ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Γυναίκες προσοχή στα αχρησιμοποίητα αντικείμενά σας!!!

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να... σκυλοπηδιέται με μια νεαρή κοπέλα...σκέτο τούμπανο!!!
- Ανήθικε...π@@σταρά…γ@μ@μένε...!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωωωωραααααα καριόληηηη!!!
-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.

ΔΕΙΤΕ: Όταν η Πέγκυ κάνει ζημιές και η Πάολα μας δείχνει το βρ@@@@ι της!!!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Όταν πια λόγω κρίσης τα μπουζούκια δουλεύουν διήμερα και το κόσμος δεν μπορεί να εκτονωθεί περιμένει το Σάββατο για να ρίξει λουλούδια με τα φορτηγά. Έτσι και χθες στο στέκι των δύο κυριών. Η Πέγκυ με το που βγήκε έζησε τη αποθέωση για μια ακόμη φορά και η Παολα μας έδειξε το βρακάκι της. Βεβαίως με αυτά που φοράει το κορίτσι το θέμα ήταν να μη φαινόταν βρακάκι, ούτε πάνα…αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. 

Οι δύο τραγουδίστριες απογειώνουν το κοινό τους και είναι πια λαϊκή εντολή να εμφανίζονται μια μέρα ακόμη…Φροντίστε το...

Πω πω πω!!! Τι σαμπουάν είναι αυτό? (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελαν με κάθε τρόπο να διαφημίσουν επιτυχημένα το σαμπουάν τους. Και τον βρήκαν. Φώναξαν μια κοπέλα, την άφησαν με το στρινγκ, την έβαλαν σε βιτρίνα κι αυτή απλά...
λούστηκε. Ο κόσμος βέβαια που συγκεντρώθηκε στο εμπορικό κέντρο έκανε «ουρές» όχι βέβαια για να δοκιμάσει το σαμπουάν αλλά για να θαυμάσει τις καμπύλες της λουομένης «Αφροδίτης». Τώρα πόσοι αγόρασαν τελικά το σαμπουάν είναι άγνωστο.

Κορυφαία Φάρσα Με Δώρο… Κατσαρίδες! (video)

Αυτή την επέτειο σίγουρα θα τη θυμάται για πολύ καιρό η κοπέλα του video.
O αγαπημένος της είχε κάποια παράπονα σχετικά με τα δώρα που της έκανε ανά καιρούς. Αυτός ήθελε να της κάνει έκπληξη κι αυτή δεν κρατιόταν και τα άνοιγε πριν την
ώρα τους. Έτσι βρήκε τρόπο να της δώσει ένα μάθημα και να της...κόψει αυτή την κακιά συνήθεια.
Της έδωσε λοιπόν το δωράκι της, την άφησε μόνη της στο αυτοκίνητο κι αυτή όπως πάντα πήγε να δει τι έχει μέσα. Τι το θελε; Το κουτί ήταν γεμάτο κατσαρίδες Μαδαγασκάρης και μετά βίας το «θύμα» γλίτωσε το… εγκεφαλικό. Επική στιγμή η αντίδρασή της κατά την οποία ως...τέρας ψυχραιμίας τίναξε το κουτί με αποτέλεσμα τα
ζωύφια να πέσουν πάνω της!

Διεκόπη το Άρης - Αστέρας Τρίπολης λόγω ρίψης αντικειμένων στην γυναίκα επόπτη!!

Μόλις 44 λεπτά ποδοσφαίρου παίχτηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στη συνέχεια αντικείμενο από την εξέδρα τραυμάτισε τη β' βοηθό, Χρυσούλα Κουρομπύλια.Ο διαιτητής ζήτησε την εκκένωση της εξέδρας και όταν αυτό καθυστέρησε να συμβεί διέκοψε οριστικά το ματς.
Το ματς ήταν στο 0-1 από το 35΄με γκολ του Ράγιος.

