ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές (video)

Στα χέρια των ελληνικών αρχών είναι εδώ και μία ώρα ο Μάκης Ψωμιάδης. Κλιμάκιο της Interpol Σκοπίων, παρέδωσε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων σε Έλληνες αστυνομικούς τον Big Mac και πλέον βρίσκεται καθ’οδον για την Αθήνα.

Εκλογικά Πανελλαδικά αποτελέσματα από το 1996 έως και το 2009!

Στις εκλογές του 2009 μπήκαν 5 κόμματα στην Βουλή. 
Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΑ.ΣΟ.Κ 43.92 % ΕΔΡΕΣ 160
ΝΔ 33.47 % ΕΔΡΕΣ 91

Βρέθηκε εταιρεία να δικαιούται επιστροφή φόρου 33 εκατ. ευρώ

Οι επιστροφές φόρου από 50.000 ευρώ και άνω, τίθενται στο «μικροσκόπιο» των οικονομικών εισαγγελέων ως ύποπτες για διαφθορά εφοριακών στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για τον τρόπο λειτουργίας του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Ήδη ο αναπληρωτής οικονομικός Εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης έχει ζητήσει από όλες τις μεγάλες ΔΟΥ της χώρας, τα πλήρη στοιχεία των φακέλων φορολογουμένων, κυρίως νομικών προσώπων που εμφανίζουν επιστροφές φόρων μεγαλύτερες των 50.000 ευρώ για τη διετία 2010-2011.

Μαρτυρία σοκ 21χρονου: “Συνευρέθηκα χωρίς προφύλαξη με την ιερόδουλη φορέα του AIDS”

Πραγματικά συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 21χρονου αγοριού, ο οποίος είναι ένα από τα 15 άτομα που παραδέχθηκαν ότι πήγαν με την ιερόδουλη που έχει AIDS, χωρίς προφυλάξεις...

Κάντε μια απίστευτη φάρσα μέσω… Facebook στους φίλους σας!

Θέλετε να ”ψαρώσετε” τους φίλους σας και να τους κάνετε μια καταπληκτική πλάκα; Θέλετε όλοι να σχολιάζουν στα status σας ή να σας τηλεφωνούν πανικόβλητοι;
Αντιγράφοντας λοιπόν τον παρακάτω σύνδεσμο ο κάθε χρήστης που κλικάρει καταλήγει πάντα στο...

Black Out: Απόψε οι παίκτες τα βρίσκουν... σκούρα!

Οι έξι νέοι παίκτες που θα δούμε απόψε στο Blackout πήγαν διψασμένοι για περιπέτεια, αλλά δεν γλύτωσαν την ψυχρολουσία.
Έβαλαν στόχο να καταρρίψουν το ρεκόρ της ταχύτητας, αλλά στο απόλυτο σκοτάδι τους κόπηκε η φόρα.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ 65-70

Νίκη για τον Πρωτέα μεσα στην Καστοριά με 65-70 το Σάββατο 28-4-2012 για το δεύτερο
παχνίδι των play off ανόδου στη Γ' εθνική.Ετσι η ομάδα των Γρεβενών έκανε το 2-0 και χρειάζεται
την νίκη την Τετάρτη 2-5-2012 & ώρα 20:00 στο κλειστό της πόλης μας για κερδίσει το εισιτήριο
της ανόδου.

