ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

VIDEO:Στα πράσα με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι!

Μία πολύ - πολύ τρελή φάρσα...
Δείτε την στο παρακάτω video...

Ο Βασίλης Καλλίδης αποκάλεσε "ηλίθια" τη Μενεγάκη;

Με την απορία μείναμε μεσημεριάτικο: ποιόν αποκάλεσε «ηλίθια» ο Βασίλης Καλλίδης; Την Ελένη Μενεγεγάκη ή... τον εαυτό του;
Πανακότα έδειξε σήμερα ο μάγειρας, που φρόντισε να ψήσει και δυό κοτόπουλα με λαχανικά για να φάει το team της εκπομπής.

Γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: "Θεωρώ ότι είμαι straight"! (video)

Η δήλωση έρχεται από πολύ γνωστό παρουσιαστή. Ο παρουσιαστής έκανε ερωτήσεις στην ηθοποιό καλεσμένη του: "Θα κάνω μια ερώτηση τώρα, η οποία είναι η καλύτερή μου! Ποια η διαφορά μεταξύ gay χιούμορ και straight χιούμορ;", προκαλώντας την απορία της ηθοποιού: "Αλήθεια δεν ξέρεις; Με τρομάζουν τα λόγια σου"... του απάντησε εκείνη...
Τότε ήταν που ο παρουσιαστής προχώρησε στην καλύτερη ατάκα του: "Εγώ θεωρώ ότι είμαι ένας άντρας που έχει χιούμορ και θεωρώ ότι είμαι straight"!
Όλοι στο στούντιο ξέσπασαν σε γέλια!
Δείτε ποιος είναι...

Λούζεται γυμνή σε βιτρίνα καταστήματος! Βίντεο

Πώς να διαφημίσει κανείς καλύτερα ένα προϊόν ,από το να το παρουσιάσει ζωντανά στο κοινό! Έτσι, λοιπόν, η εν προκειμένω εταιρία παραγωγής σαμπουάν, σκέφτηκε να προωθήσει την πώληση του, βάζοντας μια κοπέλα μόνο με το στρινγκ, σε βιτρίνα καταστήματος να λούζεται ζωντανά μπροστά στον κόσμο με το εν λόγω σαμπουάν!
Περιχαρής η κοπέλα απολάμβανε το λούσιμο των μαλλιών της στη βιτρίνα, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κατάστημα και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί το event για την πρωτότυπη προώθηση προϊόντος!
Αμφίβολο είναι αν έδωσε κανείς σημασία στη μάρκα του σαμπουάν και δεν έμεινε προσκολλημένος στις καμπύλες της κοπέλας!

"Θέλω να μείνω παρθένα μέχρι τα 18!"

«Θέλω να μείνω παρθένα μέχρι τα 18 μου» λέει η κόρη της πιο νέας μαμάς στην Βρετανία.
Η 15χρονη Sasha, είναι αποφασισμένη να μην κάνει το ίδιο λάθος με την μητέρα της, Jenny Teague, που έμεινε έγκυος στην ηλικία των 12 ετών.
Μάλιστα μόλις ανακάλυψε μια φωτογραφία που έδειχνε την ανήλικη μαμά της να την κρατάει στην αγκαλιά έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Έκρηξη σημιεώθηκε πριν από λίγο στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στο Κολωνάκι...
στην οδό Ακαδημίας 35, με την φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη,σύμφωνα με πληροφορίες.
Άγνωστη είναι μέχρι στιγμής η αιτία, καθώς διερευνώνται τα αίτια από την ΕΛ.ΑΣ.
apospasma.gr

"Μάχη" με τη θύελλα! Απίστευτο βίντεο με πλοία να χάνονται μέσα στα κύματα!

Δεν υπάρχει ισχυρότερος "αντίπαλος" για ένα πλοίο και το πλήρωμά του από την ίδια τη φύση.Πολλές φορές οι καταιγίδες στη μέση του πουθενά,στη μέση ενός Ωκεανού είναι ασύλληπτης έντασης.
Κι εκεί δεν έχει σημασία αν το πλοίο είναι πολεμικό ή εμπορικό.Όλα δοκιμάζονται το ίδιο και κυρίως δοκιμάζονται οι αντοχές των ανθρώπων που αποτελούν τα πληρώματά τους..

