ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στο νοσοκομείο η Σκλεναρίκοβα

Τα πιο μακριά πόδια του μόντελινγκ, αυτά της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα θα κάνουν καιρό να περπατήσουν ξανά ύστερα από χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει η εκρηκτική ξανθιά.
Η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ είχε πριν από λίγες μέρες ατύχημα σε σκοτεινό πάρκινγκ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς παραπονιόταν για αφόρητους πόνους στο ένα πόδι της. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ρήξη χιαστού στο γόνατο και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη που είχε υποστεί.

Φαρσοκωμωδία! Συνελήφθη για τέταρτη φορά ο Λάκης Γαβαλάς

Μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους και εγγύηση, ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη για τέταρτη φορά το τελευταίο πεντάμηνο από την Οικονομική Αστυνομία. Η τελευταία σύλληψη αφορά μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ και ο γνωστός επιχειρηματίας, μετά την αστυνομική διεύθυνση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ποια TV persona "άναψε φωτιές" στον Κιάμο; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Η γνωστή παρουσιάστρια... έβαλε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος, με το καυτό σορτσάκι και τον σέξι χορό της....
Οι φωτογραφίες "μιλάνε" μόνες τους...

«Υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε»!

Υποψήφιο ν' αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, θεωρεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε γαλλικό δημοσίευμα.
Μετά τον Ισπανικό Τύπο και και στην Γαλλία υποστηρίζουν πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στους πιθανούς στόχους των Καταλανών για την ανάληψη του πάγκου τους.

Σήκωσαν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο βάρους 100 κιλών απο το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Όχι απλά μπήκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς αλλά κατάφεραν να σηκώσουν με την ησυχία τους και ένα ολόκληρο χρηαμτοκιβώτιο βάρους 100 κιλών από τα γραφεία της διοίκησης.

Το φοβερό βίντεο με τον καυγά Κουρή - εργαζομένων του ALTER

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής ο κεντρικός τίτλος είναι «Τελευταία αθλιότητα της συμμορίας των δοσίλογων, που μετράει μέρες και μετά τις εκλογές και θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα του λαού και της χώρας».

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ος όμιλος 24η Αγωνιστική


Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Σήμερα  25/4/2012 στις 5:00 μμ και είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα...
Αναλυτικά...

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣ Γρεβενών 25η Αγωνιστική

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
25η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 25-04-2012 ΩΡΑ 5.00 μμ
Αποτελέσματα:

Νύφες περιοδεύουν για να βρουν το άλλο τους μισό!

Νύφες από τη Μαδρίτη κατέφθασαν το Σαββατοκύριακο σε ερειπωμένα χωριά της Κεντρικής Ισπανίας, προκειμένου να γνωριστούν με τους εργένηδες που ζουν εκεί, να ενώσουν τις μοναξιές τους και αν ταιριάζουν - γιατί όχι; - να δημιουργήσουν απογόνους.

Το πακέτο τα τσιγάρα θα φτάσουν τα 100 ευρώ!

Ένα αρκετά δυσάρεστο σχέδιο για τους καπνιστές ετοιμάζει η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, η οποία σκοπεύει να αυξήσει την στα… 100 ευρώ ανά πακέτο τσιγάρων!!!
Η χώρα δεν έχει σκοπό με αυτό τον τρόπο να αυξήσει τα έσοδα, αλλά να βοηθήσει τους καπνιστές να το κόψουν.
Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης στόχος είναι να καταστήσει η χώρα απαγορευμένη για τους καπνιστές μέχρι το 2025 μέσω μιας διαδικασίας σταδιακής αύξησης των επιβαρύνσεων και των φόρων σε ποσοστό άνω του 30% ανά έτος…
Star.gr

Ο άνθρωπος που τραβά τρένο με τα δόντια του! Βίντεο

Ο Rathakrishnan Velu είναι από τη Μαλαισία και έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του για το τράβηγμα των τρένων με τα δόντια του!
Την παραμονή της 50ης επετείου για τη Μέρα Ανεξαρτησίας της Μαλαισίας, κατάφερε να μετακινήσει τρένο βάρους 297 τόνων και σε απόσταση άνω των 2,8 μέτρων στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Κουάλα Λουμπούρ.

