ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στην Κύπρο έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας!

Σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό, «πιάστηκαν» Κύπριος αξιωματικός και νεαρή γυναίκα αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους.
Μάλιστα, η αποκάλυψη δεν έγινε από κάποιον συνάδελφό τους, αλλά από την ίδια τη γυναίκα του αξιωματικού!

Η κλήρωση του Τζόκερ 13/5/2012

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι:

VIDEO: Η τούμπα του μοντέλου που έχει 1.000.000 views σε τρεις μέρες!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των μοντέλων στις επιδείξεις μόδας είναι τα...πολύ ψηλά τακούνια.
Πολλές φορές έχουμε δει κοπέλες να προσπαθούν με δυσκολία να σταθούν στα παπούτσια - πολυκατοικίες και πολλές φορές οι τούμπες είναι αναπόφευκτες. Στο επόμενο video που έκανε πάνω από ένα εκατομμύριο views σε τρεις μόλις μέρες θα δείτε την υπερπροσπάθεια της κοπέλας να σταθεί στα πανύψηλα τακούνια της και τελικά να μην τα καταφέρνει.
Το μοντέλο προσπαθεί να κρατήσει όρθιο ένας θεατής αλλά μάταια...
Δείτε τα δύσκολα δευτερόλεπτα της πασαρέλας:

Σε αυτό το σπίτι μένουν οι…

Ανακαινίζουν το σπίτι το οποίο αγόρασαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες, αλλά και αυτό που νοικιάζουν προσωρινά δεν είναι κι άσχημο.
Ενοικιαστές στη συγκεκριμένη έπαυλη είναι η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δίνουν κάθε μήνα 40.000 δολάρια, ενώ το σπίτι που αγόρασαν είναι αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατέβασε το σουτιέν και όρμηξε στο τρόπαιο του Euro (video)

Τo τρόπαιο αποτελεί έκθεμα εδώ και μερικές ημέρες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου (Πλατεία Ανεξαρτησίας) προκειμένου να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του μικροί και μεγάλοι φίλοι της "στρογγυλής Θεάς".

Αυτό το κορμί στέλνουμε στην Eurovision

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz.
Η τραγουδίστρια προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση και γι' αυτό φροντίζει να γυμνάζεται ή να χορεύει, όπως έκανε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την Eurovision.

Super League play off: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Superlegue και ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Euroleague Final Four 2012: Παναθηναϊκός – Barcelona 69-74 (video)

Στην τέταρτη θέση του final four της Euroleague έμεινε τελικά ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε από τη Barcelona με 69-74, σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από τις αντεγκλήσεις και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις κερκίδες, αλλά και έξω από το γήπεδο.

VIDEO: Επεισόδιο με την Ελένη Λουκά έξω από το Προεδρικό..

VIDEO με την Ελένη Λουκά που έβριζε κατα την προσέλευση των πολιτικών αρχηγών για τη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τη φωνή της Ελενης Λουκά που βρίζει τους πολιτικούς, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας η οποία την απομάκρυνε από το σημείο.

"Φοβόμαστε μήπως χαθούμε στην ίδια μας την χώρα"!

Η Δανάη Φιλλίδου βραβεύτηκε στα πλαίσια του 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού της εφημερίδας τα Νέα, για την καλύτερη μαθητική εφημερίδα και όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο της άρχισε να μιλά για το μέλλον που θα ήθελαν να έχουν οι νέοι στην Ελλάδα.

Αλέξης Τσίπρας: «Έχουν 168 βουλευτές, ας προχωρήσουν» - Οι δηλώσεις (video)

Από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητούν συμφωνία ούτε ανοχή ζητούν συνενοχή στο έγκλημα και εμείς δεν την παρέχουμε, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της σημερινής συνάντησης υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Super League play off: Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (video)

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Περιστέρι, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ξαναμπήκε στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου (28η αγωνιστική)


Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

RADIO ARVYLA (TOP 5 2012)!!! (video)

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ TOP 5 VIDEO ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ!

Μέρκελ: "Θέλαμε να πονέσει η Ελλάδα, για παραδειγματισμό"!

Πειραματόζωο και παράδειγμα εξιλαστήριου θύματος έγινε ο ελληνικός λαός σύμφωνα με την WSJ. Αποκαλύψεις για τους πραγματικούς και εμπαθείς λόγους για όσα έγιναν κατά τη συμφωνία εφαρμογής του δανειακού προγράμματος διάσωσης, κάνει η εφημερίδα Wall Street Jouranl σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα.

Μια φωτογραφική μηχανή πωλήθηκε για 2.160.000 ευρώ

Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε δημοπρασία για μια γερμανική φωτογραφική μηχανή του 1923 καταγράφηκε, καθώς μια Leica O-Serie (νούμερο 116) πωλήθηκε έναντι 2.160.000 ευρώ σε χθεσινή δημοπρασία της Galerie Westlicht στη Βιένη.

Πέθανε ο θρυλικός φωτορεπόρτερ του Βιετνάμ Horst Faas

Συνέδεσε τη ζωή του με τον πόλεμο του Βιετνάμ. Φωτογράφισε τη φρίκη, μετέφερε με τις εικόνες του στον κόσμο την βιαιότητα του πολέμου.
Ο Horst Faas, ένας από τους μεγαλύτερους φωτορεπόρτερ πέθανε σε ηλικία 79 ετών στο Μόναχο σύμφωνα με την κόρη του.
Ο Horst γεννήθηκε στη Γερμανία το 1933. Προσελήφθη από το Associated Press το 1956 και κάλυψε τους πολέμους του Κόνγκο, της Αλγερίας.
Παγκοσμίως γνωστός έγινε από την δεκαετή παραμονή στο Βιετνάμ όπου ανέλαβε υπεύθυνος του πρακτορείου από το 1962 έως το 1972.
Ο Horst δεν κάλυπτε μόνο τη βία αλλά επίσης εκπαίδευε νεαρούς Βιετναμέζους στην τέχνη της φωτογραφίας ώστε να εξασφαλίζει τις ωραιότερες φωτογραφίες από το μέτωπο.
Η ομάδα του έγινε γνωστή σαν "Ο στρατός του Horst".
News247.gr

VIDEO: 44χρονος “δάμασε” κύμα 27 μέτρων!

Ένα κύμα 27 μέτρων κατάφερε να «δαμάσει» ένας 44χρονος από την Χαβάη, κερδίζοντας μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, αλλά και μια «παχυλή» επιταγή!

VIDEO: Η ψυχή δεν ακρωτηριάζεται! Μας το μαθαίνουν δυο ανάπηροι πεζοναύτες!!!

Δύο πεζοναύτες που έμειναν ανάπηροι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους σε πολεμικές επιχειρήσεις αποδεικνύουν αυτό που όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ...ότι η ψυχή του ανθρώπου δεν ακρωτηριάζεται.Εκτός αν το επιτρέψει ο ίδιος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Πυρ και μανία ο Καμμένος επειδή δεν τον κάλεσε ξεχωριστά ο Πρόεδρος

Λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Πάνος Καμμένος θα κάνει δηλώσεις σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται για τον σχηματισμό κυβέρνησης .
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να ασκήσει κριτική και να διαφωνήσει στην απόφαση του Κάρολου Παπούλια να συναντηθεί πρώτα με τους Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο και στη συνέχεια να συναντήσει τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο Πάνος Καμμένος μάλιστα αναμένεται να παρουσιάσει την δική του»πλατφόρμα» με την οποία μπορεί να βρεθεί λυση στο σχηματισμό κυβέρνησης και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές...


Ακόμα 3 ιερόδουλες θετικές στον ιό του AIDS..

Ακόμα τρεις εκδιδόμενες γυναίκες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS μετά από σχετικό υγειονομικό έλεγχο. Δύο από αυτές ήταν αλλοδαπές και μια Ελληνίδα.

Ποιοι δημοσιογράφοι αποχωρούν από το MEGA

O ένας μετά τον άλλον, ηχηρά ονόματα του δελτίου ειδήσεων οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου, αφού βλέπουν ότι και με τα ψίχουλα τούς είναι αδύνατο να ζήσουν, πλέον.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή νεαρή μητέρα σε τροχαίο στην Καλαμπάκα – Τραυματισμένο το μωρό της

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στη διασταύρωση του Αγίου Δημητρίου στα Χάσια, με νεκρή 32χρονη γυναίκα και τραυματισμένο το 18μηνών μωράκι της.
Όπως γράφει το trikalavoice.gr άγνωστο πώς, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή μητέρα από την Οξύνεια εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.
φωτό από stagon.gr
Στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι του αστυνομικού τμήματος Καλαμπάκας όπως επίσης και άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας οι οποίοι απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο την νεκρή μητέρα και το ελαφρά τραυματισμένο 18μηνών μωρό.
Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλαμπάκας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες…
Έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Τρικάλων.


Σε εξέλιξη το θρίλερ στο Προεδρικό Μέγαρο - Δηλώσεις (videos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα. Οι θέσεις με τις οποίες προσέρχονται στην συνάντηση οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είναι οι εξής:

Οι τρεις πιθανοί υπηρεσιακοί Πρωθυπουργοί αν πάμε σε εκλογές

Στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στις συναντήσεις που θα έχει ο Κάρολος Παπούλιας με τους πολιτικούς αρχηγούς, τότε και σύμφωνα με το Σύνταγμα μέχρι τις 17 Ιουνίου, που πιθανότατα θα διεξαχθούν οι εκλογές, αναλαμβάνει υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.

Τραγικός θάνατος για 48χρονο εργάτη από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε χθες το μεσημέρι ένας 48χρονος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών, από το Στόμιο Λάρισας.
Πρόκειται για το Σωτήρη Ταπατά, που κεραυνοβολήθηκε από τα εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ, την ώρα που προσπαθούσε με συνάδελφό του, ανεβασμένοι και οι δύο σε γεωργικό ανελκυστήρα, να τοποθετήσει τσίγκους, σε στέγη αποθήκης στην περιοχή του Ομολίου. Ο θάνατος του 48χρονου ήταν ακαριαίος ενώ ο 59χρονος συνάδελφός του Γεώργιος Α. Θεοδώρου, τραυματίστηκε ελαφρά.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης ενώ να σημειωθεί πως συνελήφθη προς στιγμή ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, ο οποίος ακολούθως με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Zougla

Ολυμπιακός: Ποιοι θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για τον φιλικό αγώνα

Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία για το φιλικό παιχνίδι με την Melbourne Victory στις 19 Μαΐου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μόνχε, Παπάζογλου, Καζίμ, Μαρκάνο και Πάντελιτς.
Αντίθετα, οι «εκλεκτοί» είναι οι: Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φούστερ, Χολέμπας. Α. Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μέγκιερι, Μακούν, Ντιόγκο, Ποτουρίδης, Αμπντούν και Δασκαλάκης.
Zougla.gr

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα Κοζάνης
Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στα Γρεβενά.
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χαπιών στην Εράτυρα Κοζάνης
Συνελήφθη χθες (11-05-2012) τις απογευματινές ώρες στην Εράτυρα Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, 40χρονος ημεδαπός για κατοχή χαπιών που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του συλληφθέντα, βρέθηκαν τριάντα έξι (36) ηρεμιστικά χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε.
Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-05-2012) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας, τρείς ημεδαποί 23, 34 και 58 ετών, για παράνομη γεώτρηση.


Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν ενώ ενεργούσαν γεώτρηση, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 23χρονου, σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, με μηχάνημα έργου - γεωτρύπανο, για ανεύρεση-άντληση υπόγειου νερού, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη αδεία από την αρμόδια αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (11-05-2012) τις απογευματινές ώρες στην Κοκκινιά Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 18χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 18χρονου διαπιστώθηκε ότι, καλλιεργούσε σε μπανιέρα μέσα στο σπίτι, εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης σε πλαστικά ποτήρια, ύψους από οκτώ (8) έως δώδεκα (12) εκατοστά, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας.
Συνελήφθη σήμερα (12-05-2012) το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, 28χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατελήφθη σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας να καλλιεργεί δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από επτά (7) έως δέκα έξι (16) εκατοστά, σε ισάριθμα αυτοσχέδια πλαστικά δοχεία εμφιαλωμένου νερού, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα.
Τα δώδεκα (12) δενδρύλλια κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Ψάρεμα στα 20 μέτρα χωρίς κανέναν εξοπλισμό! (Εκπληκτικό video)

Απολαύστε μία βουτιά ρουτίνας στον βυθό του Ινδικού ωκεανού, ενός Bajau. Οι Bajau θεωρούνται σχεδόν αμφίβιοι αφού ζουν και τρέφονται αποκλειστικά στη θάλασσα μιας και τα σπίτια τους συνήθως είναι αυτοσχέδιες βάρκες. Βέβαια όταν λέμε βουτιά ρουτίνας, αυτό ισχύει μόνο γι' αυτούς, αφού μία κατάδυση στα 20 μέτρα χωρίς κανέναν εξοπλισμό για 3-5 λεπτά με μία ανάσα, μόνο βουτιά ρουτίνας δεν θεωρείται. Απολαύστε αυτόν τον δύτη στο coolαριστο βίντεο που ακολουθεί...

coolaristo

ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ....

1) Απ' όταν γεννήθηκα
μπουμπούκι με φωνάζουν,
μου λένε ότι είμαι όμορφη
και όλοι με θαυμάζουν!


Γιαυτό θα ήθελα και εσείς
τη γνώμη σας να πείτε
μιας και κοπέλα γίνομαι
στη βάπτιση να'ρθείτε...

Spiegel: Θα χρεωκοπήσετε, θα γυρίσετε στη δραχμή και θα γίνει δικτακτορία!

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής αναλύει τα σενάρια του για το τι μπορεί να μας συμβεί!

17 χρόνια μετά το σεισμό της 13ης Μαΐου στα Γρεβενά

13 Μαίου 1995 (2 μέρες πρίν τον εορτασμο του Αγίου Αχιλλείου, προστάτη της πόλης των Γρεβενών) Ημέρα Σάββατο 11.47 π.μ.

Μια πρωτοφανή για την περιοχή σεισμική δόνηση...

Τσίπρας: "Τι θα έκανα αν είχα τη δυνατότητα να είμαι πρωθυπουργός"

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξή στο CNBC και μίλησε για την μετεκλογική κατάσταση της χώρας αλλά και για τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ.
"Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείσουμε τους ευρωπαίους ότι το πρόγραμμα του Μνημονίου εκτός από βάρβαρο είναι και αναποτελεσματικό".

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα κατ’ οίκον φροντίδας!!!

Τα κριτήρια και η διαδικασία επιλογής των συνταξιούχων που θα υπαχθούν στο πρόγραμμα κατ’ οίκον φροντίδας προβλέπονται σε απόφαση του υπουργού Γιώργου Κουτρουμάνη. Δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μόνιμα προβλήματα υγείας ή αναπηρίας και πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

Πανελλήνια ποδηλατοπορεία σήμερα σε 30 πόλεις της Ελλάδας

Τους δρόμους 30 πόλεων αναμένεται να κατακλύσουν αύριο Κυριακή, χιλιάδες ποδηλάτες στο πλαίσιο της 5ης πανελλήνιας ποδηλατοπορείας. Τα ποδήλατα βγαίνουν στο δρόμο, ζητώντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης και πόλεις με λιγότερα Ι.Χ.

Η Γιορτή της Μητέρας, παγκόσμια γιορτή σήμερα!!!

Σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου! Η Γιορτή της Μητέρας, παγκόσμια γιορτή, έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα. Στην αρχαιότητα ήταν γιορτή της άνοιξης όπου λατρευόταν η Γαία, η μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε η κόρη της, η Ρέα, σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και όλων των ολύμπιων θεών και που ήταν η θεά της γονιμότητας.

Στον Παπούλια οι πολιτικοί αρχηγοί. Όλοι, μαζί και χωριστά!

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τις εκλογές και την λαϊκή "ετυμηγορία", θα περάσουν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου οι πολιτικοί αρχηγοί στο πλαίσιο της ύστατης προσπάθειας για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η συνάντηση του κ. Παπούλια με τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα και θα ακολουθήσουν ένας - ένας, κατά σειρά εκλογής, οι υπόλοιποι αρχηγοί.
Παραδίδοντας την εντολή ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο το μεσημέρι, εκτίμησε πως οι προσπάθειες του Προέδρου θα πρέπει να εστιαστούν στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς, όπως είπε, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατική Αριστερά συμφωνούν στην ανάγκη και τη δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης των φιλευρωπαϊκών δυνάμεων με διετή εντολή, όριο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στόχο την υπέρβαση του μνημονίου. Βέβαια, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όρος και προϋπόθεση για μία τέτοια κυβέρνηση είναι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και όπως έκανε γνωστό, μετά και τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, δεν έχει λάβει ακόμα θετική απάντηση. «Εκεί πρέπει πλέον να εστιαστούν οι προσπάθειές σας» για το σχηματισμό κυβέρνησης, εκτίμησε ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος από την πλευρά του έκανε λόγο για «ψήγματα αισιοδοξίας».
Eλπίζω, είπε, να συμβάλω στο να υπάρξει μία κυβέρνηση γιατί τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στις άμεσες υποχρεώσεις της χώρας σε Εcofin, NATO και Σύνοδο Κορυφής.
Προηγουμένως, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο Κάρολος Παπούλιας σημείωσε με νόημα ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, «και τα Σαββατοκύριακα», προαναγγέλλοντας έτσι ότι θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα μέσα στο τρέχον Σαββατοκύριακο.
Σε πρώτη φάση, ο Πρόεδρος θα ζητήσει από τους αρχηγούς να συμφωνήσουν σε σχηματισμό κυβέρνησης και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, θα ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση ( για τη διενέργεια νέων εκλογών εντός 30 ημερών.
Ήδη πάντως, από χθες, ο κ. Λουκάς Παπαδήμος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραμείνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός σε περίπτωση προκήρυξης νέων εκλογών. Κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και για τις άμεσες υποχρεώσεις της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παπαδήμος επρόκειτο να ενημερώσει τηλεφωνικώς και τους πολιτικούς αρχηγούς.
Zougla.gr

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε χωριά της Κοζάνης - Δείτε αναλυτικά

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν την Κυριακή από τις 7:30 ως τις 15:00 οι οικισμοί Πολύρραχο, Μεταξάς, Λιβαδερό, περιοχή ΛΑΡΚΟ και οι κεραίες στο Μεταξά.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.
Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.


Ενδεχόμενη διακοπή νερού σε 11 οικισμούς λόγω διακοπής ρεύματος την Κυριακή 13/05/2012

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 13/05/2012 από 07.30 έως 14.00 στους οικισμούς:

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε 11 οικισμούς των Γρεβενών. Δείτε αναλυτικά

Από την ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 13/05/2012 και από ώρα 07:30 έως 14:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: