ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μπάσκετ Α1: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 61-68

Πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 61-68 στην Πυλαία και έκανε το 2-0 στους προημιτελικούς των πλέι οφ. Έτσι πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

ΦΩΤΟ: Τα φαινόμενα απατούν…

Όποιων το μυαλό λειτούργησε πονηρά, δυστυχώς για μια άλλη φορά διαψεύστηκε…
Δείτε την φωτό...

Primera Division: Barcelona – Real Madrid 1-2 (videos)

Μπροστά σε 99.252 θεατές στο Camp Nou, η Real Madrid πήρε μεγάλη νίκη επί της Barcelona me 1-2 για την 34η αγωνιστική της Primera Division και ουσιαστικά αγκάλιασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Ξεκαρδιστική Φάρσα: Άνθρωποι χωρίς είδωλο στον καθρέφτη! (video)

Απολαύστε μία coolαριστή φάρσα που "έστησε" γερμανική παραγωγή όπου τα ανυποψίαστα θύματα μπαίνοντας στην τουλέτα μαγαζιού για να πλυθούν καταλαβαίνουν πως δεν έχουν είδωλο στον καθρέφτη... Και ξέρετε ποιοι λένε ότι δεν έχουν είδωλο...
Δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις τους...στο παρακάτω video...

Να γιατί όλοι πρέπει να έχουμε φιμέ τζάμια στα αυτοκίνητα... (video)

Το αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια χρησιμοποιείται από την κοπέλα με το μπλουζοφόρεμα σαν καθρέφτης για να κάνει μερικές διορθώσεις στα μαλλιά της αλλά και στο καυτό καλσόν της. Όμως το αυτοκίνητο δεν είναι άδειο. Μέσα υπάρχουν μερικοί τυχεροί θεατές η οποίοι δεν φαίνονται... κι εμφανίζονται την σωστή στιγμή! Το coolαριστό βίντεο φαίνεται ολίγον τι στημένο αλλά δεν μας χαλάει καθόλου... αφού μας αποζημιώνει η πρωταγωνίστρια..
Δείτε το video...

Απίστευτο... Γιγάντια αράχνη τρώει φίδι! (video)

Αν βλέπαμε τα δύο ζώα το ένα δίπλα στο άλλο και θα έπρεπε να ποντάρουμε σε κάποιον νικητή, λίγοι ως ελάχιστοι θα επέλεγαν την αράχνη. Κι όμως στο βίντεο που θα δείτε μία δεντρογαλιά γίνεται το γεύμα αυτής...
της τεράστιας αράχνης. Αξιοσημείωτη είναι και η αντίδραση αυτού του άντρα που είχε την ψυχραιμία να καταγράψει αυτό το συμβάν στην κάμερα του.

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!

Απίστευτο κολπάκι για να ανάψετε φωτιά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΔΕΙΤΕ: Τα σκελετωμένα χέρια γνωστής ηθοποιού!

Πασίγνωστη ηθοποιός το τελευταίο καιρό είναι αγνώριστη!
Τα χέρια της είναι αδύνατα, σκελετωμένα, οι φλέβες πετάγονται έξω και το πρόσωπό της είναι αρκετά κουρασμένο!
Ο λόγος για την...

Γνωμικά και παροιμίες για την βλακεία!!!

Χρειάζεται και το γέλιο!... Επειδή τελευταία ζούμε στον κόσμο και του χιουμοριστικού παραλόγου (τηλεπαρουσιαστές, για παράδειγμα, προκειμένου ν’ αποκτήσουν πιο … επαγγελματική σχέση με τις ευπαρουσίαστες προσκεκλημένες τους μάς τις παρουσιάζουν ως … φωτοδότριες τής σκέψης κλπ) ας διαβάσουμε τουλάχιστον ορισμένες παροιμίες και γνωμικά για την βλακεία! Είναι πολύ επίκαιρα!...

VIDEO: Το απίστευτο κόλπο με το τράβηγμα του σουτιέν!

Δεν υπάρχει πιο αυθεντικό γέλιο από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των «θυμάτων» μιας φάρσας.
Δείτε τι συμβαίνει στο παρακάτω βίντεο όταν μια κυρία ζητάει βοήθεια με μια ετικέτα ρούχων και ξαφνικά μένουν με το... σουτιέν στο χέρι!...

