ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι χώρισε;

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πλεόν δεν είναι μαζί; Ποιοι λόγοι οδήγησαν το πασίγνωστο ζευγάρι να πάρει την απόφαση του χωρισμού;

ΔΡΑΜΑ:Έγκυος είναι η μία από τις ιερόδουλες με AIDS

Ένα βρέφος καταδικασμένο να "ζήσει" με AIDS θα φέρει στον κόσμο η μία από τις ιερόδουλες που πάσχουν από την νόσο.Σήμερα κρίθηκαν προφυλακισταίες ,ακόμη 16 ιερόδουλες που βρέθηκαν οροθετικές. Μόνο η μια παραδέχτηκε ότι εκδιδόταν. Οι άλλες ισχυρίστηκαν ότι είναι τοξικομανείς.
planet-greece


Γιατί ονομάζονται Ιερόδουλες; Η αληθινή σημασία της λέξης

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε ακούσει να αποκαλούν κάποια πόρνη και μη, ιερόδουλη.
Πως όμως προέκυψε αυτή η ονομασία;
Λογικό είναι μερικοί να απορούν καθώς αν το καλοσκεφτούμε η λέξη "ιερόδουλος" προέρχεται από τα συνθετικά "ιερός" και "δούλος" δίνοντας έτσι ένα επιθετο που χαρακτηρίζει κάποιον που είναι δούλος, ή αν προτιμάτε υπηρέτης, του ιερού, δηλαδή της θρησκείας.
Η αλήθεια είναι ότι η θρησκεία έχει άμεση σημασία με αυτή τη λέξη. Όλα ξεκινάνε λοιπόν περίπου 500 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού.

Τι έγινε και λιποθύμησαν όλοι;

Ένας νεαρός πήγε να ζητήσει κάτι από κάποιον κύριο και ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι στην πλατεία λιποθύμησαν. Το φαινόμενο εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο με εκατομμύρια ανθρώπους να λιποθυμούν χωρίς λόγο. Ή μήπως όχι;

Πώς γνώρισε τον άνδρα της η Ρένια Λουιζίδου (video)

Ένα Πάσχα στη Σίφνο εξομολογείται ότι γνώρισε το σύζυγό της η γνωστή ηθοποιός και μάλιστα επεισοδιακά και με... τσαμπουκά.
Για την ακρίβεια εκείνη με την παρέα της και ο σύντροφος της ζωής της, ξένοι έως τότε, διέμεναν σε δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου στο κυκλαδίτικο νησί για τις μέρες του Πάσχα.
Κάποια στιγμή, έξω από τα δωμάτια κάποιοι πέταξαν βαρελότα που εξόργισαν την ηθοποιό η οποία δεν άντεξε και βγήκε έξω για καβγά.
Στο διπλανό μπαλκόνι ήταν και ο νυν σύζυγός της με τον οποίο έπιασαν κουβέντα και έτσι ξεκίνησαν όλα και διαρκούν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη συνάντηση Τσοχατζόπουλου - Σταμάτη στον Κορυδαλλό

Πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη συνάντηση της Βίκυς Σταμάτη με τον σύζυγο της, Άκη Τσοχατζόπουλο, η πρώτη από την ημέρα που βρίσκονται και οι δύο στις φυλακές.

Τρία σενάρια που βγάζουν κυβέρνηση δίνουν οι δημοσκοπήσεις...

Τρία διαφορετικά σενάρια με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων εβδομάδων για την κατανομή των εδρών αποτυπώνουν το μετεκλογικό τοπίο στη Βουλή. Το Βήμα της περασμένης Κυριακής με τη βοήθεια του κ. Πάνου Σταθόπουλου, ειδικό εκλογικό αναλυτή, διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και μαθηματικό υπολογίζει ένα ενδεικτικό σενάριο των αποτελεσμάτων των επικείμενων εκλογών, με βάση το σύνολο των δημοσκοπήσεων.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου!

Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή ώρα και θα λήξει την 19η ώρα της ίδιας ημέρας.
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.
Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που:
Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994).
Είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας. Δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Ποιοι στερούνται του δικαιώματος αυτού:
Όσοι διατελούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση.
Όσοι το στερήθηκαν λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.

