ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Βράδυ στη Νορβηγία!!! (video)

Σήμερα χαλαρώνουμε με ένα ομορφο ταξίδι στη νυχτερινή Νορβηγία και τον ουρανό της.
Δείτε το video...

ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna Δηλώνει Πως Νιώθει “Χοντρή” Και Κυκλοφορεί Χωρίς Σουτιέν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna κάνει μια σέξυ εμφάνιση και τραβά τα αντρικά βλέμματα, αλλά αυτήν τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια έγινε αντικείμενο συζήτησης.
Το αποκαλυπτικό φόρεμά της και η απόφασή της να μην φορέσει σουτιέν σίγουρα ενθουσίασε το αντρικό κοινό. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι η 24χρονη κάνει αυτήν τη σέξυ εμφάνιση λίγο μετά τη δήλωση πως θεωρεί ότι είναι “χοντρή”.

Ανέβασε στο twitter… το πλούσιο στήθος της!

Γνωστή κυρία ανέβασε στο twiiter την εν λόγω φωτογραφία για να μας δείξει πώς εκτός από πλούσιες καμπύλες έχει και πλούσιο στήθος!
Μάλιστα έκανε και αλλαγές στα μαλλιά της, αλλά ποιος να το προσέξει αφού το βλέμμα πάει κατευθείαν αλλού! Ο λόγος για την... Kim Kardashian που άλλαξε look και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία!
gossip-tv.gr

Τα κορίτσια της Ferrari... στην Ινδονησία ! (pics)

Δείτε φωτο...

Ζητούνται γυμνά μοντέλα με αμοιβή 1000 ευρώ!

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ζητεί άτομα που θα ποζάρουν ως γυμνά μοντέλα.
Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα ποζάρουν γυμνοί για τους σπουδαστές της Σχολής τέσσερις ώρες ημερησίως από τις 9.30 έως τη 13.30 και η αμοιβή τους θα είναι 1.000 ευρώ το μήνα.
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι πεντάμηνη και αφορά σε 16 μοντέλα για τις ανάγκες των εργαστηρίων Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Χαρακτικής.

Στην αγκαλιά της Rihanna βρέθηκε Έλληνας παρουσιαστής

Συναντήθηκαν στο Λονδίνο και τα είπαν μάλιστα για αρκετή ώρα...
Και όπως φαίνεται και από την φωτογραφία η τραγουδίστρια ήταν αρκετά διαχυτική μαζί του...
Ο τυχερός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος συνάντησε την τραγουδίστρια στο Λονδίνο, στο "Μandarin Οriental Ηotel" και μίλησε για την πρώτη της ταινία, το "Battleship", αλλά και τις φήμες περί Ashton Kutcher.
Σύντομα θα παρακολουθήσουμε τη συνάντησή τους στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, "Movies and Stars".
mediagate.gr

ΦΩΤΟ: Το κορίτσι με τα δύο κεφάλια

Η Abigail ”Abby” Λορέν Hensel και η Brittany ”Britty” Lee Hensel (γεννημένες στις 7 Μαρτίου 1990, στη Μινεσότα, Ηνωμένες Πολιτείες), είναι δικέφαλα-σιαμαία δίδυμα...
Έχουν δύο στομάχια, τέσσερις πνεύμονες (δύο από τους οποίους είναι μερικώς ενωμένοι), και δύο πόδια. Ένα τρίτο, υπανάπτυκτο και άχρηστο χέρι ανάμεσα τους είχε ακρωτηριαστεί σε νηπιακή ηλικία...

Παραλίγο να μείνει παράλυτη εξαιτίας... φτερνίσματος!

Στο τσακ δεν έμεινε παραπληγική μια γυναίκα στην Αυστραλία, η οποία φτερνίστηκε τόσο δυνατά...ώστε δύο σπόνδυλοι στον αυχένα της έφυγαν από τη θέση τους.
Η 28χρονη μητέρα Μόνικα Τζέφρι, θα πρέπει να φοράει επί μήνες ειδικό νάρθηκα που κρατά το κεφάλι της στη θέση του, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι νευροχειρουργοί της είπαν ότι στην πραγματικότητα ο ένας σπόνδυλος πήδηξε πάνω στον άλλο, κάνοντας το κεφάλι να γύρει προς τον δεξί της ώμο.
«Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Ένιωσα κάτι να κινείται και στη συνέχεια φρικτό πόνο», δήλωσε η 28χρονη, η οποία βρισκόταν στο κρεββάτι της όταν φτερνίστηκε.
Οι γιατροί πάντως, της τόνισαν ότι ήταν πολύ τυχερή που δεν τραυματίστηκε η σπονδυλική της στήλη.
24wro 

ΑNONYMOUS: Θα ρίξουν τελικά το internet στις 31 Μαρτίου;; (video)

Η επιχείρηση OpBlackMarch που έχουν εξαγγείλει οι Anonymous καλούσε τους φίλους των hactivists να μην κατεβάσουν και να μην αγοράσουν καμία ταινία, κανένα τραγούδι, κανένα e-book από το διαδίκτυο για 4 εβδομάδες, κατά τον μήνα Μάρτιο.
Στόχος τους είναι να δηλώσουν την αντίθεσή τους με τα νομοσχέδια και τις συμφωνίας ACTA, SOPA και PIPA και να ”βλάψουν” τα οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών.

Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης ο Περδίκκας - (VIDEO)

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς η ομάδα του Περδίκκα κέρδισε με 3-2 την Α.Ε.Π Καραγιαννίων και έτσι κατέκτησε το κύπελλο Ε.Π.Σ Κοζάνης. Η ομάδα του κ. Κατακαλίδη αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ο τελικός σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έμερσον, παίχτη του Περδίκκκα μετά από το δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε από αντίπαλο του.

ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ! (video)

Οι Κινέζοι έχουν βαλθεί να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο...
Τη μεγαλύτερη στροφή (γύρο του θανάτου ή loop) και συγκεκριμένα 12.87 m σε διάμετρο κατάφερε να κάνει ο Κινέζος Li Yatao. Η πίστα ήταν κατασκευασμένα από χάλυβα. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την επίτευξη του ρεκόρ ήταν μια Lotus L5 Sportback.
Δείτε το video...

Πέθανε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Βασιλειάδης

Σε ηλικία 88 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Αχαΐας.
Ο Γιάννης Βασιλειάδης είχε γεννηθεί το 1924 στο Αίγιο και είχε φοιτήσει στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, είχε μυηθεί στο Κίνημα του Ναυτικού, έχοντας τον βαθμό του αντιπλοιάρχου, ενώ αποστρατεύτηκε από το Πολεμικό Ναυτικό με τον βαθμό του ναύαρχου. Μετά την αποστρατεία του, διετέλεσε κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 01/04/2012 και από ώρα 08:00 έως 10:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ του ΚΤΕΛ και «ΣΟΥΛΙΟ» επίσης από τις 09:00 έως 14:30 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «πρώην μύλου Λάζου και πίσω από τη παλαιά Νομαρχία.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει... χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα
ΔΟΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Προϊστάμενος Π/Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αποτελέσματα των αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων Νομού Γρεβενών

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Γρεβενών ανακοινώνει τα αποτελέσματα των αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων Νομού Γρεβενών, που διεξήχθησαν την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 στο Δ.Α.Κ. Δεσκάτης.

Ταξίδι στα χρώματα της Σρι Λανκα (video + pics)

Για σήμερα Παρασκευή, είπαμε να διαλέξουμε μια πιο μακρινή τοποθεσία. Ας πάμε ένα ταξίδι στην πανέμορφη και πολύχρωμη Σρι Λάνκα...
Δείτε φώτο και video από αυτό το ταξιδάκι...

Φορούσε 4 χρόνια τα ίδια παπούτσια!

Στοίχημα έβαλε μαθητής από τη Φλόριντα με τον καθηγητή του, για το κατά πόσο μπορεί να φοράει τα ίδια αθλητικά παπούτσια για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, μέχρι την αποφοίτησή του δηλαδή.
Ο πιτσιρικάς δέχτηκε την πρόκληση και σε ένα μήνα θα έχει κερδίσει το στοίχημα, κλείνοντας τέσσερα χρόνια με τα ίδια παπούτσια.
Όπως δηλώνει, τον βοήθησε να μάθει να μην ανησυχεί για τη γνώμη των άλλων, αν και είχε κάποιες…πρακτικές δυσκολίες τις βροχερές μέρες, μιας και τα δάχτυλά του ήταν ακάλυπτα!
Σε περίπτωση που κερδίσει το στοίχημα, ο καθηγητής θα πρέπει να ξυρίσει το κεφάλι του και τα φρύδια του σε ζωντανή σύνδεση στο Ίντερνετ.
Ενδιαφέρουσα πρόκληση έτσι;
mediasoup.gr

