ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία μετά τις εκλογές!!!

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας αναμένεται ότι θα αποφασιστεί από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.
Μετά τις εκλογές, η νέα κυβέρνηση αναμένεται ότι θα θεσμοθετήσει την αύξηση του χρόνου της στρατιωτικής θητείας από τους εννέα στους δώδεκα μήνες, καθώς και τη μείωση των αποδοχών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 12%.

Η σελήνη στην εγγύτερη απόσταση από τη Γη απόψε!

Η 6η Μαΐου εκτός από ημέρα διεξαγωγής των εκλογών είναι και η μέρα κατά την οποία θα έχουμε και το μεγαλύτερο φεγγάρι του έτους και αυτό γιατί εμφανίζεται σε κοντινή απόσταση από τη γη Παράλληλα θα έχουμε και την κορύφωση της δραστηριότητας μιας ανοιξιάτικης βροχής διαττόντων που είναι γνωστή σαν «Ήτα Υδροχοΐδες».

Ποιός έστησε την ιστορία με τους Πακιστανούς του ΠΑΣΟΚ; (video)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΠΑΣΟΚ ως ένα από τα δύο σκέλη του δικομματισμού και κυρίως υπέυθυνο για τη τελευταία διετία και τη νοοτοπία τριών δεκαετιών πρέπει να τιμωρηθεί στην κάλπη.

Τουρκικός τύπος: Προβλέπει Ελληνοτουρκική ένταση μετά τις εκλογές!!!

Οι εκλογές της Κυριακής δεν έχουν προκαλέσει προς το παρόν μεγάλο ενδιαφέρον στην Τουρκία, τουλάχιστο σε επίπεδο κοινής γνώμης και μέσων ενημέρωσης.

Τραγωδία: 5 άτομα σκοτώθηκαν σε ατύχημα με λεωφορείο

Ήταν γύρω στις 8 το πρωί όταν ένα λεωφορείο, έξω από τη Πάντοβα της Ιταλίας, με είκοσι αστυνομικούς μέσα ανατράπηκε βγαίνοντας από τον αυτοκινητόδρομο.

Ηττήθηκε στον τελικό η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να κατακτήσει για τρίτη φορά το Τσάμπιονς Καπ γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς στον τελικό του φάιναλ-φορ, που διεξήχθη στο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ψηφίζουν οι γυναίκες που παντρεύτηκαν πριν το 1983 και έχουν παλιές ταυτότητες

Μια λεπτομέρεια που διαφέρει απ ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να μην επιτρέψει σε χιλιάδες Ελληνίδες να ψηφίσουν.

Απίστευτο περιστατικό: Yποψήφιος μιλούσε μόνος του, χωρίς ακροατήριο, κάτω από έναν πλάτανο!

Στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας…
Κάτω από έναν πλάτανο υποψήφιος βουλευτής μικρού κόμματος μιλούσε μόνος του. Στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας. Κανείς δεν σταματούσε, αλλά αυτός συνέχιζε να μιλά…

Ο Ανδρέας ο άνεργος ξαναχτυπά!!Το βίντεο που κάνει θραύση!!(Video)

Ο Ανδρέας ο άνεργος είναι μια από τις πιο «εμβληματικές» φιγούρες της πόλης του Πύργου. Μια δήλωσή του πριν από χρόνια στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΤ, έκανε θραύση στο youtube.
Ο Αντρέας παραμένει άνεργος ή άεργος όπως πλέον δηλώνει αφού έχει φτάσει τα 15 χρόνια χωρίς δουλειά. Στα 58 του, δηλώνει πάντως, ότι έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, από δύο τραγουδίστριες στην επαρχία.
Όσο για τις εκλογές δηλώνει στο ilialive πως δεν θα έχουμε αυτοδυναμία, ενώ για όποιον και να αναδειχθεί νικητής στις κάλπες, «θα είναι φιλαράκι», όπως λέει...

Προεκλογική Ομιλία στη Δεσκάτη του κ. Τ. Κοψαχείλη Υπ.Βουλευτή Γρεβενών ΝΔ (video)

Χθες (Παρασκευή 4 Απριλίου 2012) πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ στην προεκλογική εκδήλωση της Δεσκάτης. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα, η αίθουσα της Αντιπεριφέρειας να γεμίσει και πολλοί πολίτες να παρακολουθήσουν τις ομιλίες στο διάδρομο και έξω από την αίθουσα.

