ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Παίρνει μισθό 35.000 ευρώ για να δοκιμάζει δονητές!

Αυτό είναι επάγγελμα! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη και συγκεκριμένα στην Βρετανία, που παίρνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο, για… να δοκιμάζει δονητές!!!
Η Νατ Γκάρβεϊ εργάζεται στο σπίτι της, μακριά από την καθημερινή ρουτίνα του γραφείου.

Διαφήμιση γνωστού μοντέλου "κόπηκε" για το προκλητικό μπλουζάκι της ! (video)

Τα αθλητικά της φόρεσε η Kate Upton για να διαφημίσει εξοπλισμό skatebopard, όμως, το σποτάκι της «κόπηκε»!
Στο σποτ η περιβολή της ήταν με κολάν «καυτό» αθλητικό top και σπορτέξ θεωρήθηκε προκλητική!
Σύμφωνα με το concept, η Kate κάνει την γυμναστική της σε πάρκο, ενώ δύο άνδρες που την καμαρώνουν μπερδεύουν τα λόγια τους, καθώς ο ένας μιλά για μια πινακίδα και ο άλλος για την 19χρονη.

Ριάλιτι με γυμνούς μάγειρες, έρχεται και στην Ελλάδα!


Ριάλιτι με γυμνούς μάγειρες, έρχεται και στην Ελλάδα! : Θυμάστε την κλασική εκπομπή μαγειρέματος

Θυμάστε την κλασική εκπομπή μαγειρέματος "master sef" με την Μανωλίδου και τους Σκαρμούτσου, Λαζάρου και Λουκάκο;
Τώρα έρχεται μια καινούργια πρωτοποριακή εκπομπή μαγειρέματος που οι παίχτες - μάγειροι θα μαγειρεύουν γυμνοί.

120 χρόνια Liverpool (video)

Ο σύλλογος-θρύλος του ποδοσφαίρου, η Liverpool, γιορτάζει σήμερα 120 χρόνια ζωής και μπορεί να καμαρώνει για τους 33 μεγάλους εγχώριους τίτλους (18 Πρωταθλήματα Αγγλίας, 7 Κύπελλα Αγγλίας, 8 League Cup), αλλά και τους 11 Ευρωπαϊκούς (5 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League, 3 Κύπελλα UEFA, 3 Ευρωπαϊκά Super Cup) που έχει κατακτήσει.

Τι προδίδει το πάνω χείλος για την σεξουαλικότητα των γυναικών

Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη "λακουβίτσα" που έχει η Rihanna;Γιατί από αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου της Σκωτίας, η καλή ή κακή σεξουαλική ζωή των γυναικών.

Σουηδία: Χάθηκαν τα ίχνη Νορβηγικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ένα Νορβηγικό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-130, με πενταμελές πλήρωμα, αγνοείται στη βόρεια Σουηδία, όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία αντιμετώπισης κρίσεων.

Εγιναν τελικά οι εκλογές στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας - Ποιοι εκλέγονται...

Εγιναν τελικά σήμερα, μετά από δύο ματαιώσεις οι εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας. Να υπενθυμίσουμε μάλιστα εδώ πως τη μία φορά ομάδα φοιτητών είχαν κλέψει την κάλπη.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε ομαλά το πρωί αλλά λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, εμφανίστηκε ομάδα περίπου 50 σπουδαστών, οι οποίοι κατάφεραν να φθάσουν έξω από την πόρτα της αίθουσας στην οποία γίνονταν η διαδικασία με σκοπό να τη σταματήσουν.
Εκεί δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ καθηγητών του ΤΕΙ και φοιτητών, η οποία σε μερικές περιπτώσεις ξέφυγε από τα όρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση ηρέμησε, με τους φοιτητές όμως να παραμένουν έξω από την αίθουσα. Στις δύο το μεσημέρι δόθηκε δίωρη παράταση της εκλογικής διαδικασίας ενώ ανακοινώθηκε στους φοιτητές πως είχαν ήδη ψηφίσει περίπου 110 από τους 120 συνολικά εκλέκτορες και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν να ματαιώσουν τη διαδικασία. Λίγο μετά τις 4 οι φοιτητές αποχώρησαν και ξεκίνησε η καταμέτρηση, που αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.
Μετά την καταμέτρηση της εφορευτικής επιτροπής τα νέα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι:

Εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ όλα τα έργα που προώθησε η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών στο ΥΠΕΚΑ, συνολικού προυπολογισμού 9.511.000 €

Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Αμοργιανιώτη, είχε την Τετάρτη 14-4-2012 ο Bουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Bουλευτή και αφορούσε την ένταξη στο ΕΣΠΑ των έργων που προώθησε η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών.

