ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Με χειροπέδες στο κρεβάτι τον εγκατέλειψε!!

ΠΑΤΡΑ: Τον άφησε στο κρεβάτι με τις… χειροπέδες!
Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων της Πάτρας, με θύμα έναν 32χρονο και δράστιδα μία συνομήλική του. Ουσιαστικά, αυτός ήταν ο τρόπος αντίδρασης εκείνης με αφορμή το πρόβλημα… στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετώπισε ο νεαρός στην προσπάθεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής τους.
dete.gr

Σέξυ μωρό κλέβει εσώρουχα …!!! (video)

Βρήκε τον πιο διακριτικό τρόπο για να κλέψει εσώρουχα ! Πήγε σε μαγαζί με εσώρουχα και ότι της έκανε το φορούσε επί τόπου ! Δείτε στο βίντεο την φάρσα...

Γιατί ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά δεν κοιμούνται μαζί;

Καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα είχαν την Δευτέρα στο Πρωινό mou και γι αρκετή ώρα τη συζήτηση μονοπώλησε η νεογέννητη κόρη της τραγουδίστριας.
Ως νέα μαμά η Πέγκυ μοιράστηκε μαζί τους λεπτομέρειες από την καθημερινότητα με την κόρη της, μίλησε για το σύζυγό της, Γιώργο Λύρα και την αδυναμία που έχει στη μικρή.

Ροζ βίντεο την ανάγκασε να αποχωρήσει απο το ΛΑΟΣ!

Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση της από τον ΛΑ.Ο.Σ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αφού δεν έφυγε, αλλά μάλλον την διώξανε!
Φημολογείτο έντονα πως κυκλοφορεί πιπεράτο βίντεο, με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την ίδια την Μελίνα Τσιλιμίγκρα.

ΣΟΚ: Την σκότωσε ο… αυνανισμός!!!

Παλιά έλεγαν ότι ο αυνανισμός κάνει κακό στην υγεία. Στις παρέες οι έφηβοι χαριτολογώντας, προέτρεπαν τους φίλους τους να προσέχουν γιατί “θα κουφαθούν” ή “θα τυφλωθούν”.
Ο αυνανισμός, είναι ένα θέα ταμπού γύρω από το οποίο έχουν αναπτυχθεί διάφοροι “αστικοί μύθοι” σχετικοί με την υγεία. Φυσικά και πρόκειται για μια υπόθεση καθαρά προσωπική, και φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία του ανθρώπου. Στην Αγγλία όμως πριν από λίγες ημέρες ο αυνανισμός στάθηκε μοιραίος για μια 30χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Ηθοποιός αποκαλύπτει: Είμαι σε διάσταση με τη γυναίκα μου! (video)

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μόνος του την αποκάλυψη, ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του.Ο ηθοποιός ο οποίος μάλιστα πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά.
Ο ίδιος παραδέχτηκε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. «Είμαστε από μακριά... κοντά και αγαπημένοι» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Στη δική μου περίπτωση λειτουργεί καλύτερα έτσι αλλιώς δεν θα είχα κάνει αυτή την επιλογή». Ο ίδιος τόνισε ότι είναι συνειδητοποιημένος σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη απόφασή του και ότι θεωρεί πως είναι καλύτερα έτσι, κυρίως για τα παιδιά τους. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία του στο καθημερινό σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί λέγοντας πως περνά πολύ καλά και πως είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που είχε μέχρι σήμερα.
Δείτε ποιος είναι...

Απατημένος ζητά αποζημίωση 600.000 ευρώ από τον εραστή της γυναίκας του!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για πολλά περιστατικά απιστίας όπου ο απατημένος σύζυγος έχει πιάσει στα πράσα την άπιστη γυναίκα με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και να αρχίσει να πλακώνει στο ξύλο τον εραστή…
Όμως ο 43χροος από την Ιταλία, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα...

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη κάηκε στον λαιμό και τα χέρια!