Λήγει η προθεσμία για το Ε9 - Ρυθμίστε το ηλεκτρονικά

Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν στοιχεία στο έντυπο Ε9 έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών μέσω της ηλεκτρονικής οδού.
Στη διαδικτυακή διεύθυνση www.gsis.gr οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν με τους ειδικούς κωδικούς πρόσβασης που έχουν προμηθευτεί να υποβάλλουν το έντυπο Ε9 οικονομικού έτους 2011 προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετο ΕΤΑΚ ή Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ). Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Ε9 θα παραμείνει ανοικτή για περίπου δύο βδομάδες ακόμη.

Μέχρι 31-12-2012 η εισαγωγή μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων.

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών γνωστοποιείται προς τους εμπόρους - εισαγωγείς μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων καθώς και προς τους γεωργούς οι οποίοι προτίθενται να εισαγάγουν μεταχειρισμένους γεωργικούς ελκυστήρες από το εξωτερικό ότι , επιτρέπεται η εισαγωγή καθώς και η ταξινόμηση μεταχειρισμένων αγροτικών μηχανημάτων με άδεια κυκλοφορίας ... από άλλη χώρα μέλος της ΕΕ ήδη εγκεκριμένου τύπου από την Διεύθυνση Αξιοποίησης Εγγειοβελτιωτικών Έργων και Μηχανικού Εξοπλισμού, χωρίς κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας μέχρι 31-12-2012.

Στρατιωτικές ασκήσεις σκότωσαν τις φάλαινες-ζιφιούς στο Ιόνιο

Οι ασκήσεις πολεμικού ναυτικού κατά τις οποίες χρησιμοποιήθηκαν σόναρ μεσαίων συχνοτήτων είναι η πιο πιθανή αιτία θανάτου 9 ζιφιών τον περασμένο Νοέμβριο στις ακτές της Κέρκυρας.
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που υλοποιούν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Θάλασσα:

Εκδήλωση του Δήμου Γρεβενών για το Αστεροσκοπείο και το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση, με αφορμή την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τη συμμετοχή του Α.Π.Θ. στην ίδρυση και λειτουργία των δύο (2) μεγάλων καινοτόμων έργων του Δήμου Γρεβενών, του «Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς» (ΚΕ.ΠΑ.Μ.) και του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα» (Ε.Α.Π.Ο.).

Ξεκίνησαν τα συνεργεία του Τ.Α.Σ. την καταγραφή των ζημιών από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα

Μετά το αίτημα του Δήμου Γρεβενών για την κήρυξη της περιοχής των 37 Οικισμών του Δήμου ως θεομηνιόπληκτης, σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 συνεργεία του Τ.Α.Σ. (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων), σε συνεργασία με υπαλλήλους της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γρεβενών ξεκίνησαν επιτόπιους ελέγχους και επιθεωρήσεις, για την διαπίστωση βλαβών από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις).
Τα πέντε (5) συνεργεία θα ελέγξουν ζημιές που έχουν καταγραφεί σε σχετική λίστα της Τεχνικής Υπηρεσίας και αφορούν
τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες ιδιοκτησίες.
Αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος αυτός επιτόπιος έλεγχος.

Επίσκεψη Π. Καμμένου αύριο στα Γρεβενά..

Αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 9:30 π.μ. ο Πρόεδρος του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κ. Παναγιώτης Καμμένος θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Γρεβενών και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Παραδόθηκε ο 65χρονος που είχε ταμπουρωθεί στην Κέρκυρα

Στα χέρια των Αρχών παραδόθηκε τελικά ο 65χρονος που από το βράδυ της Τρίτης βρισκόταν ταμπουρωμένος στο σπίτι του σε χωριό της Κέρκυρας, αφού πρώτα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 40χρονο γιο του για οικονομικές διαφορές.

VIDEO: Η “Τασούλα” φωτογραφίζεται και μιλά για τα τατουάζ της!