Πού θα ψηφίσουμε
Οι εκλογείς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι. Οι ετεροδημότες εκλογείς θα ψηφίσουν σε αμιγές ή μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών της έδρας του Νομού που διαμένουν. Όλοι οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν, με την έκδοση και δημοσίευση της σχετικής απόφασης του οικείου Αντιπεριφερειάρχη το αργότερο δεκαπέντε (15) ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η οποία γνωστοποιείται στους δήμους του νομού.
Το πού ψηφίζετε μπορείτε να το πληροφορηθείτε στη διεύθυνση: www.ypes.gr/services/eea/eea.htm

Πώς ψηφίζουμε
Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Οι εκλογείς μπαίνουν στο κατάστημα της ψηφοφορίας ένας- ένας ή σε μικρές ολιγάριθμες ομάδες, με τη σειρά της προσέλευσής τους και όπως ειδικότερα καθορίζει κάθε εφορευτική επιτροπή.
Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.
Σε κάθε εκλογέα η εφορευτική επιτροπή δίνει ένα φάκελο με ειδικό γνώρισμα μονογραφημένο από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής και σφραγισμένο με τη σφραγίδα της επιτροπής, καθώς και πλήρη σειρά έντυπων ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων.
Εκλογείς, που από σωματική αδυναμία δεν μπορούν να κάνουν τα πιο πάνω, έχουν το δικαίωμα για το σκοπό αυτό να απευθυνθούν στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν.
Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη: α) αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και β) αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο (παραβάν).
Στον εκλογέα που ψήφισε χορηγείται, εφόσον ζητηθεί, σχετική βεβαίωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και σφραγίζεται με τη σφραγίδα της.
Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κληρικοί
Οι δικαστικοί, οι δημόσιοι γενικά πολιτικοί υπάλληλοι και οι κληρικοί ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι, είτε στον τόπο διαμονής τους με την ιδιότητα του ετεροδημότη εκλογέα ψηφίζοντας τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας που είναι εγγεγραμμένοι.

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι αυτών
Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας, στην οποία υπάγεται το εκλογικό τμήμα. Οι έφοροι και όσοι αναπληρωτές αντιπρόσωποι δικαστικής αρχής δεν άσκησαν τα καθήκοντά τους, ψηφίζουν τους ίδιους υποψήφιους σε εκλογικό τμήμα της έδρας του εφόρου που ορίζεται απ’ αυτόν, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία υπάγεται αυτό το εκλογικό τμήμα. Οι ανωτέρω ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου του Κράτους. Για το σκοπό αυτό υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ο δήμος που είναι γραμμένοι.

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν καθήκοντα σε ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών
Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε αμιγές εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους της βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού.
Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους όποιας βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού προτιμούν.

Πού ψηφίζουν οι άνδρες φρουράς
Σε περίπτωση που διατίθεται φρουρά για τη φύλαξη εκλογικού τμήματος, το προσωπικό αυτής, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα που φρουρεί.
Οι εκλογείς αυτοί, ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και στα Σώματα Ασφαλείας, οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας, που επικυρώθηκαν από το οικείο πρωτοδικείο.
Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ή αυτός που διευθύνει το έργο της βεβαιώνει με πρακτικό ότι, αυτοί που ψήφισαν στο τμήμα ως άνδρες της φρουράς του, ανήκουν στην φρουρά του.

Πού ψηφίζουν οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες
Οι εκλογείς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό Σώμα και εγγράφονται σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν στον τόπο που υπηρετούν την ημέρα της ψηφοφορίας τους συνδυασμούς ή μεμονωμένους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία εδρεύει η υπηρεσία τους.
Η αναγνώριση των εκλογέων αυτών από την εφορευτική επιτροπή, γίνεται με βάση τις στρατιωτικές ή άλλες υπηρεσιακές τους ταυτότητες.

Πού ψηφίζουν οι ναυτικοί
Έλληνες ναυτικοί, που υπηρετούν σε πλοία με Ελληνική σημαία και έχουν εγγραφεί σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, θα ψηφίσουν τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας που υπάγεται το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα Η αναγνώρισή τους ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής γίνεται, με την επίδειξη του ναυτικού τους φυλλαδίου.


Δανάη Ποντίκα, Υποψήφια Βουλευτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κάνε την Αντίδραση Δράση, την Oργή σου Δύναμη!!!
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών της 6ης Μαϊου. Ο λαϊκισμός,
οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι λαθος αντιδράσεις των 2 μεγάλων κομμάτων
οδήγησαν την χώρα μας στο αδιέξοδο που βρίσκετε σήμερα! Πάρε το μέλλον
σου στα χέρια σου...
ΣΚΕΨΟΥ-ΨΗΦΙΣΕ-ΔΙΕΚΔΙΚHΣΕ
Φτιάξε μόνος σου το μέλλον που θες να ζήσεις...
Δανάη Ποντίκα, Υποψήφια Βουλευτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Το παραμύθι της Ελλάδας μας!

