ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χρυσαυγίτης ελεγκτής τρόλεϊ σε μετανάστες: «Εγέρθητω ρε, εδώ είναι Ελλάδα»

Ένα πραγματικά «περίεργο» περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης σε δρομολόγιο του τρόλεϊ. Ένας ελεγκτής που αυτοπροσδιορίστηκε ως φασίστας-χρυσαυγίτης προπηλάκισε και απαίτησε από δύο αλλοδαπούς να «εγερθούν» μόλις αυτός μπήκε στο όχημα.

«Όχι» από Καμμένο στην πρόταση Κουβέλη

Αρνητική, εμμέσως πλην σαφώς, ήταν η πρώτη αντίδραση από το Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην πρόταση του Φώτη Κουβέλη για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, μετά τις εκλογές 2012, με ορίζοντα διετίας και στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Super League play off: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0 (video - βαθμολογία)

O ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική των play off της Super League και με αυτό το τρίποντο πέρασε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 31’ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με κοντινή προβολή, μετά από σέντρα σουτ του Σαλπιγγίδη.
Ο αγώνας παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, καθώς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ γενικώς ήταν καλύτερος και με περισσότερες δυνάμεις στα τελευταία λεπτά, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Παναθηναϊκού με δύο σουτ του Φωτάκη, τα οποία απομάκρυνε ο Καρνέζης.
Τα γκολ: Σαλπιγγίδης 32’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Μαλεζάς, Cirillo, Σταφυλίδης, Garcia, Lazar, Σαλπιγγίδης (Παπάζογλου 90+3′), Ivic (Φωτάκης 77’), Γεωργιάδης (Nimani 84′), Αθανασιάδης.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος (60’ Χριστοδουλόπουλος), Boumsong, Kante, Βύντρα, Simao (69 Toche), Vitolo, Κατσουράνης, Clayton 
(Καραγκούνης 80’), Zeca, Quincy.
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0


H βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές: 
ΠΑΟΚ 7 
ΑΕΚ 6 
Παναθηναϊκός 3 
Ατρόμητος 2

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Δυο φίλοι λύνουν σταυρόλεξο!

Δυο φίλοι λύνουν σταυρόλεξο…
- Χμ… γυναικείο σεξουαλικό όργανο με πέντε γράμματα...
- Γυναικείο;
- Ναι !
- Με πέντε;
- Ναι !
- Γυναικείο και με πέντε... οριζόντια είναι ή κάθετα;
- Οριζόντια!
- ΣΤΟΜΑ!
http://ierosagon.org/

Super League play off: ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2 (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου με 3-2 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των play off της Superleague και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Γιαούρτωσαν τον Τσάκα

Ο Βλάσης Τσάκας παρουσιάζει τον φερόμενο ως πρίγκηπα, αλλά νωρίτερα περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού τού πέταξαν γιαούρτια και αυγά.
Ολα αυτά συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και έξω από ξενοδοχείο. Εκεί, ο μάνατζερ από την Καβάλα ήταν να παρουσιάσει τον φερόμενο ως πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας , Φαϊζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ. Προτού, ωστόσο γίνει αυτό και παρά τα μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν, περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στο ξενοδοχείο και πέταξαν αυγά και γιαούρτια στον Βλάση Τσάκα.

seleo.gr

Ανέκδοτο: Ο μικρός και ο γείτονας!

Ήταν ένας μικρός που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με μια μπάλα.
Ξαφνικά του πέφτει στην διπλανή αυλή. Έτσι πήγε να την πάρει.
Φτάνοντας στην αυλή λέει στον γείτονα: «Μπορώ να πάρω την μπάλα μου;»
Ο γείτονας του λέει: «Φυσικά αλλά πρόσεχε»
Παρατηρώντας ο μικρός την αυλή λέει: «Τι είναι αυτό;»
Και ο γείτονας απαντάει:

Facebook: Ζητείται πρωθυπουργός για εργασία άμεσα!

Μια χιουμοριστική αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και τα υπόλοιπα social media τις τελευταίες ώρες, σατιρίζοντας την μετεκλογική πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Μπορεί λοιπόν τα πράγματα να είναι πολύ σοβαρά, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει το αθάνατο ελληνικό χιούμορ.
''Προσόντα δεν απαιτούνται'', λέει η αγγελία, ''θα προτιμηθεί ο πρώτος που θα δηλώσει''... Εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes έχει συγκεντρώσει η συγκεκριμένη εικόνα στο facebook.
Και όπως με καυστικότητα αναφέρει ''εξασφαλισμένη εργασία για 4 μήνες'', για τη συνέχεια κανείς δεν μπορεί άλλωστε να είναι σίγουρος...
mediagate.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί σταμάτησε η Candid Camera σε όλο τον κόσμο;

Δείτε το εξωπραγματικό όσο και τραγικό συμβάν που οδήγησε στον τερματισμό των εκπομπών της Candid Camera σε όλο τον κόσμο…
Έλαβε χώρα στην Ρωσία το 1995..

