ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Kαι δημοσιογράφος κατηγορούμενος μαζί με τον παρουσιαστή για τα ναρκωτικά!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και ένας δημοσιογράφος είναι κατηγορούμενος για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών!
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε και μεταβιβάστηκε στον Πειραιά, ο δημοσιογράφος που εργάζεται σε εφημερίδα, είχε και αυτός, όπως και ο παρουσιαστής, τηλεφωνικές συνομιλίες με μέλος της σπείρας που διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες, και είχε πραγματοποιήσει παραγγελία χρησιμοποιώντας τις επίμαχες συνθηματικές ονομασίες.

ΔΕΙΤΕ: Πώς μπορεί Να κρατηθεί μια γυναίκα στο τρένο χωρίς χέρια!

Για να το δοκιμάσετε πρέπει να έχετε τα ανάλογα προσόντα...
Δείτε τα...

Η Ελονώρα Μελέτη με καυτό μαγιό 2012 (pics)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια μαζί με το φίλο της και πρώην παρτενέρ της στο Dancing with the stars, Ηλία Λαδά. Η παρουσιάστρια έκανε θαλάσσιο σκι, που είναι το αγαπημένο της άθλημα. Στην παρέα της ήταν και ο αδελφός της Δημήτρης με τον οποίο λίγο αργότερα αναχώρησαν με φουσκωτό σκάφος για τον Πόρο.

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής ψώνιζε τα ...εισιτήρια της κόκας στο Αιγάλεω..(video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει προμηθευτεί δυο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αθήνα.
Πλέον, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, μιας και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το απόσπασμα της κατάθεσης του αστυνομικού που εμπλέκει τον παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός αστέρας αγόρασε ναρκωτικά:
«Την 15/01/2012 και ώρα 18:30, πούλησε στην περιοχή του Αιγάλεω στον παρουσιαστή (ο αστυνομικός που τον κατηγορεί), ποσότητα ουσιών με την κωδική ονομασία “δυο εισιτήρια”, προφανώς 2 γραμμάρια ουσιών, αντί άγνωστων ανταλλαγμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κατηγορητήριο.
Μετά και από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας θ΄απαγγείλει κατηγορίες στον παρουσιαστή, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Το σοκ πάντως είναι μεγάλο, καθώς ο εν λόγω παρουσιαστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, και οικογενειάρχης, ενώ ποτέ έως τώρα δεν είχε δώσει δικαίωμα.
Δείτε...VIDEO: To ντοκουμέντο και οι συνομιλίες που «καίνε» τον παρουσιαστή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών!!!


Ο σκύλος που κοστίζει πάνω από 1.500.000 ευρώ!

Υπάρχει μία χώρα στην Ασία όπου κάθε μέρα ξεπηδούν ολοένα και περισσότεροι εκατομμυριούχοι, οι οποίοι προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα αυξανόμενα θέλω τους.
Έτσι, ένας Κινέζος επιχειρηματίας δεν δίστασε να δώσει 1.500.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει το κατά τ' άλλα συμπαθές κινέζικο μαντρόσκυλο. Φυσικά ο εκτροφέας του τετράποδου που κάνει αυτή την δουλειά για πάνω από δέκα χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ ότι τα σκυλιά του θα έπιαναν μια τόσο εξωφρενικά μεγάλη τιμή.
Ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν δείχνει να ανησυχεί για το ποσό που έδωσε καθώς σκοπεύει να κάνει απόσβεση δίνοντας το νέο του απόκτημα προς αναπαραγωγή.
blog.gr

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στα Γρεβενά καίει δάσος με κέδρους και δρύς

Με μιά πύρινη κόλαση βρίσκονται αντιμέτωποι αυτή την ώρα οι πυροσβέστες στα ορεινά των Γρεβενών. Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασώδη περιοχή με δρυς και κέδρα που ξέσπασε λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα κοντά στο χωριό Οροπέδιο Γρεβενών.
Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Διοικητή κ .Θεόδωρο Καίσαρη και 7 πυροσβεστικά οχήματα ενώ λόγο της μεγάλης έκτασης του μετώπου ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης.
blog.gr

Tο πρώτο συντριβάνι στον κόσμο...που μεθάει τους επισκέπτες του!!!