Ένας αναγνώστης μας έστειλε μία, πρωτότυπη επιστολή. Αυτή τη φορά η επιστολή δεν αποτελεί μήνυμα συσπείρωσης ενόψει των εκλογών, ούτε κάποια μορφή αγανάκτησης...
Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Ολυμπιακός: Ουρές στο «Καραϊσκάκης» για τη φιέστα

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της φιέστας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Μηνιαία δραστηριότητα, υφισταμένων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
1. Κατά την διάρκεια του μηνός Απριλίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:

Οι τελευταίες προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων για τις εκλογές

Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαϊου το πιο αξιόπιστο γκάλοπ λένε
κάποιοι, είναι οι αποδόσεις που δίνουν οι μπουκμέικερς...
Τη Ν.Δ. βγάζουν πρώτο κόμμα τα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού (δεν έχουν στοίχημα για αυτοδυναμία) και τρίτο κόμμα δίνουν... τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι αποδόσεις για τον νικητή των εκλογών έχουν ως εξής:

ΝΤΡΟΠΗ:Τύπωσαν τα ψηφοδέλτια στη ... Βουλγαρία

Την ώρα που όλα τα κόμματα που ζητούν την ψήφο μας, δεσμευόμενα να καταπολεμήσουν την
ανεργία και να τονώσουν την ανάπτυξη, τυπώνουν τα διαφημιστικά τους φυλλάδια ή ακόμα και τα ψηφοδέλτια στη Βουλγαρία, προκειμένου να μειώσουν το κόστος.

Γιατί τo λογότυπο της Google έγινε... γκράφιτι;

Γέμισε χρώματα το σημερινό λογότυπο της Google, το οποίο τιμά τον καλλιτέχνη Keith Haring...
Ο Haring γεννήθηκε σαν σήμερα 4 Μαΐου 1958 στην Πενσυλβάνια, αφήνοντας έντονο το στίγμα του στην pop art και έκανε γνωστό το graffiti και την τέχνη του δρόμου στη διαφήμιση και το ευρύ κοινό.

Προφυλακίστηκαν οι 16 ιερόδουλες

Προφυλακιστέες κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, σε διαφορετικούς ανακριτές, οι συνολικά δεκαέξι εκδιδόμενες γυναίκες που βρέθηκαν οροθετικές στον ιό του AIDS και συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες.
Οι γυναίκες προφυλακίστηκαν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα.


Μοιραίος Έρωτας: Η κάμερα θα γράψει αυτό που πρέπει;

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, η τύχη ευνοεί το παράνομο ζευγάρι και παρά την κρυφή κάμερα που έχει τοποθετήσει, η Μελντά δεν καταφέρνει να παρακολουθήσει ολόκληρη τη σκηνή που θα της αποκάλυπτε τα πάντα για την κρυφή σχέση που εκτυλίσσεται εις βάρος της.
Ετσι, οι υποψίες της παραμερίζονται και η Μελντά αισθάνεται και πάλι σιγουριά για τον Χαρούν.
Το Σαββατοκύριακο κυλά πολύ δύσκολα, όμως, για την Εντά και τον Χαρούν, με τις αναμνήσεις του καλοκαιριού να μην τους αφήνουν λεπτό...


Χαμός στο Facebook: Μαζέψτε τα κομματόσκυλα. Μου λερώνουν τα όνειρα!

Μόλις δύο 24ωρα πριν τις κρίσιμεςεκλογές της 6ης Μαΐου και τα κοινωνικά δίκτυα κινούνται σε... προεκλογικούς ρυθμούς.
Με φωτογραφίες, σχόλια, βίντεο οι χρήστες εκφράζουν τις απόψεις τους για την κατάσταση και για το πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Ωστόσο σήμερα έχει ξεχωρίσει μια συγκεκριμένα εικόνα, την οποία ποστάρουν εκατοντάδες χρήστες και συγκεντρώνει πολλά likes.
Πρωταγωνιστής ένας σκύλος αλλά όλο το νόημα είναι στην λεζάντα:

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Οι επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γρεβενών συνεχίζονται με τα «δελφίνια του» να ανεβαίνουν τα σκαλιά του βάθρου και να μας κάνουν υπερήφανους για τα δικά μας παιδιά, τα οποία κόντρα στα προβλήματα που υπάρχουν, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς και ελπίδας.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις κολυμβήτριες του Συλλόγου:

Επιθεώρηση των έργων του δικτύου ύδρευσης απο τον Δήμαρχο Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφτηκε την Τετάρτη 02 Μαΐου 2012 το χώρο όπου κατασκευάζεται η νέα δεξαμενή ύδρευσης στη θέση «Αμπέλια». Ο κ. Δήμαρχος συνοδεύονταν από την αντιδήμαρχο έργων κα. Πέτρου Αικατερίνη, τον αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Γ. κ. Βάϊο Χρήστο, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΚΕΓ κ. Κόραβο Βάϊο καθώς και την επιβλέπουσα υπηρεσία και τους αναδόχους του έργου.

Διαιτησία Ε.Π.Σ. Γρεβενών - 16η αγωνιστική Β΄ Τοπικό

16η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία
ΣΑΒΒΑΤΟ  05-05-2012    ΩΡΑ 5.00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΠΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΑΤΟΥ – ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΧΑΡΙΣΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ – ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
ΡΙΓΚΟΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΤΕΓΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ-ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ-ΡΑΤΖΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΦΑΛΤΑΚΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ

Μαυρογιαλούρος, Γκόρτσος, Αράπης, ή Μαντάς;

Μαυρογιαλούρος, Γκόρτσος, Αράπης, ή Μαντάς;
Δείτε τις καλύτερες στιγμές, τις καλύτερες εκλογικές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή.
Σας τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε!
Απολαύστε παλιές καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο!
Τα χρόνια της αθωότητας...μπροστά στα όσα ζούμε...

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές. Οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την περιοδεία τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε φλέγοντα ζητήματα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών για σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου:

Τσίπρας: Τη Δευτερα θα είμαι πρωθυπουργός!

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς
ζήτησε από τον ελληνικό λαό ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, ζήτησε την ψήφο των αναποφάσιστων, όσων οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν απογοητευθεί από τα κόμματά τους, αλλά και από όλο το φάσμα της αριστεράς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ "ΚΡΥΦΗΣ" ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ!!!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μας ανακοινώθηκαν από τον ανεξάρτητο φορέα που πραγματοποιεί εδώ και δύο περίπου εβδομάδες τηλεφωνικές σφυγμομετρήσεις πρόθεσης ψήφου σε μεγάλο δείγμα περίπου 5.000 ατόμων(πανελλαδικά αλλά και τμηματικά στις περιφέρειες της χώρας), έχουν καταγραφεί μέχρι ώρας οι εξής τάσεις στο συγκεκριμένο δείγμα.

Η ομιλία της Αγνής Σμπόνια, Υποψήφιας Βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πρέβεζα την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012.
Αγαπητές φίλες
Αγαπητοί φίλοι,
Μας χωρίζουν μόλις λίγα 24ωρα από τις εκλογές τις 6ης Μαΐου, από την κάλπη που θα καθορίσει το παρόν και θα διαμορφώσει το μέλλον μας. Η παρουσία όλως σας, απόψε, εδώ, στην Πρέβεζα επιβεβαιώνουν την ελπίδα και την προοπτική, ότι όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Τρέμουν επίθεση από χάκερς την ημέρα των εκλογών

Τρόπους θωράκισης του συστήματος μετάδοσης του εκλογικού αποτελέσματος αναζητούν η ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την αντιμετώπιση ενδεχόμενου ηλεκτρονικού χτυπήματος από χάκερ την Κυριακή των εκλογών.Στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υπουργείου Εσωτερικών έχουν μάλιστα συσκέψεις για το θέμα τις τελευταίες μέρες.Ιθύνοντες της εταιρείας Singular Logic, που έχει αναλάβει τη συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων την Κυριακή διαβεβαίωσαν πάντως σήμερα ότιτο σύστημα είναι απόλυτα ασφαλές.
Σημείωσαν επίσης ότι η εταιρεία έχει δεχθεί επιθέσεις από χάκερ και σε προηγούμενες εκλογές, χωρίς ωστόσο να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
blog.gr
Play Casino Games at Europa Casino
Europa Casino 

O καιρός σήμερα

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή 04 Μαΐου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 ως 28 στη Δυτική Ελλάδα, 16 ως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Ασθενείς ως μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Όλη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά σήμερα στην Αθήνα!!!

Ελληνίδες, Έλληνες,
Μίλησε απόψε και η Αθήνα.
Μίλησε το πάθος για την Αναγέννηση της Ελλάδας μας!
Μίλησε η Ελπίδα για την Ελληνική νεολαία!
Μίλησε η εντολή του λαού για Ανάπτυξη!
Τη Δευτέρα, όλη η
Ελλάδα γυρίζει σελίδα!
Ο λαός κάνει τη μεγάλη Ανατροπή!

Κόβουν επιδόματα από τους αγρότες του… καναπέ

Μία νέα αγροτική πολιτική εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στόχο έχει να κόψει επιδόματα από τους λεγόμενους αγρότες του καναπέ, δηλαδή αγρότες που παίρνουν μεν επιδοτήσεις, αλλά η γη δεν είναι η μοναδική τους βιοποριστική απασχόληση.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του euronews, το οποίο αναπαράγει το ΣΚΑΪ, σήμερα αγροτικές επιδοτήσεις παίρνουν σήμερα ακόμα και διαχειριστές γηπέδων γκολφ ή ακόμα και ασφαλιστικές εταιρίες.

Μάθετε τι σημαίνουν οι αριθμοί πάνω στις πιστωτικές κάρτες!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι εταιρείες που εκδίδουν πιστωτικές κάρτες βρίσκουν τους αριθμούς που βάζουν πάνω στις κάρτες; Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν συμφωνήσει σε μια ομάδα κανόνων. Ορίστε λοιπόν τι σημαίνουν οι αριθμοί.

Ποδηλάτης δέχεται επίθεση από μεγάλο κοπάδι σκύλων στο Αμύνταιο! Δείτε το βίντεο!

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ!!!
Ήθελα να γυρίσω με ποδήλατο την Χειμαδίτιδα λίμνη, και συνάντησα ένα κοπάδι με 10 σκυλιά αλλά μετά από λίγο λόγω της πείρας που έχω, κατάφερα και πέρασα αλώβητος.
Μετά από λίγο όμως φοβήθηκα από σκυλιά για πρώτη φορά στην ζωή μου , στο επόμενο κοπάδι υπήρχαν... 25 σκυλιά φύλακες με τις πιο άγριες διαθέσεις που έχω συναντήσει.
Αν ήταν κάποια γυναίκα στην θέση μου τι θα είχε συμβεί? Βλέπετε τον βοσκό απαθή να λέει ότι ο δρόμος είναι για τα κοπάδια και αυτός τόσα σκυλιά χρειάζεται.
Πιό κάτω άλλο κοπάδι με 5 σκυλιά αλλά μετά από μικρή αψιμαχία τελείωσε το επεισόδιο εύκολα.
Πιστεύω κάποιος Δήμαρχος της περιοχής να ρίξει μία ματιά.

VIDEO: Η Νεολαία σπάει τη σιωπή και μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης

Ένα Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ κυρίως όμως οι νέοι.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.

Όλοι αυτοί που μας χρεοκόπησαν μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο;

Η ιστορία της τελευταίας δεκαετίας μοιάζει με ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Κώστας Καραμανλής οδηγώντας «μεθυσμένος» χτύπησε θανάσιμα τη Ελλάδα και την παράτησε στο δρόμο δια των πρόωρων εκλογών. Ο ΓΑΠ κατέφθασε με το ασθενοφόρο και την παρέλαβε αφού πέρασε πρώτα από πάνω με τους τροχούς.

Φεύγει από τη Λάρισα o Πηλαδάκης..

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λάρισα θα κάνει γνωστή εντός της ημέρας ο Κώστας Πηλαδάκης παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» επικαλείται προσωπικούς λόγους αναφέροντας πως η ομάδα του είναι στοχοποιημένη από το σύστημα λόγω της παρουσίας του ιδίου στην κεφαλή της και πως πιθανώς τα πράγματα να ήταν καλύτερα χωρίς τον ίδιο στο σύλλογο.

Έμεινε στη Volleyleague ο Παναθηναϊκός

Την τρίτη του νίκη επί της ΕΑ Πατρών πέτυχε ο Παναθηναϊκός στα πλέι άουτ, καθώς επικράτησε με 3-1 στο κλειστό του Μετς, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή του στη Volleyleague.
Αντιθέτως, στην Α2 θα αγωνίζονται του χρόνου οι Πατρινοί, μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

VIDEO: Άγριο ξύλο σε διαιτητή στην Ρόδο!

Ποδοσφαιριστής επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές στον διαιτητή που τον απέβαλλε σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας στην Ρόδο.
Συγκεκριμένα στο παιχνίδι Απόλλων Απολλώνων – Κλεόβουλος, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Παναγιώτης Μπάκης επιτέθηκε στον διαιτητή Μανώλη Μιάρη μόλις τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει τιμωρία ισόβιου αποκλεισμού από τα γήπεδα ενώ είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί και η ομάδα του.