Κοινό exit poll από ΝΕΤ, MEGA, ALPHA και ANT1 την ημέρα των εκλογών

Θετική ήταν η απάντηση της ΝΕΤ, του MEGA, του Αnt1 καιτου ALPHA, στο ζήτημα έκδοσης κοινού exit poll για την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Πρώτη το «ναι», είπε η ΝΕΤ και στην συνέχεια ακολούθησαν και οι άλλοι τρεις ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι έστειλαν επίσημα απάντηση στις πέντε εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες θα διεξάγουν την έρευνα εξόδου από την κάλπη, δηλώνοντας πως θα αναλάβουν από κοινού το κόστος, το οποίο θα κυμανθεί περί τα 25.000 ευρώ για κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Γρεβενά: Συνελήφθη 44χρονη ιδιοκτήτρια σούπερ – μάρκετ για το αδίκημα της φοροδιαφυγής

Συνελήφθη, σήμερα (30-04-2012) το πρωί, στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών 44χρονη ημεδαπή για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, παράλειψη υποβολής δήλωσης Φ.Π.Α. έτους 2011 (για κατάστημα σούπερ – μάρκετ), κατά παράβαση άρθρου 18 του Ν. 2523/97.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
grevenain.gr

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Προς το διαιτητικό τρίο, Χαραλαμπίδη, Μπαμπάμτση, Δασκαλόπουλου, για την απαράδεκτη διαιτησία στην αναμέτρηση ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
Οι παραπάνω αναφερόμενοι, με κύριο υπαίτιο τον διαιτητή Χαραλαμπίδη, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τις λανθασμένες αποφάσεις τους.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ Πρωτομαγιά

Μετ' εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στην Αθήνα αύριο Πρωτομαγιά, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις κινητοποιήσεις.
Ειδικότερα, ακινητοποιημένοι όλη την ημέρα θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 7:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στο Τραμ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.
Το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί.
Τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γραβάνης

Τη μάχη με την επάρατη νόσο έχασε, έπειτα από δύο χρόνια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γραβάνης σε ηλικία 54 ετών.
Ο Γραβάνης αγωνίστηκε κυρίως με τον Πανιώνιο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για 11 συναπτά έτη.
Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας των «κυανέρυθρων», που το 1979 κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΚ στον τελικό.
Αγωνίστηκε ακόμα στην Παναχαϊκή, στον Α.Ο. Πάτραι και στην Αχαϊκή, ενώ πραγματοποίησε και τρεις εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδος. Πραγματοποίησε 275 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και σκόραρε 14 τέρματα.
Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, εργάσθησε ως προπονητής σε διάφορες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Αχαΐας.


Πόλος έλξης το Αστρονομικό Πάρκο και Κέντρο Παλαιοντολογίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τη συμμετοχή του Α.Π.Θ. στην ίδρυση και λειτουργία των δύο (2) μεγάλων καινοτόμων έργων του Δήμου Γρεβενών, του «Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς» (ΚΕ.ΠΑ.Μ.) και του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα» (Ε.Α.Π.Ο.).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Πυρσός Γρεβενών 0-1

«Διπλό» παραμονής πήρε ο Πυρσός Γρεβενών, ο οποίος νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Πυρσός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 12’, όταν ο Τζερεμές εκτέλεσε το φάουλ ο Θεοδώρου απέκρουσε, και ο Δούμας από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γρεβενά Αεράτα-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-3

 Πολύτιμη νίκη πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα στα Γρεβενά, καθώς επικράτησε 3-1 των Αεράτων και
διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι κατερινιώτες μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, και μόλις στο 1'ο λεπτό, ο Κυρτέγος άνοιξε το σκορ και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Μακράκης στο 8' να διπλασιάζει τα τέρματα σε 0-2.

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα στο έθνος!!!

Αέρας ανανέωσης στη χώρα...
Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου και ποιος είναι ο πολιτικός στόχος που θέτει το κόμμα σας;
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου κρίνουν πολλά. Κρίνουν το μέλλον και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και, όπως όλα δείχνουν, σε αυτές τις εκλογές θα αποτυπωθεί ο πολιτικός χάρτης στο ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής περιόδου. Αυτό όμως που πραγματικά είναι κρίσιμο, είναι σε ποιον βαθμό οι πολίτες θα εμπιστευθούν νέα πρόσωπα, νέους πολιτικούς, με νέες ιδέες και κυρίως με φρέσκιες, διαφορετικές συμπεριφορές. Η χώρα χρειάζεται αέρα ανανέωσης, το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει. Η νέα γενιά οφείλει να πρωταγωνιστήσει. Να αναλάβει την ευθύνη, να μπει μπροστά. Στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας, ζητάμε στήριξη από τους νέους.
ethnos.gr


Οι επισκέψεις του Υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα στην Παλιουριά, Δήμητρα και Καρπερό

Ο Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Παλιουριά, Δήμητρα και Καρπερό όπου συνομίλησε με αγρότες-αγρότισσες, παραγωγούς και νέους ανθρώπους των χωριών.
Μεταξύ άλλων τόνισε το γεγονός πως πρέπει να ενθαρρύνουμε την επιστροφή στην ύπαιθρο, την αναζωογόνηση του πρωτογενούς τομέα. Η γεωργία μπορεί να σώσει ξανά τη χώρα για τρίτη φορά, μετά τον πόλεμο και μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.

Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα για σήμερα 30.04.2012 περιλαμβάνει τα χωριά:Μαυραναίους στις 16:00, Κοσμάτι στις 17:00, Τρίκομο 18:00, Ζιάκας 19:00 και Σπήλαιο 20:00.
Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών


ΣΟΚ: Σκύλος έφαγε μωρό την ημέρα των γενεθλίων του

Το πάρτι εξελίχθηκε σε τραγωδία
Ο μικρός Τζερεμάια γιόρταζε τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους γονείς του, τους φίλους τους και το σκύλο της οικογένειας, ένα γιγαντιαίο μαστίφ βάρους 60 κιλών.
Ο Τζερεμάια μπουσούλησε προς το σκυλί και άρχισε να το χαϊδεύει. Για άγνωστους λόγους, ο σκύλος επιτέθηκε στο παιδάκι και βύθισε τα δόντια του στο κρανίο του. Ο πατέρας του μικρού έτρεξε να ελευθερώσει το γιο του, όμως ο σκύλος του είχε ήδη προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.
Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, αλλά υπέκυψε μετά από τρεις ημέρες.
Η οικογένεια είχε το σκύλο από τότε που γεννήθηκε ο Τζερεμάια και δεν είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ο σκύλος παραδόθηκε στις Αρχές και θα υποβληθεί σε ευθανασία.

Βρείτε τι κόμμα είστε!

Το κόμμα που ψηφίζετε, είναι όντως το κόμμα που σας εκφράζει;
Κάντε το τεστ και...

Αυτοί θέλουν τη ψήφο μας! Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι...

Μία αναδρομή σε δηλώσεις πολιτικών προσώπων, που είχαν ενεργό συμμετοχή στη κατάντια αυτού του τόπου, δε βλάπτει…
Θυμηθείτε τις «αλήθειες» που μας έλεγαν τότε... Η μία «αλήθεια» διαδεχόταν την άλλη! Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και πολλοί άλλοι σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας...
Αούστε τον 46χρονο και την κραυγή απόγνωσης που βγάζει...
Πριν κάνετε το βήμα για την κάλπη σκεφτείτε το μέλλον όλων μας!!!

Ανεργία και ευκαιρίες απασχόλησης: Μάιος 2012

Για μία ακόμη φορά ο ΟΑΕΔ κατέγραψε αυξητικές τάσεις στα επίπεδα ανεργίας στην Ελλάδα. Με βάση την πιο πρόσφατη ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του κατά τον μήνα Μάρτιο ανέρχονται στα 785.203 άτομα. Από αυτά 343.054 είναι άνδρες (ποσοστό 43,69%) και 442.149 γυναίκες (ποσοστό 56,31%).

Τι σημαίνει αποχή από τις εκλογές; Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε!!!