Οι 16 περιφέρειες-κλειδιά που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών

Σε 16 από τις 56 συνολικά εκλογικές περιφέρειες (νομούς) θα στραφεί το ενδιαφέρον των εκλογικών αναλυτών που θα επιχειρήσουν να... προβλέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ποιό είναι το προεκλογικό σποτάκι που ενόχλησε...τους Τούρκους (vid)

Mε τις Ελληνικές εκλογές ασχολείται βέβαια όλη η Ευρώπη αλλά και η Τουρκία. Μόνο που οι γείτονες κοιτούν προσεκτικά και κάθε λεπτομέρεια. Εντόπισαν λοιπόν σε ένα πλάνο από προεκλογικό σποτ μια λεπτομέρεια που δεν τους άρεσε καθόλου.
Σφόδρα ενοχλημένη λοιπόν εμφανίζεται σύμφωνα με το onalert.gr η τουρκική εφημερίδα Sabah ,σε ρεπορτάζ της στο οποίο επισημαίνει στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας το πλάνο με την Άγια Σοφιά χωρίς μιναρέδες.

Όλα τα σενάρια για την βραδιά των εκλογών!!!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες της 6ης Μαΐου και υπάρχουν αρκετά σενάρια για τα εκλογικά αποτελέσματα , καθώς η ΝΔ δεν δείχνει να αποκτά αυτοδυναμία εκτός αν διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις και περάσει κατά πολύ το 30%.

To νέο βίντεο των Anonymous ενόψει της εκλογικής Κυριακής (video)

«Χαιρετούμε τους Έλληνες πολιτικούς μαριονέτες. Παρακολουθούμε το “τσίρκο” που έχετε στήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού».

Θα απέχει από τις εκλογές ολόκληρο χωριό στα Τρίκαλα!

Και όμως σε αυτή την απόφαση κατέληξαν οι κάτοικοι Πετρωτού των Τρικάλων, για να διαμαρτυρηθούν για το πρόβλημα που έχουν στο σχολείο τους.

Ακόμα έξι Ελληνίδες ιερόδουλες Φορείς του AIDS..

Αλλες έξι ιερόδουλες Ελληνίδες διαπιστώθηκε ότι είναι οροθετικές ,φορείς του AIDS, μετά από
ελέγχους των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) την Παρασκευή σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Αποκλείσθηκε ο Παγδατής

Ο Κύπριος πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Τόμι Χάας με 2-0 σετ και έμεινε εκτός ημιτελικών.
Ο Γερμανός τενίστας κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1, αλλά στο δεύτερο ο Παγδατής βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του και ισοφάρισε.
Εν τέλει, ηττήθηκε στο τάι μπρέικ με 7-6, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το τουρνουά.


Πού «κήδεψαν» το ΠΑΣΟΚ και «ψήφισαν» Ολυμπιακό (videο)

Ένα φέρετρο, ένας παπάς, αναμμένα κεράκια και χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου διαδήλωσαν ειρηνικά, φώναξαν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και «κήδεψαν» τον Παύλο Γερουλάνο και τον ΠΑΣΟΚ.

“Σου Ρίχνω Άκυρο” το νέο τραγούδι του Φοίβου

Ο Φοίβος και η Στέλλα Καλλή μας παρουσιάζουν το “Σου ρίχνω άκυρο” σε στίχους του Γιάννη Μαραγκού...

Το γκολ της 20ετίας στην Premier League! (video)

Τι κι αν η γκολάρα του Papis Cisse σε βάρος της Τσέλσι έχει κάνει όλον τον πλανήτη να παραμιλά.

ANEKΔΟΤΟ: Αγγλικά ξέρεις;

Ο Πόντιος πάει σε ένα περίπτερο... Ρωτάει τον περιπτερά:
- “Αγγλικά ξέρεις;”
- “Όχι,” απαντάει ο περιπτεράς .
Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει.
Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει:
- “Αγγλικά ξέρεις;”

Η γιαγιά στην κάλπη!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγανακτισμένοι με τον δικομματισμό είναι το πώς θα πείσουν τη γιαγιά τους να μην ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές. Τώρα που η κρίσιμη ώρα πλησιάζει –και η Κυριακή είναι κοντά-, σας έχω μια πρόταση.
Λέμε στη γιαγιά μας πως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να συγκυβερνήσουν μετεκλογικά.

