ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

H 50χρονη Annie Hawkins-Turner που είναι διεθνώς γνωστή με το ψευδώνυμο Norma Stitz, είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος παγκοσμίως.
Και φυσικά δεν πρόκειται για αποτέλεσμα κάποιας πλαστικής επέμβασης, αλλά για ένα από τα πολλά… θαύματα της φύσης.

53 διάσημες Ελληνίδες γυμνές για καλό σκοπό (pics)

53 ελληνίδες φωτογραφήθηκαν γυμνές με αφορμή την μεγάλη εκστρατεία του Life & Style για τον καρκίνο του μαστού με κεντρικό σύνθημα "Η πρόληψη δίνει ζωή"...
Χωρίς μπλούζα λοιπόν πόζαραν για καλό σκοπό παρακινώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία.

Πήγε για μπάνιο η Brooklyn Decker (pics)

Το πρώην μοντέλο του περιοδικού Sport's Illustrated δεν μοιάζει να στενοχωρήθηκε που έχασε τη θέση της από την Kate Upton και πήγε για μπάνιο στο Μπόντι Μπιτς της Αυσταλίας μαζί με φίλες της.

Αποκάλυψη: Το υψηλόμισθο «γαλάζιο» στέλεχος, με αδυναμία στις φοιτητριούλες, που θέλει να γίνει βουλευτής

Θέλει διακαώς να εκλεγεί βουλευτής όμως έχει μια μεγάλη αδυναμία όπως αποκάλυπτε χθες το diktionews.gr. Το γυναικείο ποδόγυρο!
Ο λόγος για «γαλάζιο» μεγαλοστέλεχος – έτσι τουλάχιστον παρουσιάζει ο ίδιος τον εαυτό του – ο οποίος έχει διατελέσει επί κυβερνήσεων Καραμανλή και σε κορυφαία θέση αλλά τώρα πια ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο.

Κλείνει πασίγνωστη ιστοσελίδα - Πάνω από μισό εκ. χρήστες κατέβαζαν ταινίες

Κλείνει μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες στις οποίες χρήστες μπαίνουν για να «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες. Μέχρι στιγμής από την λειτουργία του συγκεκριμένου σάιτ έχει υπολογιστεί πως το δημόσιο έχασε πάνω από 65 εκ. ευρώ.
Πρόκειται για το greekddl.com, στους διαχειριστές του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ο κύβος ερρίφθη: Εκλογές στις 6 Μαΐου

Για τις 6 Μαΐου «κλείδωσαν» οι εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, όσο και οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμφώνησαν ότι η πρώτη Κυριακή του Μαΐου είναι η πλέον ενδεδειγμένη ημερομηνία για την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.

Βρέφος που γεννήθηκε νεκρό βρέθηκε μετά από 12 ώρες στο φέρετρο του ζωντανό

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο μικρό φέρετρό του, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την Υγειονομική Υπηρεσία της επαρχίας Τσάκο.
Το γεγονός ότι το βρέφος ζούσε διαπιστώθηκε χάρη στην επιμονή της μητέρας του, η οποία ζητούσε συνεχώς να το ξαναδεί, εξήγησε ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι. «Όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο"» προειδοποίησε ο Σαμπατινέλι, ανακοινώνοντας ότι ήδη διενεργείται έρευνα για το πώς κατέληξε να δηλωθεί θνησιγενές το μωρό.
«Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο», είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα, Ανάλια Μπόιτερ. «Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς», πρόσθεσε.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση: το μωρό «μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε», υποστήριξε.
Οι γονείς, που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει «Φως του Θαύματος».


Η ιστορία 4 ελλήνων που χάθηκαν μαζί με τον Τιτανικό!!! (video)

Η ιστορία των 4 ελλήνων δεν είναι και πολύ γνωστή, όμως είναι συγκινητική. Και οι 4 ήταν από το χωριό Άγιος Σώστης της Μεσσηνίας και κανένας τους δεν κατάφερε να επιζήσει, ακόμα και ο ένας από αυτούς που μπήκε σε μια σωστική λέμβο.
Νέα παιδιά με όνειρα, εγκατέλειψαν την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Όμως, η μοίρα του έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι.

Η αλήθεια για την Ελλάδα!!! - Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!!!

Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gag μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως!!!
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα. Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα. Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ τι έπαθε μετά την απώλεια 286 kg!!!

Το θέαμα είναι Σοκαριστικό!!!
Οι εικόνες πραγματικά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!!!
Δείτε το video...

ΣΟΚ: Πέθανε στα 29 του, το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σόκαρε όλο τον κόσμο της showbiz, η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη.
Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της.

Ντροπή! H Ρεαλ Μαδρίτης βγάζει τον σταυρό από το λογότυπο της λόγω μουσουλμάνων επενδυτών

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος του κόσμου αποφάσισε να αλλάξει το έμβλημα της αφαιρώντας το σταυρό στο στέμμα στις μουσουλμανικές χώρες όπου πωλούνται προϊόντα της. Το λογότυπο πρωτοεμφανίστηκε το 1920, οπότε τη Ρεάλ πήρε υπό την προστασία του ο βασιλιάς της Ισπανίας, μιας από τις πλέον καθολικές χώρες στην Ευρώπη.

Μοναδικό παρκάρισμα μέσα στη βιτρίνα του καταστήματος! (φωτο)

Πρόκειται για ένα από τα πιο... ανορθόδοξα παρκαρίσματα που έχουμε δει...
Έκπληκτοι περαστικοί και άνδρες της Τροχαίας Βόλου, είδαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα... άκρως ανορθόδοξα "παρκαρισμένο" αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, αφού το "πάρκαρε" στη βιτρίνα καταστήματος στο κέντρο του Βόλου, εξαφανίστηκε. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχε δώσει σημείο ζωής.

Το παιδί-θαύμα στο σκάκι - Είναι 5 ετών και εντυπωσιάζει...

Ο εικονιζόμενος έχει καταφέρει να γίνει πρώτο θέμα στο σχολείο του και όχι μόνο...
Ύστερα από τη διάκρισή του στο Παγκρήτιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τον περασμένο Μάρτη, ο μόλις 5 ετών Γιώργος Καβούνης που μένει στο Ρέθυμνο και κατάγεται από το Αίγιο, κατέλαβε τη 2η θέση στον πίνακα τελικής κατάταξης μετά από 9 γύρους στο 24ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2012 (κατηγορία νηπίων).
Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία από 7-9 Απριλίου 2012 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
newsit.gr

Δείτε την προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Βεργή!

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Δημοσθένη Βεργή!
Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον γεγονός! Ο Δημοσθένης Βεργής και Τζούλια Αλεξανδράτου ενώνουν τις δυνάμεις τους!
Η προεκλογική αφίσα των Οικολόγων έκανε την εμφάνισή της!

O Σίλβιο, τα πάρτι και η εκρηκτική «Νταντά»

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες για τα κατορθώματα του Καβαλιέρε στα πάρτι Μπούγκα-Μπούγκα, όπου φρόντιζε να συμμετέχουν καλλονές που του προωθούσαν άνθρωποι-κλειδιά. Το τελευταίο σκάνδαλο το οποίο συνδέεται με το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί μία εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια που έχει εμπλακεί κατ’ επανάληψη σε υποθέσεις μαστροπείας, γνωστή και ως «νταντά», αλλά και ένας διευθυντής ειδήσεων του καναλιού του Καβαλιέρε, Rete4, με τον οποίον η ίδια διατηρούσε σχέση.

Εύβοια: Οι σέξι φούστες που κοιτούσαν ήταν... ένοχες!

Κανείς δεν φανταζόταν τι έκρυβαν από κάτω...
Εδώ και αρκετές μέρες είχαν κατασκηνώσει στην Νότια Εύβοια και είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ψιλικατζίδικων. Οι τσιγγάνες είχαν τον δικό τους τρόπο που έγδυναν τα καταστήματα.
Έμπαιναν μέσα και μία από αυτές άρχιζε την κουβεντούλα. Oι άλλες δύο έβρισκαν την ευκαιρία και άρπαζαν ό,τι μπορούσαν.

13χρονος μαθητής σταμάτησε την τρελή πορεία σχολικού λεοφορείου! (video)

Έμοιαζε μια συνηθισμένη μέρα στο σχολικό λεωφορείο. Αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι όπως αποδείχθηκε...
Ένας 13χρονος μαθητής κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του λεωφορείου και να το βγάλει με ασφάλεια από το δρόμο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας.

Τώρα...Βιάγκρα και σε σπρέι για τη μύτη!!!

Ένα νέο ρινικό σπρέι τύπου Βιάγκρα μπορεί να βελτιώσει θεαματικά τις σεξουαλικές επιδόσεις του ανδρικού πληθυσμού, όπως έκανε μέχρι σήμερα το γνωστό γαλάζιο χαπάκι.
Το σπρέι περιέχει την ουσία ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της στοργής», η οποία, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται στα μαιευτήρια για να επιταχυνθεί ο τοκετός. Ωστόσο, φαίνεται πως η ίδια ουσία μπορεί να εκτοξεύσει και τη λίμπιντο, δρώντας ως Βιάγκρα.

Πλήρωσε 10.000 δολάρια για τα οπίσθια της Πίπα

Μετά την προβολή του βασιλικού γάμου στην τηλεόραση, που όλοι ασχολούνταν με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον η 43χρονη Τζένη Φιζγκεραλντ για ένα ήταν σίγουρη: «Θέλω να αποκτήσω τα οπίσθια της Πίπα»!
Η γυναίκα από την Φλόριντα, χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, είδε την αντίδραση των ανδρών στα «φημισμένα οπίσθια» και σκέφτηκε ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξαναποκτήσει τις κατακτήσεις της!

"Αυτόν τον αστυνομικό ποιος θα τον νοικιάσει;"

Η φωτογραφία του σκυμμένου αστυνομικού με τις χειροπέδες στην πίσω τσέπη και με το παντελόνι του να έχει κατέβει αρκετά ...κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τίτλο "Αυτόν τον αστυνομικό ποιος θα τον νοικιάσει;"
Τα σχόλια δικά σας...

Ευγενία Μανωλίδου: πόσο χρονών είναι και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα;

Κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Ευγενία Μανωλίδου...
Μπήκε στη ζωή μας το 2008 με το reality "Η στιγμή της αλήθειας". Μετά χόρεψε για το "Dancing with the stars", βρέθηκε στην επιτροπή του "Ελλάδα, έχεις ταλέντο", παρουσίασε το "Dancing with the stars daily", που δεν σημείωσε υψηλά νούμερα και κόπηκε, πήρε μεταγραφή για το Mega, όπου παρουσίασε το "Master Chef" και φέτος επέστρεψε στον ANT1.

Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα o οδηγός που πριν από ένα χρόνο σκότωσε φοιτήτρια!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Χανίων για την υπόθεση της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Ηράκλειο, Κατερίνας Κονιδάκη, η οποία ακριβώς πριν από ένα χρόνο έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της το όχημα που οδηγούσε νεαρός Χανιώτης.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τη συγκρότηση μας σε Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Θέσαμε το θέμα που έχει τεθεί και από έγκριτους Συνταγματολόγους,σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της δανειακής σύμβασης του Μνημονίου και της συμφωνίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ιδιαίτερα στο σημείο που αναφέρεται στη παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.Αναπτύξαμε τις θέσεις μας.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στη Δυτ. Μακεδονίας 10:15

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Άρχισε από τα μεσάνυχτα η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ

Άρχισε από τα μεσάνυχτα η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) με βάση της απόφαση που έλαβαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτεργατών, μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, χωρίς μάλιστα να προχωρήσουν καν σε κανονική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η οποία, όπως έκριναν, δεν είχε κανένα νέο στοιχείο να εξετάσει το οποίο θα μπορούσε να μεταβάλλει την απόφασή τους.

Όσα μας έμαθαν ΛΑΘΟΣ στο σχολείο!!

Στο σχολείο μάθαμε αρκετά πράγματα...
Μερικά όμως από αυτά ήταν εντελώς λάθος.
Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα 10 πράγματα που μας δίδαξαν και ήταν εντελώς λάθος...
1. O Einstein είχε χάλια βαθμούς στο σχολείο
Η αλήθεια είναι ότι ο Einstein είχε πολύ καλούς βαθμούς και τα αγαπημένα του μαθήματα ήταν η φυσική και τα μαθηματικά (τυχαίο;)
2. Στα ποντίκια αρέσει το τυρί...

Πώς θα βάψεις τα αβγά χωρίς να σπάσουν;

Τα μισά αυγά σπάνε κατά το βράσιμο ενώ το χρώμα κατά τρόπο μαγικό, κάθε χρόνο εισχωρεί μέσα από το τσόφλι; Τι κάνεις λάθος;
Διάβασε μερικά βασικά μυστικά για να τα βάψεις σωστά και δίχως απώλειες.
Πως θα βάψεις τα αβγά χωρίς να σπάσουν;

Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιανής και οι τρεις παραβολές

Το τροπάριο της Κασσιανής δεσπόζει στην ακολουθία της Μ. Τρίτης. "Κύριε, η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή,... μυροφόρου αναλαβούσα τάξιν, οδυρομένη μύρα σοι προ του ενταφιασμού κομίζει".
Μια γυναίκα αμαρτωλή, καταλαβαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αναλαμβάνει το ρόλο της Μυροφόρου, και φέρνει στο Χριστό μύρα, πριν από τον ενταφιασμό Του.

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο δημαρχείο Αμυνταίου!!!

Στο «σκοτάδι» άφησε από εχθές Μεγάλη Δευτέρα το δημαρχείο Αμυνταίου η ΔΕΗ, καθώς έκοψε το ρεύμα. Σύμφωνα με το δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, όλα ξεκίνησαν όταν η ΔΕΗ έστειλε ένα ένταλμα πληρωμής με το ποσό των 40.000 ευρώ, που φέρεται να όφειλε ο ακριτικός Δήμος τού νομού Φλώρινας, στην Επιχείρηση.

Ο καιρός τη Μ. Τρίτη 10/4 στη Μακεδονία..Χιονίζει στα πεδινά του Ν. Γρεβενών

Βελτίωση θα αρχίσει να παρουσιάζει ο καιρός από τη Τρίτη 10/4 στη Μακεδονία.
Αρχικά η μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες στα δυτικά και ανατολικά τμήματα , κάποιες παροδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν τοπικά της πρωινές ώρες ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοινώθηκαν 2434 μεταθέσεις στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση..

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών – Χρειάστηκε η συμβολή της αστυνομίας…

Ένταση προκλήθηκε τη Μ.Δευτέρα (9/4) στο διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας όπου ήταν να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών στις 10 το πρωί.
Εργαζόμενοι του Δήμου με τη συμπαράσταση του ΠΑΜΕ αλλά και εκπροσώπων άλλων σωματείων, είχαν
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. και Δήμου Γρεβενών για την «Ενίσχυση του μηχανισμού αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων σε ορεινούς οικισμούς του Δήμου Γρεβενών».
Στην συνεδρίαση πήραν μέρος (21) δημοτικοί σύμβουλοι, μόνο της συμπολίτευσης, όπου ομόφωνα ψήφισαν την υπογραφή της σύμβασης.

Αποτελέσματα τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κοζάνης

Ο Τιτάνας Σερβίων ήταν νικητής στο ντέρμπι Α΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης. Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο 7/4/2012 το απόγευμα, η ομάδα των Σερβίων επικράτησε του Μακεδονικού με 3-1 και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της GPO για το MEGA

Στις 4 μονάδες η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ και βουλή οκτώ κομμάτων δείχνει η δημοσκόπηση που παρουσίασε η GPO για την εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Τα ποσοστά που καταγράφονται για τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας παρουσιάζουν πτωτική τάση ακόμα και σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις.
Αναλυτικότερα, ως προς τη πρόθεση ψήφου:

Με τη Ντόρα ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην Α΄ Πειραιά

Με την Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι υποψήφιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής θα είναι υποψήφιος στην Α' Πειραιά σε μία προσπάθεια του κόμματος να αντλήσει ψήφους από το κόσμο του Ολυμπιακού.

Ν.Δ.: 95 χιλιάρικα το μήνα το ενοίκιο της Συγγρού!!!

Ο διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στο ΣΚΑΙ ότι το κόμμα πληρώνει 95.000 ενοίκιο το μήνα στα γραφεία της Συγγρού συμπληρώνοντας πάντως ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις επιβεβαιώνοντας πλήρως το προ μηνών ρεπορτάζ του Blog.gr.

12 δις δραχμές ξόδεψε ο Σημίτης το 2000 για να εκλεγεί - (34 εκ ευρώ!)

Σοκαριστική η ειλικρίνεια του κ. Σκανδαλίδη (γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τότε) που δήλωσε ότι ο Σημίτης ξόδεψε το 2000 12 δις δραχμές μόνο για εκλογική καμπάνια! Και μετά ζητούν και την ψήφο του λαού που πεινάει!!!
blog.gr

Μισός τόνος Χασίς ...στην Ηγουμενίτσα!

Ένα από τα πιο καίρια χτυπήματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε το Τμήμα Δίωξης Ηγουμενίτσας. Έτσι όχι μόνο κατέσχεσε την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποσότητα ναρκωτικών στην Ήπειρο αλλά κατάφερε να οδηγηθεί και στη σύλληψη των διακινητών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ: Έβγαλε γυναικείο στήθος μετά από χορήγηση φαρμάκων κατά του AIDS

O Joseph Mkanda, 43 ετών, είναι ένας από τους πολλούς κατοίκους της Τανζανίας που μαστίζονται από το AIDS.
Ωστόσο η περίπτωση του είναι ξεχωριστή καθώς μετά την διάγνωση... και την χορήγηση αντιρετροϊικών φαρμάκων, για να αντιμετωπίσει το AIDS, οι παρενέργειες οδήγησαν στο να βγάλει γυναικείο στήθος.

Συγκλονισμένος ο Ν. Καστοριάς μετά την αυτοκτονία του 52χρονου κρεοπώλη

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τοιχιό Καστοριάς, βρέθηκε 52χρονος κρεοπώλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε οικονομικά προβλήματα.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας.
Ο 52χρονος Π.Τ πήγε το πρωί στο καφενείο του αδερφού του κάθησε λίγο μαζί του και στην συνέχεια πήγε στο σπίτι του έδεσε μια θηλειά στο λαιμό του και έδωσε τέλος στην ζωή του.
Άφησε πίσω του δυο κόρες, ενώ είχε χάσει την γυναίκα του πριν από 6 χρόνια.
Οπως δήλωσε η νύφη του 52χρονου «ήταν για εμάς πολύ ξαφνικό. Ηρθε το πρωί στο καφενείο, ήπιε καφέ με τον αδελφό του και μετά έφυγε για το σπίτι. Δεν είχαμε καταλάβει οτι κάτι τον απασχολούσε. Είμαστε σοκαρισμένοι».
Σύμφωνα με τα όσα δηλωσαν  κάτοικοι του Τοιχιού, ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και γλυκός αλλά τον τελευταίο καιρό το κρεοπωλείο δεν πήγαινε καλά και αντιμετώπιζε προβλήματα.
newsit.gr

Αυτός είναι ο προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικα (photo)

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 57χρονου παιδεραστή.
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία το όνομα και τη φωτογραφία του 57χρονου προπονητή ποδοσφαίρου Μ. Λιγομένου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ!

Η Christina Ray που είχε συμετάσχει στο ρώσικο reality show Dom2, έκανε μια τραγική αλλαγή στην εμφάνισή της!
Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα η κοπέλα...










ierosagon