ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ένα βίντεο που σίγουρα θα σας “αγγίξει”!

Σε αυτό το βίντεο δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό που απλά πρέπει να κάνετε είναι να το παρακολουθήσετε, γιατί σίγουρα θα σας “αγγίξει”!
Το μόνο που αξίζει να μάθετε πριν δείτε το κλιπάκι, είναι πως πρόκειται για μια ιστορία αγάπης!...

VIDEO: Διαγωνισμός οπισθίων στην Χιλή!

Γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών διοργάνωσε στη Χιλή για άλλη μια χρονιά το «Miss Reef Chile 2012»!
Δεν χρειάζονται πολλές περιγραφές για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό: Οι υποψήφιες επιδεικνύοντας τα μικροσκοπικά μαγιό τους, διεκδίκησαν τον τίτλο των καλύτερων οπισθίων.
Φετινή νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Κάρεν Ντελ Καστίγιο.
Δείτε το βίντεο:...

Πάτρα: Σαραντάρα εμφανίζεται γυμνή στους ντελιβεράδες!

Ντόρος έχει γίνει μεταξύ αρκετών εργαζομένων ως ντελίβερι για την σέξι σαραντάρα που κατοικεί στα Ψηλαλώνια της Πάτρας...
Η συγκεκριμένη γυναίκα ανοίγει την πόρτα για να πάρει την παραγγελία της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της!
Επειδή μάλιστα παραγγέλνει σε συγκεκριμένη πιτσαρία και σε άλλη μία ψησταριά, γίνεται …σκοτωμός για το ποιος θα πρωτοπάει τα φαγητά στο σπίτι της.
Κι ένας από τους νεαρούς που την έχουν επισκεφθεί υποστηρίζει ότι σε αυτόν άνοιξε φορώντας το στρινγκ και τίποτα απολύτως από πάνω!


Ανθελληνικά συνθήματα σε αλβανικό γήπεδο

Με επεισόδια και υβριστικά ανθελληνικά συνθήματα έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Αγίων Σαράντα και της Χειμάρρας.
Οι οπαδοί της ομάδας των Αγίων Σαράντα υποδέχθηκαν με βρισιές και με μια τεράστια αλβανική σημαία, απλωμένη στην εξέδρα, καθώς και φωτογραφίες πολεμιστών του UCK του Κοσόβου, τους οπαδούς και την ομάδα της Χειμάρρας.

Τρυφερό βίντεο: Ο μπαμπάς έκανε τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης... 90 δευτερόλεπτα!

Ένα πολύ τρυφερό video που σχεδίαζε εννέα μήνες έφτιαξε ένας ευτυχισμένος μπαμπάς μετά τη γέννηση της κορούλας του.
Το video ξεκινά με τον άνδρα να δίνει ένα φιλί στην επίπεδη κοιλιά της συντρόφου του. Στη συνέχεια την καταγράφει κάθε μέρα και δείχνει την κοιλίτσα της να φουσκώνει! Κατά τη διάρκεια των μηνών βλέπουμε ότι αλλάζουν σπίτι για να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας και την εμφάνιση τους κάνουν και τα κατοικίδια του σπιτιού!
Δείτε το video...

Πάτρα: Την απέλυσε επειδή... την άφησε έγκυο!

Η νεαρή δήλωσε στο αφεντικό της ότι θέλει να κρατήσει το παιδί και εκείνος αγνόησε το νόμο και της έδειξε την πόρτα της εξόδου...
Kαταγγελία-σοκ από γυναίκα, πρώην εργαζόμενη σε εμπορικό κατάστημα της Πάτρας.

Αγγελία - ντροπή για εύρεση εργασίας - "Ζητείται άστεγη"!

Πρόκειται για μια αγγελία που δείχνει το σημείο που έχει φτάσει η Ελλάδα του 2012...
"Παντρεμένο ζευγάρι ζητάει άστεγη κυρία μη καπνίζουσα ως οικιακή βοηθό και εκτελώντας χρέη baby-sitter σε βρέφος. Αντί ενοικίου θα εκτελεί τα άνωθεν προαναφερθέντα και διατίθεται δικό της δωμάτιο". Τα παραπάνω αναφέρονται σε αγγελία που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα των Χανίων, στη στήλη εύρεσης εργασίας.