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η γνωστή σε όλους “Τασούλα” του Κίτσου, μιλά στο περιοδικό Inked για τα τατουάζ της και όχι μόνο…
Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις της:

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Τζούλιας;;

Όλοι μας τη γνωρίζουμε ως Τζούλια.
Επειδή όμως ως γνωστόν Αγία Τζούλια δεν υπάρχει, ούτε μας κάνει για Ιουλία, ποιο είναι το πραγματικό της όνομα;
Σύμφωνα με την Wikipedia λοιπόν το βαφτιστικό της εθνικής μας πορνοστάρ είναι Γαρυφαλλιά!
Θα μπορούσαμε να την φωνάζουμε και Γαρυφαλλίτσα, Λίτσα παραπέμπει και στο Τζουλίτσα...
ierosagon

Ακούστε το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο "ΤΟ ΝΗΣΙ"

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι θαυμαστές της Δέσποινας Bανδή το νέο της album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Σοκαριστική εξομολόγηση πασίγνωστης τραγουδίστριας: «Έπαιρνα free ναρκωτικά σε clubs!»

Για τον εθισμό της στα ναρκωτικά αποφάσισε να μιλήσει επιτέλους η Demi Lovato.
Η νεαρή τραγουδίστρια μέχρι σήμερα δεν είχε παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως έκανε χρήση ναρκωτικών, παρά το γεγονός πως μέσα στο 2010 είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης για μια πλειάδα προβλημάτων, όπως διατροφική διαταραχή, κατάθλιψη και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

«Η Οργή των Τιτάνων»..Προβολή ταινίας στα Γρεβενά!!!

Είναι μια ταινία περιπέτειας με τους Liam Neeson, Sam Worthington, Rosamund Pike, Ralph Fiennes , Bill Nighy
Σκηνοθεσία Jonathan Liebesman
Διάρκειας 99 λεπτών
Περίληψη: Έχει περάσει μία δεκαετία από τότε που ο Περσέας (Sam Worthington) νίκησε το Κράκεν και πλέον ζει ήσυχα μεγαλώνοντας μόνος τον 10χρονο γιο του.

Οι φανέλες στο Euro θα είναι από πλαστικό ανακύκλωσης

Αθλητικές εμφανίσεις από πλαστικά ανακύκλωσης θα χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τον ερχόμενο Ιούνιο.
Οικολογικές εμφανίσεις ανακοίνωσαν ότι θα χρησιμοποιήσουν οι χώρες Κροατία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία και Πορτογαλία.
Οι μπλούζες θα είναι κατασκευασμένες από ίνες που θα προέλθουν από πλαστικά μπουκάλια.

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών (25η αγωνιστική)

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
25η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 25-04-2012 ΩΡΑ 5.00 μμ


ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΠΕΡΟΥ

Σήμερα στις 5:00 μμ ΠΥΡΣΟΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Μπιτσαξής: "Η Super League δεν μπορεί να διοργανώσει πρωτάθλημα"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ΓΓΑ στην εκπομπή "Δίκη στο ΣΚΑΪ":
Για την παραίτηση του Απόστολου Παπουτσάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας: "Καταρχήν να πω ότι τον κύριο Παπουτσάκη τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Ο Εργοτέλης, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και άλλες ομάδες, έχουν μια σταθερή στάση απέναντι στη βία, τη σήψη και τη διαφθορά.

Ειδικό σύστημα για να οδηγούν με ασφάλεια οι ηλικιωμένοι

Ερευνητές στη Βρετανία αναπτύσσουν τεχνολογίες οι οποίες θα επιτρέπουν σε ηλικιωμένα άτομα να διατηρούν την αυτονομία τους βοηθώντας τα να συνεχίσουν να οδηγούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για τα ίδια αλλά και για τους άλλους.
Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Νιουκάστλ αναπτύσσει ένα σύστημα που στόχο έχει να διευκολύνει τους ηλικιωμένους να κάθονται στο τιμόνι του αυτοκινήτου τους και να οδηγούν με τρόπο τέτοιον ώστε να μειώνονται πολύ οι πιθανότητες να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα.

Απαγορεύεται η αλιεία στις λίμνες της Φλώρινας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας ανακοινώθηκε ότι με την αριθμ. 3294/18.4.2012 απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας απαγορεύεται απόλυτα η αλιεία με οποιαδήποτε μέσο και εργαλείο για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών :

Αύξηση του εκλογικού σώματος στη Δυτική Μακεδονία κατά 7.912 εκλογείς

Αυξήθηκε το εκλογικό σώμα στη Δυτική Μακεδονία, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, καθώς στους εκλογικούς καταλόγους των τεσσάρων εκλογικών περιφερειών είναι εγγεγραμμένοι 7.915 περισσότεροι ψηφοφόροι.
Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι εγγεγραμμένοι και καλούνται στις κάλπες την 6η Μαΐου 362.959 εκλογείς, έναντι 355.044 τον Σεπτέμβριο του 2009.

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αποκλείει εκατοντάδες φοιτητές από τη δωρεάν σίτιση!

Κινητοποίηση ενάντια στον περιορισμό του δικαιώματος δωρεάν σίτισης, που επέβαλε η διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν οι επιτροπές αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) στο ίδρυμα. Σήμερα στην Κοζάνη προγραμματίζουν κινητοποίηση στη φοιτητική λέσχη και αύριο Τετάρτη στη 1 μ.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του ΤΕΙ και μετά Γενική Συνέλευση των σπουδαστών του ΤΕΙ.

Διακοπή συντάξεων σε 200.000 «μαϊμού» συνταξιούχους

Στις 200.000 ανέρχονται οι περιπτώσεις διακοπής συντάξεων και επιδομάτων από ασφαλισμένους που δεν τις δικαιούντο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τις οποίες, χιλιάδες είναι και οι υποθέσεις που έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και αναζητούνται τα χρήματα αναδρομικά και έντοκα για όσα κατεβλήθησαν με καταστρατήγηση των νόμων και απάτη.

Οι διαιτητές της Δ’ Εθνικής: 3ος όμιλος 24η Αγωνιστική

Ορίστηκαν την Δευτέρα (23/4) από την ΚΕΔ οι διαιτητές για τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.
Αναλυτικά:

Πώς θα γίνουν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις;

Χωρίς αλλαγές αλλά με το ισχύον σύστημα θα γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές που φοιτούν σήμερα στην Α', τη Β' και τη Γ' Λυκείου.

Ο Κώστας Καραμανλής επιστρέφει!!

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται τελικά το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της μεθεπόμενης Κυριακής…
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΑΝΤInews το μήνυμα θα είναι “γραπτό” και ο πρώην πρωθυπουργός θα καλεί σε συσπείρωση και αγώνα για την νίκη της Νέα Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.
Το μήνυμα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση καθώς διάφοροι εκμεταλλεύονται το όνομα του Καραμανλή για να δημιουργήσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα.

Hθοποιός σπάει το χέρι της κατά τη διάρκεια γυρισμάτων (video)

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκαν τα γυρίσματα ταινίας του Bollywood στην Ινδία. Η ηθοποιός Ananya κατέληξε στο νοσοκομείο αφού ο ένας από τους πρωταγωνιστές την έσπραξε με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος.

Champions League: Barcelona – Chelsea 2-2 (video)

Χορταστικός ήταν ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Barcelona και Chelsea στο Camp Nou, με τους Λονδρέζους να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Champions League, χάρη στη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα.
Η Barcelona προηγήθηκε με εξ επαφής πλασέ του Busquets στο 35’ και δύο λεπτά αργότερα η Chelsea έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Terry για επικίνδυνο τάκλιν στον Sanchez.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Δίδυμες αδερφές “βουτάνε” στον αυτοκινητόδρομο με σκοπό να αυτοκτονήσουν

Οι Σουηδέζες αδερφές αψήφισαν τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών και βούτηξαν κυριολεκτικά στον αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.
Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Μέθυσαν και εγκατέλειψαν 13χρονο κορίτσι στα Τρίκαλα!!

Έρμαιο στα χέρια δυο ενήλικων ανδρών, ενός Έλληνα και ενός Πολωνού, βρέθηκε ένα ανυπεράσπιστο κορίτσι μόλις 13 χρόνων στα Τρίκαλα. Οι δράστες πότισαν το ανήλικο θύμα τους με αλκοόλ και το εγκατέλειψαν αβοήθητο με χαμένες τις αισθήσεις του!

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής έκανε σέξ 11 φορές σε ένα βράδυ;

Σπουδαίος εραστής είναι, ο πασίγνωστος παρουσιαστής σύμφωνα με την Alicia Douvall, ο Simon Cowell. Το πρώην μοντέλο, εκτός από την αγάπη της για τις πλαστικές επεμβάσεις, αποκάλυψε τον θαυμασμό που τρέφει για τον εμπνευστή του «The X-factor».
Μάλιστα, όπως η ίδια υποστήριξε, είχε ένα φλερτ διάρκειας έξι μηνών με τον Cowell, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο εραστή που είχε ποτέ.