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 24η αγωνιστική

Νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Κτηνοτροφικός Αστ. Καληράχης που νίκησε εκτός έδρας τον Αλιάκμων Κιβωτού και αύξησε την διαφορά στους 5 βαθμούς. Στους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, Σειρήνα και Αμυγδαλιά πήραν πολύτιμες βαθμούς. 
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής...

Οι Ελληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία

Οι Ελληνες ήταν οι πρώτοι που κατοίκησαν τη Νέα Ζηλανδία, πριν φτάσουν εκεί οι Πολυνήσιοι! Αυτό υποστηρίζουν τρεις επιστήμονες, στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», στο οποίο δημοσιεύουν ντοκουμέντα που - σύμφωνα με τους ίδιους- το αποδεικνύουν.

Η πιο μακριά ουρά νυφικού στον κόσμο!

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νυφικό που επέλεξε η νύφη από το χωριό Wuhan, της Κίνας αποτελεί σύμβολο της νηφαλιότητας. Και σίγουρα δεν είναι και το πιο άνετο νυφικό που θα μπορούσε να φορέσει.

Πόλο Γυναικών: "Έσβησε" το όνειρο πριν τους Ολυμπιακούς...

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και δύο φορές δευτεραθλήτρια Ευρώπης ηττήθηκε από την Ισπανία με 9-7 (1-0, 5-6, 2-1, 1-0) και έχασε την ευκαιρία να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι.
Η εθνική γυναικών κατάφερε να εκμεταλλευτεί μόνο τις 4 από τις 16 ευκαιρίες που είχε να παίξει με παίκτρια παραπάνω.

Ματσάρα σήμερα με Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:00

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ποδοσφαιρική υφήλιο, το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00 ΟΤΕSPORT 1) καθηλώνει το βράδυ του Σαββάτου, σε μια αναμέτρηση όπου η ήττα είναι απαγορευμένη λέξη...

Παροιμίες: Η Μαριορή, ο Μανωλιός και τα άλλα παιδιά!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα είχατε να κερδίσετε από μια συγκεκριμένη συγγένεια με κάποιον στην Κορώνη; Ναι, στη μεσσηνιακή κωμόπολη αναφέρεται η παροιμία, καμία αναφορά σε βασιλικά στέμματα. Ξέρετε ποια είναι η Μαριορή που της λείπει ο φερετζές;
Οι παροιμίες και οι φράσεις που χαριτωμένα αποκαλούμε «λαϊκή θυμοσοφία» έχουν –σχεδόν όλες– μια μικρή ή μεγαλύτερη ιστορία πίσω τους. Και, αντίθετα με ό,τι φαντάζεστε, οι ιστορίες αυτές δεν έχουν χαθεί στη λήθη του χρόνου. Για του λόγου το αληθές, ιδού μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες.

Στρατοδικείο για 31χρονο στρατιωτικό για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, 31χρονος ημεδαπός στρατιωτικός για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από νομότυπη αστυνομική έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν τρεις (3) μεταλλικές ταμπακέρες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης (συνολικού βάρους εννιά [9] γραμμαρίων), οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης.
kozanilife.gr

30χρονη πέθανε από υπερκατανάλωση Coca-Cola

Από υπερκατανάλωση Coca-Cola έχασε τη ζωή της μία 30χρονη στη Νέα Ζηλανδία...
Η συνήθεια-εθισμός της Natasha Harris, φαίνεται να προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στον οργανισμό της, και μιλάμε για εθισμό διότι η Harris κατανάλωνε ημερησίως περισσότερα από 7.5 λίτρα του γνωστού αναψυκτικού.

Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ σε όλη την Επικράτεια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, σε ολόκληρη την Επικράτεια. Συνολικά, κατέρχονται 423 υποψήφιοι βουλευτές, εκ των οποίων 142 γυναίκες, ποσοστό υψηλότερο του υπό του σχετικού Νόμου, οριζόμενο.
Το ποσοστό ανανέωσης των υποψηφίων, σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2009, ξεπερνά το 70%, ενώ ο Μέσος Όρος ηλικίας των υποψηφίων, είναι επίσης χαμηλότερος και διαμορφώνεται στα 45 έτη.
Δείτε όλους τους υποψηφίους του ΛΑΟΣ...

Στις 17 Μαϊου το τέλος της σχολικής χρονιάς

Μόλις τέσσερις ημέρες περιθώριο θα έχουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων να πάρουν μια ανάσα...καθώς η σχολική χρονιά αποφασίστηκε να τελειώσει στις 17 Μαϊου για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ οι Πανελλήνιες ξεκινούν στις 21 του μηνός.
Σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που θα αποσταλεί στα σχολεία εντός των ημερών, αναφέρεται ότι για τα δημοτικά η σχολική χρονιά θα λήξει σχεδόν ένα μήνα αργότερα, δηλαδή στις 15 Ιουνίου.
Οι απολυτήριες εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους έχουν ήδη δώσει Πανελλήνιες, ενώ για τα Εσπερινά, οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου.
ierosagon

Το συγκλονιστικό status στο facebook για τον Δημήτρη Μητροπάνο!

Θλίψη στο πανελλήνιο για τη μεγάλη απώλεια.
Από την ώρα της είδησης του θανάτου του μέχρι τώρα, η συγκίνηση του κόσμου είναι τεράστια.
Tο status στη προσωπική σελίδα του Δημήτρη Μητροπάνου στο Facebook συγκλονίζει:

Με ονόματα – εκπλήξεις το Επικρατείας ΠΑΣΟΚ!!!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πιθανότατα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Στην Ιπποκράτους ποντάρουν πάρα πολλά στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο πιστεύουν ότι θα σηματοδοτήσει την ανανέωση του κόμματος υπό τον νέο αρχηγό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρώτος έγκυος άνδρας στον κόσμο χώρισε από τη γυναίκα του!!!

Ο Τομ Μπίτι, που έγινε ο πρώτος έγκυος άνδρας στον κόσμο το 2007 μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλλου που πραγματοποίησε, χώρισε από τη σύζυγό του Νάνσι, όπως έγινε γνωστό σήμερα.
Ο 38χρονος Μπίτι, ο οποίος έφερε στον κόσμο άλλα δύο παιδιά, αποκάλυψε την κατάρρευση του γάμου του κατά την εγγραφή της τηλεοπτικής σειράς «Οι γιατροί» (The Doctors), όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα People.com.

Νεκροί οι 127 επιβάτες του Boeing 727 που συνετρίβη στο Πακιστάν!!!

Προσπάθειες να αναγνωρίσουν τις σορούς των 127 θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που σημειώθηκε την Παρασκευή κοντά στο Ισλαμαμπάντ καταβάλλουν Πακιστανοί γιατροί και σωστικά συνεργεία.
Το Boeing 727 της εταιρείας Bhoja Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση από το Καράτσι στο Ισλαμαμπάντ συνετρίβη περίπου 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο λίγο πριν προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα.

Ουρές για το μαγικό χαρτάκι του Κυπέλλου!!!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν ουρές στα εκδοτήρια του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Το sold out πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν τις διαθέσεις τους από την πρώτη μέρα που τα εισιτήρια βγήκαν στα εκδοτήρια, δημιουργώντας “ουρές” στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Όπως δημοσιεύει το newsit.gr, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πάρει περίπου 35.000 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν τις επόμενες ώρες.
tsantiri.gr

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών Α' - Β' κατ. - Αγώνες 21-22/04/2012 - βαθμολογία

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
24η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ: 21-04-2012
ΩΡΑ: 5.00 μμ
Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Α' και Β' κατηγορίας.
Αναλυτικά:

Οι Anonymous «χτύπησαν» και την Formula 1

Νέο χτύπημα από τους χάκερ Anonymous οι οποίοι αυτοί τη φορά πάτησαν γκάζι και χτύπησαν την επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1.
Σύμφωνα με τους χάκερ η επίθεση έγινε ως αντίδραση στα βίαια επεισόδια που έγιναν στο Μπαχρέιν με αφορμή τους αγώνες των μονοθέσιων στο πρωτάθλημα της Formula1που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ (video)

Στην δημοσιότητα βγήκε το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ. Στο βίντεο απεικονίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος να μιλά για τις εκλογές και την επόμενη ημέρα τονίζοντας πως «οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε».

blog.gr

ΣΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός μετανάστη από την Ομάδα ΔΙΑΣ (video)

Ο φακός κατέγραψε την σύλληψη ενός ατόμου, πιθανότατα αλλοδαπού. Διακρίνονται οι αστυνομικοί, να τον κλωτσάνε μέχρι την στιγμή που τον βάζουν στο περιπολικό, ενώ δίπλα τους, άλλοι, με πολιτικά ρίχνουν τις περισσότερες κλωτσιές.
Ακούστε τις φωνές του ανθρώπου που τρώει το ξύλο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.
Η κατάσταση του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, κρίνεται αντιμετωπίσιμη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Μαρία Μπάρκουλη.
Play Casino Games at Europa Casino
Europa Casino 

Χ. Καστανίδης: "Το πρόγραμμα στην Κοζάνη Σάββατο 21 Απριλίου 2012"

Σάββατο 21 Απριλίου 2012, ο Χάρης Καστανίδης θα πραγματοποιήσει
επίσκεψη στην Κοζάνη,
Στις 10.30 θα επισκεφθεί τον Δήμο Κοζάνης.
Στις 11.00 θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Κοζάνης.
Στις 11.45 θα συναντήσει το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης
(στο Εργατικό Κέντρο, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στην Κοζάνη).

Ξεπέρασαν τους 785.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο

Στα 785.203 άτομα ανήλθαν τον Μάρτιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Οργανισμός την Παρασκευή, 343.054 είναι άνδρες (ποσοστό 43,69%) και 442.149 είναι γυναίκες (ποσοστό 56,31%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 1,93% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όταν είχε διαμορφωθεί σε 770.369 άτομα.

Έρχεται «βροχή» αστεριών την Κυριακή

Μπορεί οι Λυρίδες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ουρανό από τις 16 Απριλίου, όπως η πτώση τους θα κορυφωθεί το βράδυ του Σαββάτου 21 Απριλίου και τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Απριλίου, ενώ τόσο το προηγούμενο, όσο και το επόμενο βράδυ θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα.

Τα μυστικά της κάλπης!!!

Πως θα ψηφίσουμε στις εκλογές; 
Πότε ευνοείται το πρώτο κόμμα; 
Τι θα συμβεί εάν μπουν πολλά κόμματα στη βουλή; 
Μπορεί το πρώτο κόμμα να μην πάρει το bonus των 50 εδρών; 
Τι θα συμβεί εάν η αποχή ξεπεράσει το 50%;

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, αγγίζοντας τις υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες, με τις τοπικές βροχοπτώσεις ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένες περιοχές της χώρας.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Focus: Από τις εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία στις 6 Μαΐου, εξαρτάται το μέλλον του ευρώ

Ως μια από τις πιο κρίσιμες μέρες για το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα χαρακτηρίζει την 6η Μαΐου το Γερμανικό περιοδικό «Focus», το οποίο αναφέρει ότι από τα αποτελέσματα των εκλογών που θα διεξαχθούν τη μέρα εκείνη σε Ελλάδα και Γαλλία, εξαρτάται εν πολλοίς το μέλλον του ευρώ: «Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία ημέρα για το ευρώ» υποστηρίζει ο αρθρογράφος στις οικονομικές σελίδες της διαδικτυακής έκδοσης του Focus, συνδέοντας τους λόγους των φόβων του με τις εκλογές που θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα σε Ελλάδα και Γαλλία.

ΑΣΕΠ: Αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες πρόσληψης και διορισμού

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣΕΠ, κάνει γνωστό ότι, σύμφωνα με εγκύκλιο του
υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά και το άρθρο 37 του Συντάγματος απαγορεύεται -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- η έκδοση πράξεων που αφορούν τον διορισμό, ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα.

Το νερό βοηθάει για καλύτερες επιδόσεις στις εξετάσεις;

Η κατάποση νερού κατά τη διάρκεια μίας πανεπιστημιακής εξέτασης έχει τη δυνατότητα βελτιώσει την επίδοση και τη βαθμολογία των φοιτητών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας νέας μελέτης.
Η εν λόγω έρευνα διενεργήθηκε από το αγγλικό πανεπιστήμιο του East London με τη συμμετοχή 447 φοιτητών ψυχολογίας.