Προσοχή, αυτό το συντριβάνι βλάπτει σοβαρά την υγεία. Και δεν επιτρέπεται η χρήση του σε πολίτες κάτω των 18 ετών. Γιατί πολύ απλά από τους κρουνούς του ρέει όχι νερό...αλλά αλκοόλ!
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες βρήκε η Γεωργία. Θα κατασκευάσει στο Μπατούμι ένα σιντριβάνι από το οποίο θα μπορούν να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα.
Ο δήμαρχος της πόλης, Ρόμπερτ Τσκάιτζε είπε στην τοπική τηλεόραση ότι από το σιντριβάνι θα ρέει τσάτσα, ένα είδος μπράντι από σταφύλια που η γεύση του θυμίζει την ιταλική γκράπα.
«Μία φορά την εβδομάδα, επί 10-15 λεπτά, θα τρέχει τσάτσα αντί για νερό. Οι τουρίστες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα παραδοσιακό ποτό», εξήγησε.
Ο τουρισμός θεωρείται σημαντική πηγή εσόδων για την πρώην σοβιετική δημοκρατία με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αμπελοκαλλιέργεια.
Το σιντριβάνι θα αποτελεί τμήμα του νέου πύργου του Μπατούμι, ύψους 25 μέτρων, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στον πύργο θα φιλοξενούνται γραφεία και ένα κέντρο πληροφοριών για τουρίστες.
blog.gr

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών;

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικές αρχές όταν ανακάλυψαν ότι πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον γνωρίζουν οι πάντες και τον βλέπουμε μέχρι και σήμερα στη μικρή οθόνη και ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να έχει προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Γρεβενά Αεράτα - Ακρίτας Αχλάδας 3-0 (0-0) (εξ αναβολής 13η αγωνιστική)

Αγχωτική νίκη για τα Γρεβενά Αεράτα!!!
Με χαλαρούς ρυθμούς και σε στυλ οικογενειακού διπλού, τα Γρεβενά Αεράτα χρειάστηκαν 80 περίπου λεπτά, ώσπου να τρυπώσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Ακρίτα Αχλάδας και να πάρουν τη νίκη. 
Ο Ακρίτας Αχλάδας έδειξε την επιθετική του αδυναμία για ακόμη μία αγωνιστική, καθώς δεν απείλησε σε καμία φάση την εστία του Βίδρα.Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα...

Ανησυχία για το ρήγμα της Μαυροπηγής κοντά στο Ορυχείο της ΔΕΗ.

Σάρκα και οστά αρχίζουν να παίρνουν οι φόβοι των κατοίκων της Μαυροπηγής, δ.δ. του δήμου Πτολεμαΐδας, για τις συνέπειες στην καθημερινή τους ζωή από τη διάνοιξη του ορυχείου της ΔΕΗ στην κτηματική περιοχή της Μαυροπηγής.
Μια φωτογραφία, “ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις”. Ο φωτογραφικός φακός, πολλές φορές, αποτυπώνει αλήθειες που κανένα στόμα δεν μπορεί να φωνάξει τόσο δυνατά και περίτρανα…Οι ακόλουθες φωτογραφίες, που εξασφάλισε το kozanimedia, παρουσιάζουν την αλήθεια των κατοίκων ως έχει: Η γη έχει ανοίξει και «τρώει» τα σπίτια και τις περιουσίες τους, κάθε μέρα και περισσότερο.

Αποτελέσματα βαθμολογία δ' Εθνικής

Πραγματοποιήθηκαν οι εξ αναβολής αγώνες της 11ης κ;ι 13ης αγωνιστικής και είχαμε τα εξής Αποτελέσματα. 
Αναλυτικά:...

VIDEO: Όταν άνδρας μοτοσυκλετιστής εκνευρίζεται με γυναίκα οδηγό...

VIDEO: Όταν άνδρας μοτοσυκλετιστής εκνευρίζεται με γυναίκα οδηγό...
Οι γυναίκες οδηγοί αποτελούν πολλές φορές κόκκινο πανί για τους υπόλοιπους οδηγούς Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτας...
Ο άνδρας όμως που θα δείτε στο video δείχνει κυριολεκτικά να είναι εκτός εαυτού με τη γυναίκα οδηγό του τζιπ που τον "κλείνει". Κατεβαίνει εξοργισμένος από τη μοτοσυκλέτα και ανεβαίνει στο καπό του τζίπ... Η γυναίκα βάζει μπροστά τη μηχανή αλλά δεν υπολογίζει ότι έχει αφήσει ανοιχτό το παράθυρο της...
Δείτε το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Βραζιλία:...

