ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Έκτακτα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το Πάσχα!

Για την Μεγ. Πέμπτη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί στις 20:18 έκτακτη αμαξοστοιχία με αριθμό IC 4050, στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ενώ έχει αυξήσει σημαντικά, κατά 40%, τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Η Νατάσα Καραμανλή η νέα χειρούργος του “Ιπποκράτειου”

Η κ.Νατάσα Καραμανλή γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού κ.Καραμανλή είναι επιστημονική συνεργάτης Γυναικολογικού – Εμβρυολογικού Κέντρου στο Χαλάνδρι.
Ωστόσο τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της ως χειρουργού συνεχίζοντας την μετεκπαίδευσή της επάνω στο αντικείμενο της Χειρουργικής Μαστού, η κ.Καραμανλή εντάχθηκε στο επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας Μαστού της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» εξετάζοντας ασθενείς και διενεργώντας εξετάσεις.

Ποια ειναι η απρόσεκτη;

Όταν είσαι διάσημη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό σίγουρα πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό ισχύει φυσικά και για την Miley Cyrus η οποία πήγε για ψώνια με ένα τσούρμο paparazzi φορώντας ενα άκρως αποκαλυπτικό μπλουζάκι. Σε μια κίνηση της να δει μια μπλούζα καλύτερα χάρισε στους φωτογράφους μια αποκαλυπτική πόζα η οποία φυσικά κάνει το γύρω του διαδικτύου...

Έλληνας ηθοποιός: "Παίρνω φάρμακα είμαι σε άθλια κατάσταση"

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής μίλησε και αποκάλυψε " Έχω πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"
Ο ηθοποιός που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για το πολύπλευρο ταλέντο του σήμερα στα 72 του χρόνια συγκλονίζει με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια .Ο ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής, παρουσιαστής μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Παντρεύεται ο Αντώνης Ρέμος!

Παντρεύεται λέει ο Αντώνης Ρέμος και άντε να τρέχουμε τώρα να βρούμε ατελιέ για να ραφτούμε!
Μπορεί ο τραγουδιστής να δηλώνει πως δεν σκέφτεται τα κουφέτα και τα στέφανα προς το παρόν, ωστόσο, η Υβόννη Μπόσνιακ είναι καπάτσα: του άλλαξε τα μυαλά του Αντωνάκη και τον έκανε να τρέχει...στον παπά για να πάρει άνωθεν συμβουλή.

Ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι σεισμοί στην ιστορία των δύο τελευταίων αιώνων

Ο σεισμός των 8,7 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα στα ανοιχτά της νήσου Σουμάτρας, στην Ινδονησία, είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο από τον 20ό αιώνα.
Ακολουθεί κατάλογος με τους ισχυρότερους σεισμούς του τελευταίου αιώνα. Να σημειωθεί ότι η μέτρηση των δονήσεων γινόταν επί πολλά χρόνια με βάση την κλίμακα Ρίχτερ, όμως τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως το Μέγεθος Σεισμικής Ροπής (Mw) που μετρά την ενέργεια η οποία εκλύεται από το σεισμό.
1960-Χιλή: Δόνηση μεγέθους 9,5 βαθμών, συνοδευόμενη από ένα καταστροφικό τσουνάμι σε πολλές χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού. Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 5.700 άνθρωποι στη Χιλή, 61 στη Χαβάη και 130 στην Ιαπωνία.

On line περιφορά του Επιταφίου και προσευχές με sms

«Το Αγ. Πνεύμα πνέει σε όποια κατεύθυνση θέλει ακόμη και στο διαδίκτυο» λέει ο online ιερέας Ντίτμαρ Χεγκ σηκώνοντας το χέρι του να ευλογήσει τους πιστούς, έστω κι αν αυτοί κάθονται στο γραφείο τους και παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία σε livetsream.Η Εκκλησία ανακάλυψε το facebook.

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη Για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

Το μήνυμα της Ανάστασης του θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον τόπο μας γεμάτη φώς, ελπίδα και δημιουργία.
Οι άγιες ημέρες του Πάσχα ας φωτίσουν τις καρδιές όλων μας και να την γεμίσουν με αγάπη και προσφορά για τον συνάνθρωπό μας, ειδικά για αυτόν που πραγματικά μας έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε.Εύχομαι σε όλους τους Γρεβενιώτες μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΛΙΑΣ

Υπογράφτηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Απριλίου 2012, στην Πρυτανεία, η Προγραμματική Σύμβαση για την Ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς (ΚΕ.ΠΑ.Μ.) του νομού Γρεβενών. Η Σύμβαση υπογράφτηκε από το Α.Π.Θ., εκπροσωπούμενο από τον Πρύτανη, Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, το Δήμο Γρεβενών και την Αναπτυξιακή Γρεβενών Α.Ε. εκπροσωπούμενοι από το Δήμαρχο Γρεβενών και Πρόεδρο της ΑΝ.ΓΡΕ., Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Αποτελέσματα ΕΠΣ Γρεβενών... Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 11-04-2012 ΩΡΑ 4.00 μμ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΤ.. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-0

Σήμερα Μ.Τετάρτη έγινε ο τελικός κυπέλλου  ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών στο ΔΑΚ Γρεβενών. 
Ο Πυρσός επικράτησε την  ομάδα της Καληράχης. με σκορ 1-0. 
Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Δρομπούρας στο 62′ λεπτό. (Φωτορεπορτάζ, σε αναμονή...)
Στο τοπικό πρωτάθλημα, είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Το συγκινητικό μήνυμα του 29 μοντέλου λίγο πριν πεθάνει

Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια της αλλά και στη showbiz, ο ξαφνικός θάνατος της Γιάννας Χατζημιχάλη.
Το μοντέλο και ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή στα 29 του χρόνια, «χτυπημένη» από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε μέχρι τέλους.
Μιλώντας τηλεφωνικά ο αδερφός της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του:

Η βουλευτής που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στη ΝΔ...

Η βουλευτής, προ περίπου μιας εβδομάδας, είχε παραδώσει επιστολή παραίτησης στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.
Σε σχετική ανακοίνωση, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία  η ανεξάρτητη βουλευτής Άρια Αγάτσα, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Συγγρού, η κα. Αγάτσα θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Zougla.gr

Επιτυχημένη η επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος στον Αμπιντάλ

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος η οποία στέφθηκε από επιτυχία.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο “Hospital Clinic” της Βαρκελώνης με σκοπό να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Έκτακτα μέτρα στα λιμάνια τη Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή

Το Λιμεναρχείο Πειραιά λαμβάνει έκτακτα μέτρα εν όψει της αυξημένης επιβατικής κίνησης, λόγω και της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι λιμενικές αρχές και στη Ραφήνα.

Δείτε Την πιο τρομακτική παρουσιάστρια της τηλεόρασης!!!

Άγνωστο πως διαλέχτηκε η συγκεκριμένη κυρία για αυτήν την θέση αφού η ...παρουσία της μπορεί να προκαλέσει πανικό!!!

Το σέξι δώρο σε Αμερικανίδα παρουσιάστρια (video)

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ!!!
Το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret απέκτησε ένα καινούριο αξεσουάρ για να μπορεί να μεταφέρει το γιο της παντού.
Η παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις (Ellen de Generis) της έκανε δώρο ένα καροτσάκι πλάτης με φτερά αγγέλου για να μην κουράζεται.

Τελευταία αγωνιστική της Α1 μπάσκετ - Όλα τα σενάρια!

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Άρης και Καβάλα διεκδικούν τις θέσεις 6-7 ενώ Π.Α.Ο.Κ. και Κ.Α.Ο. Δράμας θέλουν την 8η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ.
Αναλυτικά όλη η αγωνιστική:

Ο κρυφός έρωτας του ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ με πλουσιοκόρη της Εκάλης

Ξανθιά Ελληνίδα καλλονή, γόνος πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Εκάλης, «κάηκε», όχι από τους όρους του μνημονίου, αλλά από έρωτα για τον ισχυρό άνδρα της τρόικας, Πολ Τόμσεν.
Όπως δημοσιεύει το Ciao, η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 2010 σε σπίτι μεγαλοβιομήχανου, στα βόρεια προάστια.

Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο e-Bay

Με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει προ ημερών ο Θεόδωρος Πάγκαλος ότι στις επερχόμενες εκλογές οι ψήφοι θα πωλούνται, ένας Έλληνας χρήστης του Διαδικτύου αποφάσισε να βάλει αγγελία και να θέσει σε δημοπρασία την ψήφο του στο e-bay με τιμή εκκίνησης το ένα δολάριο.
Μάλιστα, στο μήνυμα που άφησε λέει ότι θα αναρτήσει βιντεάκι μέσα από το παραβάν για απόδειξη.Ο ευφάνταστος χρήστης έγραψε συγκεκριμένα:

Πώς θα διαγράψεται οριστικά έναν λογαριασμό στο Facebook!!!

Τι να κάνετε για να σβήσετε για πάντα τα στοιχεία σας από την υπηρεσία...
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε από τη σελίδα Ρυθμίσεις ασφαλείας είτε από το προφίλ σας (ή το Χρονολόγιό σας). Μόλις το κάνετε αυτό, το προφίλ σας θα σβηστεί αμέσως από το Facebook και οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα μπορούν πια να σας αναζητήσουν. Καλό είναι να γνωρίζετε όμως ότι κάποιες πληροφορίες (π.χ. τα μηνύματα που έχετε στείλει) θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.
Επειδή είναι πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη και να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, το Facebook, αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας σας (φίλους, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα κτλ.), ώστε να είναι διαθέσιμες ξανά όταν επιστρέψετε. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους προσωρινά και μετά επανέρχονται.
Παρόλα αυτά, αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook και θέλετε να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας, τότε θα πρέπει να υποβάλετε σχετικό αίτημα σε αυτήν εδώ τη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Να θυμάστε όμως ότι δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας, ούτε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα ή τις πληροφορίες που είχατε.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;», κάτω από το πεδίο στο οποίο κανονικά θα πληκτρολογούσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και συνδεθείτε, απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.
ierosagon

Σεισμός 8,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία, προειδοποίηση για τσουνάμι!!!

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στα ανοιχτά του Άτσεχ, πολύ κοντά στις ακτές της Ινδονησίας.
Η Γεωφυσική Υπηρεσία της Ινδονησίας εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον ισχυρό σεισμό, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Η συγκεκριμένη περιοχή είχε πληγεί από σεισμο και τσουνάμι το 2004 με περισσότερους από 110.000 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.
Star.gr

Ένταλμα σύλληψης και για συγγενικό πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου!!!

Άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν πριν από λίγο, για άτομα που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία, χωρίς ακόμη να έχει γνωστό ποιους αφορούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ένα ένταλμα αφορά στενό συγγενικό του πρόσωπο.
tsantiri.gr

Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!!!

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένα 14χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος - Οι γονείς τους φέρονται να παρότρυναν τα κορίτσια να πηγαίνουν στα σπίτια των 80χρονων...Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι πριν από 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών.

Στα χέρια της δικαιοσύνης ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (VIDEOS)

Λίγο πριν από τις 11.00 σήμερα το πρωί, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του πρώην υπουργού από τον ανακριτή που χειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένης Ράικου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ...Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Αγώνες 11-04-2012

Σήμερα Μ.Τετάρτη διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου  ερασιτεχνών  στο ΔΑΚ Γρεβενών στις 4:00 μμ.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πριν … Και Μετά Το Sex!

Ξεντύνεται η γυναίκα και καθ’ οδόν για το κρεββάτι πριν το σεξ χτυπάει το πόδι στο κομοδίνο...
Λέει ο άντρας της:
- Χτύπησες αγάπη μου; Μωρό μου; Κούκλα μου; Ζωή μου;
Μετά το σεξ η γυναίκα καθ’ οδόν προς το μπάνιο ξαναχτυπάει στο κομοδίνο. Λέει ο άντρας της:
- Στραβομάρααα!!!
ierosagon

Ανέκδοτο με τον Τοτό

Μπαίνει τρέχοντας στο σπίτι ο Τοτός και λέει:
- Μαμά, μαμά, πήγαινε γρήγορα στο μπουρδέλο.
Μπάμ!! τρώει μία σφαλιάρα από την μαμά.
Πάει τρέχοντας στον μπαμπά:
- Μπαμπά, μπαμπά, πήγαινε γρήγορα...

MAΓΕΙΡΙΤΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
- 1 συκωταριά αρνίσια (μαζί με τα πνευμόνια, γλυκάδια κλπ.)
- 1/2 κιλό εντεράκια
-3 μαρούλια
-½ ματσάκι άνηθο
-½ ματσάκι μαϊντανό
1 Κλαρακι σελινο
-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-½ ποτήρι ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
-2 αυγά
-½ ποτήρι χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πως θα βάψετε κόκκινα αυγά με φυσική βαφή

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιούνταν παλιά όταν δεν υπήρχαν χημικά χρώματα και χρησιμοποιούσαν βαφές από την φύση κυρίως από τα φυτά για να δώσουν χρώματα στα υφάσματά και τα αντικείμενά τους.
Αυτή η μέθοδος και η τεχνική δυστυχώς έχει ξεχαστεί και...

Στον εισαγγελέα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl για αισχροκέρδεια

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για αισχροκέρδεια σε βάρος των καταναλωτών και η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν. Παντελής (εποπτεύων του οικονομικού εγκλήματος) με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εκπτωτικής αλυσίδας λιανικών πωλήσεων LIDL HELLAS.

Δείτε:Ιδού ο εγγονός του Χίτλερ!!

Φυσικά και είμαι ο εγγονός του Χίτλερ!!!
Αν δεν με πιστεύεις, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο πατέρας μου μου είπε, ότι ο Χίτλερ είναι πρόγονος της οικογένειάς μου υποστηρίζει ο Klempner Philippe Loret , ενώ η Bild επισημαίνει ότι «η ομοιότητα είναι πράγματι εκπληκτική».
Η Daily Mail πρόσφατα είχε δημοσιεύσει ημερολόγιο ενός Βρετανού στρατιώτη, που έγραψε μετά την απόβαση στη Νορμανδία: «Επισκέφθηκα το σπίτι όπου έζησε ο Χίτλερ στον τελευταίο πόλεμο ως λοχίας.

Δείτε με ποια ήταν παντρεμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν την Μανωλίδου

Ο Άδωνις ήταν ξαναπαντρεμένος πριν την Μανωλίδου με την Μαρία Φρονιμίδη, με την οποία μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά.
Η Μαρία ήταν ο παιδικός του έρωτας και μετά από πολλούς χωρισμούς στα 27 τους αποφάσισαν να παντρευτούν.
Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια, αφού χώρισαν συναινετικά.

Νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού IoanninaTV

Μετά το γιαούρτωμα σε παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού IoanninaTV κουκουλοφόροι
επιτέθηκαν εκ νέου στο στούντιο κατά την διάρκεια αθλητικής εκπομπής.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr οι κουκουλοφόροι μπήκαν κατά τη διάρκεια εκπομπής με παρουσιαστές τον Νίκο Σκούμπο και την Έλενα Αντωνίου, στους οποίους πέταξαν γιαούρτια και αυγά ενώ τους επιτέθηκαν φραστικά.

Τα πιο περίεργα πασχαλινά έθιμα ανά τον κόσμο!!!

Όπως συμβαίνει και με άλλες θρησκευτικές γιορτές, ο εορτασμός του Πάσχα εκτείνεται...και πέρα από την εκκλησία. Από παλιά, το Πάσχα αποτελεί περίοδο εορτασμού και έχει συνδεθεί με πολλά παραδοσιακά έθιμα ανά τον κόσμο, όπως μπουγελώματα, το κάψιμο του Ιούδα, γιγαντιαίες ομελέτες, χαρταετοί κ.ά.

Σε δίκη παραπέμπονται οι γιατροί για τον θάνατο βρέφους στην Κοζάνη..

Τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το θάνατο βρέφους από την Κοζάνη, το οποίο ταλαιπωρήθηκε επί αρκετές ημέρες μεταφερόμενο σε διάφορα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, λόγω έλλειψης παιδιάτρων αλλά και ιατρικών παραλείψεων.

Ξεκινά η Πασχαλινή έξοδος των εκδρομέων

Πρακτικές συμβουλές προς τους οδηγούς για μια «αναίμακτη» έξοδο, λόγω του Πάσχα, παρέχει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει, την περίοδο του Πάσχα περίπου 30.000 άτομα τραυματίζονται σε τροχαία, τα περισσότερα από τα οποία σημειώνονται στο επαρχιακό δίκτυο, που «φορτώνεται» με εξαιρετικά μεγάλο αριθμό οχημάτων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατρός έπεισε ασθενή να κάνουν σεξ για να… σώσει τον γάμο της!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ένας 68χρονος παθολόγος, που έπεισε ασθενή του να κάνει σεξ μαζί του, για να… σώσει τον γάμο της!!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γυναίκα, και μητέρα δύο παιδιών, έφτασε στο ιατρείο του Κενθ Τόμσον με δυσφορία και πόνο στο στομάχι.

ΣΟΚ: Μοντέλο αυτοκτόνησε έπειτα από εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή

Τέλος στη ζωή της έβαλε η Claudia Boerner, μοντέλο στο επάγγελμα, μετά την εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη μαγειρική.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά τη συμμετοχή της στην εκπομπή. Παρότι παραμένει ασαφές το πώς πέθανε η 32χρονη, φαίνεται πως είχε πιεστεί πολύ από. σειρά διαδικτυακών σχολίων μέσω mail και κοινωνικών δικτύων, που ασκούσαν κριτική στην εμφάνισή της.

Απίστευτο περιστατικό: Γέννησε μέσα στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι!

Απίστευτο και ομως αληθινό!!!
Συνέβη στην περιοχή Zhaoyang της Κίνας. Μια γυναίκα στο μήνα της γέννησε σε τουαλέτα επειδή δεν προλάβαινε να πάει κάπου αλλού. Στο πλευρό της η μητέρα της αλλά και ο σύζυγός της. Μόλις όμως το μωρό γεννήθηκε έπεσε στην τουαλέτα και….
κατα λάθος η μητέρα προσπαθώντας να το σώσει τράβηξε το καζανάκι. Το μωρό εξαφανίστηκε και οι γονείς κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και την πυροσβεστική. Ευτυχώς μετά απο 15 λεπτά κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το μωρό το οποίο τώρα
νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
eglimatikotita

Έδωσε μια περιουσία για ένα λυθρίνι!

Μια περιουσία πλήρωσε ένας Κινέζος επιχειρηματίας, για να αγοράσει ένα σπάνιο χρυσό λυθρίνι που αλιεύθηκε την Πέμπτη, στα ανοιχτά της πόλης Τσιταγκόνγκ στο Μπαγκλαντές. Ο επιχειρηματίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε το ψάρι, βάρους 37 κιλών, από τον πωλητή Jahangir Saudagar, έναντι 38.000 δολαρίων!

ΕΟΕ: Πρόταση για "λουκέτο" στις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας

Ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με αφορμή την απόφαση της Πολιτείας να πάρει από τα ταμειακά διαθέσιμα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο πλαίσιο της αναδιάρθωσης του δημοσίου χρέους με αποτέλεσμα το ταμειακό υπόλοιπο να μην ξεπερνά τα 300.000 ευρ.

Κατέρρευσε γέφυρα την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα (video)

Μία απίστευτη τραγωδία συνέβη στην βόρεια Τουρκία, όταν κατέρρευσε μία γέφυρα παίρνοντας στον πάτο του ποταμού 17 άτομα.
Όπως δημοσιεύει το 24h.gr, η γέφυρα βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Filyos στην Caycuma στην περιοχή Zonguldak.
Δείτε το φοβερό βίντεο την ώρα της κατάρρευσης...