38 λεπτά – Τόσο κράτησε …ο συντομότερος πόλεμος στην ιστορία! (videos)

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι σε διάρκεια πόλεμοι και στον δεύτερο οι πιο σύντομοι.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο πλέον σύντομος πόλεμος κράτησε...38 λεπτά!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Άνεμοι 10 μποφόρ... ανέβαλαν το Λεβαδειακός - Ξάνθη

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν Λιβαδειά δεν επέτρεψαν να γίνει το ματς του Λεβαδειακού με την Skoda Ξάνθη.
O διαιτητής του αγώνα, Μιχάλης Βοσκάκης αποφάσισε να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση και αναμένεται να μάθουμε αν τελικά γίνει αύριο (9/4 πάντως αυτό προβλέπει ο κανονισμός) αφού την Μεγάλη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η 29η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

“Δεν χρωστάει η Ελλάδα, όλος ο κόσμος χρωστά σ΄αυτήν”

Στην ομιλία του μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό ο ιταλός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρομπέρτο Μπενίνι, ο οποίος αναγορεύτηκε την Τετάρτη επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) είπε:

Εξετάζεται η περίπτωση Λάουντρουπ στον Ολυμπιακό!!!

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ είναι ένα από τα ονόματα που ενδιαφέρουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στην περίπτωση κατά την οποία ο νυν τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, επιλέξει να αποχωρήσει από την πειραϊκή ομάδα.
Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», σύμφωνα με το οποίο ο 48χρονος προπονητής προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 22η αγωνιστική

Στους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Δ' Εθνικής του 3ου Ομίλου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8/4/2012, είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Οι Αποκαλύψεις της Έλενας Παπαβασιλείου.. όταν ο Γεωργαντάς ξεκούμπωσε από πάνω μέχρι κάτω το φόρεμά της! (video)

Έτρεχε και δεν έφτανε το πρωί η Έλενα Παπαβασιλείου…
Μία κίνηση του Θέμη στον αέρα, ήταν αρκετή για να ανοίξει το φουστάνι από πάνω μέχρι κάτω και να προκληθεί πανικός μέσα στο στούντιο!
Η Έλενα Παπαβασιλείου πήρε ένα μαξιλάρι για να καλύψει τα... ακάλυπτα σημεία του σώματός της.

Θα ενοικιάζονται αστυνομικοί της ΕΛΑΣ με την ώρα! Νόμος... και όχι φάρσα!!

Με πρωτοφανής υπουργική απόφαση από τον Φ. Σαχινίδη και τον Μ. Όθωνα η ελληνική αστυνομία βάζει "ενοικιαστήριο".
Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", η ΕΛ.ΑΣ πλέον"ενοικιάζεται" επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.
Τι σημαίνει αυτό;

Ένας πρωτότυπος τρόπος παραγωγής ποπ κορν στην Κίνα! (video)

Αν νομίζετε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να φτιάξετε ποπ κορν είναι ο φούρνος μικροκυμάτων τότε πρέπει να δείτε τα επόμενα video...
Στη Σανγκάη στην Κίνα οι πλανόδιοι πωλητές έχουν βρει έναν πιο οικολογικό και εντυπωσιακό τρόπο. Βάζουν το καλαμπόκι σε ένα... κανόνι που καίει και σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται... το μπαμ!
Πολλοί τουρίστες ακομα και αν δεν αγοράσουν ποπ – κορν στέκονται να δουν το θέαμα που είναι εντυπωσιακό αλλά λίγο θορυβώδες!

Επέτειος της Εξόδου του Μεσολογγίου με αποδοκιμασίες (video)

«Τα άκουσαν» οι πολιτικοί που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις εορτασμού για την Ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου.
Πολίτες φώναξαν «προδότες», «αλήτες», ενώ οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας για πρώτη φορά δεν ακολούθησαν την πομπή της παρελάσεως συνοδεία της Εικόνας Της Εξόδου.
Κατά την κατάθεση στεφάνων αποδέκτες αποδοκιμασιών έγινα σύμφωνα με το ΟnAirNews oι εκπρόσωποι της Βουλής, Δημήτρης Σταμάτης και Αντρέας Μακρυπίδης.

Αυτό είναι το μικρότερο γατί του κόσμου! Ζυγίζει μόλις 45 γραμμάρια! (videos)

Όταν γεννήθηκε η μικρή Μαρσμάλοου πριν από περίπου ένα μήνα κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να επιβιώσει καθώς ζύγιζε περίπου 60% λιγότερο από το φυσιλογικό...
Μερικές φορές όμως η θέληση για ζωή είναι πιο ισχυρή!

Πάσχα σήμερα για Καθολικούς και Προτεστάντες

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, απ’ όπου ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ είπε το «Χριστός Ανέστη» σε 60 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά.
Φορώντας χρυσά άμφια, ο Ποντίφικας, εμφανίστηκε μεγαλοπρεπώς και ενώ ακούγονταν ύμνοι, ευχήθηκε για ειρήνη και ευημερία.

Tο μεγαλείο του πατέρα! 12 απίθανες σκέψεις για μπαμπάδες...

Για να γίνει κάποιος «μπαμπάς» ή «πατέρας» (γιατί υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ορισμών) υποτίθεται ότι στη θεωρία είναι εύκολο αλλά στην πράξη μια προσπάθεια παραπάνω τη χρειάζεται! Παίζει ρόλο η ηλικία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας, ο τρόπος που βλέπει καθένας τα πράγματα αλλά και το πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις.

Η πιο εντυπωσιακή διαφήμιση για ένα απλό στυλό! (video)

Όταν μια διαφήμιση για στυλό επιστρατεύει σχεδόν ολόκληρη την ιστορία του κόσμου, τότε σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη...
Δείτε την...

10χρονος μπαλαδόρος στη Δ' Εθνική! (video)

Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης Αστέρας Δρεπάνου - Παναρκαδικός ο 10χρονος Γιώργος Πετούσης πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Δεν πρόλαβε να κάνει πολλά αλλά σίγουρα θα κάνει στο μέλλον.
Δείτε το βίντεο...

Παπαρίζου: Μάγεψε και πάλι στο "Let’s Dance"!!! (video)

Εντυπωσίασε και στην δεύτερη εμφάνισή της στο σόου Let’s Dance η Έλενα Παπαρίζου κάνοντας του Σουηδούς να υποκλίνονται με τις χορευτικές της φιγούρες και τις όλο χάρη κινήσεις της…

Σε ποια παρουσιάστρια ανήκουν αυτά τα πόδια;

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε, και στην περίπτωσή μας «κολλάει» γάντι...
Στην φωτογραφία βλέπετε δύο καλλίγραμμα πόδια μιας πασίγνωστη Ελληνίδας παρουσιάστριας τα οποία μάλιστα στηρίζονται σε σούπερ σέξι ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες!
Για να σας βοηθήσουμε, σας λέμε πως η εν λόγω παρουσιάστρια έχει αν όχι το ωραιότερα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης…
Ακόμα να το βρείτε;;;

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!!!

13:00 Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης
Primera Division Novasports 3
13:30 Ουνικάχα - Μανρέσα
ACB Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ
15:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς
Premier League OTE Sport2

Η δυσάρεστη έκπληξη του Κωστόπουλου στη Μανωλίδου (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και δεν την περίμενε μια… δυσάρεστη έκπληξη.
Ο κ. Κωστόπουλος την έβαλε να τραβήξει χαρτάκια από μια γυάλα, τα οποία όμως έκρυβαν «κακές» λέξεις! Η κ. Μανωλίδου, γνωστή για την ευγένεια της, σοκαρίστηκε πάρα πολύ με τις λέξεις και δεν κατάφερε να τις πει όλες εκτός από...μία!

Πρώτη η ΝΔ χωρίς αυτοδυναμία σε δύο νέες δημοσκοπήσεις

Με οκτώ μονάδες διαφορά προηγείται η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα. Στην πρόθεση ψήφου με αναποφάσιστους, άκυρα και αποχή, η διαφορά μειώνεται στο 6,7%. Ανάλογη εικόνα, αν και με σχετικά μικρότερο προβάδισμα της ΝΔ, δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Έθνους της Κυριακής.

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας, που το βράδυ θα επεκταθούν στο ανατολικό Αιγαίο, αναμένει για σήμερα η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί αρχικά 4 και βαθμιαία μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 1-2 φωτορεπορτάζ

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
22η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ: 07-04-2012
ΩΡΑ: 5.00 μμ
Εκπληκτικός αγώνας στο Σειρήνι με τη Σειρήνανα αγωνίζεται για την παραμονή της και τονΑλιάκμονα να ευνοείται από τη γκέλα του Κτηνοτροφικού και να απέχει μόλις 2 βαθμούςαπό την κορυφή.

Βόλος: Ψωνίστε χωρίς χρήματα!

Από σήμερα και για πρώτη φορά άνοιξε η μόνιμη ανταλλακτική αγορά στο Βόλο. Τα μέλη της μπορούν να «αγοράζουν» προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας τα δικά τους αντίστοιχα αγαθά.
Είσαι π.χ. κομμώτρια, θα προσφέρεις ένα χτένισμα αν αγοράσεις κάποιο προϊόν.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες κοστολογούνται σε πόντους και τα μέλη της αγοράς τους… «εξαργυρώνουν» . Ωραίες προσπάθειες εν καιρώ… κρίσης!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.tem-magnisia.gr ή να τηλεφωνούν καθημερινά, εκτός Κυριακής, 12:00 με 14:00 στο τηλέφωνο 24210 38317
Star.gr

Τα έθιμα της Κυριακής των Βαΐων..

Έτσι ονομάζεται η Κυριακή της Μεγάλης Εβδομάδας, η τελευταία μέρα της Σαρακοστής, γιατί «μετά Βαΐων και κλάδων» έγινε η υποδοχή του Χριστού στα Ιεροσόλυμα.
Ο Χριστός εισέρχεται στην πόλη χωρίς την βασιλική πολυτέλεια, καθισμένος επί πώλου όνου και αντί για ροδοπέταλα, τα μικρά παιδιά κουνούν τα βάγια των φοινίκων.

To ιδανικό αυτοκίνητο για τον Έλληνα: Δεν χρειάζεται βενζίνη και δεν κοστίζει τίποτα!!!

Ψάξαμε και βρήκαμε το αυτοκίνητο που πλέον θα έχουν όλοι οι Έλληνες σε λίγους μήνες αν όχι εβδομάδες!
Είναι καταλυτικό, δεν μολύνει την ατμόσφαιρα με δηλητηριώδη αέρια, δεν χρειάζεται κανένα καύσιμο για να λειτουργήσει, δεν σκουριάζει και το σπουδαιότερο…μπορεί κάποιος να το φτιάξει μονός του.

Η πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα (video)

Για την Κυριακή προβλέπεται ηλιοφάνεια. Ομίχλη επικρατεί τοπικά κυρίως το πρωί. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια.
Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυριακή των Βαΐων: Τα γεγονότα και ο συμβολισμός...(videos)

Η Κυριακή των Βαΐων, είναι η τελευταία μέρα της Σαρακοστής και η πρώτη της Μεγάλης Εβδομάδας. Την ημέρα αυτή, όλοι οι ναοί στολίζονται με κλαδιά από βάγια, (φοίνικες) ή από άλλα νικητήρια φυτά ( ελιά, δάφνη, ιτιά),σε ανάμνηση της θριαμβευτικής εισόδου του Χριστού στα Ιεροσόλυμα!

Δείτε τον τσολιά που πετάει μία ευρω-μολότοφ!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογρφαία που πρόκειται για ένα γκράφιτι που βρίσκεται σε κάποιον τοίχο της Ελλάδας…και απεικονίζει έναν τσολιά με την περικεφαλαία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη να πετάει μία μολότοφ.

Πώς άνεργοι θα πάρουν επιταγή 500 ευρώ!

Δικαίωμα κατάρτισης με κουπόνι αξίας 700 ευρώ (500 ευρώ καθαρά κατ’ άτομο ) θα αποκτήσουν συνολικά 18.332 άνεργοι
Δικαίωμα κατάρτισης με κουπόνι αξίας 700 ευρώ (500 ευρώ καθαρά κατ' άτομο ) θα αποκτήσουν συνολικά 18.332 άνεργοι, εφόσον υποβάλλουν από τη Δευτέρα 9 Απριλίου έως την Παρασκευή 25 Απριλίου ηλεκτρονική αίτηση και επιλεγούν για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Ενδεχόμενη διακοπή νερού ...την Κυριακή!!!

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 08/04/2012 από 08.00 έως 14.00 στην περιοχή των Επτά Λάκκων και των Δημ. Διαμερισμάτων Πόρου, Μυρσίνης και Ελευθέρου Α΄& Β΄ ενδέχεται να παρουσιαστεί και διακοπή της ύδρευσης.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπατάλη στη χρήση νερού.
Εκ της ΔΕΥΑΓ
Διαβάστε επίσης:...Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε οικισμούς του Δήμου Γρεβενών

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 08/04/2012 και από ώρα 08:00 έως 14:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:
ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΚΑΛΑΜΗΤΣΙ – ΕΠΤΑ ΛΑΚΚΟΥΣ – ΠΟΡΟ – ΜΥΡΣΙΝΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ Α’ & Β’
Η επανατροφοδότηση θα γίνει... χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα
ΔΟΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Προϊστάμενος Π/Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Δείτε για το νομό Κοζάνης εδώ

Να γιατί επιμένουν σε μισθούς Βουλγαρίας...

Επιμένουν κάποιοι ότι αν οι μισθοί των Ελλήνων εργαζομένων εξομοιωθούν με τους αντίστοιχους μισθούς της Βουλγαρίας, τότε θα μας προκύψει η πολυπόθητη ανάκαμψη.
Να με συγχωρούν, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε ή με βλάκες ή με απατεώνες. Μόνο ένας βλάκας λέει κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιόν λόγο η Βουλγαρία που έχει μισθούς Βουλγαρίας δεν έχει γίνει Ελβετία.

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Γυναικών

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, σε έναν συγκλονιστικό τελικό στην Πρέβεζα.
Μετά τη Σάμο το 2011 με αντίπαλο την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν φέτος το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία τους, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-2 του Παναθηναϊκού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Προσοχή στις μισάνοιχτες πόρτες!

Προσοχή στις μισάνοιχτες πόρτες ποτέ μην ανοίγεσαι αν δεν έχεις πλήρη εικόνα...
Δείτε το βίντεο με προσοχή και θα καταλάβετε τι εννοώ και ειδικά εσείς...κορίτσια!!!

Τι της κάναν της γυναίκας (video)

Τι της έκαναν της κακομοίρας. Δείτε πόσοι της επιτέθηκαν με τάρτες, χάλια την έκαναν...

Πόλο: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Εθνική ανδρών

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επικράτησε με 10-6 (2-1, 2-1, 4-3, 2-1) του Καναδά στο προολυμπιακό τουρνουά του ...

Κολυμβητής διέκοψε τον κωπηλατικό αγώνα Oxford – Cambridge (video)

Για πρώτη φορά στην 158χρονη ιστορία των κωπηλατικών αναμετρήσεων μεταξύ των πανεπιστημίων Oxford και Cambridge ο αγώνας διακόπηκε και η αιτία ήταν ένας άνδρας ο οποίος για άγνωστό μέχρι στιγμής λόγο αποφάσισε να διασχίσει κολυμπώντας τον ποταμό Τάμεση με σκοπό να σταματήσει τον αγώνα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Χώρεσε 18 νομίσματα στη μύτη του!

Αυτό θα πει να αξιοποιείς δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου...
Πέραν τούτης όμως, είναι και ένας πρακτικός κερματοδέκτης!!!
Δείτε το video...

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 100 πακιστανούς στρατιώτες στο Κασμίρ

Πακιστανός στρατηγός ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 100 στρατιώτες καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στη διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.
Σύμφωνα με το BBC κάποιες σοροί έχουν ανασυρθεί, αν και δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών.
Η χιονοστιβάδα χτύπησε στρατόπεδο στην οροσειρά Καρακόραμ στα Ιμαλάϊα. Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπερχείλισε το μεγαλύτερο φράγμα της Κύπρου

Το φράγμα του Κούρη, το μεγαλύτερο της Κύπρου, που κατασκευάστηκε το 1988, υπερχείλισε σήμερα για δεύτερη φορά μετά το 2004.
Το φράγμα, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, είναι χωρητικότητας 115 εκ. κυβικών μέτρων νερού.
Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων είχε προχωρήσει σε ελεγχόμενη εκροή σημαντικών ποσοτήτων νερού από το φράγμα, με στόχο τον καλύτερο δυνατό εμπλουτισμό του υδροφορέα Ακρωτηρίου.