Σοκ: Ολλανδοί ιατροί σκοτώνουν ασθενείς στα σπίτια τους

Μία Ολλανδική κλινική που αναλαμβάνει την εκτέλεση ευθανασίας, έχει δημιουργήσει φορητές ομάδες οι οποίες δολοφονούν τους ασθενείς στα ίδια τους τα σπίτια. Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει ήδη αρχίσει την λειτουργία της.
Η κλινική παρέχει τις υπηρεσίες της μόνο στους ασθενείς για τους οποίους οι προσωπικοί τους θεραπευτές αρνήθηκαν να τους αφαιρέσουν την ζωή. Παρ’όλα αυτά πολλοί ειδικοί επαγγελματίες υγείας έχουν ήδη ξεκινήσει διαμαρτυρίες εναντίον αυτής της «καινοτομίας».

Κατέθεσε 1,7 εκατ. ευρώ ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην κατάθεση 1,7 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ποσό που αναλογεί στο ποσοστό που κατέχει (11%).Από το περιβάλλον του Βγενόπουλου τονίζουν ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα με τη ΓΗΠΕΛ, δεν πρόκειται να βάλει 15 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει όλη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ούτε πρόκειται να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ την Τριτη 13/3 του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Προσυγκέντρωση: οδός Καυτατζόγλου 35 Πατήσια, στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις 10:30 πμ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ!!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Τη στιγμή που η κυβέρνηση των τραπεζιτών προσπαθεί να διασώσει τα υπερκέρδη του χρηματοπιστωτικού συστήματος μετακυλίοντας την κρίση από τις τράπεζες στο λαό, χιλιάδες νοικοκυριά καταδικάζονται καθημερινά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Δύσκολες οι ώρες για την ΑΕΚ!!! (video)

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο - μήνυμα ενότητας..
Με ένα εξαιρετικό βίντεο 5λεπτης διάρκεια η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ στέλνει μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας.
Το βίντεο θα προβληθεί από τα μάτριξ του ΟΑΚΑ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Δείτε το βίντεο:...

"H Whitney Houston δολοφονήθηκε!"

Μια εντελώς νέα τροπή έρχεται να δώσει στη δολοφονία της Whitney Houston η αδερφή της.
Μιλώντας στην εκπομπή της Oprah Winfrey στο κανάλι «OWN», η Pat Houston δήλωσε πως ο θάνατος της αδερφής της είναι πολύ ύποπτος, ενώ εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς, την άποψη πως η αδερφή της δολοφονήθηκε:
«Δεν ξέρω πως η Whitney βρέθηκε μέσα στη μπανιέρα!» δήλωσε, γυρίζοντας το χρόνο πίσω, στη μοιραία νύχτα που η 48χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα του ξενοδοχείου της.

Ο γάμος της χρονιάς θα είναι της Jennifer Aniston και θα γίνει στα Χανιά! (Βίντεο)

Το ότι έχει έρθει ή ώρα να παντρευτεί η Jennifer Aniston το υποψιαζόμασταν καιρό. Η hot όμως είδηση είναι ότι ο γάμος θα γίνει πολύ σύντομα και μάλιστα στα Χανιά. Το κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει; Το φανταζόμαστε από τώρα...
Η ελληνικής καταγωγής Jennifer φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να τιμήσει τα πάτρια εδάφη και να παντρευτεί τον Justin Theroux στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Star.

Ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών;

Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, το ξέρουμε και ας είναι οι εκλογές για την ανάδειξή του στις 18 Μαρτίου.
Ποιος θα είναι όμως ο νέος υπουργός Οικονομικών, τώρα που ο Ευ. Βενιζέλος ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία, το ξέρουμε;
Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Άλλωστε ο Λουκάς Παπαδήμος δεν έχει ανάγκη και από... "ιδιαίτερα".
Star.gr


ANEKΔΟΤΟ: Πέθανε η πεθερά!

Πάει η πεθερά ενός τύπου στα Ιεροσόλυμα…
Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε…
Παίρνουν τηλέφωνο στην Αθήνα, τον γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας:
- Για να γίνει η κηδεία Αθήνα χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ, ενώ εδώ μόνο 1000.
Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά:

Πυροβολισμοί και τραυματισμός αστυνομικού στην Καλλιθέα

Δύο τραυματίες σε ανταλλαγή πυροβολισμών..
Ένοπλη συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών, σημειώθηκε μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και ενόπλων, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Καλλιθέα. Από την ανταλλαγή πυρών, τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ένας από τους δράστες, ενώ ο δεύτερος δράστης συνελήφθη.
Συγκεκριμένα, στις 11:40, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκαν στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Βρισηίδος δύο ύποπτοι που φορούσαν περούκες. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον έναν, αλλά ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Στην οδό Λυκούργου ο καταδιωκώμενος, πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν στον πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον δράστη ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε και ανακρίνεται στην Ασφάλεια.
tanea.gr
the-bloggerz.eu

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Δαδινόπουλο! (video)

Το τελευταίο αντίο είπαν πριν λίγο οι συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Δαδινόπουλο στο Νεκροταφείο του Βύρωνα!
Ο ηθοποιός έφυγε το Σάββατο σε ηλικία 68χρονών. Από το Σεπτέμβριο βρισκόταν σε κλινική αποκατάσταση στα Χανιά και έδωσε τη δική του μάχη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Eρωτας και Τιμωρία τέλος!!! Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Σαβάς επισκέπτεται τον Χασίπ για να τον ευχαριστήσει που του έσωσε τη ζωή... Ο Χασίπ βγάζει από τη δύσκολη θέση τον αδελφό του όταν του αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα για τη συγγένειά τους. Η Γιασεμίν με την Πελίν βρίσκονται σε δύσκολη θέση όταν συναντιούνται τυχαία με τον Χακάν και την Τσιτσέκ. Ο Χακάν κάνει πρόταση γάμου στην Τσιτσέκ. Η Γιασεμίν ανακοινώνει στην Τζεϊντά ότι φεύγει από τη διαφημιστική κι έχει ήδη έτοιμη την αντικαταστάτριά της...

Στα χέρια πιάστηκαν βουλευτές για ένα νομοσχέδιο! (video)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το τουρκικό κοινοβούλιο κατά την διάρκεια συζήτησης για αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση.
Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ήρθαν στα χέρια με βουλευτές του κόμματος της αντιπολίτευσης.
Τα αίματα «άναψαν» όταν 100 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μπλόκαραν την είσοδο στην αίθουσα όπου η αρμόδια επιτροπή συζητούσε το νομοσχέδιο και ήρθαν αντιμέτωποι με τους αντιπολιτευόμενους την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία.
Μέχρι και καρέκλες πετάχτηκαν την ώρα του καυγά ενώ τραυματίστηκαν πολλοί βουλευτές.
Δείτε το βίντεο...

Τριπλασιάστηκε η εγκληματικότητα το 2011 έναντι του 2010

Πάνω από 100.000 οι υποθέσεις ληστειών -κλοπών - διαρρήξεων σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία...
Δραματική αύξηση από 200 και 300% στις ληστείες και στις κλοπές – διαρρήξεις κυρίως σε σπίτια και καταστήματα καταγράφηκε το 2011 σε σχέση με το 2010, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Κυριακής το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πατέρας Χονδροκούκη: «Κανένας πολιτικός δεν δικαιούται να συγχαρεί κανέναν αθλητή»!

Επίθεση στους Έλληνες πολικούς και την πολιτεία εξαπέλυσε ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή στο ύψος, Δημήτρη Χονδροκούκη. Ο Κυριάκος Χονδροκούης τόνισε ότι «Κανείς πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κανέναν αθλητή.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια προς τον κ. Γεώργιο Κοσματόπουλο για την επανεκλογή του στις πρόσφατες εκλογές, στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Γρεβενών.
Εύχεται και στη νέα του θητεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κρατηθούν ζωντανά τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία των Γρεβενών, στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε.
Εκφράζει τη βεβαιότητα ότι με την αρωγή και των άλλων μελών του Δ.Σ θα συνεχισθεί η προσπάθεια αυτή και δηλώνει ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι δίπλα τους στο μέτρο του εφικτού για τον κοινό στόχο, αυτόν της αναβάθμισης του Αθλητισμού στα Γρεβενά.
Καλή Επιτυχία στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο που σας ανέθεσαν τα μέλη της Ένωσης.
ο Δημάρχος Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης


Διακοπή νερού αύριο στα Γρεβενά!

Η ΔΕΥΑΓ ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών επισκευής του δικτύου ύδρευσης (βλάβη σε κεντρικό αγωγό), αύριο Τρίτη 13/03/2012 από τις 09.00 π.μ. έως και 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ύδρευσης στις περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή: Μεράς, Τσακάλια, Επτά λάκκοι & την περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη - όμορες οδούς.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Εκ της ΔΕΥΑΓ


Ο Καραμέρος στο πλευρό της Πατουλίδου για τη διεκδίκηση του κυπέλλου του Σπύρου Λούη

Με αφορμή την πρόθεση των απογόνων του Έλληνα Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη να διαθέσουν προς πώληση το κύπελλο που απονεμήθηκε στον πρώτο Έλληνα νικητή Μαραθώνιου δρόμου το 1896, αποφασίστηκε σε έκτακτο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Μουσείου, η σύσταση επιτροπής διεκδίκησης του Εθνικού Κειμηλίου με σκοπό τη μόνιμη παραμονή του στην χώρα όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του οίκου διεθνών δημοπρασιών Cristie’s, το εθνικό κειμήλιο θα δημοπρατηθεί στις 18 Απριλίου 2012.

Με άνεση η Ρία Αντωνίου στον τελικό, η συγκίνησή και τα δάκρυα

Όπως έγραψε το star.gr η Ρία Αντωνίου πέρασε στον τελικό και οδεύει ολοταχώς να το σηκώσει το τρόπαιο.Και μπορεί να έχει ακούσει πολλά όλο αυτόν τον καιρό από τους Ιταλούς κριτές της, όμως στον ημιτελικό της επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη.

Σήμερα ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Mέσα από ειδική βραδιά σήμερα, Δευτέρα, στις 21.00 (ΕΤ-1)θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Τη βραδιά του Τελικού οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50/50 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μπακού.

Σήμερα η κηδεία του Νίκου Δαδινόπουλου

Κηδεύεται σήμερα, στις 13.00 το μεσημέρι, από το νεκροταφείο του Βύρωνα, ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος, που έφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών.
Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη».

Μοιραία πτώση ταξί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Βίντεο

Ταξί με δύο επιβαίνοντες έπεσε, υπό αδιεκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 30χρονη επιβάτης, υπήκοος

Προώθηση κατασκευής έργων στο δήμο Γρεβενών ύψους 2,49 εκ. ευρώ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. εστιάζοντας στην ανάδειξη του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος των Γρεβενών, στην αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού υπόβαθρου και στη βελτίωση των υποδομών ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής, στηρίζει διαρκώς την υλοποίηση έργων που θα σταθούν ικανά να επιφέρουν στον τόπο πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά οφέλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό ότι ο αγώνας Κυπέλλου ΚΕΡ. ΜΕΓΑΡΟΥ – ΚΤΗΝ.ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ που έχει ορισθεί για τις 14-3-2012 αναβάλλεται και ορίζεται για τις 21-3-2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 4.00 μμ στο γήπεδο ΜΕΓΑΡΟΥ.


Πήρε το ντέρμπι της Σιάτιστας ο Φ.Σ Μακεδονικός με σκόρ 1-5

Α Ημιχ.
26' Φάλουλ του Ζιώγου Δ. ο τερματοφύλακας του Φ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ Τσιαούσης διωχνει την μπάλα πάλι σε παίχτη της Ακαδημίας για 2 φορά ο Τσιαούσης είναι εκεί και την βγάζει κόρνερ
33' Και ύστερα από προσπάθεια από τα πλάγια του Δαϊνα η μπάλα πάει στον Μαρούκη έξω από την μεγάλη περιοχή του Φίλιου, με πολύ καλό σουτ κάνει το 0-1

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στους ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ...

«Μην καταδιώκετε, υποχωρείστε, κοιτάζουμε μόνο την ασφάλειά μας»!!!Αποκαλυπτικοί διάλογοι στους ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ. που... φοβάται τους κακοποιούς «Διατηρείστε μόνο οπτική επαφή με τους δράστες. Εγκαταλείψτε την καταδίωξη και υποχωρείστε. Σε εκείνη την περιοχή μην πάτε. Υποχωρείστε...»

Ο «Ρόκι» θέλει να γίνει πρωταθλητής «για την Ελλάδα»!

Έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες Ελληνοαμερικανούς, ο 26χρονος πυγμάχος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Βορείου Αμερικής με την προσδοκία να τον αφιερώσει στη μακρινή πατρίδα που δοκιμάζεται
«Πάμε Ελλάδα!». Με αυτό το σύνθημα ο 26χρονος Ντόνοβαν Τζορτζ θα γίνει ο πρώτος Ελληνας πυγμάχος που θα αγωνιστεί στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης για τον τίτλο του πρωταθλητή Βόρειας Αμερικής.

Νέο σόου Μέσι, νίκη για Μπάρτσα! (video)

Τα τριάντα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε ο Λιονέλ Μέσι, αφού πέτυχε και τα δύο της ομάδας του στη νίκη επί της Σανταντέρ με 2-0.
Ασταμάτητος είναι και τη φετινή χρονιά ο Λιονέλ Μέσι, που έφτασε τα τριάντα γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συνολικά τα πενήντα σε όλες τις διοργανώσεις!

Φρούτα και λαχανικά βλάπτουν σοβαρά τα δόντια

Βλάπτουν σοβαρά τα δόντια οι πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα που συνιστούν οι ειδικοί, λένε βρετανοί οδοντίατροι.
Τα φρούτα, τα λαχανικά και οι χυμοί περιέχουν υψηλά επίπεδα οξέων, τα οποία προκαλούν ζημιά στα δόντια, αντισταθμίζοντας τα αναμφισβήτητα οφέλη από την κατανάλωσή τους.
Οι οδοντίατροι διαπιστώνουν ότι οι ασθενείς τους έχουν ολοένα και πιο καθαρά δόντια, αλλά με προβλήματα στο σμάλτο, τα οποία προκαλούνται από φρούτα, ιδίως εσπεριδοειδή, όπως τα πορτοκάλια.
Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό στα παιδιά. Η Κάθι Χάρλι, επικεφαλής του τμήματος οδοντιατρικής στη βασιλική ιατρική σχολή του Λονδίνου εξηγεί ότι ένα στα δύο παιδιά ηλικίας πέντε ετών παρουσιάζουν φθορά στο σμάλτο των δοντιών τους. Η επιστήμονας μάλιστα, συνιστά στα σχολεία να απαγορεύσουν τους χυμούς φρούτων και να προσφέρουν στη θέση τους νερό και γάλα. «Ας προσφέρουν τους χυμούς μόνο τα Σάββατα και να περιορίσουν την κατανάλωση φρούτων την ώρα των κύριων γευμάτων και όχι ανάμεσα στα γεύματα», προτείνει σε γονείς και αρμόδιες αρχές η Χάρλι.
ΤΑ ΝΕΑ


"Εφυγε" ο αγαπημένος φίλος ιστολόγος Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ.

Φίλοι και φίλες, με βαθύτατη λύπη σας ενημερώνουμε ότι σήμερα "έχασε" την μάχη για την ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο αγαπημένος φίλος του ιστολογίου μας (από τα πρώτα βήματά μας) Βαγγέλης, διαχειριστής των ιστολογίων Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ Α... (τα οποία η Google αναίτια απενεργοποίησε προσφάτως).

Σκόπια: Δίνουν ελληνικά ονόματα σε δρόμους! Δείτε τη λίστα...

Συνεχίζουν τις προκλήσεις τους οι Σκοπιανοί, ενώ σύμφωνα με το "Εθνος της Κυριακής", το καινούριο τους εφεύρημα είναι να βαφτίζουν κεντρικούς δρόμους των πόλεων τους με Ελληνικά ονόματα.
Πρωταγωνιστής αυτού του σχεδιασμού είναι ο δήμαρχος των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι, στέλεχος του VMRO-DPMNE, και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το αμφισβητούμενο σχέδιο του εξαρχαϊσμού με την ονομασία "Σκόπια 2014" του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Έχασε τη μάχη με τα έντομα το "γενετικά τροποποιημένο"

Ομάδα ακαδημαϊκών προειδοποιεί τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ ότι πρέπει να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση του διογκούμενου προβλήματος με μια ποικιλία γενετικά τροποποιημένου αραβόσιτου, η οποία δείχνει να χάνει την αποτελεσματικότητά της κατά των εντόμων.

Ποιοι δεν πληρώνουν το 2012 εισφορά στον ΕΛ.Γ.Α.

Εξαιρούνται από τη γενική εισφορά υπέρ ΕΛ.Γ.Α. τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δηλώνουν εισόδημα από εκμετάλλευση πτηνοτροφικών ή χοιροτροφικών επιχειρήσεων, καθώς και εισόδημα από εκμεταλλεύσεις ανθοκομικών και καλλωπιστικών προϊόντων και από εκμετάλλευση φυτωρίων, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για τη «διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ρύθμιση εμπραγμάτων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις».

Πυρσός - Ακρίτας Αχλάδας 3-0 (1-0) 17η αγωνιστική

Συνεχίζει με νίκες ο Πυρσός Γρεβενών..
Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την νίκη επί της Μεσοποταμίας, ο Πυρσός συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο εντός έδρας ματς με τον Ακρίτα Αχλάδας, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Η Ελλάδα είχε αγοράσει από τη Γερμανία 223 τανκς

«Τανκς, όπλα, πύραυλοι patriot: Ο Γερμανικός Στρατός πουλά στο εξωτερικό παλαιότερα οπλικά συστήματα ακόμα και σε μη προβληματικούς πελάτες» γράφει η εβδομαδιαία εφημερίδα «Zeit».
Το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας θα αναζητήσει αγοραστές στα επόμενα χρόνια για οκτώ ακόμα τανκς τύπου Leopard

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3-1 (0-1) (17η αγωνιστική)

Θρίαμβος της Α.Ε. Κοκκινιάς Πολυδένδρου.
Συντριπτική ήττα για την Α.Ε.Π. και νίκη γόητρο για την ομάδα της Α.Ε. Κοκκινιάς Πολυδένδρου, που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε με μεγάλο...

Ο καιρός στη Μακεδονία για σήμερα Δευτέρα...

Θα συνεχιστεί το βροχερό σκηνικό του καιρού και τη Δευτέρα 12/3 στη Μακεδονία. Συννεφιά θα επικρατεί από το πρωί με βροχές και χιόνια από τα 500 μέτρα περίπου και πάνω , και λίγο χαμηλότερα στη δυτική Μακεδονία ιδιαίτερα από το απόγευμα και ύστερα. Τα φαινόμενα θα έχουν τοπικά έντονο χαρακτήρα στα νότια και νοτιοδυτικά τμήματα κυρίως , εξασθένηση τους αναμένεται από αργά το απόγευμα και ύστερα , και περιορισμός τους νοτιότερα και δυτικότερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 στα ορεινά και από 1 στα πεδινά με τη μέγιστη να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
meteoclub