Υπήρξε μια δημοσκόπηση στην οποία δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και δεν αφορά την πρόθεση ψήφου.
Αυτό που ενδιαφέρει τόσο τη λεωφόρο Συγγρού όσο και την Ιπποκράτους είναι το πόσοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν την Κυριακή των εκλογών.
Θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση ή όχι;

Το "promo" βίντεο των Ολυμπιακών Αγώνων 2012. Αξίζει να το δεις!

Το να είσαι μητέρα είναι η πιο δύσκολη «δουλειά» στον κόσμο…Είναι όμως και η καλύτερη», σύμφωνα με το promo video
από την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων 2012, που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο…

Der Spiegel: Αφιέρωμα στις ελληνικές εκλογές

Το ερώτημα εάν γίνεται «οι πολιτικοί που οδήγησαν την Ελλάδα “στο γκρεμό” να υπόσχονται αλλαγή» διατυπώνει το περιοδικό Der Spiegel σε άρθρο του αφιερωμένο στις ελληνικές εκλογές.
Το άρθρο είναι αφιερωμένο στις ελληνικές εκλογές και δημοσιεύεται.
Με τον τίτλο «Ποια κρίση» και υπότιτλο "Η Αθήνα καλεί σε εκλογές" η αρθρογράφος περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία, η οποία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια ακόμη στιγμιαία απεικόνιση της έλλειψης προοπτικής για την Ελλάδα όπως επισημαίνει, και εστιάζει στην παρουσία των δύο αρχηγών των μέχρι σήμερα μεγάλων κομμάτων.
Zougla.gr

Οι επισκέψεις του Υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών της Ν. Δ. Τιμ. Κοψαχείλη

Τρίτη 1 Μαΐου 2012. Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης το πρωί της Τρίτης 1 Μαΐου 2012 θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων:

Πρωταθλητής ο Μακεδονικός στην ΕΠΣ Κοζάνης

Πρωταθλητής για την περίοδο 2011-2012 αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Κοζάνης, που θα δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ εθνική.
Υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Μακεδονικός Σιάτιστας,η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, και η Γαλατινή. Χαμόγελα για Κοζάνη 2004 και Ακ. Σιάτιστας που περιμένουν να δουν ,αν θα αλλάξει κατηγορία ο Μακεδονικός Κοζάνης, για να μείνουν και οι δύο στην κατηγορία. Στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν έρθει ισσόπαλοι με 1-1.

Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους μετά τη 14η Μαίου

Σε… ημέρα κρίσης για τις αµοιβές του ιδιωτικού τοµέα έχει µετατραπεί n 14η Μαΐου 2012 µε βάση τα -προβλεπόμενα από το Μνημόνιο 2 µέτρα.
Μετά την παρέλευση της ηµεροµηνίας αυτής, θα πάψουν, οριστικά, να ισχύουν οι τελευταίες για τους εργαζοµένους ασφαλιστικές δικλίδες και θα ανοίξει ο δρόµος για την περαιτέρω µείωση των µισθών στα επίπεδα της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας των 510,9 έως 820,5 ευρώ, το µήνα, µικτά.

Πως θα φανταζόσασταν ένα τρένο πάνω στο οποίο υπάρχει μια Εκκλησία και ένα Νοσοκομείο;

Ρωσικό τρένο λειτουργεί ως φορητή ιατρική μονάδα και ορθόδοξος ναός για τις ανάγκες των Σιβηρικών πόλεων
Το τρένο Δόκτωρ Voino-Yasenecky Άγιος Λούκας (Saint Luka) λειτουργεί ως ένα δωρεάν, μετακινούμενο συμβουλευτικό και διαγνωστικό ιατρικό κέντρο το οποίο μετάφερει ετησίως ιατρούς και ιατρικό προσωπικό από την κύρια περιφερειακή πόλη Krasnoyarsk της Ρωσίας σε μακρινούς οικισμούς των περιοχών Krasnoyarsk και Khakassia στην Σιβηρία όπου τα νοσοκομεία και οι κλινικές είναι «σπάνιες».