Δείτε: Οι πιο αποτυχημένες πόζες!!

Ο ορισμός της ότι να ναι πόζας! Μοντέλα και μη, ποζάρουν όπως να ναι πραγματικά και το αποτέλεσμα είναι αστείο σε κάποιες, τραγικό σε άλλες. Πάντως δεν δίστασαν να «τσαλακωθούν».
Πάμε να τις δούμε!

VIDEO: Πώς να κάνεις ένα ιδιωτικό λούνα παρκ!



Λίγη φαντασία χρειάζεται μόνο...
ΔΕΊΤΕ ΤΟ VIDEO...

Φουντώνει και πάλι η κόντρα Πολίτη - Μανωλίδου! (video)


Φουντώνει και πάλι η κόντρα Πολίτη - Μανωλίδου! Βίντεο : Τα χώνει η Χριστίνα Πολίτη μέσα από το προσωπικό της blog στην Ευγενία Μανωλίδου! Θεατρινίστικες και ψεύτικες χαρακτηρίζει τις εκφράσεις της στην κριτική επιτροπή του

Τα χώνει η Χριστίνα Πολίτη μέσα από το προσωπικό της blog στην Ευγενία Μανωλίδου! Θεατρινίστικες και ψεύτικες χαρακτηρίζει τις εκφράσεις της στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», καθώς και πόσο εκνευριστική γίνεται όταν υιοθετεί εξυπνακίστικους ρόλους!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ψιλή κουβέντα δύο παπαγάλων και το φιλί!

Ήτανε δύο παπαγάλοι και συνομιλούσαν... Όχι, δεν είναι η αρχή ενός ανέκδοτου αλλά η περιγραφή του απίστευτου βίντεο που δείχνει τα δύο συμπαθή πτηνά να κουβεντιάζουν!
Οι δύο παπαγάλοι μοιάζουν να συνεννοούνται ακριβώς όπως δύο άνθρωποι ενώ κάποια στιγμή τους πιάνουν...και τα σιρόπια και δίνουν ένα φιλάκι!
Δείτε το βίντεο, απλά… δεν υπάρχει!...

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ
Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται η ΝΔ.
Ο πρόεδρος της παράταξης Αντώνης Σαμαράς έχει καταλήξει στα ονόματα, οι λίστες με τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα μέχρι το τέλος του μήνα.
Χιλιάδες νέα πρόσωπα, αλλά και έμπειρα στελέχη κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους, επί των οποίων έχει αποφανθεί ο κ. Σαμαράς, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τα ψηφοδέλτια διαμορφώνονται ως εξής:

Η Μεγαλύτερη Φυσική Γέφυρα Του Κόσμου!!

Αυτή η γέφυρα ονομάζεται Fairy Bridge (Xian Ren Qiao) ή γέφυρα της νεράιδας, που σχηματίστηκε όταν ασβεστόλιθοι από το βουνό έπεσαν στο ποτάμι Buliu. Η Γέφυρα Fay είναι περίπου 40 χλμ (σε ευθεία γραμμή) βορειοδυτικά της Fengshan στη βορειοδυτική επαρχία της Guangxi, στην Κίνα. Μέχρι πρόσφατα, ο τόπος αυτός δεν ήταν γνωστός έξω από την Κίνα .





Μοναδικές φωτογραφίες από τον βυθισμένο Τιτανικό 100 χρόνια μετά!

Ήταν 14 Απριλίου 1912, στις 23:40, όταν ο Τιτανικός. το "αβύθιστο πλοίο", κατά τη διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του, συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στον Ατλαντικό Ωκεανό.Παρ' όλες τις προσπάθειες που έγιναν να αποφύγει την σύγκρουση, το μοιραίο δεν άργησε να γίνει καθώς το πλοίο είχε αναπτύξει την μέγιστη ταχύτητα γιατί ήθελαν να φτάσουν στο λιμάνι της Ν.Υόρκης πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Εντόπισαν ναυαγό μετά από 28 ημέρες!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 18χρονου ναυτικού ο οποίος παρέμενε για 28 ολόκληρες ημέρες στον Ωκεανό πριν τον εντοπίσει σκάφος της Ακτοφυλακής του Εκουαδόρ.
Ο Adrian Vasquez, από τον Παναμά, είχε πάει με δύο φίλους του για ψάρεμα όταν ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν στα ανοικτά χωρίς να μπορούν να γυρίσουν πίσω στη στεριά.