Τι έπαθε η παρουσιάστρια;
Με κατακόκκινο λαιμό και χέρια μπήκε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη στο στούντιο της εκπομπής της. Αιτία...ο ήλιος του Μάρτη που καίει πολύ! Η Ελένη Μενεγάκη χάρηκε και αυτή, όπως ο περισσότερος κόσμος, το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, αλλά έβαλε αντηλιακό μόνο στο πρόσωπό της. Αποτέλεσμα ήταν να καεί στα σημεία που άφηνε ακάλυπτα το κοντομάνικο μπλουζάκι της.
Δείτε τι είπε η ίδια:

zappit

Μπίρα μεγαλώνει το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!!!

Εταιρεία ζυθοποιίας στη Βουλγαρία παρασκευάζει την περίφημη ξανθιά μπίρα Bοhza, η οποία... υπόσχεται να κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα, καθώς μεγαλώνει το γυναικείο μπούστο από ένα μέχρι και δύο νούμερα! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Kristian Gyoshev:

Έλλη Κοκκίνου: Σε ποιόν είπε από Πίστας…»Το παράχεσες»?

Παρασκευή βράδυ και το νυχτερινό στέκι όπου εμφανίζονταν οι καλλιτέχνες, Βανδή, Οικονομόπουλος, Κοκκίνου έχει κατακλυστεί από κόσμο προκειμένου να τους απολαύσει μια μέρα πριν το μεγάλο φινάλε!

Νέος ιός χτύπησε στο Facebook!!

Έχει χτυπήσει εκατομμύρια χρήστες , σε Ελλάδα και εξωτερικό…
Είναι πολύ ύπουλος προλάβετε να πάρετε τα μέτρα σας πριν είναι αργά!!!

Goin’ Through: Νέο single "Είσαι Αλλού"! Ακούστε το

Τις δυνάμεις τους με τον Ζan Batist ενώνουν οι Goin’ Through, στο νέο τους single με τίτλο «Είσαι Αλλού»!
«Φρέσκο» και δυναμικό, το νέο τραγούδι του συγκροτήματος αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία, καθώς –εμάς τουλάχιστον- μας βγάζει μια απίστευτη clubίστικη διάθεση .
Το «Είσαι αλλού» υπογράφουν ο Νίκος ”Nivo” Βουρλιώτης και ο Μιχάλης Παπαθανασίου, μαζί με τους Zan Batist, Chris Mazz, The Prince, Lef., σε παραγωγή Goin’ Through.

Ποδοσφαιριστής χτύπησε ενώ... πανηγύριζε το γκολ του! (video)

Τραυματίας βγήκε από… πανηγυρισμό Χιλιανός ποδοσφαιριστής, που από την πολλή χαρά του δεν είδε την διαφημιστική πινακίδα!
Ο Raul Ruidiaz της Universidad de Chile μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και στο 84’ πέτυχε το τέρμα που χάρισε την νίκη στην ομάδα του.
Φαρδύς – πλατύς έπεσε πάνω στις πινακίδες ο ποδοσφαιριστής, που μπορεί να ντροπιάστηκε και να τραυματίστηκε, αλλά -ταυτόχρονα- μας έκανε να ξεκαρδιστούμε!
Τι την ήθελε την… κλωτσιά για να πανηγυρίσει, μου λες;

Το τζόκερ των 5.000.000 ευρώ παίχτηκε στο πρακτορείο πασίγνωστου Έλληνα!!

Το μοναδικό τυχερό δελτίο του Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής 18 Μαρτίου 2012, βρίσκεται στον Πύργο.
Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ «έπεσαν» στην πρωτεύουσα της Ηλείας και όλοι πλέον αναζητούν ποιος είναι ο υπερτυχερός που αλλάζει η ζωή του.

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ????

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!
ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ 100-150 ΑΤΟΜΩΝ ΝΤΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ (ΣΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ), ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ...ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΕ ΚΟΛΑΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ!!!

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτέλεσματα των εκλογών

Στις 236.151 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των πολιτών που προσήλθαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ιπποκράτους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 230.105 ψήφους, τα λευκά έφτασαν τις 4.662 και τα άκυρα 1.384.

ΑΕΠ Βατολάκκου - Π. Ν. Ποντινής 2-2 (0-2 )

Σάββατο 17/3/2012
Γήπεδο Βατολάκκου
Ισοπαλία παραχώρησε η Α.Ε.Π. Βατολάκκου στην έδρα της κόντρα στην Π. Ν. Ποντινής. 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το 5'ο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Γκοντοβά και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 16'ο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Καραγιάννη.

