ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Στόχος διαδηλωτών τα ζαχαροπλαστεία ble στη Θεσσαλονίκη ΦΩΤΟ

Στόχος των διαδηλωτών που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εργατική Πρωτομαγιά αποτέλεσαν τα ζαχαροπλαστεία Ble, οι εργαζόμενοι των οποίων, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.
Οι διαδηλωτές πέταξαν μπογές και έγραψαν συνθήματα στις τζαμαρίες και τις πινακίδες του καταστήματος και φώναξαν συνθήματα υπέρ των απλήρωτων εργαζομένων.

Μια Ελληνίδα στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη! (video)

Άλλη μία σαγηνευτική φωτογράφιση έκανε η Γεωργία Σάλπα, κόβοντας την ανάσα! Η Ελληνίδα που αναστάτωσε το Λονδίνο με την συμμετοχή της στο Big Brother, βλέπει πια τις μετοχές της να έχουν εκτοξευθεί...
Οι πόζες της στην τελευταία φωτογράφιση ήταν αυτές που την συνπεριέλαβαν στην ψηφοφορία για τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη για το 2012.

ΤΣΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Δ.

Mήνυμα Υπ.Βουλευτή
Αξιότιμες συμπολίτισσες, Αξιότιμοι συμπολίτες,
Είμαι ο Απόστολος Τσένης και μετά την πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, είμαι υποψήφιος Βουλευτής με...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Γιωρίκας και Σαντάμ Χουσεΐν!

Ο Σαντάμ Χουσεΐν καθόταν στο γραφείο του όταν χτύπησε το τηλέφωνο…
- Εμπρός;
- Κύριε Χουσεΐν, εσείς; ακούστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής μια φωνή
με περίεργη προφορά. Εγώ είμαι ο Γιωρίκας και σας παίρνω να σας πω ότι
σας κηρύσσουμε τον πόλεμο!
- Και πολύ καλά κάνεις που τηλεφώνησες να μου το πεις, απαντά ο Σαντάμ.
Για πες μου, Γιωρίκα, πόσο μεγάλος είναι ο στρατός σου;

ΠΑΟΛΑ: "Ήθελα να πάω σε μοναστήρι"

Ποιος θα το πίστευε ότι υπήρξε κάποια περίοδος στη ζωή της, που η σέξι τραγουδίστρια θα ήθελε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή.
Και όμως, την αποκάλυψη την έκανε η ίδια ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξηγεί ότι τώρα κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο.
"Όταν ήμουν μικρή, 14 χρονών ήθελα να πάω σε μοναστήρι... πραγματικά ήθελα! Η μαμά μου είχε τρελαθεί και μετά μου έφυγε! Τώρα αν μου πεις να πάω θα σου πω είσαι τρελός;" είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη η τραγουδίστρια!


Πάτρα: 40χρονη υποδέχεται «ντελιβεράδες» με τα… εσώρουχα!

Νέο κρούσμα από την σαραντάρα που ανοίγει με το... στρινγκ σε ντελιβεράδες! 
Πρόκειται για τη γυναίκα που διαμένει στα Ψηλαλώνια και που είχε γίνει θέμα προ καιρού. Η περίπτωσή της έγινε γνωστή μεταξύ υπαλλήλων σε ντελίβερι μιας ψησταριάς και μιας πιτσαρίας, επειδή συνήθιζε να ανοίγει τις πόρτες φορώντας μόνον τα εσώρουχά της ή ακόμα και μόνο το στρινγκ!

Στον Κορυδαλλό ο Μάκης Ψωμιάδης ,δεν μου φέρθηκαν καλά στα Σκόπια (video)

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί, ο Μ. Ψωμιάδης οδηγήθηκε στο Εφετείο. Στον Εισαγγελέα Εκδόσεων, είπε ότι ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, γιατί δεν του φέρθηκαν καλά στα Σκόπια.
ο Μ. Ψωμιάδης, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης για τα στημένα παιχνίδια που εκκρεμεί εις βάρος του από το περασμένο καλοκαίρι. Στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διασωληνωμένη η Μαρίκα Μητσοτάκη – Δίνουν μάχη οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή

Επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες η …κατάσταση της υγείας της Μαρίκας Μητσοτάκη, η οποία νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο απο τις 17 Απριλίου 2012.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κυρία Μητσοτάκη είναι διασωληνωμένη και οι γιατροί που την παρακολουθουν δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

68 χρόνια από την εκτέλεση των «200» στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του '44

Πρωτομαγιά 1944 - Πρωτομαγιά 2012!!! Εξήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ηρωική θυσία των....200 πατριωτών στην Καισαριανή μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα των ναζί.

