ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο κακοποιός Κώστας Πάσσαρης θέλει να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος

Ένας από τους πιο σκληρούς Έλληνες κακοποιούς, ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2001 είχε δολοφονήσει αστυνομικό και για καιρό διέφευγε της σύλλήψης και διέπραττε σωρεία κακουργημάτων, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό και όταν αποφυλακιστεί να γίνει μοναχός στο Αγιο Ορος.

VIDEO: Η Νεολαία σπάει τη σιωπή και μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης

Ένα Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ κυρίως όμως οι νέοι.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.

VIDEO: Δίδυμες αδελφές παντρεύτηκαν τον ίδιο άντρα!

Πώς θα σας φαινόταν αν μοιραζόσασταν τον ίδιο άντρα με την δίδυμη αδερφή σας ο οποίος θα ήταν παντρεμένος και με την ξαδέρφη σας;;;
Όχι δεν πρόκειται για σενάριο αλλά για ιστορία βγαλμένη από την ζωή!

Γνωρίστε τις κυρίες των πολιτικών αρχηγών!

Μπορεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας να είναι οι σύζυγοί τους, λόγω βέβαια και της πολιτικής τους ιδιότητας, όμως ισχύει και εδώ το ρητό που λέει πως πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα.
Εκλογές πλησιάζουν και όλοι ασχολούνται με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ποιοι είναι όμως οι «φύλακες-άγγελοί» τους;

Σούπερ μάρκετ μαγνητοσκοπούσε πελάτισσες με φούστες και ντεκολτέ!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Γερμανία η αποκάλυψη ότι πασίγνωστη αλυσίδα super market… κινηματογραφούσε τις πελάτισσες, αλλά και το προσωπικό, κυρίως όσες από αυτές φορούσαν κοντές φούστες και ντεκολτέ για… προσωπική χρήση των διευθυντών του!

Super League play off: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των play off της Superleague.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά τον Παναθηναϊκό και μόλις στο 4ο λεπτό ο Brito έβγαλε σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο και ο Garcia ερχόμενος από πίσω, με το αριστερό έκανε το 0-1.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΑΪΟΥ ΤΖΗΚΑ

Tο πρωί της Τετάρτης 02/05 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βάιος Τζήκας παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου στις Αμυγδαλιές.


Το μεσημέρι επισκέφτηκε το Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ίδιους τους εργαζόμενους και να ακούσει τα προβλήματα τους.


Λαζόπουλος - Το προεκλογικό ανέκδοτο για την φυλακή και το σχολείο.. (video)

Ένα προεκλογικό ανέκδοτο είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την φυλακή και το σχολείο...
Το ανέκδοτο κρύβει δυστυχώς μια πολύ πικρή αλήθεια!
Δείτε το βίντεο:...

Ξεκαρδιστικό: Η Αλέκα Παπαρήγα περιγράφει το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν! (video)

Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν Αλέκα Παπαρήγα καλεσμένη στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" έκανε μια μικρή ανάλυση για τον αγώνα Ρεάλ - Μπάγερν.
"Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο" είπε χαρακτηριστικά. και πρόσθεσε:
"Δεν ήμουν με την Μπάγερν. Με καμία ομάδα. Παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εχω κόψει να παρακολουθώ στην Ελλάδα αγώνες, αλλά οι δυο τελευταίοι ήταν εξαριετικοί. Η Μπάγερν δεν έκανε κατενάτσιο".
Πως θα ήταν όμως αν η Αλέκα Παπαρήγα έκανε την περιγραφή στον εν λόγω αγώνα;
Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν την απάντηση: Δείτε:...

Μετακίνηση Ετεροδημοτών

Από το πολιτικό γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή Ν.Δ Π.Ε. Γρεβενών κ. Τσένη Απόστολου ανακοινώνεται ότι όσοι ετεροδημότες επιθυμούν να...

Εκλογές 2012: Έλληνες πολίτες λένε στο BBC τι θα ψηφίσουν

Τέσσερις μόλις μέρες πριν από τιςεκλογές τα βλέμματα είναι για ακόμη μια φορά στραμμένα στη χώρα μας.
Το BBC στη ηλεκτρονική σελίδα του φιλοξενεί συνεντεύξεις απλών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι μιλούν για τα κόμματα και την πρόθεση ψήφου τους.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ος Όμιλος (26η αγωνιστική)

Με τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (2/5) το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. 
Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές: Τετάρτη 2/5/2012.
Αναλυτικά:

Δείτε:...Ποιοι δημοσιογράφοι είναι υποψήφιοι βουλευτές;

Αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που συμπεριλαμβάνονται στα κομματικά ψηφοδέλτια, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου και είτε διεκδικούν μία θέση στα βουλευτικά έδρανα είτε έχουν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια Επικρατείας, σε μη εκλόγιμες θέσεις.

Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς: "Αν βρείτε ότι έχω λεφτά, να με πείτε Μ-@-Λ-@-Κ-@"...

«Χρήματα δεν είχα ποτέ. Αυτό να το γράψετε με κεφαλαία. ΠΟΤΕ! Δεν είχα ποτέ τραπεζικό λογαριασμό, ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς και ξεσπά!

Μια γιαγιά που πεθαίνει.... έξι φορές ! (video)

Φυσικά δεν πρόκειται για μεταφυσικό φαινόμενο δεν είναι η εφτάψυχη γιαγιά. Πρόκειται για μια διαφήμιση ενός γραφείου ευρέσεως εργασίας .Η zonajobs δείχνει μια γιαγιά, η οποία σκοτώνεται όχι μία, αλλά έξι φορές. Η διαφήμηση παίζει με μεγάλη επιτυχία αφού τραβά το ενδιαφέρον του κοινού.
Ο θάνατος της εν λόγω γιαγιάς της διαφήμισης οφείλεται στη γνωστή δικαιολογία αρκετών εργαζομένων, που για να αποφείγουν μια μέρα στη δουλειά λένε «δεν μπορώ να έρθω γιατί πέθανε η γιαγιά μου».
«Βρες μια δουλειά που θέλεις να πας», παροτρύνει το γραφείο ευρέσεως εργασίας τους πιθανούς πελάτες του.
Δείτε το video...

Οι λογαριασμοί του Άκη στην Κύπρο!!!

Ο ένας μετά τον άλλο εντοπίζονται οι λογαριασμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου σε διάφορα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού.
Μετά την ανακάλυψη «μαύρου χρήματος» σε τράπεζες στην Κύπρο, οι αρμόδιες Αρχές βρήκαν καταθέσεις του πρώην υπουργού στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία, ενώ στις ίδιες χώρες φέρονται να διαθέτουν χρήματα η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, αλλά και ο εξάδελφος, Νίκος Ζήγρας, ο έμπιστος άνθρωπος του Άκη.

Μοιραίος Έρωτας: Σήμερα... H Μελντά σε απόγνωση (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, η Μελντά συγκλονίζεται από την αποκάλυψη της Σεβάλ ότι το Σαββατοκύριακο που ο Χαρούν ήταν στην 'Αγκβα με άλλη γυναίκα, η Εντά βρισκόταν στο ίδιο μέρος με τον Χακί.
Οι υποψίες της Μελντά έχουν κορυφωθεί αλλά υπάρχει ένα κομμάτι μέσα της που ελπίζει ότι πρόκειται για σύμπτωση.
Κι ενώ η Εντά με τον Χαρούν συζητούν πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση, η Μελντά σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να μάθει την αλήθεια...
Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:...

Παρατηρητής αγώνα στον τελικό του Ch. League ο Πιλαβιος

Εμπιστοσύνη στον Σοφοκλή Πιλάβιο έδειξε η UEFA, καθώς τον όρισε ως παρατηρητή του τελικού του Champions League.
Στις 19 Μαΐου η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Μόναχο, με έπαθλο το Champions League και το μεγάλο τελικό θα παρακολουθήσει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.
Δεν θα τον δει, όμως, ως φίλαθλος ή ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά ως παρατηρητής αγώνα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ορίστηκε από την UEFA ως παρατηρητής αγώνα (match delegate), σίγουρα μια σημαντική εξέλιξη για τον ίδιο.
onsports.gr 

Οι επισκέψεις του Υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γρεβενών την Τετάρτη (pics)

Το πρόγραμμα επισκέψεων του Υπ. Βουλευτή Λ. Παλάντζα, περιλαμβάνει για σήμερα, Τετάρτη 02.05, τα χωριά: Κατάκαλη, Τρικοκκιά, Αγ. Θεόδωροι και Φελλί στις 17:30, 18:15, 19:00 και 20:30 αντίστοιχα.
Φωτογραφίες από τις επισκέψεις του Υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λ. Παλάντζα σε Μαυραναίους, Κοσμάτι,Τρίκομο, Ζιάκας και Σπήλαιο.

Διαφημιστικό βίντεο της ΝΔ με την Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες (video)

Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ,επιχειρεί πέρα από την παρουσίαση της πολιτικής φιλοσοφίας του Αντώνη Σαμαρά, να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων. Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»...χωρίς μιναρέδες!

Πού γίνεται δωρεάν έλεγχος για τον ιό του AIDS

Στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός λειτουργεί το Διαγνωστικό Εργαστήριο και Κέντρο Αναφοράς STDs (Sexually Transmitted Diseases) και AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) υπό την επίβλεψη της Δρ. Μαρίας Χατζηβασιλείου, Βιοπαθολόγου - Επίκ. Καθηγήτριας, στο οποίο γίνονται ανάμεσα σε πολλά άλλα και τεστ αντισωμάτων HIV1 και HIV2. Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με ειδικευμένο προσωπικό. Σε αυτό το εργαστήριο γίνονται κατά μέσο όρο 100.000 εξετάσεις το χρόνο και έχει ροή 10.000 ασθενών.

Φορολογικές δηλώσεις 2012: Πότε αρχίζει η υποβολή τους

Αμέσως μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα από τις 9 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το οικονομικό έτος 2011.
Ο λογαριασμός για μισθωτούς και συνταξιούχους, αναμένεται να είναι «τσουχτερός», για μισθωτούς και συνταξιούχους, καθώς για το 2011 τους έχει παρακρατηθεί φόρος από μισθούς και συντάξεις πολύ μικρότερος από τον φόρο που τελικά τους αναλογεί, λόγω μείωσης αφορολόγητου.

Δείτε πως χτυπά το AIDS, τα ανθρώπινα κύτταρα!!! (video)

Στα 2 βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα αντιληφθείτε και θα καταλάβετε πως εφορμά ο ιός του AIDS και καταστρέφει τα ανθρώπινα κύτταρα.
Θα μπορέσετε να δείτε ολόκληρη την διαδικασία που συντελείται μέσα στο ανθρώπινο σώμα όταν εκείνο δεχτεί την επίθεση του εισβολέα ιού.

ΣΟΚ: 106 αλλοδαπές νοσοκόμες χωρίς πιστοποιητικά υγείας!!!

106 αλλοδαπές εργάζονται σε νοσοκομεία χωρίς να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας, αλλά ούτε έγγραφα παραμονής και εργασίας στην χώρα μας.
Όπως διαπιστώθηκε από ελέγχους του Ε.Υ.Π.Ε.Α., του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ και της αστυνομίας σε οκτώ νοσοκομείο της Αττικής 106 αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ δεκάδες άλλες τράπηκαν σε φυγή.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στα νοσοκομεία: Κρατικό, Σωτηρία, Σισμανόγλειο, Ιπποκράτειο, Κρατικό Νίκαιας, Λαϊκό και Αλεξάνδρας.


ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ - ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ Σήμερα στις 17:00 ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δύο τα φαβορί για τη θέση του προπονητή

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις!!!
Μπορεί οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή να αναμένονται μετά από τη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο οι υπεύθυνοι στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει -και ούτε πρόκειται να ασχολούνται με το θέμα.

Όλα τα Fail του Απριλίου σε πέντε λεπτά... (video)

Πραγματικά πολύ γέλιο...
Δείτε το video...

Συνέντευξη Λ. ΠΑλάντζα στο West Channel στην εκπομπή "Ο δρόμος προς την κάλπη"

Δείτε τη συνέντευξη του Λ. Παλάντζα στο West Channel Κοζάνης, στην εκπομπή
"Ο δρόμος προς την Κάλπη".

Eλπίδες στους τυφλούς να δουν το φως τους δίνει το βιονικό μάτι...

Ενα «βιονικό μάτι» που θα βοηθάει όσους δεν έχουν όραση να κινούνται καλύτερα στον χώρο αναπτύχθηκε από ερευνητές στην Αυστραλία.
Η συσκευή, η οποία φιλοδοξεί να κάνει τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας πραγματικότητα, θα εξεταστεί σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους το 2014.

Δείτε το site με τα στοιχήματα των ελληνικών εκλογών!!! ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ;

Η Κυριακή πλησιάζει και το στοίχημα πέφτει βροχή
KATΩ ΑΠΟ 8,5% Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Πριν από λίγο η εταιρία Sportingbet μείωσε την απόδοση σε 1.50 κάνοντας φαβορί να πιάσει η ΔΗΜ. ΑΡ. ποσοστό κάτω του 8,5%...
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Η κατάρα των ειδικών!!!

1. Από την στιγμή που γέμισε ο κόσμος διαιτολόγους, γέμισε και η κοινωνία παχύσαρκους.
2. Από την στιγμή που γέμισε ο κόσμος οικογενειακούς συμβούλους, διέλυσαν οι οικογένειες.
3. Από την στιγμή που γέμισε ο κόσμος οικολόγους, μετατράπηκαν τα βουνά σε βιομηχανικά πάρκα.
4. Από την στιγμή που γέμισε ο κόσμος γιατρούς ψυχικής υγείας, γέμισε ο κόσμος με ψυχικά ασθενείς που παίρνουν ψυχοφάρμακα.

Φοροαπαλλαγές ζητούν οι μοναχοί του Αγίου Ορους..

Την απαλλαγή τους από τη φορολόγηση των εκτός Αγίου Όρους περιουσιακών στοιχείων τους, ζητούν οι μοναχοί που ολοκλήρωσαν την Τρίτη τη διπλή σύναξή τους στο Όρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θορυβημένοι από τις συνεχείς οχλήσεις της Πολιτείας για φορολόγηση. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ανησυχούν ότι σε λίγο δεν θα παίρνουν ούτε καν φορολογική ενημερότητα, ενώ κινδυνεύουν να υποστούν όλα όσα προβλέπονται για όσους δεν πληρώνουν φορολογικές οφειλές. Οι ίδιοι πάντως, επισημαίνουν ότι έχουν ιδιότυπο καθεστώς και δεν πληρώνουν φορολογία, καθώς τα έσοδα από τα ακίνητα που έχουν τους χρησιμεύουν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων.Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει κατ΄επανάληψη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς όμως να το επιτύχουν. Αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν προθεσμία ως τις 14 Μαΐου στην ελληνική Πολιτεία να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς και να συζητήσουν το θέμα, διαφορετικά θα διακόψουν κάθε σχέση με την Πολιτεία, ενώ συγχρόνως θα διαμαρτυρηθούν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ομόδοξες χώρες, για διωγμό.
now24.gr

Ποιά πολιτικός έχει γενέθλια στις 6 Μαίου;

Γενέθλια στις 6 Μαΐου έχει μια ελληνίδα πολιτικός, η οποία και πρόσφατα δημιούργησε το δικό της κόμμα, και ελπίζει εκτός από τα γενέθλια της να γιορτάσει και την είσοδο του κινήματος της στην Βουλή.

Τι θα συμβεί, εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας;;;

Άπιαστο όνειρο για τα κόμματα φαντάζει η αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου, με ζητούμενο πλέον τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.

Με λένε ψηφοφόρο κι είμαι καλά! (Βίντεο)

Δείτε στο βίντεο ένα group therapy για αναποφάσιστους ψηφοφόρους!

Ρουμανία: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βίκτορ Πόντα ανακοίνωσε την Τρίτη τα μέλη του νέου κυβερνητικού σχήματος, πέντε ημέρες μετά την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης μετά από μία πρόταση μομφής.Τα 21 χαρτοφυλάκια έχουν κατανεμηθεί στους σχηματισμούς της Αριστερής Συμμαχίας της οποίας είναι επικεφαλής.

Χάρλει βρέθηκε από την Ιαπωνία στον Καναδά λόγω τσουνάμι...

Μία Χάρλεϊ ξεβράστηκε στις ακτές της Βρετανικής Κολομβιάς του Καναδά μετά από ταξίδι στον Ειρηνικό Ωκεανό που κράτησε ένα χρόνο.
Η μοτοσικλέτα με τις ιαπωνικές πινακίδες ταξίδευσε περίπου 7000 χιλιόμετρα στη θάλασσα και οι καναδικές αρχές δήλωσαν πως θα δώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας στην πρεσβεία της Ιαπωνίας ωστέ να βρεθεί ο ιδιοκτήτης στην περίπτωση που είναι ζωντανός.
Περίπου 20 εκατομμύρια τόνοι από μπάζα και σκουπίδια βρέθηκαν στη θάλασσα μετά το καταστροφικό τσουνάμι της 11 Μαρτίου 2011.
blog.gr

Οι δημοσκοπήσεις των ξένων για τις εκλογές 2012

Τι λένε οι δημοσκοπήσεις των ξένων για τις ελληνικές εκλογές 2012; 
Ποιο κόμμα προηγείται; Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις μυστικές δημοσκοπήσεις των ξένων.
Οι ξένοι έστειλαν τις δημοσκοπήσεις τους για τις ελληνικές εκλογές 2012. 
Δείτε τα ποσοστά όπως τα δημοσίευσε το site olympiada.
Tabulations below:

Οι διαιτητές της Δ’ Εθνικής: 3ος όμιλος 26η αγωνιστική

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές για τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 2/5/2012.
Αναλυτικά:

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 και ώρα 8:30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Δεσκάτης θα γίνει προεκλογική ομιλία με ομιλητές τους τρείς υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ταταρίδης Κυριάκος –Τζήκας Βάιος –Παλάντζας Λάμπρος.
Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 και ώρα 8:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γρεβενών θα γίνει η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΣΟΚ.
Κεντρικός ομιλητής: Άννα Νταλάρα Βουλευτής Β´Αθηνών και Πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Οι επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Γρεβενών Τιμ. Κοψαχείλη την Τετάρτη..

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης το πρωί της Τετάρτης 2 Μαΐου 2012 θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων:
-Δημόσιες Υπηρεσίες Γρεβενών
-Εμπορικά Καταστήματα Γρεβενών
-11:30 Έλατος
-11:45 Κάστρο
-12:00 Καληράχη
-12:30 Μέγαρο
Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφτεί μετά τις 17:00 τις Τοπικές κοινότητες:

Το πρώτο 30άρι θα «χτυπήσει» το θερμόμετρο

Το πρώτο 30άρι θα »χτυπήσει» το θερμόμετρο την Τετάρτη σε ορισμένες περιοχές της χώρας ενώ ανάλογες θερμοκρασίες αναμένεται να σημιεωθούν και τις δύο επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη