ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πρωταγωνίστρια σε sex tape η Charlize Theron (videos)

Όπως έγινε γνωστό πως χάκερς υπέκλεψαν προσωπικές φωτογραφίες από το κινητό της Charlize Theron.
Mάλιστα βγήκε η ίδια και το ανακοίνωσε, λέγοντας πως της «έκλεψαν» φωτογραφίες, videos, μηνύματα, λίστα κλήσεων, αλλά και ένα σωρό άλλα προσωπικά της στοιχεία.

Παντρεύεται η Τζούλια Αλεξανδράτου… με παπά και με κουμπάρο!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύεται!!! Αυτό και αν είναι είδηση…
Μάλλον είναι Η είδηση!!!…και ποιον παντρεύεται; έναν γνωστό ΈλληνοΑυστριακό επιτυχημένο επιχειρηματία.
Η Τζούλια δηλώνει σφοδρά ερωτευμένη και από ότι λέει και ή ίδια: “Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που
αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι’ αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε.”

Κίτσος & Τασούλα... Προεκλογικό Spot ΠΑΣΟΚ (video)

Δείτε το video με το προεκλογικό σποτάκι του ΠΑΣΟΚ...

Σε βίλα οργίων οι παίκτες του American Idol!

«Τα βήματα του πορνό» φαίνεται να ακολουθούν οι παίκτες του American Idol, καθώς η έπαυλη που μένουν μέχρι πριν από λίγο καιρό φιλοξενούσε τα γυρίσματα σειράς πορνό.
Στην υπερπολυτελή βίλα που μένουν οι 9 φιναλίστ είχαν γυριστεί όλες οι σκηνές της δεύτερης σεζόν της αμερικανικής σειράς “Swing” του καναλιού Playboy!

Γυναίκα με δύο μήτρες κατάφερε να κάνει παιδιά!!!

Η ιστορία της Danielle Young ανήκει στα σύγχρονα ιατρικά θαύματα. Η 29χρονη κοπέλα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης έχει δύο μήτρες, γεγονός που δυσκόλευε πολύ την περίπτωση να μείνει έγκυος. Σήμερα ωστόσο η Danielle απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τρία της παιδάκια τον Joshua, τη Leah και την Paige.

Γιαγιά...Κομανέτσι! Δείτε την τι κάνει!!! (video)

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε τους θεατές που παρακολουθούσαν τους διεθνείς αγώνες γυμναστικής στο Κότμπους της Γερμανίας, όταν στο παρκέ εμφανίστηκε μια ασπρομάλλα κυρία με φόρμα γυμναστικής. Η 86χρονη με το κορμί – λάστιχο μάγεψε τους πάντες με τη δεξιοτεχνία και την ακρίβειά της.
Πρόκειται για τη Γιοχάνα Κουάας η οποία δεν έχει ταλέντο μόνο στις ασκήσεις εδάφους... αλλά και αέρος!

Το μήνυμα για την πραγματική φιλία που σαρώνει στο Facebook!

Το Facebook αποτελεί ένα βασικό κομμάτι πλέον της καθημερινότητας πολλών, ωστόσο πολλές φορές μοιάζουμε να ξεχνάμε το τι πραγματικά μετρά στη ζωή.
Τι θα μας έλεγε λοιπόν το ίδιο το Facebook για το νόημα και την αξία της πραγματικής φιλίας;
‘Αγαπητέ χρήστη μαγκιά δεν είναι να έχεις 5,000 φίλους στο προφίλ σου. Μαγκιά είναι να τιμάς αυτούς που έχεις στη ζωή σου’.
Αυτή η εικόνα κάνει το γύρο του κοινωνικού δικτύου σε πολλά προφίλ Ελλήνων χρηστών, με ένα πραγματικά πολύτιμο και γεμάτο σημασία μήνυμα, που όλοι πρέπει να θυμόμαστε.


Προσοχή: Τα καλαμάκια... βλάπτουν την υγεία μας!

Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα κατά καιρούς για πράγματα, τροφές, παράγοντες, κλιματικές συνθήκες ακόμα και ψυχολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν την υγεία μας και ήμασταν σίγουροι πως τίποτα πλέον δεν θα μας φαινόταν περίεργο. Πόσο λάθος κάναμε.

110.851 οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012

Πρεμιέρα 21 Μαΐου!!!
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012 υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 110.851 υποψήφιοι.Αναλυτικά:

Ποιές είναι οι 115 ρουσφετολογικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής..

Συνολικά, στα τέσσερα νομοσχέδια που αναμένεται να ψηφιστούν έως τη διάλυση της Βουλής, τη Μεγάλη Εβδομάδα έχουν κατατεθεί ήδη περισσότερες από 115 τροπολογίες και όπως αναφέρεται στο protothema.gr αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες ακόμη περισσότερες.

Άλλη μια εκπληκτική ατάκα δια χειρός ... Μενεγάκη! (video)

Το πάνελ της «Ελένης» μιλούσε για τους επώνυμους που πήγαν στην πρεμιέρα του «Απατεώνες και Τζέλντεμεν», μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Γεωργούλης.
«Με link βγήκε;», ρώτησε η παρουσιάστρια!
Έπειτα μιλώντας για τον βασικό αντίπαλο της Έλενας Παπαρίζου στο σουηδικό «Dancing» ήρθε το επόμενο.

Τραγούδησε με τα μάτια της ψυχής του και συγκίνησε τους πάντες! (video)

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο διαγωνιζόμενος στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".
Ο 29χρονος Χρήστος Καρνάβας έχασε την όρασή του τις πρώτες μέρες της ζωής του λόγω ιατρικού λάθους. Μεγαλώνοντας, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο πιάνο και το τραγούδι.
"Άνθρωποι μονάχοι" τραγούδησε στο show του ΑΝΤ1 προκαλώντας δάκρυα και το πιο συγκινητικό χειροκρότημα κοινού και επιτροπής.
Δείτε το βίντεο...

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει καθαρά το τέλος του δικομματισμού!!!

Aίσθηση δημιουργεί μια συνδρομητική πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου του 2012 σε δείγμα 1200 ατόμων και τα ευρήματά της είναι εντυπωσιακά.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, που αποκαλύπτει το iefimerida.gr, τα κόμματα χωρίς αναγωγή συγκεντρώνουν:

Τέλη κυκλοφορίας 2013... Σημαντικές αλλαγές

Οι αλλεπάλληλες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας έφεραν μεγάλη ουσιαστική μείωση στα έσοδα καθώς για το 2011 κατατέθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας περίπου 360.000 οχημάτων.
Και το 2009 όταν είχαν επιβληθεί για πρώτη φορά τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας είχαν ακινητοποιηθεί περίπου 210.000 οχήματα.

Πρόβλημα πάλι με το νερό στα Γρεβενά..

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης (σπάσιμο) στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό (περιοχή Αετιάς), θα έχουμε διακοπή της παροχής νερού..
με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών από το πρωί της Τρίτης 3/04/2012 μέχρι το βράδυ της Τρίτης 3/04/2012.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές.

Ιαπωνία: Προειδοποιούν για τσουνάμι ύψους δεκάδων μέτρων!

Για τσουνάμι ύψους έως και 34 μέτρων, το οποίο θα μπορούσε να «καταπιεί» παράκτιες πόλεις, προειδοποιεί ιαπωνική κυβερνητική επιτροπή εμπειρογνωμόνων σε έκθεσή της που δίνεται στη δημοσιότητα ένα χρόνο μετά από το σεισμό των 9 Ρίχτερ και το γιγαντιαίο τσουνάμι που αυτός πυροδότησε.

Αρνήθηκε sex ο τύπος και... δείτε τι έπαθε! (video)

Ένα νεαρό ζευγάρι υπό την επήρεια αλκοόλ καταλήγει στις τουαλέτες όπου ξεκινάει ένα ερωτικό παιχνίδι.
Η κάμερα ασφαλείας από ψηλά καταγράφει τα πάντα φυσικά κι ενώ η τύπισσα έχει πάρει φόρα, ο αγαπημένος της, της ζητάει να σταματήσει. Ε, εκεί ξεκινάει ο… πόνος! Γιατί έφαγε πολύ ξύλο γι’αυτό το «stop»!
Πρόσεχε την επόμενη φορά που θα αρνηθείς κάτι σε κοπέλα... ειδικά αν είναι μεθυσμένη!
Δείτε το video...

Οι «μνηστήρες» για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη!!!

Στους 16 ανέρχονται οι προτεινόμενοι ως υποψήφιοι για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, που ενέκρινε χθες Κυριακή 1 Απριλίου η νομαρχιακή επιτροπή.
Πρόκειται για τους:

Αλλάζουν όλα από ΣΗΜΕΡΑ στα φάρμακα!

Να ξεχάσουν τα γνωστά δημοφιλή φάρμακα που λάμβαναν μέχρι σήμερα θα πρέπει οι Έλληνες ασθενείς καθώς από αύριο Δευτέρα ξεκινά η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία οπότε και θα αρχίσουν να χορηγούνται φθηνά γενόσημα φάρμακα.
Διαφορετικά φάρμακα από αυτά που γνώριζαν θα παίρνουν από τη Δευτέρα οι ασθενείς και κυρίως οι χρονίως πάσχοντες καθώς εισάγεται το νέο μέτρο του υπουργείου Υγείας σύμφωνα με το οποίο επιβάλλεται η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία για 10 βασικές κατηγορίες φαρμάκων/ασθενειών.

Αποτελέσματα - βαθμολογίες τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κοζάνης

Με νίκες συνέχισαν το Σάββατο 31/3/2012, για την 24η αγωνιστική, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης. Ο Μακεδονικός Κοζάνης επικράτησε της Χαραυγής με 3-1 και ο Τιτάνας Σερβίων νίκησε την Ελίμεια με 2-0.
Στους δύο ομίλους της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο 31/3/2012 και 1/4/2012 έγιναν τα παιχνίδια της 18ηςαγωνιστικής. Στον πρώτο όμιλο νίκες είχαμε για τους πρωτοπόρος, ενώ βαθμολογικές απώλειες είχαν οι πρώτοι του δεύτερου ομίλου.

Παραίτηση της Άννας Νανοπούλου από υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας..

«Με δήλωση μου προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος απέσυρα την αίτηση υποψηφιότητας μου για λόγους προσωπικής συνείδησης και αρχών και μόνον.
Όπως γνωρίζετε, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς μου λόγω της πολιτικής κρίσης που διερχόμαστε, ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του κόμματος στην λογική της προσφοράς.

Η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ σε ώρα μαθήματος!!! (Video)

Υπάρχουν πολλές φάρσες που έχουν γίνει μέσα σε πανεπιστήμια αλλά καμία δεν είναι τόσο διασκεδαστική και καλοστημένη όσο αυτή που θα δείτε παρακάτω!
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της χημείας στο πανεπιστήμιο Michigan University ένας κλέφτης μπαίνει στην αίθουσα, αρπάζει την τσάντα μιας μαθήτριας και δηλώνει ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!
Ξαφνικά όμως ένα mariachi συγκρότημα εμφανίζεται από το πουθενά και εμφανίζεται ο… Ζορό!
Αξίζει πάντως αν δώσουμε συγχαρητήρια στον ανοιχτόμυαλο καθηγητή, ο οποίος ούτε για μια στιγμή δεν διέκοψε την φάρσα αλλά έδειξε να το διασκεδάζει!
Δείτε το βίντεο...

Εσείς ξέρατε ότι τα συστατικά του Frappuccino που πίνετε στα Starbucks περιέχουν έντομα;

Μάλλον όχι, όπως και οι περισσότεροι καταναλωτές στον κόσμο μέχρι σήμερα, οπότε η αποκάλυψη έβαλε στο μάτι του κυκλώνα την εταιρία.
Η αλήθεια όμως είναι, ότι η χρήση πορφυρόχρωμων εντόμων είναι κάτι κοινό στη βιομηχανία συστατικών τροφίμων.
Η χρήση χρωστικών ουσιών των εντόμων είναι κοινή πρακτική εδώ και αιώνες, παρότι αυτό κάνει τα τρόφιμα – ποτά που τις περιλαμβάνουν μάλλον αηδιαστικά, τουλάχιστον για τους μη Ασιάτες.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς καταναλώνουμε τις ουσίες αυτές σε αρκετά συσκευασμένα και μη τρόφιμα και ποτά… εν αγνοία μας…
sofokleousin

Ιερόδουλη μήνυσε τα McDonalds γιατί την ώθησαν στην πορνεία

Έχουμε ακούσει και δει πολλά παράξενα κατά καιρούς, ότι μία γυναίκα θα κατηγορούσε τα McDonalds όμως, ότι την ώθησαν στην πορνεία, μάλλον δεν θα το περίμενε κανείς.
Η Σέλι Λιν, ιερόδουλη στο επάγγελμα, παλαιότερα εργαζόταν στα McDonalds, ενώ όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια.

Η παραμυθένια πόλη!

Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Βαυαρίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, καθώς όλα καταδεικνύουν ότι ο χρόνος στο Ρότενμπουργκ σταμάτησε στο Μεσαίωνα!

Πυρσός Γρεβενών-Αλεξάνδρεια 0-0


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πυρσό και την Αλεξάνδρεια.
Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος, με λίγες φάσεις και τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι έχοντας και την εύνοια του δυνατού αέρα που φυσούσε, η ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ελάχιστες φορές που βγήκε μπροστά.

Απίστευτο! Γάτος ακούει τον Ελληνικό ύμνο και κάθεται προσοχή...(video)

Με αμέριστη εθνική υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε έναν πραγματικό πατριώτη γάτο.
Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ανήκει στον Άδωνη Γεωργιάδη απορρίπτονται ως αβάσιμες.

Μάθε πόσο χρονών είναι κάποιος από μια φωτογραφία του!

Ονομάζεται ΑPI και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο εφιάλτης των επωνύμων – και μη- γυναικών και ανδρών που κρύβουν την ηλικία τους!
Πρόκειται για μια εφαρμογή που σκανάροντας μια φωτογραφία ενός ατόμου ισχυρίζεται ότι μπορεί να υπολογίσει την ηλικία ενός ατόμου!

Οι υποψήφιοι του ΠαΣοΚ στα Γρεβενά

Πέντε ονόματα στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στην Αθήνα...
Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/4), από την Νομαρχιακή Επιτροπή, η διαδικασία για την συλλογή και στη συνέχεια αποστολή των ονομάτων στα Κεντρικά του ΠαΣοΚ, ανάμεσα από τα οποία θα επιλεγούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος στον Ν.Γρεβενών.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-1

Δεν τα κατάφεραν τα Αεράτα, που με τις εχθρικές διαθέσεις των γηπεδούχων, ηττήθηκαν και έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην 5η θέση και κατά ένα μεγάλο μέρος και μαθητικά από τώρα να σιγουρέψουν την παραμονή.

Έκλεψαν σπίτια φαντάρων την ώρα της ορκωμοσίας

Κρούσματα κλοπών διαπιστώθηκαν σε σπίτια της Αργολίδας, τις ώρες που οι ιδιοκτήτες έλειπαν από τα σπίτια τους. Όλοι οι ιδιοκτήτες ήταν γονείς νεοσύλλεκτων φαντάρων που είχαν πάει στο στρατόπεδο Μηχανικού του Ναυπλίου για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία των παιδιών τους! Και παράλληλα τους έκλεβαν τα σπίτια τους.

Κεραυνός Μεγάρου - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 0-2 φωτορεπορτάζ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το Α΄τοπικό της ΄Ενωσής μας, ειδικά αν υποβιβαστεί κάποια από τις ομάδες μας στη Δ΄Εθνική.
Ας ελπίσουμε ότι Αεράτα και Πυρσός θα παραμείνουν στην κατηγορία, οπότε Σειρήνα και Αμυγδαλιά δεν έχουν πρόβλημα.
Διαφορετικά η μάχη θα δοθεί ως το τέλος με τους γείτονες να λύνουν τις διαφορές τους στην Αμυγδαλιά.

Ο Ολυμπιακός για 39η φορά πρωταθλητής

Το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί του Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική της Super League, όλοι οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την ίδια ώρα.

Δείτε: Ποιοι βουλευτές βγαίνουν πρώτοι στην Β Αθήνας;

Στον προεκλογικό αγώνα ετοιμάζονται να μπουν δυνατά οι υποψήφιοι των κομμάτων, κρίσιμες έδρες και σκληρές αναμετρήσεις θα υπάρξουν, αλλά «η μητέρα όλων των μαχών» θα δοθεί – όπως είναι αναμενόμενο- στη β’ περιφέρεια Αθηνών.

Μόνο με πιστοποιητικό υγείας θα εργάζονται οι μετανάστες

Την καθιέρωση πιστοποιητικού υγείας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εργασία των μεταναστών στη χώρα μας, αλλά και μια σειρά δράσεων για τη ρύθμιση ζητημάτων που προκύπτουν για τη δημόσια υγεία από την υπόθεση της παράνομης μετανάστευσης ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου.

Η ΝΤΟΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΝΔ

Απάντηση και μάλιστα αρνητική στα σενάρια επιστροφής της...ή προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η κυρία Μπακογιάννη απάντηση αρνητικά στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για μια ουσιαστική πανστρατιά της Κεντροδεξιάς παράταξης, κλείνοντας έτσι την πόρτα στη ΝΔ. Συγκεκριμένα, στην αναφορά του προέδρου της ΝΔ "και αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν και αυτό είναι σημαντική βοήθεια", η κ. Μπακογιάννη τόνισε χαρακτηριστικά:

Τρόικα: Έρχονται δραματικές περικοπές τον Ιούνιο

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο επικεφαλής της Κομισιόν στην Τρόικα, Ματίας Μόρς, καθώς παραδέχτηκε την αποτυχία του πρώτου Μνημονίου, έρχονται νέα μέτρα και η έμφαση αυτή τη φορά θα δίνεται στη μείωση των κρατικών δαπανών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Μορς Ματίας, αφού πια σχεδόν εξαντλήθηκαν όλες οι φορολογικές αυξήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, η πρόσθετη εξοικονόμηση θα προέλθει από τη μείωση δαπανών διαρθρωτικού χαρακτήρα.
Αναλυτικά:

Κλειστή για τρεις ημέρες η Εγνατία Οδός

Κλειστή θα παραμείνει, από τις 2 έως τις 5 Απριλίου, η Εγνατία Οδός στο τμήμα ανισόπεδου κόμβου Άσπρων Χωμάτων - Χρυσούπολης, λόγω έργων συντήρησης.
Ειδικότερα, προβλέπονται οι εξής ρυθμίσεις:
- αποκλεισμός της κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κλάδο εξόδου της Ν. Καρβάλης του Α/Κ Άσπρων Χωμάτων έως τον Α/Κ Χρυσούπολης και μόνο στην κατεύθυνση από Καβάλα προς Ξάνθη.
- εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (που κινούνται στην κατεύθυνση από Άσπρα Χώματα προς Χρυσούπολη), μέσω του κλάδου εξόδου της Ν. Καρβάλης, στην Εθνική Οδό Νο 2.

Super League: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 0-1, που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις ευκαιρίες. Απείλησαν αρχικά με τον Mirallas (9΄) και αμέσως μετά με τον Τοροσίδη, δίχως, όμως αποτέλεσμα.

Μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών κατά τις σχολικές εκδρομές

Εντολές και οδηγίες με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των μαθητών που μετακινούνται κυρίως με λεωφορεία και πλοία απέστειλε στις αστυνομικές υπηρεσίες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας
Το πλαίσιο των εντολών και οδηγιών, περιλαμβάνει:

Superleague: Ξάνθη – Δόξα Δράμας 1-0 (video)

Στα Πηγάδια η Ξάνθη επικράτησε της Δόξας Δράμας με 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε βαθμολογική ανάσα.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ξάνθη μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες, ενώ η ομάδα της Δράμας θα αγωνίζεται -και μαθηματικά- την επόμενη σεζόν, στα γήπεδα της Football League.

Superleague: Παναθηναϊκός – Άρης 1-0 (video)

Στο άδειο λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού, ΟΑΚΑ, οι πράσινοι επικράτησαν του Άρη με 1-0 για την 27η αγωνιστική της Superleague.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία, με το Βελλίδη να αποκρούει σουτ του Vitolo στο 7′ και τον Καρνέζη να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Neto με το αριστερό σε τετ α τετ στο 20′.

Super League: Κέρκυρα – ΑΕΚ 2-2 (video)

Βαθιά ανάσα πήρε η Κέρκυρα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΕΚ (2-2), σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε.
Μόλις στο 11΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μία απόφαση που πήρε πίσω τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δελφάκης. Ωστόσο, στην επόμενη φάση του αγώνα, η Κέρκυρα βρήκε δίχτυα με τον Osman στο 15΄. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν την απάντησή τους, καθώς ο Κλωναρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η ΑΕΚ δε σταμάτησε εκεί, με τον Λυμπερόπουλο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 38΄ έπειτα από ασίστ του Κλωναρίδη.

Superleague: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (video)

Μεγάλη νίκη με 1-2 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που είχε ως αξιοσημείωτο την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη ως αντίπαλου του Δικέφαλου.
Ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει στο 7′ με τον Vila να νικά τον Χαλκιά μετά από ασταθή απόκρουση του τελευταίου σε σουτ του Zabrela. Στο 19′ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Superleague: Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-2 (video)

Δύο φορές προηγήθηκε ο Αστέρας και δύο φορές ισοφάρισε ο ΟΦΗ στην Τρίπολη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 για την 27η αγωνιστική της Superleague.
Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 12′ με αυτογκόλ του Wando, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 31′ με τον Μάντζιο, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Αστέρας βρέθηκε και πάλι μπροστά στο σκορ με γκολ του Frankou.