Δύο προτάσεις νόμων για τη μείωση των τιμών συνυπέγραψε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θ. Χαντάβας.

Δύο προτάσεις νόμων για τη μείωση των τιμών κατέθεσαν τριάντα δύο (32) Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητοι, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών τους για λήψη ισοδύναμων κοινωνικών μέτρων.
Η πρώτη πρόταση νόμου, αφορά στην οργάνωση της συνεργασίας παραγωγών και καταναλωτών, στη σήμανση ελληνικών προϊόντων και διατάξεις ρύθμισης της αγοράς για τα βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Αναφορά του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα προς τον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης

Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, με βάση έγγραφο που προσυπογράφεται από το Δήμο Δεσκάτης, την ΕΑΣ Γρεβενών και το Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Γρεβενών.
Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο ζητείται από το Υπουργείο να προβεί στην άμεση προκήρυξη του μέτρου Εκτατικοποίησης της Κτηνοτροφίας και η συμπερίληψη στο πρόγραμμα της Δυτικής Μακεδονίας και του μέτρου Βιολογικής Κτηνοτροφίας με διετή παράταση για τους παλιούς δικαιούχους.

Δύο σκυλιά παίζουν στο πιάνο "Το βαλς του Πουσέν". Βίντεο

Τα σκυλιά της, δύο γκόλντεν ριτρίβερ, διδάσκει να παίζουν πιάνο η ψυχολόγος ζώων και κτηνίατρος Σαρλς Σνοντόν. Ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Βισκόνσι Μάντισον, η Σαρλς διδάσκει σε ζώα απόκριση στη μουσική. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως τα σκυλιά παίζουν «Το βαλς του Πουσέν»!

Αυτά είναι τα αγγελούδια που χάθηκαν - Οι πρώτες φωτο

Πρόσωπα χαμογελαστά που όταν τα βλέπεις σφίγγεται η καρδιά σου! Μικρά παιδιά ποζάρουν ξέγνοιαστα στον φακό. Όμως, δεν υπάρχουν πια.
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τα παιδιά που έχασαν την ζωή τους στο ελβετικό τούνελ.
Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπουν και οι πρώτες μαρτυρίες των επιζώντων στην προσπάθεια των αρχών να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημάρχου Γρεβενών στον Βουλευτή του Νομού (VIDEO)

Από πότε κ. Βουλευτά η ανησυχία για το μέλλον των υφιστάμενων δομών του τόπου μας, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μέλλον του μπορεί να χαρακτηρισθεί ως επικοινωνιακή και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία δομή όπως είναι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων που συμβάλει στη τοπική οικονομία;

Βρέθηκε ο αυθεντικός Ομορφάντρας! (video)


Βρέθηκε ο αυθεντικός Ομορφάντρας! (video)

Οι οπαδοί του Πανιωνίου, πριν το γήπεδο, πάνε για σουβλάκια και τυρόπιτες και βρώμικα στον Νίκο στην γωνία...
Δείτε το video...

ΟΣΦΠ - Μέταλιστ (22:00 ΑΝΤ1)


ΟΣΦΠ Μέταλιστ (22:00 ΑΝΤ1)

Να δώσει συνέχεια στην πιο πειστική ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του θέλει απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τη Μέταλιστ στη ρεβάνς της Ουκρανίας για τους «16» του Europa League (22:05, ΑΝΤ1).
Πώς θα αγωνιστεί
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να παρατάξει πιο επιθετικογενές σχήμα με τον Ιμπαγάσα αντί του Μακούν στο κέντρο.

Πέθανε το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου

Ο Yoda ήταν 15 χρονών και ζύγιζε μόλις μισό κιλό. Το σκυλί αυτό ήταν τόσο άσχημο που πριν απο μερικούς μήνες είχε κερδίσει τον τίτλο του πιο άσχημου σκυλιού στον κόσμο. Εκρυβε ομως εναν ομορφο χαρακτήρα για αυτό και τον είχαν αγαπήσει οι δικοί του. Ο Yoda έφυγε απο τη ζωή πριν απο λίγες μέρες. RIP.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Παπαρίζου από το Σουηδικό "Dancing with the stars" (VIDEO)

Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε μετά από κριτής στο Dancing on Ice να γίνει διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars της Σουηδίας.
Μάλιστα μόλις κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της Έλενας με τον παρτενέρ της στο σουηδικό show χορού, αποδεικνύοντας ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει εντατικά τις πρόβες στο cha cha και στη rumba.

Ελληνίδα παρουσιάστρια έδειξε το στήθος της! (video)

Άνοιξε το ντεκολτέ της, προκαλώντας έκπληξη στους πάντες!
Η παρουσιάστρια, χωρίς κανένα ενδοιασμό, άνοιξε το πουκάμισό της και έδειξε σε όλους το πληθωρικό της μπούστο! Μιλάμε για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία, μετά την πρόσφατη αποκαλυπτική της φωτογράφιση, δείχνει να μην έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της.
Δείτε πια είναι!

Γνωστός δημοσιογράφος: "Παραιτούμαι από το κανάλι και στηρίζω Καμμένο"!

Γνωστός δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το κανάλι που εργαζόταν γιατί ανέλαβε το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο δημοσιογράφος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη και να πολιτευτεί.
Η είδηση παραίτησης του έπεσε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία ο οποίος θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ο ίδιος άλλωστε επιβεβαίωσε την είδηση συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ενώ αποκάλυψε ότι θα παραιτηθεί και από το κανάλι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζεται.
"Για πολλούς μήνες από τη θέση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου του συγκεκριμένου καναλιού, στήριξα κάθε αντιμνημονιακή φωνή, χωρίς να υπολογίζω από πιο κόμμα προέρχεται. Αποφάσισα -και μάλιστα χθες αργά το βράδυ πήρα την απόφαση- να συστρατευτώ με τον Πάνο Καμμένο και να αναλάβω το γραφείο Τύπου του κόμματος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, επειδή εκτιμώ ότι είναι ο πιο ασυμβίβαστος σ’ αυτό τον αντιμνημονιακό αγώνα".
Δείτε ποιος είναι
 newsit.gr 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Γρεβενά: Συνεταιριστικό κρεοπωλείο την περίοδο του Πάσχα από κτηνοτρόφους

Με 7,50 ευρώ το κιλό θα διαθέσουν απευθείας στους καταναλωτές τα αμνοερίφιά τους οι κτηνοτρόφοι των Γρεβενών
Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Γρεβενών, Στέργιος Τσιμιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι οι παραγγελίες των καταναλωτών θα γίνονται από την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι έτοιμη και η ιστοσελίδα του συλλόγου.

Θα "μιλάμε" άπταιστα 26 γλώσσες!

Ερευνητές δημιούργησαν καινοτόμο λογισμικό που μεταφράζει ότι πρόταση θέλετε σε όποια γλώσσα θέλετε –μεταξύ 26- και μάλιστα χρησιμοποιώντας τον ήχο της φωνής σας.
Σκοπός των ερευνητών είναι να δημιουργηθεί ένας «καθολικός μεταφραστής», που θα μπορεί να μεταφράζει την αγγλική γλώσσα σε άλλες 26, από τα ισπανικά μέχρι τα κινέζικα! Σιγά – σιγά αυτό θα μπορεί να γίνει και με άλλες γλώσσες.

Υπομονή στους πελάτες του ΟΤΕ – πρόβλημα με το Internet

Δυσλειτουργία στην πρόσβαση των πελατών του ΟΤΕ στις ιστοσελίδες του Internet λόγω τεχνικής βλάβης σε κεντρικούς server του δικτύου παρατηρείται από τις 11:30 το πρωί.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τεχνικές υπηρεσίες της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την επιδιόρθωση της βλάβης το συντομότερο δυνατόν.

Τρίκαλα: Νοικοκυρά σκόρπισε από το μπαλκόνι της 8.000 ευρώ!

Πώς θα σας φαινόταν αν εκεί που περπατούσατε «έβρεχε» χιλιάδες ευρώ;;; Και αλήθεια τι θα κάνατε; Θα αναρωτιόσαστε από πού προέρχονται ή δεδομένων των χαλεπών καιρών θα μαζεύατε ότι μπορούσατε και θα την «κάνατε» με ελαφρά πηδηματάκια;;;
Δεν πρόκειται για υποθετική ερώτηση αλλά για κάτι που συνέβη και μάλιστα στην Ελλάδα… στα ωραία Τρίκαλα...

Προκύρηξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου στο 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών

Στα Γρεβενά και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γρεβενών σήμερα 9-3-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 συνήλθε σε συνεδρίαση η σχολική επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Γρεβενών ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της , για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ανωτέρω θέματος.
Η Σχολική επιτροπή αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου Ομόφωνα αποφασίζει:

Κλείνει οριστικά το θέμα της δημιουργίας 3ου Δήμου στα Γρεβενά

Με τις υπ΄ αριθμ 3866/2011, 3867/2011 και 3868/2011 αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίφθηκαν οι αιτήσεις του πρώην Δήμου Αγίου Κοσμά, της πρώην Κοινότητας Αβδέλλας Γρεβενών και της πρώην Κοινότητας Σμίξης Γρεβενών περί ακύρωσης της διάταξης του άρθρου 1 παρ.2 εδ. 8 Α2 του 3852/2010, που αφορούσαν το θέμα δημιουργίας τρίτου (3ου) Δήμου στα Γρεβενά και συνεπώς το ανωτέρω ζήτημα κλείνει οριστικά για τον Καλλικράτειο Δήμο Γρεβενών.

Ριάλιτι σε οίκο ανοχής, καταγράφει τις επιδόσεις πελατών!

Τον… δάσκαλό του βρήκε ο «Big Brother» από ριάλιτι πορνό, που, μάλιστα, τιτλοφορείται «Big Sister»! Το hot πρόγραμμα γυρίζεται real time σε οίκο ανοχής, όπου οι πελάτες πληρώνουν, απολαμβάνουν και κερδίζουν 15 (ίσως λιγότερα, ίσως και περισσότερα, ανάλογα πόσο θα κρατήσει) λεπτά δημοσιότητας.

Φράγμα Ιλαρίωνα: Μια λίμνη ...γεννιέται!

Σε λίμνη θα μετατραπεί μέσα σε λίγους μήνες η παραποτάμια περιοχή από τη Μονή Ιλαρίωνα μέχρι τη Δεσκάτη, καθώς ολοκληρώθηκε το ομώνυμο φράγμα και ολοκληρώνεται σύντομα η εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο υδροηλεκτρικό έργο.

Γρεβενά Αεράτα - Εθνικός Βατερού 2-0 (0-1)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, πράγμα που το κατάφεραν, με τον Καραγιάννη στο 2'ο λεπτό να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι ου Ακριτίδη. Στο 8' όμως ο ίδιος παίκτης με εκπληκτικό τρόπο, έκανε το 1-0.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η διοίκηση του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Πυρσού Γρεβενών-Α.Ο.Κάστωρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18-3-2012 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών και ώρα 4.00 μ.μ.
Γνωστοποιούμε στους φιλάθλους ότι η τιμή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. κατά την ημέρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Πυρσού με απόφαση του Δ.Σ. θα είναι πλέον 10 Ευρώ και όχι 5 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Παρακαλούμε λοιπόν του φιλάθλους να σπεύδουν να προμηθεύονται έγκαιρα και φθηνότερα τα εισιτήρια που θα προπωλούνται με τον τρόπο που αναφέρεται παρακάτω.

Οι "8" του Champions League

Οι Μπενφίκα, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, ΑΠΟΕΛ, Μπάγερν, Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι 8 ομάδες του προημιτελικών του Champions League.
Θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στην Νιόν της Ελβετίας, όπου πέραν από τον αντίπαλό τους στους "8" θα μάθουν και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλός τους στα ημιτελικά.
Για πρώτη φορά φυσικά σε αυτήν την φάση υπάρχει εκπρόσωπος της Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ, ενώ η Τσέλσι που συμπλήρωσε την 8άδα έσωσε την... τιμή της Αγγλίας, η οποία κινδύνεψε να βρεθεί χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1996.

Δείτε...Τι βρήκε στον κορμό;

Ο συνταξιούχος Ken Dobson έμεινε έκπληκτος μόλις είδε τον κορμό που έκοψε. Στους ρόζους του εμφανίστηκε ο ET...


Κοντά στο μαλλιοτράβηγμα Καραβάτου Μενεγάκη - Νέες δηλώσεις

Στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, για την προ έξι μηνών αποχώρησή της από τον ALPHA, την τωρινή σχέση της με το κανάλι, αλλά και για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη περί "κουτσομπολευτικών" μεσημεριανών εκπομπών.
Σας λείπει η δουλειά σας;

Σε καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο οδηγός, οφείλεται το τροχαίο στην Ελβετία;

Ο οδηγός του λεωφορείου, το οποίο προσέκρουσε σε τοίχο τούνελ χθες στην Ελβετία, είναι πιθανό να υπέστη καρδιακό επεισόδιο, την ώρα που οδηγούσε και πιθανότατα αυτό να προκάλεσε το μοιραίο τροχαίο.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ερευνητές, οι οποίοι αποκλείουν το ενδεχόμενο να έτρεχε να μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που έπρεπε ο οδηγός και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία υποστηρίζουν πως κάποιο πρόβλημα υγείας είτε ένα λάθος του οδηγού, οδήγησαν στο μοιραίο.

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...
1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα. Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

Ο Αντώνης Κανάκης σε προεκλογικό σποτ! Βίντεο

Ήταν ο Αντώνης Κανάκης να μην κάνει την αρχή με την πολιτική! Τώρα όλοι Κανάκη θα ψηφίσουν μετά την δυναμική και γεμάτη υποσχέσεις εκστρατεία του παρουσιαστή, ο οποίος στο καινούργιο σποτ για την προεκλογική του εκστρατεία δεν ζητάει την ψήφο μας αλλά την αγάπη μας...

ΙΚΑ: Υλικά εκ. ευρώ σάπιζαν σε αποθήκες!!!

Πανάκριβα υγειονομικά υλικά και αναλώσιμα που ανήκαν στο ΙΚΑ, σάπιζαν στις αποθήκες του ιδρύματος την ώρα που γινόταν και άλλες μεγάλες παραγγελίες για τα ίδια υλικά.
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την απογραφή που αποφάσισαν να κάνουν οι ελεγκτές του ΕΟΠΥ, του νέου φορέα Υγείας.

Δήλωση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα με αφορμή τα δημοσιεύματα για κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων

Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για επικείμενη κατάργηση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες, ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης του Κ.Ε.Ν. Γρεβενών από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Απογραφή συνταξιούχων του Δημοσίου από σήμερα... Δικαιολογητικά

Αρχίζει από σήμερα, Πέμπτη, 15 Μαρτίου η απογραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου σε μια προσπάθεια των οικονομικών επιτελείων της κυβέρνησης να περιορίσουν τις κρατικές δαπάνες μέσω του εντοπισμού περιπτώσεων που δε δικαιούνται την καταβολή σύνταξης.
Όλοι οι δικαιούχοι καλούνται να παρουσιαστούν σε υποκατάστημα της Τράπεζας μέσω της οποίας πληρώνονται τα χρήματά τους και υποχρεούνται να έχουν μαζί τους:

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ βορειοδυτικά του Αγρινίου

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:40 το πρωί βορειοδυτικά του Αγρινίου, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου (ΕMSC).
To επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 12 χλμ. βορειοδυτικά του Αγρινίου και 61 χλμ. βορειοδυτικά της Πάτρας ενώ το εστιακό βάθος ήταν 2 χλμ..
Zougla.gr

ΙΚΑ Καλλιθέας: Πάνω από 800.000 ευρώ για γέννες και παιδιά που δεν υπήρξαν ποτέ...

Πάνω από 244 άνθρωποι είχαν «ευεργετηθεί» από τα «θαυματουργά» χέρια των πέντε επίορκων υπαλλήλων του Ι.Κ.Α. Καλλιθέας, οι οποίες, τα τελευταία εννέα χρόνια, προξένησαν με τις δραστηριότητές τους στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων οικονομική ζημιά μεγαλύτερη των 6.000.000 ευρώ.

Καταγγελία υπουργού: "Βουλευτές έβγαζαν πορίσματα και μοίραζαν αποζημιώσεις"

Για πορίσματα ζημιών στον αγροτικό τομέα «που έβγαιναν από βουλευτικά γραφεία», έκανε λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας, στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή.
«Θέλαμε τον ΕΛΓΑ με το έλλειμμα των 4,5 δισ. ευρώ; Θέλαμε τον ΕΛΓΑ –και κάνω πρώτη φορά την καταγγελία- στον οποίο έβγαιναν τα πορίσματα σε γραφεία βουλευτών;», σημείωσε και διευκρίνισε ότι «πήγαιναν οι βουλευτές και έβγαζαν πορίσματα και τα μοίραζαν στον κόσμο».
Όπως είπε ο κ. Δριβελέγκας, από τον ΕΛΓΑ είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ ενώ για το θέμα έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη. Ο κ. Δριβελέγκας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση της περιόδου 2007-2009 η οποία έχει καταγγελθεί αρμοδίως από την διοίκηση του ΕΛΓΑ.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οι εν λόγω καταγγελίες αφορούσαν συγκεκριμένους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.
ΤΑ ΝΕΑ