Το ροζ σκάνδαλο που ξεσήκωσε την Λέσβο!

Αναστάτωση στην Λέσβο έχει προκαλέσει ροζ σκάνδαλο τις τελευταίες μέρες!
Πιο συγκεκριμένη, ο σύζυγος μιας 20χρονης κοπέλας υποψιαζόταν για αρκετό καιρό ότι η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Προκειμένου λοιπόν να το εξακριβώσει αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Μια μέρα την ακολούθησε και είδε ότι επισκεπτόταν έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Διαβάστε .O επικήδειος λόγος της Μπέλλας Κυδωνάκη για το γιο της...

O επικήδειος λόγος της μάνας στο γιο, ένα γράμμα της Μπέλλας του προς το γιο της Γιάννη… Προσπάθησε να το διαβάσει για να πάρει δύναμη και φως ο γιός της από τους φίλους του. Στο τέλος δεν άντεξε και λύγισε αν και ο γιος της τους είχε πει πως αν πεθάνει θα ήθελε όλοι να φορέσουν μαύρα.

Ο Νίνης πάει στην Πάρμα!!!

Η Πάρμα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του Σωτήρη Νίνη. Αυτό ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάσο Τζιράρντι, ο οποίος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τη συμφωνία της ομάδας του με...τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ευρώπη.

Κιλκίς: Συνελήφθη αδελφός βουλευτή για χρέη προς το Δημόσιο!!!

Αδελφός βουλευτή, καθώς και πρώην εφοριακός συνελήφθησαν στο Κιλκίς από το ΣΔΟΕ για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Αδελφός βουλευτή, καθώς και πρώην εφοριακός συνελήφθησαν στο Κιλκίς από το ΣΔΟΕ για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Χοντρός τσαμπουκάς γυναίκας οδηγού με μοτοσυκλετιστή (video)

Το περιστατικό έγινε σε πόλη της Βραζιλίας όπου ο αναβάτης μιας μηχανής θέλησε να κάνει παρατήρηση στην οδηγό του τζιπ. Εκείνη, θρασύτατη, τον έκλεισε και τον πέταξε μαζί με τη μηχανή στο οδόστρωμα.
Ο αναβάτης εκνευρίστηκε και ανέβηκε πάνω στο καπώ του τζιπ. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, και κατάφερε να πέσει με το αυτοκίνητο και τον άνδρα πάνω στο καπώ, σε σταθμευμένο όχημα.
Ο άνδρας βρήκε μισάνοιχτο το παράθυρο και της έδωσε ένα μάθημα για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται στο δρόμο.
Δείτε το video...

Βρετανία: 8χρονος εντόπισε μέσω Η/Υ τον διαρρήκτη του σπιτιού του

Απίστευτο και όμως, αληθινό!Στα δίχτυα ενός οκτάχρονου αγοριού πιάστηκε ένας διαρρήκτης υπεύθυνος για πολλαπλές κλοπές, και μάλιστα μέσω ενός application για iPad.
Ο μικρός Landon Crabtree χρησιμοποίησε την εφαρμογή εντοπισμού που είχε κατεβάσει, για να βρει το κλεμμένο του iPad, αλλά και άλλα κλαπέντα αντικείμενα της οικογένειάς του που πρόσφατα είχαν πέσει θύματα διάρρηξης στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ.

Συνέχεια στα εξ' αναβολής παιχνίδια της Δ' Εθνικής στις 28/3

Στον ορισμό τεσσάρων εξ' αναβολής αγώνων του 2ου και 3ου ομίλου προέβη η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (28/3) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Εθνικός Σοχού - Οδυσσέας Κορδελιού στις 16:00 στο Δημ. Στ. Σοχού, ενώ η αναμέτρηση Γρεβενά Αεράτα - Ακρίτας Αχλάδας 28/3/2012 θα ξεκινήσει στις 16:00 στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Παράλληλα, στις 16.00 θα βρεθούν αντιμέτωποι Νάουσα - Πυρσός Γρεβενών στο Δημ. Στ. Νάουσας, ενώ τέλος, την ίδια ώρα θα αναμετρηθούν Αστραπή Μεσοποταμίας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Δημ. Στ. Μεσοποταμίας.
onsports.gr

7,7 εκ. ευρώ στα κόμματα για "ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς"!