Ποιοι παρήγγειλαν 31 πολυθρόνες για τις εκλογές;

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ αγγίζει ο λογαριασμός που θα αφήσουν πίσω τους οι εκλογές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" το οποίο κάνει λόγο και για προεκλογικές δαπάνες ακόμα για χαρτί υγείας.
Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και τα εκλογικά επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο ειδικός λογαριασμός του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εσωτερικών με κωδικό "ΕΚΛΟΓΕΣ" επιβαρύνεται καθημερινά με δεκάδες αποφάσεις για αγορά υλικών μεταξύ των οποίων 3.000 στυλό, 1,5 κιλά διορθωτικό υγρό, 600 λίτρα ρόζ κρεμοσάπουνο, 580 λάμπες, εκατοντάδες μέτρα καλωδίων, τόνους κόλλες A4.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να καλυφθούν "οι αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν ενόψει γενικών βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαϊου 2012", παραγγέλθηκαν 12.000 τεμάχια λείου, δίφυλλου χαρτιού υγείας.
Ειδικότερα:

Πως να διεκδικήσετε μείωση ενοικίου

Πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει σε δύο του άρθρα ότι σε 50 ημέρες θα μπορεί να «αποβάλλει» ο ιδιοκτήτης έναν ενοικιαστή ο οποίος δεν καταβάλλει τα ενοίκια και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να γίνει δίκη. Όπως αναφέρει όμως το fpress.gr, για να μην βρεθείτε όμως προ εκπλήξεως, αν είστε άνεργος ή έχει μειωθεί το εισόδημα σας και ο μισθός σας και παράλληλα στην περιοχή που μένετε έχει πέσει ο μέσος όρος των ενοικίων, τότε μπορείτε να διεκδικήσετε μείωση ενοικίου από 20 έως 40%, έτσι ώστε να ανταποκρίνεστε στην συγκεκριμένη υποχρέωση.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 4-1 (1-1) 26η αγωνιστική

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Α.Ε.Π. Βατολάκκου στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Καληράχη.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος,  ένα φανταστικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, με γρήγορο ρυθμό και καλή κυκλοφορία τις μπάλας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους.

Κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω Πρωτομαγιάς!!!

Λόγω των εξαγγελλόμενων εκδηλώσεων και πορειών που θα γίνουν στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, από τις 8 το πρωί περίπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των πορειών.
Ειδικότερα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν:

Απειλούν με μπλακ αουτ τα ΜΜΕ ενόψει εκλογών!...

Με επικοινωνιακό μπλακ άουτ απειλούν τα σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ, παραμονές των εκλογών, προκειμένου να πείσουν τους εργοδότες να ... προχωρήσουν σε συμφωνία για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Η Δευτέρα θα είναι καθοριστική, καθώς θα γίνουν συνεδριάσεις όλων των σωματείων για να αποφασιστεί η στάση που θα τηρήσουν.
Η πλειονότητα των σωματείων ζητά άμεσε απεργιακές κινητοποιήσεις, αν και οι μετριοπαθείς φωνές τάσσονται κατά μιας γενικής απεργίας, υπό το φόβο των απεργοσπαστών.
Η εναλλακτική λύση αφορά απεργιακές κινητοποιήσεις ανά σωματείο, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερη περιφρούρηση.
prionokordela.gr

Παραιτείται ο Μαρινάκης!

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξωτερίκευσε στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ωστόσο, θα παραμείνει ως ισχυρός άνδρας και βασικός μέτοχος του συλλόγου, αφού επί της ουσίας πρόκειται για μια κίνηση που σχετίζεται άμεσα με τον νέο αθλητικό νόμο και τις ποινικές ευθύνες που προβλέπει στις περιπτώσεις επεισοδίων.