Πυρσός Γρεβενών - Κάστωρ 1-4 (1-2)



Συντριπτική ήττα γνώρισε ο Πυρσός στην έδρα του από τον Κάστορα με σκορ 1-4.
Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Γκέτσιου στο 36'(φώτο).

Κήδεψαν όρθιο τον Πατριάρχη Κοπτών στο Κάϊρο

Πρωτόγνωρος ήταν ο αποχαιρετισμός του Προκαθήμενου της Εκκλησίας των Κοπτών, Σενούντα Γ’ από τους πιστούς στον καθεδρικό του Αγίου Μάρκου στην Αμπασίγια του Καΐρου.
Όπως επιβάλλει το έθιμο, το άψυχο σώμα τοποθετήθηκε στον επισκοπικό θρόνο και χιλιάδες πιστών έφτασαν στο σημείο, για να το προσκυνήσουν.

Συνελήφθη ο ένοπλος που εισέβαλε στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής (video)

Συνελήφθη λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι, ο 70χρονος άνδρας που εισέβαλε στις 11.20 σήμερα το πρωί στον τέταρτο όροφο στην εφορία της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη 38Α, με καραμπίνα στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλος πανικός.

Ο κλασσικός αθλητισμός και το βόλεϊ της πόλης των Γρεβενών γιορτάζουν.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας επέτειο της επανάστασης του 21, ο κλασσικός αθλητισμός και το βόλεϊ της πόλης των Γρεβενών γιορτάζουν. Ο Γ.Σ.Γ. προσκαλεί τον κόσμο των Γρεβενών στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ΜΗΛΙΩΝΗΣ όπου θα πραγματοποιηθεί κοπή πίτας, τιμητικές βραβεύσεις και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με την λαϊκή ορχήστρα του Σταύρου Μήτσιαλου.
Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ, φαγητό, κρασί. Ώρα Έναρξης 20:30
Οι πολίτες των Γρεβενών συμμετέχουν, προσπαθούν, για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. 
Σας περιμένουμε όλους.


Δήλωση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών σήκωσε το βάρος των διαπραγματεύσεων και ηγήθηκε της εθνικής προσπάθειας για την αποτροπή της χρεοκοπίας και τη σταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας μας. Έχει τη θέληση, τη δύναμη, τη γνώση, την εμπειρία και τις ικανότητες να ηγηθεί μιας συλλογικής προσπάθειας για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και τη διαμόρφωση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανόρθωσης της πατρίδας μας.
Οι απλοί πολίτες με την παρουσία τους στην ψηφοφορία απέδειξαν ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, για να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας μας μέσα από οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτική σταθερότητα.


Ο χυμός ροδιού εμποδίζει τις μεταστάσεις καρκίνου

Ο χυμός του ροδιού εμποδίζει την εξάπλωση του καρκίνου; Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Τα συστατικά που υπάρχουν στον χυμό ροδιού φαίνεται ότι καταφέρνουν να εμποδίσουν ή να αναστείλουν τη μετακίνηση των καρκινικών κυττάρων, παρεμβαίνοντας στον χημικό μηχανισμό που προκαλεί την εξάπλωσή τους.

Ποιο είδος κρέατος είναι πιο υγιεινό;

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η κατανάλωση του κόκκινου κρέατος δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 2-3 φορές το μήνα. Αυτή η οδηγία συμφωνεί και με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Ταμείου Έρευνας κατά του Καρκίνου, αλλά απέχει σημαντικά από τις δικές μας συνήθειες.
Στην Ελλάδα καταναλώνουμε περισσότερα από 5 γεύματα εβδομαδιαίως που περιέχουν ή αποτελούνται κατά βάση από κρέας.

Φυλή Χούνζα: Οι μακρινοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ανοσία τους στον καρκίνο!

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους... επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.

48 λίτρα βενζίνης, μολότοφ, σφυριά και βεγγαλικά βρήκαν οι αστυνομικοί στο ΟΑΚΑ

Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής:
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., οργανωμένες ομάδες προσώπων επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Έτσι θα δολοφονούσαν τον Καραμανλή!

