ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ηλεκτρονικό μήνυμα - απάτη δήθεν από το υπ. Οικονομικών

Προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι χρήστες του διαδικτύου καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, «ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.»

Γνωστή ηθοποιός έκανε γιόγκα… πάνω σε παρουσιαστή! (video)

Και τι δεν κάνουν πια στη αμερικανική τηλεόραση για να δουν τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν...
Καλεσμένη στην εκπομπή του Conan O'Brien βρέθηκε η σέξι πρωταγωνίστρια της σειράς The Vampire Diaries, Nina Dobrev.
Αλλά δεν έδωσε μόνο συνέντευξη. Είπε να τους δείξει και λίγη γιόγκα, συγκεκριμένα τη στάση του σκορπιού, την οποία έκανε στηριζόμενη πάνω στον παρουσιαστή:

Το σέξι... ατύχημα της Μίλα Γιόβοβιτς (pics)

Ένα ατύχημα είχε η σέξι ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τη διαφήμιση ενός νέου αρώματος μεγάλης εταιρίας καλλυντικών.
Η μελαχρινή καλλονή φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμά, που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Πω πω ρεζίλι

Μάλλον το φόρεμα το έραψε πριν καιρό ή το προηγούμενο βράδυ έφαγε 3 δίπιττα. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η δημόσια εμφάνιση της Nikki Reed.


ΔΕΙΤΕ: Γυμναστική με δάκρυα κάνουν οι μαθητές στην Κίνα


Εννέα χρόνια διαρκεί το πρόγραμμα γυμναστικής που αρχίζουν από την ηλικία των εννέα ετών οι μαθητές στην Κίνα. Περίπου εξήντα παιδιά από έξι έως δεκαπέντε ετών, συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό που περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις και μαθήματα προπόνησης στο αθλητικό σχολείο Shenyang στην επαρχία Liaoning.
Όσα από τα παιδιά ξεχωρίσουν είναι πιθανό να επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην εθνική ομάδα της Κίνας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Μέχρι τότε, η άσκηση περιλαμβάνει πολύ πόνο και πολλά δάκρυα…
Δείτε τις φωτογραφίες...

ΣΟΚ: Έβαλαν την κόρη τους να τρέχει γυμνή στο δρόμο, φορώντας πάνα

Τρία αδέρφια από τη Μινεσότα απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους, καθώς εκείνοι αντιμετωπίζουν έναν μήνα φυλάκισης, καθώς ξεπέρασαν κάθε όριο όταν τιμώρησαν τη 12χρονη κόρη τους για τους κακούς βαθμούς της.

Μπόμπιρας τρώει παγωτό μισοκοιμισμένος! (video)

Ο μικρός πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο φαίνεται πως νυστάζει υπερβολικά για να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.
Αλλά είναι και πολύ... λιγούρης για να αφήσει το παγωτό να πάει χαμένο!
Δείτε ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο των ημερών στο YouTube, που αν και παλιότερο εξακολουθεί να έχει επισκέψεις.
Δείτε το video...

Ποιά διάσημη ηθοποιός μπήκε σε λάθος... ιδιωτικό αεροπλάνο; (pics)

Την "πάτησε" η πασίγνωστη ηθοποιός καθώς κατα την αναχώρησή της από Παρίσι για Λονδίνο μπήκε σε λάθος ιδιωτικό αεροπλάνο!
Η νεαρή σταρ Kristen Stewart, μπερδεύτηκε στο αεροδρόμιο και πήγε να επιβιβαστεί στο πρώτο αεροπλάνο που είδε μπροστά της.
“Συγνώμη δεσποινίς Stewart αλλά αυτό το αεροπλάνο είναι της κυρίας Charlize Theron. Το δικό σας είναι το δίπλα”, ήταν η απάντηση του πληρώματος.

Βόμβα Λιάγκα: «Πασίγνωστος Έλληνας έχει τη σβάστικα στο σπίτι του»! (video)

Το τρέιλερ της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» που θα προβληθεί την Κυριακή με καλεσμένο τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο είδαμε σήμερα στο «Πρωινό mou»
Και λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε την «βόμβα».
«Θα κάνω μια αποκάλυψη. Υπάρχει Έλληνας, ο οποίος έχει και δημόσιο λόγο δεν θα πω ποιος είναι ο οποίος είναι και πλούσιος άνθρωπος και πετυχημένος στη δουλειά του.

Εσύ πόσο Έλληνας είσαι; Βγάλε το παπούτσι σου να δούμε!

Πολλά πράγματα κρύβονται στις λεπτομέρειες. Αυτή τη λεπτομέρεια μάλιστα πολλοί την αγνοούν και ακόμη περισσότεροι είναι δύσκολο να την προσέξουν!
Η ελληνικότητα λοιπόν ... κρύβεται στο παπούτσι μας...όσο απίστευτο και αν ακούγεται.
Είναι μια λεπτομέρεια μόλις μερικών εκατοστών!