Ένας 11χρονος "βρήκε" τη λύση για το ευρώ και την Ελλάδα

Ένας εντεκάχρονος από την Ολλανδία έδωσε λύση στο ελληνικό και ευρωπαϊκό πρόβλημα. Ζωγράφισε το σκίτσο που βλέπετε και εξήγησε όλα όσα εννοεί, στο διαγωνισμό για την πιο αναίμακτη έξοδο χώρας από το ευρώ.
Ο μικρός Χέρμαν προτείνει την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. Όπως λέει όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να μεταφέρουν τα ευρώ τους στις τράπεζες και να τα πάρουν πίσω σε δραχμές.

Συγκλονιστικό βίντεο, νταλίκες πέφτουν σε γκρεμό! (video)

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει δύο φορτηγά να πέφτουν απο μεγάλο υψόμετρο σε χιονισμένο βουνό. Το περιστατικό έγινε στη Βόρεια Νορβηγία.
Ένα φορτηγό ρυμουλκούσε ένα άλλο που είχε κολλήσει στο χιόνι. Το πίσω φορτηγό γλίστρησε και άρχισε να πέφτει στο γκρεμό παρασέρνοντας το άλλο.
Ο οδηγός του ενός φορτηγού πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα και να βγει στο δρόμο ενώ ο άλλος νοσηλεύεται τραυματισμένος, σε σταθερή κατάσταση.
Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Σε τουρνουά στη Ναντ το παιδικό του Ηρακλή

Στη Γαλλία θα ταξιδέψει η ομάδα U15 (γενν. 1997) της ακαδημίας του Ηρακλή από τις 18 ως τις 21 Απριλίου προκειμένου να συμμετάσχει στο ιστορικό τουρνουά St Pierre de Nantes όπου το παρών θα δώσουν τμήματα διάσημων συλλόγωνΙστορική στιγμή για την ομάδα παίδων του Ηρακλή η οποία θα συμμετέχει στο Γαλλικό τουρνουά ποδοσφαίρου St Pierre de Nantes .

Νέο σποτ με την Τασούλα και τον Κίτσο!

Η διαφήμιση εταιρείας έχει κάνει θραύση τον τελευταίο μήνα με το άσμα ...«Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» να έχει γίνει πια σουξέ! Όσο για το...“tragic” είμαστε σίγουροι ότι έχετε βαρεθεί κι εσείς να το λέτε ή να το ακούτε! Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μαζί με... τον εμπνευστή του σποτ και αποκάλυψαν ότι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διαφήμισης!

Ένα βίντεο που έχει πολύ γέλιο!!! Αξίζει να το δείτε…(Video)

Από το να κάνουν μικρά βιντεάκια με Fails αυτό αξίζει με χίλια, είναι όλα μαζί νοικοκυρεμένα, ένα βίντεο που αξίζει να το βλέπετε ώρες...

Η Ελένη Μενεγάκη μπέρδεψε το δελτίο με το… αιδοίο! (video)

Μας έχει συνηθίσει σε σαρδάμ και περίεργες ερωτήσεις η Ελένη Μενεγάκη αλλά αυτή τη φορά, ξεπέρασε τον εαυτό της.
Η παρουσιάστρια ενώ προσπαθούσε να φτιάξει σοκολατένια αβγά και συνάμα να προλογίσει τον καλεσμένο της, δηλαδή τον Αντώνη Σρόιτερ, είπε: «Πάμε να υποδεχτούμε τον Αντώνη Σροίτερ που έχει «γενέθλια» αυτό το μήνα! Δηλαδή όχι ο ίδιος το αιδοίο – δελτίο ειδήσεων του σταθμού!».
Κι όσο κι αν προσπάθησε να συγκρατηθεί μετά το «ακατάλληλο» σαρδάμ της δεν τα κατάφερε. Κοκκίνισε η Ελένη Μενεγάκη από ντροπή και το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να χαμογελάσει με νόημα. Ενώ στη συνέχεια το έριξε στη σοκολάτα… «Αχ χριστέ μου εσύ και οι σοκολάτες σου με έχουν αναστατώσει!», είπε στον σεφ που είχε στο πλατό. 
Δείτε το απόσπασμα...