Πόσα κέρδισε στο Χρηματιστήριο ο Καμμένος;

Με τον τίτλο Π.Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ. – Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους, κυκλοφορεί... η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».
Το ρεπορτάζ είναι στο πλαίσιο της αποδόμησης του επικεφαλής των ανεξάρτητων πολιτών μετά και τις πρόσφατες επιθέσεις σε βάρος του.

Όχι στο αλκοόλ με άδειο στομάχι!!!

Βρετανοί διατροφολόγοι συνιστούν έξι γρήγορα και εύκολα σνακ που μπορείτε να δοκιμάσετε άφοβα πριν από την κραιπάλη των εορτών, ώστε να μειωθούν οι παρενέργειες της επόμενης ημέρας από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Τα πιο παράξενα κεράκια! (pics)

Δείτε μία σειρά από τα πιο περίεργα, παράξενα και φανταστικά κεράκια στις παρακάτω εικόνες...

Ο Μαραντόνα σε καβγά για τη γυναίκα του (video)

Σε λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα φίλων της Αλ Σαμπάμπ ήρθε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου η ομάδα του Αλ Γουάσλ γνώρισε την ήττα με 2-0. Όταν ο Σίελ σκόραρε για τους γηπεδούχους, ορισμένα άτομα της συνοδείας τον έβρισαν, με αποτέλεσμα οι φίλοι των γηπεδούχων να απαντήσουν και να βάλουν στο «στόχαστρο» τη γυναίκα του Μαραντόνα, Βερόνικα Οχέδα, και άλλες συντρόφους παικτών.

Δείτε τι σκέφτηκε για να κάνει τον φίλο της να ζηλέψει! (video)

Θριαμβεύουν στο διαδίκτυο χάρη στην «τρέλα» τους και κρατούν τον έρωτα τους ζωντανό! Οι 29χρονοι Τζιν και η Τζες τα τελευταία πέντε χρόνια κάνουν ανελλιπώς… φάρσες ο ένας στον άλλον και τις ανεβάζουν στο youtube. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να έχουν εκατομμύρια θαυμαστές!

Όλοι οι… καλοί χωράνε!!!

Perierga.gr - Τρένο στο Πακιστάν!Τρένο στο Πακιστάν
Μπροστά σε τέτοιες εικόνες ότι και να πει κανείς είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν αν το Πακιστάν έδινε επίσημα στοιχεία για τα ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε χρόνο στα τρένα.

Tζούλια Αλεξανδράτου:Δείτε τον άντρα που θα παντρευτεί!!

Η είδηση επιβεβαιώνεται από την ίδια τη Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες ποιος είναι και τι κάνει ο τυχερός! Ο αρραβωνιαστικός της σέξι Τζούλιας είναι ένας γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας, με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη:

Remi Gaillard - the most accurate football player (videos)

Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!!!
Σας παρουσιάζουμε δύο video, με τον Remi Gaillard, να προσπαθεί να μας τρελάνει...
Δείτε πόση σιγουριά και ψυχραιμία έχει στις κινήσεις του...

Έρχεται ο «Γάτος Σπιρονάτος» στα Γρεβενά – «Puss in Boots»...

Στην αίθουσα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ από την Κυριακή 1/4 έως και την Τετάρτη 4/4 με δύο προβολές καθημερινά.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Μίλερ
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Τηλέμαχος Κρεβάικας (Γάτος Σπιρουνάτος), Βίκυ Νικολαΐδου (Κίτι Ελαφροπατούσα), Βασίλης Μήλιος (Χάμπτι Ντάμπτι), Φώτης Πετρίδης (Τζακ), Κατερίνα Γκίργκις (Τζιλ), Μαρία Ζερβού (Ιμέλντα), Ντίνος Σούτης (φρουρός), Ηλίας Ζερβός, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Άγγελος Λιάγκος, Θοδωρής Προκοπίου, Ινώ Στεφανή, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πωλίνα Ευαγγέλου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώτα Μηλίτσα.
Παραγωγή: 2011 ΗΠΑ
Είδος Ταινίας: Κινούμενο σχέδιο, Φαντασίας, Animation, Παιδική
Διάρκεια: 90'
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του, γιατί μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;
Οι προβολές έχουν ως εξής:
Κυριακή 1/04/2012 – ώρα 17:00 και 19:00
Δευτέρα 2/04/2012 – ώρα 17:00 και 19:00
Τρίτη 3/04/2012 – ώρα 17:00 και 19:00
Τετάρτη 4/04/2012 – ώρα 17:00 και 19:00

ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ μεταγλωττισμένο trailer

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ
Βάιος Κόραβος

Η Εξομολόγηση!!! Ανέκδοτο

Πάει μια μέρα μια πόρνη να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της.
Της λέει ο παπάς:
- Για πες μου κορίτσι μου τις αμαρτίες σου.
- Μεγάλη η αμαρτία μου πάτερ, να πήγα με τον άντρα της γειτόνισσας μου...
- Δεν πειράζει τέκνο μου συγχωρείται η αμαρτία σου.
- Έκανα όμως και μια ακόμη αμαρτία πήγα και...

Αυτοί «σφυρίζουν» στο Euro 2012!

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 12 διαιτητών που θα πάρουν μέρος στο Euro 2012...
Τα ονόματα των 12 διαιτητών που επελέγησαν από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA για να διευθύνουν τους αγώνες του EURO 2012, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία.
Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σήμερα στη Νιόν, έγιναν γνωστά τα ονόματα των ρέφερι που επιλέχθηκαν για τις 31 αναμετρήσεις του τουρνουά, η «αυλαία» του οποίου ανοίγει στις 8 Ιουνίου. Όπως ήταν ήδη γνωστό, δεν υπάρχει Έλληνας διαιτητής που θα «σφυρίξει» στα ματς του EURO.
Οι "εκλεκτοί" της UEFA είναι οι:

Αλαμπουρνέζικα: Ξέρετε τι είναι;

Με την φράση "αλαμπουρνέζικα" εννοούμε "ακαταλαβίστικα". Οι θεωρίες για την προέλευση των... αλαμπουρνέζικων είναι πολλές. Επειδή η κάθε εξήγηση είναι το ίδιο πιθανή όσο και απίθανη με τις υπόλοιπες, εμείς σας τις παραθέτουμε όλες! Διαλέγετε και παίρνετε!

Ο Αρναούτογλου πήγε σε οίκο ανοχής και στριπτιτζάδικο τον Λιάγκα!

Κακή παρέα αποδείχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα!
Και που δεν τον πήγε στην βόλτα που έκαναν μέσα στη νυχτερινή Αθήνα!
Ο παρουσιαστής του έδειξε τον «Όμορφο Κόσμο» της νύχτας, και τον πήγε… παντού!

Τι μας φταίει το έρμο....

Εδώ για κάποιες αγωνιστικές, οι φίλαθλοι αναγνωρίσουν το Νίκο Μπαλοδήμο, όχι στη γνώριμη μεριά του πάγκου, αλλά από την κερκίδα να κατευθύνει την ομάδα του.
Μέγιστη τιμωρία για τον τεχνικό των Αεράτων από κάποιους καρεκλοκένταυρους της Ε.Π.Ο. και που μάλιστα έχουν την υπεύθυνη θέση της ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα της Δ΄Εθνικής.

Τελευταία μέρα σήμερα για ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία

Έως σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου θα μπορούν, όσοι χρωστούν στην εφορία, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το ποσό των 10.000 ευρώ, όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και τις 75.000 χιλιάδες ευρώ όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα.

Νάουσα: Άναψε Πυρσό στη κορυφή! (Φωτορεπορτάζ)

Σ’ ένα πολύ ωραίο ματς, με 7 γκολ, δυο δοκάρια και πάρα πολλές φάσεις, η Νάουσα «καθάρισε» στην επανάληψη το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών, νικώντας με 5-2 και έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας στον τρίτο όμιλο της Δ Εθνικής.Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ξεκίνησε κάπως νωθρά το ματς στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια όμως δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δυο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Πυρσός σε μια από τις λίγες ευκαιρίες στην περιοχή κατάφερε να κερδίσει ανύπαρκτο πέναλτι και να προηγηθεί με 0-1.

Ο παρουσιαστής με τα ναρκωτικά και οι διάλογοι (video)

Οι αποκαλήψεις για τον παρουσιαστή που βρέθηκε μπλεγμένος με την σπείρα ναρκωτικών συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του υπερσύγχρονου κοριού της Αστυνομίας, ο παρουσιαστής στις 14 Ιανουαρίου, τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη της σπείρας των οργανωμένων οπαδών, ο οποίος εκτελούσε εντολές του ανθρώπου που η αστυνομία θεωρεί εγκέφαλο της σπείρας.
Πρώτη συνομιλία:

Άναψε Πυρσό στη κορυφή! (Φωτορεπορτάζ)

 
Σ’ ένα πολύ ωραίο ματς, με 7 γκολ, δυο δοκάρια και πάρα πολλές φάσεις, η Νάουσα «καθάρισε» στην επανάληψη το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών, νικώντας με 5-2 και έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας στον τρίτο όμιλο της Δ Εθνικής.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ξεκίνησε κάπως νωθρά το ματς στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια όμως δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δυο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.  Ο Πυρσός σε μια από τις λίγες ευκαιρίες στην περιοχή κατάφερε να κερδίσει ανύπαρκτο πέναλτι και να προηγηθεί με 0-1.  Η Νάουσα προσπάθησε να ισοφαρίσει και την εκπνοή  του παιχνιδιού ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αλεξανδρή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων της Νάουσας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Παίζοντας έξυπνα και κυρίως ψύχραιμα πέτυχε δυο γκολ με τον Αδάμο Βλαχοδήμο αλλά ο Πυρσός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ακόμη και μετά την ισοφάριση όμως η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, έδειξε ωριμότητα και με τον
ταχύτατο Πασιαλή, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε

Μέχρι το Σάββατο οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, από σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου ως το Σάββατο 31 θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους μέσω διαδικτύου
(ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr)

Απίστευτο συμβάν σε σκούπα της ΕΛΑΣ! Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό και του έκοψε το δάχτυλο..

Απίστευτο συμβάν σε σκούπα της ΕΛΑΣ! Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό και του έκοψε το δάχτυλο
Σε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία, κατά τη διάρκεια δράσης της στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, όταν στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μεταναστών, ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται.
Σημειώνεται ότι από χθες είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Πειραιά για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.
Newsit.gr

Βρέθηκαν οι δύο μαθήτριες από το Λουτράκι..

Αίσιο τέλος για τις δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Λουτρακίου των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από χτες το μεσημέρι, Οι δύο μαθήτριες βρέθηκαν στην περιοχή του Λουτρακίου και είναι καλά στην υγεία τους.
Ο διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, ο κ. Χ. Τετράδης ανέφερε ότι εχθέςτο βράδυ τα δύο κορίτσια βρέθηκαν, είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Δεκαετία αίματος στους ελληνικούς δρόμους..

Αισθητά μικρότερος είναι ο ρυθμός μείωσης των θανατηφόρων οδικών ατυχημάτων στην Ελλάδα (-33%), τη δεκαετία 2001-2010, σε σχέση με τον μέσο ρυθμό μείωσης στην ΕΕ (-43%), σύμφωνα με τα στοιχεία για την οδική ασφάλεια, που παρουσίασε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό!!!

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Εγνατία Οδό, καθώς έχουν προγραμματιστεί διακοπές κυκλοφορίας, λόγω έργων συντήρησης.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 2 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 5 του μηνός.

Υπεράντληση υδάτων «βυθίζει» τον θεσσαλικό κάμπο

Καθιζήσεις εδάφους και γεωλογικές μεταβολές λαμβάνουν χώρα σε 12 περιοχές του κάμπου της Θεσσαλίας και την Λίμνη Κάρλα σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Τα γεωλογικά φαινόμενα αποδίδονται στην υπεράντληση των υδάτων της περιοχής η οποία προκαλεί πτώση του υδροφόρου ορίζοντα. Η καθίζηση φτάνει τα 8 με 10 εκατοστά ετησίως με τα σημαντικότερα φαινόμενα να έχουν παρατηρηθεί στα χωριά Πλατύκαμπος, Αρμένιο, Κιλελέρ, Ριζόμυλος και Στεφανοβίκειο.
econews.gr