Ομοφυλοφιλικά όργια στo ιστολόγιο - μαϊμού της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Στον «πόλεμο» του διαδικτύου προς το παρόν νικητές είναι αυτοί που επιτέθηκαν και «κατέβασαν» το ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα άγνωστοι δημιούργησαν και ένα άλλο πλήρως... ανορθόγραφο σάιτ με «εναλλακτική» θεματολογία.
Δείτε μερικά από τα «θέματα» που περιλαμβάνει:
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: DO I LOOK LIKE A WHITE?

http://xrusiaugi.wordpress.com/ 

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν αυτή που νομίζετε (video)

Η σπουδαία κωμικός αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Αλίκης. Γιατί έκλαψε κατά τη διάρκεια της κουβέντας;
“Ηθοποιός Αμέσου Δράσεως” είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και σήμερα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησαν για όλη εκείνη τη “χρυσή” περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου και τους πρωταγωνιστές της.

Τσίπρας σε Παπούλια: Δεν έρχομαι αν είναι και ο Μιχαλολιάκος

Όταν και αν φτάσουμε στην λεγόμενη Διάσκεψη των Προέδρων, θα υπάρξει ένα σοβαρό πρόβλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαμηνύσει στον Κάρολο Παπούλια, ότι δεν προτίθεται να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

Ράδιο Αρβύλα: Το νέο τραγούδι της Κάρλα Μπρούνι για τον Σαρκοζί! (vid)

Ένα τραγούδι αφιέρωμα ετοίμασαν οι Ράδιο Αρβύλα για τον απερχόμενο πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
Μέσα από τη φωνή της Κάρλας Μπρούνι και με πολύ χιούμορ, οι Ράδιο Αρβύλα αποχαιρετούν τον Σαρκοζί με τον δικό του; μοναδικό τρόπο.
Δείτε το βίντεο:

ΣΟΚ: Έστειλε γυμνές φωτογραφίες της 13χρονης κόρης της στον φίλο της

Αποτροπιασμό προκαλεί μια υπόθεση sexting στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Πρωταγωνίστρια μια 35χρονη μητέρα από την Γιούτα, η οποία βοηθούσε την ανήλικη κόρη της να βγάλει γυμνές φωτογραφίες, για να τις στείλει στον 30χρονο φίλο της.

VIDEO: Οι βρισιές του Λιάγκα, τα ανοιχτά μικρόφωνα και η οργή της Σκορδά!

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά με τα... “γαλλικά” του συζύγου και συμπαρουσιαστή της, Γιώργου Λιάγκα.

Σήμερα στο "Μοιραίος Έρωτας": Θα φύγει με τον Χαρούν για Παρίσι η Εντά; (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, ο Χαρούν είναι έτοιμος να φύγει για το Παρίσι για αποστασιοποιηθεί για λίγο από την κατάσταση.
Η Εντά τον προλαβαίνει στο αεροδρόμιο αλλά όχι για να έρθει μαζί του, όπως ελπίζει εκείνος, αλλά για να τον παρακαλέσει να μην εγκαταλείψει την αδελφή της.

Ανακοινώνει Πασιένσια Ο Ολυμπιακός…

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια βρίσκεται ο Ολυμπιακός…
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο προπονητή και μέσα στις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες για την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Μπράγκα.

Είναι φήμη; Συγκυβέρνηση NΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με πρωθυπουργό Κουβέλη

Γράφεται, συζητιέται, κυκλοφορεί σαν φήμη…. Στην συνάντηση λέει την τελευταία με τον Παπούλια, θα γίνει η «κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας». Κεντρικό θέμα συζήτησης, αν θα εξασφαλίσουμε την παραμονή της χώρας στο Ευρώ!

Επέστρεψε την διερευνητική εντολή ο Α.Τσίπρας

«Λυπάμαι κύριε πρόεδρε, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές να μην βρίσκεται λύση, όπως λέτε, συμβατή με τις επιλογές, τους πόθους και το μέλλον του ελληνικού λαού». Αυτό απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος του επέστρεψε τη διερευνητική εντολή που είχε λάβει.

Πάτρα:«Ραντεβού θανάτου» για οπαδούς ΠΑΟ και ΑΕΚ

«Ραντεβού θανάτου» είχαν δώσει οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στη Πάτρα. Λίγη ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα, αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. και μία μηχανή, τα οποία λίγο νωρίτερα κινούνταν ύποπτα στην Περιμετρική, να έχουν σταθμεύσει σε κάποιο παράδρομο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΝΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς και όλα τα υποψήφια μέλη για Δ.Σ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους με την ψήφο, τους τίμησαν κατά την ψηφοφορία την 06/05/2012 (271 ψηφοφόροι).
Σας υποσχόμαστε ότι θα λειτουργούμε με γνώμονα το χωριό μας και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.


Τι δείχνουν οι νέες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των κομμάτων

Εντυπωσιακή δημοσκοπική εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστα 24ωρα μετά τις εκλογές, μετέδωσε ως είδηση το αμερικανικό Dow Jones Newswires, επικαλούμενο πληροφορίες από τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ξυλοκόπησαν τον δημοασιογράφο του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Ξυλοκόπησαν τον δημοασιογράφο του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνο ΜπογδάνοΕπίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.gr λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού...

O ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος, καλεσμένoς στο «Μουσικό Κοκτέιλ με τον Δήμο» στον Star Fm

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος που υποδύεται τον Άρη στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega, σε μια αποκλειστική συνέντευξη παρέα με τον Δήμο στο «Μουσικό Κοκτέιλ». Μιλά για την σειρά που πρωταγωνιστεί, την οικονομική κρίση, τα προσωπικά αλλά και για πολλά ακόμη. Ακούστε την συνέντευξη την Παρασκευή 11 Μαίου 3 με 5 το μεσημέρι ζωντανά στον Star Fm 93.3 και σε επανάληψη στις 7 το απόγευμα.
Eσύ μας ακούς ζωντανά μέσω ραδιοφώνου στον Star fm 93.3 και στο internet από εδώ live


Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 2-1 (video)

Με φιλική νίκη με 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός γιόρτασε στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της περιόδου 2012, μπροστά σε 30.000 οπαδούς του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πιθανή διακοπή νερού την Πέμπτη στα Γρεβενά

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί την πόλη των Γρεβενών με νερό (περιοχή Αετιάς), ενδέχεται να έχουμε διακοπή της παροχής νερού με φυσική ροή στην πόλη των Γρεβενών από το πρωί της Πέμπτης 10/05/2012 μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 10/05/2012.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας... να μην κάνουν σπάταλη χρήση νερού, λόγω της υδροδότησης της πόλης μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα ολικής έλλειψης νερού σε κάποιες περιοχές .
Για τα Δ.Δ.: Κυρακαλής, Ελάτου & τον οικισμό του Δοξαρά (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού της Αγάπης) παρακαλούνται οι δημότες να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες διότι σε περίπτωση διακοπής δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης τους .
Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.


Ολυμπιακός: H απονομή του πρωταθλήματος 2011-2012 (videos)

Με την απονομή του τροπαίου για το πρωτάθλημα 2011-12 ολοκληρώθηκε η φιέστα του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων αποθέωσαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση για την κατάκτηση του νταμπλ και ζήτησαν του χρόνου να στηθεί ανάλογη φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Είκοσι δύο ομάδες στην Ιταλία στον εισαγγελέα για τα στημένα!!!

Οι αποκαλύψεις για το νέο σκάνδαλο στημένων που ταλανίζει την Ιταλία οδηγούν 22 ομάδες, μεταξύ των οποίων και τριών της Serie A, κάτω από το μικροσκόπιο της δικαιοσύνης. Αταλάντα, Νοβάρα και Σιένα αλλά και ιστορικές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών, όπως η Σαμπντόρια, ειδοποιήθηκαν πως σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
Από την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έγινε γνωστό πως 61 άτομα και 33 αγώνες θεωρούνται ύποπτα για προσυνεννοημένα αποτελέσματα και αφορούν παιχνίδια που διεξήχθησαν στο πλαίσιο τους πρωταθλήματος της Serie B.
Οι υπόλοιπες ομάδες που ερευνώνται είναι οι Αλμπινολέφε, Ανκόνα, Άσκολι, Κρεμονέζε, Αβέσα, Έμπολι, Φροζινόνε, Γκροσέτο, Λιβόρνο, Μόντενα, Μόντσα, Πεσκάρα, Πιατσέντσα, Ραβένα, Ρετζίνα, Ρίμιν και Σπέτσια.

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές..

Με κακοκαιρία θα μας υποδεχθεί η Πέμπτη στα περισσότερα σημεία της χώρας καθώς τόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή πτώση, αλλά και οι νεφώσεις και οι σποραδικές βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές ώρες και θα βρέξει στα βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης όπου είναι πιθανό να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα βρέξει κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Τελικός Europa League 2012: Atletico Madrid – Athletic Bilbao 3-0 (video)

Η Atletico Madrid είναι η νέα κάτοχος του Europa League καθώς στον τελικό της διοργάνωσης στο Βουκουρέστι νίκησε την Bilbao με 3-0.

Αποθέωση για Βαλβέρδε και Μητροπάνο στο ερυθρόλευκο πάρτι τίτλου!

Με ζεϊμπέκικα και μαντινάδες γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του νταμπλ σε μία φαντασμαγορική γιορτή που στήθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αποθέωση για Μαρινάκη, Βαλβέρδε, Καρεμπέ και παίκτες. Ανατριχίλα με την”Ρόζα” του Μητροπάνου από 35.000 θεατές στο Φάληρο.

Πάλι πρόεδρος ο Γόντικας

Ο Δημήτρης Γόντικας επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρώτος αντιπρόεδρος, ο Λεωνίδας Πολέμης. Δύο ώρες και 15 λεπτά διήρκεσε η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.