ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το καλύτερο κομμωτήριο ever! Ο λόγος; Προφανής…

Οι όμορφες κομμώτριες του συγκεκριμένου κέντρου περιποίησης μαλλιών στην Πολωνία εξυπηρετούν τους πελάτες φορώντας… εσώρουχα!
Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό κάνει σίγουρα το κομμωτήριό τους ξεχωριστό και αυξάνει μέρα με τη μέρα την ανδρική πελατεία διότι ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του???

Σκάνδαλο:Γνωστές Ελληνίδες σε κύκλωμα μαστροπείας!!

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι δύο γυναίκες από τη showbiz οι οποίες φέρονται να προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε κυρίους έναντί αδράς αμοιβής.
Η μία ηθοποιός, πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της σε σίριαλ αλλά και από τις πολύ συχνές εμφανίσεις της τελευταία σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Θύμα τροχαίου αρκουδάκι 1 έτους

Οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι επικίνδυνοι μόνο για τους πολίτες, αλλά και για τα ζώα.
Ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, η αρκούδα βρέθηκε να κινείται στο παλιό οδικό δίκτυο της διάβασης Κλειδίου, κοντά Αμύνταιο Φλώρινας.
Στο ύψος του αρχαιολογικού χώρου των Πετρών παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

32χρονος καλλιεργούσε κάνναβη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του στην Κοζάνη!

Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες στην ...Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 32χρονος ημεδαπός... για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αποθήκη του σπιτιού του, τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, σύνεργα επεξεργασίας κάνναβης, σπόροι κάνναβης και ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Ισπανία: Σκάνδαλο με καλόγρια που κατηγορείται για κλοπή βρεφών

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία ηλικιωμένη Ισπανίδα καλόγρια στην Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς κατηγορείται ότι έκλεβε βρέφη αμέσως μετά τη γέννησή τους.
Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκονται γιατροί, νοσοκόμες και θρησκευτικοί λειτουργοί σε

Κεβιγί: Από τη Δ΄Εθνική στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου (videos)

Μια ομάδα από μια γαλλική κωμόπολη του Βορρά, η άσημη Κεβιγί, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Η Κεβιγί είχε δώσει το πρώτο… σύνθημα, καθώς το 2010 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε την φετινή χρονιά να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να φτάσει στον τελικό απέναντι στη Λιόν.
Ποια είναι όμως η Κεβιγί;

Η νεα διαφήμιση που σαρώνει!! (Video)

‘Όταν χρησιμοποιείς τη λέξη ΟΛΟΙ καλό είναι να την εννοείς αλλιώς μπορεί να μπεις σε περιπέτειες!’.
Όλοι θυμόμαστε τη διαφήμιση με την ληστεία στην τράπεζα και τα… ευτράπελα που ακολούθησαν.
Η νέα διαφήμισης της γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σατιρίζει τα ελληνικά νοσοκομεία και αναμένεται να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ήδη στο Youtube τα σχόλια είναι κυρίως θετικά.

Εκπληκτικό βίντεο που δείχνει το δράμα της οικονομικής κρίσης!!!

Το Blog "Powerline" διοργάνωσε έναν διαγωνισμό με βραβείο 100.000 δολαρίων για οποιονδήποτε μπορέσει να παρουσιάσει με τον πιο αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο την σημασία και το δράμα της οικονομικής κρίσης.
Αυτό είναι το βίντεο που κέρδισε τον διαγωνισμό...

Φωτογραφίες Σοκ της κόρης της Whitney Houston που κάνει ναρκωτικά (video)

Πραγματικά σοκάρουν οι φωτογραφίες και το video που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown να κάνει χρήση ναρκωτικών.
Η Bobbi Kristina προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα του τραγικού θανάτου της μητέρας της Whitney Houston, όμως η ίδια εδώ και καιρό αντιμετωπίζει και άλλους δαίμονες.

Κατασκεύασε ολόκληρο δωμάτιο παιχνιδιών από χαρτόνι! (video)

Πρόκειται για μία ιστορία που μοιάζει περισσότερο με ταινία. Ο πρωταγωνιστής είναι ο 8χρονος Κέιν Μονρόι .
Ο μικρός Κέιν το προηγούμενο καλοκαίρι το πέρασε στο πίσω μέρος του καταστήματος με ανταλλακτικά αυτοκινήτου του πατέρα του.

Κύπελλο Ερασιτεχνών: ΠΥΡΣΟΣ - ΚΤ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-0 (0-0)

Κυπελλούχος ο Πυρσός!
Ακόμη έναν τίτλο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα των Γρεβενών, καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Καληράχης.

Απελευθέρωση στα αναψυκτικά, χυμούς εμφιαλωμένα νερά και ψωμί!!!

Την άρση των περιορισμών που ίσχυαν και αφορούσαν την παραγωγή από τα ζυθοποιεία ποτών χωρίς αλκοόλ (αναψυκτικά, χυμοί κ.λπ.) και εμφιαλωμένου νερού (που μέχρι τώρα απαγορευόταν) και την αγορά του άρτου με την απελευθέρωση του bake off (δηλαδή ζεστών γωνιών) προχώρησε η κυβέρνηση.

Κύπελλο Ελλάδος: Τα εισιτήρια για τον τελικό Ολυμπιακός – Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ

Το Σάββατο 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 το βράδυ, θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.
Η οριστική απόφαση ελήφθη σήμερα, μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που διεξήχθη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία της ΕΠΟ, της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωπων των δύο ομάδων και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.

Το πρώτο θερμοκήπιο σε σχήμα ουρανοξύστη στη Σουηδία!!!

Ξεκίνησαν οι εργασίες του πρώτου θερμοκηπίου σε σχήμα ουρανοξύστη στο Lincoping στη Σουηδία. Στο εσωτερικό του θα καλλιεργηθούν λαχανικά και φρούτα.
Πρόκειται για μία επιτυχημένη στρατηγική διατήρησης και αντιμετώπισης της αυξανόμενης έλλειψης της εύφορης γης και του υψηλού περιβαλλοντικού κόστους της μεταφοράς των τροφίμων από την ύπαιθρο στις πόλεις.
Star.gr

Μονόζυγο fail!!! (video)

Την κακομοίρα. 
Πήγαινε πολύ καλά αλλά στο τέλος την πάτησε. 
Πρέπει να πόνεσε πολύ...
Δείτε το...

ΣΟΚ: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη (video)

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καλαμάρη και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοσκομείο, στις 18:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Γυμνή στο αεροδρόμιο!!! (video)

Όταν οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου είπαν στην γυναίκα ότι απαγορεύεται να καπνίζει στην πύλη αναχωρήσεων του αεροδρομίου, τότε, εκείνη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και... έμεινε εντελώς γυμνή.
Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Denver.
Δείτε το video...

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε!!!

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ισπανίας, «Las provincias». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Βάσκος θα αποχωρήσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για τον Ουνάι Έμερι.

Ο Νταβίντ Πιζάρο στον Ολυμπιακό;

Οι μάνατζερ γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κινηθεί για αντι-Ιμπαγάσα καθώς ο Αργεντινός ακόμα και αν μείνει στο Λιμάνι, δεν θα υπολογίζεται ως το βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής αλλά ως μία πολύτιμη εναλλακτική λύση.
Έτσι σιγά-σιγά προσπαθούν να βρουν την άκρη για να προτείνουν στους Πειραιώτες μεγάλα ονόματα για την συγκεκριμένη θέση.

Αυτό θα πει cool... (video)

Οι τσακωμοί στο μετρο της Νέας Υόρκης ειναι καθημερινό φαινόμενο. Αυτός εδώ ο “ήρωας” μπήκε στη μέση για να διακόψει έναν άντρα και μια γυναίκα που τσακωνόντουσαν. Ομως το έκανε με τον πιο cool τρόπο που υπάρχει. Δείτε τον...

Το αγοράκι με το πρόσωπο- μάσκα στην Κίνα..

Όποιος βλέπει τον 6χρονο Γουάνγκ Ξιάοπενγκ θα πιστέψει πως φοράει μάσκα στο πρόσωπο αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το Νοέμβριο του 2010 το κεφαλάκι του κάηκε από πυρκαγιά ενώ έπαιζε με έναν αναπτήρα.

Μπάσκετ Α1: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των πλέι οφ

O ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προημιτελικών των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ, που ξεκινούν την Τετάρτη του Πάσχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης...

Τι καιρό θα κάνει έως το Πάσχα - Αναλυτική πρόγνωση

Που θα κρατάμε ομπρέλες για τον Επιτάφιο, που θα κάνουμε Ανάσταση υπό βροχή... Αναλυτική πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή του Πάσχα από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Με προβληματικό και ανάστατο καιρό ασορτί με την πολιτική και οικονομική κατάσταση θα εορταστεί το Πάσχα σε ολόκληρη τη χώρα, με ποικιλία φαινομένων, ανέμων και θερμοκρασιών. Πιο αναλυτικά:

Μεγάλη Πέμπτη... Ο Μυστικός Δείπνος

Κατά τη Μεγάλη Πέμπτη επιτελούμε ανάμνηση: Της νίψεως των ποδών των Αποστόλων υπό του Κυρίου, Του Μυστικού Δείπνου, δηλαδή της παραδόσεως σ’ εμάς υπό του Κυρίου του Μυστηρίου της θείας Ευχαριστίας, της θαυμαστής προσευχής του Κυρίου προς τον Πατέρα Του και της προδοσίας του Κυρίου υπό του Ιούδα.
Εκείνο το βράδυ της Πέμπτης, πριν ν’ αρχίσει το δείπνο ο Ιησούς σηκώνεται από το τραπέζι, αφήνει κάτω τα ιμάτιά του, βάζει νερό στο νιπτήρα και τα κάνει όλα μόνος Του, πλένοντας τα πόδια των Μαθητών Του.

Στην Α’ Αθήνας με τη Ν.Δ ο Β. Κικίλιας

Ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο twitter ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών “η μάχη συνεχίζεται.. δε ξεκίνησε τώρα… θα βρίσκεται στο ‘μετερίζι’ της Α’ Αθηνών… Πάμε λίγο ακόμα…” έγραψε χαρακτηριστικά ο Β. Κικίλιας.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΠαΣοΚ ανά εκλογική περιφέρεια (αναν.20/4/2012)

Τα ψηφοδέλτια σε 45 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας ενέκρινε το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Πρόεδρος του κόμματος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης και το Ηράκλειο ενώ του ψηφοδελτίου στο Νομό Αχαΐας θα ηγηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Δείτε όλους τους υποψήφιους ανά εκλογική περιφέρεια:

Οδηγός για τους εκδρομείς του Πάσχα

Με έντονη παρουσία αστυνομικών της Τροχαίας σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου, αυστηρούς ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις, απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των εκδρομέων κορυφώνεται σήμερα και αύριο η εορταστική έξοδος για το Πάσχα.

Tελείωσε η απεργία της ΠΝΟ- Κανονικά τα δρομολόγια.. Απεργία στα ΚΤΕΛ

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς έληξε η απεργία των ναυτεργατών τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης.
Η πληρότητα σε ορισμένα δρομολόγια πλοίων αγγίζει το 100% και οι επιβάτες πρέπει να επικοινωνούν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για τυχόν αλλαγές ή ματαιώσεις στα δρομολόγια, ενώ θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα και για τα εισιτήρια της επιστροφής.

Ο καιρός σήμερα!!!

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και πιθανόν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί στα βορειοδυτικά, περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Το Σάββατο 28 Απριλίου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 20:30 θα διεξαχθεί ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, σύμφωνα με την τελική απόφαση που ελήφθη στην σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία της ΕΠΟ, της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωπων των δύο ομάδων και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προμηθευτούν 33.000 «μαγικά χαρτάκια», ενώ ο Ατρόμητος θα λάβει 12.500 εισιτήρια, ενώ την Μ. Πέμπτη θα διενεργηθεί αυτοψία από την αστυνομία στο ΟΑΚΑ.