ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τα Παόκια…η μοντέλα…το ομαδικό και ο manager που ήθελε «χέρι»!

Είναι νεαροί ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται σε μεγάλη ομάδα της Super League. Προς βόρεια μεριά….Το περιστατικό όμως συνέβη στην Αθήνα, σε ξενοδοχείο-κάπου στο κέντρο-όπου η ομάδα είχε καταλύσει, εξαιτίας αγώνα την επόμενη μέρα. Την ίδια βραδιά στο Ηotel βρέθηκε πασίγνωστο μοντέλο-έτσι ξεκίνησε…διότι τώρα πια κάνει κι άλλες δουλειές-μαζί με πολύ καλό της φίλο και μάνατζερ! Οι δύο ποδοσφαιριστές όταν την είδαν τρελάθηκαν και σκέφτηκαν πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να περάσουν καλά μαζί της!

Η αντίδραση της Σκορδά για το Λιάγκα στο στριπτιτζάδικο! (video)

Σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης εντόπισε η κάμερα του Star τη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων τη ρώτησαν για την επίσκεψη του συζύγους της, Γιώργου Λιάγκα, σε στριπτιτζάδικο.
Ο παρουσιαστής για τις ανάγκες της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Όμορφος Κόσμος», βρέθηκε τόσο σε οίκο ανοχής όσο και στριπτιτζάδικο. Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας, «καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα» την ώρα των γυρισμάτων γιατί όπως δήλωσε φοβόταν την αντίδραση της Φαίης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δήλωσε πως όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά γέλασε και πάρα πολύ με την εκπομπή. Επίσης, στην ίδια πρεμιέρα βρέθηκαν και ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου οι οποίοι μίλησαν για το πρωινό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. 
Δείτε το βίντεο...

ΣΟΚ: Ροζ βίντεο την οδήγησε στην… αυτοκτονία

Ερασιτεχνικό ροζ βίντεο παντρεμένης με δύο άντρες από γειτονικά χωριά αναστατώνει την Ηλεία.
Μία παντρεμένη γυναίκα, από ορεινό χωριό του γειτονικού νομού, απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της, αναστατώνοντας τους οικείους αλλά και τους συγχωριανούς της.
Αιτία ήταν το «ανέβασμα» στο διαδίκτυο ενός ερασιτεχνικού ροζ βίντεο στο οποίο η 45άρα γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών «πρωταγωνιστούσε» σε σκηνές σεξ με παρτενέρ ένα διαζευγμένο από γειτονικό χωριό καθώς και ένα στέλεχος σε υπηρεσία του νομού που έχει σχέση με τον τομέα της Υγείας.
Το ροζ βίντεο δείχνει την παντρεμένη σε τρελές στάσεις, και όταν μαθεύτηκε η ύπαρξή του, η γυναίκα δεν άντεξε την «κατακραυγή» με συνέπεια να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει για να γλιτώσει τον εξευτελισμό. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση των δικών της ανθρώπων. «Τα εν οίκω μη εν δήμω» έλεγαν, διαμαρτυρόμενοι για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών!
dete.gr

Η Ρία Αντωνίου συνεχίζει να μαγεύει τους Ιταλούς (video)

Η Ρία Αντωνίου έχει κάνει την Ιταλία να παραμιλάει.
Ως άλλη Μπάρμπι, με το καλλίγραμμο σώμα της και το εντυπωσιακό πρόσωπο, δίνει στο ιταλικό κανάλι στο οποίο εργάζεται... άλλο αέρα. Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star την είδαμε στο νέο της ξεκίνημα στην παρουσίαση εκπομπής στην ιταλική τηλεόραση. Το μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, ευχαρίστησε το ιταλικό κοινό που την δέχτηκε, καθώς και για την αγάπη που της δείχνουν. Δείτε το βίντεο!

Γέμισαν με ...στρινγκ, τα χωράφια στην Εύβοια

Συνήθως όταν σουρουπώσει, και φύγουν οι βοσκοί, έρχονται τα παράνομα ζευγαράκια... Το σκηνικό αυτό στο χωριό είναι γνωστό και μάλιστα μία ομάδα από "πειραχτήρια" αποφάσισαν να αναλάβουν δράση...
Όπως γράφει το evianews.com προχθές το βράδυ πήγαν στο σημείο των παράνομων... συνευρέσεων και έκαναν ένα χουνέρι που τα ζευγαράκια το φυσάνε και δεν κρυώνει. Πήραν τα μηχανάκια τους και έκαναν "ντου"! Οι... "εισβολείς" άρχισαν να ουρλιάζουν, να ρίχνουν τους προβολείς και να κορνάρουν με αποτέλεσμα τα ζευγαράκια να το διαλύσουν άρον άρον και να τραπούν σε άτακτη φυγή.
Την επομένη όταν ξημέρωσε πολλοί βοσκοί, έκαναν τον σταυρό τους μιας και τα χωράφια γέμισαν με ... εσώρουχα που οι τρομαγμένοι εραστές άφησαν πίσω από τον πανικό τους!
Seleo.gr

Γνωστός ποδοσφαιριστής πανηγύρισε με... την ψυχολόγο της ομάδας! (video)

Αυτό κι αν είναι πρωτοτυπία: με την ψυχολόγο της ομάδας πανηγύρισε γνωστός ποδοσφαιριστής το τέρμα που πέτυχε, αφήνοντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες και τρέχοντας στην αγκαλιά της!
Ο λόγος για τον Ρουμπέν Κάστρο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στον αγώνα Μπέτις – Μάλαγα (2 – 0), βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στην primera division.

Χωριό στις Σέρρες επέστρεψε στην δραχμή!

Την δική του «επανάσταση» έκανε την 25η Μαρτίου η Πηγή Σερρών ένα μικρό χωριό, των 2.000 κατοίκων.
Μετά από λαϊκή συνέλευση, οι κάτοικοι που είναι κυρίως ηλικιωμένοι, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως συναλλαγές τους την… δραχμή!
Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό χωριό το οποίο υιοθετεί αυτή την πρακτική, η οποία εφαρμόζεται σε χωριά της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

SUPERLEAGUE: ΤΑ TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικης...

Aποτελέσματα Αγώνων Ε.Π.Σ. Γρεβενών 31-03/ 01-04-2012

 
ΣΑΒΒΑΤΟ:  31-03-2012
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
20η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΡΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ
0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
1-3

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
1-4

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ -ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ
4-0


ΚΥΡΙΑΚΗ:  01-04-2012
Β΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
12η αγωνιστική


ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΙΤΕΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ – ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
5-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΠΣ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ
0-2

Xρήστος Μπαζάκας

Σεξουαλικά ρεκόρ που θα σας εντυπωσιάσουν!!!

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι ποια ηλικία θα μπορούσε μια ιερόδουλη να ασκεί το επάγγελμα της ή πόσους άντρες θα μπορούσε να ικανοποιήσει μια γυναίκα μέσα σε μια μέρα;
Για να σας λυθούν οι απορίες, σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο παράξενα σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ παγκοσμίως.
Μπορεί να σας φαίνονται εξωπραγματικά αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Η γηραιότερη πόρνη

Σοκ! Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποψήφια στη Νέα Δημοκρατία!

Ο Σαμαράς την κυνήγησε με λύσσα και τελικά την κέρδισε! Η εθνική μας πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου προσχωρεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...κατόπιν προσωπικής και επίμονης έκκλησης του Αντ. Σαμαρά. Η Τζούλια έχει ήδη “agenda” σοβαρών θεμάτων, τα οποία χρήζουν άμεσου ενδιαφέροντος από τον υποψήφιο πρωθυπουργό – όπως...

Έλληνας βολεϊμπολίστας ξεσήκωσε με συρτάκι ένα γαλλικό γήπεδο! (video)

Ο βολεϊμπολίστας Θανάσης Ψαρράς, ο οποίος εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται στην Γαλλία και αγωνίζεται στην Ναρμπόν δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί...
Ενώ έκανε προθέρμανση πριν από έναν αγώνα πρωταθλήματος, ξαφνικά άκουσε από τα μεγάφωνα να παίζει συρτάκι!
Αρχικά άρχισε να χτυπάει παλαμάκια αλλά στο τέλος παρασύρθηκε από τον ρυθμό και ξεκίνησε το χορό.
Μάλιστα ο 36χρονος πασαδόρος καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές ενώ κάποιοι συμπαίκτες του χτυπούσαν παλαμάκια!
Δείτε το video...

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 21ης αγωνιστικής 3ος όμιλος

Πρώτη η Νάουσα, ακολουθεί η Ακαδημία Πλαταμώνα...
Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας του 3ου ομίλου, με τα εξής αποτελέσματα:

ΟΓΑ: Από αύριο συντάξεις και δώρα Πάσχα

Αύριο, Δευτέρα 2 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΓΑ. Την Πέμπτη, 5 Απριλίου θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ.

Δημοσκόπηση Rass: Χαμηλά ποστοστά για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρίας «RASS» που διενεργήθηκε στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην Β΄Αθήνας, εμφανίζει την Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 4,5 μονάδες με την ΔΗΜΑΡ το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Ο Τράγκας εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και υποψήφιος Επικρατείας;

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ενδέχεται να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr οι κύριοι Καρατζαφέρης και Τράγκας φάινεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος την εκπροσώπηση του ΛΑΟΣ.

Σε εξωκλήσι της Σαντορίνης παντρεύτηκαν κρυφά Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Την είδηση της χρονιάς για το Χόλιγουντ την κράτησαν κρυφή όσο καλύτερα μπορούσαν. Μόνο όσοι βρέθηκαν στην μαγευτική Σαντορίνη είχαν την είδηση «από πρώτο χέρι». Γιατί εκεί με φόντο την εκπληκτική καλντέρα αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά σε εκκλησάκι της Σαντορίνης το απόγευμα του Σαββάτου. Το διάσημο ζευγάρι που έχει αγοράσει σπίτι στο όμορφο Ελληνικό νησί ζούσε έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι αφού έχουν ήδη έξι παιδιά και είναι φουλ ερωτευμένοι.

Super League: Οι αγώνες και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα «σφυρίξει» ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Όλες οι αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 01/04 στις 19:00.
Νωρίτερα θα σας δώσουμε τα καλύτερα links, όπου θα μπορείτε να δείτε live όλους τους αγώνες...
Αναλυτικά οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής:

Βόμβα μεγατόνων: Ο Πάγκαλος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ! ! !


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χθες βράδυ από το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου.
Συγκεκριμένα με δήλωση του ο κ. Πάγκαλος αναφέρει ότι:
''Μετά την συνάντηση μου με τον κ. Τσίπρα και κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να ζητήσω την επανεκλογή μου από τον Ελληνικό λαό με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενος.''

Διακοπή νερού αύριο Δευτέρα στα Γρεβενά! Δείτε σε ποιες περιοχές

Η ΔΕΥΑ Γρεβενών ανακοινώνει ότι, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» θα διακοπεί αύριο Δευτέρα 02/04/2012 από τις 10:00 πμ μέχρι και τις 14:00 μμ, η τροφοδοσία της δεξαμενής στην περιοχή «Αμπέλια», από τον κλάδο ύδρευσης της Αετιάς και η τροφοδοσία της θα γίνεται μόνο μέσω των υπαρχουσών γεωτρήσεων. Για το λόγω αυτό ενδέχεται να υπάρξει μειωμένη πίεση ή και μερική έλλειψη νερού στην περιοχή που υδρεύεται από την ανωτέρω δεξαμενή δηλαδή την περιοχή ανάντι των οδών Κ. Ταλιαδούρη και Θ. Λαδά.
Παρακαλούμε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής να μην κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού και να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες ποσότητες για την εξυπηρέτηση των οικιακών τους αναγκών.
Εκ της ΔΕΥΑΓ

Play off ΕΚΑΣΔΥΜ – Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών – Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας 69-55

Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πρωτέα Γρεβενών, η πρώτη φάση των play off της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας αφού νίκησε την ομάδα της Πτολεμαΐδας με σκορ 69-55.
Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό των Γρεβενών, οι παίκτες του Πέτρου Μουρουζίδη, απέδειξαν πως ..είναι για μεγαλύτερα σαλόνια.

Πώς γεννήθηκε το «τράάατζικ» (video)

Για τα γυρίσματα της επιτυχημένης διαφήμισης μίλησε στο mega Σαββατοκύριακο η «Τασούλα».
«Πήρα πολύ εύκολα το ρόλο γιατί στο κάστινγκ οι ατάκες μου έβγαιναν αυθόρμητα και όλοι γελούσαμε πολύ» είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου .
Σε ό,τι αφορά στην ατάκα των ημερών, το «τράααατζικ», η τηλεοπτική Τασούλα είπε ότι δεν κουράστηκε πολύ, γύρισαν την σκηνή το πολύ 10 φορές.

VIDEO: Ένας 10χρονος Ιάπωνας… Μέσι!

Η ανεύρεση νέων ταλέντων δεν σταματάει από την Μπαρτσελόνα!
Τι και αν βγάζει συνέχεια νέες… φουρνιές σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως οι Τέγιο, Κουένκα, Μοντόγια, Μπαρτρά, Τζόναθαν Ντος Σάντος και άλλους πολλούς.
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης φροντίζει από τώρα για την επόμενη γενιά με την οποία θα προσπαθήσει να συνεχίσει το δικό της «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο».

Κοντοί ή ψηλοί; Τελικά ποιοι ζουν περισσότερο;

Αν παρατηρήσουμε τους ηλικιωμένους ανθρώπους που συναντούμε στην καθημερινότητα μας, η ακόμα ανθρώπους σε μεγαλύτερη ηλικία που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό μας περιβάλλον (παππούδες , γιαγιάδες κτλ. ) θα διαπιστώσουμε ότι η πλειοψηφία αυτών των ατόμων είναι κοντοί...!

Δ' Εθνική: Οι αγώνες και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2011-2012, στις 1/4/2012.
Αναλυτικά:

Το τυφλό σκυλί που συγκινεί!!! (video)

Δείτε την ιστορία της Fiona , ενος τυφλού σκυλιού που βρέθηκε στα σκουπίδια και της δόθηκε μια νέα ευκαιρία στη ζωή. Το video κοντεύει σχεδόν 1 εκατομμύριο χτυπήματα στο youtube μέσα σε λίγες μόνο μέρες...

Σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο τους Θρακομακεδόνες...

Τρεις μικρές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν από τις 6.30 έως τις 8.30 το πρωί στην Αττική.
Το επίκεντρο εντοπίστηκε στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.
Οι σεισμολόγοι φέρονται καθησυχαστικοί, δεν αποκλείουν όμως να συνεχιστούν οι δονήσεις στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η μεγαλύτερη είχε μέγεθος 3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 8.18 το πρωί.
ΤΑ ΝΕΑ

Σοκ! Ένα μήνα παντρεμένη η Μενεγάκη με το Ματέο!

Κάθε λίγο και λιγάκι δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Ματέο.
Μάλιστα, πέρυσι τέτοιο καιρό είχε βουίξει ο τόπος ότι το Λενιώ θα παντρευόταν στην Άνδρο, τον τόπο που γνώρισε τον Μαθιό. Μέχρι και το εκκλησάκι είχαν βρει που θα γινόταν το μυστήριο, αλλά… άνθρακας ο χρυσός.

Πτολεμαΐδα: Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα.
Ένας 26χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα η τελευταία να εκτραπεί της πορείας της, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.
Ο άτυχος μοτοσικλετιστής καταγόταν από τα Τρίκαλα.
Zougla.gr

Αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια... εν όψει καλοκαιριού

Με ακριβότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έως και κατά 6% θα ταξιδέψουν όσοι αποφασίσουν να περάσουν το Πάσχα στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες προχωρούν ήδη στην έκδοση ακριβότερων εισιτηρίων, ενώ αρκετές ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανεβάσουν τα τιμολόγιά τους από την 1η Απριλίου.

9 από τις δυσκολότερες δουλειές του κόσμου!!!

Αν θεωρείς ότι η εργασία 9-5 είναι δύσκολη και κουραστική, τι να πουν κι αυτοί οι άνθρωποι, που τα ένσημα για ανθυγιεινά επαγγέλματα, τους κάνουν να γελάνε.
Τσέκαρε 9 από τις πιο επικίνδυνες δουλειές στον κόσμο και θαύμασε όσους τόλμησαν να εργαστούν στην άγρια πλευρά της ζωής.

Δείτε σε βίντεο την... κωλοτούμπα Χρυσοχοϊδη για τα στρατόπεδα μεταναστών!

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός μας… Και σε πάρα πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχει…
Δεν ήταν παρά μόλις τρία χρόνια πριν, τον Ιούλιο του '09, όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Mega και μόνο στο άκουσμα των στρατοπέδων για λαθρομετανάστες, με ύφος χιλίων καρδιναλίων έκανε λόγο για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για σωστούς τρόπους αντιμετώπισης του θέματος.

Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ο Μίχαλος

​Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εξελέγη το Σάββατο ο Κ.Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Έλαβε 63 ψήφους, έναντι 50 για τον Παύλο Ραβάνη, ο οποίος επίσης διεκδίκησε την προεδρία. Βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο.
Ως μέλη της Διοικητικής Επιτροπής εξελέγησαν:

Τέτοια Ευρώπη, ευχαριστώ δεν θα πάρω, να την χαίρονται!!!

Γράφει ο Κλεισθένης.
Τα μηνύματα που μας έρχονται απ' την “πολιτισμένη” βόρεια Ευρώπη δυστυχώς είναι απογοητευτικά.
Η περαιτέρω συντηριτικοποίηση είναι προ των πυλών.
Η άκρα δεξιά ενισχύεται και μπαίνει στο πολιτικό προσκήνιο πιέζοντας για αντιδημοκρατικές λύσεις.
Τα παραδοσιακά δεξιά και σοσιαλιστικά κόμματα είτε ασπάζονται το νεοφιλελευθερισμό είτε μπαίνουν στο περιθώριο των σημαντικών αποφάσεων.

Υπερψηφίστηκε ο νόμος Βορίδη για τα ταξί - Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί "πέρασε" από την επιτροπή της Βουλής αφού συμφωνήθηκαν κάποιες βελτιωτικές αλλαγές, στις οποίες προχώρησε την τελευταία στιγμή ο Μ. Βορίδης.
Όσον αφορά τις άδειες ο τρόπος φορολόγησης αυτών δεν αλλάζει έως ότου ψηφιστεί σχετικό νομοσχέδιο.

"Αντεπίθεση" Καμμένου. Μήνυση σε "Παρασκευή +13", και Αιμίλιο Λιάτσο.

Στην αντεπίθεση περνάει ο Πάνος Καμμένος μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρασκευή + 13". 
Τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος με δικηγόρο τον Βασίλη Καπερνάρο καταθέτει μήνυση στον Αιμίλιο Λιάτσο για τα σημερινά ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδας "Παρασκευή + 13".

VIDEO:448.36 Km/h με μια Turbo Charged Suzuki Hayabusa!

Απολαύστε απίστευτη επιτάχυνση που γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέσω της κάμερας που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της Hayabusa...

Φοβερό βίντεο! Σκύλος βοηθάει τη γάτα κατά τη γέννα!

Δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο, όπου ένας σκύλος βοηθάει μια γάτα να γεννήσει!
Δείτε το βίντεο...

Συγκλονιστικό βίντεο: Μητέρα καθησυχάζει το μωρό της τη στιγμή των 9 Ρίχτερ

Ήταν 11 Μαρτίου του 2011 όταν σημειώθηκε ισχυρός σεισμός, στη βορειανατολική Ιαπωνία, μεγέθους 9,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ - μια πραγματική τραγωδία. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 130 χιλιόμετρα (81 μίλια) ανατολικά του Σεντάι, στο Νησί Χονσού της Ιαπωνίας.
Ο σεισμός συνέβη στις 14:46:23 τοπική ώρα (05:46 UTC) και διήρκησε 5 ολόκληρα λεπτά! Το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 8.805 άνθρωποι, να τραυματιστούν 2.628 άτομα, ενώ αγνοούνται μέχρι και σήμερα χιλιάδες ακόμη.
Ενάμιση χρόνο μετά ένα βίντεο έχει γίνει viral στο You Tube εδώ και λίγες ημέρες. Πρωταγωνίστρια είναι μια μητέρα η οποία βρισκόταν σε ένα εστιατόρια στο Sendai και γευμάτιζε την ώρα του σεισμού μαζί με τον 4χρονο γιο της.
Ένας φίλος της οικογένειας που βρισκόταν μαζί της είχε την ψυχραιμία και πάτησε το rec στο κινητό του τηλέφωνο καταγράφοντας όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια του σεισμού.
Η μητέρα του μικρού, Tiffany πήρε τον 4χρονο αμέσως στην αγκαλιά της. Προσέξτε την ψυχραιμία της και το πόσο στοργικά συμπεριφέρεται στον γιο της, θέλοντας να τον προστατέψει και να μην τον πανικοβάλει.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Επιχείρηση "Παγόβουνο"! Κινηματογραφικό υλικό από τον Β' ΠΠ, που συγκλονίζει.. (video)

Η Μάχη της Οκινάουα, είχε την κωδική ονομασία “Παγόβουνο” .Και για να τελειώσει χύθηκε πολύ αίμα και από τις δύο πλευρές.
Οι Σύμμαχοι την ήθελαν οπωσδήποτε αφού έτσι θα είχαν ότι αεροπορική διευκόλυνση ήθελαν σε απόσταση 550 χλμ. από τη Ιαπωνία. Η μάχη άρχισε τον Απρίλιο και κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 1945. Το κινηματογραφικό υλικό από τις μάχες,αλλά κυρίως αυτό μετά από το τέλος τους με τους άμαχους και τα παιδιά είναι συγκλονιστικό.

Οι 5 λαϊκές ρήσεις...Φάε λάδι και έλα βράδυ!

Έγινε κόκκινος σαν το παντζάρι! Ντύθηκε σαν κρεμμύδι... Οι παροιμίες και οι εκφράσεις με φαγητό είναι δεκάδες και πολλές φορές αρκετά διασκεδαστικές! Έχουν όμως κάποια σχέση με την πραγματικότητα; Μάθε από τη λαϊκή σοφία και διόρθωσε τη διατροφή σου προς το καλύτερο. Για να προστέψεις την υγεία σου, να ανεβάσεις την ερωτική σου διάθεση και να διώξεις το αντιαισθητικό και ενοχλητικό φούσκωμα.
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς αναλύει 5 λαϊκές ρήσεις και σου δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη διατροφή.

Σοκ - Έκαψαν και δολοφόνησαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι... επειδή ήταν φίλοι..

Νεκροί βρέθηκαν δύο έφηβοι στο Αφγανιστάν, των οποίων τα πρόσωπα και τα σώματα ήταν καμμένα με οξύ, από το οποίο προφανώς και πέθαναν. Το πιθανότερο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι ότι δολοφονήθηκαν επειδή ήταν απλά φίλοι, χωρίς απαραίτητα να είχαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους.