ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Βγάζουν χρυσό εκατοστάευρω!!!

Σε εκδόσεις συλλεκτικών κερμάτων ευρώ, θα προχωρήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Μεταξύ άλλων, θα εκδοθούν αναμνηστικό κέρμα κυκλοφορίας 2 ευρώ, σε συλλεκτική συσκευασία αφιερωμένο στην επέτειο των «10 χρόνων συναλλαγών σε ευρώ», χρυσό συλλεκτικό νόμισμα ονομαστικής αξίας 100 ευρώ, σε δύο παραστάσεις αφιερωμένες στις επετείους των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την έναρξη των βαλκανικών πολέμων, σειρές κερμάτων ευρώ σε ποιότητα τύπωσης proof, ειδικά για συλλέκτες με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.
Η διάθεση των συλλεκτικών εκδόσεων θα πραγματοποιηθεί από το κεντρικό, αλλά και τα υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μια απίστευτη SEXY φάρσα... (video)

Αλλη μια φάρσα που καθηλώνει τους άντρες που βρίσκονται στο μαγαζί αυτό....
Η Κοπελιά κλέβει.....και να τα αποτελέσματα..
Δείτε το video...

Καλά ξεμπερδέματα αν έδωσες την πιστωτική σου κάρτα για πορνό!!!

H ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, Digital Playground, έπεσε θύμα χάκερ.
Οι άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν 40.000 αριθμούς πιστωτικών καρτών, ονοματεπώνυμα, κωδικούς CVV και ημερομηνίες λήξης, δηλαδή όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την online χρήση των καρτών, ενώ έχουν στη διάθεση τους μια λίστα με ονόματα 72.000 μελών της ιστοσελίδας.
Πρόκειται για μία νέα ομάδα χάκερ με την ονομασία «The Consortium», οι οποίοι μετά την επίθεση δήλωσαν πως στόχος τους δεν ήταν να καταστρέψουν κανέναν, απλά ήταν πολύ δελεαστικό για να αντισταθούν.
blog.gr

Αχαΐα: Η νύφη… κόλασε μέχρι και τον παπά!!!

Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ομορφιά της και η τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο!
Κι όμως, μέχρι κι αυτό συνέβη, την προηγούμενη εβδομάδα σε ιερό ναό γειτονικού νομού της Αχαΐας αλλά με αρκετούς Πατρινούς καλεσμένους μιας και ο γαμπρός ζει και εργάζεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Απίστευτο βίντεο: Έτσι κολλάμε τον ιό της γρίπης!

Μια τρομερή μάχη γίνεται μέσα στο κορμί μας.
Ο οργανισμός μας μόλις έχει δεχτεί επίθεση από τον ιό της γρίπης. Από τα σταγονίδια ενός φταρνίσματος, ο ιός εισέβαλλε στο κορμί μας και επιτίθεται στα υγιή κύτταρα. Τα καταστρέφει με χαρακτηριστική άνεση. Η κατάσταση ξεφεύγει, ο άνθρωπος αρρωσταίνει….
Στο βίντεο που θα δείτε θα παρακολουθήσετε με τη βοήθεια των γραφικών του ηλεκτρονικού υπολογιστή, πως ο ιός της γρίπης χτυπά τον οργανισμό. Θα δείτε όλα τα βήματα αυτής της επίθεσης. Είναι επίκαιρο. Ειδικά αυτές τις μέρες που η γρίπη, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Αυτή είναι η Τασούλα του Κίτσου σε παλιά γυμνή φωτογράφηση! (videos)

Μετά τον αγαπημένο ”Ομορφάντρα”, μια νέα ηρωίδα σε διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ήρθε στη μικρή οθόνη…
Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, η εμμονή του Κίτσου και η ατάκα της ”Tragic” έχει ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.
Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γρήγορα γνωστή από τη διαφήμιση, έχει πλούσιο βιογραφικό, με συμμετοχή στην παράσταση ”Τα κορίτσια με τα μαύρα” των Ρήγα-Αποστόλου και την παράσταση ”Ο Βιοπαλαιστής στη στέγη” του Λάκη Λαζόπουλου, αλλά και τις κινηματογραφικές ”Νύφες” του Παντελή Βούλγαρη.
Βοηθός σκηνοθέτη αλλά και τραγουδίστρια η αγαπημένη τηλεοπτική ”Τασούλα” συμμετέχει και στο νέο CD του Γιάννη Ζουγανέλη!
Μάλιστα έχει κάνει και γυμνή φωτογράφηση για τη Lifo και τη στήλη Naked City!

VIDEO: Η τούμπα του μοντέλου που έχει 1.000.000 views σε τρεις μέρες!!!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των μοντέλων στις επιδείξεις μόδας είναι τα…πολύ ψηλά τακούνια.
Πολλές φορές έχουμε δει κοπέλες να προσπαθούν με δυσκολία να σταθούν στα παπούτσια – πολυκατοικίες και πολλές φορές οι τούμπες είναι αναπόφευκτες. Στο επόμενο video που έκανε πάνω από ένα εκατομμύριο views σε τρεις μόλις μέρες θα δείτε την υπερπροσπάθεια της κοπέλας να σταθεί στα πανύψηλα τακούνια της και τελικά να μην τα καταφέρνει.
Το μοντέλο προσπαθεί να κρατήσει όρθιο ένας θεατής αλλά μάταια…
Δείτε τα δύσκολα δευτερόλεπτα της πασαρέλας:

Ένας παππούς,ταλαντούχος μίμος!!! Μην το χάσετε με τίποτα…(Video)

Μην κλείσετε τα μάτια σας θα πιστέψετε αρχικά ότι ακούτε ένα μωρό να κλαίει και στη συνέχεια ότι δύο γάτες τσακώνονται.
Αν κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, θα λυθείτε στο γέλιο...
Δείτε το video...

Δυο μήνες φυλάκιση στην τρανσέξουαλ Δήμητρα Παξινού για πορνεία!!

Δύο μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή είναι η ποινή που επέβαλε χθες το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας στην γνωστή τρανσέξουαλ Δήμητρα Παξινού, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες συνελήφθηκε σε διαμέρισμα της Λάρνακας για διατήρηση οίκου ανοχής μαζί με Έλληνα συνεργάτη της.
Όπως ανέφερε η ίδια στο δικαστήριο, ο λόγος που διατηρούσε τον οίκο ανοχής ήταν για να εξασφαλίσει χρήματα ώστε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αγγλία.
Στο άκουσμα της απόφασης για τριετή αναστολή, η Δήμητρα Παξινού ξέσπασε σε κλάματα, όπως αναφέρει το Sigma Κύπρου.
ierosagon

Επεισόδιο Μαρινάκη με αστυνομικό!!!

Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη, ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, ο οποίος επρόκειτο να συναντηθεί με πολιτικό στέλεχος του υπουργείου, απαίτησε να εισέλθουν στο κτήριο μαζί του, χωρίς πάντως να υπάρχει σχετική άδεια, μέλη της προσωπικής του φρουράς.
Εντούτοις ο αρχιφύλακας, που είχε αναλάβει τον έλεγχο των επισκεπτών δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Μαρινάκη, ζητώντας, ως όφειλε, να εκδοθεί, προηγουμένως, σχετική άδεια.
Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντέδρασε έντονα και προχώρησε σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αρχιφύλακα, αλλά και κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να λήξει το συγκεκριμένο επεισόδιο χρειάστηκε η παρέμβαση ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ., υπευθύνου για την ασφάλεια του κτηρίου.
Zougla.gr

Κάρφωσε με το κεφάλι πιο ψηλά απ το στεφάνι! (video)

Στον αγώνα του Σαββάτου μπορεί οι Nets να ηττήθηκαν τελικά από τους Rockets, αλλά αυτό που θα μείνει στη μνήμη όλων για πολλούς μήνες είναι το απίστευτο κάρφωμα του Gerald Green, ο οποίος μόνο που δεν πέταξε!
Δείτε το video...

Νταλίκα έκλεισε την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Μία νταλίκα που ερχόταν από Θεσσαλονίκη δίπλωσε στην εθνική οδό και Αθηνών – Λαμίας κόβοντας το δρόμο στα δύο. Την ώρα που έφθανε ακριβώς στην είσοδο της Στυλίδας, ο οδηγός πάτησε απότομα φρένο για να αποφύγει άλλο φορτηγό, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να διπλώσει.

Γέμισε η ελληνική αγορά με κινέζικο σκόρδο!

Το κινεζικό σκόρδο έχει πλέον κατακλύσει την ελληνική αγορά, καθώς η τιμή του παρουσιάζει θεαματική πτώση. Έτσι η εγχώρια παραγωγή σκόρδου, κινδυνεύει να καταστραφεί, καθώς τόνοι του προϊόντος παραμένουν αδιάθετοι στις αποθήκες.
Το ελληνικό ξερό σκόρδο εμφανίζεται στην αγορά από το καλοκαίρι και μετά. Τη χειμερινή περίοδο οι εταιρείες ξεκινούν εισαγωγές για να καλυφθεί η ζήτηση.

Η τούμπα της Ρίας Αντωνίου! (video)

Μπορεί στο «Ballado Con le Stelle» να έχει σταθεί στα πόδια της και, μάλιστα, να έφτασε στον τελικό, στα τηλεοπτικά βραβεία, όμως, η Ρία Αντωνίου… έπεσε την στιγμή που χόρευε!
Το ξανθό μοντέλο και οι υπόλοιποι φιναλίστ του σόου χορού βρέθηκαν στην βραδιά που διοργανώθηκε στο Σαν Ρέμο και, φυσικά, είχαν ετοιμάσει μια special χορογραφία.

Δείτε το νέο όπλο που θα διαλύει διαδηλώσεις!

Ευρύτερα γνωστό ως «ακτίνα πόνου», το νέο όπλο παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από τους επικεφαλής του Σώματος Πεζοναυτών των Η.Π.Α.. Πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό οπλικό σύστημα που εκπέμπει ισχυρή θερμική ακτίνα σε απόσταση ακόμη και ενός χιλιομέτρου.
Το όπλο δημιουργήθηκε στο Αφγανιστάν, δεν έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί σε κάποια επιχείρηση και αποτελεί πλέον επίσημα μέρος του οπλοστασίου των Αμερικανών πεζοναυτών.

Ποια πόλη κινδυνεύει να μείνει χωρίς χαρτί τουαλέτας;

Χωρίς χαρτί τουαλέτας κινδυνεύει να μείνει διάσημη πόλη, εξαιτίας μιας διαμάχης που έχει προκύψει στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το κόστος.
Στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Νιού Τζέρσι, το δημοτικό συμβούλιο του Τρέντον αρνήθηκε να εγκρίνει ένα συμβόλαιο ύψους 42.000 δολαρίων για προϊόντα χαρτιού.

Οι Σουηδοί "άρπαξαν" την Ελενα!!!

Από κριτής στο ελληνικό «Dancing on ice», διαγωνιζόμενη στο σουηδικό «Dancing with the stars».
Τι ήταν να δουν οι Σουηδοί την Ελενα Παπαρίζου να χορεύει με αέρα star, α λα cabaret, το «Popular» στον προχτεσινό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision; Αμέσως έσπευσαν να την καπαρώσουν για το δικό τους «Dancing with the stars».

Της έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε! – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές φωτογραφίες

Ενώπιον δικαστηρίου εμφανίστηκε σήμερα μία γυναίκα από το Βέλγιο που υπέστη τη απόλυτη παραμόρφωση όταν ο πρώην εραστής της τής έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε.
«Με μετέτρεψε σε ένα τέρας», είπε η Patricia Lefranc την πρώτη ημέρα της δίκης του Richard Remes ο όποιος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η γυναίκα δήλωσε αποφασισμένη να τον κοιτάξει στα μάτια και να δείξει στο δικαστήριο τι της έκανε.
Η 48χρονη που υπεβλήθη σε 89 επεμβάσεις μετά την επίθεση εξέφρασε την ελπίδα να πείσει το δικαστήριο πως ο Remes ήθελε πράγματι να τη σκοτώσει.
Ο 57χρονος Remes- σύζυγος και πατέρας- κατηγορείται πως σχεδίασε την επίθεση με θειικό οξύ κατά της Lefranc όταν εκείνη έβαλε τέλος στη σχέση τους πριν από δύο χρόνια.
«Η 1η Δεκεμβρίου του 2009 ήταν η μέρα που ο Remes μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε στο δικαστήριο η Lefranc. Όπως περιέγραψε, ο δράστης την περίμενε στο προάστιο Molenbeek-Saint-Jean στις Βρυξέλλες και έριξε στο κεφάλι και το πάνω μέρος του σώματός της βιτριόλι.
Ήταν σίγουρη πως θα πέθαινε, όπως είπε στο δικαστήριο, αλλά οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές της και κατάφεραν να τη μεταφέρουν στη μονάδα εγκαυμάτων σε παρακείμενο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε σε κώμα για τρεις μήνες.
«Ελπίζω ο Remes να καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι μόνο επίθεση. Δεν ήθελε μόνο να με χτυπήσει, ήθελε να με βγάλει από τη μέση. Ελπίζω να εξηγήσω στο δικαστήριο τι έζησα και πόσο πονούσε», είπε.
«Θέλω να απευθυνθώ και στη σύζυγό του. Με σκιαγραφεί σαν κάποια που παγίδεψε τον άνδρα της, αυτό είναι προσβολή, πισώπλατη μαχαιριά. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα για να είμαστε μαζί κι εγώ έπρεπε να το τελειώσω. Ας αντιστρέψουμε τους ρόλους αλλά μη μου πείτε πόσο σκληρά θα έπρεπε να τιμωρηθεί», είπε, «το αφήνω αυτό στο δικαστήριο, όσο το επεξεργάζεται να θυμάται πως εκείνος με καταδίκασε σε πόνο, σωματικό και ψυχολογικό, για όλη μου τη ζωή».
Η Lefranc είπε πως οι συμμαθητές του γιου της κοροϊδεύουν την εμφάνισή της και πως ο Remes της κατέστρεψε τη ζωή και ως γυναίκα. «Ποιος τολμά να ασχοληθεί με το τέρας που με έχει κάνει;» διερωτήθηκε.
Η Lefranc έχασε την όραση από το αριστερό της μάτι και την ακοή της από το ένα της αυτί. Ένα δάχτυλο του δεξιού της χεριού χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί. «Όταν έφτασα στην όγδοη επέμβαση σταμάτησα να τις μετράω», είπε, «αλλά ξέρω πως πρέπει να υποβληθώ τουλάχιστον σε άλλες είκοσι».
Η γυναίκα θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση μύτης καθώς η δική της συρρικνώνεται μετά την επίθεση. Αυτή θα είναι η τελευταία και η πιο δύσκολη επέμβαση. Για τρεις μήνες θα πρέπει να φορά μία ειδική μάσκα για να καλύπτει το κενό που θα μείνει στο κέντρο του προσώπου της και μετά τα γίνει η εμφύτευση.
Ο Remes απολογήθηκε για την επίθεση αρνούμενος πως είχε σκοπό να την ακρωτηριάσει. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε την έκταση των συνεπειών από το βιτριόλι.
Ο Remes περιέγραψε στο δικαστήριο πώς ξεκίνησε η σχέση του με τη Lefranc, που ήταν θυρωρός στην πολυκατοικία όπου μετακόμισε με την οικογένειά του. «Στην αρχή λέγαμε ένα γεια. Όταν χώρισε με το αγόρι της μου ζήτησε 2-3 φορές να τη βοηθήσω με μικροδουλειές στο σπίτι της. Μια μέρα της πρότειναν να βγούμε για καφέ, πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και η σχέση μας άρχισε», είπε.
Η δίκη συνεχίζεται.

Έφυγε από τη ζωή ο οπερατέρ της Φίνος Φιλμ Νίκος Δημόπουλος

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αυστραλία
«Το Χώμα Βάφτηκε Κόκκινο», «Οι κυρίες της Αυλής», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» είναι μερικές από τις δεκάδες ταινίες που αναγράφονται στο βιογραφικό του οπερατέρ Νίκου Δημόπουλου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.
Ο Νίκος Δημόπουλος είχε συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού κινηματογράφου ως οπερατέρ, κυρίως στη Φίνος Φιλμ.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’70 πήγε στην Αυστραλία όπου εργάστηκε σε σίριαλ της αυστραλιανής τηλεόρασης και έκτοτε έμενε εκεί, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη Μελβούρνη.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:Η ζωή συνεχίζεται!!!

Μια μέρα ο Κώστας μπαίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του και αναγγέλλει στους γονείς του ενθουσιασμένος το γάμο του με το πιο όμορφο κορίτσι της πόλης τη Μαρία.
Ο πατέρας του τον παίρνει πιο πέρα και του λέει:

Εκδήλωση εορτασμού της επετείου της Μάχης του Σνιχόβου

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση εορτασμού της επετείου της Μάχης του Σνιχόβου, η οποία είχε...

Thai Football Champions.. (video)

Για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου..
Για αυτούς που πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνιδι...Η δύναμη της θέλησης και της πίστης σε κάτι που αγαπάς πολύ, σε ένα υπέροχο video...

Διαπιστωμένα επικίνδυνα τρόφιμα δεν έχουν ακόμα καταστραφεί!

Τεράστιες οι ευθύνες του Υπουργείου Υγείας!
Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΕΦΕΤ το προηγούμενο καλοκαίρι, ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Ε.coli Ο157 σε κατεψυγμένο κιμά βοδινού κρέατος. Αν και ο ΕΦΕΤ δήλωσε πως το στέλεχος που ανιχνεύθηκε δεν είναι τελικά το ίδιο με εκείνο που προκάλεσε θανάτους στην Γερμανία, εντούτοις είναι εξίσου επικίνδυνο και για το λόγο αυτό απαιτήθηκε η άμεση ανάκληση – απόσυρση του προϊόντος.

Πως φτιάχνονται τα μελάνια για τους εκτυπωτές!!! (video)

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως φτιάχνονται τα μελάνια για τους εκτυπωτές;
Παρακολουθήστε το βίντεο και μπείτε στον κόσμο των χρωμάτων.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση καταστημάτων της δημοτικής αγοράς

Από το Δήμο Γρεβενών ανακοινώνεται ότι την 26ην Μαρτίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ. έως 11:00π.μ. θα διεξαχθεί δημοπρασία για την εκμίσθωση των αριθ.29 & 30 καταστημάτων της δημοτικής αγοράς (ενιαίος χώρος).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24623-50886 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Δείτε το τρέιλερ από το Αλ Τσαντίρι news της Τρίτης (video)

Ο Λάκης Λαζόπουλος ασχολείται με την αλλάγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και την κατακόρυφη πτώση των ποσοστών του κόμματος…
Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής αυτής της Τρίτης...

Την Τετάρτη η τελική έγκριση του νέου δανείου

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης υιοθέτησαν στις Βρυξέλλες το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 130 δισ. ευρώ, για το διάστημα 2012 -2015. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε μετά τη λήξη των εργασιών του Eurogroup, η τελική έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης μετατίθεται για την Τετάρτη, στην συνεδρίαση των εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης.

Απίστευτο τροχαίο: Αγγίζοντας τον θάνατο (Video)

Όταν ξαφνικά βλέπεις μια νταλίκα να έρχεται κατά πάνω σου μάλλον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να γλυτώσεις. Εκτός αν έχεις την τύχη του συγκεκριμένου οδηγού που κυριολεκτικά άγγιξε τον θάνατο αλλά τελικά βγήκε ζωντανός και πιθανότατα χωρίς καν να τραυματιστεί!

Την εξευτέλισαν στο αεροδρόμιο επειδή ήταν Ελληνίδα!!!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες μια Ελληνίδας που ζει στην Ιρλανδία για εξευτελιστική εις βάρος της συμπεριφορά από αεροπορική εταιρεία.
Όπως αναφέρει η Χρύσα Δισλή, η οποία είναι κάτοικος Ιρλανδίας από το 1998, είχε επισκεφθεί για λόγους αναψυχής τη Βαρκελώνη από την οποία επέστρεφε στην Ιρλανδία στις 6 Ιανουαρίου.