Facebook: Ανάμεσα σε 28-35 δολάρια η τιμή της μετοχής

Το εύρος τιμής με το οποίο θα γίνει η εισαγωγή των μετοχών του Facebook στο Χρηματιστήριο καθόρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία.
Η ακριβής ημερομηνία της δημόσιας εγγραφής δεν έχει γίνει γνωστή αλλά δεν αποκλείεται να είναι εντός του Μαΐου.Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, η δημόσια εγγραφή θα γίνει στα 28-35 δολάρια, γεγονός που συνεπάγεται μία κεφαλαιοποίηση της τάξεως των 85-95 δισ. δολαρίων.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η Morgan Stanley ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Άρη

Aποκάλυψη-βόμβα έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης. Μιλώντας στην έκτακτη γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών Άρη» αποκάλυψε ότι αυτός που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ομάδα της Θεσαλονίκης δεν είναι άλλος από τον μεγάλο χρηματοσπιστωτικό οργανισμό Morgan Stanley.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ρασίντ Γιεκινί (videos)

Ο θρύλος του Νιγηριανού ποδοσφαίρου Ρασίντ Γιεκινί ο οποίος είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

«Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα προδιαγράφουν ακυβερνησία»

Kανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια σε αυτές τις εκλογές ποιά θα είναι η ετυμηγορία των Ελλήνων ψηφοφόρων γράφει σε δημοσίευμα της η Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και προσθέτει:

O καιρός το Σ/Κ

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο 05 Μαΐου 2012.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στις εκλογές

Μεταβολές στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών θα υπάρξουν αύριο και τη Δευτέρα, ενόψει των εκλογών.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, την Παρασκευή, 4 Μαΐου και τη Δευτέρα, 7 Μαΐου θα ισχύσει, εκτάκτως, δρομολόγηση, βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Παραιτήθηκε ο Γεν. Γραμματέας του ΛΑΟΣ και προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία

Η μία μετά την άλλη σκάνε οι «βόμβες» στο ΛΑΟΣ παραμονές των εκλογών, καθώς μετά την πρόσφατη αποχώρηση του επί χρόνια Γραμματέα Οργανωτικού του ΛΑΟΣ, αντιστράτηγου Κλειδέρη, τώρα από το κόμμα αποχωρεί και ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Γαλατιανός.

Πόσα χρήματα ξόδεψαν τα κόμματα;

Η τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλυσθεί απο προεκλογικά σποτ όλων των κομμάτων. Κυρίως όμως απο το ΠΑΣΟΚ, την Ν.Δ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Καβγάς βουλευτών σε δελτίο: "Ντροπή σου! Γλείφεις εκεί που έφτυνες!"

Στιγμές «απείρου κάλλους» διαδραματίστηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star όπου ήταν καλεσμένοι ο υποψήφιοι Σ.Κεδίκογλου( ΝΔ) , Γ. Ραγκούσης (ΠΑΣΟΚ), Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Δ. Αντωνίου (Ανεξάρτητοι Έλληνες).

Έβγαλε τα μαύρα.. η Σταμάτη!!!

Πέταξε τα μαύρα- την ενδυμασία που ήταν μόνο για τον ανακριτή κι έβαλε τα μοντελάκια για τον Άκη.
Τα σίδερα της φυλακής, δεν πτοούν την Βίκυ Σταμάτη που... κουβάλησε στο Κορυδαλλό ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της.

Πέρασαν για επαίτη υποψήφιο βουλευτή, και του έδωσαν "ψιλά".

Για... «κυνήγι ψήφων» βγήκε ένας υποψήφιος σε ένα χωριό του νομού Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε ένα καφενείο προκειμένου να μοιράσει τις κάρτες του στους θαμώνες, που εκείνη την ώρα έπαιζαν πρέφα.
Μάλλον, όμως δεν πήρε κανείς «πρέφα» ότι πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή (ή μήπως πήρε;) και αντί να διαβάσουν τις κάρτες, άφησαν πάνω τους ψιλά, σαν να επρόκειτο για επαίτη!
Seleo.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση γιαουρτιών!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης καταγγελίας με προσκόμιση δείγματος, που αφορούσε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε επιδόρπιο γιαουρτιού της επιχείρησης «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.».

ΔΕΙΤΕ: 28χρονη έχει να ξυριστεί εδώ και 18 μήνες!

Άφησε άφωνους κοινό και παρουσιαστές και την μάθαμε κι εμείς!
Η Emer O’ Toole ήταν καλεσμένη στην βρετανική εκπομπή «This Morning» για να μιλήσει για το γεγονός ότι δεν έχει ξυριστεί εδώ και 18 μήνες.

Ποιος βουλευτής αγκαλιάζει με πάθος τον Καραμανλή (φωτο)

Δείτε στην φωτογραφία ποιος βουλευτής έσπευσε να αγκαλιάσει με πάθος τον Καραμανλή που βρισκόταν στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.