Βρέθηκε στο Δούναβη το πτώμα πρώην συνεργάτη του Καντάφι

Το πτώμα του 69χρονου Λίβυου βρέθηκε μέσα στο ποτάμι το πρωί από έναν περαστικό.Το αυστριακό πρακτορείο APA, επικαλούμενο έναν ειδικό σε θέματα του Ισλάμ, τον Άμερ αλ-Μπαγιάτι, ο οποίος δήλωνε ότι είχε πληροφορίες από την οικογένεια του Γάνεμ, μετέδωσε αρχικά ότι βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, προφανώς επειδή υπέστη καρδιακή προσβολή.

Υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο στα Γραβενά

Ένα από τα πιο σύγχρονα τηλεσκόπια στο κόσμο θα τοποθετηθεί μέχρι το 2014 στο αστεροσκοπείο του Όρλιακα στα Γρεβενά.Το νέο τηλεσκόπιο θα έχει την εντυπωσιακή διάμετρο του ενός μέτρου και σαράντα εκατοστών και θα προσφέρει μια καταπληκτική θέα του έναστρου ουρανού λόγω του ότι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει καθόλου φωτορύπανση και η ατμόσφαιρα είναι πεντακάθαρη.

Ο ράπερ που ξετρέλανε το κοινό στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!!! (Video)

Ο Σάκης Πανάγος, Έλληνας που ζει στην Γερμανία, επέστρεψε στην χώρα μας μίλησε για την αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες και τραγούδησε ένα ”διαμαρτυρόμενο” ραπ!!
Μπορεί να μην συμφώνησαν όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής ωστόσο η ενέργεια, η ζωντάνια του και οι ”δυνατοί” του στίχοι ξετρέλαναν το κοινό και τους άνδρες της κριτικής επιτροπής που το πέρασαν στον επόμενο γύρο…
Δείτε το βίντεο:...

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο μεγάλος νικητής.... Δείτε το βίντεο

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Συριοαυστριακό Fadi Merza, η οποία διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μία τρομερή παράσταση μπροστά στο ελληνικό κοινό, που τον επευφημούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τον αποθέωσε για την πολύ μεγάλη νίκη του.

ΣΟΚ: Επτάχρονη παρέλυσε από κοτόπουλο σε Fast Food

Αποζημίωση 6,29 εκατ. από τη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων!!!
Παράλυτη έχει μείνει η Μόνικα Σαμάαν μετά από την κατανάλωση ενός σάντουιτς από την αλυσίδα εστιατορίων έτοιμου φαγητού KFC. Σήμερα η εταιρεία καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 6,29 εκατομμύρια ευρώ.

Πήρε το Κύπελλο και δίδαξε fair play η Λιόν

Κυπελλούχος Γαλλίας στέφθηκε η ομάδα της Λιόν, η οποία επικράτησε της Κεβιλί με 1-0 στο Σταντ ντε Φρανς.
Ωστόσο, το σπουδαίο αυτής της αναμέτρησης προέκυψε στο τέλος όταν ο αρχηγός της Λιόν Κρις σε ένδειξη σεβασμού για το κατόρθωμα της Κεβιλί (ομάδα Γ’ Κατηγορίας) να φθάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο, κάλεσε τον αρχηγό των ηττημένων, Μπογκράρ, στην εξέδρα και σήκωσαν μαζί το Κύπελλο.
Συγχαρητήρια στη Λιόν, δεν κέρδισε μόνο το Κύπελλο κέρδισε και το σεβασμό κάθε υγιούς φίλαθλου.


Εγνατία οδός: H απόφαση για τοποθέτηση φράχτη ελπίδα για τη σωτηρία των αρκούδων στη Δ.Μακεδονία

Σημαντική είναι η απόφαση της Εγνατίας Οδού για την τοποθέτηση κατάλληλης περίφραξης στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας για να μην συνεχιστεί το φαινόμενο των συνεχόμενων τροχαίων ατυχημάτων με θύματα αρκούδες.