ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χρυσό μετάλλιο ο Χονδροκούκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (video)

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Δημήτρης Χονδροκούκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.
Περνώντας τα 2,33μ. με την πρώτη προσπάθεια στον τελικό του ύψους ο 24χρονος άλτης του Ολυμπιακού κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ κατά ένα εκατοστό, αναδείχθηκε κορυφαίος στον κόσμο και άφησε υποσχέσεις ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το καλοκαίρι.

Στον τελικό του ιταλικού «Dancing» η Ρία Αντωνίου (videos)

Και μπορεί να μην περίμενε να μείνει ούτε στο πρώτο live του ιταλικού «Dancing with the stars»… τελικά η Ρία Αντωνίου τα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος!
Η Ελληνίδα καλλονή πέρασε στον τελικό του ιταλικού λαμπερού show αφού στον χθεσινό ημιτελικό κέρδισε τις εντυπώσεις με τα λικνίσματά της.

Μάλφα: "Ο Σκιαδαρέσης μου την έπεσε αγρίως!" Βίντεο

Τον έρωτα της για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, εξέφρασε η Μπέσυ Μάλφα καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, στο «Μες την Καλή Χαρά».
Η ηθοποιός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγο της, λέγοντας πως «είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ ισχυρή προσωπικότητα και χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί του! Χωρίς τον Γεράσιμο δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει».
Ο λόγος; «είναι πολύ οργανωτικός, αυστηρός εκεί που πρέπει, με βάζει σε μια τάξη κι εμένα και τα παιδιά. Είμαι λίγο χύμα εγώ.

Η απάτη με τις φρικιαστικές φωτογραφίες άρρωστων μωρών στο facebook

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς στα news feeds του Facebook να εμφανίζονται φωτογραφίες άρρωστων μωρών, όπου αναφέρεται ότι με κάθε κοινοποίηση το μωρό αυτό θα πάρει ένα δολάριο και θα σωθεί!
Η απάτη είναι προφανής αλλά τι κερδίζει κάποιος με αυτό;
Είναι δύο τα ενδεχόμενα:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού... Δείτε την πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη

Για αύριο Δευτέρα 12 Μαρτίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους έντονες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
Χιονοπτώσεις στα θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

VIDEO: Όταν ο Κίτσος ερωτεύτηκε παράφορα την Τασούλα!!!

Μετά τον Ομορφάντρα έρχεται η απάντηση με τον Κίτσο...
Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έφτιαξε μια διαφήμιση που σαρώνει στα social media, στην οποία πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό.
Στο ρόλο του Κίτσου θέλει την Τασούλα και της χορεύει ενώ τραγουδάει το άσμα «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες»!
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ:...

Κοζάνη: Νεκρός συνδικαλιστής της ΔΕΗ, από χτύπημα στο κεφάλι!

Νεκρός βρέθηκε σήμερα ο 50χρονος συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Παντελής Καραλευθέρης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης.
Σήμερα το πρωί, τα δύο παιδιά του πήγαν με ταξί στο κτήμα τους που βρίσκεται σε παράδρομο, στο 2ο χλμ. Εθν. Οδού Κοζάνης-Λάρισας - ακριβώς μετά την αντιπροσωπεία της BMW Aλτίνης και εντόπισαν το πτώμα του 50χρονου πατέρα τους.
Ο ταξιτζής ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Το θύμα έφερε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, από σίδερο. Ο 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ ετοιμαζόταν τους επόμενους μήνες να βγει στη σύνταξη, όμως δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε μοιραίο παιχνίδι.
kozan.gr


Superleague: Ολυμπιακός – Άρης 3-0 (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στον Άρη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στο Καραϊσκάκη και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 24η αγωνιστική της Superleague.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα, πίεσε την εστία του Άρη και αυτή η πίεση καρποφόρησε στο 18’, όταν από σέντρα του Ibagasa ο Marcano με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Superleague: Παναιτωλικός – Εργοτέλης 2-0 (video)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας στο Αγρίνιο του Εργοτέλη με 2-0 και πρόσθεσε πολύτιμους πόντους στο ενεργητικό του, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23’ με εκπληκτικό σουτ του Άγγελου Χαριστέα και στο 50’, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καβουσάκη, με τον Camara να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 2-0.

Superleague: Κέρκυρα – Ξάνθη 2-0 (video)

Νίκη που μπορεί να της αποδειχθεί πολύτιμη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Κέρκυρα εντός έδρας από την Ξάνθη με 2-0 για την 24η αγωνιστική της Superleague.
Καλαντζής και Gustavo πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους που είχαν απέναντί τους μία Ξάνθη προβληματική στην ανάπτυξη που δεν κατάφερε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα.

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-0 (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννπανηγύρισε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τη νίκη που χρειαζόταν για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ‏ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ)

Δοκιμάστε το με έναν αριθμό κινητού !!!
Νόμιμος εντοπισμός κινητού τηλ. μέσω GPS!
Το ξέραμε από καιρό ότι κάτι παίζει αλλά κανείς δεν το παραδεχόταν λόγω της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Βρέθηκε όμως το παράθυρο και τώρα πια μας εντοπίζουν παντού, γι΄ αυτό TAKE CARE!

Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος!!! (video)

Η μόνη υποψηφιότητα που πληροί τις προϋποθέσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή του Ευ. Βενιζέλου. Η υποψηφιότητα Παπουτσή δεν ήταν σύμφωνη με το καταστατικό όπως αποφάσισε το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου.
Μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής τήρησης του καταστατικού του Κινήματος Γ. Ανωμερίτης, η μόνη υποψηφιότητα που πληροί τις προϋποθέσεις είναι αυτή του Ε. Βενιζέλου.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (17 αγωνιστική)

Αναλυτικά:
Αστ. Μεσοποταμίας - ΦΑΣ Νάουσα 2-3
Γρατσάνης, Νταλούκας, Τζάνης (Τρικάλων)
Α.Ε. Αλεξάνδρειας - Γρεβενά Αεράτα 1-0
Παλιούρας, Σιντόρης, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας)
Εθνικός Βατερού - Α. Ο. Κάστωρ 3-3
Μπουρμασόπουλος, Ρεντόπουλος, Καρακώστας (Λάρισας)
Α. Ε. Περδίκκα - Φ.Σ. Κοζάνης 0-2
Τόμπρος, Κατσούρης, Αυθίνος (Κέρκυρας)
Α.Σ. Λευκάδια - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-0
Χανίδης, Χαραμπούρας, Ντόντης (Μακεδονίας)
Πυρσός Γρεβενών - Ακρίτας Αχλάδας 3-0
Γιώτης, Χήτος, Σιόντης (Ηπείρου)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
1
Νάουσα
14
33

2
Λευκάδια Ημαθίας
16
32

3
Αλεξάνδρεια
16
32

4
Ακαδημία Πλαταμώνα
15
31

5
Κοζάνη
14
26

6
Κάστωρ ΑΟ
15
26

7
Γρεβενά Αεράτα
15
23

8
Εθνικός Βατερού
14
19

9
Πυρσός Γρεβενών
14
19

10
Περδίκκας
14
19

11
Καστοριά
15
16

12
Αστραπή Μεσοποταμιάς
12
13

13
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
14
11

14
Ακρίτας Αχλάδας
14
4

15
Νίκη Αγκαθιάς
16
3


Επόμενοι αγώνες
14/03
15:00
Νάουσα-Ακαδημία Πλαταμώνα
14/03
15:00
Αλεξάνδρεια-Αστραπή Μεσοποταμιάς
14/03
15:00
Κάστωρ ΑΟ-Καστοριά
14/03
15:00
Νίκη Αγκαθιάς-Πυρσός Γρεβενών
14/03
15:00
Γρεβενά Αεράτα-Εθνικός Βατερού
14/03
15:00
Κοζάνη-Λευκάδια Ημαθίας
14/03
15:00
Ακρίτας Αχλάδας-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Το πρωί καθηγήτρια, το βράδυ πορνοστάρ!!!

Μαθητές είδαν την καθηγήτριά τους να πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό!!!
Αυτή είναι η μόνη φράση που ταιριάζει στην Stacie Halas, την καθηγήτρια 31 ετών που δίδασκε φυσική στο σχολείο Richard B Haydock στο Oxnard της California.
Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ. Η Stacie Halas, 31 ετών, δίδασκε φυσική στο σχολείο Richard B Haydock στο Oxnard της California.
Ωστόσο ότι η βραδινή της δουλειά δεν είχε και πολύ σχέση με την πρωινή, καθώς η Halas εντοπίστηκε και μάλιστα από μαθητές του σχολείου να εμφανίζεται σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου!
Έτσι η νεαρή δασκάλα, η οποία μάλλον ζούσε διπλή ζωή, απομακρύνθηκε άμεσα από την θέση της, ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κλήθηκαν να ελέγχουν τα sites τα οποία επισκέπτονται τα παιδιά τους!


ΑΕΚ Παναθηναικος 19.30 NOVA

Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν ξεχωριστούς στόχους, δεν παύει όμως να είναι ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, όπως και η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ.
Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, αποφασίζοντας να τους καλέσει όλους στο ξενοδοχείο. Μοναδικοί απόντες για το ντέρμπι είναι οι ανέτοιμοι Εγγλέζου, Μπουγαΐδης και φυσικά ο Γκούντγιονσεν.

Θα διασχίζατε αυτή τη γέφυρα;

Πρόκειται για τη μακράν χειρότερη γέφυρα στον κόσμο στο Hussaini του Πακιστάν.
Δείτε...

Εκπληκτικό βίντεο: Εκπαίδευση πιλότων στα G! Δείτε πως αλλάζουν πρόσωπο!

Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό και δείχνει τις εμπειρίες πιλότων μεταξύ των οποίων και γυναικών- όταν δέχονται στην εκπαίδευση 7 g!
Η καταπόνηση του ανθρώπινου οργανισμού αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους. Και τα 7 g δεν είναι …η οροφή όπως γνωρίζουμε.Τουλάχιστον για τους δικούς μας αεροπόρους στο Αιγαίο,που “γράφουν” και διφήφια!
Αύριο το Onalert θα παρουσιάσει ένα εμπεριστατωμένο επιστημονικό άρθρο, για τις παθήσεις που αντιμετωπίζουν οι πιλότοι της ΠΑ κατά την διάρκεια της ζωής τους και μετά από την υπηρεσία τους στα αεροσκάφη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ποιοι επώνυμοι της Showbiz ετοιμάζονται για τη βουλή;

Η showbiz μετακομίζει στη Βουλή. Τουλάχιστον, αυτή είναι η επιθυμία των επιτελείων των κομμάτων που θέλουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και αθλητές για να «ντύσουν» τα ψηφοδέλτιά τους εν όψει των εκλογών.
Βέβαια, αυτή η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι.

Τρίο εραστών έψαχνε ... σκύλο για κουαρτέτο!

Ούτε η πιο «αρρωστημένη» ταινία πορνό δεν θα είχε σκεφτεί το σενάριο που σας γράφουμε. Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή ανάμεσα σε ένα τρίο εραστών, που έψαχνε ένα σκύλο ακόμα για να κάνουν… κουαρτέτο!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Ιησούς, ο Μωυσής και ένας γεράκος παίζουν γκολφ!

Πιάνει πρώτος ο Μωυσής το μπαστούνι και ρίχνει μία. τσααααφ και η μπάλα πέφτει μέσα σε μία λιμνούλα με νερό.
Πάει προς τα εκεί, ακουμπάει τη λιμνούλα το ραβδί του (όπως στο Νείλο) και κλααατς ανοίγουν τα νερά.
Περπατά μέσα στην κοίτη, ρίχνει μία με το μπαστούνι του και να η μπάλα μέσα στην τρύπα.
Σειρά του Ιησού:

Δύσκολες ώρες για τον Θύμιο Καρακατσάνη

Δύσκολες ώρες περνά ο Θύμιος Καρακατσάνης με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει…
Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν για την πορεία της υγείας του και προσπαθούν να τον διαφυλάξουν από κάθε παράγοντα που θα επιβαρύνει την κατάστασή του.Σύμφωνα με την “Espresso” το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σάκχαρό του, έθεσε τους γιατρούς του σε συναγερμό. Οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του και αφού το κατάφεραν του έδωσαν εξιτήριο. Ωστόσο, ανέφεραν στους δικούς του ανθρώπους ότι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να τον κρατήσουν μακριά από έντονες συγκινήσεις και στενοχώριες.


Ολόκληρο χωριό της Γερμανία έχει καρκίνο!

Τα χέρια ψηλά έχουν σηκώσει γιατροί και ερευνητές που κλήθηκαν να μελετήσουν την περίπτωση ενός μικρού χωριού στη Γερμανία, όπου ο καρκίνος του στήθους, πνεύμονα, οισοφάγου, στομάχου και μήτρας έχει χτυπήσει την πόρτα σχεδόν κάθε νοικοκυριού.

Έκαψαν ελληνική σημαία στο Καρπενήσι!

Φωτιά στην ελληνική σημαία έβαλαν τρεις νεαροί στο Καρπενήσι ενώ προκάλεσαν βανδαλισμούς και στον προαύλιο ναό της Γενέσεως της Θεοτόκου.
Στη συνέχεια, οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων του δήμου και σε μια πινακίδα της τροχαίας.
Όμως, τους είδαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 26χρονο και τον 31χρονο, ενώ ο 24χρονος συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, οι δύο συλληφθέντες είχαν διαρρήξει στις 2 Μαρτίου το περίπτερο ενός 39χρονου από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα φαγώσιμα και άλλα είδη, μέρος των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του 31χρονου. Στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν έντεκα κροτίδες, γι' αυτό κατηγορήθηκε και για παράνομη κατοχή βεγγαλικών.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Καρπενησίου τους άσκησε δίωξη για προσβολή συμβόλων του κράτους, διακεκριμένες φθορές και κλοπή και διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι.
Zougla.gr


Ανακοινώνει επίσημα το κόμμα του ο Καμμένος

Την ίδρυση του κόμματός του «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα ανακοινώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, σήμερα Κυριακή, 11 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, νωρίτερα, θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου και μετά την παρουσίαση του κόμματος, επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.
Zougla.gr


Δόμνα Σαμίου: Πέθανε η "ψυχή" της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Δόμνα Σαμίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ερευνήτρια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής συνέβαλε τα μέγιστα στη διάσωση καλλιτεχνικών θησαυρών της χώρας μας και είδε το έργο της να αναγνωρίζεται και εκτός ελληνικών συνόρων. Τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις με αποκορύφωμα την απονομή μεταλλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο το 2005.

Βρέθηκαν οι τρεις Βρετανοί που αναζητούνταν στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Τέλος καλό, όλα καλά…
Ολοκληρώθηκε στη 01:15 η επιχείρηση εντοπισμού των τριών Άγγλων χιονοδρόμων (2 άντρες και μία γυναίκα) που ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου(11/3), στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό των χιονοδρόμων εκτός από την αστυνομία συμμετείχε και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου.

Κίνημα της φθηνής πατάτας: Κυριακή 11 Μαρτίου, όλα τα σημεία

Την διανομή πατάτας σε τιμές κόστους συνεχίζουν και σήμερα πολλοί Δήμοι της Αττικής, οι οποίοι και συμμετέχουν στο «Κίνημα της Πατάτας».
Μετά από κοινή συνεργασία μεταξύ τους, οι Δήμοι Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Ηλιούπουλης και Αγίου Δημητρίου, θα διαθέσουν τόνους πατάτες στους δημότες τους.

Η πορτοκαλάδα ανεβάζει την πίεση: Μύθος ή αλήθεια;

Η πεποίθηση πως η πορτοκαλάδα ανεβάζει την πίεση συνιστά έναν μύθο, καθώς στην πραγματικότητα το στοιχείο που ευθύνεται για την υψηλή πίεση είναι το νάτριο, το οποίο βρίσκεται σε μηδαμινή ποσότητα στην πορτοκαλάδα.
Αντίθετα, τα πορτοκάλια και ο φυσικός χυμός τους μάλλον μειώνουν την πίεση παρά την αυξάνουν, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε κάλιο. Η πορτοκαλάδα, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους που έχουν τέτοιου είδους προβλήματα, εφόσον λειτουργεί ευεργετικά.
Zougla.gr


΄Έρευνες για πετρέλαιο και στα Γρεβενά

Σε Ταμείο Αλληλεγγύης των Γενεών τα έσοδα από το πετρέλαιο
«Tην 1η Iουλίου προχωρούμε σε γύρο παραχωρήσεων με τη μέθοδο της "ανοικτής πόρτας" για 10 - 12 χερσαία οικόπεδα»
Γράφει ο Γιάννης Μανιάτης, υφυπουργός ΠEKA
Eνα νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Eλλάδας άνοιξε μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 2 Mαρτίου, με την κατάθεση....

Πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για την Κυριακή. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια θα είναι κατά τόπους έντονα και κυρίως το απόγευμα και το βράδυ στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 8 μποφόρ στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση.

Κεραυνός- βόμβα προκάλεσε ζημιές σε εκκλησία στα Τρίκαλα

Στο πόδι σηκώθηκαν οι κάτοικοι στον ορεινό Αετό Τρικάλων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από ισχυρό κρότο.
Ο κρότος, προέρχονταν από πτώση κεραυνού που έπεσε σε είσοδο του Ιερού Ναού Παναγίας ΘεοτόκουΖημιές προκλήθηκαν στο καμπαναριό, σε τοίχο περίφραξης, στην είσοδο του Ιερού Ναού ενώ ξεκόλλησαν πέτρες που εκσφενδονίστηκαν με την πρόσκρουση του κεραυνού.
Στις ζημιές και η βλάβη στον παρακείμενο υποσταθμό της ΔΕΗ που βύθισε στο σκοτάδι το χωριό..

Ερώτηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θ. Χαντάβα για την ενίσχυση της ελληνικής κτηνοτροφίας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη για την υιοθέτηση μέτρων ενίσχυσης της ελληνικής κτηνοτροφίας, κατέθεσαν την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012, είκοσι τρείς (23) Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης όπως κατατέθηκε στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου είναι το εξής:

Πανικός με μεγάλες μέδουσες στον Αμβρακικό

Την εμφάνισή τους έκαναν και πάλι τα κορέλια, οι μεγάλες μέδουσες, που τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους αλιείς του Αμβρακικού Κόλπου.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος των Ενεργών Πολιτών, Παύλος Χαραλάμπους, αυτή τη στιγμή οι μέδουσες βρίσκονται σε μεγάλα βάθη ωστόσο -με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών- αυτές σύντομα θα ανέβουν σε πιο ρηχά νερά.
«Τα κορέλια καταστρέφουν τα δίχτυα των αλιέων με το μεγάλο βάρος τους» εξηγεί ο κ. Χαραλάμπους, καταθέτοντας γενικότερα προβληματισμό για τη μείωση του ιχθυοπληθυσμού στον Αμβρακικό.
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι οι ψαράδες αναγκάζονται να αφήσουν τα δίχτυα τους δύο και τρεις μέρες, προκειμένου να πιάσουν ελάχιστα κιλά ψάρια ή σουπιές, και τις περισσότερες φορές το μόνο που πιάνουν είναι οι μεγάλες μέδουσες.
Οι αλιείς εκπέμπουν για ακόμη μία φορά σήμα κινδύνου για την έλλειψη οξυγόνου στον Αμβρακικό, ζητώντας από την Πολιτεία να θεσπίσει μέτρα για την προστασία και την ορθολογική ανάπτυξή του.
Zougla.gr


ΣΟΚ: Θάφτηκε ζωντανός για το βιβλίο Γκίνες

Ένας 24χρονος από τη Σρι Λάνκα έχασε τη ζωή του με ασυνήθιστο τρόπο, προσπαθώντας να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες…
Σκοπός του νέου ήταν να παραμείνει θαμμένος ζωντανός για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει καταγραφεί ποτέ. Μάλιστα, οι ίδιοι του οι φίλοι τον βοήθησαν να θάψει τον εαυτό του.
Όταν όμως πήγαν να τον ξεθάψουν, μετά από επτά ώρες, ο νεαρός είχε χάσει τις αισθήσεις του και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγο αργότερα.
Η μητέρα του θύματος ανέφερε ότι ο γιος της είχε ξαναεπιχειρήσει ανάλογα παράτολμα εγχειρήματα στη ζωή του.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως δεν είναι γνωστό αν υπάρχει καν ένα τέτοιο ρεκόρ Γκίνες.


Πέντε άντρες έπαιρναν επίδομα τοκετού! (video)

Όλο και περισσότερα και μάλιστα πιο εξωπραγματικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την κομπίνα στο ΙΚΑ. Πέντε άντρες έπαιρναν επίδομα εγκυμοσύνης βάζοντας στην τσέπη τους τα χρήματα που εξασφάλιζαν από το επίδομα τοκετού!!!

Καταδικάστηκε φαρσέρ στη Λάρισα

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, με τριετή αναστολή, επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας στον φαρσέρ που συνελήφθη προχθές, μετά από τηλεφώνημα που έκανε για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας.

Νέα επίθεση με πορτοκάλια και νεράντζια στον Γιώργο Νταλάρα

"Έξω ο Νταλάρας από τις γειτονιές". 
Με αυτό το σύνθημα υποδέχθηκαν στη Δάφνη τον τραγουδιστή. 
Δεν αφήνουν τον Νταλάρα να τραγουδήσει.
Μετά την επεισοδιακή συναυλία στο Ίλιο, το Σάββατο στη Δάφνη, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής, επαναλήφθηκαν οι προηγούμενες σκηνές.

Απίστευτο! Τοκετός διήρκεσε 75 ημέρες!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Joanna Krzysztonek από το Wroclaw της Πολωνίας, η οποία αναγκάστηκε να περάσει 75 ημέρες στο κρεβάτι ξαπλωμένη σχεδόν ανάποδα, για να σώσει τη ζωή των εμβρύων που κυοφορούσε. Όλα ξεκίνησαν όταν η 31χρονη γυναίκα γέννησε πρόωρα ένα από τα έμβρυα, το οποίο όμως έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ανακάλυψαν μέσω του facebook ότι ήταν παντρεμένες με τον ίδιο άντρα

Δύο γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακάλυψαν λόγω του Facebook ότι ήταν παντρεμένες με τον ίδιο άνδρα, όταν η εφαρμογή «άτομα που ίσως γνωρίζετε» πρότεινε στη μία σύζυγο να γίνει «φίλη» με την άλλη σύζυγο.
Σύμφωνα με το BBC, η σύζυγος Νο1 (όπως χαρακτηρίζεται στα δικαστικά έγγραφα) επικοινώνησε πρώτα με την ...πεθερά της και εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρχές. Τώρα, ο Άλαν Λ Ο'Νιλ κατηγορείται για διγαμία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους εάν καταδικαστεί.