Βρυξέλλες: Έκαψαν ζωντανό ιμάμη μέσα σε τζαμί

Ο νεκρός από τον εμπρησμό που σημειώθηκε απόψε σε τζαμί της Άντερλεχτ είναι ο ιμάμης του σιιτικού τεμένους, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών. Η Μαρί Βέρμπεκε είπε ότι ο ιμάμης βρισκόταν μέσα στο τζαμί, μαζί με άλλο ένα άτομο, όταν ξέσπασε η φωτιά, κατά τα φαινόμενα από μια βόμβα μολότοφ που εκτοξεύτηκε εναντίον του κτιρίου.

Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2012

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι «Aphrodisiac» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 57ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Η Ελευθερία Ελευθερίου και το «Aphrodisiac» θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2012 στις 22 Μαΐου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ενώ στις 24 Μαΐου θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και στις 26 Μαΐου ο τελικός.

Δέσποινα Ολυμπίου: Νέο τραγούδι "Να Είσαι Καλά" ακούστε το!

Με ένα χορευτικό κομμάτι, υπό τον τίτλο «Να Είσαι Καλά», επιστρέφει η Δέσποινα Ολυμπίου!
Σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, το τραγούδι σε... παρασύρει από τις πρώτες νότες.
Ακούστε το...

Τρίτη και 13 σήμερα! Προλήψεις

Τρίτη και 13 του μήνα σήμερα και ο λαός μας συνηθίζει να πιστεύει σε ένα σωρό προλήψεις, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.
Κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των στρατευμάτων του Μεχμέτ Β'; του Πορθητή (Τρίτη 29 Μαΐου 1453).

Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω χιονιού

Παρόλο που επισήμως εδώ και δύο εβδομάδες έχει μπει η άνοιξη, οι χαμηλές θερμοκρασίες παραμένουν σε όλη τη χώρα, ενώ το νέο κύμα χιονιά που έχει «χτυπήσει» πολλές περιοχές δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις.
Η Λεωφόρος Πάρνηθος είναι κλειστή λόγω χιονιού από το τελεφερίκ και πάνω.
Προβλήματα όμως παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές. Πιο αναλυτικά:

Οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου θα μεταδοθούν από το... youtube!

Όσο περίεργο και εάν ακούγεται, οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου θα μεταδοθούν ζωντανά από την γνωστή σε όλους ιστοσελίδα αναπαραγωγής βίντεο, youtube, καθώς τόσο η δημοφιλής εταιρεία όσο και το NBC, έκλεισαν συμφωνία για ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του κόσμου.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC θα συνεργαστεί με το YouTube που ανήκει στην Google και θα χρησιμοποιήσει τον player του για να προβάλει σε ζωντανό χρόνο τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Ένα κάστρο που το έκτιζαν 28 χρόνια!

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του και μεγιστάνας των media Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ το χαρακτήριζε ράντσο, ωστόσο αυτός είναι ο τελευταίος όρος που θα χρησιμοποιούσε κανείς αναφερόμενος στο «Xanadu», ένα κάστρο 165 δωματίων, που χρειάστηκε είκοσι οκτώ χρόνια για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί.

Πωλούνται οι λιγνιτικές μονάδες Μεγαλόπολης, Αμυνταίου και Μελίτης

Παπακωνσταντίνου και Αλμούνια αποφάσισαν τελικά να κλείσουν τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ για απελευθέρωση στην αγορά του λιγνίτη, στη βάση της απόφασης της Επιτροπής για παραχώρηση του 40% σε ιδιώτες.
Η τελική συμφωνία περιλαμβάνει τα εξής:

Βασικό ημερομίσθιο 22,83 ευρώ. Βασικός μισθός 510,95 ευρώ

Τα κατώτατα νόμιμα όρια μισθών και ημερομισθίων, όπως αυτά ισχύουν αναδρομικά από τις 14 Φεβρουαρίου -και υποχωρούν στα 586,08 ευρώ και 26,18 ευρώ αντίστοιχα-, την τσεκουρεμένη αμοιβή των νέων ηλικίας κάτω των 25 ετών (ήτοι 510,95 ευρώ) και τον τρόπο εφαρμογής των αρνητικών για τους εργαζόμενους αλλαγών στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρουν μειώσεις στους κλαδικούς μισθούς ορίζει, μεταξύ άλλων, ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, που εξειδικεύει τις ανατροπές που επιβάλει στην αγορά εργασίας το μνημόνιο ΙΙ.