«Δεν μου αρέσει αυτό το στενό. Αν συμβεί οτιδήποτε, δεν υπάρχει σίγουρος δρόμος διαφυγής». Η φράση αυτή του επικεφαλής της ασφαλείας του κ. Κώστα Καραμανλή ίσως να αποδείχθηκε σωτήρια για τον τέως πρωθυπουργό. Λίγες ώρες μετά εξερράγη βόμβα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.
Η υπόθεση αυτή θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας συνωμοσίας, φαίνεται όμως ότι είναι η πραγματικότητα.

Παίχτης «έγδυσε» 3 καζίνο - Πήρε ως 800.000 στο Blackjack!

Εφιάλτης αποδείχθηκε για τρία από τα γνωστότερα καζίνο των ΗΠΑ ένας έμπειρος παίχτης, οδηγώντας τα να τον αποκλείσουν διά βίου, αφού... απέλυσαν και όσους ενέκριναν τα μεγάλα του στοιχήματα!
Ο Ντον Τζόνσον αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης για όλους τους τζογαδόρους στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσι και όχι μόνο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 4ος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την εκλογή του στην ηγεσία του Κόμματος, μίλησε για λάθη που έγιναν, αλλά και για την ελπίδα που ξαναγεννιέται. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Προσλήψεις, Μάρτιος 2012: Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας

9 εποχικοί στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης,,
Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και χρονικής διάρκειας 6 μηνών εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της κεντρικής υπηρεσίας του στην Αθήνα.

Υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα

Υψηλές για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν όλη την εβδομάδα, με τον υδράργυρο να αγγίζει του 21 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια της χώρας.

Ολλανδία: Γρίπη των πτηνών σε 42.700 γαλοπούλες

Συνολικά 42.700 γαλοπούλες ενός πτηνοτροφείου που βρίσκεται στο Κέλπεν-Όλερ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ολλανδίας, σφαγιάστηκαν μετά τον εντοπισμό του ιού H5 της γρίπης των πτηνών.
«Πρόκειται μάλλον για μια ήπια μορφή του ιού, που δεν είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ολλανδικού υπουργείου Γεωργίας.

Superleague: Πανιώνιος – Δόξα Δράμας 2-0 (video)

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Super League πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της Δόξας Δράμας με 2-0.
Χάρη στα γρήγορα γκολ των Antunes με εκτέλεση φάουλ στο 6΄ και του Dibala με πλασέ στο 13΄, η ομάδα του Ακη Μάντζιου έφτασε εύκολα στη νίκη και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Superleague: Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (video)

Πολύτιμη νίκη με 1-2 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και πήρε βαθμολογική ανάσα.
Ο Beccera στο 58΄ και ο Vila στο 82΄ πέτυχαν τα γκολ για τον ΠΑΣ, που πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Superleague: Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-2 (video)

Λεβαδειακός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα για την 25η ημέρα Superleague.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Napoleoni (16΄) και Ζησόπουλου (29΄), αλλά οι Περιστεριώτες αντέδρασαν και πήραν το βαθμό, χάρη στα τέρματα των Οικονόμου (44΄) και Μήτρογλου (87΄).

Superleague: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι ήταν σταθεροί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δεν είχε νεύρο στο παιχνίδι του και σπατάλησε μεγάλα διαστήματα του αγώνα παίζοντας χωρίς ουσία.

Επεισόδια και συλλήψεις πριν το ντερμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (video)

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από το ΟΑΚΑ, με συνέπεια η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Έγιναν τουλάχιστον 27 προσαγωγές και 6 συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τέσσερις τραυματισμοί αστυνομικών, οι δύο από τους οποίους είναι σοβαρά.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Facebook; Την έχετε δεί;;;

Αυτή η φωτογραφία σίγουρα εκφράζει όλους τους Έλληνες που έχουν αγανακτήσει
Εσείς την έχετε κάνει share;
Τι θα έλεγε άραγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αν βρισκόταν σήμερα στο βήμα της Βουλής;

Δεμένα τα πλοία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας!

Στους καταπέλτες κατεβαίνουν το πρωί οι ναυτεργάτες, με 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, καθώς η χθεσινή συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, απέβη άκαρπη. Στην απεργία που θα αρχίσει στις 6 το πρωί της Δευτέρας και θα λήξει στις 6 το πρωί της Τετάρτης, προβλέπεται να συμμετάσχουν τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.