Με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.
Το ποσό κατανέμεται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ, ΝΔ 2.429.469, ΚΚΕ 746.737, ΛΑΟΣ 622.748, ΣΥΡΙΖΑ 556.005, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 257.333.

Χωρίς εκλογικά κέντρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Την οικονομική κρίση επικαλούνται τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία αποφάσισαν στις επερχόμενες εκλογές να μην έχουν εκλογικά κέντρα. Έτσι, τη θέση των κομματικών περιπτέρων, θα πάρουν τα σπίτια των οπαδών, τα οποία θα διατίθενται για τις καθιερωμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις!

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει τις επόμενες μέρες ο δήμος Βοϊου Κοζάνης για το θέμα της της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών σε πρώην στρατόπεδο κοντά στον οικισμό της... Νεάπολης, ενώ οι κινητοποιήσεις των πολιτών συνεχίζονται έξω από το χώρο του πρώην στρατοπέδου.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής προσκάλεσε την ερχόμενη Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Τα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα..

Ανακατατάξεις στη σύνθεση του εξαγωγικού προτύπου της χώρας, τόσο ποιοτικά, όσο και γεωγραφικά, έφερε το 2011 για τις ελληνικές εξαγωγές, ειδικά σε ότι αφορά τα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα και τις 100 κυριότερες αγορές, σύμφωνα με στοιχεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων
Πιο αναλυτικά,...

Επιστρέφει στην ΝΔ η Ντόρα;

Στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως κρέμεται η τύχη της ΔΗΣΥ.
Τα δύο κόμματα που όπως έγινε εμφανές με δηλώσεις στελεχών μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν αγεφύρωτες διαφορές, φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν την επανένωση. Άλλωστε το
σύνθημα “Πανστρατιά” σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές δεν θα άφηνε έξω ένα κομμάτι της παράταξης που διαχρονικά εκφράζεται από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι οι συρμοί του Μετρό, του Τραμ και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, λόγω στάσης εργασίας που ανακοίνωσαν τα συνδικάτα των ηλεκτροδηγών.
Οι εργαζόμενοι σε αυτά πραγματοποιούν στάση εργασίας ζητώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

“Ανάσα” για τις επιχειρήσεις η επιστροφή του ΦΠΑ από τον Ιούνιο...

Το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εκδώσει τις επόμενες ημέρες την απόφαση που προβλέπει τον νέο τρόπο άμεσης επιστροφής του ΦΠΑ προς τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες. Σημειώνεται ότι το δημόσιο οφείλει ήδη επιστροφές ΦΠΑ σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες ύψους 3 δισ. ευρώ. Ο νέος τρόπος επιστροφής του ΦΠΑ θα ξεκινήσει από τον προσεχή Ιούνιο.

Champions League: ΑΠΟΕΛ – Real Madrid 0-3 (video)

Για περισσότερα από 70 λεπτά o ΑΠΟΕΛ κοίταξε στα μάτια τη Real Madrid, όμως τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ισπανών και ηττήθηκε με 0-3 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Champions League.
Στο πρώτο μέρος η Real είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, όμως σκόνταφτε στην πολυπρόσωπη άμυνα της κυπριακής ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΠΝΟΥ

Η ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ σας γνωστοποιεί ότι άρχισε η υποβολή των αιτήσεων ενίσχυσης και πληρωμής Β’ δόσης προς ένταξη στο καθεστώς του ΜΕΤΡΟΥ 144 «Ολοκληρωμένο Σύστημα Αναδιάρθρωσης Εκμεταλλεύσεων σε περιοχές καπνοπαραγωγής».
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του ΜΕΤΡΟΥ 144, παραγωγοί με δικαιώματα ΚΑΠΝΟΥ που είχαν υποβάλλει φάκελο το 2011 (Α΄δόση), να προσέλθουν ...στα γραφεία της ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ έως 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012.


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2462087220 , 2462087513
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΦΩΛΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