31η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ (VIDEO)

Στις κατασκηνώσεις "ΚΟΥΡΟΥΝΑΣ" στους Φιλιππαίους του Δήμου Γρεβενών σε υψόμετρο 1450μ.θα πραγματοποιηθεί η 31η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών από την ΠΕΜΠΤΗ 31-05-2012 μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 04-06-2012.
Το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί εντός της βδομάδας και θα περιλαμβάνει:

Δείτε τις φωτογραφίες των ιερόδουλων με Aids

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων, οι οποίες είναι φορείς του Aids.

Η μεγαλύτερη άνθινη ελληνική σημαία (video)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την γιορτή της Πρωτομαγιάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οβρυάς σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος Δήμου Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμό διοργάνωσε την 6η Γιορτή των Λουλουδιών.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες παραμονή Πρωτομαγιάς στις 10 το βράδυ στην Πλατεία Ντεβέ Οβρυάς ο σύλλογος κατασκεύασε την μεγαλύτερη Άνθινη Ελληνική Σημαία στον κόσμο με πλάτος 5 μέτρα και ύψος 3 μέτρα (15 τετραγωνικά).
Για την κατασκευή της Άνθινης Σημαίας χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 10.000 γαρύφαλλα και πολλές ώρες δουλειάς σύμφωνα με το Best.gr. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ υπήρχε και μεγάλη Ανθοκομική έκθεση, διαγωνισμός Στεφάνου και Ζωγραφικής.

Η 25χρονη Σπαρτιάτισσα του ΠΑΣΟΚ..

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
Σε αυτές τις εκλογές η μάχη μεταξύ των κομμάτων θυμίζει είτε τηλεμαχία είτε καλλιστεία.
Και αυτό γιατί μετά τους επωνύμους που ζητούν τις ψήφους μας, τη σκυτάλη παίρνουν οι αιθέριες υπάρξεις που κοσμούν τα ψηφοδέλτια και ίσως αύριο και τα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Αντέχετε να ακούσετε το ανέκδοτο του Στάθη; (video)

Η αλήθεια είναι ότι ο Στάθης με την στήλη του «κρύα ανέκδοτα», στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές… παγωμάρας.
Χθες όμως πιστεύουμε ότι ξεπέρασε και τον εαυτό του. 
Ο Στάθης ρώτησε την υπόλοιπη παρέα: τι γλώσσα μιλάνε στην Δανία...
Δείτε την απάντηση στο βίντεο από το radar.gr και φυσικά με δική σας... ευθύνη!
radar.gr 

Εκλογές 2012: έκραξαν τον Σαμαρά στην Πάτρα (video)

Γιατί έκραξαν τον Αντώνη Σαμαρά κατά την ομιλία του στην Πάτρα, για τις εκλογές 2012; Δείτε το βίντεο με τα γιουχαρίσματα στον Αντώνη Σαμαρά.
Μας δείχνουν συνέχεια τα κανάλια με τα πλάνα του Αντώνη Σαμαρά πνιγμένο στις γαλανόλευκες σημαίες. Δείτε, όμως, κι ένα βίντεο με το άγριο κράξιμο που δέχτηκε από αγανακτισμένους πολίτες, κατά την είσοδο στο στάδιο της ΕΑΠ, στην Πάτρα, λίγο πριν την ομιλία του για τις εκλογές 2012.

Εκλογές 2012 Mυστικά Γκάλοπ: ποια τα ποσοστά των κομμάτων;;;


Ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων στις μυστικές δημοσκοπήσεις που συνεχίζουν να μετρούν οι δημοσκόποι για τις εκλογές 2012; Οι δημοσκόποι συνεχίζουν να μετράν τις προθέσεις της κοινής γνώμης. Δείτε τι αποκαλύπτουν τα μυστικά γκάλοπ για τις εκλογές 2012.
Σύμφωνα με όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012 τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων είναι:

Tι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο debate με τους πολίτες (video)

Δείτε τι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο debate με τους πολίτες κατά την διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη σειρά των ουσιαστικών debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και πολιτών με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Να σημειωθεί οτι συμμετείχαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί όπως εκτός απο τον Αντώνη Σαμαρά που δεν εμφανίζεται ποτέ σε ζωντανό μη ελεγχόμενο πρόγραμμα.
Δείτε τα βίντεο με το debate των πολιτικών αρχηγών και των πολιτών:
O Πάνος Καμμένος:

Η Ντόρα Μπακογιάννη:

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης:



fimes.gr 

Πρωτομαγιά: Όταν οι εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο βάφτηκαν με αίμα!

Σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται κάθε χρόνο η εργατική Πρωτομαγιά με τα συνδικάτα των εργαζομένων να διοργανώνουν πορείες και συγκεντρώσεις τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την εργατική εορτή που καθιερώθηκε στις 20 Ιουλίου 1888.

Πανω από 700 οι πελάτες της 22χρονης Ρωσίδας!!!

Τρεις ιερόδουλες θετικές στον HIV...
Τρόμος επικρατεί μετά από την αποκάλυψη πως ακόμη τρεις ιερόδουλες, δύο Ελληνίδες και μία Βουλγάρα βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV (Aids) μετά από τους ελέγχους που πραγματοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο της Αθήνας.

Απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, έκανε δεκτή σχετική εισήγηση της αστυνομίας και για λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, απαγόρευσε τη διάθεση εισιτηρίων στις φιλοξενούμενες ΠΑΕ, καθώς και την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, για τους ακόλουθους αγώνες:
1η αγωνιστική (Τετάρτη 2/5/2012)

Stoixima - Live Scores - Αποτελέσματα Pame Stoixima OPAP -






       
powered by Agones.gr - pame stoixima

Προεπισκόπηση Live Scores

powered by Agones.gr - Stoixima




ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Γράφει ο Τάκης Κοντουλίδης...
Είμαι ετεροδημότης και ψηφίζω στην Πρέβεζα... Θέλω να πάω να ψηφίσω...και θέλω να ψηφίσω τον πρώην Νομάρχη, παρόλο που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχω ακούσει να λέγεται ότι στην θητεία του μέχρι και το 2010 στην... Πρέβεζα έκανε έργο...

Τα σενάρια συνεργασίας μετά τις εκλογές (video)

Τα πιθανά σενάρια συνεργασιών συζήτησαν στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, Γιώργος Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος, ο υποψήφιος με τη ΝΔ στα Χανιά Μανούσος Βολουδάκης και η υποψήφια στο Επικρατείας του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 (video)


Οι «πολίτες» του Ρομπέρτο Μαντσίνι κατάπιαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησαν ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-0 και ανεβαίνοντας πρώτοι στην ισοβαθμία έφεραν στο χέρι τους πλέον την υπόθεση «τίτλος» στην Premier League!

Δείτε:Αυτή είναι η κόρη του Γονίδη!!

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι από τους ανθρώπους που κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο τραγουδιστής έχει δυο κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν ακολουθήσει τα βήματά του.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας των play-off, ο Κάκος στο ντέρμπι

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα σφυρίξει στο ντέρμπι των δικεφάλων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη, στην πρεμιέρα των play-off του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ατρόμητος που θα ανοίξει την πρώτη αγωνιστική θα διευθύνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

Στο νοσοκομείο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

Ο έμπειρος γκολκίπερ που στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές.

Απαγόρευση αλιείας

«Απαγόρευση αλιείας στα εσωτερικά νερά (ποταμούς, παραπόταμους, γεωφράγματα και λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς) στη γεωγραφική περιοχή του Νομού Γρεβενών».
Σύμφωνα με την Αριθμ:2033/25-04-2012 (ΑΔΑ:Β4ΩΖ7ΛΨ-Ι6Χ) Απόφαση του Αντι Περιφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΙΕΙΑ με κάθε εργαλείο και μέσο... στους ποταμούς γεωφράγματα και όλους τους υδάτινους σχηματισμούς της γεωγραφικής περιοχής Νομού Γρεβενών, από 02 Μαΐου μέχρι και 15 Ιουνίου 2012 για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και των λοιπών υδρόβιων οργανισμών.
Αρμόδιοι για την τήρηση της παρούσας είναι οι Αστυνομικές Αρχές και οι Δασικές Υπηρεσίες.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Οι εκλογές απο 1974 έως το 2009 (video)

Οι εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974, οι πρώτες μετά τη Δικτατορία που διεξήχθησαν από ... την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κ. Καραμανλή κερδήθηκαν από την Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον ίδιο, με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και με μοναδικό στην ελληνική πολιτική ιστορία αριθμό ψήφων. Οι εκλογές διεξήχθησαν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής του Ν.Δ. 65/1974 που είχε εκδώσει η κυβέρνηση πριν τις εκλογές.

Μάθε πού ψηφίζεις!

Η λίστα με τα εκλογικά κέντρα αναρτήθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών, ενόψει την εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου.
Δείτε πού ψηφίζετε... Έλληνες πολίτες, μετανάστες και Ευρωπαίοι πολίτες...ΕΔΩ


ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ

Tη Δευτέρα 30/04 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, Βάιος Τζήκας επισκέφθηκε τα παρακάτω χωριά:
Πηγαδίτσα, Κηπουρειό, Κρανιά, Καλλιθέα, Πριόνια.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.


Αναπτυξιακές δυνατότητες της Ηπείρου. Ο πολιτισμός ως απάντηση στην κρίση.

Ο χαμένος χρόνος
Διανύουμε μια περίοδο βαθειάς κρίσης. Τα περιφερειακά κράτη της ΕΕ μαστίζονται από υψηλά χρέη, δημόσια και ιδιωτικά, και τις πιέσεις των αγορών. Σ' αυτό το περιβάλλον η αναπτυξιακή πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης έχει περιοριστεί στην ανακοίνωση προγραμμάτων και μέτρων που απαιτούν πόρους που δεν είναι εξασφαλισμένοι (αναπτυξιακός νόμος, ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κ.α.).

Πώς θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες; Δείτε που ψηφίζετε!

Ετεροδημότες είναι οι εκλογείς που διαμένουν σε Δήμο άλλης βασικής εκλογικής περιφέρειας από εκείνη στους εκλογικούς καταλόγους της οποίας είναι εγγεγραμμένοι και μπορούν να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι ετεροδημότες δικαιούνται να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους μόνο στην περίπτωση που έχουν καταθέσει σχετική αίτηση έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Μια νέα Ελλάδα γεννιέται – Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν ηττηθούν, προβλέπουν οι ξένοι

Το τέλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και ένταξή τους στα νέα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπικές προβλέψεις που δείχνουν ιστορική και καθοριστική ήττα την ερχόμενη Κυριακή με ποσοστό μεταξύ 35 και 40% και για τους δύο μαζί, προβλέπει έκθεση ξένης πρεσβείας μεγάλου δυτικού κράτους που διαβιβάστηκε στα κεντρική διπλωματική υπηρεσία του εν λόγω κράτους.

Ποιοι άνεργοι θα πάρουν 500 ευρώ για κατάρτιση;

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δικαίωμα κατάρτισης με κουπόνι αξίας 700 ευρώ (500 ευρώ καθαρά κατ’ άτομο) θα αποκτήσουν συνολικά 18.332 άνεργοι, εφόσον υποβάλλουν από τη Δευτέρα 9 Απριλίου έως την Παρασκευή 25 Απριλίου ηλεκτρονική αίτηση και επιλεγούν για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Συμβουλές ενόψει της Πρωτομαγιάς από την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή τις μετακινήσεις των πολιτών ενόψει της Πρωτομαγιάς και των Βουλευτικών εκλογών, υπενθυμίζει στους οδηγούς, ότι
Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει: