr o άγνωστος βουλευτής με το 1 εκατομμύριο ήταν τελικά ο γνωστός σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος κι εξήγαγε στο εξωτερικό το χρηματικό αυτό ποσό. Ο γνωστός εισοδηματίας- επιχειρηματίας επικεφαλής της Ιππικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες εξήγαγε τα χρήματα για την αγορά περιουσιακού στοιχείου.
Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έντονα ενοχλημένος από την τροπή των πραγμάτων ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ο άνθρωπος με το εκατομμύριο δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής αλλά συγγενικό πρόσωπο. Ο κ. Πετσάλνικος με αυτό τον τρόπο άφησε πλήρως ακάλυπτο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτης Νικολούδη ο οποίος αν και γνώριζε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν ο «εξαγωγέας» του χρηματικού ποσού εντούτοις μίλησε για βουλευτή.
www.madata.gr

Αίτημα του Δήμου Γρεβενών για αποκατάσταση υποδομών και γεωργικών αποζημιώσεων

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με το 1139 / 22-02-2012 έγγραφό της κάνει γνωστό ότι το 8024/16-02-2012 έγγραφο του Δήμου Γρεβενών με Θέμα:
Αποκατάσταση ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα, έχει διαβιβαστεί προς τον Ε.Λ.Γ.Α, με την παράκληση να εξεταστούν.... τα αιτήματα του Δήμου Γρεβενών αποκατάστασης υποδομών και γεωργικών αποζημιώσεων στις περιοχές που επλήγησαν, μετά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων στο Δήμο Γρεβενών και την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κατόπιν σχετικού αιτήματος, 37 Οικισμών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης

VIDEO: Δέκα φάρσες για πολύ γέλιο!

Η φάρσα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για να σου φτιάξει την διάθεση!
Τι γίνεται όμως όταν αντί για μία έχουμε δέκα ξεκαρδιστικές φάρσες;
Και μάλιστα σε ένα βίντεο;
Τότε το γέλιο μέχρι δακρύων είναι αναπόφευκτο!
Δείτε το βίντεο...

"ΠΑΤΡΙΔΑ": Το νέο κόμμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Αύριο Τετάρτη, στις 18:00 το απόγευμα, θα γίνει η ανακοίνωση του κόμματος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στο πλαίσιο ομιλίας του Νίκου Λυγερού με θέμα «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ» στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Το όνομα αυτού «ΠΑΤΡΙΔΑ», δηλαδή «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης».
Zougla.gr

Δ. Καζάκης: «Θα πεθάνει κόσμος με τα φάρμακα από το Πακιστάν»!

«Θα πεθάνει κόσμος». Τρεις λέξεις, τρεις λέξεις με τεράστια δύναμη, συνοψίζουν την άποψη του γνωστού αναλυτή με το τεράστιο κοινωνικό ρεύμα Δημήτρη Καζάκη, όταν το newsbomb.gr τον ρωτά για το νέο νομοσχέδιο της Υγείας, που υποχρεώνει τους γιατρούς να συνταγογραφούν δραστική ουσία αντί για φάρμακο και τους φαρμακοποιούς να πωλούν στον ασθενή το φθηνότερο σκεύασμα.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πεθάνει κόσμος», διευκρινίζει με συνέντευξή του στο newsbomb.gr ο κ. Καζάκης, «όταν θα μας φέρνουν φάρμακα από το Πακιστάν». Και προσθέτει:

Δείτε την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχτηκαν την Αγγελική Ηλιάδη, σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της και το γιό της και τραγούδησε ζωντανά με την ορχήστρα της. «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου», «Μωρό μου», «όμως εγώ είμαι τρελός», «Σάλα σάλα», «Δεν θέλει απόψε άνθρωπο να δει», «Καμαρούλα» ενώ έκλεισε με το νέο της κομμάτι «Μαγκιά μου» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα.
Δείτε το απόσπασμα:...

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012: ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (VIDEO)

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΒΩΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ...

ΣΠΗΛΑΙΟ - ΓΡΕΒΕΝΑ προβλήματα απο τις χιονόπτωσεις... (VIDEO)

Ρεπορτάζ του Μάκη Νασιάδη στην κρατική τηλεόραση για τα προβλήματα απο τις χιονοπτώσεις στο Σπήλαιο Γρεβενών.
Δείτε το video...

Πάρτε μια αποκλειστική γεύση απο το ολοκαίνουργιο video clip των Creal!

Το tralala.gr σας εξασφάλισε αποκλειστικό backstage teaser από το ολοκαίνουργιο video clip των Creal για το τραγούδι "Ανθρώπινες σχέσεις" το οποίο θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα μέσα στην εβδομάδα! Τα γυρίσματα έγιναν πρόσφατα και το video clip θα είναι έτοιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο!

Την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών

Την Πέμπτη 01-03-2012 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών «Πέτρος Σιούλης», για την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων του Δήμου Γρεβενών οικονομικού έτους 2012 καθώς και να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μαζωνάκης - Γονίδης: Αμοιβαία τα αισθήματα!

Μία δυνατή φιλία ενώνει τους δύο καλλιτέχνες!
Ο Σταμάτης Γονίδης επέλεξε να διασκεδάσει στον Γιώργο Μαζωνάκη! Μόλις ο τραγουδιστής τον είδε, κατέβηκε από το stage και του έδωσε το μικρόφωνο! Ο Σταμάτης χωρίς καν να το σκεφτεί άρχισε να τραγουδά και ο Γιώργος πάνω στο τσακίρ κέφι χόρεψε! Μάλιστα, ο Μαζώ παρέσυρε τον Γονίδη και έριξε και αυτός ένα χορό! Η χαρά του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν τόσο μεγάλη που έβλεπε το φίλο του μετά από καιρό που του έσκασε ένα φιλί γιατί... απλά έτσι «περίεργα την είδε» που λέει και το άσμα του Γονίδη!

Χάος στον Άγιο Στέφανο… Εγκλωβισμένοι 2.30 ώρες στα αυτοκίνητα

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στον Άγιο Στέφανο νωρίς το πρωί. Τα αυτοκίνητα ήταν εγκλωβισμένα κοντά στις 2.30 ώρες στο ίδιο σημείο μέχρι και τις 11 η ώρα.
Στο σημείο είχε χιονίσει ώστε να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Σημειωτέων ότι στην Πεντέλη το έχει στρώσει αυτή την ώρα και τα σχολεία είναι κλειστά. Στην Πάρνηθα η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κλειστός και ο δρόμος από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο, στην Πεντέλη.

Το σχήμα του Σταυρού σε κορμό δέντρου που έπεσε σε αυλή εκκλησίας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους Επίτροποι και Ιερέας του Αγίου Δημητρίου στον Κολινδρό Πιερίας, όταν αντίκρισαν αυτό που βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία!
Mέσα στον κορμό ενός δένδρου υπήρχε το σχήμα του Σταυρού.
Από την έντονη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών, στον αύλειο χώρο του Ναού έπεσαν αρκετά δένδρα, από το βάρος του χιονιού.

Eurovision 2012: Τα υποψήφια ελληνικά τραγούδια

Στις 11.00 το πρωί της Τρίτης, οι φίλοι του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια ελληνικά τραγούδια, αφού για πρώτη φορά φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να τα παρουσιάσει μέσω Διαδικτύου.
Συγκεκριμένα, τα τραγούδια θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ, www.ert.gr, καθώς και στα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).
Πρόκειται για μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.
Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.
Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.
Ακούστε τα τραγούδια εδώ 

18 άνθρωποι νεκροί από επίθεση σε λεωφορείο..

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε τα άτομα αυτά στην περιοχή Κοχιστάν στο βόρειο Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από το Ραβαλπίντι, όπου βρίσκεται το Γενικό Επιτελείο του πακιστανικού στρατού, με προορισμό το Γκιλγκίτ, μια πόλη κοντά στα Ιμαλάια.
princeoliver

Ολυμπιακός Β’ για μεγάλα σαλόνια!!!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει την τριπλή μάχη σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει συνεχώς τρόπους για να ενδυναμωθεί και άλλο η ομάδα και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ένα από τα σχέδια που επεξεργάζεται ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, σύμφωνα με το Γαύρο, είναι η δημιουργία του Ολυμπιακού Β’ στα πρότυπα των ισπανικών συλλόγων!

BBC: "Οι Έλληνες ο πιο σκληρά εργαζόμενοι της Ευρώπης"!!!

«Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός της Ευρώπης». 
Η παραδοχή αυτή είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή, καθώς, όπως φαινόταν σε μία από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του κόσμου, το βράδυ της Κυριακής το σχετικό άρθρο είχε φτάσει αισίως στη δεύτερη (!) θέση των άρθρων με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

Αυτός ειναι ο σερβιτόρος που έλουσε τη Μέρκελ

Λέγεται Martin D και δυστυχώς δεν ειναι Ελληνας. Ειναι ο σερβιτόρος που έριξε κατα λάθος 3 μπύρες πάνω στην πλάτη της Angela Merkel. Οπως λέει τις μπύρες ήταν να τις πάει στο τραπέζι μια συνάδελφος του αλλά επειδή ήταν πολύ νευρική του ζήτησε να τις πάει αυτός. Ειναι λέει η πιο ντροπιαστική στιγμή της ζωής του...
Σερβιτόρος «έλουσε» με μπύρα την Μέρκελ...VIDEO

Αντιολισθητικές αλυσίδες στη Βόρεια Ελλάδα 08:26

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, αλυσίδες χρειάζονται στις εξής περιοχές:

Μήνυση εναντίον του Μπουτάρη απο τον Ηρακλή ! (video)

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ντροπής από την BlueArena, o αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και εκπροσωπώντας τον σύλλογο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, δόθηκε η εντολή στο νομικό επιτελεί της ομάδας να ετοιμάσει και τα έγγραφα για την κατάθεση αγωγής, με την πλευρά του Ηρακλή να ζητάει μία μεγάλη οικονομική αποζημίωση.
Θυμίζουμε ότι στην αποκριάτικη εκδήλωση του συνδυασμού που εκπροσωπεί και η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Αποθήκη Γ' του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, ο Μπουτάρης ντυμένος καρναβάλι (Χάρος), είπε ότι δεν υπάρχει ομάδα Ηρακλή και αποκάλεσε αλήτες τους φίλους του.
Η οργή στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και πέρασε από την μήνυση του Μανίκα, αναμένονται και άλλες κινήσεις αντίδρασης στη νέα -απρόκλητη- επίθεση του Μπουτάρη εναντίον της ιστορικότερης ομάδας που υπάρχει σε αυτή την πόλη.

Το... χάρηκε ο διαιτητής το γκολ της Τότεναμ! Δείτε το βίντεο...

Εντύπωση έχει προκαλέσει ένα VIDEO στο οποίο φαίνεται ο διαιτητής του ντέρμπι Αρσεναλ-Τότεναμ να... πανηγυρίζει το γκολ Λουίς Σαχά.
Ο διαιτητής Μάικ Ντιν φαίνεται να... χοροπηδά στη φάση που η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο “Emirates” απέναντι στην Άρσεναλ, προτού τελικά ηττηθεί με 5-2.
Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Βρετανός ρέφερι πανηγυρίζει για το τέρμα των “σπιρουνιών”. Το γεγονός μάλιστα ότι στην συνέχεια έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην Τότεναμ έρχεται να δώσει “τροφή” στις θεωρίες συνωμοσίας.
Ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση, ωστόσο οι οπαδοί της Αρσεναλ τον... πικάρουν για τη βαριά ήττα.

Οι Anonymous χτύπησαν το site της Καθολικής Εκκλησίας!

Στόχος των Anonymous αυτή τη φορά ήταν η καθολική εκκλησία κι ο Πάπας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Focus online, οι hackers επιτέθηκαν στο site της εκκλησίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Πάπα Βενέδικτο XVI.
enikos.gr

Πέθανε οπλίτης μέσα σε στρατόπεδο στο Βόλο

Ένας οπλίτης που υπηρετούσε στο 505 Τάγμα Πεζικού στον Βόλο, έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.
Ηταν λίγο μετά τις 19.40 το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο άτυχος νέος που υπηρετούσε τη θητεία του υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο στρατόπεδο.
Διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Γίνεται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του.
ΤΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα,απαγορευτικό από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με το οποίο προειδοποιούσε η ΕΜΥ τις προηγούμενες δυο ημέρες.
Το κύμα κακοκαιρίας σαρώνει από άκρη σ΄άκρη τη χώρα, με τα προβλήματα από την κακοκαιρία να είναι ήδη πολλά.
Ήδη 37 χωριά στο νομό Γρεβενών βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!

Στον πάγκο της Εφές ο Ηλίας Ζούρος!

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής της Αναντολού Εφές...
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμφώνησε με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος μετά την παραίτηση του Ουφούκ Σαρίτσα, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. Η συμφωνία του Έλληνα τεχνικού είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Τουρκία: Πέθανε ο ασθενής που υποβλήθηκε σε τετραπλή μεταμόσχευση άκρων

Ο Τούρκος ασθενής στον οποίο είχαν μεταμοσχευθεί την Παρασκευή τέσσερα άκρα έχασε σήμερα τη μάχη με τη ζωή, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε.
Ο Σεφκέτ Τσαβντάρ είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Χατσετεπέ της Αγκυρας αφού νωρίτερα οι γιατροί υποχρεώθηκαν να του αφαιρέσουν όλα τα μεταμοσχευμένα άκρα, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε το απόγευμα.

Λήγει σήμερα Τρίτη η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Υπενθυμίζεται επίσης ότι έως τις 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012 όλοι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σώοι και ασφαλείς οι 16 εγκλωβισμένοι στο Καρπενήσι - 6 μέτρα χιόνι -13 βαθμοί Κελσίου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία τη νύχτα η προσπάθεια διάσωσης των 14 ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στα χιόνια στο δρόμο μεταξύ του Καρπενησίου και του τοπικού χιονοδρομικού κέντρου, σύμφωνα με τους διασώστες.
Οι θυελλώδεις άνεμοι σε συνδυασμό με την σφοδρή χιονόπτωση έκαναν πάρα πολύ δύσκλολο το έργο του εντοπισμού και τη διάσωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκαν περίπου τέσσερις ώρες οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ για να διανύσουν μία απόσταση περίπου 300 μέτρων.

Θυελλώδεις άνεμοι ''μαστιγώνουν'' την Αττική- Δέντρα κατέστρεψαν αυτοκίνητα

Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν σε ολόκληρη την Αττική εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων
Από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι και αυτή την ώρα το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 145 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Στις 9.00 αντί των 8.00 θα ανοίξουν τα σχολεία την Τρίτη

Με μία ώρα καθυστέρηση (στις 9.00) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την...
Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, τα σχολεία του δήμου Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

FACEBOOK: Πόσα γνωρίζει για εμάς;

Νέες κατηγορίες ότι το Facebook διαβάζει τα γραπτά μηνύματα στα κινητά των χρηστών του.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το Facebook μας κατασκοπεύει, ότι χρησιμοποιεί τα προσωπικά μας δεδομένα για τις διαφημιστικές του υπηρεσίες και ίσως να πουλάει πληροφορίες σε άλλες εταιρείες. Σύμφωνα με τις τελευταίες κατηγορίες που του αποδίδουν, το Facebook διαβάζει κρυφά τα γραπτά μηνύματα των κινητών των χρηστών του, κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο κολοσσιαίο κοινωνικό δίκτυο.

Oι «χρυσοί» συνταξιούχοι της Βουλής...

Προκλητικά για το λαϊκό αίσθημα και ιδιαίτερα τη μικρομεσαία τάξη είναι τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η zougla.gr και αφορά στα ποσά που δαπανήθηκαν το 2010 για μισθούς αλλά και συντάξεις βουλευτών.
Τη στιγμή που το Μνημόνιο 2 φέρνει «τσουνάμι» λιτότητας, καταλύοντας τα όποια εργασιακά δικαιώματα είχαν απομείνει, περί τα 73 εκατομμύρια ευρώ εκταμιεύθηκαν από τα δημόσια ταμεία εν είδει αποζημίωσης σε πρώην και νυν βουλευτές.

Τσακωμός στη βουλή της Γενεύης (video)

Ειναι σχεδόν σίγουρο οτι οπου υπαρχει βουλή θα υπαρχουν και τσακωμοί. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε στη Γενεύη σε μια συζήτηση για νέο δρομολόγιο των τρένων...

VIDEO:Το συρτάκι του Γκλέτσου στα Κούλουμα στην Στυλίδα

Οι κάτοικοι της Στυλίδας δεν πτοήθηκαν από το κρύο και την βροχή και γιόρτασαν τα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, θαλασσινά και κρασί στο πάρκο του Λαού. Κοντά στους δημότες του φυσικά…και αυτήν την ημέρα ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος που δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή του κόσμου στις φετινές Καρναβαλικές Εκδηλώσεις σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Ελένη Μενεγάκη: Η περιπέτειά της μέσα στο πλοίο!

Που ήταν η Ελένη το τριήμερο και τι ήταν αυτό που της έβγαλε “ξινή” την εκδρομή, ταλαιπωρώντας αφάνταστα την ίδια και – ειδικά – τα παιδιά της;
Την αγωνία που έζησε την περιέγραψε η ίδια με τον πλέον παραστατικό τρόπο…