Την Μ. Τετάρτη ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, περιόδου 2011-2012, ο οποίος θα διεξαχθεί της 11-04-2012, ημέρα της εβδομάδας ΜΕΓ. ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 4.00 μ.μ. στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ μεταξύ των σωματείων ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. -ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ        ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΫ ΤΔΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας πραγματοποίησε την 14-3-2012 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών, η ομάδα βόλεϋ του Τμήματος Δοκιμών Αστυφυλάκων Γρεβενών αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) ενόψει των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϋ Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σ.Τ.Υ.Α. στην Αθήνα όπου την Ελληνική Αστυνομία θα αντιπροσωπεύσει η ομάδα των Γρεβενών.

Δείτε:Έλληνας, Μέλος Των Anonymous Μιλά Για Πρώτη Φορά On Camera!!(Video)

Στις 2 Φεβρουαρίου οι Anonymous έστρεψαν τη δύναμη των υπολογιστών τους στην Ελλάδα χτυπώντας το υπουργείο…
Δικαιοσύνης και τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου τα site της Βουλής, της ΕΛ.ΑΣ. και ιστοσελίδες πολιτικών, κομμάτων, κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών.
Ένας από τους Έλληνες χάκερ, που έδρασε ανώνυμα, μιλά στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» με τίτλο «Στρατιώτες δίχως Όνομα» του Σωτήρη Δανέζη για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή επίθεση σε ελληνικούς στόχους.

Δείτε:Η καλύτερη πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ!! (Video)

Από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν!!
Δείτε το video...

Έρχεται σκόνη από την Αφρική με υγρασία και ζέστη μέχρι το Σάββατο!!

Σκόνη από την Αφρική αναμένεται να εισβάλλει από αύριο στην χώρα μας και θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι το Σάββατο! Για όποιον θυμάται, την τελευταία φορά που μας «ήρθε» το κύμα αυτό από την Αφρική ο ουρανός ήταν κίτρινος και η ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Εκτός από την Αφρικανική σκόνη αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και ενίσχυση των ανέμων.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η επικράτηση των νοτιάδων ευνοεί -δυστυχώς- τη μεταφορά της σκόνης, ενώ φέρνει υγρασία και άνοδο της θερμοκρασίας.
Ο υδράργυρος θα φτάσει το Σάββατο ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Nέα εκατομμύρια για τα κόμματα μέσω κρίσης!

Η σχεδόν μεσονύχτια τροπολογία Γιαννίτση για την απελευθέρωση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων οδήγησε σε δύο συμπεράσματα... Πρώτον, ότι οι εκλογές… θα γίνουν, σε πείσμα των επίμονων σεναρίων που κυκλοφόρησανκαι χθες περί του αντιθέτου. Δεύτερον, ότι… λεφτά υπάρχουν όταν πρόκειται για τις εκλογικές ανάγκες των κομμάτων.

ΣΟΚ: 14χρονος με εμμονή στα σήριαλ με φόνους σκότωσε τη μητέρα του με σφυρί!!!

Προχθές εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση του 14χρονου μητροκτόνου που το 2010 συγκλόνισε με την αποτρόπαια πράξη του...
Ο 15χρονος σήμερα Daniel οδηγηθηκε στη φυλακή.
Ο Daniel Bartlam είχε εμμονή με τα σήριαλ με φόνους και εγκλήματα κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μεταφέρει την εικονική πραγματικότητα στην κανονική του ζωή.

Πυρκαγιά στον υψηλότερο ουρανοξύστη της Ευρώπης (video)

Πυρκαγιά ξέσπασε στην οροφή του υπό κατασκευή ψηλότερου ουρανοξύστη της Ευρώπης, στη Μόσχα, ο οποίος αναμένεται να γίνει το σύμβολο της πόλης όταν και εάν η ρωσική πρωτεύουσα καταστεί, σύμφωνα με τις προσδοκίες του ρώσσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, παγκόσμιο οικονομικό κέντρο μέχρι το 2020.
Ελικόπτερα έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτητη του κτηρίου, Σεργκέι Πολόνσκι, δεν προκάλεσε υλικές ζημιές, ούτε υπάρχει κίνδυνος για το κτίσμα.
Ο ουρανοξύστης που θα ονομαστεί Ανατολή, θα έχει 360 μέτρα ύψος, προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2013 και μαζί με τον δίδυμο πύργο Δύση θα αποτελέσει το σύμπλεγμα που θα ονομαστεί Ομοσπονδία.

Στον αέρα η φετινή Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision;

Τι συμβαίνει με την Κυπριακή συμμετοχή; Ποια προβλήματα έχουν προκύψει και ενδέχεται να μη συμμετέχει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy τα κονδύλια που πρέπει η Βουλή να ψηφίσει για να δοθούν με σκοπό να προχωρήσει η Ήβη Αδάμου και οι ανταποκριτές του ΡΙΚ δεν... δίνονται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Κύπρος να μείνει εκτός συμμετοχής φέτος στην Eurovision!

Σάλος στην Ιταλία με το αυτογκόλ αξίας... 230.000 ευρώ! (video)

Σοκ στην Ιταλία με την αποκάλυψη του Αντρέα Μαζιέλο στον ανακριτή πως σκόραρε κατά της ομάδας του στο...Μπάρι-Λέτσε έναντι 250.000 ευρώ. Εμπλέκει επίσης και δύο νυν παίκτες της Γιουβέντους. Δείτε video με το αυτογκόλ!
Ο Αντρέα Μαζιέλο ήταν ο τελευταίος παίκτης που συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές με την κατηγορία της εμπλοκής στο πρόσφατο σκάνδαλο με στημένους αγώνες (Scommessopoli), με τις "αποκαλύψεις" στις οποίες προχώρησε ο πρώην άσος της Μπάρι να δημιουργούν μέγα θέμα στη γειτονική χώρα.

Έγκυος η Μαριέττα Χρουσαλά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Μαριέττα Χρουσαλά και ο αγαπημένος της Λεό Πατίτσας περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της τηρούν σιγήν ιχθύος, αλλά τα ευχάριστα κυκλοφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον τους. Η Μαριέττα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να το επιβεβαιώσει δημόσια, αφού δεν έχει περάσει το διάστημα που απαιτείται για να είναι ανακοινώσιμο το γεγονός.
«Η Μαριέττα είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει επιτέλους μαμά! Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχε ακουστεί πως είναι έγκυος... αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα δεν είναι ράδιο αρβύλα», αναφέρει άνθρωπος από το κοντινός της περιβάλλον.
Άντε με το καλό!

«Πλακώθηκαν» στο «Πρωινό mou» για τον Σρόιτερ

Οξύνθηκαν τα πνεύματα σήμερα από νωρίς στο πλατό του «Πρωινού mou». Τι εκνεύρισε την παρουσιάστρια και τα έβαλε με το πάνελ της εκπομπής;
Όλα ξεκίνησαν μετά το βίντεο με τη συνέντευξη του Αντώνη Σρόιτερ στην Ελένη Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι τον ενοχλούν οι φωτογραφίες που τον τραβούν σε κάθε έξοδό του αλλά δεν μπορεί να μείνει σπίτι του και να μην ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο.

Παράταση για τις δηλώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπορικών επιχειρήσεων

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, για διευκόλυνση των φορολογούμενων, δόθηκαν παρατάσεις μέχρι και την 28η Σεπτεμβρίου 2012 στις οριστικές δηλώσεις αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και εμπορικές επιχειρήσεις.

Πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου 2012 (video)

Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν την Τρίτη στα δυτικά και νότια. Νότιοι νοτιοανατολικοί πνέουν στο Ιόνιο με εντάσεις 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί ανοδικά.
Πιο αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και προς το βράδυ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα βόρεια.

Μεγάλη επιτυχία του Μεχτερίδη στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!

Το τριήμερο 30, 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου 2012 διεξήχθει στην Αθήνα, στο ολυμπιακό στάδιο των Λιοσίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών. Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Εμπλοκή στο κτιριακό της Αστυνομίας Γρεβενών..

Τα χρήματα, έφυγαν από τα Γρεβενά και ..πήγαν στον Έβρο…
Σοβαρή εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει στο θέμα της μεταστέγασης των Αστυνομικών Υπηρεσιών των Γρεβενών στο κτίριο του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Γρεβενά: Ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω κατάληψης (video)

Σε κατάληψη της Αίθουσας «Πέτρος Σιούλης» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθές το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών όπου θα συζητούνταν η Έγκριση υπογραφής...
σύμβασης μεταξύ ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. και Δήμου Γρεβενών για την «Ενίσχυση του μηχανισμού αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων σε ορεινούς οικισμούς του Δήμου Γρεβενών» προχώρησε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ αφού όπως υποστηρίζει η εξέλιξη αυτή θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις.

Ζητάνε 20 δικαιολογητικά για να επιστρέψουν το χαράτσι της ΔΕΗ!

Δημοσιεύουμε απόσπασμα της εγκυκλίου που υπέγραψε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου...
Όπως θα διαπιστώσετε, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις εξαιρέσεων ή καλύτερης μεταχείρισης, το υπουργείο Οικονομικών ζητάει πάνω από 20 δικαιολογητικά! Καμαρώστε τον κατάλογο των 20 δικαιολογητικών για να διαπιστώσετε από μόνοι σας πως μας κοροϊδεύουν...

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η ημέρα των εκλογών;

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο οι προσεχείς εκλογές, όποτε αυτες διεξαχθούν, να μην καλυφθούν τηλεοπτικά καθώς οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών προσανατολίζονται σε απεργία την ημέρα αυτή.
Σε γενική συνέλευση που έκανε η ΕΤΙΤΑ αποφασίστηκε να γίνει απεργία την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών σε περίπτωση που οι διοικήσεις των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών δεν κάτσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας μιας και η παρούσα λήγει τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Blog.gr και μετά τις ατομικές συμβάσεις εργασίας των δημοσιογράφων σε MEGA, STAR, ΣΚΑΪ και ΑNT1, οι τεχνικοί σε όλα τα κανάλια είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη, με κάθε κόστος, την προειδοποίησή τους αν δεν ξεκινησει η συζήτηση της νέας συλλογικής σύμβασης. 
blog.gr

Στα… μαχαίρια Ευαγγελάτος – Κοσιώνη για την παρουσίαση της εκλογικής βραδιάς του Σκαι

«Σφάζονται» Ευαγγελάτος – Κοσιώνη, λένε οι πληροφορίες που έρχονται από τον Σκαι, για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο και ρόλο την βραδιά των εκλογών! Τα… μαχαίρια έχουν βγει από τις θήκες των δύο αντίπαλων ομάδων που συνυπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο Φάληρο και το βρώμικο παιχνίδι της... επικράτησης έχει ξεκινήσει για τα καλά!

«Rock Camp» στην Κιβωτό και τα Γρεβενά!!! (video)

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ...
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PASSPORT είναι ένα φροντιστήριο αγγλικών που λειτουργεί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Εκτός από τον τομέα της εκπαίδευσης έχει επίσης να παρουσιάσει αξιόλογα αποτελέσματα και στα θεατρικά δρώμενα.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PASSPORT παρουσιάζει στα αγγλικά μία ακόμη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο αυτήν τη φορά, “Camp Rock”. Στην παράσταση παίρνουν μέρος, χορεύουν και τραγουδούν μαθητές από την θεατρική ομάδα του σχολείου.

Οριστικό τέλος για την αναλογική τηλεόραση στην Αττική..

Σύμφωνα με κοινή απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και του Υπουργού Επικρατείας, από τις 3.00 τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012 όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα!
«Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012,παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Παλιά εμφάνιση του Χρήστου που συγκλόνισε στο Ελλάδα έχεις ταλέντο (video)

Δείτε μια σπάνια εμφάνιση του Χρήστου Καρναβα που συγκλόνισε τους τηλεθεατές του Ελλάδα έχεις ταλέντο με τη φωνή του και το ταλέντο σε πείσμα της τύφλωσης του. Τραγουδά το “Για αυτό κρύψου” του Βασίλη Παπακωνσαντίνου..
Δείτε το video...

Τον Απρίλιο το πρώτο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών

Τροπολογία για τους χώρους φιλοξενίας παράνομων μεταναστών θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή με σκοπό το πρώτο κέντρο φύλαξης να λειτουργήσει μέσα στον Απρίλιο, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθεί για το θέμα την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων. Παράλληλα, στις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Βόλος: Πατέρας μήνυσε το γιο του για να τον σώσει απ' τα ναρκωτικά

O 24χρονος γιος του που είναι τοξικομανής, έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές από το σπίτι του και τις πούλησε για να αγοράσει ναρκωτικά χάπια.
Ο 47χρονος πατέρας, όπως διαβάζουμε στο e-volos, έκανε μήνυση στην αστυνομία στην οποία αναφέρει ότι ο ίδιος του ο γιος του έκλεψε από το σπίτι δύο τηλεοράσεις και ένα DVD για να πάρει ναρκωτικά.

Σκυλάκια έκαναν σχοινάκι και ταυτόχρονα ρεκόρ Γκίνες (vid) eo

Στο παιχνίδι το ‘ριξαν δεκατρία σκυλάκια και κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες!
Τα μικρά χαριτωμένα τετράποδα, συγχρονίστηκαν άψογα και κατόρθωσαν να κάνουν σχοινάκι για 40 δευτερόλεπτα, χωρίς να μπερδευτούν ή να τα παρατήσουν!
Πραγματικά είναι κάτι δύσκολο, καθώς τα ζώα μπορεί μεν με προπόνηση να ανταπεξέρχονται στις επιθυμίες των αφεντικών τους, όμως όχι όταν πρόκειται για δεκατρία ταυτόχρονα!
Όπως βλέπετε και στο video τα σκυλιά παίρνουν την θέση τους και μόλις ακούσουν το σύνθημα ξεκινούν το...πήδημα!

Θαύμα ζωής! Μωρό γεννήθηκε χωρίς αίμα αλλά έζησε!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ενός μωρού το οποίο αν και γεννήθηκε χωρίς αίμα, κατάφερε να θεραπευτεί, γεγονός που οι γιατροί το χαρακτηρίζουν ως «θαύμα».
Η Olivia Norton, γεννήθηκε με μια σοβαρή περίπτωση αναιμίας ενώ οι παλμοί της καρδιάς της ήταν πολύ αργοί.

Άρτα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο..

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το πρωί στο 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας.
O νεαρός έχασε την ζωή του όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, κάνει το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Η Ρίτα Γουίλσον ανακάλυψε ότι κατάγεται από την Ξάνθη! (VIDEO)

Τις ρίζες της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη βρήκε η δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood Ρίτα Γουίλσον...
Η σύζυγος του Τομ Χανκς στα πλαίσια της σειρά του NBC «Ποιος νομίζεις ότι είσαι» βρέθηκε πρόσφατα σύμφωνα με το xanthipress.gr στην Ξάνθη και ανακάλυψε ότι πριν φτάσει στην Αμερική ο πατέρας της πέρασε στη Βουλγαρία, υπηρέτησε ως βούλγαρος στρατιώτης στην Ξάνθη, έκανε ένα γάμο και απέκτησε ένα παιδί που πέθανε όπως και η πρώτη σύζυγός του.