Final Four-Oι διαιτητές των ημιτελικών

Έγιναν γνωστοί από την Ευρωλίγκα, οι διαιτητές των δύο ημιτελικών. Στον πρώτο κατά σειρά, μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκού θα σφυρίξουν οι Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), Καρλ Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία) και Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία). Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λότερμοσερ (Γερμανία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία) και Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία).
basketblog.gr

Πάτρα: “Η διασταύρωση του θανάτου” (video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει καρέ καρέ ένας τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην διασταύρωση Γλαύκου και Ακρωτηρίου στην Πάτρα.

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ 2011...2012

βαθμολογια Β΄ τοπικό
B΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάνει Πίσω Ο Κουβέλης!!! Ολοταχώς για εκλογές στις 10 Ιουνίου!

Μετά την κατακραυγή στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ (και οχι μόνο) για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης μόνο με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φαίνεται οτι κάνει πίσω ο Κουβέλης...αφού με δηλώσεις του το πρωί στον ΣΚΑΙ ξεκαθάρησε οτι πρέπει να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να πει το ΝΑΙ.

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την ημέρα τερματισμού του Β’ Παγκοσμίου πολέμου

Η 9η Μαΐου είναι η επέτειος του τερματισμού του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Η ναζιστική Γερμανία στις 9 Μαΐου 1945, υπέγραψε την άνευ όρων συνθηκολόγησή της στις συμμαχικές δυνάμεις.
Η σημερινή ημέρα είναι μία από της σημαντικότερες μέρες μνήμης. Το αίμα που χύθηκε, η πείνα, οι καταστροφές και όλα τα δεινά που επέφερε στην ανθρωπότητα ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος δεν μπορούν και δεν πρέπει ποτέ να αφεθούν στη λήθη.

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας...Η Μελντά ανακαλύπτει... (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας... Η Μελντά μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.... δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και ανακαλύπτει ότι η Εντά δεν έκανε ποτέ την έκτρωση όταν είχε μείνει έγκυος από τον "Χακί", οπότε συνειδητοποιεί ότι ο Χαρούν είναι πατέρας του παιδιού της αδελφής της.
Εντωμεταξύ, ένας συνάδελφος της Εντά στο καθαριστήριο που την πολιορκεί ασταμάτητα, ξεπερνά τα όρια και γίνεται επικίνδυνος...
Δείτε σκηνές από το επεισόδιο:...

Συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη: Σε εξετάσεις υποβάλλονται ιερόδουλες!

Μετά τη σύλληψη των οροθετικών ιερόδουλων στην Αθήνα, ήρθε η ώρα των ερευνών και στη Θεσσαλονίκη...
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μετά απο επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρατούνται τουλάχιστον έξι ιερόδρουλες που εκδίδονταν χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα. Οι γυναίκες θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν πάσχουν απο τον ιό του Aids.
24wro

Συνάντηση Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο (videos)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, με την αποστολή των "ερυθρολεύκων" να συναντιέται με εκείνη της Μπαρτσελόνα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή (11/05) θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας.
Η συνάντηση, όμως μεταξύ των Καταλανών και των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς έγινε νωρίτερα. Οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στον ίδιο χώρο όταν πήγαν για τον έλεγχο των διαβατηρίων μετά την άφιξη τους στην Κωνσταντινούπολη.

ΠΑΟ: Το έκτο αστέρι (videos)

Τι κι αν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά κατάφερε και με κόντρα διαιτησία να την αποκλείσει και να πάει στην Βαρκελώνη. Η Σιένα πέταξε έξω τον Ολυμπιακό ενώ Mακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι άλλες δύο ομάδες.

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού στυλίστα μέσω Facebook. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Απόπειρα αυτοκτονίας φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει γνωστός Έλληνας στυλίστας που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Έκαναν "Μαιντανό" τον Κουβέλη στο διαδίκτυο (pic)

Χωρίς σχόλια...

Καμμία έκπληξη! Ενας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»

«Σάρωσε» η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν ΜΑΤ και ΥΜΕΤ...Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! 
Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας, κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.
Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί όπως κι άλλοι πολίτες το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!
Η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» σε 11 εκλογικά τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή. Σ΄αυτά ψηφίζουν με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες. Τα τμήματα αυτά από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στα εν λόγω τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.
Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10%

Ελληνόκτητο τάνκερ στα χέρια πειρατών

Στα χέρια πειρατών έπεσε το ελληνόκτητο τάνκερ «Σμύρνη», ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα, ανοικτά του Ομάν.
Το λιβεριανής σημαίας Μ/Τ «Σμύρνη» μετέφερε 135.000 τόνους αργού και, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Dynacom Tankers Management, περίπου στις 11.15 της 10ης Μαΐου κατελήφθη από πειρατές, ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα.
blog.gr

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα στην Β' κατηγορία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μάχη για την 2η θέση της βαθμολογίας για να δούμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Εράτυρα στην Α΄ Κατηγορία.
Μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Τετάρτης μάλιστα 3 ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση.

Ανέκδοτο:Τα λιοντάρια

Ήταν ένας Άγγλος ένας Γερμανός και ένας πόντιος στη ζούγκλα,και περπατούσαν αμέριμνοι…ξαφνικά πετάγεται μπροστά τους ένα λιοντάρι και έμειναν κόκκαλο!!
-Μην κινείστε λέει ο Άγγλος,αρπάζει μια πέτρα,σημαδεύει το κεφάλι του λιονταριού και το σκοτώνει!

Aυτοκτόνησε πέφτοντας απο τον Ισθμό

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 26χρονος νεαρός από την Αρκαδία, πηδώντας από την παλιά γέφυρα του Ισθμού.
Το πτώμα του άνδρα περισυνέλεξαν άνδρες του λιμενικού.
Σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.com, τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστα.
Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.


Συνάντηση Βενιζέλου με Σαμαρά - Αρνήθηκαν Καμμένος, Παπαρήγα

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκαν στις 10 το πρωί της Παρασκευής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Έρχεται ο Ντομίνγκος για Ολυμπιακό

Ο Ντομίνγκος Πασιέντσια μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς εκ μέρους του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι αν οι επαφές ολοκληρωθούν θετικά, την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα.

Διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας για τους Παλαίμαχους του Πυρσού

Οι παλαίμαχοι του Πυρσού Γρεβενών αναχωρούν το Σάββατο 12-5-2012 για τη Μεγαλόνησο, προκειμένου να δώσουν τον πρώτο διεθνή αγώνα τους με τους αντίστοιχους της Κύπρου.
Η αποστολή θα διαμείνει στη Λεμεσό, όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση τη Δευτέρα 14-5-2012.
Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Δημήτρης Κωτούλας δήλωσε σχετικά:
«Πάμε να διδάξουμε τα μυστικά της μπάλας με αντάλλαγμα την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας φυσικού αερίου από την ΑΟΖ, για να βγάλουμε το φετινό χειμώνα στα Γρεβενά».
Ευχόμαστε στους Παλαίμαχους καλή διαμονή και καλή επιτυχία!!!
greveniotis.grl

Πόσοι θα εισαχθούν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Διαβάστε τον αριθμό εισακτέων ανά τμήμα όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο παιδείας
Τον αριθμό εισακτέων ανά τμήμα ανακοίνωσε σήμερα (10/05), το υπουργείο παιδείας.

''Βυθισμένοι'' στην απαισιοδοξία οι Έλληνες!!!

Σε νέα ιστορικά χαμηλά επίπεδα υποχώρησε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, το πρώτο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας παγκόσμιας έρευνας της Nielsen.

Νίκη Ανόδου για τον "Πρωτέα"

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ 53-73
Μεγάλη νίκη μέσα στην Καστοριά με 53-73 για τον Πρωτέα και επιστροφή στη γ'εθνική μετα απο απουσία ενός χρόνου. Ο Πρωτέας πιάνοντας εκπληκτική απόδοση σ'ολη τη διάρκεια του αγώνα ,έφθασε να προηγείτε μέχρι και 26 πόντους και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Καστοριάς.

Ο καιρός σήμερα!!!

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Παρασκευή.

Μυστικά γκάλοπ δίνουν 25% στον Τσίπρα

Δημοσίευμα της Wall Street Journal και του πρακτορείου Dow Jones Newswires αναφέρεται στα εκλογικά αποτελέσματα της 6ης Μαΐου, την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα και τα δύο ναυάγια των διερευνητικών εντολών που έλαβαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη "σκυτάλη" παίρνει την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA

Άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ καταγράφει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για την αποτίμηση του αποτελέσματος της 6ης Μαΐου, που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Super Puma βούτηξε στη θάλασσα- Σώοι οι επιβάτες (video)

Aπό του χάρου τα δόντια γλίτωσαν οι 14 επιβάτες ενός ελικοπτέρου Super Puma στη Βόρεια Θάλασσα όταν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης κοντά στο Αμπερντίν της Σκωτίας παρουσιάστηκε μηχανίκη βλάβη στο σύστημα λίπανσης.

2275 οι εισακτέοι στο ΤΕΙ και 736 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείο Παιδείας 2.275 θα είναι οι εισακτέοι στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και 736 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο αριθμός των οποίων παρουσιάζει οριακή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012
-Σε όλη την πόλη των Γρεβενών γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση από το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 15ης Μαΐου.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

Παρέλαβε τη διερευνητική ο κ. Βενιζέλος!!!

«Δεν δηλώνω αισιόδοξος, δηλώνω όμως υπεύθυνος» και για αυτό «θα κάνω προσπάθεια να αποδώσει η ετυμηγορία του ελληνικού λαού μία κυβέρνηση, όπως τη θέλησε:

Δυτική Μακεδονία: Μείωση των ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την δραστηριότητα των υφισταμένων Υπηρεσιών της, δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Προβολή Ταινίας «The Hunger Games» (video)

Είναι μια ταινία περιπέτειας με τους Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Woody Harrelson
Σκηνοθεσία Gary Ross
Διάρκειας 142 λεπτών
Περίληψη: